עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by koby100,

אני עומד לקנות מחשב חדש וברשותי לוח אם חדש באריזה מדגם MSI Z77A-G43 GAMING אליו עמדתי לחבר מעבד i5-3470 חבר הציע לי לקנות אותו תמורת המחיר של לוח חדש מדגם Gigabyte GA-B85M-D3H שאליו אוכל לחבר מעבד חדש יותר: i5-4570 אני חושב שכדאי לי להחליף לטובת מעבר למעבד מדגם חדש יותר. בכל מקרה, לא מתוכנן OC. אשמח לקבל את עצתכם האם ההחלפה כדאית לי. קישורים: http://www.msi.com/product/mb/Z77A-G43-GAMING.html http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4567#ov

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  2. Started by DarkIDevil,

שלום אני רוצה לקנות את המעבד להלן: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=25545 אבל בזאפ מופיע מהירות שונה של המעבד מאשר שמופיע באתר והם נותנים אותו קישור, אפשר הסבר? http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=454855 ואני רוצה לדעת אם בכלל המעבד יעבוד על הלוח M שלי הנה פרטים: (תלחצו על התמונה, יפתח חלון חדש תעשו שמירה בשם לתמונה ואז תוכלו לראות את כל הפרטים בבירור) תודה! (אני מתכנן גם לקנות HD4770, 2GB RAM, SeaSonic 500W)

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  3. שווה לקנות את הזכרונות האלה? אם כן כמה CAS יש להם ואני רוצה הרבה פרטים עליהם כי אני לא רוצה ללכת לקנות חתול בשק..... והליברטי זאת החברה שמייצרת את הציפים או שהם קראו להם ליברטי בגלל שהם חברה אמריקאית? טוב אז שווה אם כן תביאו לי הרבה פרטים ואם אפשר סיקורים מחו"ל(כי אני הולך לקנות 4 סטיקים כאלה .....ואל תשאלו למה...! ) לינק: http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=PDP256M400C25&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=208&aff=Zap

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  4. היום קניתי לוח אם של גיגהבייט סוקט 754 דגם K8NS ואמרו לי שהוא ממש טוב ויתמוך במעבד שלי ATHLON XP BARTON 2800 מה אתם אומרים על הלוח הנ"ל? דרך אגב החלפתי לוח בגלל בעיה ש2 זכרונות זהים לא עובדים ביחד רק אם אני שם כל אחד לחוד אז הם עובדים.ויש לי 2 סטיקים של 256 DDR 400 של קינגסטון שאני רוצה שיעבדו ביחד אני מקווה שקניית הלוח תפתור את הבעיה מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 617 צפיות
  5. Started by NETANEL-A,

שלום ! אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב בעל אופי ממוצע של אינטרנט, תוכנות ממוצעות, סרטים והורדות. לפי קריאה בדפי הפורום והאתר הבנתי שבחירת הלוח היא מאוד חשובה. אני מעוניין להשקיע בלוח טוב שישמש אותי לאורך זמן ויהיה ניתן לשדרג איתו את המערכת כמה שניתן עם ההתקדמות האדירה של החומרה. יש לי ידיעות של טכנאי PC מתחיל אך הן לא ממש עוזרות לי כי אני לא ממש מתמצא בשמות ומותגים. אל תתייחסו למחיר. התקציב לא מוגבל. אני פתוח להצעות. אני מעוניין בלוח המתאים לפנטיום. תוכלו בבקשה לעזור?

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by harel1,

קניתי מחשב חדש, עם מעבד razen 3700x המעולה, השאלה שלי היא כזאת, צימתי סרטון ואני רוצה לשנות לו את הפורמט בתוכנה HandBrake אבל ראיתי שכשאני מתחיל תהליך של שינוי פורמט סרטון, המעבד שלי מגיע למאה אחזו, ואני מפחד שיקרה לו משהו, כי זה ארבעים דקות של שינוי פורמט, והמעבד מגיע מאה אחוז כל הזמן, האם יש לי סיבה לדאוג, או שאני יכול לעשות אתזה? תודה לעונים!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by imac,

אני מחפש לוחות אם למארז הזה איזה יתאימו

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  8. אז ככה בגלל שהמשחקים FAR CRY 2 ו- GTA IV לא עובדים לי בגלל המעבד שלי: AMD Athlon XP, 2083 MHz (12.5 x 167) 2800+ ראיתי בKSP את זה: http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=447 הוא טוב בכלל? החלטתי לקנות מעבד עוד יומיים אני בתאילנד ואני רוצה לקנות שם בזול. רציתי לקבל המלצה ללוח אם שלי abit nf7-sl זה המפרט המלא של המחשב שלי:

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by shibby15,

השאלה דיי ממצה את עצמה בכותרת. מדובר על אחד מלוחות ה P965 מאביט/גיגה בייט

• 8 תגובות
    • 581 צפיות
  10. תמיד יש 4 ערכים cas וT ועוד T ועוד משהו בסוף אפשר הסבר על כל אחד? תודה

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by feint,

שלום, בחודש נובמבר האחרון רכשתי מעבד AMD 2400+ מחברת KSP. המעבד ניזוק ו KSP סירבה להחליפו, ולא סיפקה את האחריות עליה התחייבה :'(. המעבד אומנם עובד, אבל פגום. (לא נטען על וינדוס XP) לכן נאלצתי לרכוש מעבד חדש (2500+) שעובד מצויין. ברצוני לשלוח את המעבד הפגום ל AMD - אך איני מצליח למצוא את היעד המתאים לכך. יש למישהו רעיון? ושאלה שניה - במעבד 2400 שהיה לי - מהירות השעון היתה 2 גיגה הרץ. וב 2500 העכשיוי 1.8 גיגה הרץ. מדוע? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by XqGEX,

רציתי לדעת אם יש ללוחות האם של אסוס יבואן רשמי לארץ ואם כן מיהו. ראיתי שרונלייט הם יבואנים של אסוס, אבל לא מצאתי באתר שלהם אזכור ללוחות אם... יוגב

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by nimiz000,

אני רוצה לקנות לוח אם חדש למחשב AMD קיים למטרת שידרוג בעתיד הקרוב והכי משתלם שמצאתי הוא ה-DFI lanparty DK 790FX-M2RS. אני רוצה חוות דעת, הערות והארות על הלוח ואם יש גם לוחות מתחרים באותו המחיר היחסי (650-750 ש"ח). המחשב הקיים: AMD Athlon64X2 3800+ 89W 2.0Ghz MSI K9N neo V1.5 2X1 GB kingston 667Mhz Inno3D PCI-E 7600GT 256mb DDR3 EZ-cool 420W Western Digital WD2500KS 250GB

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by HitmanX,

יש לי לוח של Elitegroup שמסרב לפעול.. אני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא נותן לשנייה מתח למאוררים שמחוברים אליו ונכבה. מה לעשות ?

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by udi,

יש זכרון של 256 MB יש לי בעיה קטנה אני רוצה להרחיב את הזכרון אבל אני לא יודע איזה סוג הוא DDR ,SDRAM ..... איך מזהים ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by oren12,

קניתי לפני כחצי שנה מחשב עם 2 ג'יגה זיכרון מסוג G.Skill 2GB 800Mhz DDR2 CL4 4-4-4-12 עכשיו אני מעוניין לקנות עוד זיכרונות, השאלה שלי היא כזאת: אני חייב בדיוק את אותם הזיכרונות אם אני רוצה להוסיף?? או שאני יכול לקחת סתם עוד זיכרון ג'יגה של איזה חברה פשוטה וזולה יותר??

