עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Shasoosh,

חיפשתי באתר של אינטל על הלוח אם שלי בכדי לראות אם הוא תומך בזכרונות RDRAM עם 1066 MHZ אבל אני לא ממש בטוח. מה שמצאתי שם היה: PC800 or PC1066 (D850EMVR SKUs only) שלא ממש הבנתי מה זה.. עזרה מישהו? האם אני יכול לרכוש עכשיו שני סטיקים של 256 במהירות 1066?

• 13 תגובות
    • 913 צפיות
  2. Started by UV1,

מסוג gigabyte EP43-DS3 חיפשתי במנואל שלו, אני לא מצליח להבין עד הסוף. היום יש עליו DDR2 1066MHZ 2GB*2

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by aquas,

הלוח הוא:GIGABYTE-GA-K8NF-9 הסיבה היא אני חושב על ליקנות דיסק קשיח 320gb SEAGATE BARRACUDA 10 הדגם הזה:ST3320620AS תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  4. שלום לכולם יש לי לוח מסוג epox 8k3 רציתי לדעת אם הוא תומך ברייד ואם כן איך זה יכול לעזור לי מה זה בדיוק ראיד

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי את הלוח של חברת DFI דגם CA64-TC בפועל הוא כן תומך {אני משתמש במעבד הזה עכשיו} אבל לפי הנתונים שלו הוא לא תומך? איך זה יכול להיות? נ.ב איך אני מפעיל את הSMART {של HD} בביוס? {כאלו איפה?} בתודה מראש, יאיר

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by sahargt,

יש לי את הלוח הזה רציתי לדעת אם אני יכול לשים את המעבד הזה לוח אביט IS7-E מעבד Intel Pentium 4 3.2GHz E Prescott 1MB 800MHz Box

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by iMeash,

אהלן, יש לוח B450 AORUS M אחסון קיים: * SSD 512MB M.2 NVME * 1TB SATA 3 (HDD) * 256GB SATA 3 (SSD) בעקבות המחירים הזולים של כונני NVME, אני מעוניין לרכוש את זה: https://www.amazon.com/gp/product/B08V83JZH4?smid=A2XZ7JICGUQ1CX&psc=1&linkCode=sl1&tag=alibuy0e-20&linkId=bcb03da47230313755829cc44fb43ee2&language=en_US&ref_=as_li_ss_tl ולהעיף את הכונן HDD (או להפוך אותו לכונן גיבוי) האם יש לי בלוח עוד חיבור וכל שאר הכוננים יוכלו להיות מחוברים ביחד? לינק ללוח: https://www.gigabyte.com/Motherboard/B450-AORUS-M-rev-1x#kf

8. Started by laviko1,

שלום. אמרו לי פה בפורום שהלוח שלי תומך במעבד החדש פנום 2 קראתי בחוברת של הלוח ולא רשום שם כלום על זה. השאלה שלי האם זהבטוח שהוא תומך?

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  9. שלום לכולםרציתי האם המעבד של אינטל החדש שזה ‏Core i7 920, s1366, 8MB‎ מתאים לי ללוח האם או שאני צריך להחליף אותוהלוח שלי הוא אסוס p5k p35 למרות שעל הקופסא של הלוח שלי כתוב שהוא תומך במעבדי 45 nm מה אתם אומרים מתאים או לא? האם יש באג במעבד הזה קראתי שיש איזה באגים במעבדים החדשים האם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  10. Started by modding,

היי לכולם, אני רוצה לרכוש מתאם כזה: Lycom DT-120, PCIe 3.0 x4 Host Adapter for M.2 NGFF PCIe SSD for desktops ובנוסף גם ssd כזה: Samsung SSD 950 PRO 512GB NVMe M.2 PCI-Express 3.0 Internal MZ-V5P512BW ואמרו לי לבדוק אם הלוח אם שלי תומך: NVMe M.2 PCIe 3.0 version הלוח אם שלי הוא: gigabyte GA-EX58-UD3R תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by eido,

יש למישהו מושג אם לוח GA P35C D3SR תומך ב PCI E 2.0 שמעתי שהכרטיס תלת מימד שיצא בנוב הוא PCI E2

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by davidz,

במפרט של הלוח M2NPV-VM asus כתוב: Dual channel memory architecture 4 x 240-pin DIMM, support max. 8GB DDR2 800/667/533 ECC and non-ECC,un-buffered memory האם הוא גם תומך בזכרונות 675 ? לינק: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145539

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by WaRez.,

לפי מה ששמעתי יכול ליהיות שהלוח לא תומך במעבד, אז הינה תמונה של הרכיבים- http://img239.imageshack.us/img239/7131/intel8mh.jpg אז הוא תומך או לא ? אם הוא לא תומך, אני צריך המלצה ללוח אם שכן תומך, מהחנות www.memorypc.co.il תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  14. שלום !! רציתי לדעת האם הלוח שלASUS SERVERS דגם PP-DLW תומך ביותר מכרטיס PCI אחד , והאם ניתן לשים כרטיס PCI 32bit רגיל בתוך סלוט של PCI 64bit. בתודה מראש!!! NITZAN_GA

• 0 תגובות
    • 392 צפיות
  15. יש לוח לוח-אם מסוג Intel Garibaldi D850GB והבעיה היא שאני תקוע על 256 זיכרון כי ה- RDRAM עולה יקר... אפשר לשעות משהו או שהלוח-אם תומך רק ב- RDRAM? תודה

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by UV1,

אני מתכנן לקנות לוח Gigabyte GA-EP45-DS3R http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GEP45DS3R אני מתכנן קרור למארז ולמעבד שתומך בויסות סל"ד של המאווררים לפי הצורך - PWM האם הלוח הנ"ל תומך בזה? איך יודעים ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. האם למישהו יש נסיון טוב איתם? או שכדאי לדבוק לGIGABYTE,DFI,MSI,ABIT,ASUS? האם הצ'יפסטים 9xx של אינטל יותר טובים מה NForcex למיניהם של NVidia? לא מדובר בלוח אם למחשב של גיימר כבד, אבל גם לא למחשב של מקודד סרטים סדרתי, אני מחפש משהו שיהיה בתחום האפור בין שני אלה...

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  18. של AMD שיצאו בקרוב. אלו עם הבאס של 333MHZ אני מדבר על הלוח GA-7VRXP??? הוא תומך? אמרו פה שהאפוקס (EP-8K5A2/3 אם משנה הדגם) כן תומך בהם, זה נכון??? תודה!

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by solo53,

האם קימת בעיה בלוחות החדשים מבוססי AMD בכרטיס הרשת כפי שהיה בלוחות הישנים יותר כך שהיה צורך להתקין כרטיס רשת ניפרד מדובר על אוברקלוק קטן ולא מוגזם

• 0 תגובות
    • 418 צפיות
  20. Started by imac,

כי לחבר שלי יש אותו

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  21. אם אני רוכש מעבד של אינטל - שיש לו ליבת גרפית מתקדמת אבל יש לי כבר כרטים מסך מתקדם האם המחשב בכלל מנצל את הליבה הגרפית הקיימת במעבד או שהוא משתמש בכרטיס המסך ?

22. להכניס? כי פירקתי אותו כדי לנקות אבק ושכחתי את הצורה שבה הוא היה :-X וחזרתי אותו בצורה שהוא יכניס אוויר האם זה בסדר כי שאלתי מישהו והוא אמר לי שצריך להכריב אותו שהוא יוציא אוויר אבל לפי התרשים של הלוח אם אני רואה שהכנפיים בצורה שמכניסה אוויר וגם כשמרכיבים אותו ככה שהוא יוציא אוויר הכנפיים נתקעות בהיטסינק והמאורר בכלל לא פועל וגם המאורר מעל הסינק של המעבד מכניס אוויר.....

23. כי במפרט רשום: Intel Pentium® III/Pentium®4, AMD AthlonTM XP

• 10 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.