עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by bad-sector,

בזמנו שהתקנתי את מערכת הקירור מים הייתי צריך לנתק מהלוח שבחתימה שלי את התושבת פלסטיק שהייתה אז לקירור סטוק... היום אני כבר רוצה לעשות מהמחשב מדיה סנטר והקטע של המים קצת מגביל אותי, אני רוצה לחזור לקירור אוויר אבל אין לי מושג איפה התושבת הזו... ניתן לרכוש אותה איפשהו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by guym,

האם ווינדוס XP תומך ב4 ג'יגה ראם כי אמרו לי שהוא תומך עד 3 ואם אני אקנה 4 אז ג'יגה אחד סתם לא יהיה בשימוש וחבל על הכסף.. עבדו עליי או שזה נכון? למקרה שזה נכון אני יהיה חייב ווינדוס ויסטה

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  3. Started by eran256,

חבר שלי רוצה להחליף מעבד מה עדיף ? עם לוח P35DS3L 2G 800MHZ 5CL 8800GT מה עדיף לשניהם יעשו OC אבל הE5200 הוא עם קירור AC FREEZER PRO והE7200 עם הקירור הרגיל של אינטל... תודה מראש ערן.

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  4. שלום - מתלבט בין 2 לוחות אם באותו תקציב ואותו צ'יפסט - g31 - איזה מהם עדיף ? asus p5kpl-cm http://www.skypc.co.il/pl_product~31144~10~0.htm msi g31m3-l http://www.skypc.co.il/pl_product~MB-G31M3L~10~0.htm איזה מהם עדיף ? שאלה נוספת - אני לא זקוק לכרטיס מסך המובנה ולצרכיי מספיק p31 - למה הם יותר יקרים מה-g31 ? תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  5. Started by MOTI_YOSEF,

יש לי לוח יחסית ישן AM2 ומעבד 4200 חשבתי לשדרג אותו ל 6400 ב 500 ש"ח מה אתם אומרים ? או שזה לא שווה את המחיר ?

6. Started by dddd1234,

אני מחזיק ברשותי מחשב אישי ישן(p4 2.0 ghz) בנוסף למחשב החדש. לוח האם שלו הוא מדגם ישן - MSI 645E-Max-U Chipset SiS 645DX..ותומך רק בזכרונות מהסוגים הבאים: PC100 SDRAM, PC133 SDRAM, DDR-200 SDRAM, DDR-266 SDRAM, DDR-333 SDRAM. לפני זמן מה הזכרון המקורי של המחשב הושבת ללא כדאיות כלכלית לתקנו וברצוני להחליפו...אולם פה נעוצה הבעיה: אינני מוצא זכרונות מתאימים הנתמכים ע"י הלוח אם. הזכרונות היחידים שאני מוצא שמהירות השעון שלהם נתמכת ע"י הלוח-אם הם זכרונות למחשבים ניידים(חיפוש באינטרנט)... שתי שאלות: 1. אם אני אשתמש בזכרונות שנועדו למחשבים ניידים, הם יוכלו להיקלט גם במחשב שלי? 2. מה הכוונה בעמוד הדגם באתר החברה במילים:"Supported memory types" - אם אני אקנה זכרונות שמהירות השעון …

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  7. Started by TAMIRRR013,

הלוח הזה gigabyte p43 ds3l יגביל את הכרטיס מסך? והוא יתאים? 9800GTX+ 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  8. אני מחפש לוח אם של אסוס (חובה אסוס) עם הפיצ'רים הבאים: מתאים ל-OC בעל יציאת IDE תומך במעבד אינטל E8400 תומך ב-8GB זכרון (עדיף 16GB סתם כי ראיתי שיש מלא כאלה, לא קריטי) בעל טכנולוגיית RAID (ראיתי כאלה של ג'יגהבייט אבל אני קונה במקום ספציפי אז אני מחוייב לאסוס) עדיפות לכניסת firewire אבל לא קריטי תודה!

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  9. Started by ilanb0,

מחפש לוח אם לשימוש מחשב באינטרנט. עלות מפרט כ - 1500 ש"ח ללא ציוד היקפי. בהצעות שקיבלתי משולבים לדעתי לוחות מיושנים. למשל, GA-M61PME-S2-AM2 של ג'יגה בייט, הלוח צ"ל עם כ. מסך OB אבל כרטיס סביר.

• 12 תגובות
    • 899 צפיות
  10. Started by ipp,

שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן שצריך להחזיק עוד כשנה בגלל תוכנות שמותקנות בו. לוח האם הקיים דגם: GA-7VTXE והוא גמר את הקרירה. האם יש למישהו רעיון היכן ניתן להשיג כזה היום? או לחלופין, איזה לוח אם יכול להוות תחליף ויאפשר להמשיך לעבוד עם המחשב בלא להזדקק להתקנות מחדש של התוכנות הקיימות. תודה מראש אילן

• 14 תגובות
    • 900 צפיות
  11. ברשותי מעבד E6300 7950GT Gigabyte EP43DS3L זיכרונות 1 ג'יגה דואל צ'אנל 667 512X2. הזמנתי את הזיכרונות האלה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2262 שאלתי היא כזאת: האם כשאני אתקין את הסטיקים שהזמנתי יהיה לי התנגשות בין הזיכרונות? והאם ויסטה יקרא את זה כ-5 ג'יגה זיכון?

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  12. ברשותי לוח אם ASUS P5GDC PRO וזכרון 2X400MHZ (במצב עבודה), ויש לי שני סטיקים נוספים 533MHZ ללא שימוש, האם כשהתקין אותם הם יעבדו ביחד ? , כמו כן האם גם 667 MHZ יעבוד על הלוח הנ"ל (המחירים יותר זולים של 667 ) יש לציין שהלוח תומך ב- DDR/DDR2 [attachment deleted by admin]

13. Started by dyn,

אני צריך המלצה לזכרונות עם תזמונים ממש טובים ומחברה טובה עבור OC למחשב. תודה על העזרה

14. [glow=red,2,300]העבודה שלי מתמקדת בתוכנת maya2008/9 וכן בתוכנת After Effects[/glow].. אני עובדת על סצנות כבדות שמצריכות מחשב חזק. להלן המפרט שחשבתי עליו, וכן מפרט שקיבלתי מחברת מחשבים שהמחיר שלו די מחרפן, בקיצור... אני בבלאגן ואני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי ולהיות ספציפיים כי אני אחרי כמה חודשים טובים של התעסקות עם הנושא (: אז הנה המפרט שלי והשאלות שיש לי לגביו. את המפרט שקיבלתי מהחברה אתם יכולים לראות בגדר "נספח" כי אם תוכלו לשדרג את מה שאני הכנתי אני מאמינה שזה יהיה הדבר הטוב ביותר עבורי! הנה- המפרט שלי: מעבד ארבע ליבות של חברת אינטל:Q9450 FSB1.333 2.66 GHz 12 MB of L2 cache 1333 MHz QDR QDR 1600 MHz לוח אם Intel® Desktop Board DX38BT- גם כן של אינטל …

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by Alon_Solo,

בסטיקי ממליצים על Gigabyte GA-MA78GM-S2H ובהמשך גם נטען שאין לוחות ASUS שעדיפים מבחינת ביצועים ו/או מחיר. אני דווקא מצאתי לוח אם ASUS M3A78-EM שנראה לי עדיף. אני לא מומחה בתחום וחוץ מיציאות בפאנל האחורי (שכאן לדעתי ל-ASUS יש היתרון גדול) אני לא ממש יכול להשוות. בהפרשי מחירים שיש בין הכרטיסים העלות היא באמת לא פקטור ולכן אני מחפש את לוח האם שמציע הכי הרבה פיצ'רים. מה דעתכם בעיניין? מה ההבדלים בין שני לוחות האם שעלי לקחת בחשבון כשאני בוחר אחד (פרט ל-DisplayPort ול-6 USB HUBS שיש ל-ASUS)? האם קיים לוח אם שלישי שעלי לקחת בחשבון? נ.ב: אני מרכיב מחשב פשוט לא לגיימינג. מקסימום איזה סרט HD...

• 12 תגובות
    • 892 צפיות
  16. היי, בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני בהתלבטויות בנוגע ללוח-אם. המעבד שאקנה: E8400, 3GHz. קירור למעבד: AC Freezer 7 Pro. כרטיס מסך: 9800GTX +. זיכרון: G.Skill 2GB 800MHz GBPK. מערכת הפעלה: XP 32 ביט. המחשב בעיקר למשחקים כמו קרייסיס (שזה הכי חשוב, הקרייסיס ). רזולוציה נמוכה, 1024*768. שיתאים ל SLI ול OC טוב. בניתי על ASUS P5Q PRO כי שמעתי שהוא טוב בריבוי כרטיסי מסך... וב OC... יש לציין שאוברקלוק זה הדבר הכי חשוב אצלי, ורציתי שהוא יעמוד טוב באוברקלוק, ושלא יגביל את המעבד שלי. תודה.

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  17. Started by mazoneli,

ברשותי הלוח אם המצ"ב, באתר החברה מצויין שהוא תומך עד 1066MHZ לזכרונות, שאלתי האם מדובר על ה BUS SPEED עצמו או על ה RATED FSB ? אני מהמר שמדובר על השני, צדקתי ? http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2544

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by Impact,

היי. כשיצאו מעבדי ה i7 לחנויות, באותו רגע ירדו מחירי הC2? לפי מה שאני יודע, ב 17/11 מתחילים לצאת ה I7, זה אומר שגם ב 17/11 המחירים של C2 ירדו?

19. Started by pelor,

אהלן, אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני מתלבט בין זיכרון 800 GHZ לבין זיכרון 1033 GHZ הזכרון יהייה כנראה 4 GB (יש מצב גם ל2, עוד לא החלטתי) אבל השאלה שלי היא בנוגע לGHZ תודה

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  20. Started by curdi1,

יום טוב ברשותי מעבד e6320 שבהחלט מספק את השימושים שלי. קונה מחשב לאח שלי - יש לו שימושים דומים - אם אני אקנה e5200 הוא ישתווה למעבד שברשותי או שיהיה צורך לקנות e7200 ? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by mnbvcxxzz,

שלום אמנם אולי אני שואל מאוחר מדי תוכלו להסביר או לתת רשימה או קישור למה עשתה אינטל לשמות המעבדים שלה מאז הפנטיום 4? עד אז המעבד הטוב ביותר נקבע בעיקר על פי מהירות השעון אבל אינטל החליטה לבלבל את הצרכנים ויצאה עם סדרות חדשות תוכלו לעזור לי ולתת את הרשימה של המעבדים מאז? ולהסביר מה נחשב ליותר טוב?

22. Started by pavlo,

שלום לכולם... שמתי לב שמעבד Core 2 Duo E6400 יקר יותר מ- Core 2 Duo e8400... רציתי לדעת אם יש סיבה לכך מבחינת ביצועים ושאר ירקות. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by mdin123,

יש לי שני כרטיסים בגודל 256 במהירות 400 DDR1 של חברת KINGSTON ולוח אם של ASUS דגם P4S8OO. עכשיו קניתי כרטיס אותו דבר רק בגודל 1024. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את שלושת הכרטיסים למחשב? תודה.

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  24. שלום לכולם, הזמנתי מפרט דרך iqpc עם הלוח אם gigabyte GA-P35-S3G ונודע לי כרגע שלוח האם הזה אינו זמין להזמנות (לא ניתן להזמין מהספק) אני לא עושה כלל OC המפרט היה כזה: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm : " SLAVN" - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-S3G כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GT 512MB GDDR3 HDMI - RETAIL דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600AAJS צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS30 X22 - BLACK - SATA זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 800MHz כמות:2 מארז: ANTEC NSK4480 + 380W EARTHWATS PSU ¤437 רציתי לדעת האם הלוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L שקול ללוח מבחינת מאפיינים ל GA-P35-S3G נחות ממנו או טוב ממנו, ומה בעצם ההבדלים- והאם מומלץ ללכת על הלוח הזה במקום.…

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  25. אהלן, הייתי מעוניין לדעת איך הבלאק דראגון של גייל - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=755 הינה הקישור. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים