מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם יש לי כרגע מחשב עם מעבד 3800+ S939 ולוח שלא קורא מעבר זיכרון סטנדרטי (400) כרטיס מסך 7600GS קניתי 42' של טושיבה ואני רוצה להשתמש בה במחשב וכמובן לשחק משחקים חדשים ברזולוציות גבוהות כדי להנות ממנה, אני מתכנן (כנראה, אני לא בקיא במחירים) גם לקנות כבל HDMI. אני לא רוצה להשקיע עכשיו כסף מיותר על המחשב, אמרתי לעצמי אני אקנה כרטיס מסך באיזה 800 שקל ועוד איזה סטיק של ג'יגה(400) בהנחה שהוא יריץ לי משחקים כמו שצריך כי בסך הכל המעבד בסדר גמור, הבעיה היא רק הזיכרון והכרטיס מסך (לדעתי, תקנו אותי אם אני טועה) יש לי קונה למחשב שלי פלוס 15' LCD ב1100 שקל, מצד אחד אני אומר - נמכור, גם ככה אני צריך מסך חדש וכרטיס מסך. זה נושא שלא מתאים לשום פורום, זה גם כרטיס מסך גם מעבד גם זיכרו…
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבניית מחשב. יש לי מחשב AMD מלפני 3-4 שנים.. התחלתי לשדרג את המחשב לפני כחצי שנה (קניתי מסך חדש,רמקולים G51 ,מקלדת, עכבר G5 ,דיסק קשיח, כונן וזכרון, בקיצור הכל חוץ מהרכיבים החשובים של המחשב) קניתי כל אחד מהם בנפרד וכבר הגעתי למסקנה שיהיה חכם הרבה יותר אם אני אשקיע עוד קצת ואקנה מחשב חדש.. שזה אומר בשבילי כרטיס מסך, לוח אם ומעבד. כל שאר הרכיבים חדשים אז אני פשוט אוסיף אותם למחשב החדש. אני רוצה לדעת מה יותר טוב לי למשחקים חזקים בעלי דרישות גבוהות? איזה מעבדים יהיו טובים לOC כשאני אצטרך את זה? הזכרון שקניתי הוא של DDR3 אז נא להציע לוח אם תומך(אין צורך שלוח האם יתמוך בCrossFire או בSLI). אני רוצה לדעת אם כדאי לי להשקיע יותר בכרטיס המסך או במעבד. אבל אני מוגבל ב…
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
זו שאלה שלא הצלחתי למצוא לה תשובה בחיפוש באינטרנט. כיצד מתבצעת הבחנה במעבד פנטיום בין פסיקות שונות וההתקנים שמבקשים אותן? הרי יש קו פסיקה אחד. זאת אומרת, איך מעבד הפנטיום מזהה לאיזה התקן שייכת הפסיקה?
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
האם ידוע למישהו אם הלוח הזה מיובא ארצה? NVIDIA® GeForce® 9300 motherboard GPU יש בכלל יבואן ללוחות NVIDIA? http://www.nvidia.com/object/product_geforce_9300_mgpu_us.html תודה
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עכשיו לקנות מחשב חדש, כל המפרט שלי פחות או יותר סגור חוץ משאלת הזיכרונות,בפורום מפרטים אני רואה שכמעט בכל המפרטים שממליצים שם שמים 800MHZ ולי הציעו חברים לקחת 1066 האם יש צורך בזה (אם זה משנה אני לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג בכלל) תקציב הוא לא בהכרח שיקול בעניין אלא פשוט שאלה האם זה לא יהיה סתם בזבוז
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
impressive feature, i fear that this has the power to bury amd once and for all
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
כבר פעם שניה שהלך לי הלוח הזה והוא חדש יחסית (ינואר 2008) אבל בלי אחריות יותר. איזה באסה. אסוס האלה מפשלים לי בגדול. בדקתי אצל חבר את הפנטיום, הזכרונות וכרטיס המסך והכל תקין. מבקש עזרה דחוף (שבוע הבא מתחיל הלימודים) במציאת לוח שיתאים לחלקים נשארו: כ.מסך (HD2400PRO AGPx8 ,512MB), הפנטיום (3GB ,PCG 630) וה-DDR 2X1024(לא DDR2). רצוי כמובן משהו אמין ושיהיה במינימום הוצאות.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום ! אני רוצה לשדרג את הזכרונות במחשב שלי המפרט שלי זה : E6400 msi neo GF7600gt 2X512 gb ocz gold edition cl 4-4-4-12 ,667MHZ OS- XP. העניין הוא שאני רוצה לקנות עוד 2GB זכרון, זאת אומרת 2X1024, והכי משתלם היום לקנות 800MHZ. השאלה היא איך הם יעבדו במקביל עם הזכרונות הישנים? האם זה אפשרי לשלב ככה? יהיו בעיות בתזמונים? כדאי להשקיע בזכרונות יקרים עם CL נמוך? (לפי מה שהבנתי הזכרונות יעבדו פשוט במהירות הנמוכה מבין שני הסוגים.) אם אפשר לפרט אני אודה לכם מאוד
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות בערך בעוד חודש, חודשיים מחשב חדש ורציתי לדעת אם יש תאריך (אפילו לא מדוייק) מתי אמורה לצאת הסדרה החדשה של ה-i7 בישראל.
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2878 ומעבד Q6600 רציתי לדעת אם זיכרונות 1066 יעבדו
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם חושבים יציאת הi7 תשפיע על המכירים של לוחות האם והזכרנות הקיימים? הרבה? מעט?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
בגלל פרישת החברה מייצור לוחות אם ?
-
- 10 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני קונה מחשב (E8400) למשחקים בינוניים לא מתוכנן OC או CF ונתקלתי הרבה פעמים בכל מני חברות שמציעות את "אותו המוצר" לפעמים בהפרשי סכומים זעומים איך אני ידע מה הכי טוב מבינהם (יחס השקעה תמורה) ואני אתן כמה דוגמאות. כרטיס מסך אני קונה HD 4850 זיכרונות מצאתי כמה סוגים השאלה מה הכי מומלץ G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 CORSAIR DDR2 XMS2 2048MB 800MHZ CL5 Kingston DDR2 2GB 800MHZ CL5 G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5 PQI DDR2 4096MB (2GBx2) 800MHZ DUAL CHANNEL CL5 אשמח לתגובות מגוונות
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי סלט אדיר בראש מבחינת רשימת המעבדים האינסופית וחוסר הסדר שלדעתי מוקפד באופן יוצא דופן על ידי יצרנית המעבדים. קשה לדעת מה כפול ליבה, מה מרובע ליבה, איזה דור נחשב יותר מתקדם וכו'. היה פעם בכתבות סוג של סקירה שעשתה סדר אבל אני לא מצליח למצוא אותה. אני מנסה לקנות מחשב, והציעו לי מגוון מעבדים החל מ- E2180 דרך 5100 ו- 6400 וכלה ב- E8400. אודה להסברים קצרים לגבי המעבדים האלה ואם מישהו יודע היכן נמצאת הסקירה או שמוכן לסקור שוב אני ממש אודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש לוח עם אפשרות ל OC גדול ויציב ל Q9400 בתקציב של עד 700 ואני מתלבט בין הדגמים הבאים P5Q http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2164&l1=3&l2=11&l3=709&l4=0 GA-EP45-UD3P http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2919&ProductName=GA-EP45-UD3P היתרונות של הגיגהבייט הם בתמיכה עד ל 1366 בזיכרונות (שניהם מקבלים עד 16GB), במערך CF חלקי ובזוג כניסות LAN שניהם בעלי ממשקי RAID מלא, FireWire ו e-SATA על Bracket ההפרש ביניהם הוא 40 שקלים בלבד לטובת ה P5Q
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש המלצה ללוח אם למעבד Intel E5200 אני מתכנן לשלב כרטיס מסך GIGABYTE ATI Radeon HD2400XT 256MB PCIe וזיכרון 2*1024 בקשות נוספות: - הלוח צריך לכלול לפחות 5 חיבורי SATA וכן חיבור Firewire אחד לפחות אם הלוח זול יחסית, אפשר לוותר על Firewire מובנה ולקנות כרטיס Firewire נפרד בערך ב 100 ש"ח. - מחיר: עד 500 ש"ח - צריך להיות מחנות ידועה כמו זיגזג, SkyPC או IQPC תודה, קובי
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד -Intel Core 2 Duo Processor E6550 . כשאני מנסה להריץ משחק מופיעה הודעה האומרת כי מהירות המעבד שלי נמוכה וצריך להעלות אותה . בדקתי באמצעות תוכנות שונות המראות שמהירות המעבד היא MGh 1600 . ועל פי נתוני היצרן המהירות צריכה להיות 2300 MGh . מה הבעיה ואיך פותרים את זה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, יש לי קצת טראומה מסלרון, מזה שחברים שלי קנו סלרון לפני כמה שנים והמחשב היה איטי בטירוף וממש טרנטה. אבל עכשיו שאני חושב על זה, אז לא ממש התמצאתי אז במחשבים ויכול להיות שהוא היה דפוק מהרבה סיבות אחרות. אז נניח למישהו שרוצה רק אופיס אינטרנט וכו', המעבדים האלו עושים את העבודה? אני יודע שכמות זכרון הקש שלהם נמוכה באופן משמעותי וזה מה שמוזיל אותם (אני צודק?), השאלה היא אם נגיד פותחים 10 חלונות של אינטרנט וכמה יישומי אופיס במקביל, אז (במידה ויש מספיק זכרון מערכת) לא תהיה בעיה? או שגם מחשב חדש יתחיל לקרטע? אני שואל לא בשבילי אלא יותר בכלליות תודה
-
- 42 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם יש מעבד כפול ליבה שעובד על סוקט 939? נגיד כמו ה4200+ לAM2 אותו מעבד רק ל939? תקציב לא משהו כ"כ יקר משהו ברמה של ה4200+ ואפשר יותר המפרט מופיע בצד תודה אריאל
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום,ברצוני לקנות כרטיס זיכרון כזה : DDR SDRAM 400Mhz 1024GB CL 2.5 רציתי לקבל המלצה על חברה טובה ובסכום שלא יעלה על 200¤ עשיתי חיפוש בזאפ וקיבלתי את התוצאות הבאות: NCP DDR 1024Mb 400MHz CL2.5 155¤ Super Talent DDR 1024Mb 400MHz CL2.5 155¤ Mushkin DDR 1024Mb 400MHz CL2.5 179¤ היו גם כאלה יותר יקרים הבעיה שאני לא מבין בחברות
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום! אני קונה עכשיו מחשב ומעוניין להזמין איתו 8GB זיכרון ע"מ להריץ Vista 64bit. השאלה היא האם יכולה להיות ללוח האם בעיה להתמודד עם 8GB למרות שהוא תומך בזה... (לוח האם שלי: GIGABYTE GA-X48-DQ6) קראתי בכמה ביקורות שלפעמים יש ללוחות בעיה להתמודד עם כמויות זיכרון גדולות. תודה
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני לא בטוח כי זהו הפורום הנכון, במידה ולא אשמח אם התר'ד יועבר לפורום המתאים. רציתי לדעת אם יש דרך לזהות איזה לוח אם קיים במחשב שלי ללא התקנה של תוכנה ייעודית כלשהי. דרך Device Manager או כל מידע אחר שקיים במערכת ההפעלה. תודה, ערן
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-