מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לקנות זכרון 512DDR מהיר שלא עולה על 550ש"ח ובפנדה מחשבים יש לחברת Samsung רק זכרון 256DDR 3200 והשני זה SDRAM או RDRAM אני לא ממש זוכר... אז בבקשה תנו לי חברה טובה. אולי MICRON...? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 989 צפיות
-
-
כמו בכותרת, מה עדיף? ASUS STRIKER EXTREME במחיר של 1768 ש"ח? http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1092&category_id=b713ec2e0c785f846e5d4a132bda53cc& או ASUS P5N32-E SLI במחיר של 1105 ש"ח? http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1325&category_id=b713ec2e0c785f846e5d4a132bda53cc& אם בחרתם באחד מהלוחות, "נמקו" מדוע. בתודה רבה, אור כהן. ;D[br]פורסם בתאריך: 23.04.2007 בשעה 19:30:22 תגובות? ???
-
- 13 תגובות
- 989 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי dual Channel זה שני זיכרונות שהם אותו דבר שפועלים על פי אותו ערוץ ושאם אני רוצה זיכרון dual Channel במהירות של 500Mhz אני צריך שני קיטים במהירות 250Mhz הבנתי נכון?????????? אם לא הבנתי נכון אז תתקנו אותי
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ויש לי 1GB X 2 ואני רוצה עוד 2 ג'יגה אז השאלה האם להחליף הכל כבר 2X2 או לקנות עוד 1X2 ולהוסיף אותם , יש לי גם ככה עוד 2 מקומות פנויים על הלוח אם P35-DS3L האם זה משנה ככה או ככה ?
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שבוע טוב, האם יכול להיות שהלוח אם מהדגם הנ"ל עבר שינוי חומרה מאז שיצא לשוק (שזה פחות משנה) ? אני מתיחס ליכולות של ה- USB עם המהירות החדשה. וכן גם התאמה לתמיכה של ה- WIN8 מבחינת תוכנה ? או שמה בוצע שינוי באתר אסוס ביגלל ה- WIN8 שיצא חדש ותו לא... איך ניתן לדעת ?
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
אהלן, אני עכשיו בונה לעצמי מפרט, ואני לא יודע איזה לוח אם לבחור... בעיקרון אני צריך כמה דברים: PCI-EX 4 סלוטים של זיכרון. כמה שיותר USBיים. חיבור רשת. הלוח אם צריך לתמוך במעבד E6600... ולצערי אני לא יודע איך לבחור לוח אם, אז אני פונה פה לעזרתכם. אם יש המלצות אני מאוד אשמח ( ואולי אזהרות מה לא לקנות ). [ עדיף שיהיה של ASUS או של GIGABTYE ] תודה רבה מראש.
-
- 14 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מה אומרים חברים? לדעתי סוף סוף מרגש לעקוב אחרי תחום החומרה, התחרות חוזרת והחידושים משמעותיים בהרבה ממה שהורגלו ב10 שנים האחרונות קבלו את התמונה של הדור הבא: קרדיט: https://www.anandtech.com/show/13547/amd-next-horizon-live-blog-starts-9am-pt-5pm-utc
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
שלום לכם : רציתי לשאול את הדבר הבא: איך מחשבים את כמות הזיכרון המקסימלית של מעבד 386(16bit) ואת כמות הזיכרון של מעבד 64bit? איך מחשבים את כמות הזיכרון של מעבד 32bit אני יודע 32^2 וזה יוצא 4Gb ,אבל 64^2 ו16^2 נראה יותר מדי ופחות מדי (ממש לא הגיוני)??? ודרך הגב אם אני לא טועה אז כמות הזיכרון המקסימלית של מעבד386 היא 16mb. למישהו יש פתרון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי וכל מה שמצאתי זה שלושה threads שמדברים בכלליות על הדיודה שאמורה להיות מובנית בלוחות אם ל-AXP ושאמורה להגן על המעבד מפני התחממות יתר. אני מניח שאם כולם קונים את ה-7VRXP (שאין לו את הדיודה הזאת), אז היא לא שווה הרבה... מישהו מוכן להפריך/ לאשר לפני שאני קונה?
