מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני ג'יגה הוספתי עוד שני ג'יגה וה-Windows מזהה רק 3 ג'יגה הביוס מזהה 4 ג'יגה יכול להיות שה-Windows לא תומך ב-4 ג'יגה זכרון ?
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית (2.4) עם 512 זכרון 400 MHZ . עכשיו אני לא יודע בדיוק אם זה DDR 2 איך אני יכול לברר מהו הזכרון החזק והגדול ביותר שאני יכול לחבר? אני יודע שיש לי מקום לארבע זכרונות שניים של DDR ועוד שניים של SDRAM לדעתי.
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב חדש, מעבד i5 3570, לוח של GigaByte עם צ'יפסט H77, ו 4 GB זכרון. בסופו של דבר התקנתי ווינדוס 7 64 ביט, ועכשיו אני תוהה האם הוספת זכרון יכולה להאיץ את המחשב. כרגע נצילות הזכרון היא בסביבות 60%. אם אוסיף זכרון, האם המחשב ישתמש ביותר זכרוןRAצ ופחות ב paging file? האם אפשר למזער שימוש ב Paging file? תודה, אייל
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
האם מישהו הפעיל אחריות למוצר שלא נקנה בארץ אצלו?
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
לא מזמן קראתי באתר כאן שכבר מייצרים לוחות אם עם כרטיסי מסך מובנים שהינם ברמה גבוהה - שיכולים להיות טובים לגיימר הבינוני. האם הדבר תופש תאוצה? לאחרונה קניתי כרטיס ATI Radeon 9550 . האם הלוחות המדוברים הינם עם כרטיסים ברמה כזו?
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, פתחתי נושא בפורום מפרטי מחשב להמלצה על מפרט והציעו לי את המפרט הבא: מעבד: Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪263 קירור למעבד: Intel Original 1155 - עד 65W כמות: 1 - מחיר: ₪29 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪295 מארז: באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X10 USB3 + FSP 400W HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪399 זיכרון: Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪278 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪371 כרטיס מסך: Sapphire 5670 1GB GDDR5 HDMI כמות: 1 - מחיר: ₪280 כונן אופטי: LG DVD-RW x…
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
אני לא מעוניין ב OC. בהנחה ששניהם באותו מחיר, מה עדיף?
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
אני אנסח את השאלה באופן ברור יותר: האם אינטל שהם מייצרים מעבד, הם מחליטים איזה E8X00 הוא יהיה ע"י בחינת יכולת, ולפי כך הם מחליטים איזה דגם זה יהיה? זאת אומרת שאם נגיד הם בדקו וראו שניתן להגיע לתדר מעבד(לא FSB) גבוה יותר עם X אז אותו X יהיה 8600, ואם מעבד אחר שהם ייצרו גם עם אותו זיכרון קאש לא מצליח להגיע לתדר גבוה אז הוא יהיה נניח E8300? או שפשוט כולם יכולים להגיע לאותו FSB ? או שאולי הם מייצרים את כולם אותו דבר ורק מוכרים אותם עם מכפלות שונות? אם לא הבנתם את השאלה אני ינסה שוב.למרות שניסיתי להיות הכי ברור...
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אהלן, הסתכלתי על הלוח של GigaByte דגם G41M-ES2H. שמתי לב שהוא תומך במעבדים עם FSB הכי נמוך של 800MHZ, כלומר הבאס יכול לרדת עד 200MHZ, כלומר, עד כמה שאני יודע, צריכה להיות תמיכה בזכרונות של DDR2-400. אני כמובן לא מתכנן להשתמש בזכרונות איטיים כאלו, אבל למה במפרט מציינים תמיכה רק ב-667 וב-800MHZ?
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום חברים, מזה זמן רב אני "סובל" מ Bsod-ים לא מוסברים שלאחר בדיקות חוזרות ונשנות (שכללו בין היתר, פרמוטים, בדיקות דיאגנוסטיקה/מאמץ לכרטיס מסך, זכרונות, דיסק קשיח וכו') שלחתי את קבצי ה Minidump לחבר שעובד בזה, והוא טען שהבעיה היא או בלוח אם או במעבד. לצורך העניין הרצתי בדיקת מאמץ ב - Prime95 ומה שקורה הוא, שכמה שניות לאחר תחילת הבדיקה ליבה אחת (מתוך 2) "קורסת" ומציגה את ההודעה הבאה: FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 בעוד שבליבה השניה ה - Test ממשיך. בנוסף מה שמוזר הוא שבניגוד לבדר"כ אני לא יכול לגרום במכוון לבלו סקרין, ז"א זה מאוד משתנה מפעם לפעם אבל תמיד אותו גורם (לפי המינידאמפ) אני יכול לגלוש באינטרנט כמה דקות וזה יקרה, או לשחק במשחק מחשב מסויים שע…
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני צריך BENCH לRAID 5 ללוח אם שלי ונוסף של eVGA - X58 SLI LE. מישהו מכיר ?
