מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
קניתי 256M זכרון שאמור להיות DDR266 .יש לי תחושה שבחנות "עבדו" עליי ומדובר למעשה בSDRAM .כיצד אני יכול לבדוק את מהירות הזכרון?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת מה ההבדל ביון מהירות שעון של אינטל ובין מהירות שעון של AMD?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחשב חדש בקרוב, אחרי 6 שנים ארוכות עם המחשב הישן, ורציתי לדעת באיזה מעבד עלי להשקיע. אני בעיקר עובד עם המחשב לכתיבת קוד (ויזואל סטודיו) ולאחרונה התחלתי ללמוד לתכנת לאייפון. איזה מעבד יתאים לעבודה מאומצת, i7, i5, i3? מה בכלל ההבדלים המהותיים בין המעבדים הללו? לגבי תקציב, אני חושב שבנושא המעבד אני לא אתקמצן וארצה לקנות את הטוב ביותר שבאפשרותי לקנות מכיוון שסביר להניח שאת הרכיב הזה אני לא אשדרג יותר. אשמח לשמוע את הדעה שלכם בנושא.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית (2.4) עם 512 זכרון 400 MHZ . עכשיו אני לא יודע בדיוק אם זה DDR 2 איך אני יכול לברר מהו הזכרון החזק והגדול ביותר שאני יכול לחבר? אני יודע שיש לי מקום לארבע זכרונות שניים של DDR ועוד שניים של SDRAM לדעתי.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב ומתלבט בין לוח מבוסס 850E עם PC1066 ו :AGP? * 4 או לוח מבוסס DDR עם AGP * 8 אני אני מתכנן להתקין את הרדיאון 9700 מה יתן לי ביצועים יותר טובים? או במלים אחרות מה יותר משפיע זכרון המהיר או AGP מהיר? (לא מצאתי לוח שיש לו גם RDRAM וגם AGP * 8) תצורת המחשב אחרי השדרוג: p4 2.26 533fsb לוח ע"פ המלצתכם כנ"ל הזכרונות (512mb) 2 דיסקים wd 20g 7200 CDR CDRW נ.ב. האם יכולה להווצר לי בעיה עם הספק? האם צריך לכוון את הספק ללוח החדש? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מסדרה לסדרה יש שיפורים בגיימינג שהם מורגשים? אם אני קונה נגיד I5 מהסדרה הזאת ובאותו תדר מהסדרה HASWELL כיצד בא לידי ביטוי השיפור בביצועים,ואיפה? האם משתלם לשלם 100 שקל יותר? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה דגם ועל איזה צ'יפסט?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של EVGA 8800GTS (ראה מפרט) אם אני אוסיף עוד כרטיס מסך 8800GTS אבל של Gigabyte אני אוכל לעשות SLI ? והאם הלוח שלי תומך בSLI אני יודע שבקרוספייר כן.... תעזרו לי בבקשה (:
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך Usb 3 sata 3 ושהיה טוב ל Oc אני קונה מKsp
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרגע E6600 והלוח שלי INTEL P965L אשר גם תומך במרובעי ליבה. אני מעריך שאני יכול למכור את המעבד בסביבות 800 שח כי יש עליו אחריות והכל ולקנות ב220$ את המעבד החדש. לא מתוכנן OC אבל הבנתי שאני חייב ספק של 600W לפחות בכדי להריץ את ה Q6600 ב 100%. האם כדאי למכור מעבד 1 ולקנות 1 אחר ועוד ספק שיעלה בסביבות 500שח נוספים או להשאר איתו? או, שכדאי לקנות ב 220$ ולמכור במחיר גבוה יותר בשביל הרווח? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש לקנות את הסוג הזה: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_platinum_4gb_edition_dual_channel אבל אני לא מוצא. אולי מישהו יכול לעזור לי? כרגע יש לי במחשב: OCZ Titanium 2x2GB @ 1150MHz FSB432x8.0 אני מחפש את אותו הסוג. אם אי אפשר למצוא אז איזה סוג של זיכרון כדי לי להוסיף להרחבה? הנתונים הם: CAS/RAS= 5 5 5 18 התדר של הזיכרון הוא 1150MHZ אחרי OC. ללא OC התדר הוא 800MHZ. מדובר בזכרונות DDR2.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בתזמונים ואני חושב שזה מה שעוצר אותי יש לי GSKILL FX הנה תמונה מהביוס אני פשוט לו יודע איזה לשנות :-\ תודה מראש לעוזרים טל [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין מעבד אינטל ל AMD . אבל בהנחה שאני הולך על מעבד AMD שהוא יותר זול לעומת המקביל שלו מאינטל השאלה היותר חשובה היא האם עדיף לקחת את הקירור שבא עם המעבד בחבילת BOX או TRAY ולהוסיף לו קירור אחר. רצוי לציין שאני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג כלשהו. אם התשובה היא שעדיף קירור אחר על איזה סינק ומאוורר אתם ממליצים לי? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעונין לקנות לוח אם תומך pci-e למעבד intel עד 500 ש"ח. הודה מאוד לכל העונים
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד מחברת AMD עם חיבור של 939 socket, אבל אני לא מצאתי באתרי השוואת מחירים את הדגם הספציפי שאני מחפש. השאלה שלי היא אם מישהו מכיר חנות כלשהי באזור המרכז שמוכרת מעבדים עם חיבורים כאלה? הדגם שאני מחפש הוא: AMD ATHLON 64 X2 3800+ SOCKET 939 הדגם שיש לי כרגע הוא: AMD Athlon 64 Processor 3500+ ~2.2GHz אם מישהו יודע היכן אוכל לקנות מעבדי 939 בארץ אני אודה לו על השיתוף!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש דבר כזה? מעוניין לראות עד כמה הליבה הגרפית שבתוך ה-CPU של המחשב הנייד שלי מתאמצת ביישומים השונים. מדובר ב- HD4000 לצורך העניין.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כעיקרון, התקציב שלי ללוח אם הוא 600-650 ש"ח. הP35 עולה כ730 ש"ח. וה P965 עולה כ640 ש"ח. עד כמה שווה החריגה לטובת הP35? המחשב הוא E6600, 8800GTS, המחשב הוא מחשב לתקופה ארוכה, ויש סיכוי לOC קטן.. מה היתרונות/חסרונות של כל לוח, ואם יש המלצה ללוח אחר אשמח לשמוע, תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי להשיב לתחייה את המחשב השרוף שלי (במפרט בצד)... (המחשב אמור ליהיות מחשב למשחקים, כרטיס מסך אני ישדרג גם בקרוב - חשבתי על HD4850, אבל אם יש לכם משהו יותר טוב במחיר זול אני אשמח להמלצות...) אני צריך לקנות לו לוח אם חדש, ואני צריך את העזרה שלכם לבחור את הלוח המתאים. אם אפשר שיהיה מוכן לשדרוג עתידי של המעבד (אם אפשרי בכלל) התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח, כמובן שעדיף את הלוח הכי טוב שאפשר למצוא במחיר נמוך ככל הניתן הסתכלתי קצת על לוחות אם בזאפ והגעתי ללוח הבא: GA-MA770-UD3 המחיר סביר, אבל איך הלוח?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי asus p5b-delux וברשימה של אסוס לגבי תאימות זכרונות אין קיטים של 4gb . יכול להיות שהם פשוט לא מעדכנים כי הרשימה שם מאד קצרה . האם תוכלו להמליץ לי על קיט 2x2gb 800mhz שיעבוד ב- 1:1 fsb400 . המעבד הוא q9550s ואני רוצה להמהיר את ה- fsb מ-333 ל-400. (אם השאלה מתאימה יותר לאוברקלוקינג וקירור אז סליחה ואנא העבירו לשם ).
