עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, רציתי לדעת מי מבין הלוחות הנ''ל בלבד יותר מתאים למערכת גיימינג ללא OC למעבד כרטיס המסך שיוכלל במערכת הוא HD4870 אני שואל כחלק מויכוח ולא מתכוון לקנות שום לוח חדש... תודה לעונים... הפרש המחיר בין שניהם הוא 10 שקלים ככה שייתרון במחיר אין פה לא לאף אחד

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני זוכר שיש כזו תוכנה כי השתמשתי בה פעם הרבה אבל מחקתי ואין לי מושג מה השם שלה עכשיו.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. חבר לי קיבל מתנה מדוד שלו מעבד אי 5 2500 והוא שאל אותי איזה לוח כדאי לקנות , ראיתי באתר של RSM שיש להם מבצעים על לוחות אם ישנים קצת לכן אני שואל אותכם מה כדאי / עדיף לקחת ASROCK Z68 Extreme4 B3 Z68 CHIPSET שעולה 599 ש"ח או ASROCK Z77 EXTREME4 Z77 CHIPSET שעולה 882 ש"ח כדאי להשקיע עוד 283 ש"ח על לוח אם שיש לו צ'יפסטים מתקדמים יותר? הבנתי שבשביל המעבד שיש לו הוא לא ירגיש הבדלים ולא שווה להשקיע . מה אתה אומרים שכדאי לעשות , או יש לכם לוח אחר שאתם ממליצים לקנות ? מבין-גדול

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by mma01,

שלום לכולם - יש לי כמה שאלות על הלוח הבא : http://www.pcpartner.com/products/ati/m-a56S.htm 1- האם לכרטיס מסך המובנה יש TV OUT? 2- האם לכרטיס מסך המובנה יש tv in? 3- בכמה mega זיכרון משתמש הכרטיס המובנה ? תודה רבה לכולם . ביי

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, רכשתי 4790K מאייבורי ועל הקבלה היה רשום את המשפט הבא: במעבד i7 4790k הזכרון יעבוד בתדר מקסימלי של 1600MHZ מה זה אומר? מה 1866MHZ לא יעבדו עליו (או שיעבדו אבל רק בתדר 1600MHZ)? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by davokado,

שלום חברה! יש לי לוח אם asus p5kc. ללוח יש 6 סלוטים של זיכרון: 2 תומכים ddr3 1333 GHZ, ו-4 תומכים בddr2 1066 GHZ... מה אתם אומרים מה יותר כדאי? 8GB DDR2 או 4GB DDR3? תודה לעוזרים!!!!!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ofer_mat,

אני לא מצליח למצא את הגירסת דלוקס שאני מת לקנות ל OC ראיתי שההבדלים הם ב DAID ו SATA ובמשהו שנקרא AL של ASUS השאךה שלי האם כדי להתפשר בנושא כי לפי כל המבחנים שראיתי ה דלוקס הוא ה-OC ולא ראיתי כלום בקשר לדלוקס משהו יכול לעזור לי ולהגיד לי עד כמה זה התפשרות

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by idodos,

בין 2 אלו AMD 64 3000+ או P4 3000 מה טוב יותר למשחקים !?!? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by dennis14,

קניתי אתמול את הלוח הנ"ל מהמציאון של נועה שם הוא נמכר ללא הבאנדל. איפה אני יכול להשיג פאנל I/O אחורי בשבילו ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Aviram,

יש לי מחשב AMD Athlon 64bit 3000+, וכשאני בודק את מאפייני המחשב (לחצן ימני על המחשב שלי ומאפיינים), כתוב את השם המלא של המעבד, כולל 3000+, אבל מתחת לזה כתוב: 2.1Ghz. אמרו לי שAMD64 יותר טוב למשחקים אפילו ממחשב INTEL 3.06Ghz, אבל אם באמת יש לי 2.1Ghz, זה 1000Mhz פחות ממה שיש למעבד INTEL! אז איך זה יכול להיות? שמישהו רק יסביר לי את ההגיון!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Ace-of-spade,

היי לכולם. אני רוצה להחליף את עיקר המערכת שלי שהיא: intel q9550 asus p5q-d transcand ddr2 800mhz. אני משחק משחקים כבדים,ברשותי GTX680, ומתעסק עם מכונות וירטואליות. יש לציין שאני לא מתפשר על איכות,ולא מסתפק במועט. אני הרבה זמן לא עשיתי סקר שוק ולכן אין לי הרבה ידע בנוגע לסוקטים החדשים. על הלוח אני מוכן להשקיע 2000 ש''ח ולגבי השאר תפתיעו אותי. תודה מראש לעוזרים היקרים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. איזה מעבד עדיף יותר לשימוש במשחקים (לא כבדים), intel Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray או Core 2 Duo E7500, 2.93GHz, 1066Mhz, s775, 3MB Tray או Pentium E6600, 3.06GHz, 1066Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray. המליצו לי פה על מעבדים של AMD שאין לי בכלל ניסיון איתם ואני מעדיף את אינטל על פניהם. השאלה שלי לגבי זכרונות היא איזה חברה טובה יותר מבין אלה: kingston, mushkin, patriot? (מעוניין ב2G) ושאלה אחרונה זה ההארד דיסקים שכבר ממש מבלבלים אותי אני זוכר שלפני כמה שנים WD היו הכי טובים אבל היום יש גם את hitachi בשוק וsegate וכל מיני דגמים.. אני מעוניין שיהיה בו 500GB ושיהיה כמה שפחות רועש. אני נאלץ לבחור בכל הרכיבים הפשוטים האלה בגלל תקציב נמוך.. תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by WHITE_ZOMBIE4,

קראתי באתר שלה החברה ותכוב שזה תומך ב2100 אב ללא כתוב אם ב2700 הדגם הוא shuttle AK31 VIA KT266A DDR Motherboard האם הוא תומך בPC2700?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. האתר הטכנולוגי Cnet מדווח כי אינטל הורידה את מחירי חלק מהמעבדים מתוצרתה בעשרות אחוזים. בין המעבדים שהוזלו היו ה-Core 2 Quad, Core 2 Duo, Pentium Dual Core, Celeron ומעבדים לשרתים מסדרת Xeon. לפי הדיווח, מעבדי Q9650 ומעבדי X3370 הוזלו ב-40% ממחיר של 530 דולר ל-316 דולר. גם מעבדי ה-E5200, הנפוצים במחשבים ניידים, הוזלו בשיעור של 24% מ-84 דולר ל-64 דולר. בחודש באפריל הורידה אינטל מחירים בשיעורים שבין 10% ל-50%. המעבד למחשב שולחני, שהוזל בשיעור גבוה של 50% הוא מעבד עם ארבע ליבות מדגם Q6700, שמחירו ירד מ-530 דולר למחיר של 266 דולר. דגם נוסף שהוזל בצורה משמעותית הוא E6850, שמחירו ירד ב-31%, ממחיר של 266 דולר ל-183 דולר. באותה העת נראה היה כי ההוזלה נבעה מהתחרות עם AMD. ואולם, ית…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Ruvka94,

יש ברשותי לוח אם: ASUS P5QC (775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2 1066 2xDDR3 1333, PCI-E 2.0HD Audio, 1394a) ועומד אצלי שני כרטיסי זיכרון: Kingston VauleRam 1GB DDR II 800 השאלה שלי היא: האם אוכל לחבר את הכרטיס זיכרון הזה למחשב שלי בשביל שיהיה לי 4GB כולל?: http://www.ebay.com/itm/2GB-Kingston-1066-DDR3-2-GB-PC-8500-PC8500-DIMM-RAM-PC3-/390506180153?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MemoryRAM_JN&hash=item5aebfb6e39

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by hck,

שלום. יש לי את הלוח של ABIT דגם AI7. באתר שלהם ראיתי שיש עידכון לביוס של הלוח אם שלי. יש לי את גירסה 16 וכיום יש כבר גירסת עידכון לביוס 17. כשאני בא להוריד יש בעיה בלינק, ולא ניתן להוריד את העידכון כבר הרבה זמן.( http://www.abit-usa.com/products/mb/bios.php?categories=1&model=147 ) מישהו (במיוחד מבעלי הלוח הנ"ל) הצליח להוריד את הגירסה החדשה? והאים מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by naor,

יש לי1.7 P4 עם לוח אינטל D850MV וזכרונות RDRAM PC800רציתי לדעת כמה דברים בבקשה א האם אני יכול להחליף לזכרונות DDR?? ב אם אני רוצה להוסיף זכרון אני חייב של אותה חברה?? והאם אני יכול לשדרג מעבר ל PC800 תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום , ברשותי מארז DEFINE R4 אשר יש בו 2 יציאות USB3 מקדימה אולם בלוח אם שלי יש USB3 רק בחיבורים מאחורה , אין HEADER ל-USB3 מקדימה. נתקלתי בכרטיס PCI-X אשר ניתן לחבר אליו את הכבל של ה-USB3 של המארז ככה שאוכל להשתמש ביציאות מקדימה. רציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם כרטיסים מהסוג בלינק והאם הם עובדים כמו שצריך (במהירות האופטימלית כמו יציאות USB3 רגילות בלוח אם מאחורה) ? http://www.ebay.com/itm/PCI-Express-USB-3-0-2-Ports-Front-Panel-with-4-Pin-20-Pin-Control-Card-Adapter-/310764401105?pt=US_Internal_Port_Expansion_Cards&hash=item485b0071d1

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by tal.t,

שומעים.. היום קניתי מחשב לגיימינג ב4300 שקל כולל מסך עכשיו יש לי שאלה יך המעבד הזה אל תפחדו תנו ביקורת אמיתית בבקשה מעבדי ‏AMD‎ - ‏Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Tray ‎

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום. הבעיה שלי כזאת. רציתי להרחיב את זיכרון המחשב שלי. לוח האם שלי לא תומך בDDR2 וכו'.. אלא רק בDDR DDR266 DDR333 DDR400 . ראיתי שכבר אין הרבה מבחר והרבה מלאי מזכרונות כאלה (דור ישן) וגם הם עולים יקר ביחס למקבילים שלהם בDDR2. לכן רציתי לשאול מה כדאי לעשות לקנות זיכרון DDR שהוא במהירות נמוכה של 400 מגה הרץ ולהסתפק בזה או להשקיע בלוח אם חדש ולקנות זיכרון יותר זול ועם מהירות ונפח גדול יותר? האם יש סיכונים בקניית לוח אם חדש? זה יצרוך התקנות חדשות של דרייברים וכו'? תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. בס"ד, בוקר טוב לכולם, יש לי מחשב פצצה ואני יכול לקבל או לוח אם H55M-usb 3 או P55-USB 3 מתנה. Intel core i5 760 2.80Ghz GTX 470 4G RAM 500GB x2 אז מה עדיף לי לקחת ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. הייתי שמח אם תוכלו לדרג את החברות הבאות על פי אמינותן ואיכותם, ובכלל מה יותר טוב. Samsung, Corsair, PQI, OCZ, Twinmos, Geil, Kingston, PDP, SuperTalent, Crucial, Digma. כפי שבוודאי שמתם לב(או שלא..) יש כאן 11 חברות שונות, אז אם תוכלו לדרג לי אותם מ1 עד 11, זה יהיה מצויין . לדעתי במקון הראשון היא חברת Corsair ובשני Geil, אנא תקנו אותי אם אני טועה תודה רבה לכל העוזרים והמגיבים

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני יכול לקנות Q6600 ב200$ כולל משלוח ומיסים עד הדלת ואני מנסה לברר פרטים לגבי האחריות. באיסטרוניקס כנראה עסוקים ולא עונים לטלפון.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום קניתי זכרון חדש 512mb pc3200 הכנסתי אותו אבל המחשב מסרב לפעול איתו יש לי את הלוח אם gigabyte 8irx שתומך בזכרונות רק עד pc2100 אבל שאלתי על זה ואמרו לי שהזכרון יעבוד פשוט על המהירות הנמוכה... שאני מכניס את הזכרון המחשב לא עולה למישהו יש הצעות?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אהלן חברה, במחשב שלי יש קיט 16GB של ELIXIR. Elixir 16GB Kit (4GBx4) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪418 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3010 אחרי הרבה בדיקות שעשיתי- הגעתי למסקנה שאחד הסטיקים מקולקל. אני מקבל איתו מסכים כחולים, רינדורי אודיו ווידאו נתקעים, תוכנות נותנות שגיאות, ואפילו דפדפנים קורסים. אחרי התקנת מערכת הפעלה מחדש, ובלי חומר יוצאת דופן- רק עכבר מקלדת. עשיתי כבר מלא נסיונות ווראציות, והגעתי למסקנה שהוא בטוח מקולקל. האם אני חייב לקנות זכרון זהה כדי להחליף אותו? או שמספיק זכרון עם אותו תדר? או גם עם אותם תזמונים? לא כל כך הצלחתי למצוא מידע על הזכרון, אבל אני מניח שהוא עובד ב- DUAL CHANNEL, מה שזה לא יהיה, ואני מעוניין שימשיך ככה.. לדעתי יש לי אפשרות גם לקנ…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים