מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
לוח האם התחרותי החדש של היצרנית הטאיוואנית מציע זוג חיבורי USB עדכניים ומהירים פי 2, במחיר שאינו קורע את הכיס זה כנראה יקרה בדור הבא, אבל בינתיים לצערנו אין עדיין תמיכה מובנית בתקן ה-USB 3.1 החדש, שאמור להציע מודרניזציה נדרשת עד מאוד לחיבור הפופולרי ביותר של עולם המחשבים, לא במוצריה של אינטל ולא במוצריה של AMD – וזה אומר שכל שילוב שלהם בלוח אם זה או אחר מגיע משבבי צד ג' שמותקנים עליו באופן ייעודי, וזה לרוב "מנפח" את מחיר החומרה באופן בלתי מבוטל. מי שמתיימרת לשנות את המגמה במקצת היא חברת Asrock, שמציגה עתה לוח אם חדש עבור מעבדי ה-Skylake של אינטל, שמתבסס על ערכת השבבים Z170 וכולל את חיבורי ה-USB 3.1 המדוברים, לצד תג מחיר צנוע יחסית. לוח ה-Z170A-X1/3.1 …
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי לוח אם H61 ויש לי כמה שאלות לגבי עידכון ביוס 1. יש לביוס כמה גירסאות וליד כל גירסה יש הסבר מה הוא מתקן השאלה מה להתקין את הגרסה האחרונה ? או להסתכל לפי מה הביוס מתקן ? 2. הגרסה האחרונה של הביוס כוללת את כל העידכונים האחרונים של הביוסים הישנים ? או כל ביוס זה עידכון בפני עצמו ? 3. יש לי גרסה של ביוס F9 ויש גרסה חדשה יותר F10B אני מתלבט אם להתקין את זה ,
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
- 1 follower
-
-
זה נורמאלי..? כאשר אני מדליק את המחשב, אני צופה במנהל המשימות בחלק של הביצועים והמחשב ישר מנצל בסביבות 2GB מתוך 8, ובמעבד בסביבות 10%.. זה אמור להיות ככה או שזה חריג? מעבד: i5 4590 זיכרון: 2x4 אני רוצה לציין שאני לא מפעיל כלום במחשב וגם בעת העלאת המחשב אני לא מפעיל הרבה תוכנות
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי חברים , המחשב המדובר : מעבד רייזן 1600X לוח אסוס X370 PRIME PRO16GB זיכרון קרוסייר 16GB 3200 כרטיס מסך 980TI ספק 1050 אנרמרק החלפתי מ סמסונג 840 SSD 256 , ל m,2 samsung PM961 משחק ב playerunknown's battlegrounds אני יודע שלמשחק יש דרישות תובעניות , בדיסק הישן ה840 יש פחות נפילות FPSהדרייבר של ה HDD הישן לא מעודכן (כאן רץ חלק יותר ) , וניסיתי להתקין את הגירסא הישנה יותר ב M.2 אבל עדין נפילות , חלונות 10 עודכן הדרייבר של ה M.2 לאחד עם NVME , ב 840 יש דרייבר MAGIAN השתגעתי , מה יכול להיות , תודה איתי
-
אמממ..... כן, ממש כמו הכותרת.
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי על הלוח אם חריץ PCIE-X16 ורציתי לדעת אם אני יכול לשים עליו שני כרטיסי PCIE-X1 כלומר גם את זה: http://www.ebay.com.au/itm/220842675267?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 וגם את זה: http://usb.brando.com/2-port-usb-3-0-pci-express-card-with-20-pin-header_p02412c061d015.html
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי לכולם לאחרונה הבנתי שהמחשב שלי קצת זקן ורציתי לשדרג לו את הזיכרון. העניין הוא שלא הבנתי את כלל הקטע הזה עם הדורות של הזיכרונות ומה המחשב שלי מסוגל לקלוט ומה לא. כרגע יש לי 8 גיגה זיכרון בכרטיס אחד ואני רוצה לשדרג ל-16 . יש לי שני סלוטים לכניסת כרטיסים. הנה המפרט, מאז שידרגתי לווינדוס 10 והוספתי כונן ssd. אם יש לכם הצעות שידרוג נוספות אשמח לשמוע. 889 ₪ - Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 279 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D2V S1150 299 ₪ - * מבצע * -8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1879 ₪ - Nvidia GeForce MSI GTX970 4GB TwinFrozr GAMING 285 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 99 ₪ - Lite-On DVD-RW…
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני עובד היום עם לוח אם מיושן (מדגם P45-8D) שתומך בזכרונות DDR2 או DDR3. אני מעוניין להחליף את ה4GB DDR2 שלי ב8 של DDR3 מהירים יותר. בדף ספציפיקציות של הלוח רשום שהוא מוגבל ל8GB של DDR3 (לעומת 16 של DDR2). האם אני מוגבל ל2 ג'יגה פר סטיק? או שמה יכול לשלב 2 סטיקים של 4GB DDR3 במערכת אני מניח שאני מוגבל למהירות 1333 וזכרונות במהירות 1600 עדיין יעבדו. (המעבד במערכת הוא Q9550)
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי שאלה קניתי מחשב לפני כשבעה חודשים עם זכרון של 256 MB אבל אני לא יועד איזה סוג הוא SDRAM או DDR .... פתחתי את המחשב לראות על כרטיס הזכרון אולי רשום לא מצאתי אבל יש לכרטיס הזיכרון חריץ אחד { אם זה עוזר למשהו} האם יש דרך לדעת איזה סוג זכרון זה?
