עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yarin153,

יש לי לוח מדגם P8Z77-V LX עם תכונת AI CHARGER המטרה שלי היא להטעין את הפלאפון (או לפחות את האייפוד) בזמן שהמחשב כבוי (ואם לא אפשרי כבוי אז מקסימום ישן - אבל המטרה היא כבוי) עכשיו הורדתי את התוכנה של AI CHARGER מהאתר שלהם והוא מזהה את החיבור לכניסת USB 3 למרות שזה כבל רגיל אבל עדיין מזהה קיצר אז למרות הכל הוא לא מטעין לי לא בזמן שינה ולא כשהוא כבוי .. איך אני מגדיר את זה כדי שזה יעבוד לי?

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  2. Started by Cthulu,

שלום לכולם וערב טוב. אני מעוניין לקנות מחשב נייח בקרוב ומתלבט בין שתי הסדרות של המעבדים הנ"ל. איזו סידרה תיתן לי ביצועיים לטווח הארוך? לפחות ל-3-4 שנים. לגבי OC, לא מתוכנן.. אלא אם כן הדבר מומלץ מבחינת ביצועים לשנים הבאות. אודה לתשובתכם. תודה!

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  3. Started by sdodly,

שלום לכולם. אני בונה כרגע מפרט עבור מחשב לפיתוח תוכנה וצפיה בסרטים בתקציב סביב ה-2500 ש"ח. חשוב לי לאפשר עבודה עם שני מסכים + אפשרות ל-SSD בעתיד. אין לי צורך ב- OC. המפרט כולל מעבד i5 4590. לגבי לוח האם, מעיון בפורום שמתי לב לפופולריות הרבה של ה- Gigabyte GA-H81M-HD3. שאלותי: 1. מצויין שיש לו יציאות VGA ו- DVI. האם זה אומר שניתן לחבר אליו שני מסכים במקביל (או שזה מאפשר רק חיבור אחד מבין השניים)? 2. מצויין שיש לו גם יציאות HDMI ו- Display Port. מה זה Display Port? 3. במידה והלוח לא קיים במלאי של החנות, האם תוכלו להמליץ על לוח איכותי אחר בעל נתונים דומים? 4. איזה קירור שקט יכול להתאים למעבד הנ"ל? מה המלצתכם? רוב תודות...

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  4. לינקקתי רק סרטון אחד מייצג, אך הרשת מלאה אודות החדשה הזו בכל מקום ביממה האחרונה כולל ליינוס. זה הדבר האמיתי, TR עם 64 ליבות - אותו מעבד rome לשרתים, רק עם תדרי עבודה מהירים כמקובל בעולם ה- desktop. כרגע ההערכה היא להשקה ברבעון האחרון, קרי החלון שבין אוקטובר לדצמבר 2019. מי שיצטרך מכונת חישוב סופר חזקה, או מכונת עריכה בלתי שפויה, או שרת משרדי במחיר אטרקטיבי, יוכל להשיגה. מה שכן אל תצפו למחיר זול של המעבד או לוח האם, יהיה מדובר כנראה מעל 3000$ רק למעבד עצמו, ולוח שיצטרך לתמוך במעבד שיצרוך מעל חצי קילוואט יעלה בהתאם גם.

5. מעונין לקנות לוח אם תומך pci-e למעבד intel עד 500 ש"ח. הודה מאוד לכל העונים

• 21 תגובות
    • 935 צפיות
  6. Started by gnk,

שלום אני מעוניין במחשב למשחקים: לוח אם ASUS A8N-E וכ.מסך RADEON X800GTO איזה מהשילובים הבאים עדיף: מעבד ATHLON64 3200 וזיכרון עם תזמון 2-3-3-6 או מעבד ATHLON64 3500 וזיכרון עם תזמון 2.5-3-3-7 בשני המקרים מדובר על 1GB זיכרון (2X512) הבעיה היא תקציבית לכן אאלץ לבחור אחת משתי האפשרויות... תודה,

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  7. שלום עשיתי פשיטה על הטרייד זון ואלה התוצאות http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=4479 http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=4392 http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=4390 איזה מביניהם הכי טובים, תודה

• 14 תגובות
    • 935 צפיות
  8. Started by mahatef,

Intel Pentium D 805 AMD Athlon 64 3000 754-pin בפורום מפרטים הרכיבו לי מפרט שכולל את המעבד הראשון של אינטל, למשחקים. התכוונתי להזמין בעוד זמן קצר את המחשב מזיגזג/פנדה, אבל נתקלתי בביקורת הזאת, שקובעת שהמעבד השני של AMD חזק יותר משל אינטל במשחקים! שני המעבדים באותו טווח המחירים, אם כך למה המליצו לי על המעבד של אינטל במקום של AMD אם של AMD עוקף בביצועים?

• 12 תגובות
    • 935 צפיות
  9. Started by elkaifa,

שלום אני מחפש ספר לטכנאי PC לרמה מקצועית תוכנה וחומרה.עלי לציין שיש לי ספר טכנאי PC חומרה ותוכנה של דורון סיוון אבל מיציתי כבר הספר אפילו במהדורה שנייה,וזה היה מתאים להתחלת הדרך,אני מחפש ספר שעל כל נושא יעמיק ויהיו בו הרבה דפים,וכמובן בעברית. [pre][/pre]בתודה לכולם

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  10. Started by HeAd^ShoT,

חברה אני לא יודע אם אתם מודעים לכך אבל יש בנועה את הג'י סקילל FX החדשים TCCD ב1080ש"ח שזה ממש זול יחסית לTCCD. כנראה שתוך שבועיים אני יקבל אותם אז אני אתן כאן ביקורת קצרה .... בינתיים: http://noacomp.co.il/product.asp?productid=4388 http://www.gskill.com/f1-3200dsu2fx.htm http://www.sgoverclockers.com/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=42 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=78184

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  11. Started by a-gold,

וכמה מגה הוא? יש לי מעבד של אינטל סוקט 775 עכשיו כשקניתי אמרו לי שזה 2 מגה ונרה לי שעבדו עלי וזה מגה. אז איך אני בודק???

• 19 תגובות
    • 934 צפיות
  12. Started by ShayGTi,

אני מתכוון לרכוש לוח אם חדש למחשב שלי (פנטיום 3) האם כדאי לנסות להרכיב אותו לבד או לתת למעבדה? כמה לוקחים על דבר כזה?

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  13. Started by balash-,

אני צריך לוח אם הכי זול שתמצאו לא מתוכנן OC. והלוח הכי זול זה בגלל שהמחשב בכל מקרה לא ייתן ביצועים מהירים: DDR1, PCI-X,P4 LGA775. אם אפשר אז כמה שיותר מפוצ'ר וכרטיסים מובנים (FIREWIRE). חשבתי על משו בכיוון הזה : http://www.golden-price.co.il/product.asp?productid=502

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  14. ואם הוא מתאים למעבד P4 נורטווד תודה

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  15. משהו יכל להסביר לי למה תמיד שאני מעמיס על המחשב אני רואה שרק הליבה השניה של המעבד עובדת האם זה אמור להיות ככה? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 934 צפיות
  16. Started by yonik,

אני קונה מחשב לדודה שלי ושמתי עין על המעבד הזה,כמובן שהמחשב מיועד לילדים ויותר לישומים ואינטרנט ורציתי לשאול האם זה בסדר ש system bus הוא רק 533?ואם אפשר להמליץ על איזה איזה לוח וזיכרונות בשבילו אני אשמח

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  17. Started by Lirux,

יש לי עכשיו 2 סטיקים של בליסטיקס ddr 512 mb.... הם עושים עבודה מעולה!! אבל אני רואה עכשיו שכל משחק מתחיל לקחת לבד איזה 512 ראם ואז המערכת עוברת את הג'יגה ונהיית איטית... אז אני רוצה המלצה לקיט של 2 ג'יגה (2 סטיקים של ג'יגה) ושיהיו ddr כמובן ולא ddr2... הכי חשוב לי בהם שהם יהיו לאוברקלוק כמה שיותר טוב ואפילו אם אפשר יותר טוב מבליסטיקס שיש לי.. אפשר לחרוג ולהגיע לאיזה 210-220 דולר במקסימום... עדיף מ newegg תודה

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  18. Started by RGod,

איך הלוח אם הזה היה ב OC מסוגל להכיע ל FSB 500 כמו ה 965P ?

• 13 תגובות
    • 934 צפיות
  19. יש לי תתוכנה אברסט... יש לי שם משו כזה: real clock 200mhz effective clock 400 mhz מה מהם הוא הנכון...? ושאלה נוספת האם שווה לי לחבר כרטיס של 512 +1024 במהיריות שונות? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 934 צפיות
  20. שלום לכולם, אחרי שחשבתי שסיימתי לבחור את רכיבי הליבה, צצו הבעיות בחרתי לי לוח אם ASUS P5Q DELUXE ובחרתי לי זיכרון OCZ PC2-8500 Reaper HPC : DDR2, 2X2GB, 1066MHZ, CL5 גיליתי שברשימת ה- QVL של הלוח המדובר מופיעים דגמי הריפר של ה- 2GB בלבד!! וכשעברתי על הדגמים של ה- 4GB שכן מופיעים ברשימה, קרץ לי רק דגם אחד: CORSAIR DOMINATOR TWIN2X4096-8500C5DF : DDR2, 2X2GB, 1066MHZ, CL5 הדגם עולה כ- 170 ש"ח יותר ואני רואה שאין לו יתרונות אלא רק חסרונות (תקנו אותי אם אני טועה) !! בסיקורים הוא עבד טוב שזה מה שהיה גם עם הריפר.. אבל הקורסר מגיע עם מתקן של 3 מאווררים שמתלבש על הזיכרונות ?? רשמו שהוא שקט ויעיל אבל מה העניין אם בסוף הביצועים אותו הדבר?? למה להסתפק ב- "שקט" כשהריפר ז…

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  21. Started by Danman,

אני מתכנן קניה של מעבד תקציבי למשחקים עם OC, ואני מתלבט אם ההפרש בין E2 ל E4 שווה את המחיר (כ200 ש"ח) מבחינת פוטנציאל אוברקלוק, מהו הטווח הסביר שאני אגיע אליו עם כל אחד מהם ? (עם קירור אוויר) האם שווה להוסיף לE4 ?

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  22. Asus P7P55D le אפשר לעשות כדי שהלוח יתמוך בSLI ? אם לא שתי החריצים תומכים בX16 או שאחד בX8

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  23. Started by guy_intel,

במערכת עם מפרט: Q9550, Asus P5Q Pro מעוניין ב-OC משמעותי. האם שווה להוסיף 150 ש"ח עבור הזיכרונות: G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Black או להסתפק ב: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 ולחסוך את ה-150 ש"ח. עבור OC משמעותי, האם ה-900Mhz וה-CL4 של ה- GSkill מהווים יתרון על ה-800Mhz וה- CL5 של AData ? הצעות לזיכרונות אחרים ומשתלמים יותר גם יתקבלו בברכה.

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  24. הי,אני מעוניין להוסיף כ-2 GB זיכרון . האם חייבים לקנות דגם זהה?אם לא אז על מה אתם ממליצים סביב ה200 שח? האם ניתן להתקין את הזיכרון לבד?יש לי ידע די טוב ואני יודע איך להכניס ולהוציא אותם(ניסויים על המחשב הישן). תודה.

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  25. ראיתם אי פעם 32 ליבות שפועלות כולן בתדר 5,955MHz? ה-Threadripper 2990WX האדיר כבר כאן ואיתו גם שיאי המהרה (וביצועים) לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.