עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kozimus,

עד כמה פעמים אני יכול לפצל אותו שקע והוא עדיין יתן מתח תקין? תודה.

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  2. Started by 1nstall,

היי קראתי את ההשוואה הזאת שנערך בpcMARK2004 ואינטל סוף סוף ניצחה את AMD בתוצאות בל3dmark04 להשוואה: לתוצאה של AMD: http://www.simhq.com/_technology/technology_022s.html לתוצאה של INTEL http://www.simhq.com/_technology/technology_022t.html אבל היו עוד בנצ'רמרקים אחרים ולא בכולם ניצחה אינטל: http://www.simhq.com/_technology/technology_022b.html אז רציתי לגעת את מי אתם מעדיפים? אני מעדיף את INTEL כי יש לה את הוותק והניסיון.

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  3. Started by BumbleBee,

שלום 8) אני צריך להחליט לגבי זכרונות למערכת חדשה שאני בונה. מיועדים לאוברקלוק קל מה עדיף www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 או www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5851 או אולי עדיף משהו אחר בכלל? www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822 (תזמונים איטיים יותר) מעדיף להוציא כמה שפחות $ תודה

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  4. Started by Proww,

אהלן, שבת שלום. היה לי בעבר מחשב ממש ישן (בערך 10 שנים.. +-) שהיה מותקן עליו מערכת ההפעלה XP. רציתי לנסות ולהתחכם ולנסות להתקין עליו WIN7 - מה שלא צלח. המחשב עשה בעיות, נפתח עם מסך שחור וכו' וכו'. עכשיו ככה, הוצאתי את הדיסק הקשיח מהמחשב הישן, הינה התמונה שלו: רציתי לדעת, יש לי מחשב שמחוברים אליו 3 דיסקים קשיחים (500 גיגה, 160 ו 80). האם אני יכול לחבר את הדיסק הקשיח מהמחשב הישן? פשוט יש שם כל-כך הרבה חומר (שאגב הוא מגובה, היו 2 מחיצות שם) חשוב, החיבור שלו הוא חיבור ישן (כמו שאתם רואים בתמונה). הלוח אם שלי הוא: Motherboard Name Intel Pearl Creek DG31PR ולא מחוברים אליו כוננים קשיחים מהחיבור הישן, אלא מהחיבור החדש האדום (מצטער על הבורות). בין היתר מחוברים 2 גיגה זי…

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  5. היי רק רציתי לדעת איזה זכרונות עדיפים בלי קשר למחיר (כולה 100שח הבדל) שניהם 4GB OCZ DDR2 Reaper HPC 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5 OCZ DDR2 Reaper 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 שמו שאתם רואים אחד 1066MHZ אבל CL5 והשני 800MHZ אבל CL4 השימוש בעיקר הוא לוידיו ב FHD ומשחקים וכמו שאמרתי אין חשיבות ל100שח הבדל תודה רבה

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  6. Started by iakovl,

אפשר להכניס 2 כאלה ללוח אם? בוא נגיד ABIT NF-7 SL ver 2 למי שלא מכיר זאת ערכת קירור לזכרון של thermaltake הנה הלינק (תבחרו 2) http://www.thermaltake.com/support/memoryMenu.htm

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  7. Started by Markis,

אני מתנצל מראש על הבורות, ובגלל הדחיפות לא חיפשתי לעומק בפורום: אם אקנה זיכרונות ddr2 667mh כאשר הלוח בעל צ'יפסט 965 והמעבד הוא e6300: מה יכולות האוברקלוק של זיכרון כזה ? בתודה.

• 19 תגובות
    • 972 צפיות
  8. Started by epichorus,

לא כל כך הבנתי האם הליבה הגרפית המובנית במעבדי INTEL החדשים עובדת רק כאשר עובדים עם כרטיס מסך ONBOARD או שהיא אפקטיבית גם כאשר מותקן כרטיס מסך חיצוני. אשמח להבהרות בנושא. תודה.

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  9. Started by Or ei,

אני מחפש זיכרון טוב לOC להגיע עד לפחות 230 איתו בתזמונים טובים שמתי עין על הtwnmos -http://www.pch.co.il/docs/pd299156302.htm ועל זה -http://pchardware.co.il/docs/pd1742426153.htmתנו ותיזמונים של 2-2-2 חשוב לי התאימות עם הלוחות NF2 הזיכרון שיש לי כרגע (ראה מפרט) עושה בעיות עם הלוח שלי (8rda 2.1+) וגם עם הישן a7n8x delux 1.4 בתקציב של עד 500 שקל

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  10. Started by Lirux,

לאיזה מעבד אטלון משתווה הopteron 144 או ה- 146? בסטוק כמובן, ולאיזה רמה של מעבד הוא יכול להגיע באוברקלוק. דרך אגב אשמח לבנצ'ים שלו לעומת מעבדים "חדישים" בשוק.

• 14 תגובות
    • 972 צפיות
  11. שלום לכולם, קודם כל תודה רבה על כל האווירה והעזרה שיש כאן! אני ממש מרגיש מוקף בין מומחים. אבקש להתייעץ איתכם לייעוץ והכוונה קטנה להרכבת מפרט. המחשב מיועד לצרכי עבודה (עבודה בסיסית ביותר בPHOTOSHOP CS2 ולא יותר, עריכות קבצים ובניית אתרים) חשוב מאוד מאוד זה עבודה מהירה ונוחה כי אני לא רואה את עצמי מחליף מחשב ב-3 שנים הקרובות. נתחיל עם מעבד: לפניכם 3 מעבדים שמצאתי, כאשר החלק המודגש הוא המחיר שמצאתי. האם ההבדלים ביניהם משמעותיים? האם כדאי להשקיע עוד 200 או 300 ש"ח או שההבדלים זניחים ביותר? Intel Core i7-3820 Box 1395 Intel Core i7-4770 Box 1530 Intel Core i7-4770K Box 1690 קיבלתי הצעה עם הדגם: iINTEL I7-3770K - ניסיתי לחפש ולא מצאתי עליו מידע או מחירים בארץ, האם הו…

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  12. ברצוני לקנות זכרון 512DDR מהיר שלא עולה על 550ש"ח ובפנדה מחשבים יש לחברת Samsung רק זכרון 256DDR 3200 והשני זה SDRAM או RDRAM אני לא ממש זוכר... אז בבקשה תנו לי חברה טובה. אולי MICRON...? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  13. פער האבטחה במעבדים המודרניים מכל הסוגים זוכה לתיקון במערכת ההפעלה של מיקרוסופט, ובחינות שונות מרחבי הרשת מעידות על כך שברוב המקרים ניתן לנשום לרווחה ולהפסיק לחשוש ממערכת שתהפוך למקרטעת ואיטית לפתע לכתבה

14. Started by Aviv943,

היי. לפני כמה ימים קניתי זכרונות של G.skill מדגם F3-12800CL9D-4GBXL ממותג Ripjaws X. באתר של היצרן לא רשום שזכרונות תומכים בלוחות של Amd ובאתר של ksp שמהם קניתי רשום שהוא תואם לשלושה לוחות של אינטל. בכל אתר עולמי אחר כמו newegg מצויין שהוא עובד עם Amd ועם התושבת am3+ שיש לי. אפשר עזרה עם הנושא? אני לא רוצה לפתוח אותם ולגלות שהם לא תואמים. אביב.

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  15. שבוע טוב, האם יכול להיות שהלוח אם מהדגם הנ"ל עבר שינוי חומרה מאז שיצא לשוק (שזה פחות משנה) ? אני מתיחס ליכולות של ה- USB עם המהירות החדשה. וכן גם התאמה לתמיכה של ה- WIN8 מבחינת תוכנה ? או שמה בוצע שינוי באתר אסוס ביגלל ה- WIN8 שיצא חדש ותו לא... איך ניתן לדעת ?

