מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
והאם לוח אם זה איכותי מספיק בשילוב עם המעבד הנ"ל בהנחה שאני לא מתכנן OC? *התקציב שלי ללוח אם הוא עד 550 שקלים.
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שהלוח תומך ב SPDIF לפי המפרט שלו אבל כשאני מסתכל על החיבורים מאחורה לא ראיתי את היציאה הזאת. האם הוא מגיע עם חיבור כזה או שאני אצטרך לקנות במיוחד? אם כן איפה אפשר לקנות את זה וכמה זה עולה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
1. עפ"י ה spec נראה שהלוח-אם אינו תומך ב Win7. האם זו טעות או שבאמת יכול להיות שהוא אינו תומך? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3375#sp 2. אני משווה בין הלוח הזה ללוח-אם אחר: GA-880GM-D2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3515#sp עושה רושם שזה הראשון עדיף על פני האחרון מהסיבות הבאות: יש לו 4 חריצי זכרון לעומת רק 2 יש לו חיבור eSATA ומערכי RAID יותר חיבורים (בהזדמנות זאת אשאל: מדוע ומתי 8pin ATX 12V עדיף על פני 4pin ATX 12V) ה יציאה אופטית: optical S/PDIF Out connector פיצ'רים נוספים: Support for Easy Energy Saver Support for Time Repare היתרונות היחידים של ה GA-880GM-D2H: # Support for Auto Green # Support for On/…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני הולך לשדרג את המחשב שלי בזכרונות חדשים, G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPI-B, ותהיתי: במידה ורק שני סלוטים מאוכלסים, הלוח יסתדר עם הזכרונות האלה? עדכון BIOS יעזור ללוח לתמוך? בדקתי את רשימת התמיכה באתר GB לזכרונות, ולא הופיעו שם בכלל מודולים של 2GB כל אחד, ולכן אני דואג. בקיצור, יש פה מישהו שיודע אם הלוח יתמוך או לא?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום, בכוונתי לרכוש לוח אם, מעבד וזכרונות חדשים למחשב המיועד למשחקים. המעבד המתוכנן הוא i5 2500k ואני רוצה לבצע בו OC קל-בינוני. האם לוח האם GA-P67A-UD3-B3, שמומלץ באתר בכל דיון שני, מתאים לביצוע OC קל-בינוני? אם לא, האם יש לוח אם באותו סדר גודל של מחיר שמתאים לכך יותר? תודה מראש לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כללית,הלוח תומך עד 8 גיגה זכרון האם יש מגבלה לשים 800mhz/2x2048? באתר היצרן לא מצויין לכמה,אם בכלל,מוגבל כל סטיק בוקר טוב ותודה
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
הלוחות של gigabyte מצוינים ,אבל הלוחות הטובים שלהם יקרים למדי ואני מחפש תחליף הולם אבל מעט יותר זול ללוח כמו p35-ds3 רעיונות?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. לאחר שדיברתי עם הרבה אנשים בקשר לנושא הזה חלק אמרו כן וחלק אמרו לא. עכשיו אני יודע שיש כמה אנשים עם 7VRXP פה. ורציתי לדעת אם יש פה מישהו עם 7vrxp ומעבד Baron 333. ואם מישהו יודע בביטחון שאם הוא תומך\לא תומך בבאס 7VRXp. . תודה
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
איך הלוח אם הזה היה ב OC מסוגל להכיע ל FSB 500 כמו ה 965P ?
-
- 13 תגובות
- 931 צפיות
-
-
האם Gigabyte 965p S-3 יתמוך במרובעי הליבה של אינטל? ובזיכרונות 800?
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-
-
האם gigabyte ep45 ds4 תומך ב pci express 2.0 ? אני קונה מחשב חדש עם Q6600 ועם כרטיס HD4870 ורציתי לדעת אם הלוח הזה תומך בתקן החדש בשביל שלא יווצר לי צוואר בקבוק תודה
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש ומתכנן לעשות מערך RAID (לא סגור אם RAID1 או RAID0) ורציתי לדעת האם הלוח הזה מאפשר את זה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי המחשב הבא: לוח אם - Gigabyte H87-HD3 LGA-1150 מעבד - Intel Core i7-4770K 3.5GHz LGA 1150 Quad-Core זכרונות - CORSAIR Vengeance 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800 הארדיסק - SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE250BW 2.5" 250GB SATA 6Gb/s MLC Internal Solid State Drive (SSD) מע הפעלה - Windows 8.1 64bit ע"פ הבנתי מהחוברת של לוח האם, ונסיונות חוזרים להתקין את הדרייברים של לוח האם והסאונד Realtek HD audio manager - לוח האם הזה אמור להוציא סאונד דרך יציאת ה-HDMI. אני לא מצליח לגרום לזה לקרות. המחשב מחובר למסך אחד באמצעות יציאת ה-VGA, למסך שני באמצעות יציאת ה-DVI, ולטלויזיה 42" באמצעות יציאת ה-HDMI מלוח האם. ניתן לראות על מסך הטלויזיה את המחשב ולעבוד איתה כמס…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. לפי ההיגיון התשובה היא לא, אך אשמח לדעת מה באמת המשמעות של זה... תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם (gigabyte k8nsc-939 (nforce3 . הביוסים האחרונים שלו תומכים גם בכפולי ליבה (לפי האתר של Gigabyte) כך שאני שוקל להחליף את המעבד הקיים לכפול ליבה. מכיון שה HyperTransport של הלוח שלי הוא 1600mhz אני חושש שיווצר צוואר בקבוק לא מבוטל ביחס ל HyperTransport 2000mhz (ידוע לי שבחד ליבה זה לא מוריד בביצועים). מבקש תגובתכם + הפניה למבחני ביצועים . תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 670 צפיות
-
-
בהתחשב בעובדה שאחיו האיטי 550 I3 שיצא לפניו (ומתומחר באותו מחיר) לא נפוץ כאן אני בספק.ואני רציתי לבנות עליו את המערכת החדשה.מה גם שהוא יכל להוריד קצת את מחירי הI3 האחרים.
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
בקרוב אני מרכיב מערכת חדשה שתהיה מבוססת על מעבד אינטל. (יש לי אישית ,הרבה שנים גם מערכת AMD ואני מבסוט, אולם למפרט הספציפי הזה דרוש מעבד אינטל בלבד) השאלה אם לצורכי O.C ,גיימינג ועריכת וידיאו עדיף לשלם כחצי אלף שקלים יותר עבור מעבד כמו I7 860 ואולי אפילו להתאמץ וללכת על I7920 ? הערה: ב-"עריכת וידיאו " הכוונה היא להמרות פורמטים וחיתוך קטעי וידיאו (להסרת פרסומות ). (כמה מאות שקלים לפה או לשם ,לא משחקים אצלי תפקיד במידה ומדובר בשיפור ביצועים מורגש)
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב pentium-4 עם DDR2 ו-SATA2. בחלק מהחנויות אמרו לי שאני חייב לקנות לוח אם עם intel chipset 945 כי ה-915 לא יאפשר לנצל את SATA2 ואת המהירות של DDR2. אחרים אומרים שזה אפשרי. מה התשובה הנכונה.
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
איזה מעבד נותן תמיכה מלאה ב PCIE 3 החדשים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד AMD Athlon 64bit X2 4200+ DUAL CORE רציתי לדעת האם כדאי לי לשרד למעבד אינטל DUO כלשהו? האם המעבד הכי חלש בסדרת ה-DUO יותר טוב מהמעבד שלי?
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום! קניתי זכרון של Kingston בשביל המחשב הישן שלי וכאשר אני מריץ CPU-Z, זה רושם לי שזה זכרון של Samsung... מישהו יודע אם Kingston משתמשים בשבבים של סמסונג או משהו כזה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 409 צפיות
-
-
אוקיי , יש לי לוח MSI MS-6712 מבוסס KT400A... באתר של MSI כתוב שהוא תומך עד 333FSB מה אומר שהוא לא תומך במעבדי הבארטון החדשים יותר כמו ה3200+ וה3000+ , האם יתכן שהוא כן יתמוך בהם באמיתי ? זה דיי מציק לי... לדעת אם אני יוכל לשדרג את המעבד....
-
- 14 תגובות
- 743 צפיות
-