עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by iyehuda,

מחשב מיועד לילד בן 8 מחשב פשוט עם אפשרות למשחקים בעתיד בזה הרגע הכרטיס ה ON BOARD מספיק למשחקים הפשוטים שהוא משחק בעתיד אני מתכוון לשדרג לו את הכרטיס מסך ל HD4670 מעבדי ‏AMD Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ‏AMD ASROCK ALiveNF6P-VSTA AM2, NF 6150SE, DDRII800, PCI-E, VGA זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB SATA II כרטיסי מסך OnBoard GeForce 6100 כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים Optiarc AD-7200S DVD±RW x20, DL x8 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI + PSU מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 550W PMPO מסכים none מחיר 990 ש"ח או מאייבורי אותם נתונים עם לוח של…

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by pringles,

אשמח עם תוכלו לייעץ על זיכרון טוב ועם פוטנציאל לאוברקלוק(לא מטורף) משו שבוא נגיד עם קירור אויר סטוק וסירקולציה טובה במארז

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  3. Started by C991Now,

הכריזו על המעבד E7500 בסדרת ה C2D , שיצא ב 16 לינואר ויעלה 133$ דולר. כמה לדעתכם הוא יעלה פה? לינק : http://www.cpu3d.com/news/6670-1/intel-launch-c2d-e7500/story.html כפי שהבנתי היתרון היחידי הוא המהירות? (2.9GHZ) ? או גם במכפלה?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  4. יש לי את הלוח-אם הבא: Gigabyte GA-P35-DS3L וכרגע יש על הלוח, 2 זכרונות כל אחד - Kingston 1GB. אני מעוניין להוסיף עוד שני זכרונות כל אחד - KINGSTON 1GB DDR2 800Mhz PC2-6400. האם הזכרונות שאני רוצה להוסיף יתאים ללוח? לאחר חיבור הזכרונות ללוח-אם, צריך להגדיר אותם איפשהו? או שהמחשב מזהה לבד שיש 4GB זכרון? ואם צריך להגדיר, אז אשמח להסבר, איך ואיפה? האם ארגיש בהבדל בין 2GB ל- 4GB? ידוע לי שמערכת 32 ביט, תומכת עד 3GB.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  5. Started by tal_be,

שלום לכולם, יש לי במחשב 1GBX1 667MHZ CL5ת ואני רוצה להוסיף עוד 2GB. רציתי לדעת מה ההבדל בין 1GBX2 לבין 1GBX2KIT? תודה!

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  6. Started by SweeT_EviL,

דגם מוזר. רוצים להביא לי אותו אבל חוץ מכמה חנויות בארץ/סין לא אותו... הוא אמין? טוב? טוב לOC?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by Gliding,

מישהו יודע מתי AMD מתכננת להוציא מעבדים עם תמיכה בDDR3??

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  8. המפרט הוא: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4300, 1800 MHz 9 x 200 Mother board Intel G965 ישנו דגם ספציפי שאני מתלבט לגביו http://kst.co.il/product.asp?productid=605 האם הוא שווה? בנוסף אני רוצה להחליף את הGeforce 7300 שיש לי בHD4670 של ASUS http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=6846 יש לי ספק ג'נרי 450 וואט ומארז מידי האם המפרט של המחשב יצליח להחזיק כזה כרטיס מסך? (מבחינת גודל של הכרטיס בדקתי ויש מספיק מקום...)

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  9. ישבתי אתמול על מחשב שאם נכנסים למאפיים שלו "המחשב שלי - מאפיינים " כתוב שהמעבד הוא " AMD PHENO 3000+ " ( וזאת הסיבה לאנגלית בכותרת כי הפלוס בורח לתחילת המילה amd במקום להיצמד לסוף ה 3000).... לא מצאתי שם כזה באינטרנט , על איזה מעבד מדובר? מה השם שלו?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  10. לאור ידיעה שפורסמה על הקמת מרכזי פיתוח ו-FAB בסין ורוסיה (בתוכנית האחרונה של http://www.crankygeeks.com/). נזכרתי בכתבה שפורסמה, אפילו כאן באתר על צוות ערבי מאיחוד האמירויות או ערב הסעודית שפיתח שבב CPU בעצמו. אני פשוט לא מצליח למצוא את הכתבה, מישהוא זוכר/יודע?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by guy_intel,

ב-18 לינואר אמורה לצאת הסדרה של המעבדים שעובדים ב-35W בלבד. האם זה אומר בהכרח שעם ה-Q9550s יהיה אפשר להגיע לתדר גבוה יותר ב-OC לעומת ה-Q9550 הרגיל ?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  12. היי. מדובר כמובן על עריכה ברמה הבסיסית ביותר (אחרת התקציב היה גבוה יותר). בworst case scenario תוכנות של Adobe ייכנסו לתמונה מתישהו, אבל גם אז לא ייעשה כאן שימוש מקצועי ורציני. אני משדרג את השילוש הקדוש+כר' מסך בסיסי כי נראה לי שלא צריך יותר מבסיסי (אלא אם כן אתם חושבים אחרת). הייתי מעדיף מעבד של AMD, אבל אני מנחש שלעריכה רצוי אינטל ?... המחשב ישודרג בפנדה, אז אני אשמח אם תפנו אותי לחלקים שנמכרים שם. תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  13. מחפש לוח אם למעבד אינטל ליבה כפולה שיש לו כרטיס מסך מובנה הטוב ביותר

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  14. Started by ggg123,

שלום, כפי שאפשר לראות בפרטי המשתמש שלי זה המפרט שלי: INTEL CORE 2 DUO E6600 ASUS P5B Deluxe Corsair Value DDR2, 2X1Gb 667MHz, CL5 Sapphire ATI RADEON X1950XT 256 mb ENERMAX LIBERTY 500W מפרט זה נקנה לפני שנתיים והחזיק לא רע. בתקופה האחרונה המשחקים החדשים כבר לא רצים חלק על המחשב כזה, בטח ובטח אחרי ששידרגתי את המסך מחשב ל 22 אינץ'. דבר ראשון שהחלטתי לשדרג הוא כרטיס המסך , כנראה ל Radeon 4870 512MB. חשבתי גם להחליף את הזיכרון. שאלתי היא האם כדאי להחליף את היזכרון מה 2GB שיש לי עכשיו ל 4GB, האם זה הכרחי? במה זה ישפיע על המחשב? הזיכרונות שאני חושב לקנות: G.Skill 4GB Kit DDR2 800MHZ CL4, המחיר כ 350 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  15. שלום, יש לי כרגע 4GB כמו שרשום במפרט מחשב שלי בצד. כשאני משחק בקרייסיס ו-COH או כל משחק כבד אני מרגיש הרבה תקיעות, הדיסק הקשיח אצלי טוען כמעט כל רגע (במקרים כאלה פעם הבנתי שזה קשור לכמות ה-RAM). אז אני שואל אותכם, האם כדאי לשדרג את הזיכרון?! או אתם חושבים שזה נובע ממשהו אחר?! נ.ב. ב-XP לא קרה לי את זה והמפרט נשאר אותו מפרט.

• 13 תגובות
    • 913 צפיות
  16. שלום לכולם, אני רוצה לעשות עדכון לביוס, אבל לצערי אני לא יכול לבצע את העדכון דרך הביוס, בגלל שאין לי פלופי/DOK. בכל המדריכים שקראתי לא היה מידע לגבי עדכון דרך מערכת ההפעלה, אני אפילו לא יודע אם זה אפשרי עם הלוח שלי (ABIT IP35-E), אני רוצה לעשות OC והעדכון הזה ממש תוקע אותי :\ אני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות כדי לעדכן דרך הווינדס, ללחוץ פשוט על AWDFLASH כמו כל התקנה רגילה? או שאני צריך להפעיל את העדכון דרך תוכנה מסויימת? הורדתי את העדכון האחרון, ואחרי החילוץ אלו הקבצים שמופיעים: לפני שמתחילים את העדכון דרך הווינדוס צריך לשים-לב לפרטים מיוחדים? אני מתחיל להתייאש מהמצב הזה :\ תודה לכל העוזרים, =]

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by Director,

Intel VS AMD למחשב משרדי ? מה דעתכם ?

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by shahar111,

היי חברה מעניין אותי מדוע יש יצרני לחות אם שמתקינם שני ביוס

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  19. המעבד עדיין לא נשלח אלי ולפתע שמתי לב שברשימת המעבדים הנתמכים של לוח האם שלי מופיעים נתונים זהים לגמרי לגבי המעבד הנ"ל (5600) כשההבדל היחידי הוא ה-65W לעומת ה-89W: AMD Athlon 64 X2 5600 2900MHz 512KBx2 Brisbane 65nm G2 *89W* 2000 F13 AMD Athlon 64 X2 5600 2900MHz 512KBx2 Brisbane 65nm G2 *65W* 2000 F13 בעל החנות אמור לחזור אלי לברור הנקודה אבל משיחה עם חנות אחרת נאמר לי שאין שום דרך לדעת איזה TDP יש למעבד, שזה לא מופיע על הצ'יפ וכמובן לא על הקופסה. אני כמובן מעוניין בזה של ה-65W וצריך לדעת אם יש צורך לבטל את ההזמנה שביצעתי ולנסות לחפש שוב. יש אפשרות לדעת מראש? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  20. עד כמה זה נכון, האם לא רואים הבדל רציני גם ב-נגיד בין 667MHZ ל DDR3 ב2000MHZ ? או שהכל קשור ברמת האובר קלוק הכללית שעושים למחשב? אשמח להסבר מפורט יותר או הדגמות מקישור..

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  21. יש לי היתלבטות מאוד גדולה ביגלל התקציב יש את הלוח הזה http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2255 ויש את זה http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2256 לגבייהם לא בדיוק הבנתי מה ההבדלים ....... מלבד הגוף קירור של הגשר הדרומי שיש לו צינור נחושת מה שבראשון אין והשלישי זה הלוח הזה http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2384 השאלה שלי היא אם הלוח הראשון עדיף מהשלישי ואולי ביכלל כדאי את השני בתוספת 200 שקל או שמא הפורמולה מנצח את כולם? ושווה 1300 שקל בעקרון מה שאני הולך לעשות איתו זה משחקים אוברקלוק רצחני ממש ממש ממש (Q6600) אז אני רוצה את הלוח שהכי מתאים לזה מבין השלושה וקרוספייר שמתי לב ששני הלוחות הראשונים יש גם אחד כחול ושניים שחורים ואילו בפורמול…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by stingeR-,

שלום, יש לי את המפרט הבא : AMD Sempron 2800+ @ 2.56GHZ ששווה ערך בביצועים לAMD ATHLON 3800+ לפחות... Gigabyte K8NS Samsung DDR400 1GB Gigabyte GeForce FX5500 256MB האם המפרט הבא בשילוב מתאם DVI לHDMI יהיה מסוגל להתמודד עם סרטי HD 720P? ואם כן? האם גם 1080P אפשרי? ואם לא - מה הכי זקוק כאן לשדרוג.. האמתי שכרגע נבדק 720P על המפרט רק עם כרטיס 7600GT והכל נראה סבבה... רק שה7600GT עובר למחשב אחר ולכאן אני מעביר FX5500... דרך אגב לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא מכיוון שבפורום אודיו וקולנוע ביתי אני לא חושב שמבינים כלכך בעוצמה של מחשבים ועיקר הכוח לעיבוד של סרטי HD במיוחד במפרט הנ"ל נופל על המעבד.. ככה שנראה לי שזה הכי מתאים. אם לא - מנהלים, נא להעביר...

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  23. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי לזה תשובה. לדוגמה המעבד הזה: Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz 3Mb 1066mhz BOX מזה המהירות GHZ שלו ומזה הMHZ שלו? לפי מה שהבנתי הMHZ של הBus speed (שלא הבנתי מזה בדיוק) ונגיד הבאס ספיד של המעבד הספציפי הזה זה 1066 אז זה אומר שאני יכול לשים את 1066 מהירות זיכרון? זאת הכוונה ? נגיד וזה לא נכון..אני יכול לשים מהירות זיכרון מה שאני רוצה לפי מה שהלוח מתאים?

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  24. Started by ab1c3,

יש לי לוח אם Asus P5Q-E . אני רוצה לחבר אליו את הספק Corsair HX 620W . על לוח האם יש 2 מחברים של ATA Power : עשרים וארבע פינים ו שמונה פינים. המחבר 8 Pin על לוח האם מכוסה בחציו,רק 4 פינים גלויים אבל אפשר להוריד את המכסה ולגלות 8 פינים. איזה כבל לחבר למחבר 8 פינים על לוח האם?, 4 פינים או להסיר את המכסה ולחבר את ה 8 פינים?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  25. כתוב לי עליו SLB9J MALAY Q833A800

• 2 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים