מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הזיכרון הזה: Mushkin DDR 1024MB 400Mhz CL 3-3-3-8 SP http://www.skypc.co.il/pl_product~991130~15~0.htm פרטים על הלוח אם והזיכרון הישן מאוורסט: (Motherboard Name: Gigabyte GA-8SIML (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN Motherboard Chipset: SiS 650 (System Memory: 480 MB (PC3200 DDR SDRAM יש בלוח אם מקום ל-2 זכרונות. בהתחלה קצת הסתבכתי עם ההכנסה של הזיכרון החדש בסלוט הפנוי אז הוצאתי את הישן ושמתי את החדש במקומו. אחרי כמה נסיונות הצלחתי להכניס גם את הישן (בסלוט שהיה פעם ריק). עכשיו המחשב מזהה רק את הסטיק של הג'יגה. איך אפשר לסדר את זה? יש איזה התקנות או הגדרות מיוחדות שצריך לעשות כמוסיפים זיכרון? או שרק מחברים וזהו? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי נראה לי שהתשובה מראש היא שכן, אבל שמתי לב שזה נהוג ללכת בכפולות של ג'יגה, 2 ג'יגה, 4 ג'יגה וכו'... כרגע יש לי 2 סטיקים של ג'יגה כל אחד, ואין סלוטים פנויים. חשבתי להחליף אחד מהם בסטיק של 2 ג'יגה, וככה יהיה לי 3 ג'יגה זיכרון במצטבר (גם ככה XP לא מסוגל להתמודד עם יותר, וזה כן יעזור לי ביישומים מסויימים). אז אני רוצה לוודא כאן שאין לי מה לחשוש ממהלך של שילוב 2 סטיקים בגדלים שונים, נכון?
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום בין הצורך שלי להוריד את עלות המחשב ובין הצורך שלי לרכוש מחשב טוב עלתה השאלה איזה לוח לרכוש ? באחת החנויות אמרו לי שאם אני לא מתכננן שדרוג עתידי או אוברקלוק רצחני אני לא ארגיש בביצועי המחשב אם הלוח יהיה מבוסס שבב G31 או p43 או p35 או p45 . ז"א ללוח אין השפעה על המעבד, ותפקידו לתאם בין כל חלקי המחשב מבחינה זו כל הלוחות שווים . כמובן שאני יודע שהחנויות מנסות להיפטר ממלאים ישנים אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש משהו בדבריו. גמר חתימה טובה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, עקרונית אני מתלבט בין שני הלוחות האלו : 1 - http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=709&l4=0&model=2257&modelmenu=1 2 - http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=572&l4=0&model=1874&modelmenu=1 ההבדל המשמעותי עבורי הוא שאני מחפש לוח שתומך ב-DDR3 ובזה תומך רק הלוח הפחות טוב (לוח מס' 2) אבל אני פשוט לא רוצה לקנות לוח פחות טוב רק בגלל התמיכה שלו ב-DDR3. מה אתם מייעצים לי לעשות ? נ.ב. במערכת שהלוח הולך להיות מותקן לא יבוצע OC . תודה לכולכם !
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כיומים קיבלתי את לוח האם החדש שלי ASUS STRIKER 2 EXTREME ואימו 2 כרטיסי זיכרון מסוג DDR3 כאשר קיבלתי את המחשב ראיתי בביוס שכרטיסי הזיכרון שקיבלתי הם 1.060 MHZ שבעקרון ההזמנה שלי הייתה 2 כרטיסי זיכרון DDR3 1.333 MHZ התקשרתי לחנות ממנה רכשתי את כרטיסי הזיכרון והלוח ושם אמור לי שאלה כרטיסי הזיכרון בתדר של 1.333 רק שבביוס הוא מזהה אותו כ1.060 ועל מנת שיתמוך במהירות זאת צריך לעדכן תביוס .. האמת שניראה לי העינין הזה קצת מוזר העם זה נכון העם זה אדיוני תשוובה אני מצפה ממכם ועוד דבר נוסף ראיתי על הקופסא שהלוח תומך ב2 חריצי DDR3 ו2 חריצי DDR2 שאמרתי למוכר את זה הוא אמר לי שזה בלתי אגיוני וגם כך הטכנאי שעובד שם אין לי מושג איך בודקים את זה לעומק ודעת בברור ה…
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כאמור אני טס לארה''ב , ואני מתכנן ככל הנראה להחליף מעבד (ולוח אם וזכרונות.. מבחינת ספק כח / הארד דיסק / כרטיס מסך / מארז / רמקולים אני מסודר.. הכל חדש) וכשבדקתי את המעבדי QUAD של AMD לעומת INTEL , הם נמוכים משמעותית , האם הם גם חלשים משמעותי? חשבתי ללכת על ה Q9300 של INTERL... יש ל AMD מעבד שנותן לו פייט ? תודה רבה :}
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת איזה טוב יותר בשבילי (ובכללי).
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם עכשיו חזרתי מ foxpc והזמנתי מחשב חד..עם לוח ep43-ds3l ומעבד שכבר יש לי q9650 עכשיו המוכר אמר שהמעבד יעבוד בסדר אבל הוא לא ינוצל כראוי אז הוא אמר שלוח מבוסס p45 יהיה יותר טוב ויצל אותו כראוי מה אתם אומרים הוא צודק הוא שהוא מבלבל בשכל?אני לא מתכוון לעשות oc ככה שהלוח ep43-ds3l מספיק לי!
-
- 60 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מס' שאלות שאני רוצה לברר לפני שאני סוגר על מפרט.. 1. האם יש הבדל בין מהירות 800MHZ בנפוץ לבין 1200 או 1066 הגדולים יותר (ויקרים יותר)? אני מעדיף ללכת על יותר מ-800 אבל בכל מפרט כמעט אני רואה 800.. למה זה? 2. איך אני יודע איזה זכרון לבחור לאחר שסגרתי על מהירות... איך אני יודע מה איכותי? כי יש 4G 800H ב300 ויש ב1500... נושא אחר: 3. הלוח אם- מה זה crossfire? 4. מה זה SLI או מה שזה לא יהיה אני לא בטוח שזה ככה... ? זה מופיע בקטגוריה crossfire/sil משהו כזה... 5. הספק צריך להיות בעל מתח מסויים לפי מה אני יודע כמה W אני צריך? זהו.. תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום ברשותי המעבד Athlon 64 4200x2 לוח אם: Gigabyte K8NF-9, ביוס עודכן לאחרונה תחילה היו לי 2 סטיקים של 512MB שפעלו שניהם על PC3200 או 400Mhz אפקטיבי עכשיו הוספתי 2 סטיקים של סאמסונג וכל המהירות ירדה ל-333 למרות שהסטיקים החדשים גם הם PC3200 תמונות לתיאור המצב: אברסט : ImageShack - Hosting :: ramvc3.jpg ביוס : ImageShack - Hosting :: dsc01041zv6.jpg למה זה ככה והאם יש פתרון ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי כ 10 חודשים של שימוש הלוח אם שלי ASUS BLITZ FORMULA הלוח הכי טוב ל P35 הלך לעולמו. בזמנו שילמתי עליו 1600 שקל. בחנות מציעים לי להחליף ל GIGABYTE X48 DS4 ללא עלות, אך לפי דעתי הלוח הזה הוא נחות יותר מבחינת קירור וכו'. ביקשתי את ה ASUS RAMPAGE FORMULA שעולה בחנות הזאת היום 1260 שקל. בחנות מסרבים להחליף לי כיוון שהם טוענים שהלוח שלי שהיה שווה 1600 שקל בזמן שקניתי אותו שווה היום 600-700 שקל. הם רוצים שאני אוסיף עוד 600 שקל כדי לקבל את הRAMPAGE שהוא אותה רמה גבוהה רק ציפסט יותר חדש. אמרתי להם שזה לא בא בחשבון שאני אוסיף 600 שקל על לוח שיותר זול ממה שאני שילמתי על הבליטז. ביקשתי זיכוי אבל הם לא מוכנים לזכות אותי בטענה שהם יכולים להביא לי את הבליטז. האם מישהו יו…
-
- 13 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי יש לי מין סוג של שרת בבית שמטרתו בגדול היא: 1.שיתוף פס האינטרנט 7MB (מודם>מחשב>ראטור>סוויץ עקב שימוש בראטר מסוג פשוט שלא יכול לעבוד עם הרבה חיבורים לתוכנות כמו אימיול) 2.תוכנת הורדה כמו אמיול וביטרנט.. שפועלות 7\24 3.שיתוף קבצים כמו מוסיקה וסרטים בעיקר מין סוג של שרת איחסון כזה בעל 4.5T (השיתוף של הקבצים הוא לא אינטנסיבי! בעיקר בין 2~3 מחשבים ברשת..) 4.שיתוף מדפסת רשת (גם לא שיתוף אינטנסיבי) המפרט כולל OC והוא: Intel Pentium E C2D Technology E2180 2.0Ghz @ OC 50% 3.0Ghz Arctic Cooling Freezer 7 Pro 2x2GB OCZ Kingston Dual Channel 800Mhz @ 900Mhz Gigabyte GA-P31-DS3L HD 3650 512MB GDDR2 Seagate 1 TB, 7200 RPM, SATA-II Seagate 1 TB, 7200 RPM, SAT…
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6400 וכרטיס מסך 7600gt של אסוס ו2 ג'יגה זיכרון מכיוון שהמשחקים לא עולים חלק ואפשר לשחק ברזולציה נמוכה רק רציתי לדעת אם אני יחליף כרטיס מסך אז זה ישפר את הביצועים או שצריך גם מעבד חדש? כרגע אני חיל ואין לי הרבה כסף אז אני צריך לדעת אם לחסוך למחשב חדש או שאפשר יהיה לשפר רק בכרטיס מסך ולחסוך כסף למעבד
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר קניתי את המעבד ואני קורא עכשיו את הביקורות פה באתר עליו ועל הרצת משחקים המשחקים החדשים כדוגמת קרייסיס, דארק ספייס ודומיהם יקרטעו עליו? כמה באמת הבדל יש בינו לבין מעבדי דואל יהיה לי כרטיס מסך 9600GT 512mb
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לזיכרון 4GB עד 500 ש"ח. ואני צריך המלצה ללוח-אם עד 700 ש"ח. בעיקר לשימוש במשחקים (כמו קרייסיס) ושהלוח יתמוך ב CF ויהיה עמיד ב OCים. אה, וה XP שלי יגביל את הזיכרון שאקנה? תודה רבה. וזה המפרט שאני הולך לקנות: מעבד: E8400 3.0 GHz זיכרון: אתם ממליצים לי. לוח-אם: אתם ממליצים לי. כרטיס מסך: ATI 4850 512MB. כרטיס קול: מהמחשב הישן, 5.1. הארד דיסק: מהמחשב הישן, 160GB.
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום אני צריך לוח אם טוב למעבד INTEL E7200 יש עצות?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש ברשותי 1GB זכרון DDR 400MHZ CL2.5 של קינגסטון ואני מעוניין בשדרוג. הקטע המצחיק הוא שכשחיפשתי מחירים בזאפ תמיד הייתה הבדל לא נורמאלי בין החצי ג'יגה לג'יגה .. הג'יגה עולה 500 שקל והחצי ג'יגה עולה 120, מה שאומר שאם אני קונה 2x0.5 זה יצא לי 240, שזה חצי מחיר מהג'יגה בכרטיס יחיד.. למה זה בדיוק ? מה מיוחד בכרטיס יחיד מאשר 2 ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
האם הוא יישב טוב על הלוח הזה מכיוון שיש לו היטסנקים שלא יתנגש עם הצלעות קירור של הביג טייפון.
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לפני כמה ימים ביקרתי בחנות מחשבים במטרה לקנות סט זיכרון פנימי של 4 ג'יגה. כששאל אותי המוכר כמה כבר מותקנים במחשב שלי, השבתי לו ששני ג'יגה. הוא שאל אותי איזו מערכת הפעלה יש לי, ואמרתי לו ש XP רגילה. ואז הוא אמר לי שלא כדאי לי לרכוש את הזיכרון מכיוון שגם ככה חלק זעיר ממנו ינוצל. אפשר הסברים? הוא לא היה חזק בהסברים..
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אוקי המעבד שלי הוא e2180 בדיקה בסופרפי נתנה 30 שניות על 1 מגה ולאחר אוברקלוק קליל של הוספת 150 מהצ זה ירד ל28 שניות עכשו יש למישו e4300 שגם משיג תוצאה יותר גרועה(30 שניות) זה אומר שהמעבד שלי עוקף אותו?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום! המפרט של המחשב שלי הוא : E6300 Gigabyte 945P-S3 Twinmos 2GB 667mhz אני מתחיל לערוך סאונד במחשב וחשבתי שאולי מומלץ להוסיף עוד זכרון פנימי למחשב. במידה ואני רוצה להוסיף עוד 2GB (שני סטיקים של 1GB כל אחד), האם ההבדל יהיה משמעותי? בנוסף לכך, הבנתי לפני הFAQ פה בפורום שהוינדוס יקלוט רק 3 עד 3 וחצי ג'יגה ולא 4, ככה שבהתחשב בזה, האם בכל זאת מומלץ להוסיף? במידה ואכן מומלץ, איזה זכרון טוב יש היום? אציין שאני לא עושה OC. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הי לכולם איזה CHIP עדיף ה- P45 או X48 לוחות - GA-EP45-EXTREME של גיגבייט או GA-X48-DQ6 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם לקנות למחשב תקציבי (AMD)- כמה זול שאפשר. הייתי מעדיף ASUS, אבל אפשרי גם Gigabyte או כל חברה אמינה אחרת, לצורך העניין. שמתי עין על GIGABYTE GA-MA69VM-S2 שמגיע עם X1200 מובנה (http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2500&ProductName=GA-MA69VM-S2). הסתכלתי על הSpec שלו וראיתי שרשום שהform factor הוא Micro ATX. זה אומר שהוא לא מתאים למחשב רגיל? אני חייב למצוא לוח אם שהוא ATX רגיל? אני מרכיב את המחשב בhttp://www.iqpc.co.il, מה לוח האם הכי זול והמומלץ ביותר שאני יכול לקנות משם? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
בוקר טוב, קניתי לפני שבועיים מעבד כזה ואני יודע שיש שני גירסאות למעבד הזה שהגירסה השניה מתחממת פחות איך אני יודע איזה גירסה שלי?
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-