מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש.. (הגיע הזמן) עכשיו הוא קונה עם כרטיס מסך מובנה ורציתי לדעת אם יש אפשרות להחליף את הכרטיס מסך המובנה עם כרטיס מסך של ATI/NVIDIA.. הלוח אם בא עם הכרטיס מסך INTEL GMA 950..
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכם הגולשים רכשתי היום לוח אם של חברת ASUS דגם MAXIMUS 2 FORMULA אני רוצה לדעת עליו קצת יותר מקרוב בקשר לבצועים ואמינות שבו.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
ASUS P5QL-E http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2389 או GIGABYTE GA-EP43-DS3L http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4093 המחשב יכלול מעבד E8400 HD4850 512 MB 4 GB DDR2 800 MHZ ייתכן ואני ארצה לעשות אוברקלוק בעתיד , במידה וארצה איזה מביניהם עדיף(אולי שניהם טובים ) והאם שווה לשלם את ההפרש (60 שקל) כי אין לי עוד שקל מיותר לבזבז. מעבר לאוברקלוק בכללי האם הם לוחות טובים?
-
- 13 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוכש מעבד Q9550 ואני מתלבט האם לקחת אחת משני האופציות הבאות : אפשרות ראשונה : לוח אם : Asus P5Q DELUXE זיכרון : 4GB DDR2 800 MHZ אפשרות שניה : לוח אם : Ass P5E3 זיכרון : 4GB DDR3 1333MZ אל תתיחסו להבדלים בעלות בכלל. אלא רק מה עדיף למחשב שהולך לסחוב 4-5 שנים. התלבטות נוספת אם כי אני לא יודע אם זה משמעותי : ללוח P5E3 יש ICH9R לעומת ה- P5Q DELUXE שיש ICH10R בעם יותר חדיש. האם זה משמעותי ? כי בתכל'ס הלוחות עולים לי אותו דבר וגם הזיכרון אם אני אקנה DDR2 / DDR3 זה עולה הכול אותו דבר. תודה לכולכם !
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה דברים לגבי המעבד הזה אז ככה אני חושב להכניס אותו למפרט שלי במקום e8500 3.16 ghz (+פלוס אוברקלוק של החנות). המפרט : קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤495 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤305 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤325 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤461 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤331 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1295 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעתי מה הוא ה clock generator של לוח אם מסוים ? אם זה יעזור הלוחות שאני צריך בישבילם הם : LANPARTY DK P45-T2RS GA-K8VT890-9 gigabyte GA-965P-DQ6 rev 2.0 תודה
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
דיון זה יתעדכן מפעם לפעם ויהיה כתוב בכותרת באיזה תאריך הוא התעדכן לאחרונה כללי ש: מה זה מוד? ת: מוד זהו שינוי כלשהו במוצר מוגמר (בין אם זה מוצר פיזי או תוכנתי) כדי להתאים אותו לרצונות הקונה ש: מה זה בנצ'? ת: בנצ', או בשמו המלא בנצ'מארק (Bench / Benchmark) זה בעצם תוכנה, או מוד לתוכנה שבודק את ביצועי המערכת, אם זה מעבד, זכרונות, כרטיס מסך, או כל חלק אחר ש: מה זה אוברקלוק? ת: אוברקלוקינג זהו תהליך שבו המשתמש מכריח רכיב/רכיבי מחשב לעבוד בתדר יותר גבוה מהתכנון של היצרן. יש המון סיבות לאוברקלוקינג, אך הנפוצה ביותר היא הגדלת ביצועי הרכיב שעובר את התהליך. אוברקלוקינג יכול לגרום לאי-יציבות וכשל בחומרה אם מבוצע בצורה פזיזה ש: מה זה PCB? ת: למעשה PCB זה ראשי תיבות של Pri…
-
- 5 תגובות
- 23.3k צפיות
-
-
חברי פורום יקרים, אנא הקדישו מספר דקות מזמנכם לקריאת חוקי הפורום והבנתם על מנת לשמור על רמת דיון גבוהה וכדי שיהיה לכולנו נעים יותר לגלוש ולהשתמש בפורום. לעיון בחוקי הפורום המלאים. דגשים לגבי כותרות: אין להדגיש את דחיפות העניין בכותרת. הדיונים של כולם חשובים בדיוק באותה מידה. על הכותרת להיות עניינית ומפורטת. הכותרת לא נועדה להיות הקדמה לדיון אלא לתמצת את נושא הדיון ולספק את תמצית הפרטים החשובים. כותרת עניינית היא כותרת שממנה ניתן להבין מהו נושא הדיון ולקבל את הפרטים הבסיסיים מבלי להיכנס לדיון עצמו. כותרת עשירה במידע ענייני תייחד את הדיון שלכם ותבדיל אותו מדיונים אחרים בעלי נושאים זהים או דומים. דגשים לכתיבת כותרת תקינה: -…
-
- 0 תגובות
