מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
יש לי תוכנה ייעודית שטוחנת את הזיכרון והמעבד זמן ריצה שלה על P D ו 2 ג'יגה זיכרון לוקח 2.5 שעות כאשר החלפתי לAMD 6600 ו4 ג'יגה הגענו לזמן של 1.25 שעות כאשר עלינו לFX 72 ו4 ג'יגה חזרנו שוב לזמן של 2.5 שעות האיש הטכני טוען כי בגלל שהלוחות אם של הFX דורשים זיכרונות מסוג ACC שהם איטיים יותר, לכן הביצוע גרוע יותר ולכן הוא לא נותן ביצועים כמו שצריך (מאחר ויש גישה רציפה לזיכרון על ידי התוכנה) האם אתם מכירים לוחות אם עבור הFX שאינם דורשים שימוש בזיכרון ACC? תודה
-
- 11 תגובות
- 971 צפיות
-
-
עם הלוח מחובר רק לספק בלי שום דבר אחר כלומר בלי זכרונות לא מעבד כלום... העם הוא אמור לצפצף בכל זאת ? לעשות סימן או משהו ?
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שידרגתי לאחרונה את המחשב שלי והזמנתי את השילוש הזה: לוח אסוס A7N8X דלוקס V2 (הרבה אמרו לי שהוא לא שווה את המחיר אבל השגתי אותו ב-750 ש"ח) מעבד בארטון 2500 זכרונות ג'ייל גולדן דרגון שני סטיקים של 256MB 400MHZ וכמו כן אודיג'י 2 ורדאון 9800. מה אתם אומרים,שווה?
-
- 13 תגובות
- 971 צפיות
-
-
לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח אם הזה : http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3311#ov וכרגע יש לי 4 ג'יגה בייט זיכרון ואני רוצה לשדרג את הזכרון. אתם יכולים להמליץ לי בבקשה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום. אני בודק אפשרות להחליף את ה 3000+ ל - 4200 כפול ליבה. אין לי תקציב להחליף גם לוח וזכרונות ואת המעבד הזה אני מקבל ב450 ש"ח. רציתי לקבל את עצתכם, האם ההשפעה תהיה כדאית ביחס להשקעה. ההשפעה תיבדק במשחקים, זה מה שאני עושה עם הגולם תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שמעתי על גשר צפוני גשר דרומי גשר דרום מזרחי הפונה לים ענארף מה.. מה זה כל הדברים האלה ?
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
כפי שהכותרת אומרת..לצורכי גרפיקה דו מימד וגם תלת מימד...דרש על ה-דו- האם יש טעם לקנות TRI CHANNEL שתי חבילות שלהם ככה שיווצר 12 או לקנות משהו אחר? שיעשה את ה8... אם יש המלצה ל8...בבקשה תמליצו תודה מראש צ'ארלי17
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
לדוגמא, בשני לוחות שלהם הם משתמשים ב: NVIDIA nForce4 SLI MCPs (media and communication processors) NVIDIA nForce4 4X MCPs (media and communication processors) מה זה הצ'יפסט הזה ? הוא יותר טוב מNFORCE 4 ULTRA ? (ערכתי חיפוש ולא מצאתי על זה כלום)
-
- 14 תגובות
- 971 צפיות
-
-
קניתי זכרונות חדשים למחשב שלי (מפרט בצד) - G.Skill DDR2 1066 קראתי בביקורת שלהם ב-Newegg שצריך להגדיר את התזמונים/מתחים ב-BIOS כדי שלא יהיו "קפיצות". הסתכלתי ב-CPU-Z ובאמת זה קופץ קצת. איך להגדיר את זה ב-BIOS? הלוח אם שלי (P45) נמצא במפרט שבצד. תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אנשים אני צריך המלצה ללוח אם וזכרונות לOC, מעבד אני חושב שאני יקנה E6600 תודה .
-
- 10 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי זכרון 256MB DDR 333MHz. בביוס הזכרונות על Cas Latency 2.5. אני רוצה לשנות את התיזמון ל2. איזה בעיות יכולות לקרות, והאם כדאי לי לוותר על זה בכלל? או שישר לרוץ לשנות? ואם אפשר עוד קצת מידע שיעזור לי בנושא .. תודה לכל מי שיעזור!