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נותר עוד פחות מחודש וחצי עד שאנחנו עוברים לשנה אזרחית חדשה - אך בענקית השבבים עדיין מבטיחים לנו השקת שבבי Cannon Lake ניידים ראשונים לפני כן לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 3 followers
-
-
איזה מעבד יותר טוב? Intel Core 2 duo E6750 או AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000 3.0Ghz 2Mb BOX AM2 מי יותר טוב למשחקים לשנים הקרובות ובכללי מי יותר חזק?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! במסגרת שדרוג המחשב שלי קניתי מעבד I5 3450, לוח Gigabyte GA-Z77X-D3H, וזוג סטיקים נוסף של DDR3 2GBx2 1333 9-9-9-24 (דאגתי שהזכרונות החדשים יהיו באותם התזמונים בדיוק כמו הזכרון הקודם שלי). יחד עם זאת, שמתי לב שהזכרונות החדשים (Rendition) הם בתצורת Single Sided, והזכרונות הקיימים שלי (Kingston) הם Double Sided. האם הם בכלל יוכלו לעבוד יחדיו כרביעיה, על הלוח שלי, ואם כן, האם יהיה לי Dual Channel? אני יודע שבעבר לוחות אם לא תמכו בערבוב של שני הסוגים, אבל במדריך הלוח כתוב לי שבתצורת רביעיה הלוח יכול לעבוד: Four Modules: DD/SS | DD/SS | DD/SS | DD/SS ואני לא מבין איך לקרוא את זה (האם כל הרביעיה צריכה להיות זהה או שאפשר לערבב). אני מודע שהדרך הכי קלה לדעת היא פשוט לנסות, אב…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כבר מאוד מבולבל-חבר שלי רוצה לקנות hd 4850 cf kit עכשיו הוא לא יודע איזה לוח יתמוך לו בצורה הטובה ביותר הוא שאל אותי אם הלוח ga-ex38-ds4 יתמוך בצורה הטובה ביותר ב cf אם לו אני רוצה לקבל הצעות של לוחות שיתמכו ב cf בצורה הטובה ביותר
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שתי סטיקים של OCZ 2GB 800MHZ לפני כמה שעות עברתי על הספרון של הלוח אם והבנתי שלא חיברתי אותם נכון והם לא עובדים בדואל צ'נל אז העברתי אחד מהם סלוט וכאן התחילה הבעיה ניסיתי לעלות את המחשב וקיבלתי הודעה של ציפצופים על תקלה בזכרונות, החזרתי למצב הקודם והתקלה לא נפתרה נסיתי להפעיל רק עם סטיק אחד ואז עם השני וזה לא פתר את התקלה. ניסיתי להפעיל אותם על מחשב אחר וזה עבד, הבעיה היא לא בלוח כי הוא עובד עם סטיק אחר שלקחתי מחבר. למישהו יש אולי רעיון מלעזאזל הולך עם הסטיקים האלה?! תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם לאחרונה הבנתי שהמחשב שלי קצת זקן ורציתי לשדרג לו את הזיכרון. העניין הוא שלא הבנתי את כלל הקטע הזה עם הדורות של הזיכרונות ומה המחשב שלי מסוגל לקלוט ומה לא. כרגע יש לי 8 גיגה זיכרון בכרטיס אחד ואני רוצה לשדרג ל-16 . יש לי שני סלוטים לכניסת כרטיסים. הנה המפרט, מאז שידרגתי לווינדוס 10 והוספתי כונן ssd. אם יש לכם הצעות שידרוג נוספות אשמח לשמוע. 889 ₪ - Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 279 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D2V S1150 299 ₪ - * מבצע * -8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1879 ₪ - Nvidia GeForce MSI GTX970 4GB TwinFrozr GAMING 285 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 99 ₪ - Lite-On DVD-RW…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-