מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
נניח יש 2 לוחות אם שתמוכים באותם חלקים בדיוק אבל אחד מהם יותר איכות יכול להיות שעם הלוח היותר איכותי נקבל FPS שונה (גבוה יותר) מהלוח השני ?? *אם כם אז יכול להיות הבדל של אפילו 10 FPS ויותר?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בבקשה לשמוע מכם מפרט ל- Core 2 Duo מבחינת לוח-אם, וזכרון: המעבד שאני לוקח כנראה יהיה ה-E6300. (מגבלות תקציב) אני רוצה לוח של Gigabyte או של ASUS במחיר כמה שיותר נמוך - אני לא מתכנן שום OC. זכרונות - אני הולך לכיוון ה-1GB של TwinMOS בתור התחלה, 533 או 667 - זה תלוי בלוח שתציעו לי. התקציב הוא 2600-2700, והוא צריך לכלול גם כרטיס מסך ATI X1600 Pro 256mb. ממתין להצעות, הערות והארות. תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סורי על הבורות אבל מה זה כל ה Dual chanel? אממ... ואיך אני עושה את זה? יש לי שתי סטיקים של 256 2700 של קינגסטון.. תודה לכל העונה! ;D
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם E4300 ויש לי שינויים כל הזמן במתח של המעבד,זה מסוכן?? הספק שלי הוא HEC 400 . המתח משתנה בין 1.16 ל1.32 אולי הבעיה היא בלוח? יש לי Gigabyte 945P-S3??
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מצאתי בחיפוש בגלל זה פתחתי הודעה... תודה לעוזרים מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח שזה נושא שקשור לפה אז כככה אני רוצה לקנות זיכרון חדש 512 MB DDR יש לי עכשיו 256 DDR אז השאלה שלי היא האם המעבד שלי או הלוח אם יעבדו נורמלי טחרי הוספה של כמות כזו של זיכרון יש לי מעבד Amd 1.7 atholn xp ולוח אם של GIGABYTE לא דגם חדש המחשב שלי אצלי שנתתיים 2.רציתי לדעת מה עדיף לקנות זיכרון או כרטיס מסך טוב??? בתודה לכול העוזרים!
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב. התקנתי Core i3 3220, והשתמשתי ב-Arctic Cooling Freezer 7 Pro מהמעבד הישן. מכיוון ששכחתי להצטייד במשחה טרמית, והיה לי חשוב להפעיל את המחשב בסופ"ש, חיברתי הכל כמו שזה (השארתי את שאריות המשחה על הקירור). האם הטמפרטורה, כפי שה-CPUID HW Monitor מציג, תקינה (לא במאמץ). תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם! כבר הרבה מאוד זמן אני מיסתכל על הדיונים בפורומים , אך רק עכשיו נירשמתי ואני מקווה להישתלב פה היטב. ועכשיו לעינינינו. בעזרת השם אני בזמן הקרוב הולך ליקנות מחשב חדש, שיהיה מיועד לדברים רבים ומגוונים. לאחרונה ניתקלתי בתופעה שכולם ממליצים על מעבדי 64 BIT ואני ניקלעתי לדילמה בנושא איזה מעבד לקחת. אני מעדיך כאמור אינטל וחשבתי לקחת את המעבד 8.2 או ה - 3.0. שאלותי אליכם היא: כמה זמן לדעתכם יוכל להחזיק כזה מעבד וכמו כן האם כל התוכנות והמישחקים שיצאו בעתיד יהיו מותאמים גם ל 32 BIT או שהכל יעבור ל 64 BIT? לא יווצר מצב שבו בעוד כשנתיים שלוש מעבד שציינתי יצא מכלל שימוש ושום דבר לא יוכל ליפעול עליו? האם עדיין תישאר תמיכה ל 32 BIT? תודה רבה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יהיו שלושה סדרות של אופטרונים: 8000,1000,2000. 8000 ו 2000 יהיו לסקוט F ו 1000 יחליף את 100 לסקוט AM2 שישה מעבדי אופטרונים לסוקט F x210, x212, x214, x216, x218, x220 1.8, 2.0 , 2.2, 2.4, 2.6 2.8 GHZ. ולא ידוע עדיין פרטים על הסדרה הזאת אבל כתוב ש Opteron Model 1220 SE כנראה יהיה ספינת הדגל ל AM2 (אם אני לא טועה) לעוד פרטים על האופטרונים: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2971
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום! ידידי היקרים, לפני כשבוע נהרס לי הלוח אם, gigabyte 7vrxp. מכיוון שהחנות לא מצאה את אותו הלוח בדיוק להחלפה, אני יכול לדרוש עכשיו לוח של חברה אחרת. אני צריך לוח אם שיתאים למעבד athlon xp 1800 palomino יש לי 2 סטיקים של 256 ראם DDR333 איזה לוח אתם מציעים? אני צריך כרטיס רשת מובנה... בתודה מראש, חברכם המתוסכל מתן נ.ב. (אגב, זה די דחוף אבא שלי לוחץ עלי לסכם איזה לוח עד מחר בבוקר. ואנ צריך מחשב דחוף לעבודה באקסס...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תגידו נכון אני מטורף אבל הייתי חייב לבדוק אם זה עובד. פרקתי את המאורר מה AX7 שלי והדלקתי את המחשב ונכנסתי לביוס לראות מה קורה. כיוונתי את ההגנה ל 80 מעלות , וחיכיתי ........................ עברו 180 שניות 79 מעלות והלוח מצפצף והופ !!! נכבה המחשב ללא פגיעה בשום דבר. אז אני יכול להיות שקט מקשר למעבד. בלוח הקודם שלי MSI KT333 ARU הלוח "רק" ציפצף ולא נכבה המחשב.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תגידו בלוחות של הקונרו 975x אפשרי לשים זכרונות 800 כאשר OC לא בתכנון??
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתם אי פעם 32 ליבות שפועלות כולן בתדר 5,955MHz? ה-Threadripper 2990WX האדיר כבר כאן ואיתו גם שיאי המהרה (וביצועים) לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש את הזכרונות הבאים: http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr2-pc2-8500-reaper-hpc-4gb-edition-eol.html רציתי לדעת אם הם מתאימים ללוח האם http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2693#sp במפרט של הלוח האם מצויין: 2x1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 4 GB of system memory Dual channel memory architecture Support for DDR2 1066(O.C.)/800/667 MHz memory modules מתח הזכרונות גבוה מ-1.8V (בין 2.1V-2.2V) בנוסף האם המהירות מתאימה? לא הבנתי מדוע רק ליד 1066 מופיע o.c תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לי פעם כונן IDE אז הייתי מפרמט וישר מתקין וינדוס מהדיסק שאני במצב דוס(לא צריך להגדיר כלום לכונן) השאלה: עכשיו שיש לי כונן SATA האם תהליך הפירמוט נשאר אותו דבר (מפרמטים כרגיל לא צריך להגדיר שום דבר ויש מתקנים וינדוס) ?? או האם צריך להגדיר משהו בכונן ? איך עושים זאת? ומתי בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לפני מספר שבועות הופיע באתר הכתבה הזו: http://hwzone.co.il/news/132872 על לוח של EVGA עם יכולת להכיל עליו שני מעבדי 1366 לPC הביתי. מישהוא יודע אם יש כבר תאריך השקה ? מאוד מעניין
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב, קיבלתי היום בדואר כרטיס זכרון שקניתי באיביי מסוג ddr3 1333 8gb, ושמתי לב שהוא קטן בהרבה מכרטיס ddr1 שיש ברשותי ותהיתי אם זה תקין משום ש-ddr3מכיל יותר פינים מ-ddr1. אבקש את עזרתכם כיוון שאין לי זמן לפתוח את המחשב ולבדוק. רק לידיעתכם, הלוח אם תומך ב-ddr3. תודה על העזרה, חיים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה עדיף בשביל משחקים וOC? המערכת תרוץ על E6750 ו8800GTS תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי זיכרון KINGSTON של 2GB ביגלל שאחד הסטיקים של הGSKILL הלך לעולמו, עכשיו הכנסתי תסטיק לבדיקה נוספת אחרי חודש, ואופה פיתאום הוא עובד עוד פעם ללא בעיות וגם OC אפשרי עליו עוד פעם מה יש קסמים בעולם המחשבים ? איך סטיק שרוף מחייה את עצמו ? יש למישהו תשובה לזה ? כשהוא נישרף המחשב לא עלה,והיו ציפצופים ופיתאום קסם הכל עובד ללא בעיות, מישהו יכול להסביר לי תתופעה הזאת ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל, תראו את הזיכרונות האלה-http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5951 הם טובים? שווים את הכסף? עכשיו, ראיתי בנועה זיכרונות גם של ג'י סקיל, גם 2 גיגה 667MHZ אבל תזמונים גבוהים יותר וותר יקרים... איך זה יכול להיות?!?! הזיכרונות היותר יקרים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4951 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5851 תודה!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Core i7 920, s1366, 8MB Tray או Core i7 860, s1156, 8MB Tray ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ללימודים בתחלת השנה הבאה (נתחיל בספטמבר) האם יגיע הניהאלים לארץ בתאריך זה או לא ? או כדי לקנות פינרין עכשיו וזהו
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח EP43-DS3L של ג'יגבייט תושבת 775 מעבד 630 -3.00GHZ/800/2M תושבת 775 יצליח? :
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נאמר לי שלמעבד מרובע הליבות של אינטל q9550 יהיה עדיף לקחת לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3 מאשר אותו אחד עם סיומת L בסוף, כי יש לו שש פאזות ולזה עם ה-L רק שלוש ולכן הוא יציב יותר האם נכון הדבר ואילו עוד הבדלים ישנם בין שתיהם?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן ... בעיקרון השאלה שלי היא כזאת.. הזמנתי מחשב (שאני משלם עליו) שעלה לי 5780 ש"ח והייתי צריך להתפשר על הלוח הראשי שאמרו לי שהוא בסדר אבל אני אישית לא מכיר אותו רציתי לשאול אתכם אם הוא בסדר ... מדובר ב GIGABYTE GA-EP43-DS3L בפורומים אחרים קיבלתי תשובות חצויות יעני חצי אמרו שהוא סבבה וחצי קטלו אותו... וממש לא בא לי לרדת במפרט בשביל לשפר את הלוח M ============================= דרך אגב זה שאר המפרט מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850X2 1024MB DDR3 PCIe צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD מאר…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-