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי, אני קונה שני זיכרונות כאלה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=778381 של 1333mhz אם יש לי זיכרון של 668mhz שאני רוצה לשים איתם זה יפריע? אם התזמון שלהם (cl) שונה זה יפריע? מה עלול לקרות אם הם לא תואמים בmhz ובcl? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
בקשר לשאלה השניה: מדובר על Q6600- האם המערכת תזהה 8GB זכרון, למרות שהמעבד הוא 32 ביט והמערכת היא 64 ביט(הגיוני, אגב?) תודה, תודה, תודה!! (:
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
ראיתי את הזכרונות האלו רציתי לדעת אם יש סיבה לכך שהם כל כך זולים ובם סתם גרועים או שהם בסדר\: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16795 ועוד שאלה: מה עדיף ללא קשר לשאלה הראשונהלקנות שתי סטיקים של חצי גיגה או סטיק אחד של גיגה
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי כרגע שני סטיקים של 1gb ddr 800, (סה"כ 2 ג') קיבלתי בירושה 2 סטיקים של 512mb ddr400. האם כדאי להוסיף אותם למערכת? האם זה יפגע בביצועים? האם הלוח יעבוד מול סך כל הזכרונות ב 400 ? מה"ע אובונטו 64, ויסטה 64, e6600, intel 965, 8800gts 320mb שימושים עיקריים במחשב - משחקים (oblivion, company of heroes), פיתוח, וכל השאר.
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=YGxTnGEAx3E סוף סוף משהו שונה מהמאווררים העתיקים ורעש המראה של מטוס כל פעם שהנייד מתאמץ ....
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
- 1 follower
-
-
OC הוא אולי אופציה בעתיד.... אני מוכן להשקיע 1600 בערך לזכרונות טובים איזה חברה שלא תהיה תמליצו!!! עריכה : ערכתי לך את הכותרת . לא ברור לי למה אחרי ש 3 אנשים העירו לך לא שינית אותה בעצמך. המשך דיון נעים Maphisto
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי לכולם לאחרונה הבנתי שהמחשב שלי קצת זקן ורציתי לשדרג לו את הזיכרון. העניין הוא שלא הבנתי את כלל הקטע הזה עם הדורות של הזיכרונות ומה המחשב שלי מסוגל לקלוט ומה לא. כרגע יש לי 8 גיגה זיכרון בכרטיס אחד ואני רוצה לשדרג ל-16 . יש לי שני סלוטים לכניסת כרטיסים. הנה המפרט, מאז שידרגתי לווינדוס 10 והוספתי כונן ssd. אם יש לכם הצעות שידרוג נוספות אשמח לשמוע. 889 ₪ - Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 279 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D2V S1150 299 ₪ - * מבצע * -8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1879 ₪ - Nvidia GeForce MSI GTX970 4GB TwinFrozr GAMING 285 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 99 ₪ - Lite-On DVD-RW…
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש ספר לטכנאי PC לרמה מקצועית תוכנה וחומרה.עלי לציין שיש לי ספר טכנאי PC חומרה ותוכנה של דורון סיוון אבל מיציתי כבר הספר אפילו במהדורה שנייה,וזה היה מתאים להתחלת הדרך,אני מחפש ספר שעל כל נושא יעמיק ויהיו בו הרבה דפים,וכמובן בעברית. [pre][/pre]בתודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב מבוסס CORE I5-750 ויש לי 4GB ראם דואל צ'נל(2*2GB) אני רוצה לשדרג ל8GB (להוסיף עוד 4GB) הזכרונות שיש לי כרגע הם DDR3 1333MHZ CL7 והדגם שלהם זה f3-10666cl7-2gbrh של G.SKILL איזה זכרונות יתאימו לי שאני אוכל להוסיף אותם בנוסף לאלה כדי לקבל 8GB? ראיתי את אלה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5644 שנראה לי מתאימים יש עוד אופציות?
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
האם עידכון BIOS הוא שונה משאר העידכוני הדרייברים האחרים ? אם לא, אפשר לקבל הסבר קצר איך לעדכן BIOS ? ומה בדיוק עוזר עידכון BIOS ? תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
הייתי באייבורי מחשבים - וכחלק משידורוג מערכת מחשב הם הציעו לי זכרונות OCZ 800MHZ 1G..עם צלעות קירור.. עד כאן נחמד - אבל למה אני לא מצליח למצוא שום אתר ישראלי שמציע לי לקנות אותם? או איפלו בפורומים ובגוגל... או שאיבורי מנפיצים מוצר חדש? .. למישהו יש חוות דעת עליהם?(הזיכרונות לא אייבורי - זה יש הרבה בפורמים) בראל.
-
- 13 תגובות
- 970 צפיות
-
-
קראתי את המאמר הבא לגביי לוחות גיימרים של ASUS וטעיתי: http://hwzone.co.il/reviews/strikercommando/ - האם שווה לקנות אותם בהשוואה ללוחות מקבילים בצ'יפסט ? - אם כן, אילו לוחות עונים על אותם סטנדרטים ?
-
- 13 תגובות
- 970 צפיות
-