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  16. Started by michfir,

אהלן, אני עכשיו בונה לעצמי מפרט, ואני לא יודע איזה לוח אם לבחור... בעיקרון אני צריך כמה דברים: PCI-EX 4 סלוטים של זיכרון. כמה שיותר USBיים. חיבור רשת. הלוח אם צריך לתמוך במעבד E6600... ולצערי אני לא יודע איך לבחור לוח אם, אז אני פונה פה לעזרתכם. אם יש המלצות אני מאוד אשמח ( ואולי אזהרות מה לא לקנות ). [ עדיף שיהיה של ASUS או של GIGABTYE ] תודה רבה מראש.

• 14 תגובות
    • 972 צפיות
  17. Started by roeiw,

יש לי דיסק קשיח WD 80GB SATA 8MB 7200RPM עכשיו החלפתי מאורר למעבד ועכשיו המחשב ממש שקט ושמתי לב שכשההרד דיסק כותב או קורא הוא עושה רעשים כאלו כמו בהרדיסקים הישנים רק פה זה בעוצמה נמוכה יותר. זה נורמלי?

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  18. עוד אנחנו מחכים ל-K10 ב-65 ננו, וכבר AMD עושה שרירים לאינטל! 45 ננו נכנס לייצור. http://babelfish.altavista.com/babelfish/trurl_pagecontent?lp=zh_en&url=http%3A%2F%2Fwww.hardspell.com%2Fdoc%2Fhardware%2F37138.html [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  19. ערב טוב, התחדשתי היום בנייד רק שאני לא בטוח כמה הרצים הזכרונות. הדגם הוא 2GB 2RX8 PC2-6400-666-12-E3 והקוד דגם הוא M470T5663EH3-CF7 תודה רבה על העזרה!! נ.ב אם הנושא שייך לפורום מחשבים ניידים, אשמח אם המנהל יעביר את הדיון.

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  20. שלום מחפש לוח p45 עם כרטיס מסך במחיר של עד 700 ש"ח אני לא צריך כרטיס מסך חזק אבל חושש מהשפעת כרטיס המסך על הזיכרון ה ram . תודה

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  21. Started by qt1h00,

שלום לכולם, אין לי מושג מה זה ציפסט של סיס ! במה ה- 645 תומך ? PC3000 ? האם זה טוב. ראיתי באנדל ממש זול עם צי'פסט סיס ? האם ביצועי המחשב ירדו עם צי'פסט סיס? מה זה בכלל??? אנא עזרו לי ורשמו כל מה שאתם יכולים על זה ... (כמובן שמדובר על אינטל ולא AMD\) תודה!

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  22. מה ההבדל בין : Intel Pentium 4 651 3.4GHz 800MHz 2MB LGA775 Intel Pentium 4 650 3.4GHz 800MHz 2MB LGA775

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  23. מעבד I5-750 לוח אם INTEL DP55WB זיכרון מסוג G.SKILL Ripjaws Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) F3-12800CL9D-8GBRL והאם שילוב של זיכרון במהירות של DDR3 12800 וDDR3 10666 יכולים לעבוד ביחד על הלוח אם הזה? תודה

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  24. שלום לכולם, אני צריך עזרה בהתאמת לוח אם לרכיבים הבאים: מעבד: Intel i5 3570K Tray כרטיס מסך: Sapphire HD7850 1GB GDDR5 OC זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1600MHz תקציב עד 800 ש"ח. תודה.

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  25. Started by J.a.C.k,

אולי לא כזה נס אבל עדיין: אתמול לאחר כמה שעות של עבודה המחשב הופעל מחדש ולא עשה פוסט עשיתי איפוס ביוס וכלום בדקתי את כל הרכיבם לנזקים פיזיים וראיתי סריטה יפה על הליבה של המעבד התפללתי שהכל יפעל מרחתי משחה מחדש ואחרי זה גם עברתי עם שואב אבק בכל המחשב חיברתי הכל הפעלתי את המחשב ואף לב הפלא הוא עלה ועכשיו ברגעים אלו אני כותב הודעה זו דרך המחשב הנל. עשיתי בדיקות יציבות עם S&M PRIME 95 כל הבנצ'ים למיניהם ויציב ! אני רוצה שתסבירו לי איך יכול להיות דבר כזה?

• 8 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים