מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי לוח אם שתומך בAGP *4 . בחוברת כתוב שהוא תומך בAGP *4 ו1.5V. לפי מה שהבנתי כרטיסי מסך שפועלים בAGP *8 פועלים ב 3.3V. האם זה ימנע ממני לקנות טי4400 עם AGP*8? או שזה בכלל לא קשור? תודה.
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 403 צפיות
-
-
כמה שווה המעבד i7-6700K הערכה שלי 50-70 שקל גג , רוצים עליו ברשת בין 100-200 שקל זה יקר מאוד נכון ? , חשבתי לחבר אותו ללוח אם H110 קיים , היה ביד 2 I7 7700 מישהו רצה עליו 100 שקל חטפו את זה דיי מהר חבל שלא קניתי , ה 6700K ו ה 7700 בערך אותו כח אפילו ראיתי מקומות שה 6700K קצת יותר חזק , הבעיה היחידה שמפחידה אותי שהוא גירסה K מקווה שהוא לא עבר התעללות של OC
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
- 3 followers
-
-
יש הבדל בין זה : זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 לזה: זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB 800Mhz CL5 ומה יותר עדיף?? וטוב?
-
- 12 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, איזה משני הלוחות עדיף? אולי הצעה אחרת באותו טווח מחירים? מה ההבדל העיקרי בין השניים? ובאופן כללי, של מי לוחות יותר טובים, יציבים ואמינים? ASUS או GIGABYTE? נ.ב - חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי יש לי לוח IWILL MPX2 עם שני מעבדים שהוא בגדול לוח לשרתים בלי יותר מדי פיצ'רים חדשים. מהירות הבאס שלו היא 133 - כלומר הוא אמור לעבוד עם זכרונות DDR 266. בזמנו חשבתי שאני אוכל לעשות OC לכל המערכת ולכן קניתי זכרון corsair xms במהירות 400Mhz שיוכל לעמוד ב OC. בסוף הסתבר לי שכרטיס ה RAID שלי לא יכול לעמוד במהירויות ושמכפיל ה PCI לא נעול בלוח הזה ולכן נאלצתי להשאיר את הבאס על המהירות הרגילה והמשחק היחיד שיש לי זה עם המכפלה של המעבדים. בכל מקרה, כרגע הזכרון 400Mhz שלי עובד רק על 266 ונראה לי שהוא די מרוצה עם זה. עכשיו אני רוצה לקנות עוד סטיק זכרון של 512MB בנוסף לקיים, אבל ברור לי שהוא לא יצטרך לעבוד במהירות שעולה על 266MHZ כך שחבל לי להשקיע בזכרון מהיר יותר. האם כדאי לי לקנ…
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
האם המהירות של הזיכרון שלי היא באמת 667?(כי אני לא מבין בדברים האלה)? יש לי 2GB זיכרון של SpecTek. נעזרתי ב cpu-z:(נערך)
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח הוא P4S800... מחשב נחמד מאוד רק הספק לא מוצא חן בעיניי רשום עליו ATX-300W לא ניראה לי שהוא מספק מספיק חשמל... לפני פירמוט היה אפשר להשתמש בוא עם עכבר אופטי עכשיו אחרי פירמוט כבר לא... ב-POST הוא רושם INTILAYZ USB....DONE משהו כזה זה מהראש...לא ככה רושמים אבל בכל מקרה הוא לא מזהה לי את העכבר... ניסיתי בביוס הכל על ENABLE... זה יכול להיות הספק.??? :
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי 1024MB זכרון ואני רוצה להכפיל את מה שיש לי איזה זיכרון כדי לי לקנות את מה שיש לי אני מזדכה עליו יש לי לוח אם asus p4p800 איזה כרטיס אני יכול להרכיב שיהיה לי ניצול של כל MHZ ומה המקסימום של הלוח שלי? אני לא עושה OC אז לא צריך כאלה שטובים לזה
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
שלום וחג שמח!! האם כדאי לי להוסיף למפרט שלי עוד שני גיגה זכרון? המפרט שלי מופיע בצד בשביל ארינטרנט ואופיס שני גיגה מספיקים אבל אני גם משחק במשחקים כבדים,עוד לא היה משחק שלא יכולתי להריץ אבל אם אוסיף עוד שני גיגה זכרון(בסה"כ יהיה ארבע גיגה זכרון) האם אראה שינוי לטובה בהרצת משחקים? תודה רבה וחג שמח ליאור
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לאחרונה רכשתי מחשב חדש.במחשב יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE - P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E משום מה גם באתר של החנות וגם באתר של החברה רשום שיש תמיכה בזכרונות מסוג 1333/1600/2200 הזיכרון שקניתי הוא DDR III 1600Mhz - 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3242&ProductName=GA-P55A-UD3 כשהעלתי את המחשב ראיתי שהוא מזהה רק 1333 בדקתי בחוברת של הלוח אם ובאמת רשום שיש תמיכה רק ב 1333/2200 למרות מה שרשום באתר שלהם בתוכנה EVEREST זה מזהה שהם באמת הרכיבו מה שקניתי אבל האפקטיבי זה 1333 כמו שרשום בהפעלת המחשב מה אני יכול לעשות במצב כ…
-
