עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מחפש לוח+מעבד בבערך 900 שקל, זיכרון כבר החלטתי אז אני לא צריך בזה עזרה. אני מחפש מקסימום ביצועים במינימום מחיר (כמו כולם), בישביל אני מוכן לעשות אובר, הידע הכללי שלי דיי טוב ואני לא חושב שזה יהיה לא בעיה מה שכן בעיה זה שאני יכול לעלות עד 266 באס משום שיש לי זיכרונות 533 ואני גם לא יכול לעשות להם אובר כי הם סתם VALUE מעפנים. אז מה שאני חשבתי עליו זה P31DS3L ו E2180, ואז אני מגיע עם המעבד עד 2.66 והכול סבבה... שני הבעיות שנודעתי להן לאחרונה הן דבר ראשון שהמעבד לא מספיק חזק לגיימר, דבר שני שיש בעיות אם אני ממלא את כל הסלוטים של הזיכרון בלוח. עכשיו אם שני הטענות הללו הן טענות שקריות אז אין בעיה וזה מה שאני אקנה, מה שאני מפחד זה אם יהיו לי את הבעיות הללו ואז אני או…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. לפי מה שראיתי אין ביניהם הבדל גדול... האם ההבדל ביניהם שווה את המחיר? וגם להתייחס ל-OC...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by THELAD,

שלום, ברשותי מחשב עם לוח האם הזה: http://www.msi.com/product/mb/G41MP21.html#hero-specification מדובר בלוח אם ישן... כרגע מותקן לי 2GB זכרון, ואני מעוניין להוסיף זיכרון. חשוב לי לרכוש זיכרון שאוכל לחבר למערכת חדישה יותר בבוא העת כשאשדרג, כך שלא אצטרך לרכוש שוב פעם זכרון. הלוח מסוגל לקבל עד 8GB RAM. השאלה היא מה עדיף 2 סטיקים של 4 או אחד של 8 מבחינת הביצועים. כמו כן, הלוח תומך עד 1333MHz, אך אני מעוניין לרכוש זיכרון 1600 מהסיבות שציינתי למעלה, האם כל זכרון 1600 יצליח לעבוד בלוח בתדירות 1333? אשמח לקבל המלצות על זכרונות שיעבדו היטב בלוח הנ"ל. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by gggilad13,

לפעמים כשאני מפעיל את המחשב (לרוב כשהוא נדלק מחדש אחרי לחיצה על כפתור הריסט) במקום הצפצוף היחיד שצריך להיות הוא משמיע צפצוף מתמשך עולה ויורד (כמו אמבולנס) :-\ לפעמים גם קורה שיש צפצוף יחיד אבל המסך לא נדלק.... הלוח הוא MSI 850 PRO2 למישהו יש מושג מה זה אומר ועל מה זה מצביע?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by big z,

כידוע (או שלא) אינטל עומדת להוציא בסוף השנה צ'יפסט שיתמוך ב2 ערוצים של 266 (ויתן רוחב פס של 4.2 ג'יגה) , האם ידוע למישהו אם הזכרונות 266 שנמכרים כיום יתאימו גם לעבוד ב2 ערוצים או שיצאו זכרונות 266 חדשים שיתאימו לעבודה בשני ערוצים ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. האם הלוח הזה טוב ל O .C ולמשחקים?

7. Started by Bone-Breaker,

מה יותר טוב לAMD?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני משחק ב-Rift ובהגדרות הכי גבוהות המשחק לא רץ מעל 20FPS למרות שכרטיס המסך (460GTX) נמצא הרבה מעל הדרישות המומלצות. עשיתי OC לכרטיס ואני עדיין מקבל 20FPS. אני עובד עם מעבד E7400 שעבר OC ל-3.5. האם המעבד חונק את המערכת? דרייברים מעודכנים. 4GB זיכרון מערכת.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by mulderfox,

יש לי לוח שחזר מRMA, ועדיין יש לי בעיות איתו, אז אני רוצה לבקש שABIT טייואן ישלחו את זה אליהם/דרכם כך שתיחסך ממני הטרחה (המרובה) של להתעסק עם המכס, ולבזבז המון זמן בלשחרר את המוצר, ולהוכיח להם שזה מוצר מתוקן, ולשלם על איחסון.. השאלה אם הנציגים בארץ אמינים, ואם יש עם מי לדבר שם?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Rule The Pc,

אהלן המחשב עשה דקה ושני INTEL 2.4 פרסקוט 1 מגה קאש לוח גיגה כלשהו 256 זיכרון והמשחב שלי- אינטל 2.4B 512 קאש לוח אינטל 512 זיכרון עשה דקה ושבע שניות

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני מרכיב מחשב לילדים שלי, הוא ישמש גם למשחקים בינוניים. התלבטתי לגבי מעבד+לוח אם+זיכרון אופצייה 1 : Intel Core i3 530 BOX לוח Intel H55TC DDR3 1333 2GBx2 Kit אופציה 2: Phenom II x3 720 2.8Ghz Box לוח אם Gigabyte GA-MA78LM-S2 DDR2 800 2GBx2 Kit החלטתי על האופציה ה-2 מאחר והיא זולה בכ-200 שקלים (שילכו לכיוון כרטיס מסך חזק יותר) ואני חושב שתהיה בעלת ביצועים טובים יותר. האם למישהו יש השגות לגבי הבחירה שלי באופן כללי? מה לגבי לוח האם. הוא די בסיסי אבל לדעתי מספק, אנא יידעו אותי אם לדעתכם כדאי לי להשקיע בגירסא יותר יקרה. האם מישהו יודע אם ניתן להישתמש בלוח הזה בשביל OC של המעבד כדי להפוך אותו ל-4 ליבות? תודה מראש על העזרה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Ido.G,

היי. לא מזמן הלוח אם של הפנטיום 350 שלי נהרס. לכן עברתי ללוח 440LX שתומך בFBS של 66 בלבד, ולכן עכשיו המעבד עובד על 266. בנוסף הוודוו 5 5000 לא עובד בלוח משום מה..... (לא היה לי כח בכלל להתעסק עם זה). חוץ מזה גם קניתי את ה Leadtek WinFast TV2000 XP deluxe, והוא לא עובד טוב על המחשב שלי (גם על ה 350 הוא לא היה עובד טוב כל כך). בקיצר, החלטתי שאני צריך לשפר את המחשב. הבעיה היא שאני ממש מעדיף לחסוף בהוצאות מאחר וגם קניתי את הכרטיס טלווזיה לפני שבוע ואני גם מתכנן לקנות כרטיס מסך למחשב השני אצל אח שלי בחדר (Athlon T-bird B 1400, K7S5A, 256MB PC133... הם סבירים. הבעיה היא ה GF2 MX400...). לכן אני מעדיף לחסוף בכסף. הצרכים שלי הם בכל מקרה לא גבוהים. המחשב השני הוא מחשב שמיועד למשח…

13. Started by zvi nayer,

שימוש עקרי FORTNITE

14. Started by Sifo Jen,

היי לכולם, אוקי, אז זה העיניין, עד שיצא מעבד שיהיה מספיק מהיר בשבל שאני אחליף מחשב בשבלו אבא שלי שיכנע אותי לשדרג למשהוא חדש. הבעיה היא שיש לי RDRAM (521 מגה ממנו( ואני לא רוצה לעבור לDDR כי RDRAM מהיר יותר. אז אני רוצה להחליף רק לוח אם ומעבד בתקציב של 2000-2500. מה חשוב שיהיה בלוח אם: ניתן לאוברקלוק. RDRAM כמובן. שיהיה לו 4 כניסות IDE. AGP X8. כרטיס רשת בילט אין. ואם יש אז כ.קול עם יציאה אופטית. בקשר למעבד רק חשוב שיהיה של אינטל ועם HT. תודה רבה!!!, יאיר.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  15. כדיי לקנות מ IVORY מעבד 6400?אצלהם זה בלי מע"מ? שווה לקנות אצלהם?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. שלום, רכשתי 4790K מאייבורי ועל הקבלה היה רשום את המשפט הבא: במעבד i7 4790k הזכרון יעבוד בתדר מקסימלי של 1600MHZ מה זה אומר? מה 1866MHZ לא יעבדו עליו (או שיעבדו אבל רק בתדר 1600MHZ)? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Blah,

שלום, לאחרונה אני רואה יותר את סוג הזיכרון RDRAM ורציתי לדעת אם זהו הסוג הבא של הזכרונות כלומר יותר מהיר מה- DDR ? בלי קשר . . . מישהו יודע מתי בערך ירד המחיר ל 512MB ? תודה מראש.

18. השאלה שלי היא, מי יתן לי יותר ביצועים? 3400 עם ליבת קלוהאמר, בסוקט 754. 3200 עם ליבת קלוהאמר , בסוקט 754. (שמעתי שיש בינו לבין אחיו הגדול הבדל של 200 מגהרץ בלבד, אבל הפרש של 500 שקל!) או 3200 עם ליבת ניוקאסל, בסוקט 939 (שמן הסתם, ידרוש לוח אם חדש) כרגע יש לוח של epox 8KDA3j, ושתי סטיקים של 512 מתוצרת geil. מי יתן לי את הביצועים הטובים ביותר? (בעיקרון כולם נכנסים בתקציב, אבל אם יש הבדל שאוברקלוק זעיר יכול לארגן, למה לזרוק כסף יקר לשווא?) האם ההבדל בין ה3200 ל 3400 זניח? מי מבין הליבות טוב יותר למשחקי תלת מימד, וצפיה בסרטים? (שימושי העיקריים) האם סוקט 939 משתלם? האם לאחר צאתו צפויה ירידת מחירים לסוקט 754? יש לי שאלות רבות, שבפורום מפרטים הפנו אותי לפה. אשמח לקבל תשובות בנוג…

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Dude29,

שלום, מקווה שפתחתי בפורום הנכון ואם לא מבקש מאחד המנהלים להעביר בבקשה למקום הנכון. השאלה שלי היא כזאת: אני מבצע סוף סוף הזמנה למחשב חדש האם אני יכול לחסוך את דמי ההרכבה בסביבות 170 ש"ח ולהרכיב בעצמי? הנסיון שיש לי הוא בהרכבה לאחר פירוק שביצעתי לצורך ניקיון, של כל הרכיבים - עד מצב של מארז עם לוח האם+מעבד. האם תהיה לי בעיה להרכיב לוח אם למארז בתול ולא אסתבך עם הרכבת המעבד וכו'? פשוט ב170ש"ח אני יכול להשקיע בשדרוג קל ברכיב אחר. תודה ומקווה לקבל תשובה במהרה לצורך ביצוע ההזמנה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by WHITE_ZOMBIE4,

קראתי באתר שלה החברה ותכוב שזה תומך ב2100 אב ללא כתוב אם ב2700 הדגם הוא shuttle AK31 VIA KT266A DDR Motherboard האם הוא תומך בPC2700?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם, שאלה: מה זה מעבד פנטיום M? עוד שאלה: מזה מעבד פונטיום D? יעני דאבל קורד (ליבה כפולה?) מה ההבדלים בניהם? מי חזק יותר וכו'? תודה לכל העונים מראש...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. שלום בידי הלוח שבכותרת DFI INFINITY NF2. ולמרות שהוא לוח נהדר עם פ'יצרים מעולים (מתח לdimm עד 3.3v, לצ'יפסט עד 1.9, ולמעבד עד 2.0 וכו') כמה דברים שהפריעו לי: - המתחים המוצגים לי(גם בביוס וגם בתוכנה) שונים בהרבה מהמתחים הנמדדו דרך מולטימטר. מה אפשר לעשות? מה בעצם דפוק? איך בדיוק מקבל הלוח הערכה לגבי מתחים- אשמח לקבל הסבר שאולי יעזור לי בפתרון הבעיה - בקרת המאווררים דפוקה- הלוח מציג את המאוורר שמחובר על הלוח כ cpu fan כ-chasis fan ושאר טעויות מעצבנות- האם יש בכלל משהו לעשות נגד זה? - אין מקום בו אפשר לראות את המתח שמקבל הצ'יפסט בפועל- האם מישהו יודע משהו בנושא זה? יכולים להמליץ לי? תודות, נדב

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by sasi20,

יש לי את הלוח הזה http://digma.co.il/shop/popup_image.php?pID=1437&osCsid=81207322f89a8a1bea3d7d35284f4402 ויש לי זיכרון של קורסייר דואל צ'אנל 512 כפול 2 ורציתי לדעת לאן אני מחבר אותם לשני הצהובים או לצהוב הראשון והשחור הראשון אני חדש בזה ואני לא מבין כל כך תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by tal.t,

שומעים.. היום קניתי מחשב לגיימינג ב4300 שקל כולל מסך עכשיו יש לי שאלה יך המעבד הזה אל תפחדו תנו ביקורת אמיתית בבקשה מעבדי ‏AMD‎ - ‏Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Tray ‎

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. איך הלוח הזה ??מבחינת ביצועים ופיצ'רים.....ואל תמליצו לי על אחרים אני רוצה לדעת רק על הלוח הצפציפי הזה......ועל החברה שלו היא אמינה בכלל??? http://www.pcchips.com.tw/PCCWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=271&MenuID=22&LanID=0 ומאיפה אני יכול להשיג אותו בארץ? תודה!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים