מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ללימודים בתחלת השנה הבאה (נתחיל בספטמבר) האם יגיע הניהאלים לארץ בתאריך זה או לא ? או כדי לקנות פינרין עכשיו וזהו
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב לילדים שלי, הוא ישמש גם למשחקים בינוניים. התלבטתי לגבי מעבד+לוח אם+זיכרון אופצייה 1 : Intel Core i3 530 BOX לוח Intel H55TC DDR3 1333 2GBx2 Kit אופציה 2: Phenom II x3 720 2.8Ghz Box לוח אם Gigabyte GA-MA78LM-S2 DDR2 800 2GBx2 Kit החלטתי על האופציה ה-2 מאחר והיא זולה בכ-200 שקלים (שילכו לכיוון כרטיס מסך חזק יותר) ואני חושב שתהיה בעלת ביצועים טובים יותר. האם למישהו יש השגות לגבי הבחירה שלי באופן כללי? מה לגבי לוח האם. הוא די בסיסי אבל לדעתי מספק, אנא יידעו אותי אם לדעתכם כדאי לי להשקיע בגירסא יותר יקרה. האם מישהו יודע אם ניתן להישתמש בלוח הזה בשביל OC של המעבד כדי להפוך אותו ל-4 ליבות? תודה מראש על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
לוח EP43-DS3L של ג'יגבייט תושבת 775 מעבד 630 -3.00GHZ/800/2M תושבת 775 יצליח? :
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בבקשה לשמוע מכם מפרט ל- Core 2 Duo מבחינת לוח-אם, וזכרון: המעבד שאני לוקח כנראה יהיה ה-E6300. (מגבלות תקציב) אני רוצה לוח של Gigabyte או של ASUS במחיר כמה שיותר נמוך - אני לא מתכנן שום OC. זכרונות - אני הולך לכיוון ה-1GB של TwinMOS בתור התחלה, 533 או 667 - זה תלוי בלוח שתציעו לי. התקציב הוא 2600-2700, והוא צריך לכלול גם כרטיס מסך ATI X1600 Pro 256mb. ממתין להצעות, הערות והארות. תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 995 צפיות
-
-
עם הכניסה של CI7 ובקרי זיכרון משולשים, החליטו בקורסאיר לבדוק אם כיום גיימר זקוק ל 3 גיגה זיכרון או שיש צורך אפילו ב 6 גיגה: http://www.corsair.com/_appnotes/AN811_Gaming_Performance%20Analysis_6GB_vs_3GB.PDF
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני לא מאמין אבל אני לא מוצא איפה משנים את התזמונים על הלוח הזה!! יש לי XMS2 שאמורים לעבוד על CL4 אבל אני לא מוצא את זה בביוס!!! מישהו יודע?
-
- 8 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יכול להיות שהמאורר של המעבד יפסיק וימשיך או שיעבוד לאט בגלל שהמעבד לא צריך קור? שהמחשב שלי היה בתיקון המאורר של המעבד הפסיק לעבוד והמשיך..או שעבד מהר ואז לאט שאלתי אותו למה המאורר עובד ככה והוא אמר לי בגלל שהמעבד כל כך טוב שהוא לא צריך קור משהו כזה הגיוני? יש לי מעבד E6300 לוח 965 S-3 עם עוד 3 מאוררים יכול להיות שהוא שיקר לי והמאוורר בכלל דפוק?
-
- 10 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני מתכוון למצוא עבודה לחופש ולהרוויח קצת כסף שאיתו אני אשדרג את המחשב המזדקן שלי. רציתי לדעת אם ההפרש בין ה-Athlon 64 3000 וה-Athlon 64 3200 שווה את המחיר, אני יודע של-3200 יש יותר זיכרון Cache או משהו דומה, אך כיצד זה בא לידי ביטוי בביצועים? אם אפשר באנצ'מארק לא יזיק. תודה :-*
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
א.סלחו לי על הבורות, אבל מהו המעבד הביתי המהיר ביותר שניתן להשיג היום? ב.איך נקבעת תאימות בין לוח אם למעבד? תודה.
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 וזיכרון 1 גיגהבייט (512*2) ש kingston במהירות של 667Mhz CL5..בדואל צ'אנל (Windows Xp) אני מעוניין לשדרג את הזיכרון ל3 גיגה כלומר להוסיף עוד 2 סטיקים של 1 גיגה כל אחד. השאלות הן: 1. אם אקנה זיכרונות במהירות של 800Mhz - זה יהיה שווה? כלומר יכול שיפור כלשהו? או שזה יעבוד לפי הזיכרונות האיטיים יותר (צוואר בקבוק?) 2. האם אני חייב (או מומלץ) לקנות זיכרונות של kingston דווקא (לתאימות אולי?!) בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
הבנתי שההבדל היחיד הוא שלא ניתן להאיץ מעבד, ולשים 2 כרטיסי מסך השאלה אם אני רוצה לשים gtx650OC האם יש צורך ב Z77 , הרי כשמאיצים מאיצים גם לוח. תודה
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לשדרג את לוח האם שלי והמעבד לAMD 64 ביט 2800 ואת הלוח אם GIGABYTE K8NS NF3 האם יש אפשרות לשים 2 סטיקים של 256 זכרון וביחד איתם בסלוט השלישי זכרון אחד של 512 מאותה חברה של השניים שברשותי? פשוט במחשב הנוכחי שלי זה יצר לי בעיה של אתחולים פתאומיים של מערכת ההפעלה (כנראה בגלל לוח אם דפוק אבל אני לא בטוח) ולכן אני חושש. המפרט הנוכחי לפני השדרוג:AMD ATHLON XP 2800,זכרון 256 מגהבייט קינגסטון DDR 400 PC 3200 ,לוח אם EPOX 8K9A9I,שני דיסקים קשיחים אחד מקסטור 60 גיגה והשני סיגייט 120 גיגה, כרטיס מסך ATI RADEON 9800 128 MB . המפרט אחרי השדרוג :מעבד AMD ATHLON 64 2800 , לוח אם כמו שמוזכר למעלה ועוד סטיק של 256 כלומר יהיו לי 2X256 (אני משתמש באחד כרגע בגלל בעיה של זכרונו…
-
- 10 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדריך להרכבת לוח-אם מידגם GIGABYTE GA-M61SME-S2 או כל מדריך אחר שקשור להרכבת לוח-אם תודה!!!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של intel דגם 915gag ועליו 512MB בשני בנקים. הלוח תומך ב-Dual Channel ואני מעוניין להרחיב את הזכרון ל-1.5MB - להוסיף 2 מודולים של 512MB כל אחד. העניין הוא שראיתי שיש הבדל גדול במחירים בין לקנות 2 מודולים של זכרון - לבין לקנות חבילה של 2 מודולים ל-Dual channel. השאלה היא האם אני יכול לקנות סתם 2 מודולים ולהתקין והם יתמכו ב-Dual Channel ? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם! כבר הרבה מאוד זמן אני מיסתכל על הדיונים בפורומים , אך רק עכשיו נירשמתי ואני מקווה להישתלב פה היטב. ועכשיו לעינינינו. בעזרת השם אני בזמן הקרוב הולך ליקנות מחשב חדש, שיהיה מיועד לדברים רבים ומגוונים. לאחרונה ניתקלתי בתופעה שכולם ממליצים על מעבדי 64 BIT ואני ניקלעתי לדילמה בנושא איזה מעבד לקחת. אני מעדיך כאמור אינטל וחשבתי לקחת את המעבד 8.2 או ה - 3.0. שאלותי אליכם היא: כמה זמן לדעתכם יוכל להחזיק כזה מעבד וכמו כן האם כל התוכנות והמישחקים שיצאו בעתיד יהיו מותאמים גם ל 32 BIT או שהכל יעבור ל 64 BIT? לא יווצר מצב שבו בעוד כשנתיים שלוש מעבד שציינתי יצא מכלל שימוש ושום דבר לא יוכל ליפעול עליו? האם עדיין תישאר תמיכה ל 32 BIT? תודה רבה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
שלום יש לי היום 2 זיכרונות 512mb ו 2 זיכרונות 256 mb סוג ddr2 מהירות 533 mhz סה"כ 1536 mb ברצוני לשדרג את הזיכרונות וחשבתי להחליף ל4* 1gb 800 mhz אשמח לחוות דעת והמלצות מה מומלץ לקנות והאם השידרוג כדאי ( לפי אינטל הלוח והמעבד תומכים ב800 mhz כמו כן הורדתי את cpuid ו לא הבנתי את זה : spd ddr2 pc2-4300 266 mhz frequency jedec1 200mhz jedec2 266 mhz למה על כרטיס 533mhz כתוב לי 266 למה המהירות הזאת מתיחסת ו מה זה jedec תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום! ידידי היקרים, לפני כשבוע נהרס לי הלוח אם, gigabyte 7vrxp. מכיוון שהחנות לא מצאה את אותו הלוח בדיוק להחלפה, אני יכול לדרוש עכשיו לוח של חברה אחרת. אני צריך לוח אם שיתאים למעבד athlon xp 1800 palomino יש לי 2 סטיקים של 256 ראם DDR333 איזה לוח אתם מציעים? אני צריך כרטיס רשת מובנה... בתודה מראש, חברכם המתוסכל מתן נ.ב. (אגב, זה די דחוף אבא שלי לוחץ עלי לסכם איזה לוח עד מחר בבוקר. ואנ צריך מחשב דחוף לעבודה באקסס...
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , אני די מתלבט. האם כדאי לי לקחת לוח אם של אינטל עם הצ'יפסט P35 שמגיע די עירום או לקחת את אותו צ'יפסט על לוח של ASUS שמגיע מצוייד היטב במיטב הפיצ'רים. תגובתכם מאוד חשובה לי. אנא עזרו לי להחליט. שי.
-
- 12 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום החלטתי לקנות מחשב חדש ואני צריך שתתאימו לי לוח אם בשבילו... מעבד:Intel Ivy Bridge Core i5 3550 Socket 1155 6MB 3.3Ghz Trayכמות: 1 - מחיר: ₪943 http://www.tms.co.il/product/5741 מארז:SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪540 זיכרון:4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 2 - מחיר: ₪115 כרטיס מסך:MSI GTX460 2GB GDDR5 HDMI DVI BULK - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪399 אני צריך לפחות שני חיבורי SATA 3, אני רוצה לקנות אותו ב - RSM חיבור HDMI..תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
למה אנשים לא קונים למשל PentiumD925 שזה ליבה כפולה וכל ליבה 3 ג'יגה הרץ במחיר של 450 ובמקום זה קונים E שאולי מגיע ל2.6 ועולה לפחות פי 2 יותר? בקיצר, מה הבעיה עם הפנטיום D?
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, אני לא ישים פה את המפרט אבל השאלה שלי היא האם הלוח ASUS P5B הוא לוח טוב? כי ראיתי באתר של ASUS שעל גירסת ה DELUXE רשום Array Mic / Noise Filter ועל הרגילה לא רשום מה זה אומר שיהיה לי רעשים? מה זה ה Array Mic / Noise Filter הזה? ועדיין איזה לוח עדיף לקנות נב: אני קונה זיכרונות 800MHZ 2 GB אם זה משנה.
-
- 26 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני צריך ללוח אם כמה שיותר פשוט למשחקים ל-CELERON D כי כנראה SAMEPRON ישרתו פחות טוב תחת משחקים... יש הצעות?
-
- 13 תגובות
- 995 צפיות
-
-
השאלה מזה MMX-SSE-SSE1-SSE2 ? בבקשה בלי לינק לויקיפדיה באנגלית תודה ולילה טוב
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-