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום. כבר שאלתי פעם אחת לגבי זכרונות אבל לאחר שהחלטתי ללכת על קיט של 3x2gb אבקש עזרה. ככה 3 דברים חושבים לי שיהיו 1. שהמהירות תהיה מעל 1333 הייתי מעדיף 1600 אם אין הבדל משמעותי במחיר 2. שהתזמונים יהיו נמוכים 3. הכי חשוב שהזכרונות יתמכו בתקן( xmp(extreme memory profile של intel אני מבקש להתייחס לשלוש הדברים שרשמתי התקציב הוא בין 900 ל1000 ללא אפשרות חריגה. ברור שאם יש משהו שיענה על מה שביקשתי ויהיה במחיר נמוך יותר אז עדיף. תודה
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה וכמה חברות. בוודאי דיברתם על זה המון אבל אני חדש ולא מוצא את עצמי אז בבקשה תעזרו לי.. בבקשה מאנשים שמבינים ולא מאנשים שסתם נדמה להם או מסתמכים על העבר. אני מתכנן לרכוש 3 מחשבים ומאד חשוב לי להיות מדוייק בזה. התקציב למעבד.. גג 850 שקל. מעוניין כמובן במעבד עם ביצועים טובים ביותר לסכום הנ"ל. מעוניין על הדרך לדעת מה החסרונות (בגדול) של AMD לעומת INTEL לגבי מרובעי ליבה וכפולי ליבה (חוץ מכפולי ליבה של INTEL שהם לא 64ביט) לוח אם כאן מעניין אותי אמינות איכות.. תמיד היה לי ASUS והעדפתי צ'יפסט של nVidia ואם כבר עסקינן בצ'יפסט... אז כמובן איזה צ'יפסט הכי מומלץ? שוב.. פה אני כבר לא ממש מדבר על מה הכי מהיר.. אלא איזה לוח אם הכי אמין. ראוי לציין כי איני מתכוון לבצע OV…
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
בינתיים הלוח הכי זול שמצאתי (700 ש"ח )הוא: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68V_LE/#specifications אם יש לוח זול יותר (ומשתלם) אשמח לשמוע עליו. (רק מחברות מוכרות ואמינות) מה שהלוח חייב להכיל: HEADER פנימי לUSB3 יציאה אופטית. (הרגילה, לא דרך חיבור PL)
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
לעשות להם אינייבל או דיסייבל (אלו 2 דברים שונים) ובאותו ביוס - על איזה MODE לשים את הPIO כדי שULTRA DMA יופעל ?
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב Dell Vostro 131 מעבד i3 עם 4 גיגה זכרון נכון לעכשיו. אני מעוניין להוסיף זכרון, איך אני יודע איזה סוג זכרון יתאים לי? כמה זכרון אני יכול להוסיף? מה גודל כל סטיק של זכרון? והאם זה בעיה להוסיף זכרון לבד במחשב נייד? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לי יש amd fx-8120 כתוב אצל היצרן שהוא צורך 125 w מדוע מופיע אצלי בתוכנת hwmonitor ב packeges 192w
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
כמה שיותר זול - אבל לא זבל סיני - ושיהיה לו כרטיס מסך מובנה אין לי מושג האם להעדיף AGP או PCIE / הלוח יכנס לאנטק אריה מחשב להורים - כך שהכרטיס מסך יקנה בהמשך במידת הצורך תודה
-
- 17 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
שלום כשאני מדליק את המחשב ומשחק במשחקים המעלות של המעבד מגיעות עד 60!! כשאני סתם גולש באינטרנט המעלות הם 47-49 אז הלכתי לחנות שאלתי אותם למה זה והם אומרים שכנראה הלוח אם מתחמם יותר מדי אז קניתי שני מאווררים למארז והמעלות נשארו בערך אותו דבר ולפעמים כשאני משחק פתאום יש לי ריסט בגלל שהמעבד מגיע ל60 מעלות אז היום כשאני גולש באינטרנט אני מסתכל על המעלות והם 50 ואני נגעתי בצד של המארז והוא היה רותח והכרטיס מסך בכלל נהייתה לי קוויה אז פתחתי את הצד של המארז והדלקתי מזגן ואז המעלות צנחו ל37 בזמן רגיל ו45 במאמץ והמחשב קריר ושמח אז מה אני יכול לעשות כדי שיהיו לי מעלות כאלו בלי לפתוח את המארז ולהדליק מזגן המאוורר של המעבד הוא אינטל מקורי
-
- 13 תגובות
- 991 צפיות
-
-
ברשותי ארבעה מחשבים נייחים, וברצוני לשדרג את הזכרונות של הישן מביניהם (בן 7) יש לו כרגע 1 ג'יגה ראם מעבד amd athlon 64 x2 dual core processor 3800 לוח אם עליי לבדוק. אני רוצה להרחיב ל4גיגה ראם. איזה זכרונות אתם ממליצים והאם תהיה השפעה גדולה או שהמעבד כבר ישן ואין טעם? תודה מראש, תמיר.
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להצעת מחיר ללוח עם ChipSet 965/975 לקונרו במחיר של עד 600-650 שקל
-
- 11 תגובות
- 991 צפיות
-
-