מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
יש לי פיגו 205 והרכב תמיד מתחמם בדקתי שמן , מים הכול תקין למרוח משחה טרמית על המנוע ?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
אני מתלבט קשות בין שני לוחות אם החדשים של ASUS P6T WS Professional או P6T Deluxe ? אודה לדעתם המיקצועית
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אז ככה יש כמה לוחות אם שנראים מצויינים אבל איזה עדיף אני לא יודע ולכן אני שואל אותכם, כמו כן אשמח אם תציינו מדוע לוח אחד עדיף על משנהו תודה ASUS P6T Deluxe http://www.skypc.co.il/pl_product~31300~10~0.htm DFI LanParty UT X58 MSI X58 Platinum או Eclipse http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2385&CatCode=411 GIGABYTE GA-EX58-UD5 (EX58) i7 Nehalem - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=528_724_886&products_id=8842 כבר הזמנתי מסך, כרטיס מסך וספק כוח: Gecube Radeon HD4870X2 2GB PCIe Cooler Master 700W Silent Pro Asus 22" LCD VW222U זה אוברקיל לעכשיו אבל לא לעוד כמה שנים, ולכל אלו שממליצים לשדרג בעתיד ולקנות עכשיו כרטיס פחות טוב אני לא א…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. ברשותי פנטיום 4 - 2.4GHZ לוח אם: Asrock P4i65G כרגע יושב אצלי כרטיס זכרון של 256 מגה, לו אני רוצה להוסיף (או להחליף אם צריך) בכרטיס גיגה לפחות. (היות ומדובר בDDR, לפחות זה אומר להוסיף כרטיס גיגה ועוד כרטיס של חצי גיגה למשל.) עכשיו, אני לא כל כך מתמצא בענייני תדירות של זכרונות ולכן כאן הבעיה. הזכרון שאצלי יושב הוא בעל תדירות 266. אני יודע שקיים גם אילוץ של לוח אם (שאצלי די חלש אני חושב) שמסוגל לתמוך עד תדירות מסויימת (לא יודע איזו). וגם ידוע כי הזכרונות של גיגה הם לרוב בתדירות של 400 שכנראה לא תעבוד אצלי. מה אתם מציעים לי לעשות? (תוך שיקולי עלות מינימלית)
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי E7200 עם 4G OCZ ו4870\512 האם המעבד יכול להוות בעיה במשחקים כבדים ואם כן אז מה עלול להגרם?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
יוצא לשוק עכשיו ה I7 האם תם עידן הדואל והקוואד או שמא מדובר בדבר שאינו מוכח עדיין ועוד חזון למועד?אני מתענין במחשבים למישחקים האם כדאית ההשקעה ? מתי צפויים אם ביכלל הוזלות המעבדים האחרים הנמוכים מן ה I 7 ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי מחשב שלוח האם לא מתאים ורציתי המלצה ללוח אם המתאים למפרט הבא: מעבד אינטל e6550 c.2.d כרטיס מסך ATI X1650 PRO זכרון 2G. 677 דיסק קשיח 160G (הלוח הנוכחי שלי הוא: גיגהבייט GA-945 GCMX ). תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אתמול קניתי מחשב בחלקים והרכבתי אותו, כשאני מפעיל את המחשב (המערכת כבר מותקנת) מופיעה לי ההודעה הבאה: Unkown CPU is Detected, Updating BIOS is Required to Unleash its full Power! Press F1 to Resume מה אני אמור לעשות עם זה?לעדכן את הביוס ואם כן אז איך ?! ואין בעיה במערכת היא רצה חלק כשאר אני לוחץ על F1 .
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
קניתי מחשב מחברה X (די ידועה..) בכל מקרה המחשב הגיע היום ולאחר התקנת ווינדוס ראיתי שהמעבד שונה מה שרשום בהזמנה זה pentium d.core e2200 ומה שקיבלתי זה d.core E5200 להגיד תודה ולסתום או שיש כאן בעיה וללכת אליהם? תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד סלרון 2.4 גיגה הרץ. האם מעבד "מעבד 3 גיגה הרץ.סוקט 478. פרסקוט. גירסה E0 שהיא הכי טובה מבין השלוש." יתאים ללוח שלי? מדובר על לוח עלום שם, לא קיבלתי איתו אף חוברת הסברה/התקנה, וגם באינטרנט לא מצאתי דף מוצר שלו. Motherboard Properties Motherboard ID 08/29/2006-Springdale-G-6A79AD49C-00 Motherboard Name DFI i848/865 Motherboard Product Information http://sj.dfi.com.tw/Product/xx_product_by_category_us.jsp?PAGE_TYPE=US&CATEGORY_TYPE=MB&ARCHIVED_FLAG=N&INDEX_TYPE=MB יכול לקרות מצב שהלוח לא יזהה את המעבד? דבר שני, אני בכלל לא יודע איך להחליף מעבד, האם יש מדריך/הוראות ללמוד איך לעשות את ההחלפה והניקוי או שכדאי ללכת לחנות מחשבים בעיר שתעשה את הניק…
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לתת לי חוות דעת לגבי המעבדים הבאים: intel Q8200 intel Q9400 שמעתי שהם מאד מתחממים ורציתי לדעת האם זה נכון ... האם שווה לקחת את אחד מהמעבדים הללו או את הE8500 אם אני רוצה שזה "יחזיק" לי לכמה שנים הבאות ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
או שהוא תומך ב am2 החלשים יותר? הציפסט הוא nf4
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
איפה ניתן לקנות (בארץ ) כבל מאריך 30 סמ מהכבל כח של הספק אל הלוח אם 4 פינים ATX
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח הזה לפי מה שכתוב תומך בDDR3 עד 1600 סקאי פי.סי חנות המחשבים המקצועית בישראל - לוחות אם למעבדי Intel - לוח אם Asus P6T Deluxe והשאלה שלי היא אם אני יכול לשים עליו זכרונות של 1800 האם זה יעבוד בצורה תקינה רק שהלוח ינצל אותם בתור 1600?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
השרת אמור להריץ WINDOWS SERVER WINDOWS SQL SERVER יתחברו אליו 11 משתמשים יעבדו בחשבשבת מה עדיף: CORE I7 920 => בקרוב יגע לחניות Q9550 => איטי יותר מה E8500 אבל 4 ליבות =>האם יהיה להם שימוש? E8500 => מהיר השאלה האם יסתדר לתמרן את כל הנתונים
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי 1 גיגה 800 DDR2 רציתי לדעת לקנות עוד זיכרון שיהיה Dual Channel ? הוא לשים כבר DDR3 .
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש, התקנתי windows xpsp2 pro sp3. נכנסתי בכפתור ימני על המחשב שלי --> Properties. ואני רואה רק 3G. מדוע?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, המחשב הישן שלי מבוסס לוח GA-7VTXE של ג'יגבייט (Supports PC1600/DDR200 or PC2100/DDR266 DDR memory ) והריץ זכרון DDR266 ששבק חיים לאחרונה. אחי נתן לי זכרון DDR333/PC3100. השאלה אם צמד זה (לוח-זכרון "חדש") יעבוד, כלומר הזכרון עיבוד איטי יותר או שלא יעלה בכלל? או האם עלול להיגרם נזק לזיכרון "החחדש" או ללוח?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי, 768mb כמות זיכרון במהירות ddr333 או 1.5gb במהירות ddr266 למחשב נייד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
השאלה קצת יותר מורכבת... יש לי E6400 של אינטל. המהירות המוצהרת שלו היא 2.16 ואני מריץ אותו על 3.08 יציב (למרות שהצלחתי במשך תקופה לשים אותו על 3.2 ביציבות לא רעה). יש לי גוף קירור גנרי (קצת יותר "מסיבי" מהגוף הסטנדרטי שמגיע עם המעבד). אני מניח שגם אם אחליף לגוף קירור מוצלח יותר, יהיה לי קשה להאיץ את המעבד הרבה יותר. בניסיון לשדרג את המערכת אני שוקל לרכוש מעבד יותר מהיר (מקווה ליהנות מירידת המחירים שתבוא בעקבות ההשקה של ה-i7). אני חושש, אמנם, שדווקא מעבדים יותר מהירים יהיה קשה יותר להאיץ, כלומר שאם אני אקנה מעבד 3.2, ב-OC הוא לא ייתן לי שיפור משמעותי לעומת ה-2.16 המואץ שלי (שנגיד ואביא אותו לרוץ על 3.2 יציב עם מעט השקעה). דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי 4 חריצים. לוח האם תומך עד 8GB. אני רוצה לרכוש סט 2X2GB וסט 1X2GB (שש סה"כ). האם הזיכרון יעבוד ב-dual channel? (יש לציין שבלוח האם החריצים מחולקים לשני זוגות כך שבכל זוג יש שני צבעים, כלומר יש לי אדום צהוב + אדום צהוב, וכרגע יש לי 2X1GB כאשר כל כרטיס נכנס בחריץ צהוב). תודה
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני רוצה רק לוודא שהבנתי נכון... אני קונה החודש מחשב עם 4 GB RAM ו1GB בכרטיס מסך.. בכדי שהווינדוס ישתמש בהכול והכול יהיה מנוצל אני צריך ווינדוס XP (כן אני רוצה XP) 64 ביט ולא 32 נכון? 32 יכול לזהות עד 3GB ו64 יכול 128 GB...נכון? וגם האם זה נכון שה64 ביט מנצל את כל המערכת יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מתכוון לזיכרון המחשב. ועוד שאלה האם הזיכרונות של החברה SUPER TALENT 800MHZ טובים למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב : לוח אסוס P5QL-E ,זיכרונ ות 2 ג'יגה ( 2X1 ) של OCZ מהירות 1066 מגההרץ ,מעבד E8400 והיה לי משהו מוזר ביצעתי ללוח SETUP בבררת מחדל וראיתי שבזמן הPOST שהמחשב עולה הוא מזהה את הזיכרונות 667 מגהרץ וגם אחרי שה WIN עלה בתוכנה הוא מזהה את אותו מהירות זיכרונות (667) בדקתי בביוס הכל על אוטומט,ראיתי שיש עידכון ביוס כבר כמה גירסאות על התאמת הזיכרונות,ביצעתי עידכון ביוס לגירסה האחרונה חשבתי שזה יפתר=לא עזר בסוף מה שעזר כך: צריך להיכנס לביוס להיכנס לזיכרונות לבחור את המגה הרץ ידני . ..... 1066 מה אוטומט לא מזהה לבד ,,,,בנוסף המתח של הזיכרונות באוטומט הוא על 1.8 V ,וגם פה צריך לבחור 2.1V מקורי של הזיכרון . ...לוח כזה מתקדם לאוברקלוק חדש לא מזהה זיכרונות לא מובן ? שאלה לגב…
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הלוח אם שלי (ASUS p5vd2-mx) ללוח חדש, כיוון שהוא עושה לי הרבה בעיות. המעבד שלי הוא Intel Core 2 Duo E6300. אני רוצה לוח זול יחסית. ראיתי בלוחות המומלצים ב"דביק" את ASUS P5KPL-CM שנראה מתאים, אבל בעקבות הנסיון הרע עם הלוח הנוכחי, אני לא בטוח שאני רוצה שוב לוח של ASUS. ראשית אני רוצה לשאול האם למישהו נסיון אישי עם הלוח הזה (ואם כן - מה דעתו עליו). שנית, אני מעוניין בהמלצה ללוח דומה של Gigabyte (עדיף), או חברה טובה אחרת, בסביבות המחיר של ה-ASUS הנ"ל (ראיתי את GA-73PVM-S2H ב"דביק", אבל הוא קצת יותר יקר) תודה מראש לעוזרים. רון.
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-