- 31 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי.. יש ברשותי ג'יגה זכרון SAMSUNG (שני סטיקים של 512).. אני רוצה למכור למישהו שאאאני מכיר אבל לא יודע כמה זה שווה.. בסביבות ה300 ש"ח זה מחיר הוגן ? (הזכרונות תקינים לחלוטין - DDR PC3200 400MHZ ) . תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי כרגע מחוברים אל לוח אם הנ"ל 2 הארד דיסקים... האחד 300GB של WD והשני גם של חברת WD אבל בנפח 80GB ה-300GB מחובר אל יציאת SATA או SATA2 לא יודע זה מחובר בצד... והשני מחובר בכבל IDE אני רוצה לדעת אם יש לי מקום לחיבור עוד הארד דיסקים כי המקום שלי במחשב דיי נגמר... אם כן בבקשה לציין איפה זה לסמן בתמונה או משהו איפה מקומות החיבור שלהם ואיזה חיבור זה בדיוק כי אני מתכוון אולי לקנות בעתיד הארד דיסק חדש.... תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
האם קיים הבדל בין זכרונות זהים למעט סידור הצ'יפים שלהם , 32MB * 8 vs. 16MB * 16 ?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אני צריך להחליט איזה לוח אם לקנות , לוח במחיר של עד 800-900 ש"ח שיגיע לביצועים טובים... ואם אפשר לפרט בתגובה איזה דגם ואיזה צ'יפסט כדאי, תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
לא ממש משנה איזה חברה זה (רק לא Pc Avner או ECS או משהו כזה) וחשוב שיהיה אונבורד סאונד בתודה INFERNO אגב גם לא ממש חשוב אופציות OC (מחשב בשביל הקטנים)
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש כאן. יש לי מחשב דיי חדש מלפני חודש בערך.. ובהתחלה הוא לא היה מראה לי חשבונות משתמשים רק לפני כמה ימים הוא היה מראה לי את זה .. ואז רציתי להעלים את זה וכנראה שנגעתי במשו לא נכון . ואז שניסיתי להעלות את המחשב זה כתב "לחץ על שם המשתמש שלך על מנת להתחיל" ואין על מה ללחוץ, הוא לא מראה שום מתשמשים ! אז נכנסתי במצב בטוח והוספתי משתמש חדש . ואז נכנסתי דרכו ועכשיו כל הדברים שהיו לי במחשב נעלממו ! ניסיתי להיכנס ל C:\Documents and Settings\Administrator ושאני מנסה להיכנס לאחד מהדברים זה כותב לי הגישה נדחתה.. ניסיתי את זה גם במצס בטוח ועדיין הוא כותב הגישה נדחתתה .. וניסיתי לפתוח משתמש חדש בשם adminitrator אבל הוא אומר שיש משתמש בשם הזה כבר. אבל הוא לא מראה אותו !…
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לכנות את הלוח MSI "K8N Neo2 Platinum" בעקבות שיש לי כרטיס מסך RADOEN 9800 PRO AGP השאלה שנשאלת היא המעבד שהולך להיות עם המחשב הוא AMD 64 3500 והזכרון הוא Patriot Dual Channel Kit 184-Pin 1GB(512MB x 2) DDR PC-3200 w/ XBL Technology בקיצור קראתי אתמול באתר על לוחות שיצאו מבוססים על מעבדי NF4 משולבים עם PCIE וגם AGP וזה מאוד יעיל לשידרוג בעתיד שבמקרה של לוח משולב אני אצטרך לקנות רק כרטיס מסך מבלי לשדרג את הלוח { אחרי הכל המעבד מספיק חזק והזכרון מספיק לזמן הקרוב } . רציתי לשאול את דעתכם האם כדי לקנות את הלוח שרציתי של MSI או לקנות לוח משולב לפי המלצתכם { כמובן שהוא צריך להיות סוקט 939 } הודה לכם על העזרה
-
- 12 תגובות
- 900 צפיות
-
-
השאלה היא כמו בכותרת אתמול עדכנתי ביוס בלוח שלי(כן ישן אבל רק עכשיו עדכנתי) היה אצלי ביוס F2 רציתי את האפשרויות של F3 וF4 אבל בטעות הורדתי את ההכי חדש ושמתי F8 עכשיו האלה האם הF8 כולל את העידכונים של הביוסים הקודמים? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום אפשר המלצה לזכרונות של 1600MHZ טובים,קרירים,תזמונים נמוכים ככל האפשר בתקציב של 950 שקל בקיצור הכי טובים לתקציב הזה ושיתאימו ללוח אם GIGABYTE X58A-UD3R תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
המעבד AMD ATHLON IIX2 250 מקבל מתח גבוה למרות שאני לא ב O.C הגדרתי בביוס הכל על AUTO ולמרות זאת המתח הוא 1.47 וגם ביצעתי איפוס לביוס +עידכון ביוס גירסה F8 ל F9E ועדיין אותו המתח [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב בעיקר למשחקים
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני יכול להביא שני זכרונות 1) DDR II 667 2)DDR II 533 שניהם של גיגה השאלה שלי היא מה יותר מהיר?? מה יותר טוב<??? המחירים לראששון 400 ש"ח השני 455 שניהים חדשים מהקופסא והחברה היא קינגסטון עוד שאלה עכשיו יש לי שניים של 256 ויש לי רק שני מקומות להשים אני יכול להשים אחד גיגה ואחד 256 ?? בלי בעיות?? נגיד שיש לי את שניהם באותו מחיר משהו כאן עדיף על השני ? 1GB Starex 1GB Spectek 1GB Aeneon 1GB TwinMOS 1GB Kingston 1GB Corsair
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-