מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
האם ההחלקים הנ"ל תומכים אחד בשני? P D 915 2.8GHZ 2X2MB ASrock 775Dual880-PRO ?1GB V-Data? 533MHZ DDR2 X2 אני יודע שהם תומכים קראתי את במפרטים שלהם, אבל כדי להיות בטוח ב100% אשמח אם תאשרו לי את זה. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
האם השיפור בלוח אם מציפסט 945 ל965 יתן לי שיפור או תוספת במשהו אם אני לא מתכנן OC ולא צריך 800MHZ זיכרון?
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
האם יש הבדלי ביצועים משמעותיים ויכולות אובר קלוק?
-
- 12 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי הזדמנות לקנות שרת זה עם מעבד 12 ליבות AMD 2.3GH AMD Opteron 6176 SE לוח זה http://www.asus.com/Commercial_Server_Workstation/KGPED16/#support_QVL אני צריך את המחשב למשחקים יחובר לו כרטיס מסך HD 7900 שאלות : 1. האם השרת יעבוד טוב יותר ממחשב 8 ליבות עם OC ? 2. האם שרת יכול לעבוד כמו מחשב ? עם WIN 7 64 ? 3.האם משהו כאן רואה קשיים בהפעלת שרת ? חסרונות או יתרונות 4.בלוח יש מקום ל-2 מעבדים האם בהפעלת 2 מעבדים אנ י מכפיל את הכוח ? 5.הזכרון מוגבל עד 1333 MHZ 6. מצורף בינצמארק http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=AMD+Opteron+6176+SE&id=1568
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
פשוט הבנתי שהתזמונים על הסכרון שלי הם גרועים ממש Samsung pc 3200-400 mhz 3-3-3-8 האם זה משפיע על המערכת שלי?, שאין עליה אוברקלוק... או שרק באוברקלוק זה משפיע? וכמה? תודה
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
מרגיש כאילו המחשב שלי יכול יותר לעבוד מהר מבחינת קפיצה בין יישום ליישום או מעבר לשוניות(אני משאיר בקבועה פתוחות איזה 5 -6) (ולפעמים גם משחק ממוזער ברקע) זה עובד מהר אבל אבל יש משהו שאני יכול לשפר שיהיה עוד יותר? חשבתי אולי התיזמון של הזיכרון שלי לא מספיק מהיר יש לי 2 קיטים של 8G gskill SNIPER ] F3-12800CL9D-8GBSR + RipjawsX ] F3-12800CL9S-4GBX התיזמונים שלהם שניהם CL9 זה מספיק? או שזה מה שיוצר את הוואר הבקבוק? זאת שאר המערכת: intel core i5 sandy bridge 2500k + asrock fatal1ty p67 professional + asus hd 7950 directcu ii + Seagate Barracuda 7200.12 ST31000528AS 1TB (מערכת הפעלה) + Seagate Barracuda 7200.14 ST3000DM001 3TB(אחסון מדיה) מקווה שתוכלו לעזור לי תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צילמתי מ EVEREST את התיזמונים של הזיכרון שלי, תמונה מצורפת. הם בסדר? מה אני צריך לשנות? (אם בכלל) מפרט המחשב: מעבד: Intel Celeron D - 2.8Ghz לוח אם: GIGABYTE GA-8S661FXMP-RZ - Chipset SIS SATA AGP Socket 756 כרטיס קול: Realtek AC'97 Audio זיכרון: 256MB Samsung 400MHz DDR 400 Pc3200 כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 440 MX 128MB 128Bit הארדיסק: Westren Digital 80GB 7200rpm התזמונים זה T2, אבל במקום T2 כתוב "T2.5". האם לשנות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
האם התיזמונים האלה טובים 3.0-3-3-8....?? הזיכרונות שלי בחתימה... תודה!
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
האיש שאני קונה ממנו לוח אם של ABIT אמר לי שבכל הקשור לאביט לא כדי לקנות מהם כיוון שהיבואנים שלהם כל הזמן בורחים ומתחלפים כך שזה לא בטוח לקנות מהם כי נניח ואני אצטרך להחליף את הלוח מסיבות שונות אז יכול מאוד להיות שלא יהיה לי למי לפנות אז אם יש פה מישהו שיש לו לוח אם של אביט תגיבו ותביעו מה אתם חושבים על התמיכה שלהם, או אם פעם הייתה לכם בעיה אז מה עשיתם כי פשוט אני רואה כאן שבכל מפרט מציעים לקחת אביט בתודה אודי :-*
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי על קך שיש בעיות עם זיהוי ה USB 2 בסדרת הלוחות של האנפורס 4 מתוצרת DFI. כך זה נראה אצלי האם זה תקין או שיש צורך בהתקנת דרייבר חיצוני? (אם כן, אפשר קישור בבקשה) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי, לא ידעתי האם זה שייך לכאן או למערכות הפעלה. בכל אופן, אני אשמח לדעת האם העובדה שאני מעדכן את החומרה (לוח-אם, מעבד, זיכרון וכ.מסך אך לא דיסקים קשיחים) אומרת שגם אצטרך להתקין את מערכת ההפעלה מחדש או שאין סיבה? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום. כן זה בטח כבר ישנות, אבל היום מעבדי הבולדוזר יצאו למכירה [לפחות בארה"ב אפשר למצוא את חלק מהליין בחנויות]. שמתי לב שיש המון דיבורים על הנושא של תמיכה ברמת התכונה בריבוי ליבות. כך צויון שישנם משחקים שלא מנצלים את ריבוי הליבות, וישנם שמתחילים. לגבי עריכת הווידאו, שדווקא התוכנות כן תומכות בריבוי ליבות (או נימים - יהיה ההבדל אשר יהיה). בכל אופן, אותי מעניין יותר אם ווינדוס עצמה תומכת בריבוי ליבות/נימים. ואם ווינדוס 7 לא, האם ווינדוס 8 תדע לנצל את ריבוי הליבות? [אחת הסיבות שגומרות לי לשאול, היא שבשימוש סביר של ווינדוס 7, מנהל המשימות מראה לא פחות מ 4 ליבות תחת PARKED במעבד ה 2600K]
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מבין תקטע בעצם כיום אנחנו מנצלים רק מעבד אחד בכפולי ליבה ? כאילו אני לא מבין שמשהו יסביר לי את הקטע עם הניצול של כפולי הליבה ... כרגע ווינדווס אקס פי לא מנצל את זה שהמעבד הוא כפול ליבה ? והאם זה תלוי בעוד דברים אחרים ? בקיצור הא כפולי הליבה מנוצלים כרגע או שבעצם אין להם עדיין תמיכה והיא תבוא עם ויסטה ?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מקריאה בפורום אני רואה שמעט אפליקציות מנצלות ריבוי ליבות מעל שתיים ולכן בד"כ מומלץ מעבד עם שתי ליבות. האם במקרה ומשתמשים ב VMWARE על המחשב להריץ עוד מחשב וירטואלי במקביל יש יתרון לארבע ליבות (שתיים לפיסית ושתיים לוירטואלית)?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel E6400 . עכשיו.. לפני התמונה הוא עובד ב1600MHZ האם זה בסדר? (כי כתוב Original:2133mhz) או שאוורסט מזייף או משו? ואממ.. הוא לפעמים קופץ כזה לשנייה ל2133.. מזה?! תודה!!
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי ליפני שבוע מחשב חדש וקניתי את הלוח Abit AN8 Ultra ומשהוא פה ניראה לי מאוד מוזר על הלוח איפה שצריך להיות השם של הלוח יש מדבקה זולה של Abit AN8 Ultra הורדתי את התוכנה cpu-z וזה מה שהיא מציגה * קובץ מצורף האם זה מזויף?!?! תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם המצב הבא יתפקד כ- dual channel?? הלוח שלי זה gigabyte GA - K8NS ultra 939 (אם זה משנה...) תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הזיכרון הבא מלמיר : Frequency: 400MHz PC3200 Configuration : 64M x 64 (2 pcs) Module Bank : 2 Cas Latency : 2.5 ECC : non-Reg., no-ECC Component Per Module : 8/16 DRAM Configuration : Dual Channel Kit of 2 Part # : X32PB1GC25 LIFETIME WARRANTY והשאלה שלי אם זה SS/DS שימו לב שזה DUAL CHANNEL של שני 512mb - ולא ציפ אחד של גיגה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדרך כלל אינטל מפרסמים רק מה שהושק בקטלוג המוצרים שלהם ולא את מה שלא הושק. http://www.intel.com/products/processor/core2quad/specifications.htm
-
- 18 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני משחק בעיקר overwatch על ההגדרות הכי נמוכות. אני חווה אי יציבות באפן קבוע ולעיתים הfps גם יורד עד ל-100. ובאופן כללי הfps לא יציב וזה גורם לקירטועים במשחק כי יש לי מסך 144. גיליתי שאם אני מגדיר בtask manager את העדיפות לגבוהה (set priority) עבור המשחק אז הfps הממוצע עולה פלאים והמשחק עובד 99% מהזמן חלק לגמרי. לפי msi afterburner כמעט כל הליבות נמצאות על אזור ה95+ בזמן משחק לעיתים גם מאה. משחק בfhd מה המשמעות של זה? האם המעבד שלי פשוט מעפן? מצרף את המפרט המלא רק שבמקום 960 יש לי כרטיס 1060 gtx של חברת gainward
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם כן אני צריך ששהם יהיו מאותו הסוג? יהיה בכלל הבדל משמעותי? צריך לפרמט את המחשב בשביל זה? קראתי משהו על WINXP 32BIT שלא מאפשר 4GB של זכרון ולא הבנתי כ"כ. בעעע אני כ"כ מבולבל
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אה אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה אבל כרגע ברשותי לוח אם -- ASROCK K7S41GX ואני הולך לקנות לוח אם של GIGABYTE GA-GK8NF9U 939 NFORCE ULTRA CHIPSET אתם יכולים להגיד לי אם זה אפשרי להחליף אחד בשני מבחינת מידות .. ? זה אפשרי .. ? יש להם אותה מידה ? כאילו מידה סטנדרטית....
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
ומה הירידה בביצועים כתוצאה מכך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-