עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הנתונים הפיננסיים של יצרנית השבבים ממשיכים להיות יציבים באופן יחסי, למרות ירידות בהכנסות עבור כמה חטיבות מרכזיות - ועם צמיחה מרשימה עבור חברת הבת הישראלית לכתבה

2. Started by yossi_s1,

אני מחפש משהו כמה שיותר זול כדי לשדרג את המחשב שלי, המפרט בצד מצאתי את שני אלו באותו מחיר: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=6689 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2207 צריך עזרה לבחור בין אלו אני נוטה אל הג׳יסקייל הבעייה היחידה שנועה רחוקים ממני.. מאוד.. אראסאמ יש לי קרוב יחסית לבית אבל אפשר להסתדר גם עם רחוק מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  3. קניתי את הזכרונות האלה ב-200$ (בארצות הברית), שווים את המחיר? (רק בסוף החודש הם יגיעו אלי) הזכרונות אמורים להשתלב עם החלקים הבאים : Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4200 AM2 Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 AM2 Zalman CNPS9500 AM2 92mm eVGA GeForce 7600GT CO 256MB PCI-E Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS A-top Gladiator 450Watt Silver (עדיין לא קניתי את החלקים האלה אבל אני מתכוון לקנות אותם עד סוף החודש)

• 17 תגובות
    • 963 צפיות
  4. Started by MTKOL,

שלום לחברי הפורום, מדובר בלוח האם - ABIT NF7-SL, שכולל את SOUNDSTORM, כרטיס קול מובנה של 6, עם DOLBY DIGITAL (טכנולוגיית הדולבי הידועה)...השאלה - האם להתקין על הלוח הזה את כרטיס הקול הקיים שלי ה- CREATIVE SOUND BLASTER LIVE 5.1? או שלהשתמש בכרטיס קול המובנה שעל הלוח-אם? (יש לציין, שהמוכר שמכר לי את הלוח, כמו עם שאר רכיבים נוספים שהתייעצתי עמו - ייעץ לי בחום להשתמש בכרטיס קול המובנה שעל הלוח בטענה שהוא הרבה יותר טוב מהכרטיס קול של קריאייטיב שיש ברשותי). אז מה אתם אומרים? מה להתקין? בתודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  5. לפני כמה ימים הגיע אלי 2 סטיקים של Kingston HyperX 4gb 1600Mhz CL9 והוספתי אותם ל 4גיגה שכבר קיימים במערכת. לאחר שימוש של כמה ימים בפוטושופ cs5 בגרסת 32 ביט גילית שהוא תומך בעד 6gb בזיכרון , רק כאשר עברתי ל 64ביט ראיתי שהוא יודע לנצל את כל 12gb הזיכרון בצורה יפה ובאמת אפשר לעבוד . כמובן שכל המערכת היא windows7 64bit - אבל בפעולות יום יומיות לא הרגשתי שינוי כלכך. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  6. Asus P7P55D le אפשר לעשות כדי שהלוח יתמוך בSLI ? אם לא שתי החריצים תומכים בX16 או שאחד בX8

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  7. הגיע לידי סמפרון 3100. כבר יותר משנה הסמפרונים מיוצרים ב0.9 מיקרון , והסמפרונים מהחודשים האחרונים גם תומכים ב64ביט (ליבת פלרמו 0.9 E6). הסמפרון היחיד שהיה מיוצר ב0.13 הוא ה3100 עם ליבת פאריס שכמובן לא תמך ב64 ביט , לא בSSE3 , ויוצר ב2004. הגיע לידי מאחד היבואנים (שכרגע לא אנקוב בשמו) בארץ מעבד 3100. כמובן לפי ההזמנה הוא צריך היה להיות 64 ביט (מה שאומר פלרמו E6) וחשכו עיני : המעבד היה פאריס 0.13 מיקרון - ליבה מיושנת לכל הדעות שלא מתאימה להמכר בשנת 2006 , ויותר מיזה - לפי CPUZ 1.31 הוא גם תומך ב64 ביט. והשבוע שלו על גבי המעבד עצמו הוא 21 של 2005. עוד יותר מוזר. לא ברור לי מה זה המעבד המפוקפק והעלוב הזה ומה בדיוק הולך פה. לא מצאתי שום איזכור למעבד הזה בכל רשימת מעבדים של AM…

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  8. Started by token_toker,

צריך לבחור בין שני הלוחות על מה אתם ממליצים. הבנתי מאתר היצרן שה-ASUS הרבה ידידותי למשתמשי ה-OC וגם טומן בחובו מסך LCD קטנטן המדווח תקלות או אזהרות בזמן אמת.

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  9. הממהיר המפורסם Der8auer שם את ידיו על המעבד המשושה הייחודי של אינטל, שכבר החל להופיע בחנויות ברחבי הרשת, והגיע למרחק 150 מגה-הרץ מהשיא המוחלט בקטגוריה לכתבה

10. Started by shevah,

שלום לכם, קראתי את הנעוץ ואני חייב לציין שנהנתי מכל רגע, כתוב בצורה טובה וזורמת, הרבה פירוט, בקיצור, תודה לכל אלו שעסקו במלאכה. ועכשיו לעיניין, אני רוצה להוסיף למערכת שלי עוד 2*2GB כדי שהכל יזרום טוב יותר: Q9450 P5Q DELUXE : http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5Q_Deluxe/#specifications mushkin rad line 1066MHZ 2*2GB שרציתם עכשיו בדיול צ'אנל על 800MHZ. שמתי את עיני על קינגסטון PC2-8500 KHX8500D2K2/4G‎ : http://www.tomshardware.com/reviews/4gb-memory-overclocking,2024-5.html או לינק ישר לדף: http://www.valueram.com/datasheets/KHX8500D2K2_4G.pdf המצב כרגע: אני מתכנון להמשיך להריץ את הזכרונות ב400 MHZ השאלה אם הקינגסטון שהבאתי יתאימו. בדקתי את הפרמט…

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  11. Started by yoav9,

אני מתכנן לקנות באוגוסט (סוף) ערכה של מעבד+לוח אם+מארז+ראם... עכשיו יש לי כבר את מה שאני חושב לקנות Micron 256MB PC266 DDR Gigabyte GA-7VRXP AMD ATHLON XP 1800 + FAN Dragon AX-01SLD ALUMINUM CASE SILVER + חלון עכשיו המחיר שלי הוא בסביבות ה2500 ש"ח לגבי הדרגון אני לא מתפשר!! לא אכפת לי!!! אבל לגבי שאר המחשב, למישהו יש המלצות אחרות, אולי איזה בנדל נחמד שיוזיל את הכל... נ.ב. אולי עדיף לוותר על כל זה ולקנות מסך (יש לי relisys 722) או אפילו klipsh 4.1 למרות שעכשיו יש hercules xps 5.1 וקודם היה לי atp 3 נ.ב.ב. למה אני לא קונה חלקים אחרים במחשב. asus x50 צורב aopen x24 20 gyga cgate ti-500 של hercules live! 5.1 בבקשה 8)

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  12. MotherBoard: ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) 566 ¤ עם כרטיס מסך פשוט ברמה של fx5200 או לקחת לוח אם עם כרטיס מסך משולב : ABIT NF7-M nForce2 Motherboard (ATA133, GF4MX VGA, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 682.75 ¤ המחשב לא מיועד למשחקים והוא יהיה עם 512mb של זיכרון. אני חושב שעדיף לוח אם עם כרטיס משולב במקרה הזה מה דעתכם??? מי יכול להציע לוח אם עם כרטיס מסך מובנה אשר כולל tv-out ???

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  13. הגרף אף פעם לא יציב, תמיד תמיד תמיד יש כאלה קפיצות ואי יציבות ולפי מה שהבנתי מגוגל זה סממן לוירוס, אז עשיתי VIRUS SCAN בNOD32 ועדיין זה לא יציב, יש לכם מושג למה?

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  14. Started by Load,

דיפדפתי באשכולות ולא מצאתי תשובה לשאלה מה ההבדל בין המעבדים האלה ? לפי הנתונים הם ממש זהים אבל עדיין ההבדל במחיר הוא 400 - 500 ש"ח תודה.

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  15. אני קונה משומש, מידיד ממה שידוע לי הזכרונות עובדים בצורה טובה, מקסימום אם לא אז אני מחזיר. יש לכם את המפרט שלי...

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  16. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2136_2308&products_id=17220 AMD פושטים רגל

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  17. Started by vgsign,

אני רוצה להרכיב מחשב שייעודו בעיקר משחקים אך גם גרפיקה פה ושם כאשר הכוונה המרכזית היא לא להחליף\לשדרג אותו בשנתיים הקרובות. אני שואל ספציפית על המעבדים 661/660/i5 750 ו-930/i7 860 כי קיבלתי הצעה ספציפית עבורם במחירים טובים מאוד כאשר המעבדים מאותה סידרה עולים כמעט אותו הדבר וה-i7 עולים בערך 150 ש"ח יותר מה-i5. אשמח גם לשמוע נימוק מקוצר להדיוטות מה העדיפות של מעבד אחד על פני השני והאם הוא שווה תוספת של 150 ש"ח. בנוסף יש לציין שקיבלתי גם הצעה טובה על לוח אם של אינטל - DH55TC. למיטב הבנ תי רכישתו פוסלת את הi7 930 מכיוון שמדובר בחיבור אחר. אשמח לחוות דעת מאוד כללית לגבי לוח האם המדובר. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  18. דגמי ה-Ryzen 3 הניידים החדשים יכוונו למחשבים במחירים של 700 דולר ומטה - ויש גם דגמי Pro ניידים ראשונים מסוגם לכתבה

19. Started by Cthulu,

שלום לכולם וערב טוב. אני מעוניין לקנות מחשב נייח בקרוב ומתלבט בין שתי הסדרות של המעבדים הנ"ל. איזו סידרה תיתן לי ביצועיים לטווח הארוך? לפחות ל-3-4 שנים. לגבי OC, לא מתוכנן.. אלא אם כן הדבר מומלץ מבחינת ביצועים לשנים הבאות. אודה לתשובתכם. תודה!

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  20. מהו לדעתכם השלוב המשתלם ביותר - המבוסס אינטל (!!!) - של לוח, מעבד וזכרונות. הנ"ל מתיחס למחשב הדורש יכולת עיבוד טובה (של ישומי אודיו/וידאו).

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  21. לוח האם התחרותי החדש של היצרנית הטאיוואנית מציע זוג חיבורי USB עדכניים ומהירים פי 2, במחיר שאינו קורע את הכיס זה כנראה יקרה בדור הבא, אבל בינתיים לצערנו אין עדיין תמיכה מובנית בתקן ה-USB 3.1 החדש, שאמור להציע מודרניזציה נדרשת עד מאוד לחיבור הפופולרי ביותר של עולם המחשבים, לא במוצריה של אינטל ולא במוצריה של AMD – וזה אומר שכל שילוב שלהם בלוח אם זה או אחר מגיע משבבי צד ג' שמותקנים עליו באופן ייעודי, וזה לרוב "מנפח" את מחיר החומרה באופן בלתי מבוטל. מי שמתיימרת לשנות את המגמה במקצת היא חברת Asrock, שמציגה עתה לוח אם חדש עבור מעבדי ה-Skylake של אינטל, שמתבסס על ערכת השבבים Z170 וכולל את חיבורי ה-USB 3.1 המדוברים, לצד תג מחיר צנוע יחסית. לוח ה-Z170A-X1/3.1 …

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  22. Started by BENNY-L,

ASUS P5Q PRO ASUS RAMPAGE לוח אם למשחקים ואולי אוברקלוק "עדין"

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  23. Started by ORrrr,

היי, הבעיה שלי היא כזאת, יש לוח ג'יגהבייט תומך AGPx4 ובביוס אף מוגדר כ x4 אבל משום מה הוא עדיין בוחר לעבוד ב x2.. שלחתי אי מייל לג'יגהבייט והם אמרו לי שהם לא מכירים את הבעיה הזאת ושאני אלך לברר עם מי שקניתי ממנו... יפה.. אולם לא שאלתי את המוכרים מאיפה שקניתי שדרך אגב זאת חנות טובה בעלת שירות טוב ומחירים טובים והיא בכפר סבא, אבל מתוקף האחריות שלי החלפתי לוח מבעיה קטנה שהספק הישן שלי שרף אותו... עכשיו יש לציין שבלוח הראשון גם לא הייתה בעיה עם חיישן הטמפרטורה, אבל עכשיו בלוח שגם חדש יותר גם ביוס מעודכן אז גם החיישן טמפרטורה מזייף וגם AGP עדיין לא יכול מעבר ל-x2 (!!).. אני אומר את זה כי אני מעוניין בקניית כרטיס מסך חדש.. אחרת זה לא היה חשוב לי.. אהה וגם אני קונה קירור חדש אז …

• 12 תגובות
    • 962 צפיות
  24. Started by Cohen,

המחיר כמעט זהה הבדל של 80 שקל בין ה256 ל 512 ואני מתלבט כי תכלס 512 זה הרבה יותר השאלה אם ה400 הרבה יותר מהיר ..

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  25. נניח יש 2 לוחות אם שתמוכים באותם חלקים בדיוק אבל אחד מהם יותר איכות יכול להיות שעם הלוח היותר איכותי נקבל FPS שונה (גבוה יותר) מהלוח השני ?? *אם כם אז יכול להיות הבדל של אפילו 10 FPS ויותר?

• 6 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים