מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
עד כמה החצי זיכרון מטמון משפיע תחת הדברים השונים (משחקים, שימוש כללי במחשב וכו') ? האם הזיכרון המטמון משפיע באופן ניכר על ההתחממות של המעבד / יכולת ה OC שלו ? האם שווה להוסיף 250-350 שקל בשביל ה Q9550 ?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים, כמו שאתם רואים בתמונה, יש לי 2X512MB DDR2 533MHZ, אני יודע שזה די עתיק, אבל זה מה יש. אני צריך שתעזרו לי להבין מהתמונה אם אני אוכל לשים עוד זכרון במחשב (לדוגמא, לקנות עוד מודול של 1 ג'יגה ולשים אותו) תודה לכל העוזרים! (בתמונה: הסלוטים הכחולים בשימוש, השחורים לא... מה ההבדל בין השחורים לכחולים???) [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
Motherboard Name Gigabyte GA-945GZM- הלוח אם הנ"ל יתמוך? (8800GT)
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
איך הלוח-אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L בOC ? הוא יגיע מ E7200 2.53GHz ל 3.2 לפחות ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה באייבורי למפרט שקיבלתי באתר עם מעבד: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box הם אמרו שאין דבר כזה מעבד Intel Core 2 Duo E7200TRAY ההבדל הוא שאחד בא ארוז והשני מגיע לא ארוז כי הם קונים כמות(RTAIL) האם זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אחרי שנשרף לי ה X1950XT אגרתי קצת כסף ויש תקציב ל 9800GT שהוא כרטיס בינוני ודי בסדר.. עכשיו השאלה עד כמה המעבד הנוכח יהרוג אותו מבחינת ביצועים במשחקים אני יודע שהוא די מיושן אבל בכל זאת יש לו מהירות 3400MHZ ו2 ליבות לא מעניין אותי 3dmark אני רוצה דוגרי כמה FPS ירד לי בגלל המעבד ! והאם זה יהיה בילתי סביל ?
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות על הביוס שלא מצאתי חומר באיטרנט (גם לא בויקפדיה) כמה יצרניות יש לביוס ומה שמם? כמה פקודות הביוס הראשון עשה וכמה כיום הוא עושה? מה מצפה מהביוס מבחינת הפיתוח שלו? חומר כזה לא מצאתי אם תוכלו להביא לי קצת חומר לקרוא אשמח מאוד.! תודה לכם אחלה פורום.. עמית
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
טוב משום שנעלו לי תאשכול(כן כן מאוד הוגן) אז אני פותח חדש קיצר הוינדואס לא עולה בלי הדיסק של הוינדואס,וכשניסיתי להתקין ויסטה אחרי שהיא סיימה התקנה היא עשתה ריסטארט ואז ראיתי שכתוב משהו כמו מבטל את הצורך בדיסק לבוט ואז היה ERROR קיצר אני חושב שהבעיה בלוח אם וצריך לעדכן תBIOS ,יש השערות נוספות?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי לוח אם של ASUS-p4s800d, בתוך המחשב יש לי 4 מקומות לזכרון RAM, מערכת הפעלה win xp home edition. בתאים 1 ו- 3 יש שני כרטיסי זיכרון DDR400 256mb של חברת Kingston. חבר הביא לי כרטיס DDR400 256mb של חברת Adata אך משום מה ברגע שאני מכניס אותו למחשב, המחשב לא עולה. הוא נפתח אך מופיע רק מסך שחור. שאני מוציא אותו ועושה restart הוא מעלה לי את התפריט Bios ובכללי אני צריך להפעיל את המחשב כמה פעמים בשביל שהוא יצליח לשחזר את עצמו ולהעלות את הווינדוס מחדש (ואז אני מגלה שהמחשב השתגע, כולל השעון ופיירוול שכובה). אחרי חיפוש מקיף ברשת אני לא רואה שום סיבה למה כזו תקלה חמורה מתרחשת? שני הכרטיסים זהים מלבד העובדה שהם שניהם מחברה שונה, הכרטיס שחבר שלי הביא לי תקין בוודאות... ה…
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3252 מה מציין הBPI ? אלה פשוט הזכרונות הכי זולים שמצאתי שהם גם של חברה טובה ונחשבים איכותיים..
