מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
מפרט בחתימה מטרה לאוברקלוק. תודה ענקית לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לא מיועד לOC מה עדיף xp 2400 ולוח Gigabyte GA-7VA VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, USB 2.0 ) או xp2000 ולוח Epox 8K5A3+ VIA KT333 Motherboard (ATA133 Dual RAID, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0 ) ללא קשר ל oc עדיף להשקיע יותר בלוח ולקחת מעבד פחות מהיר
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם ונעים להכיר, אני חדש בפורום הזה והרבה זמן עבר מהפעם האחרונה שהתעסקתי בלוחות אם ומעבדים. אני ממש אודה לכל מי שיוכל להפנות אותי לאתרים שממש נותנים הסברים ספציפיים (לא בנצ'מארקים וכתבות) על המעבדים החדשים לוחות האם, כל הספצפיקציות שלהם, שוני, ייחוד, כל הטכנלוגיה האחרונה וכו'. ממש בתודה גדולה, ;D
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט שלי: לוח אם: ASUS P4S533-MX מעבד: INTEL P4 2.66 זיכרון מטמון:512KB זיכרון פנימי: 512MB X2 DDR 200MHz. כרטיס מסך: 9600XT . ספק כוח: 400W . יש לי שני סלוטים פנויים, ואני מעוניין לשדרג את הזיכרון... אם אני מוסיף שני סטיקים של 512MB SDRAM PC133 , זה ישפר או יפחית את הביצועים ? הסלוטים הם : x2 - 184-pin DIMM Sockets support max. 2GB PC2700/PC2100/PC1600 non-ECC DDR SDRAM memory - (תפוס) (אולי כדי לשפר את הזכרונות האלו ?) x2 - 168-pin DIMM Sockets support max. 2GB PC133/PC100 non-ECC SDRAM memory תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מתלבט כבר לא מעט זמן איזה ערכת שבבים לבחור... מישהו יכול הסביר לי בפשטות מהם היתרונות של P43 על P35 ? אני מתכוון להשתמש בכטיס מסך HD4850 אחד אם זה משנה... התקציב אומר לי כמה שיותר לחסוך ואם אין שיפור רציני בין השניים אז אני מעדיף את הזול.... כמו כן אני מתכנן OC למעבד E7200 תודה
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם , בקרוב אני רוצה לקנות מחשב חדש . יש איזה לוח שתומך במערך CF ? (משהואבמחיר של ה-EP43~5-DS3L). משהוא בסגנון +100~200 ש"ח במחיר . תודה
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם כדי לי לקחת לוח אם שתומך ב PCIe ולקנות כרטיס מסך פחות טוב או לקנות לוח אם שתומך ב AGP ולקנות כרטיס מסך יותר טוב מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש זיכרונות Corsair Dominator CMP6GX3M3A1600C7 ולוח אם GA-X58A-UD3R שתומך ב2200/1333/1066/800. השאלה: איך לקנפג את הזיכרונות האלה שיעבדו בצורה אופטימלית עם הלוח הזה? האם עדיף להוריד אותם ל1333 או להעלות ל2200? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פה בתמונה הזאת: http://hwzone.co.il/view-image/Computex2007/photo/IMG_8443.jpg זה לוח אם שתומך בשני מעבדים?? או שאני לא רואה אטוב?
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
-
2 מה מיוחד במעבדים של אינטל מסוג Centrino במה המעבד הזה יותר טוב מהפנטיום 4 עם בכלל
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום הבנתי שמעבד AMD מתחמם מאוד בקלות ורציתי לדעת האם זה מסוכן שאני ישאיר את המחשב דולק כמה ימים ברציפות?
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש יבואן שמוכר את הזכרונות האלה ... www.micron.com יש להם אתר מסודר מישהו מכיר אותם ? זכרונות ממש זולים http://www.skak.co.il/Product.aspx?productid=1130
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע קיט 4GB של Corsair. אני רוצה לשדרג ל-8GB, אבל לא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת את הקיט הזה עדיין. [list type=decimal] [*]מישהו מכיר חנות שמחזיקה אותו במלאי? [*]אם לא, יש קיט 4GB שיתאים לי? אם התזמונים והתדר זהים, זה מספיק טוב? [*]יש קיט 8GB טוב במחיר הגיוני? יש לי לוח GA-P55M-UD2 עם מעבד i5 750. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסתכלתי בהבדלים בין הדגמים השונים של סדרת ה- P4C800 של אסוס: http://www.asus.com.tw/support/faq/qanda.aspx?KB_ID=84821 וראיתי שם משהו: "Post reporter" שאלות: 1)מה זה? 2)מי זה? 3)איך מזהים שיש לך את זה? בתודה, AaaBb (דרך אגב, הטיפ של הנקניקיות פשוט נהדר...וגם המלח!)
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אוקיי , לפני חודש קניתי בKSP AMD ATHLON XP 2400+ Tbred core וקיבלתי אותו עם Thorton Core עכשיו השאלה שלי , מזה THORTON? למה הוא משתווה? הוא פחות טוב מהTBRED הרגיל ? למעבד יש 256KB L2 CACHE ו266MHZ FSB כמו לTBRED... לפי מה שקראתי הוא יותר טוב מהTBRED אבל פחות טוב מהבארטון , אבל עכשיו Maphisto אומר לי שהמעבד הזה שווה ערך לדיורון ולסלרון , האם מישהו מוכן להאיר את עיני ? זה דחוף. ד"א : בבנצ'מארק הסינטטי הרגיל של סנדרה הוא נותן אותה תוצאה של ה2400 הרגיל , בPCMARK2002 הוא נותן 5974נקודות שזה נחשב טוב מאוד אם אני לא טועה... איך אני יכול לבדוק עוד כדי להבין אם המעבד טוב או רע?
