מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת האם זה משתלם להשקיע במפרט למשחקים מבוסס 920 או ללכת עם פיתרון יותר זול ולקחת Q9550. החשיבה היא כמובן לטווח הארוך, איזה מעבד ישרוד יותר זמן בשוק ואם זה משלתלם להשקיע במערכת I7 על פני C2Q. תודה רבה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדגם:1G (512Mbx2) KIT EL GOLD Voltage eXtreme רציתי לדעת אם הזיכרונות האלו הם טובים ל OC ולפי מה שהבנתי הם עובדים במתח גבוה אז השאלה שלי אם הם עובדים רק במתח גבוה שזה 3.2V או שהם יכולים לעבוד במהירות DEFAULT במתח של 2.7V?. הלוח שיהיה לי הוא DFI LANPART NF4 ULRTA-D עם מעבד 3000 VENICE STEPPING E6 תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי היום 2 זיכרונות 512mb ו 2 זיכרונות 256 mb סוג ddr2 מהירות 533 mhz סה"כ 1536 mb ברצוני לשדרג את הזיכרונות וחשבתי להחליף ל4* 1gb 800 mhz אשמח לחוות דעת והמלצות מה מומלץ לקנות והאם השידרוג כדאי ( לפי אינטל הלוח והמעבד תומכים ב800 mhz כמו כן הורדתי את cpuid ו לא הבנתי את זה : spd ddr2 pc2-4300 266 mhz frequency jedec1 200mhz jedec2 266 mhz למה על כרטיס 533mhz כתוב לי 266 למה המהירות הזאת מתיחסת ו מה זה jedec תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב 1) כרגע בנייח שלי (שנשרף לו הלוח) נח לו מעבד Q9550S ו8GB זיכרון האם ניתן לעבוד עם שילוב שכזה עם 4 מכונות וירטואליות בו זמנית מבלי לפגוע בעבודה בדסקטופ במקביל? 2) לאיזה מעבד הQ9550 משתווה מסדרת הCORE\AMD? אשמח
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פתחתי את המארז ולא ראיתי שום דבר שהתפרק או שחוטים מפריעים לו. כביתי והפעלתי מחדש עד שזה פסק לבד. ממה זה יכול להיות? זה מסוכן או מעיד שמשהו לא תקין?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שחשבתי שסיימתי לבחור את רכיבי הליבה, צצו הבעיות בחרתי לי לוח אם ASUS P5Q DELUXE ובחרתי לי זיכרון OCZ PC2-8500 Reaper HPC : DDR2, 2X2GB, 1066MHZ, CL5 גיליתי שברשימת ה- QVL של הלוח המדובר מופיעים דגמי הריפר של ה- 2GB בלבד!! וכשעברתי על הדגמים של ה- 4GB שכן מופיעים ברשימה, קרץ לי רק דגם אחד: CORSAIR DOMINATOR TWIN2X4096-8500C5DF : DDR2, 2X2GB, 1066MHZ, CL5 הדגם עולה כ- 170 ש"ח יותר ואני רואה שאין לו יתרונות אלא רק חסרונות (תקנו אותי אם אני טועה) !! בסיקורים הוא עבד טוב שזה מה שהיה גם עם הריפר.. אבל הקורסר מגיע עם מתקן של 3 מאווררים שמתלבש על הזיכרונות ?? רשמו שהוא שקט ויעיל אבל מה העניין אם בסוף הביצועים אותו הדבר?? למה להסתפק ב- "שקט" כשהריפר ז…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז כמו שציינתי בכותרת. מחפש לוח 775 הכי פשוט וזול. של אסוס או ג'יגהבייט. כשהדרישה היחידה היא שאוכל לחבר לו שני אמצעי תצוגה במקביל. הראשון מסך דרך DVI והשני טלויזיה דרך VGA אם הפתרון הזול יותר הוא להביא לוח פשוט וכ.מסך הכי פשוט אלך עליו אבל לא נראה לי, אשמח לשמוע. תודות לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח 8IHXP של GIGABYTE שיש בו פונקציה שמאפשרת את הדלקת המחשב על ידי קליק של העכבר לאחרונה פונקציה זאת לא עובדת, האפשרות מסומנת בביוס העכבר תקין ומחובר ל PS2 וניסיתי כל גירסת ביוס שקיימת. מה לעשות? עריכה של biodome: היה כל כך קשה להוסיף את השם של המוצר עם הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה להרכיב מחשב ליישומי גרפיקה כמו פוטושופ מאיה 3DMAX וכו' אני מתכוון לקנות מעבד פנטיום D 805 (אני יודע שיש יותר טובים אבל אני לא מתכוון להשקיע יותר מזה) עכשיו ראיתי שב99 אחוז מהודעות בפורום מפרטי מחשב אנשים ממליצים על GIGABYTE GA-8I945PG-RH ואני מתלבט בינו לבין הASUS P5LD2 אני כניראה יתקין במחשב 2 הארדיסקים SATA II 320GB בRAID האם זה נכון שהGIGABYTE GA-8I945PG-RH לא תומך בSATA RAID? הASUS P5LD2 עולה 729 ש"ח והGIGABYTE GA-8I945PG-RH עולה 580 ש"ח האם האסוס שווה את ה149 ש"ח? ואני רוצה גם לקנות 2 כרטיסי זיכרון MB 512 DDR 2 -667MHZ האם זה נכון שכדי שזיכרונות אלו יעבדו באמת ב667 MHZ אני חייב לעשות OC למעבד?- כי אם לא אז הם יעבדו רק ב533 MHZ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך BENCH לRAID 5 ללוח אם שלי ונוסף של eVGA - X58 SLI LE. מישהו מכיר ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פורום שלום! התחדשתי במעבד sandy bridge i-7 2600k. איזה לוח אם מומלץ עבורו בתקציב של 400-600 שקל. מתוכנן אוברקלוק קל שלא מצריך ציוד הקפי מלבד הקירור הסטנדרטי. יש כרטיס גרפי חיצוני - nvidia 570. וזיכרון 4 ג'יגה DDR3 1600 Mhz. הולך להריץ משחקים כבדים וסרטי בלו-ריי בסלון. אם יש שאלות/בקשות תרגישו חופשי. בברכה, אלכס.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי DDR 1 1.7G 512MB*3 + 256MB*1 לוח אם : GAK8NF9 gigabyte אני רוצה להוסיף 2G כרגע המצב הנוכחי שאני בלי DC ועל T2 עם מיהורת 333MHZ למרות שכל הכרטיסים תומכים ב400MHZ אם אני מנסה לשנות בBOIS לT1 המחשב לא עולה. - יש מצב שאני מוריד תזמונים או משהו כזה ואני יעבוד על T1? - איך אני משנה לDC? כי הבנתי שאני יכל לעבוד על DC גם עם 4 סטיקים. - אני יכל לשנות את המהירויות ל400MHZ? או שזה יעשה לי בעיה? לפי CPU-Z כל הסטיקים יכולים לעבוד על 400MHZ אבל בפועל הם פועלים על 333. - WINDOW XP עובד עם 3G RAM? או עד 2G? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי איזה שנה שיש לי את המחשב, רציתי לבדוק איזה זיכרון באמת יש בפנים... לפי מה שאמרו לי שמו לי Hyundai. אז הוצאתי את הזיכרון וזה מה שראיתי: על הצ'יפים: hunix 139A HY5D42882AT-H KOREA על המדבקה: hunix KOREA 01 PC2001U-25330 HYMD132645A8-H AA 256MB DDR 266MHz CL 2.5 אין זכר ליונדאי בשום מקום. אז מה זה הזיכרון הזה? יכול להיות שבגללו BF1942 לא פועל לי טוב?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט של המחשב: מעבד i5 3450 1155 intel 6MB 3,1GHZ כרטיס מסך 7850 זכרון 8 גיגה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חייב לשדרג מחשב P2 350 עם 384 MB זיכרון PC100 ,כ.מסך ASUS V7100-LP-18010, לוח אם של SHUTTLE(דגם לא זוכר), CD של ASUS*52 ,צורב YAMAHA 2100es SCSI,שני כוננים קשיחים האחד של IBM 22GB והשני של MAXTOR 20GB ,מארז חדש המותאם לP4 ועוד כל מיני חלקים. המחשב הינו בן 4 שנים שבמהלכם הוחלפו כ.מסך ,מארז והוסף זכרון. המחשב פועל תקין וזריז אך מספר משחקים לא רצים(MAFIA,WARCRAFT3 וכו').המחשב שייך לגיסי הבן 15. החלקים שצריך להחליף - לוח אם , מעבד , זיכרון וכ.מסך סכום כסף המוקצה לשידרוג- 2500-3500 ש"ח כרגע מדובר ב- אשמך לקבל תגובות והמלצות תודה מראש VITAGORAS ;D
