מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה להחליף את המעבד של המחשב כי הוא די ישן..וסה"כ כל שאר המפרט הוא בסדר..לא פצצה אבל יכול להסתדר. זה המפרט שלי: מעבד - intel pentium 4 , 3Ghz כ. מסך - geforce 8500GT זיכרון - kingston 2gb הארד דיסק - 250gb WD לוח אם - Asus p5ld2 צ'יפסט לא יודע אם זה קשור אבל שיהיה intel lakeport i945p כ. קול - realtek HD ALC882 ספק - משהו ג'נרי דפוק כזה..אבל מחזיק מעמד יופי תמליצו לי בקשה על מעבד טוב!! משהו עם 2 ליבות שיתאים ללוח אם שלא יעבור את ה800 שקל. וכמובן שיתמוך במפרט הנ"ל. פשוט הבעיה שלי שמשחקים בקושי זזים על המחשב חח נגיד קוד5 או פאר קריי 2 פאקק עד שזה זז..עכשיו הזיכרון טוב , הכרטיס מסך לא כזה רע, רק המעבד הורס. בנוסף אם אפשר חוות דעת על המחשב בכללי..הוא כזה גרוע? חח …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה, שאלה די מעניינת עלתה בראשי, עקב החלטתי לקנות מחשב (מאוד בקרוב) אני כמובן הולך על הדור של ה-64 ביט, אבל אני מאוד מבולבל, ישנם שני סוגים--> הראשון הוא AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice והשני הוא Intel Pentium 4 3.2GHz LGA775 1MB 800MHz 541 64BIT Box שניהם אותם מחירים, עכשיו אני מעוניין לדעת, מי יותר טוב, מי מביא יותר ביצועים, מי עדיף מבחינת לוח אם ובקיצור, AMD או INTEL! בתודה מראש :]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם של סוקט 478 שיש בו חיבור PCI E. יש כאלה בארץ? וכמה הם עולים אם כן? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך DIAMOND RADEON HD 5850 1024mb ואני מאמין שהמעבד עושה לי צוואר בקבוק. מעבד שיש לי עכשיו זה Intel® Pentium® D CPU 3.40GHz לוח אם asus P5B ספק כוח HX520W זיכרון GB 4 RAM
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדריך להרכבת לוח-אם מידגם GIGABYTE GA-M61SME-S2 או כל מדריך אחר שקשור להרכבת לוח-אם תודה!!!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
רק לפני 18 חודשים אינטל שינתה את הדרך שלה לשמות המעבדים מתדר למספור תלת ספרתי (סדרה 3xx הייתה Celeron D, סדרה 5xx הייתה Prescott 1MB L2, סדרה 6xx הייתה Prescott 2MB L2, סדרה 7xx הייתה Dothan לניידים, וסדרה 8xx הייתה Pentium D כפולי ליבה בתהליך ייצור של 90 נ"מ, וסדרה 9xx הייתה מיועדת לכפולי ליבה בתהליך ייצור של 65 נ"מ) עכשיו אינטל משנה שוב את שיטת השמות והיא תכלול מעתה רצף של 5 תווים התו הראשון יהיה אות באנגלית אשר תסמן את צריכת החשמל של המעבד כאשר E מסמלת צריכת חשמל של 50W ויותר T מסמלת צריכת חשמל בין 25W ל 49W L מסמלת צריכת חשמל בין 15W ל 24W U מסמלת צריכת חשמל של 14W ומטה ארבעת הספרות הבאות יסמנו את משפחת המעבד (בדומה לספרה הראשונה במספור התלת ספרתי), ואת ביצועיו לדוגמה…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של EVGA 8800GTS (ראה מפרט) אם אני אוסיף עוד כרטיס מסך 8800GTS אבל של Gigabyte אני אוכל לעשות SLI ? והאם הלוח שלי תומך בSLI אני יודע שבקרוספייר כן.... תעזרו לי בבקשה (:
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך Usb 3 sata 3 ושהיה טוב ל Oc אני קונה מKsp
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש לקנות את הסוג הזה: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_platinum_4gb_edition_dual_channel אבל אני לא מוצא. אולי מישהו יכול לעזור לי? כרגע יש לי במחשב: OCZ Titanium 2x2GB @ 1150MHz FSB432x8.0 אני מחפש את אותו הסוג. אם אי אפשר למצוא אז איזה סוג של זיכרון כדי לי להוסיף להרחבה? הנתונים הם: CAS/RAS= 5 5 5 18 התדר של הזיכרון הוא 1150MHZ אחרי OC. ללא OC התדר הוא 800MHZ. מדובר בזכרונות DDR2.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אינ מתכנן לקנות מחשב עם הרכיבים הבאים: 1 GB זכרון HD 250 GB 16MB 7600GS אני דיי לחוץ בכסף ולא רוצה להשקיע יותר מ3500שח גג4000 ואני מתלבט אם לקחת AMD 3800/AMD3800X2/E6300 עכשיו השאלה מה הכי כדאי? אני יודע שה 6300 יותר חזק מהשאר אבל אולי בכל זאת לחסוך ולקנות משוה יותר זול???? ובדרך תמליצו על לוח טוב לכל המעבדים
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הלוח שבווידאו. ב 5:24 הוא מציין שגיגבהבייט מיירת מתאם שמאפשר לחבר את ה ESATA לפאנל בקידמת המארז על מנת לספק חיבורי USB 3.1 בחזית. חיפשתי ברשת את המוצר עליו הוא מדבר ללא הצלחה. מישהו יודע על מה מדובר? https://www.youtube.com/watch?v=tyrujZ8b3Yk
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להוריד ביוס מעודכן ונתקלתי בגרסאות שונות של ביוס כמו שאפשר לראות בלינק תגררו למטה קצת ,אני לא יודע איזה גרסה להוריד מה שידוע לי על הלוח אם שלי זה GA-MA770-UD3 (rev. 2.0) וזהו בספר של הלוח אם קראתי על הביוס ולא מצאתי זכר לגרסאות FKB FJ FI FG וכו' שמופיעות לי פה בלינק של האתר הרשמי מה להוריד??יש לכם מושג אולי לאחד מכם יש אותו לוח כמו לי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3097&dl=1#bios
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לכם מושג מאיפה אפשר להשיג לוח אם LGA2011 או LGA2011-3 עם 2 מעבדים יחסית בזול? כמובן שיהיה משומש, אבל האם אפשר למצוא מקומות שמוכרים אותם?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, זה המפרט הנוכחי שלי: מעבד Intel Core i5-4670 Haswell 3.4GHz לוח אם Asus H87M-PLUS מאוורר למעבד Noctua NH-D12 זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Kit כרטיס מסך Radeon RX 480 Samsung EVO 120GB ספק Enermax Liberty 800W מארז NZXT H230 BLACK אני מעוניין לקנות זיכרון נוסף קיט של 2X8GB שאלה ראשונה מה כדאי לי מבין השלושה (לכולם תזמון זהה 9-9-9-24): Corsair Vengeance LP Corsair Vengeance (כמו שיש לי כרגע רק ששלי שני סלוטים של 4GB) (אני חושב שבקיט של 16GB הוא מגיע עם תזמון CL10!!) Corsair Vengeance Pro *אין לי בעיה של מקום* שאלה שניה האם רצוי לותר על הסט הישן ולחבר רק את החדש או ששני קיט…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעונין לקנות לוח אם תומך pci-e למעבד intel עד 500 ש"ח. הודה מאוד לכל העונים
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לפני רכישת מחשב ויש לי מס שאלות. לוח אם ASUS P5W DH DELUX או P5B DELUX. הציעו לי את הזכרונות הבאים :GEIL 2048MB ?1024X2? DDR2 800MHZ DUAL CHANEL KIT WITH COOLING CL4-4-4-12 המעבד יהיה C2D בעתיד אולי אעשה OC. המחשב הוא ל 5 שנים לפחות לעבודה כללית , עיבודי תמונות 8MB ותוכנות CAD מזדמנות האם הזכרונות הנ"ל מספיק טובים וחברה טובה ? ואם לא תיהיה לי בעיית תאימות עם לוח האם מאיזושהי סיבה כמו שקראתי בפורומים לגבי סוגים אחרים של זכרונות ? תודה
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, איזה לוח אם מומלץ למעבד Q9550, תכנון עתידי בעוד כחצי שנה/שנה ל CF עם OC. הבנתי שיש איזה לוח של DFI שמאוד מומלץ? או שכדאי לדבוק באיזה לוח אם של GIGABYTE? תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חושב אני להאיץ קצת את העגלה שלי.. רוצה להוסיף זיכרון כפול (כרגע יש 8GB), ולשים כרטיס SSD ועליו להתקין מע' הפעלה הנ"ל. שאלה. איזה נפח דיסק יספיק? אני לא יכול להרשות לעצמי להתפרע.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1.יש לו תמיכה לSATA2? 2.כמה ערוצים הכרטיס קול המובנה שלו ואך הכרטיס הזה? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך ללוח אם כמה שיותר פשוט למשחקים ל-CELERON D כי כנראה SAMEPRON ישרתו פחות טוב תחת משחקים... יש הצעות?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין לוחות האם: Asus H87-PRO Gigabyte GA-H87M-D3H לא מוצא ביניהם הבדל מיוחד. יש סיבה להעדיף את הלוח של ASUS שעולה 100 ש"ח יותר מ-GB? (לא מבצע OC!)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל שלום , אני חדש פה ;D יש לי מחשב P3 1000 . המחשב פשוט לא מפסיק להתקע לי ..אם הוא מתאמץ טיפה הוא ישר נתקקע ..ואני פשוט לא יכול לעשות כלום אני חייב לסגור את המחשב ולהפעיל מחדש ..ואני פשוט לא יודע מה לעשות ..בדקתי כבר את טמפרטורת המחשב והיא רגילה , ומעולם לא עשיתי OC למחשב .. אז השאלה שלי היא מה יכול ככה לתקוע את המחשב פרט למעבד , ואיך אני יכול לבדוק זאת ? תודה מראש , אלון .
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שתי סטיקים של OCZ 2GB 800MHZ לפני כמה שעות עברתי על הספרון של הלוח אם והבנתי שלא חיברתי אותם נכון והם לא עובדים בדואל צ'נל אז העברתי אחד מהם סלוט וכאן התחילה הבעיה ניסיתי לעלות את המחשב וקיבלתי הודעה של ציפצופים על תקלה בזכרונות, החזרתי למצב הקודם והתקלה לא נפתרה נסיתי להפעיל רק עם סטיק אחד ואז עם השני וזה לא פתר את התקלה. ניסיתי להפעיל אותם על מחשב אחר וזה עבד, הבעיה היא לא בלוח כי הוא עובד עם סטיק אחר שלקחתי מחבר. למישהו יש אולי רעיון מלעזאזל הולך עם הסטיקים האלה?! תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי צורך עז להחליף את לוח ה-MSI Neo4 Platinum edition + מעבד AMD 4600 Dual core בלוח + מעבד חדש. יש לי כבר כרטיס מסך + זכרונות DDR3 (נפח 4 GB) לצרכי Gaming תקציב - כ-2000 - 2500 ש"ח תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-