- 32.8k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בן הצ'יפסטים האלה P35, ו EP35, תודה מראש עריכה, אני חושב שמצאתי, P35 תמיכה ב 1066 EP תמיכה ב 1333 נכון ?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי (כרגע יש לי 512) אני רוצה לשים 2 ג'יגה אני יודע שאני יכול לשים DDR2 במהירות 667 MHZ.. הלוח אם שלי זה Gigabyte GA-8I945P השאלה שלי זה,איזה זיכרון עם חברה טובה אני יכול לשים? במחיר זול של גג 200 שקל.. אם אפשר תנו לי קישור למכירה זה מאוד יעזור לי. תודה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אם אני מחבר כ. מסך נוסף ללוח אם שמגיע עם כ. מסך מובנה, האם ניתן לחבר שני מסכים, אחד ללוח ואחד לכרטיס ושהם יפעלו במקביל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הי חברה יש ברשותי מעבד2.8GHZ מרובע ליבות של אינטל Q9550, על המעבד יושב לו זלמן נחמד ובנוסף יש 4 מאווררים במארז.(2*12 סמ ועוד 2*9סמ) כאשר אני מריץ מספר אפליקציות אני נותן להם לעבוד "רק" על שני ליבות וזאת על מנת שיהיה לי עוד כח עיבוד לצרכים בסיסיים רגילים (אינטרנט הורדות צפיה בסרטים וורד אקסל וכו') רצתי לשאול מס' שאלות: 1.האם שימוש תדיר 24\7 ללא כיבוי כמעט בכלל במשך נניח שנה שלמה יכול להזיק למעבד? יש לציין כי שני הליבות שפועלות נמצאות כל הזמן ב100% והסך הכללי של שימוש המעבד הוא בערך 60%. האם זה שוחק\הורס? האין כל תפקידו של המעבד לתת עבודה ומערך המאוורים לתת תמיכה על מנת לשמור עליו? אני יודע שהיצרן מוציא לשוק את המעבד אחרי שעבר בדיקות מחמירות ועם אוברקלוקינג אני יכול להגיע א…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 4 ג'יגה למחשב בסביבות ה 400 שקל. החלטתי שאני הולך על AData ונתקלתי בשתי אפשרויות. http://tms.co.il/product/5362 http://tms.co.il/product/5930 רציתי לדעת מה ההבדל בינהם והם יש סיבה משמעותית להבדל במחיר. תודה
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה גודל של זיכרון אני צריך למחשב החדש שלי. הדרישות שלי ממנו הן שיתמודד עם משחקים, לא המשחקים הכי הכי כבדים, אבל משחקים ממוצעים שיוצאים בימים אלה. אתם חושבים שמספיק 2 GB זיכרון? או שעדיף 4? דרך אגב התקציב שלי למחשב כולו הוא 3500 ללא מסך. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להרחיב את הזיכרון שלי יש לי כרגע DDR 512MB על לוח intel d845ebg2 P4 2.40 GHZ קראתי בפורומים כאן והבנתי שיש בעיה של שידרוג אולי אני טועה אולי לא , בגלל זה אני צריך עצה לגבי שידרוג השאלה היא מה ההמלצות ? אני מעוניין לשדרג עד 1 GB אני יודע שהלוח שלי ישן
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
האם ישנו הבדל גדול בינהם ? והאם שווה לקחת e8400 3.0ghz שהחנות עושה לו אוברקלוק ל : 3.6ghz ?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הטכנאי צריך לחזור אלי אוטוטו ואני צריך לתת לו תשובה..הכל מוכן זה שינוי שלי של הדקה ה90. שמתי לב שE7300 עולה מאה שקל יותר והוא מציע רק מהירות שעון גבוהה ב100MHZ שווה את זה בכלל ? או שמסתתר שם עוד משהו ? נא לא להציע הצעות אחרות אני סגור על העניין.
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 4400 ו לוח אמ S55-S3 ושחקתי יותר מדי עם המעבד , ויצא פין אחד והוא נתקע בתושב בלוח אמ של המעבד. ואני לא יכול להוציא אותו מה אפשר לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
האם ASUS P5Q תומך בזיכרונות 1000MHZ? אם כן מה עדיף 800 עם 4CL או 1000 עם 5 CL, מה עדיף לOC.? תודה מראש ערן.
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לפי חישובים שלי אני יכול להרשות לעצמי לרכוש את השילובים הבאים : E7300 + 4 GB DDR2 1066 MHZ E8400 + 4 GB DDR2 800 MHZ איזה מבין השילובים עדיף?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת כמה זה משנה כמות הזיכרון L2 במעבד ? כי שמתי לב שלמעבדים הכפולים של אינטל יש זיכרון של 3 מגה L2 ולשל AMD יש רק מגה..
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני קונה מחשב למשחקים..מבוסס ליבה כפולה מה עדיף מעבד כפול של אינטל או של AMD ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי לבסוף לקנות מעבד מסדרת E8000 עם 6MB L2 , אם האם הדבר יהווה שינוי בביצועים אם אני מתקין על המחשב זכרון פנימי במהירות של 800MHZ ? אני לא יכול להרשות לעצמי יותר מיזה , לכן נשאלת השאלה האם כדאי לעלות בדרגה בכלל ולקנות מעבד מהסדרה הזאת? או מסדרה קודמת ? הזכרון הפנימי יגביל אותו ?
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הGIGABYTE GA-EG43M-S2H . יש לוח יותר מומלץ? (חייב להיות MICRO ATX) תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-