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
-
מה עדיף? ישב עם מעבד Q9400 ו4 ג'יגה זיכרון.. אין צורך בOC..
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. המליצו לי על מארז: ANTEC NSK4480 380W Silver/Black לגבי קירור איזה חברה כדאי לקחת ? שמעתי על Arctic Cooling 8L 80mm או Arctic Cooling Fan 80mm PWM או על מאוררים של SPAIER וגם Nexus איך הם ואיזה דגם מומלץ ? חשוב לי שיהיה שקט. זה אומר שהקירור בנוסף לקירור שיש במארז או שבמקום ? ואם כבר אז עדיף לקחת 120 ואם בכלל אני יכול לקחת 120 מבחינת התאימות למארז ? 2. לגבי קירור למעבד, לקחתי מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel ושמעתי שהקירור של אינטל לא כ"כ טוב ולכן עדיף קירור אחר ז"א להוציא את הקירור של אינטל או בנוסף ? ואם כבר להוציא קירור אז לא עדיף כבר לקחת את הTRAY במקום BOX ? בכל אופן רציתי לשאול של איזה חברה ודגם כדאי לקחת אני שמעתי על Arctic Cooling 7 PRO או Arctic Cooling Freezer …
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
איזה חברה מומלצת ? חשבתי על OCZ... מה בדיוק ההבדל בין ה-CL ? כמה שהוא יותר נמוך ככה הוא יותר טוב ? אני מתכוון להתקין על המחשב ויסטה וגם חשוב לי שיהיה זכרון טוב, מעל 800Mhz שווה לקחת ? אני מתכנן לקחת לוח אםוGAEP43DS3LוGigabyte ומעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel אז גם זה צריך להיות תואם לזכרון, איזה זכרון אני יכול להתאים להם ? [br]פורסם בתאריך: 21.09.2008 בשעה 21:57:01 אשמח גם לקבל תגובה על הלוח אם GAEP43DS3LוGigabyte ועל ההבדל שלו לEP45 אם בכלל שווה להשקיע...
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 4 ג'יגה של דדר2 800.. מעבד : Q9400 לוח אם : GIGABYTE EP43-DS3L של איזה חברה לקחת את הזיכרון ואיזה תזמונים וכו'.. יש ממש הפרשי מחירים גדולים ואני לא מבין את ההבדלים.. תודה..
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לכל מי שיכול לעזור לי שלום רב, ברשותי לוח אם בעל 3 סלוטים לזכרון מסוג ddr 400 mhz כאשר שניים מהם פועלים בדואל צאנל וכרגע יש בהם שני מקלות מסוג 512 mb cl2.5 רציתי לברר האם הוספה של מקל נוסף בחיבור השלישי (שהוא לא דואל צאנל) תגרור הורדה בביצועים והאם משנה שהוא יהיה 1gb ולא 512 כמו האחרים. בתודה רבה מראש, יפתח.
-
- 7 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אז מה בדיוק הופך את הלוח הזה: Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset, יחידות 1 ¤560 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1388 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤560 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤543.2 המפרט הורכב באתר:http://www.foxpc.co.il/ לP45 ? הרי יש לו רק סלוט PCI-E אחד ולכן הוא לא תומך בCF/SLI ?
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
המשמעות של צבעי החוטים אינה ברורה לי , לכן לא תמיד ברור לי מה צורת החיבור הנכונה במקרה שיש שתי אפשרויות לחבר את החוטים ללוח האם. עד היום חיברתי חוטים לפי ניחוש והתפללתי שאיני גורם נזק, כנראה שמעולם לא גרמתי נזק אבל בכל זאת מטרידה אותי חוסר הידיעה בנושא. אתמקד בשאלתי לגבי חיבורי חוטים מהמארז ללוח האם שמפעילים את הפונקציות הבאות: מתג הפעלה, מתג ריסט, נורית LED של מצב פעיל של המחשב בכללותו, נורית LED של מצב דיסק קשיח פעיל. ברוב המקרים אילו החיבורים שבהם קשה לדעת אם החיבור נעשה בכיוון נכון או בכיוון הפוך. בכל החיברים הנ"ל יש חוט לבן וחוט צבעוני , מה המשמעות של חוט לבן ושל חוט צבעוני ?
-
- 13 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב ושהוא עולה(לפני העלליה של הוינדוס,הוא מבקש את הדיסק של הWIDNWOS בשביל הBOOT העניין הוא שאחר כך הוא לא משתמש בו,וכשניסיתי להקין ויסטה הוא אחרי ההתקנה עשה לי ריסטרט וניסה(הויסטה ניסתה) לבטל את זה שיהיה צריך דיסק אבל לא הלך לה אז אני חושב שהבעיה בביוס,שווה לעדכן ולבדוק או שהבעיה לא מהלוח אם אלה ממשהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
את הזכרונות שלי אתם יכולים לראות במפרט. הבעיה שהזכרון שלי צריך להיות מתוזמן 4-4-4-12 ב2.1V אבל מסיבה כלשהי הוא מתזומן על 5-5-5-18 ב2.1V (לפי תונכת CPU-Z). השאלה איך לתזמן את הזכרונות שיהיו 4-4-4-12, ואפילו לעשות לוOC מעל ל800 MHZ לכיוון ה900+ ? ועוד שאלה קטנה, תוצאות המבחן בסופר פאי. מושפעות מביצועי המעבד או הזכרון? אשמח מאוד למדריך. תודה.
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אהלן לחבר הלך לוח אם - GA-G33M-S2H - , ובמעבדה אמרו לו שנגמרו הלוחות מהסוג הזה, והם מציעים לו אחד אחר - INTEL DG33FB. ממה שהבנתי וממה שאמרו לו, ההבדל הוא שאין תמיכה ב HDMI וכל מה שנלווה לזה (high definition audio ..). עכשיו השאלה שלי היא , בהנחה שאין צורך בhdmi , האם.....הוא יכול לאשר את ההחלפה? או שעדיף לקנות משהו אחר ע"י הזיכוי? תודה רבה! :]
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הי, המשחב שלי משמש בעיקר לקידוד וצפיה של וידאו בFHD, אבל יש איטיות בקידוד, שבין היתר מקשה גם על השימוש הפשוטים יותר של המחשב (גלישה באינטרנט וכאלו). המפרט שלי: e6550 @ 2.33 GHZ 4mb 2GB DDR2 667MHZ gigabyte gap35ds3l והשאר לא משנה לקידוד וידאו... האם הוספה של ראם/ אוברקלוק קל למעבד יפתרו לי את בעיית האיטיות בזמן קידוד כשאני עושה שימושים פשוטים אחרים באותו הזמן? עד כמה צריך לשדרג כדי להמהיר את הקידוד?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, איזה כותרת מסובכת חח! אוקי השאלה שלי היא כזאת, במערכת 32 ביט ניתן להשתמש עד 4 גיגה זכרון, שהוא כולל גם זכרון של כרטיס מסך וקול וכו. כך שאם אני אתקין 4 גיגה זכרון המערכת תקח בעצם 3 ממנו ועוד גיגה מהכרטיס מסך ושאר הדברים. במערכת 64 ביט ניתן להשתמש עד 16 טרהבייט של זכרון, כך שאם אני אתקין 4 גיגה זכרון אוכל להשתמש בכולם ועוד בנוסף בשאר הזכרונות של שאר הכרטיסים. עכשיו שתי שאלות : מה מגביל את המשחבים של ימינו להתקנת זכרון מקסימלי של 4 גיגה? האם לא ניתן לשים יותר? האם זה בגלל לוחות האם או מה? השאלה השנייה שלי היא כזאת: אני מתעסק במוסיקה ומתכוון לקנות כרטיס קול חיצוני, בעל 4 גיגה זכרון משלו. זהו כרטיס קול יוקרתי שגם מבצע חישובים משלו וגם בעל זכרון משלו. כמובן שככזה…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום עזרו לי להחליט איזה מהם יתן תוצאות טובות יותר אובר קלוק בקטנה ,אולי בעתיד לא קריטי מעבד q6600 לוח p45 זיכרון בנפח 4 gb או מעבד q6700 לוח p35 זיכרון2 gb או מעבד q9450 לוח p35 זיכרון 2 gb
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי חברים איפה אפשר למצוא טבלה שמסבירה הבדל של על ציפסט ? P35 לעומת G35 ? לכל מעבדי 775 ? ז"א משהו כמו : http://www.tomshardware.com/charts/cpu-charts-2008/benchmarks,16.html רק שמדגים ציפסט !
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-