עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by HeAd^ShoT,

חברה אני לא יודע אם אתם מודעים לכך אבל יש בנועה את הג'י סקילל FX החדשים TCCD ב1080ש"ח שזה ממש זול יחסית לTCCD. כנראה שתוך שבועיים אני יקבל אותם אז אני אתן כאן ביקורת קצרה .... בינתיים: http://noacomp.co.il/product.asp?productid=4388 http://www.gskill.com/f1-3200dsu2fx.htm http://www.sgoverclockers.com/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=42 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=78184

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  2. לפי הכותרת ואן תקציב תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 999 צפיות
  3. Started by BornToBWild,

היום הגעתי לאייבורי והם אמרו לי שהם עובדים רק עם הזיכרון הנ"ל. הם אומנם מתחייבים לאחריות לכל החיים אבל נשמע לי קצת מוזר. מישהו מכיר? האם איכותי?

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  4. Started by Regev,

שאלה. קניתי מארה"ב מעבד AMD ATHLON XP 1800+ עם מאוורר והיטסינק של COOLER MASTER. החדר שלי לא ממש קריר, כי המזגן הוא בקומה הראשונה ואני גר בשניה, אצלי הטמפרטורה עכשיו ביולי היא בערך 30 מעלות בחדר, עם אוורור כמה מעלות פחות. אני מפחד שהמעבד ישרף לי, אז אני רוצה לדעת נתונים על הטמפרוטרה, אני יודע שיש חיישן בלוח האם כי הוא חדש של סולטק, עכשיו השאלה - איך אני יודע?! יש תוכנה??? BIOS??? רק אל תגידו לי שאני צריך לקנות HARDCANO... תודה מראש AMIGOS.

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  5. Started by DXT,

אני מתכנן לקנות לוח אם EPOX 8K3A+ וגם זכרון של מושקין PC3000 או PC3200. הלוח אם הרי מותאם לזכרונות מקסימום PC2700, זה ידוע. אז השאלה היא איך פועל כל הקטע של זכרונות יותר מהירים על לוח שתומך בפחות מהירים. האם אני אצטרך במיוחד לעשות להם מן אוברקלוק כדי שיגיעו למהירות שקניתי (נגיד ל 400 מה"צ ב- PC3200). ויש במהירות הזאת עליהם אחריות כמובן, נכון? פשוט תסבירו לי את כל הקטע של הזכרונות המהירים, כל מה שאני צריך לדעת על זה, תודה.

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  6. Started by TNTx2,

שלום! רציתי לדעת מה ההבדל ביון מהירות שעון של אינטל ובין מהירות שעון של AMD?

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  7. Started by Aviram,

יש לי מחשב AMD Athlon 64bit 3000+, וכשאני בודק את מאפייני המחשב (לחצן ימני על המחשב שלי ומאפיינים), כתוב את השם המלא של המעבד, כולל 3000+, אבל מתחת לזה כתוב: 2.1Ghz. אמרו לי שAMD64 יותר טוב למשחקים אפילו ממחשב INTEL 3.06Ghz, אבל אם באמת יש לי 2.1Ghz, זה 1000Mhz פחות ממה שיש למעבד INTEL! אז איך זה יכול להיות? שמישהו רק יסביר לי את ההגיון!

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  8. Started by Ace-of-spade,

היי לכולם. אני רוצה להחליף את עיקר המערכת שלי שהיא: intel q9550 asus p5q-d transcand ddr2 800mhz. אני משחק משחקים כבדים,ברשותי GTX680, ומתעסק עם מכונות וירטואליות. יש לציין שאני לא מתפשר על איכות,ולא מסתפק במועט. אני הרבה זמן לא עשיתי סקר שוק ולכן אין לי הרבה ידע בנוגע לסוקטים החדשים. על הלוח אני מוכן להשקיע 2000 ש''ח ולגבי השאר תפתיעו אותי. תודה מראש לעוזרים היקרים.

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  9. Started by Mr.wiz,

האים יש דרך לאפשר תמיכה של usb ללוח פנטיום 1,2?

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  10. Started by MrAlex,

האם מסדרה לסדרה יש שיפורים בגיימינג שהם מורגשים? אם אני קונה נגיד I5 מהסדרה הזאת ובאותו תדר מהסדרה HASWELL כיצד בא לידי ביטוי השיפור בביצועים,ואיפה? האם משתלם לשלם 100 שקל יותר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  11. Started by HumanFly,

הייתי רוצה לדעת הם המעבד 3500+ עם רק 512K cache שווה ביכולתו ל-FX.. או עם OC קטן ? כי כפי שאני רואה מחירו כרגע הוא 2300 שקל.. בסיבות... ככה שבמידה והוא נותן את ביצועיי הFX זה מעבד שווה במיוחד אפילו עם נדרש OC של כמה הרצים קלים ? אז מה אתם אומרים ?

