עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by אסיאסי,

אם כבר קונים DUAL CORE של איזה חברה עדיף? (המטרה שלי למשל היא משחקים) שמתי לב שAMD לא כל כך זולים בקטע של כפולי הליבה אז......... וחוץ מזה, למרות שזה קשור, - האם אפשר לשים DDR2 בלוחות האם תואמי AMD? ממה שהסתכלתי נראה לי שלא, וגם ראיתי שהם לא תומכים מהיריות של זכרונות מעל 400. אני צודק? אם אני לא יודע מה אני מדבר אז סליחה.......

• 36 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by ALTRIPYA,

אני רוצה לקנות מעבד 64 BIT אבל יודע לי שזה כרגע רק לשרתים אני יודע שצריך לצת למחשבים ביתים אבל מתי אולי כבר יצא ולא יודע לי אבל שהיה לשימוש ביתי לא לתעשיה

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  3. Started by avid,

שלום, מישהו יודע איפה ניתן למצוא מידע מפורט על הזיכרון של Hynix Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz Hynix Original 8GB DDR3 1600 אם אקנה2 יחידות זיכרון עם תזמון 11-11-11-28 האם בשני המקומות האחרים אוכל לחבר זיכרונות 9-9-9-24? תודה רבה

4. שלום. ברצוני להרכיב מחשב על בסיס מעבד Core i5 במארז MicroATX Antec P180 MINI. כרטיס מסך - ATI HD5850. מהי הבחירה האופטימלית ? לי חשובה יכולת OC מקסימלית.

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  5. אני כל הזמן קורא כאן בפורומים על מחלקים וכל מיני דברים כאלה, מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. האם שימוש בכרטיס קול בחריץ הרחבה pci e גוזל משאבים מהמעבד? אם כן בכמה זה מוערך 5% 10%...? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  7. ערב טוף.. כרגע יש לי במחשב שני סטיקים של 256MB כ"א (לינק) שרצים בדואל, וחוצמזה יש לי עוד זיכרון 256MB של סמסונג (שחיפשתי באתר החברה אבל לא מצאתי אותו.. אבל אני יודע שהוא PC2100 אם זה עוזר..) שסתם שוכב בבית.. בזמנו רציתי להוסיף אותו למחשב אבל שאלתי פה וממה שבהנתי זה יבטל לי את הדואל ובסופו של דבר זה לא ישתלם לי.. עכשיו מה שרציתי לדעת זה אם אני אקנה עוד זיכרון של 256MB ויוסיף עם ה-256 הישן, אני אקבל דואל 512X2? (קיצור ג'יגה שפועל בדואל?) מה שרציתי לדעת גם אם זה לא משנה איזה חברה אני אוסיף?.. או שאני חייב את אותם זיכרונות בדיוק?.. כי אם אני יכול לקנות ב-300 שקל בערך סטיק של 256MB ולקבל בעצם 512, זה יהיה סבבה (: מצטער שסיבכתי ותודה רבה!

• 8 תגובות
    • 623 צפיות
  8. Started by moshen1169,

מי יותר טוב למשחקים? http://www.bit-tech.net/hardware/cpus/2009/10/26/amd-athlon-ii-x4-620-cpu-review/12 למרות שכאן רואים שלאטלון יש יתרון גדול במולטיטסקינג וגם בגלל הזיכרון L3?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  9. Started by imac,

אנשים שלא מבינים והם רואים שמעבדי AMD זולים חושבים ש-AXP2000 זאת אומרת 2000MHZ, בעצם חשבתם למה הם קוראים למעבדים שלהם AXP2000 וזה לא 2000, תצדיקו אותי פה שאנשים שלא מבינים יבינו לא נכון!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. לקחנו לסיבוב את לוח האם המתקדם ביותר של ASUS לתושבת AM5 החדשה של AMD. הכירו את הקצה העליון של הפרימיוםלכתבה

11. שלום. אני מתלבט ביני לבין עצמי מה קורה למערך או מנגנון הטורבו כאשר מעלים את המכפלה באופן ידני במעבדי ה Sandy Bridge. האם בעצם העלאת המכפלה משמעה העלאת אותה נקודה מקסימלית שמנגנון הטורבו שואף אליה? או שמא בכלל בשינוי המכפלה יש ביטול אוטומאטי של מנגנון הטורבו? מבלבל

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי לוח ASUS Z690 HERO ומעבד I9 13900K יש לי שאלה רציתי לדעת אם זה לא גורם נזק למעבד שהוא במנוחה אז המתח לא יורד לאזור ה0. משהו גם שהגדרתי מתח AUTO בביוס וגם ששינתי תוכנית צריכת חשמל התדר של המעבד לא יורד וגם המתח אז שיניתי למתח ידני 1.26 וLLC5 כרגע הכול יציב מבחינת ביצועים משחקים וכו' השאלה שלי עכשיו שהמעבד בIDLE המתח נשאר בין 1.23 1.22 משהו כזה ולא זז במצב עבודה אז הוא יורד אבל כל עוד המעבד במנוחה המתח נשאר באזור 1.23 האם זה איכשהו גורם לבלאי מואץ למעבד או סוג של נזק תודה לעוזרים

13. Started by vacuuuum,

שלום לכולם! אני מחפש לוח אם זול למעבד PENTIUM 4 - 531, אז הלוח והציפסט אמורים לתמוך בטכנולוגיות שלו (FBS 800, HT וכד') הלוח אמור לבוא עם כרטיס מסך ON BOARD, רצוי עם תמיכה ל2 מסכים. רצוי שהיה בלוח גם PCI-E X16. הלוח אמור לתמוך בDDR 1 (רצוי 4 סלוטים). ושוב - אני מחפש לוח זול (לא HIGH END) אז OC לא רלוונטי. העיקר שלא היה לוח שידוע שעושה הרבה בעיות וכאב ראש. אשמח אם תמליצו לי על כמה לוחות העונים על הקריטריונים הנ"ל. בכל מקרה תודה לכל מי שיגיב!

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  14. אני ממש מתלבט בין 2 הדגמים האלה של G SKILL LA http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231008 FX http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231035 שניהם 2*512 ומבטיחים 2-2-2-5 בDDR400 שניהם עם ציפים של TCCD של סמסונג עכשיו אני קצת קצר בכסף אז אני רוצה לדעת על איזה שווה לי ללכת על ה FX שמעתי כל כך הרבה OCקים מוצלחים אבל על ה LA לא שמעתי מה אתם אומרים? תודה מראש טל

• 11 תגובות
    • 755 צפיות
  15. Started by meir3420,

שלום לכולם... יש לי מחשב ישן יחסית. (לא דואל) עליו מותקנת מערכת ההפעלה ווינדוס XP.... בזמנו כשקניתי את המחשב קיבלתי אותו עם כרטיס זיכרון Elixer 256Mb DDR 400Mhz CL3 כיוון שרציתי להשתדרג קניתי Kingston 512Mb DDR 400Mhz Cl3 יש לי 2 סלוטים בלוח אם לזכרונות וכשחיברתי את שניהם המחשב לא עלה אז ניתקתי את ה 256 ושמתי רק את ה 512... האם אני יכול לחבר את שניהם??? אגב כששניהם היו מחוברים המחשב נדלק אבל הווינדוס לא עלה.. חשוב להבהיר כי כל אחד בנפרד עובד... אך שניהם ביחד לא... כמובן שאעדיף לחבר את שניהם להגדלת תפוקת הזיכרון הפנימי במחשב..... יש לי לוח אם של Pcchips דגם M952 יש בו 2 סלוטים של זיכרון 2 הסלוטים תקינים ועובדים... כשמחברים את 2 הזיכרונות האלו ביחד המחשב פשוט לא עולה.....…

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  16. Started by Dano,

אם אני לא עושה אוברקלוק זה משנה לי איזה זיכרון אני לוקח?? למשל אם אני אקח:Elixir 512MB DDR 400MHz זה אותו דבר (בשבילי) כמו שאני אקח Kingston 512MB DDram 400 MHz PC3200 ? תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by sroolik,

בזמן האחרון התחלנו לראות DDR2 במהירות 800 או 1066 מגהרץ ואני שואל: האם זה אותו דבר כמו RDRAM שכן הוא עבד על אותן מהירויות? אם לא, איזה הבדלים יש ? תודה !

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  18. אני מעוניין לקנות במרץ (לבקש מאבא ליומולדת ) מעבד. דגם הלוח שלי הוא: GA-MA74GM-S2 revision 4.01 לא ניראה לי שהגירסא הזאת מגבילה אותי בתמיכת מעבדים זיכרון : 2GB מעבד נוכחי: AMD athlon 5000+ נכון שהמחשב לא מאוזן טיפה(יש לי קצת ידע) הספק מספיק(לא לדאוג) והכרטיס מסך הנוכחי הוא HD 6770 ויש לי צוואר בקבוק 0=(אני חושב ככה) כאלו הכרטיס יותר מדי חזק למעבד ואני רוצה לקנות מעבד חדש: ממה שבדקתי הלוח תומך בהרבה מעבדי AMD ואני מתלבט בין השניים: AMD Phenom X2 955 QUAD CORE לבין AMD Athlon X3 455 3.3Ghz 64Bit Tripple הבנתי שאולי אני אצליח לפתוח את הליבה השלישית משהו כזה ועם יש לכם משהו יותר טוב להמליץ גג 500 ש"ח

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  19. Started by jacksean,

שלום לכולם, אינני בקיא מספיק בתחום, אך קראתי איפשהו שלתצורת Dual Channel ישנו יתרון על פני Quad Channel. צירפתי מפרט ובו קיט של 2x16, משמע 32GB RAM. הייתי רוצה שיהיה 64GB RAM, והדרך היחידה במקרה שלי זה לרכוש קיט נוסף זהה, מה שיהווה Quad. המחשב ישמש לגיימינג 4K. כמו כן, מתוכננת הפעלה של AMD Expo. מה עלי לדעת? אילו ניואנסים? תודה רבה לעונים והמשך יום טוב לכולם!

20. שלום, זה הפעם הראשונה שלי פה אז מקווה שאני עושה את זה נכון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 שקל (חריגה של עד 100 שקל מעל תהיה בסדר, יותר מזה וזה מתחיל להיות בעייתי). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים (כמו לדוגמא minecraft, cyberpunk, stellaris) ב-1080P matlab אקסל, גוגל דוקס, ודרייב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא חובה להכליל בשיקלול, אבל מצלמה למחשב תוערך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מועדף אבל בטווח המחיר הזה אנ…

21. אני רוצה לבנות מחשב שישמש להרצת כמה מערכות הפעלה וירטואליים. איזה לוח ומעבד יתאים? התקציב בסביבות 3000 ש"ח ללוח ומעבד. תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by SyMiC,

אני מתלבט בין שתי לוחות אם Gigabyte GA-N650SLI-DS4L vs abit Fatal1ty FP-IN9 SLI אני מתכנן להגיע ל OC של 3.0GHZ ל q6600 וגם בעתיד SLI לשני כרטיסי מסך התקציב עד 600 שקל יש לי גם זיכרון בתדר 533GHZ אז אני מעונין שהוא יתמוך, וגם בעוד קיט של 2 גיגה 800MHZ

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  23. Started by Moo^Moo,

הגי פורס 4 MX שיש על הלוח משתמש בזיכרון המערכת או בזיכרון יעודי לו??? ועם הוא משתמש בזיכרון המערכת, מה הבדלי הביצועים בינו לבין כרטיס MX אחר?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  24. מצאתי ב EBAY הצעה מעניינת ללוח אם של אסוס ב 55$ (בקניה מיידית) (סה"כ: 350 ש"ח כולל משלוח) ASUS P4P800S Motherboard Socket 478 NEW לי יש מעבד intel P4 2.4 כתובת להצעה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=80158&item=6736808425&rd=1#ebayphotohosting מפרט הלוח: http://usa.asus.com/prog/spec.asp?m=P4P800S&langs=09 אני מעולם לא הזמנתי דברים משם, ואני רוצה לדעת אם בכלל כדאי לי להתעניין בהצעה הזו? וזה בטוח להזמין דרך שם נכון? לא מפרסמים שם כל מיני הצעות לא אמיתיות?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  25. מה זה הדברים הקטנים שנמצאים באמצע בתושבת?? מה הם עושים? ולמה פה יש יותר ?? זה נותן יותר ביצועים?

• 2 תגובות
    • 477 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.