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  17. אני מעוניין להוסיף זכרון נוסף למחשב, אך לפני כן אני מעוניין לדעת בכמה זכרון וירטואלי בממוצע המחשב משתמש. הנתונים בתמונה אינם של המחשב המיועד לשדרוג, אלא רק ע"מ להבין מה אני רואה. אני רואה מהתמונה שיש במחשב ג'יגה זכרון, מתוכו יש 320 מגה פנויים (באותה נקודת זמן שבה צילמתי את המסך), ועוד 390 מגה ב System Cache (מה זה בכלל ?) איך אני יודע בכמה זכרון וירטואלי המחשב משתמש (בכל נקודת זמן) ? האם יש צורך בתוכנה אחרת לשם כך ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  18. יש לי מעבד gigabite ולכן אני בודק טמפרטורה עם EasyTune5 ואני בודק תטמפרטורה של הלוח אם באוורסט עכשיו כל פעם שאני בודק, הטמפרטורה של המעבד היא בדיוק כמו הטמפרטורה של הלוח אם וזה לא ממש נראה לי הגיוני אז מה נראה לכם ??? אולי אוורסט מראה את הטמפ' של הלוח אם לפי החיישן הל שמעבד?? או משהו כזה? ועד דבר שפחות קשור ראיתי תמונה של משהו שצילם את ה sansor באוורסט הקיצר יש לו שם משהו שקוראים לו aux חישן של מה זה??

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by sharon555,

הצרכים שלי לא גבוהים במיוחד,לא משחק משחקים כבדים יותר אינטרנט,הורדות,קצת עבודות גרפיות (יש כרטיס מסך מתאים כבר PCI-E ) אני מתכוון להוסיף לו מעבד D820 מה דעתכם על הלוח ? יתרונות\חסרונות ? מצורף קישור ללוח http://www.asus.com.tw/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=194&model=1251&modelmenu=1 תודה מראש

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by Vladgi,

חחח כשאני מתקין ווינדוס מאיפה לא את הדרייורים חחח של מעבד amd שיצא אחרי אם המעבד צריך בכלל דריוורים? חח אתם יכולים לצחוק חופשי פשוט רציתי לדעת...

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by EgoManiac,

קיים לוח אם nForce4 אם חריץ AGP? אני רוצה לקנות לוח ומעבד חדשים אבל לא מצאתי לוח Nforce4 אם AGP הכל רק PCI-E אז אני שואל אותכם האם קיים דבר כזה?

• 8 תגובות
    • 593 צפיות
  22. Started by Bar1234,

האם התיזמונים האלה של הזכרונות שלי הם טובים ?? תיזמונים 2-3-3-6

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  23. אני לפני קניית לוח חדש ואני כנראה הולך על הGigabyte GA-P35-DS3L ובעצם בעוד ב65 שקל ככה אפשר לשדרג ל P35C שתומך בDDR3 עד 4GB וגם יש לו כרטיס קול של ACL889 לעומת ה888 של הP35 הרגיל. אז כמה שאלות: 1.השאלה העיקרית - האם ניתן יהיה לפצות על הרוחב פס הגדול של הDDR3 בכמות זיכרון גדולה יותר של DDR2 מבחינת ביצועים?כלומר האם הביצועים של 2GB DDR3 יהיו שווים לכמות מסויימת(גדולה יותר כמובן) של זיכרון מסוג DDR2? מתי אתם מעריכים שמחירי DDR3 עם תזמונים טובים ותדר טוב יהפכו לנורמליים? אני יודע שרובכם פה לא ממליצים לקנות לוח שתומך בDDR3,אבל למה לא בעצם?האם זה לא יהפוך את המחשב ליותר מותאם לעתיד וייתן למשתמש זיכרון הרבה יותר מהיר בעוד 2-3 שנים ככה? 2.לגבי הכרטיס קול...האם זה נכון שהACL888 לא…

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  24. לחבר שלי יש פנטיום 4 עם לוח אם שאני לא יודע איזה הוא, יש לו ארבעה סלוטים של RDRAM שתיי מהם מלאים בזכרונות של סמסונג 64 PC 800 ושתיים ריקים!! בשתיים הריקים הוא רוצה להוסיף עוד זכרונות של סמסונג אחד 128 והשני 256! זה אפשרי? כי אמרו לו שצריך עוד זוג שהוא זהה ביחד עם הזוג שקיים אצלו במחשב? מה הוא צריך לעשות?

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  25. Started by TC2B,

מקור: http://tinyurl.com/3vklg

• 8 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.