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעבור מהPHENOM שלי לINTEL כי הוא לא מספק את הסחורה בפוטושופ WINRAR וקידוד סרטים ועוד הרבה תוכנות אני חשבתי על P5Q-E+E8400 \Q9550 אבל השאלה האם הלוח טוב לOC? או שאפשר גם P5Q TURBO וכדומה רק לא לוחות GIGABYTE אוBIOSTAR וASROCK יש אפשרות לDFI ASUS MSI
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/2006/03/31/tight_timings_vs_high_clock_frequencies/ ובקיצור הבדלים ממש זניחים...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח ASUS M2N-E זכרון 2GB 667. בקרוב זה יהיה 4. כרטיס מסך X1950, בקרוב HD4850 אז ככה, כמו שהבנתם כנראה אני משדרג מעט את המחשב. נפלה הזדמנות בחיקי להפטר מהמעבד 4400 שלי תמורת מחיר סביר ואני מעוניין לשדרג אותו. הבעיה היא שבזמן האחרון התעסקתי והתעניינתי הרבה במעבדי אינטל ובAMD אין לי מושג על הדגמים וההבדל ביניהם. התקציב הוא כל המעבדים שמתומחרים עד 600 ש"ח כשהעדיפות היא לחסוך כמה שיותר אם באמת ההבדל בין המעבדים היקרים לזולים הוא מזערי. אשמח לקצת מידע כללי על הtripple core והquad core למיניהם, הקבלה של הדגמים לעומת אינטל והמלצה על איזו סדרה ללכת ואיזה מעבד. או אולי עדיף לי לקנות פשוט dual core יותר טוב משלי עכשיו. אני יודע שבאינטל עדיף ללכת על ה E7400 בהרבה מקרים שהוא בכלל כפול…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא קבלתי חוברת על הלוח של המחשב שלי משהוא יכול לעזור? יש לי לוח של אינטל Intel gribaldi 845g
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קראתי את ההשוואה הזאת שנערך בpcMARK2004 ואינטל סוף סוף ניצחה את AMD בתוצאות בל3dmark04 להשוואה: לתוצאה של AMD: http://www.simhq.com/_technology/technology_022s.html לתוצאה של INTEL http://www.simhq.com/_technology/technology_022t.html אבל היו עוד בנצ'רמרקים אחרים ולא בכולם ניצחה אינטל: http://www.simhq.com/_technology/technology_022b.html אז רציתי לגעת את מי אתם מעדיפים? אני מעדיף את INTEL כי יש לה את הוותק והניסיון.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי לנכון לפרסם את הידיעה דווקא כאן, כי לא אחת, מובעות כאן אי אילו דאגות למצבה ועתידה של אינטל לאור ההצלחה האחרונה של המתחרה AMD. אז הכל בסדר, תודה ששאלתם. יותר נכון לומר, "טודו בום" ! מבחינתה של אינטל, רק שימשך כך. https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001295037
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זו שאלתי ??? אם יש כאלו התומכים היכן אפשר למצא מידע עליהם?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במפרטים מומלצים שבאתר רשום שמהירות המעבד E6300 היא 2.8GH באתר אינטל רשום שמהירות המעבד E6300 היא 1.86GH האם יש כאן טעות? או שפיספסתי משהו?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם לוח אם הבא שווה קניה [h=1]Asrock G41C-GS.[/h]לפי הנתונים נראה שיש לו יכולות OC הוא עולה 290 שקלים.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא כל כך הבנתי האם הליבה הגרפית המובנית במעבדי INTEL החדשים עובדת רק כאשר עובדים עם כרטיס מסך ONBOARD או שהיא אפקטיבית גם כאשר מותקן כרטיס מסך חיצוני. אשמח להבהרות בנושא. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-