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
קיבלתי זיכרון ceon במקום אינפיניון שרשום בחשבונית האם יש הבדל בין הזיכרונות שמצדיק חזרה אל החנות. דרך הגב בדקתי באתר של ceon ואין שם את הזיכרון הזה - 400 mhz מה אתם אומרים מוזר לא? תודה
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני מכור את ה KINGSTONE HYPERX 377MHZ pc3000 512X2 שלי שקניתי באמריקה לפני חצי שנה.... (הם עלו לי בזמנו 80 דולר לסטיק!!!!!!) מוזר מאוד איך המכיר שלהם הכפיל את עצמו ככה.... גם באמרקיה.... אז יש זכרונות יותר טובים מהם שאפשר להביא בתקציב של עד 350 דולר??? עדיף מהחנות הזאת- www.newegg.com תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היום הייתי בחנות מחשבים אח"צ לגבי קניה של מחשב והמוכר בחנות אמר לי שAMD לא תומך במשחקים מסוימים ושבווינדוס אקס פי הוא תומך רק בגרסה מיוחדת, הוא אמר שזה בכלל לא מומלץ ושאין הרבה לוחות אם שמתאימים לו ושצריך בשבילו חלקים מיוחדים... ואני לא יודע מה לעשות ??? ??? אודה לכם על עזרתכם!!! כי פשוט אין לי מושג מה לעשות.. תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 929 צפיות
-
-
והאם הגריז הזה גם ישאיר את המעבד בטמפ' טובה באוברקלוק? מדובר על גרסת BOX..
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הלוח המדובר הוא epox 8k9a2 + (אתם יודעים... חייב לד על הnorth brige!!) קיצור, בעיקרון תכננתי ללכת על הpc3200 אבל אז חשבתי, למה לא 3500!!! שתי בעיות: 1)כתוב (כמו על כל kt400) שהוא תומך לא רשמית בddr400, ושלי הוא ddr433... 2)הייתה שמועה שיש להם בעיות, הבנתי שכבר לו, זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום. אז כפי שכתוב בכותרת אני רוצה שתספרו מה ההבדלים בין המעבדים הבאים: Athlon64 3000+, Athlon64 3200+, Athlon64 3400+, AthlonFX. ואם אפשר אז גם תסבירו לי: אלו מעבדים שתומכים ב- 64Bit עומדים לצאת בקרוב? והאם שווה לחכות להם? עוד דבר - מה התשובה של אינטל לכל זה? וכדאי ללכת עליה בקטע של 64Bit? תודה רבה! ;D
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הבהרה אחרונה בעיניין . לוח 7VXRP לא תומך ב G4 TI 4400 , 4600 של LEADTEC ושל MSI. גם בגרסת REV 1.1 חשבו שהבעיה נפתרה והיא לא !. הבעיה היא לא הכרח בעיה של לוח אם. יש אכן מספר לוחות אחרים שלפעמים עושים בעיות עם הכרטיס הזה. אני פשוט עוד לא מכיר לוח אחר שאני יכול לציין אותו כלא מסתדר עם זה. פשוט הלוח של גיגה בייט נמכר הרבה ולכן הבעיה ידועה לי . אני לא מאוהבי גיגה בייט אבל זה עדיין לא עושה את הלוח ללא טוב (אני פשוט לא אוהב אותם יותר).
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב ללא כרטיס מסך(יש לי Geforce2 MX400) וללא מסך, תמליצו לי בבקשה על מפרט (Intel או AMD). תקציב - 3200 ש"ח. תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
תגידו נכון אני מטורף אבל הייתי חייב לבדוק אם זה עובד. פרקתי את המאורר מה AX7 שלי והדלקתי את המחשב ונכנסתי לביוס לראות מה קורה. כיוונתי את ההגנה ל 80 מעלות , וחיכיתי ........................ עברו 180 שניות 79 מעלות והלוח מצפצף והופ !!! נכבה המחשב ללא פגיעה בשום דבר. אז אני יכול להיות שקט מקשר למעבד. בלוח הקודם שלי MSI KT333 ARU הלוח "רק" ציפצף ולא נכבה המחשב.
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
איזה לוח עדיף? הרבה יותר אנשים ממליצים על הEPOX אז אני חושב שאני יילך עליו... אבל מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
-
-
במקרה שלי, 4GB 667MHZ של קינגסטון מוחלפים ב4GB 800MHZ של קינגסטון. צפויה בעיה במערכת הפעלה?
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
לעיונכם, ניתוח שלי של ביקורות לוחות אם ב-newegg לגבי Asus ו-Gigabyte ממה שרואים, הציון הממוצע שמקבל לוח אם הוא 82%. שני חריגים בולטים הינם ה-P6X58D-E (ציון 97) וה-P6X58D Premium (ציון 91), שניהם של Asus. ה-P6X58D-E הינו חדש, זהו החודש הראשון שהוא נמכר, והציון שלו מבוסס רק על 31 מדרגים, כך שאינו מאושש מספיק. לעומת זאת הציון של ה-P6X58D Premium מבוסס על 353 מדרגים, כך שהינו אמין. לכן, לדעתי, לוח האם שכדאי ללכת עליו הינו ה-Asus P6X58D Premium. עדכון: בקריאה שעשיתי עכשיו, ה-P6X58D-E הינו גירסה חדשה יותר של ה-Premium עם מעט שינויים (הורדת בקר הרשת השני, e-sata וכפתור ה-reset). ז"א שאפשר לדעתי להתעלם מכך שיש מעט דירוגים. אשמח לשמוע הערות וביקורות על השיטה ועל התוצאות.
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
למי שלא הבין, הכוונה לזיכרון RAM. אז מה עדיף?
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-