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
כפי שהכותרת אומרת..לצורכי גרפיקה דו מימד וגם תלת מימד...דרש על ה-דו- האם יש טעם לקנות TRI CHANNEL שתי חבילות שלהם ככה שיווצר 12 או לקנות משהו אחר? שיעשה את ה8... אם יש המלצה ל8...בבקשה תמליצו תודה מראש צ'ארלי17
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב למעבד I7 860, נשאר רק לבחור לוח אם... זה או ASUS או GIGABYTE , אני אישית מעדיף ASUS. צימצמתי לכמה לוחות תגידו לי מה אתם חושבים: ASUS P7P55D Gigabyte GA-P55A-UD3 Gigabyte GA-P55-UD4 GA-P55M-UD4 שלושתם באזור 700-800 שח... בגירסה P55A יש חיבורים של USB3 ו SATA3 אבל זה לא משנה לי ממש,לכן אל תתיחסו לזה יותר מידי.
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
הגרף אף פעם לא יציב, תמיד תמיד תמיד יש כאלה קפיצות ואי יציבות ולפי מה שהבנתי מגוגל זה סממן לוירוס, אז עשיתי VIRUS SCAN בNOD32 ועדיין זה לא יציב, יש לכם מושג למה?
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! קודם כל שנה טובה ומזל טוב לעצמי (לפני 4 ימים היתה לי בר מיצווה לפי התאריך הלועזי ;D) אז ככה: זכרונות: ראיתי באחת החנויות באינטרנט זכרונות ddr 266 של מושקין ב444 שקל ושל קורסאיר ב500 ש"ח איזה כדאי לקחת (לא שאני קונה...)? מה התוספת של האות H בדגם של קורסאיר שמעלה את המחיר ב129 שקלים? ולמה של קרושל עולים 590 שקל? ועכשיו השאלה הגדולה: pc3200 vs. pc1066 במידה ואני קונה יחידה אחת של rdram? וPC2700 vs. pc800? אפשר להשוות לפי כמה עדיפויות: אוברקלוקינג/לא, משחקים/עבודה ויחידה אחת של rdram/שתיים ומעלה. האם rdram יכול לעבוד עם שלוש יחידות? לוחות אם: האם לוחות אם בבאס של 533 נועדו בשביל rdram pc1066? איזה לוח אם יתאים למשחקים לא הכי כבדים בעולם (gta3, renegate…
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי מעבד של AMD ואני רוצה לדעת כמה החום שלו עכשיו יש לי תאפשרות בביס אבל מצחיק לעשות ריסט ואז ליבדוק יש תוכנה שאפשר דרך הווינדוס ? וגם גם ללוח אם אז גם טוב בבקשה חברה אפשר לינק.....?
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
למה 4 גיגה זיכרון ב64 ביט שווי לערך של 2 גיגה על 32 ביט והאם כדי לעבוד עם 64 ביט צריך רק לשנות מערכת הפעלה או גם חומרה?
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב. אני מעוניין לקנות מחשב נייח בקרוב ומתלבט בין שתי הסדרות של המעבדים הנ"ל. איזו סידרה תיתן לי ביצועיים לטווח הארוך? לפחות ל-3-4 שנים. לגבי OC, לא מתוכנן.. אלא אם כן הדבר מומלץ מבחינת ביצועים לשנים הבאות. אודה לתשובתכם. תודה!
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אולי לא כזה נס אבל עדיין: אתמול לאחר כמה שעות של עבודה המחשב הופעל מחדש ולא עשה פוסט עשיתי איפוס ביוס וכלום בדקתי את כל הרכיבם לנזקים פיזיים וראיתי סריטה יפה על הליבה של המעבד התפללתי שהכל יפעל מרחתי משחה מחדש ואחרי זה גם עברתי עם שואב אבק בכל המחשב חיברתי הכל הפעלתי את המחשב ואף לב הפלא הוא עלה ועכשיו ברגעים אלו אני כותב הודעה זו דרך המחשב הנל. עשיתי בדיקות יציבות עם S&M PRIME 95 כל הבנצ'ים למיניהם ויציב ! אני רוצה שתסבירו לי איך יכול להיות דבר כזה?
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
האם מישהו יודע איך בודקים את המתח של הכרטיס? לוח האם שלי נותן 1.5v ב-AGP ואני רוצה לדעת אם הכרטיס גם עובד במתח הזה
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים אני עובד עם סלרון 2.4@2.88 באס 400@480 זיכרון 512 של חברת אינפנאון (333, זה המקסימום של הלוח שלי) אני רואה שעם הזמן זכרונות333 נעלמים מהמדפים של KSP ואני רוצה לדעת אם שווה לי לקנות עוד 512 אם אני יראה בכלל הבדלי ביצועים בין 512 ל 1024.. כמו שאתם יודעים בסלרון יש לי רק 128 קאץ ככה שזה מה שהורס לי את התצוגה במשחקים (וכמובן הכרטיס מסך שיש לי :'() בעבודה רגילה בוינדוס גלישה וכאלה, יש לי לפעמים תקיעות, במיוחד בזמן האחרון עם האייסיקיו לדעתי זה בגלל הפרסומות המעצבנות ששמו למטה, שלפעמים אני כותב כותב מהררר פתאום נתקע לי הסמן ואני צריך לעצור כמה שניות ולהמשיך לכתוב השאלה אם זה באמת בגלל הזיכרון ואם הוספה של עוד 512 ראם תראה הבדלי ביצועים טובים יחסית למחיר
-
- 10 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, מותקנים לי במחשב כרגע HyperX Fury DDR4 2400 C15 2x8GB , אלה הנתונים: יש לי כרגע שני סטיקים נוספים חדשים של G.Skill שאלה הנתונים שלהם : האם הוספה של הזכרונות החדשים יגרמו לבעיות בגלל התזמונים הקצת-שונים ? מעבר לקצת בזבוז כח תודה
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אהלן.אני רוצה לקנות את ה930 של אינטל וכשהתקשרתי אליהם אתמול (כדי כבר להזמין) הם אמרו לי שאין במלאי ושהם יביאו בימים הקרובים. היום גלשתי לאתר,הסתכלי בעגלת הקניות ושמתי לב שהמחיר עלה ב120 שקלים! מחיר קודם 995 מחיר נוכחי 1115 WTF?!שיוצא הקונרו המחירים אמורים רק לרדת לא? תודה.
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
what is the best mobo for the continuous hardcore overclocking of the Core 2 E6600 ? key parameters: maximum tested supported FSB frequency maximum cpu/VDDR/chipset voltages current Mobos being considered: Gigabyte GA-965P-S3 / Abit IP35-E GA-965P-S3 maximum supported FSB: 500 Mhz (*9 = 4500 Mhz) according to http://www.www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/ga-965p-s3_6.html#sect0 which appears to be good but according to http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/abit-ip35-pro_9.html#sect0 it is not stable for continuous overclocking Abit IP35-E maximum supported FSB: 488 Mhz (*9 = 4392 Mhz) http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=29&thread…
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מצאתי דרך לדחות את הקנייה! אני אשתמש במחשב הישן שלי. לא יודע איך לא חשבתי על זה קודם (אולי כי הוא פנטיום 3 750MHZ. מישהו זוכר?) עכשיו דילמות חדשות: לקנות את הקונרו כשהוא ייצא או לקנות מעבד D רגיל (במחיר נמוך מאוד) ולחכות לירידת מחירי הקונרו (אולי בעקבות איזו יציאה של AMD)? אני שוקל ללכת על הקונרו הכי זול, לא מאמין שבתקופה הקרובה אני אצטרך משהו יותר טוב, ואני גם אעשה לו OC מתון (אבל לפי מה שהבנתי עם OC מתון אפשר להגיע עם הקונרו גם להאצה של 1GHZ ויותר). אם הוא יעלה כמו ה-930 אז למה לא? (מישהו מהמר על 1000 ש"ח?) כמה זמן ייקח לחנויות בארץ למכור את הקונרו אחרי ההשקה? מקווה שגם הלוחות יגיעו מהר. לא יודע כמה הפנטיום 3 הישן שלי עוד יכול לסחוב.
-
- 17 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכם חברה תותחיםםםםםםםם אני הזוכה המאושר בלוח אם ביג באנג פיוז'ן של MSI בהגרלה שהיתה פה באתר בשיתוף עם אייבורי הלוח אצלי משהו מפלצתי אש רציתי להתיעץ איזה מעבד i5 להביא ואיזה זיכרונות DDR3 4 GB להביא?(זול וטוב לא בשמיים כמו הלוח אם חח) כרטיס מסך יש לי HD4870
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
יש הרבה לוחות X58 : http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-motherboard&keyword=x58&orderby=price כנראה שלוח X58 הזול ביותר בארץ שגם תומך באופן מלא ב- SATA3 USB3 הוא Gigabyte GAX58AUD3R http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=751560 בסדרה הזאת ישנם לוחות נוספים עם סיומות כגון UD4 , UD5 , UD7 מקריאת המפרטים בעין לא מקצועית לא הבחנתי בהבדלים כלשהם. האם לצורך OC מתון של כ-25 אחוז יש טעם להשקיע בלוחות היקרים יותר? האם יש תכונות והבדלים משמעותיים שפספסתי ??? (דלת המארז הצדדית אצלי ממילא פתוחה כך שהמארז מאורר היטב , ולכן רכיבי קירור משופרים בלוחות היקרים יותר ,ממילא לא ישנו מהותית את הטמפרטורה של לוח האם\הזיכרונות\המעבד )
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-