עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by zahi,

שלום לי יש amd fx-8120 כתוב אצל היצרן שהוא צורך 125 w מדוע מופיע אצלי בתוכנת hwmonitor ב packeges 192w

2. Started by AMIR7710,

שלום החלטתי לקנות מחשב חדש ואני צריך שתתאימו לי לוח אם בשבילו... מעבד:Intel Ivy Bridge Core i5 3550 Socket 1155 6MB 3.3Ghz Trayכמות: 1 - מחיר: ₪943 http://www.tms.co.il/product/5741 מארז:SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪540 זיכרון:4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 2 - מחיר: ₪115 כרטיס מסך:MSI GTX460 2GB GDDR5 HDMI DVI BULK - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪399 אני צריך לפחות שני חיבורי SATA 3, אני רוצה לקנות אותו ב - RSM חיבור HDMI..תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  3. Started by himself,

שלום, אני מעוניין לרכוש את הזכרונות הבאים: http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr2-pc2-8500-reaper-hpc-4gb-edition-eol.html רציתי לדעת אם הם מתאימים ללוח האם http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2693#sp במפרט של הלוח האם מצויין: 2x1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 4 GB of system memory Dual channel memory architecture Support for DDR2 1066(O.C.)/800/667 MHz memory modules מתח הזכרונות גבוה מ-1.8V (בין 2.1V-2.2V) בנוסף האם המהירות מתאימה? לא הבנתי מדוע רק ליד 1066 מופיע o.c תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  4. Started by Ace-of-spade,

היי לכולם. אני רוצה להחליף את עיקר המערכת שלי שהיא: intel q9550 asus p5q-d transcand ddr2 800mhz. אני משחק משחקים כבדים,ברשותי GTX680, ומתעסק עם מכונות וירטואליות. יש לציין שאני לא מתפשר על איכות,ולא מסתפק במועט. אני הרבה זמן לא עשיתי סקר שוק ולכן אין לי הרבה ידע בנוגע לסוקטים החדשים. על הלוח אני מוכן להשקיע 2000 ש''ח ולגבי השאר תפתיעו אותי. תודה מראש לעוזרים היקרים.

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  5. Started by Ohad Shimoni,

שלום לכולם יש לי על הלוח כרגע 6 חיבורי סטה, כולם בשימוש. יש לי צורך בהוספת שני חיבורים לפחות, לכן הזמנתי את המוצר הבא מאלי אקספרס הוא מתחבר לחיבור סטה ונכבל מתח שלו, צד אחד חיבור usb וצד שני פין שמתחבר למפצל. עקב כך קניתי את זה- אחרי שהכל מחובר ממוקם הדלקתי את המחשב והתחילו הבעיות. המסך לא נדלק לי, מפה לשם הבנתי שזה המתאם usb שמתחבר לחיבור pci. ניתקתי וחיברתי את הכבל usb של המפצל לusb שנמצא הפאנל בקידמי (מה שלא רציתי לעשות לכן קניתי את המתאם), הממה, הוא מנטל לי שני חיבורי סטה. אני כרגע נימצא עם שני בעיות. 1. המתאם usb מונע מהמסך להידלק. 2. מפצל מנטל לי שני חיבורי סטה של הלוח.

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  6. ‏Core i7 920, s1366, 8MB Tray‎ או ‏Core i7 860, s1156, 8MB Tray‎ ?

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  7. Started by Scorpion17,

שלום, אז ככה החלטתי לשפר קצת את המחשב שהוא יהיה יותר מהיר איך אני יכול לדעת איזה כרטיס זניכרון הכי טוב יכול להתאים ללוח אם intel silver reef d845pesv? המחשב שלי מקרטע ואני צריך אותו לדברים בסיסים.. איך אפשר לדעת לפי מה אני יכול להתאים את הלוח אם לכרטיס זיכרון באפרות המירבית?

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  8. אהלן חבר'ה מקווה שלא יהיו ריבים אבל השאלה כדלקמן: אני רוצה לשדרג את המחשב שלי (לוח אם, מעבד, זכרונות). הבחירה הטבעית הייתה כמובן Core i5 750 של אינטל אבל בדקתי קצת benchmarks וראיתי את ה Phenom II 6-Core 1055T של AMD - שאני יכול להביא באותו מחיר כמו של האינטל השאלה היא - על מה ללכת? אשמח אם תספקו גם הסברים ולא רק תשובות יבשות ;D תודה מראש ושיהיה לכם אחלה שבוע! sUP.

9. Started by Saggitarius,

שלום וערב טוב לכולם! כבר הרבה מאוד זמן אני מיסתכל על הדיונים בפורומים , אך רק עכשיו נירשמתי ואני מקווה להישתלב פה היטב. ועכשיו לעינינינו. בעזרת השם אני בזמן הקרוב הולך ליקנות מחשב חדש, שיהיה מיועד לדברים רבים ומגוונים. לאחרונה ניתקלתי בתופעה שכולם ממליצים על מעבדי 64 BIT ואני ניקלעתי לדילמה בנושא איזה מעבד לקחת. אני מעדיך כאמור אינטל וחשבתי לקחת את המעבד 8.2 או ה - 3.0. שאלותי אליכם היא: כמה זמן לדעתכם יוכל להחזיק כזה מעבד וכמו כן האם כל התוכנות והמישחקים שיצאו בעתיד יהיו מותאמים גם ל 32 BIT או שהכל יעבור ל 64 BIT? לא יווצר מצב שבו בעוד כשנתיים שלוש מעבד שציינתי יצא מכלל שימוש ושום דבר לא יוכל ליפעול עליו? האם עדיין תישאר תמיכה ל 32 BIT? תודה רבה לכולם.

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  10. Started by drumtroll85,

מישהו יודע מה זה הצ'יפ הזה ואם הוא שווה משהו בכלל???

• 12 תגובות
    • 964 צפיות
  11. אז ככה יש לי ביוס של phonix והבנתי שבגלל שזאת גירסה ישנה הוא לא מזה הרדיסקים בגדלים גדולים מ 80 גיגה ומעלה ובלל זה הוא מראה לי שיש לי רק 75 גיגה. אז מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לעדכן את ה ביוס שלי ( הפוניקס ו לא של הלוח) http://www.phoenix.com/en/home/ מישהו יכול להגיד לי גם בדיוק מה אני צריך יש שם הרבה גירסאות הלוח שיש לי הוא ה abit nf7 ver 2.0 http://www.phoenix.com/en/products/phoenix+cme+firstbios/desktop/ הנה עוד ? אני ישמח עם מישהו יכול להסביר לי איך אני מעדכן את זה.

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  12. שלומות, אני שוקל שדרוג למעבד פרסקוט 3.0, מחפש המלצה ללוח אם וזכרונות. המחשב המדובר משמש להקלטת אודיו. דרישות מינימליות: - 2 X זכרון DDR בנפח 512 מגה, עם יחס מחיר-ביצועים הכי טוב - לוח אם כולל LAN - גמישות לאוברקולקינג, אבל לא ברמה רצינית מאוד (המחשב שקט במיוחד ולכן לא מספק קירור ברמה קיצונית) - תקציב בסביבות ה-2500 ש"ח (כולל המעבד). בנוסף, כמה ריאלי לדרוש על שילוש של P4S8X Asus, מעבד P4B 2.4 ומודול זכרון אחד Kignston ValueRAM 512? בתודה מראש, שי

• 17 תגובות
    • 964 צפיות
  13. Started by Grave Digger,

מה זה RAID ומה זה עוזר לי אם יש לי את זה על הלוח?

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  14. Started by Bar_B_q,

מממ אחרי שלא הגיבו בת'רד שפתחתי שאני רוצה המלצה על לפטופ בסביבות ה 900 -1000 $.. אז אני מחפש ... והרוב שבטווח מחירים שלי הם בעלי מעבדים Celero ... או Atlon XP למינהם אבל אני לא רוצה תמחשב למשחקים... אז כאלו מביחנת ביצועים.. ובלאי.. כאלו שלא יהרס תוך שנה שנתיים.. ומבחינת אחריות..מה כדאי?! או בכלל כדאי P3?! ( לא נתקלתי הרבה..)

• 13 תגובות
    • 964 צפיות
  15. Started by Kenny,

היי , רציתי לשפר את המחשב , אין לי כל כך הרבה כסף לעשות את זה.. משהו כמו 2500 שקל + כמה שאני יקבל על החלקים הישנים. יש לי כרגע : P3 - 1000mhz mother board Gigabyte Via694x gf2 mx 64mb 256mb sdram הכרטיס מסך כבר החלטתי שזה יהיה ה Radeon9500 pro שזה עולה משהו כמו 1200-1300 שקל. עכשיו נשאר לי מעבד זכרונות וכרטיס מסך... בכמה שנשאר. אני לא צריך מעבד מהטובים ביותר , משהו כמו Amd 2000+ בהחלט יספיק. לוח אם אין לי מושג... זכרונות... 256 נראה לי שיספיק גם.. כתבו הצעות.. תכניסו גם את המחירים של החלקים פחות או יותר. ואני לא יודע אם אני צריך מארז חדש.. תודה , ש.

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  16. Started by JediMaster,

שלום לכולם! קודם כל, אני לא יודע אם הדיון שייך לכאן או לווינדוס, אבל אני מהמר. אוקיי, אז ככה: בן דוד שלי רצה לפרמט את המחשב שלו. יש לו לוח אם OptiPlex GX270 של Dell. הכל טוב ויפה הוא הכניס דיסק (מקורי) של ווינדוס שהיה גם מותאם במיוחד ללוח אם של דל שיש לו (מסתבר שיש משהו כזה). בגלל שהיה לו Service Pack 2 הוא לא הצליח להפעיל את ההתקנה מווינדוס אז הוא פשוט ניסה דרך הבוט. ההתקנה מאתחלת את עצמה וכו', ובדיוק כאשר היא עומדת להתחיל ולשאול אותך שאלות אם אתה רוצה Recovery Console או התקנה חדשה וכל שאר הדברים, בום, מסך כחול ועליו UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME. אני לא זוכר את כל ההודעה בע"פ אבל זה המליץ לנסות לבטל Caching או Shadowing. אחרי זה באתי אליו, וניסיתי הכל, אבל באמת הכל. בתור התח…

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  17. מה עדיף מבין שתי האפשרויות האלה מבחינת ביצועים: RADEON 9600XT 128MB+512MB PC3200 VS RADEON 9550 128MB+1gb PC3200 ???

• 12 תגובות
    • 964 צפיות
  18. Started by Snufkin,

אני קונה בימים הקרובים מעבד AMD 64 ביט בסוקט 939 (כנראה 3200). עכשיו לפי מה שהבנתי יש שתי סוגי ליבות למעבד איזו עדיפה ואיך אני יכול לזהות איזו ליבה יש למעבד שאני קונה? שאלתי את התאילנדים אבל בואו נגיד שחכמים הם לא!!! אני אשמח לקבל עזרה...

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  19. Started by RayZ,

בכמה לדעתכם אני צריך למכור מחשב: Intel Celeron D - 2.8Ghz GIGABYTE (לא זוכר דגם) Chipset SIS (צ'יפסט ישן) nVIDIA GeForce 3 mx 64mb 256MB SPEASTEK 333Mhz ספק ג'נרי , ומארז מאודר ודיי יפה. בכמה למכור?

• 14 תגובות
    • 964 צפיות
  20. אני רוצה לקנות לוח אם כזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6574 עכשיו רציתי לשאול שתי שאלות... 1) האם אפשר לחבר ללוח הארד דיסק רגיל עם כבל IDE או שאם יש שם חיבור לSATA אני חייב SATA בשביל זה?? 2) יש לי עכשיו 512MB זיכרון ועוד 256MB זיכרון אם אני ישים אותם לא בדואל זה יעבוד טוב? (על לוח שתומך בדואל...) ואם יש לי שתי זכרונות של 512MB הם חייבים לתמוך בדואל או שזה לא משנה?? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  21. Started by salmonela,

הי, אני רוצה לקנות מחשב למשחקים. החלטתי ללכת על AMD single core. השאלה היא איזה. האם ללכת על 3200 venice או לשדרג ל3500 או 3700?? ההבדל מחירים הוא לא גדול ככה שהמחיר הוא לא השיקול העיקרי אם הם באמת שווים את זה. או ש-3200 הוא המשתלם ביותר?

• 20 תגובות
    • 964 צפיות
  22. Started by SuBeX,

איזה תצורה של 512 MB זיכרון תהיה הכי טובה למפרט הבא: מעבד SEMPRON 3000+ 939. לוח אם ASUS A8N-VM CSM אני לא הולך לשדרג למעל לג'יגה זיכרון בעתיד אז לא אכפת לי שיהיו לי 4 סטיקים של 256. השאלה היא האם התצורה של המעבד+לוח תומכים בזיכרון DUAL ואז עדיף לי לקחת 2 סטיקים של 256 עכשיו ובעתיד לשדרג אם אני ארצה, או לקחת סטיק אחד של 512 עכשיו כי זה לא משנה. נ.ב. - אני לא מתכנן OC. נ.נ.ב. - בבקשה שזה יהיה המלצה שאני יכול לקנות מנועה כי אני קונה את המחשב מהם.

• 22 תגובות
    • 963 צפיות
  23. אני רוצה לקנות 2 סטיקים של 1024 איזה זכרונות כדאי?? וכמה זמן הם יחשבו כטובים??

• 20 תגובות
    • 963 צפיות
  24. Started by ilanb0,

לא מזמן קראתי באתר כאן שכבר מייצרים לוחות אם עם כרטיסי מסך מובנים שהינם ברמה גבוהה - שיכולים להיות טובים לגיימר הבינוני. האם הדבר תופש תאוצה? לאחרונה קניתי כרטיס ATI Radeon 9550 . האם הלוחות המדוברים הינם עם כרטיסים ברמה כזו?

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  25. שלום אני צריך לוח אם וזכרונות למעבד phenom ii 1090 (יש לי כרטיס מסך hd4650 ), לא מתוכנן OC ,רמת השקט לא רלוונטית.היציבות היא הדבר החשוב ביותר עבורי . כמו כן חשוב שללוח יהיו יציאות USB3 ,יהא מותאם בחומרה (ולא רק בביוס) למעבדים בסוקט AM3+ (עבור שידרוג עתידי) ועם 4 סלוטים לזכרונות. עבור צרכי אני גם זקוק ל 8gb זכרון. השימושים העיקריים : מולטי טסקינג אינטנסיבי הרצה במקביל של תוכנות המהודרות עם GCC(תחת לינוקס) בעלי זמן ריצה ארוך ,וירטואליזציה של מערכות הפעלה עם VMWARE. הרצה מקבילה של אפליקציות ב COMSOL . אני מתכוון לרכוש מזיגזג, חשבתי על : http://www.zigzag2000.co.il/2p/ GIGABYTE GA-990XA-UD3 - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15846 כמות: 1 …

• 4 תגובות
    • 963 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.