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי AMD 3200 והוא חלש יחסית!! אני לא מרוצה ממנו כ"כ ויש לי הרבה תקיעות למשל שאני צורב ב נרו 7 אני לא יכול לעשות כלום חוץ מהצריבה למשל הכל זז לאט לךמרות שאני צורב לאט!! אז אני רוצה לדעת אם כדאי לי להחליף את המעבד הזה לכפול ליבה(S939)?? ואם כן איזה כול ליבה אתם ממליצים לי? תודה!
-
- 8 תגובות
- 594 צפיות
-
-
השימושים די בסיסיים: אופיס, אינטרנט, ריבוי חלונות וצפייה בסרטים 1080P עם כרטיס מובנה (לפחות בהתחלה) ההבדלים היום בין שני המעבדים הוא 100 שקל כך שההפרש לא משמעותי מבחינתי, השאלה אם הוא משתלם? מה ההבדלים ביניהם? הדבר היחיד שהבנתי הוא של E5200 יש מכפלה גבוהה יותר וזה טוב ל OC, אבל אני לא מתכנן OC... תודה
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב Pentium D עם כרטיס מסך 9800GT. המחשב מספק אותי בכל מלבד משחקים. אני לא גיימר כל כך, אבל משחק בסופ"ש כמה שעות וזה מפריע לי, אבל לא הכי דחוף. חשבתי על לוח אם מבוסס X58 דגם DX58SO של אינטל מעבד i7 920 ו-3 ג'יגה זיכרון(3 DIMMs שיהיה triple channel) מבחינת ביצועי משחקים, גם מערכת המבוססת על צ'יפס הקודם עם Q9650 ודומיו תספק אותם ביצועים בעצם מקריאה קצרה שעשיתי, עם זאת המערכת המבוססת על X58 יקרה יותר בכ-500 ש"ח בגלל לוח אם. בסה"כ - האם יש סיבה לחכות עוד קצת למשהו(מבחינת תקציב אני דווקא לא ממש מתכוון לחרוג) או לשדרג? ואם כן אז למה?
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
משפחת מוצרים מעניינת תחת שם הקוד Bean Canyon נמצאת בפיתוח לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי זכרון SDRAM דו צצדים ואני רוצה לקנות עוד אבל אני לא מצליח להשיג דו צדדים האם חד צדדי יעבוד עם דו צדדי?
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והציעו לי לוח אם של גיגהבייט GA-EP43-DS3L חבר אמר לי שעדיף לוח EP35C-DS3R והוא יותר יקר. אך עכשיו קראתי שסידרה 35 ישנה יותר, שאלתי היא מה עדיף?? זה המפרט של המחשב: מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX לוח אם: Gigabyte GA-EP 35 - DS3R מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 CL5 *2 קשיח למחשב שולחני: WD 320 GB SATA II 16MB AAKS כרטיס מסך: Palit 9800GT 512MB Retail כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות סה"כ: ש"ח 3000 + מע"מ מחיר מזומן
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתחיל להרכיב מפרט שאני אקנה עוד חודש-חודשיים בערך, אז התחלתי לרחרח קצת לגבי לוחות אם. אני כבר 100% לגבי רוב המפרט. ( חוץ מהלוח אם והספק) מעבד i5 4690K כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 390 NITRO מארז The Fractal Design Define R5 לגבי זכרון, אני חושב שבהתחלה אני אקח סטיק אחד של 8G Corsair Vengeance אבל בעתיד אני כנראה אוסיף עוד סטיק. אז השאלה שלי היא כזו, בתור אחד שבונה מפרט חזק ככל האפשר עם תקציב של 5.5K. על איזה לוחות אם אני אמור להסתכל? מה ההבדל הגדול בין הסדרה של z97 ו h97. אם נניח אני מחליט שאני כן הולך לעשות OC ולקנות את הz97, לוח של איזה מותג הכי מומלץ לקנות? למי יש את השרות הכי טוב בארץ לדעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מרכיב לי עכשיו מחשבב חדש שאני מתכננן לקנות חסר לי כמה דבריםם עכשיו רציתי לדעתת איפה הכי כדאי להשקיע אני גיימר ממוצע עכשיוו חסר לי בזכרון אני עוד מתלבט איזה חברה ודגם לקחת האם לקחת מפוצל של 512 או אאחד של ג'יגה וגפם חברה אינ עוד לא סגור מה אתם אומרים? בקשר ךמעבד אני עדיין מתלבט בין האינטל לAMD אז תנו לי המלצה ושלא יעלה יותר מדי למה לא פה אני רוצה להשקיע יותר מדי... בקשר ללוח אםם אני בבעיה גדולה מצד אחד אני חושב על הmsi ASUS אבל עכשיו שמעתי שהABIT ו EPOX יותר טוביים אז אין לי מושג מה לקחתת אם תוכלוו לעזורר לי אזז תודהה רבה רבה..
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-