• 16 תגובות
    • 998 צפיות
  12. Started by e-d-a,

קניתי מחשב חדש ואיתו זכרונות של ווינבונד ועכשיו אני רואה שהזכרונות שלי הם מסוג ch 6 (בטוח של ווינבונד) אז אני רוצה לדעת מה יותר טוב ch 6 (מה שיש לי) או bh 5 מה שהייתי אמור לקבל (ואל תגידו הוא עבד עליך כי אני עובד של ואין מצב שהוא עבד עלי אולי הוא התבלבל). בכל אופן אני גם לא עושה אוברקלוק אבל בלי אני רוצה לדעת מה יותר טוב?

• 13 תגובות
    • 998 צפיות
  13. Started by Clint Eastwood,

היי, MSI B75MA-E33 vs. Gigabyte GA-B75M-D3V אני מתעניין לגבי ההבדלים ביניהם. חוץ מDVI שבעיני הוא לא רלוונטי כל עוד יש יציאת HDMI יש העדפה מבחינת אמינות?

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  14. אוקי, בצורה מוזרה למדי יגיעו לידי 3 מעבדי פנטיום 3 800 או אפילו ארבע. עכשיו... מה לעשות איתם??????????????????????? (ועכשיו יש בטח ספאמרים מתחכמים שיגידו: תן לי אותם, אז אל תגידו...) בכל מיקרה, שווה לי לקנות לוח ל4 מעבדים? כמה יעלה בערך? הוא יכול לתמוך גם בDDR או רק בSDRAM? ??? ??? ??? ??? ??? תודה לעוזרים... עריכה: יהיה אפשר לעשות אובר-קלוקינג לFSB ולמעבדים??? פנטיום 3, אחרי הכל 133 FSB.. עריכה 2: מממ... נכנסתי לדובים ולאסלנט ואני רואה לוחות רק ל2 מעבדים בלמעלה מ1500 ש"ח, מעודכן או שזה המחיר?

• 11 תגובות
    • 998 צפיות
  15. Started by TermiNal,

אני בתהליכי קנייה של מערכת מבוססת 64 ביט,ובזמן שנותר עד שאבא יהיה בחול אני מתלבט. התקציב מאפשר חלקית 3200+ ביחד עם 1024 זיכרון. אני מתלבט האם לקחת 3200+ פלוס 1024 או 3000+ פלוס 1024. ה3200+ פחות משתלם לי ות'אמת פחות בא לי להשקיע בו אם ההבדל יהיה מזערי. מה זה אומר ה L2 cache ועד כמה זה באמת ישפיע עליי ? תודה.

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  16. Started by vipersh,

שלום, קבלתי לאחרונה כרטיס מסך HD5750 לאחר שהכרטיס הישן שלי (8800GT) התקלקל, רציתי לדעת במידה ואני אעשה לכרטיס מסך OC האם המעבד שלי יגביל אותי מבחינת ביצועים במשחקים, ואם כן לאיזה מעבד הייתם ממליצים לי לעדכן כמובן בהתחשב ביחס עלות/תועלת. נ.ב: המפרט שלי בצד, אבל יש לי לוח אם MSI P45 Neo-F שאמור לחזור מתיקון ויתן יותר אפשרויות מבחינת המעבדים שאוכל להשתמש בהם. במידה ופרסמתי את הפוסט בפורום הלא נכון אבקש מהמנהלים להעביר אותו תודה מראש על העזרה

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  17. Started by MasterMan,

עכשיו רציתי לדעת אם הדגם הזה תומך בקיבולת של 4GB של זיכרון תודה רבה לכולם

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  18. Started by LiorP23,

רק לפני 18 חודשים אינטל שינתה את הדרך שלה לשמות המעבדים מתדר למספור תלת ספרתי (סדרה 3xx הייתה Celeron D, סדרה 5xx הייתה Prescott 1MB L2, סדרה 6xx הייתה Prescott 2MB L2, סדרה 7xx הייתה Dothan לניידים, וסדרה 8xx הייתה Pentium D כפולי ליבה בתהליך ייצור של 90 נ"מ, וסדרה 9xx הייתה מיועדת לכפולי ליבה בתהליך ייצור של 65 נ"מ) עכשיו אינטל משנה שוב את שיטת השמות והיא תכלול מעתה רצף של 5 תווים התו הראשון יהיה אות באנגלית אשר תסמן את צריכת החשמל של המעבד כאשר E מסמלת צריכת חשמל של 50W ויותר T מסמלת צריכת חשמל בין 25W ל 49W L מסמלת צריכת חשמל בין 15W ל 24W U מסמלת צריכת חשמל של 14W ומטה ארבעת הספרות הבאות יסמנו את משפחת המעבד (בדומה לספרה הראשונה במספור התלת ספרתי), ואת ביצועיו לדוגמה…

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  19. Started by MENASHEHE,

שלום, יש לי את הלוח הזה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2467 ומעבד E6600 ויש לי שמה בעיה עם התזמון של הרוחב פס 1066 לא הבנתי כ"כ מה הוא אומר שם בכל מקרה ניסתי לעדכן את הביוס הכי חדש שמה ועכשיו אני עם הביוס הכי הראשון שיש שם ברשימה ועדיין שום דבר לא השתנה

• 19 תגובות
    • 998 צפיות
  20. שלום! תגידו האם זה תוצאה טובה ל: ATHLON XP 2200 PC2100 266MHZ CPU:5350 MEMORY:3420

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  21. Started by shainov,

שלום לכולם, בניתי מחשב ביחד עם בן דודי..ועקב החלטת רכישת לוח האם+המעבד (מעבד נרכש) מהארץ בגלל האחריות נוצרה התלבטות. איזה לוח אם כדאי לבחור לטובת גיימינג,עריכת וידאו,PHOTOSHOP ועוד תוכנות כבדות וכמובן לוח אם שיספיק לעתיד של שנתיים-שלוש תקציב הלוח הינו 800-1000 ש"ח ובראש ובראשונה ביטוי יכולות הOC של המעבד לMAX יכולת. אופציה 1:ASUS P5Q DELUXE אופציה 2:ASUS P5Q-E אופציה 3: GIGABYTE DQ6 X48 שני הלוחות בעלי ציפסט P45 ורציתי בקר יותר מתקדם דוגמת הX48.. האם השינוי ממשי בהנדסת הלוחות (בין הציפסט הישן לחדש) או שP45 ייתן לי יכולות OC טובות? אם יש לוח עדיף על שני לוחות אלו אשמח לראות קישור. *בצירוף עם TT BIG TYPHON LAPPED תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  22. Started by Static,

שלום, מחפש בסיס טוב למחשב חדש שמיועד להיות המחשב הראשי בבית הוא ישרת להורדות טורנט, מדיה סנטר, ומשחקים (CSGO, BF, ושאר FPS) הרכבתי את המפרט הבא, האם יש משהו לשפר להחליף ממה שבחרתי ? (אלו הרכיבים שאני צריך את כל הציוד ההיקפי ודיסקים קשיחים יש לי כבר) מעבד + לוח אם: 1195 ₪ - Quad Core i5 7500 3.4Ghz + Gigabyte B250M-D3H DDR4 S1151 קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 זכרון: 510 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8G) Crucial DDR4 2400Mhz CL16 כרטיס מסך: 1890 ₪ - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1556Mhz WindForce2 OC מארז: 490 ₪ - NZXT Phantom 410 Black ספק כוח: 319 ₪ - * מבצע * - Antec 650W 80+ Bronze NE650M Modular מחיר סופי: למזומ…

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  23. Started by Bar1234,

מה עדיף לי לשים במפרט שלי? זיכרון G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL שעולה 730 ש"ח..... *********** או ************* זיכרון אחר של 2*512 ??? שלא יעלה מעל 700 ש"ח... תמליצו לי על חברה טובה וחזקה.....

• 15 תגובות
    • 998 צפיות
  24. Started by talevi,

אני קונה לוח אם בחול למעבד E6600 זכרונות קרוסאיר דומיניטור 800 עכשיו אין לי בעיה עם הכסף יש לי עד 2000 להשקיע אני עושה OC וגם אני רוצה משו שיחזיק להרבה זמן וזה גם הטכנולוגיה הכי חדשה. חשבתי או על : EVGA nForce 680i או : Asus striker מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 998 צפיות
  25. אורח gonzila

מה ההבדל בין ליבת הפלומינו וה-tbred? ואיזה מעבד היום באמת כדאי לקנות של AMD? תודה מראש, gonzila

• 8 תגובות
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים