מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, מצורפת תמונה עם המפרט של המחשב שלי, סך הכל יש לי 2 זכרונות של 1024 כל אחד, DDR 2. יש לי עוד שני סלוטים פנויים ואני לא יודע איזה זיכרון להתאים ככה שזה יעבוד על הלוח אם ביחד עם הזכרונות הקיימים, כאילו ברור שאני צריך לקנות DDR 2 אבל של כמה ג'יגה ואיזה מהירות? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מה ההבדל בין Kingston HYPERX 4096MB 800MHZ DDR2 Dual Channel CL5 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2725 לבין Kingston DDR2 2GB 800MHZ CL5 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1746 אני רוצה שיהיה לי 4 ג'יגה זיכרון. מזה הדגם הזה הייפרX? האם הוא מומלץ ושווה את המחיר? דרך אגב, ככל שה CL גבוה זה יותר טוב? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הלוח אם שלי במפרט - תבדקו אם הוא בכלל תומך מעבד כפול ליבה, אני רוצה לקנות מעבד כפול ליבה שיציג לי חלק HDTV הכי כבד :H264, 1080P וכו'. שיהיה חזק יחסית, והכי סטנדרטי, לא משנה לי, שהמחיר יחסית יהיה נמוך. לא להתפרע, מעבד חזק וזול. תודה
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי! קניתי לוח + מעבד: DFI NF4 ULTRA INFINITY AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX ועכשיו צריך זכרונות, מצאתי: G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL דגם: F1-3200PHU2-1GBZX http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2916 זה מתאים? שמעתי שלא כל זכרון מתאים ללוח.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משחק ב-Rift ובהגדרות הכי גבוהות המשחק לא רץ מעל 20FPS למרות שכרטיס המסך (460GTX) נמצא הרבה מעל הדרישות המומלצות. עשיתי OC לכרטיס ואני עדיין מקבל 20FPS. אני עובד עם מעבד E7400 שעבר OC ל-3.5. האם המעבד חונק את המערכת? דרייברים מעודכנים. 4GB זיכרון מערכת.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1200 ללוח + מעבד זה הכי טוב שמצאתי. כרטיס מסך הוא 4870 ו 4G RAM של קינגסטון. המטרה משחקים: מעבד אינטל- Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray או Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray עם לוח EG41MF-US2H s775 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, PCI-E, VGA, HDMI של גיגהבייט מעבד AMD Phenom II x3 Tripple-Core 710 Socket AM3 2.6Ghz 45nm Tray עם MA770-UD3 AM2+, 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a של גיגה בייט
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שתי הלוחות ואתם תוכלו להמליץ לי לוח אם לCF עד 750 שקל זה המקסימוםםםם המפרט שלי:I5 2400 לוח אם של אינטל כרגע HD 5770 WD BLACK 1.0 TB SATA 3 זה כל מה שאתם צריכים לדעת (לא צריך מארז וספק לדעת) אה וזיכרונות DDR3 KINGSTON 1333MHZ
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איך יודעים אם המקור לתקלה במחשב זה לוח האם או המעבד?? ואי אפשר לעשות אלימינציה כי אף אחד לא יתן לי לוח אם\מעבד כדי לנסות...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקווה שהשאלה לא יותר מדי טפשית אבל אני באמת לא יודע מה הכוונה בלוח אם עם GBL ....
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא שיגעתי לכם את השכל כבר הרבה זמן, אז חזרתי. ניסיתי להבין הרבה זמן מה הקלוק של המעבד קובע, וזה מה שהבנתי: במעבד צינור עיבוד נתונים, הקלוק קובע מתי הפקודה תעבור ממחלקה למחלקה. מכיוון שכך, אם הקלוק יהיה מהיר מדי, אז החישוב לא יסתיים (הקלוק ״ידחוף״ אותו החוצה), ולכן יש הגבלה לקלוק. הבנתי גם שלכל פקודה לוקח מספר קלוקים לא קבוע, אלא זה תלוי במעבד. אז זה לא ממש מסתדר לי- אם הקלוק לא משנה לזמן שלוקח לכל פקודה להתבצע אז איך הקלוק משפיע? ועוד שאלה: אם במעבד מסויים יקח לפקודה מסויימת שני מחזורי שעון לבצע את הפקודה, ואז אני אכפיל את הקלוק של המעבד- אז יקח לפקודה חצי מהזמן?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט לגבי לוח אם ואני לא יודע ממש מה לבחור. אני רוצה מעבד Core i7-930 (או 920), זיכרון של DDR3 במהירות 1,600, וכרטיס מסך Geforce GTX 470. אני לא מתכנן לעשות OC, והמחשב אמור להריץ משחקים כבדים. אני ראיתי שהלוח אם הכי מומלץ כרגע הוא: ga-x58a-ud3r אבל הוא יקר מדי (1,080 שקל). האם יש לוח אם זול יותר שמתאים לצרכים שלי? (רצוי שהוא יתמוך בUSB 3.0 ובSSD) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למעבדי AMD 64 3200+ או 3000+ יש מהירות של 2.0 או 2.2 ג'יג'ה הרץ לעמות הפנטיומים עם 3.2 או 3.0 ג'יגה הרץ? מזה אומר?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כדיי לקנות מ IVORY מעבד 6400?אצלהם זה בלי מע"מ? שווה לקנות אצלהם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד AMD בתושבת AM3, לצערי הוצאתי ושהחזרתי כופפתי פין אחד שנגע בשני. בהדלקה היה רעש של קצר ל-2 שניות ואז מעט עשן לבן. שהוצאתי את המעבד אפשר לראות את הפין המקוצר מפויח קצת וגם פיח על תושבת המעבד במקום בו קוצרו הפינים. השאלה שלי היא האם המעבד מת רק או גם הלוח אם ? שהדלקתי את המחשב ללא המעבד, המאווררים שמחוברים ללוח עובדים ויש חימום של הצלעות קירור של הלוח אם זה מעיד על משהו. אם קריטי אוסיף תמונות. אשמח לתשובה זריזה כי הזמנתי מעבד חלופי מאיביי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בשביל משחקים..... אני לא גיימר או משהו...פשוט רק שיעלה לי משחקים באופן סביר.... איזה מעבד עדיף לי לקחת..?? Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray או Core 2 Quad Q8300, 1333MHz, s775, 4MB Tray
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני שם לב שGigabyte התחילה להוציא עידכוני BIOS חדשים להרבה מהלוחות שלה שמתהדרים בתמיכה בWindows 8 ,מישהו פה יודע מה באמת כזה מיוחד בהם שמביא את התמיכה בWindows 8 למרות שכבר מההשקה הם התהדרו בתמיכה מושלמת בWindows 8 באותם הלוחות החדשים..?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההבדל יוצא בערך 150 דולר למחשב, יש הבדל משמעותי (לשימוש ביתי) בין Core Solo לבין Celeron M?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מבין הלוחות עדיף? המעבד הוא E6600, והזכרונות הם 667.. DDR2.. תודה לכל העוזרים, פיטר..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי עוד שאלות.. קודם כל, מה ההבדל בין לוח אם P5LD2 לP5LD2 Deluxe? שמתי לב שהסוקט של P5LD2 תומך ב Intel Pentium 4, מה זה אומר? שהוא תומך בכל מעבד של PENTIUM 4 כולל כפולי ליבה? תודה
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע אני דיי מרוצה מי המערכת שלי, אבל האם כדי לעבור תושבת ? יש לי כרגע את החלקים הבאים: מעבד- Q9550S 2.83Ghz 12MB S775 לוח אם- GA-P45-UD3LR זיכרנות- GSKILL DDR2 1000MHZ 2GB CL4\ KINGSTON DDR2 800MHZ CL5 והמעבד בOC עד ל3000MHZ שזה דיי גבולי עם הDC שלי, אבל בכל מקרה אני חושב שצריך לעבור הלאה. מה לדעתכם יהיה עדיף ? לימכור את השילוב שלי במחיר טוב, ולקחת I7 870 ביחד עם לוח P55 איכותי לCF, לקחת גם HD6950 לפתוח אותו לHD6970 ולצרף לתמונה עוד GTS450 לצורכי פיזיקה,ואת כל זה לחבר ל2333T ביחד עם OC קבוע למעבד של 4.5Ghz, מה שיקנה לי מערכת גיימינג מקצועית ביותר שזה מאוד חשוב לי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי כולם שמעתי כבר פעם-פעמיים בפורום, על כך שיש דרך לקחת ראם ולהשתמש בו ככונן נוסף (שנמחק בכיבוי המחשב), שנותן ביצועים מהירים מאוד. אז קודם כל- זה מעשי? איפה אני יכול לקרוא על זה עוד? דבר שני, זה שווה את המאמץ? דבר שלישי, איך בכלל מבצעים את זה? ??? וחוץ מזה, איך אני בכלל מנצל את ה"כונן" הזה? אני מתכנן לבצע את זה עם 4GB כי יש לי כרגע 2*4GB ואני על מערכת 32, אז עד שאני אשיג 64 זה ייתן עלייה בביצועים...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת על צמד הזיכרונות האלו האם זה קניה טובה והאם הם אמינים בעבור מחשב lenovo v530 intel desktop עם מעבד i5-9400 ו chipset מסוג b365 https://www.amazon.com/dp/B08C4VGJL3/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_C0.VFb8DE1ATX?_encoding=UTF8&psc=1
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני מוציא את צלעות הקרור שעל המעבד המעבד יוצא יחד איתם כלומר נדבק אליהם בחוזקה. זה קרה לי כבר פעמיים וזה הבהיל אותי וחששתי שתתלש למעבד רגל עקב כך. יש למישהו רעיון איך להוציא את צלעות הקרור ללא המעבד ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כסף לקנות את שתיהם, אבל השאלה את מי? עם אני קונה אינטל הלוח הוא פחות טוב, וגם אין צורב. עם אני קונה AMD יש לי לוח הכי טוב EPOX 8K5A3, ומעבד XP 2000. אבל המהירויות שעון של AMD נמוכות מאוד, השיטת ייצור היא 0.18 מיקרון, ה-FSB הוא נמוך גם, וגם יש להם חצי מהכמות של הזיכרון המטמון שיש באינטל. לאומת זאת באינטל יש גם FSB של 533mhz, הוא מיוצר ב-0.13 מיקרון, יש לו 512kb של זיכרון מטמון, ויש מהירויות שעון גבוהות מאוד מאוד. לעכשיו ה-AMD מספיק מאוד, אבל מה יקרה בעוד שנתיים שכל משחק ידרוש 2000mhz? אז מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תכלס האם יהיה הבדל ניכר בביצועים של שתי מע' זהות לחלוטין למעט סוג הזיכרון(הכמות שווה) והאם זה יהיה שווה את ההשקעה בDDR400
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-