מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
-
שלום !!!!!!!!!!!! רציתי לשאול בישביל חבר שלי עם משתלם לו לקנות עוד סטיק אחד של זיכרון כי יש לו רק 256 ): ומה המחיר שלזה (כי לא מצאתי )
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מה המעבדים עושים בעצם? למה כזה חשוב איזה מעבד יש לנו?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
לא מעוניינים להמתין עד להשקה של דגמי NUC רשמיים מאינטל עצמה בהתבסס על הדור ההיברידי הראשון? היצרנית הטאיוואנית מתיימרת להקדים אותה ומכריזה על מספר מוצרים למכירה כבר עתהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
- 2 followers
-
-
יש כאלה? מה ההמלצות? כרגע בלי תקציב פשוט צריך לראות דגמים והמלצות..
-
- 11 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה מיועד לעריכת וידאו (אפטר אפקטס פרמייר וקצת פוטושופ). אמרו לי לחפש באתר יצרן של התוכנות כל מיני פרטים כדי לבחור את החלקים, וממש לא הבנתי מה אני אמור לחפש, אז אם מישהו יכול לעזור לי ולהכנס, או להגיד לי בדיוק לאן ואיך, זה יעזור מאוד. מעבד- בסביבות 700-1000 ש"ח הערות: האם התוכנות הנ"ל ינצלו 4 ליבות? אם כן, זה כדאי? או שעדיף 2? לוח אם- בסביבות ה- 300-500 ש"ח. הערות: חייב firewire. זכרונות- בסביבות 300-500 ש"ח ל- 4 גיגה הערות: נראה לי אני אצטרך 4 גיגה. והבנתי שהכי כדאי 2 של 2 גיגה. אז, איזה זיכרון של 2 גיגה הכי מומלץ?
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב התעללויות - CELERON 1000 אם 256 SDRAM ולוח של ASUS מדגם cusi-m אני מרוצה - מחשב כזה בחינם איך אפשר להיות לא מרוצה ! הדבר הקטן שקצת ביאס אותי זה שהלוח הוא הכל OnBord כרטיס קול+כרטיס רשת+כרטיס מסך(הכי מבאס) עכשיו העידכון האחרון הוא מ 98 - ככה ראיתי בביוס תעזרו לי למצוא עידכונים לביוס + ללוח (ולכל הדברים שעליו) תודה
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
להחליף מעבד amd לאינטל או שצריך להחליף לוח אם, יש לי מחשב מלפני 4 שנים ואין לי כרגע כסף למחשב חדש אז אני מנסה לקמבן שיפורים בברכת יום טוב לכולם
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום חברה, אתמול בניתי את המחשב הראשון שלי: MSI K8N Neo2 Platinum AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box SAMSUNG 256MB PC 3200 DDR 400 * 2 ATI Radeon 9600XT 256MB TV DVI Dual-Head AGP Video Card Retail זה עיקרו של המחשב. עכשיו יש לי 2 שאלות, קודם כל, איך אני יכול לדעת שכרטיס המסך הוא באמת 9600XT ולא PRO, SE או רגיל? איפה אני יכול לראות את זה בהגדרות של המחשב? הדבר השני הוא, איך אני יכול לבדוק את הביצועים של המחשב? האם יש תוכנה טובה שיכולה לבדוק אותו? כמו למשל שהוא לא מתחמם יותר מידי אחרי שמשחקים בו יותר מידי ודברים כאלה? כמו כן, ששמתי את הגריז טרמי על המעבד, נשפך לי קצת על הקצה של המעבד, כלומר הוא לא נגע בפינים או משהו, זה יכול להשפיע איכשהו?
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שילוב של ליבות העיבוד החדשות מבית חברת Nuvia תזניק את הביצועים ותאפשר להתחרות במעבדים של אינטל ו-AMD מצד אחד - ובמעבדיה האישיים של אפל מהצד השני?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 415 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אפשרות לרכוש ב 600 שקל או : אינטל H510+I3100F או AMD A320/520/B450 + 5500 יש לי אפשרות ל 3 לוחות עם ציפסט שונה אני יודע שהמעבדים יחסית ישנים אבל יש לי כרגע I3-7100 ואני רוצה לשדרג עד 600 שקל ובכל מקרה השידרוג יהיה משמעותי
-
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום מופיעה לי ביומיים האחרונים הודעת שגיאה "00" על הצג של הלוח אם (שבחתימה) חיפשתי בחוברת ולא מצאתי מה הפירוש (מצב תקין זה FF) עידכנתי את הביוס וזה לא ניפתר. כמו כן פעם אחת ההודעה השתנתה והיה כתוב 01 (שזה לפי החוברת "expand the Xgroup codes locating in phsical address 1000:0") מה זה אומר? תודה
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
הרכבתי כמה שדרוגים למחשב , תגידו לי מה הכי משתלם . 1 2 3 4 5 6 תודה
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
ידוע שהוא תומך בדואל צנל של כרטיס מסך . האם יש מגבלה על זה ??? כלומר עד גירסה מסויימת ? ואם יש האם יש אפשרות עתידית לשדרג את הביוס לתמיכה של מתקדמים יותר ?
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1171018124/65519/ מישהו מכיר את הלוח אם הזה? למה הוא כ"כ זול?! 630ש"ח ב skypc.co.il [br]פורסם בתאריך: 27.02.2007 בשעה 23:06:29 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813127237ביקורות סבירות... בעיות עם הספקת כח לחיבורי ה PCI לא נראה לי מציאה כרגע.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה עדיף מבחינת תצורה וביצועים לזיכרון בנפח 32GB: 16x2 או 8X4 המפרט הוא: AMD 5900X ASUS DARK HERO X570
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2939
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
"מטפלי הפסיקות" (Interrupt Handlers)?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התכוונתי לקנות לוח p35c-ds3r שהוא יחסית זול ומשתלם + מעבד QUAD של פנריין רגיל שאמור הייה לצאת לשוק בשבועות הקרובים. אולם בעקבות הידיעה שהתפרסמה באתר זה בדף הראשי : http://hwzone.co.il/news/1198709646/98699/ ציטוט : [glow=red,2,300]"[/glow]אינטל: הסיבה לעיכוב - לוחות אם הסיבה לעיכוב בהשקת מרובעי הליבה החדשים של אינטל - לוחות האם. לוחות אם המיועדים לשוק הביניים עלולים להיות בעיתיים בשימוש עם מעבדים מרובעי הליבה החדשים של אינטל בטכנולוגיית יצור של 45 ננו-מטר. מעבדי ה-Yorkfield של אינטל, בטכנולוגית יצור של 45 ננו-מטר, יועדו להשקה כבר בסוף השנה הנוכחית אולם, מסיבה לא ברורה, דחתה אינטל את השקתם. הבעיה הקשורה ל-FSB נתגלתה בלוחות לשוק הביניים המשתמשים במעגל מודפס (PCB) של 4 שכב…
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
אז מפאת תקציב מוגבל מתכנן לשדרג רק את השילוש כרגע בעתיד מתכנן לשדרג גם כרטיס מסך ומארז רכיבים שקיימים היום מעבד E8400 לוח אם P35DS3L כ.מסך HD 6870 ספק כוח COUGAR A660 דיסק קשיח ראשי SAMSUNG 840 PRO 256 כאמור כרגע מתכנן להחליך רק מעבד זכרונות ולוח בתקווה שהכרטיס מסך לא יהווה מגבלה בשדרוג אם הוא כן מהווה בעיה אז כנראה שאחליף גם אותו תקציב לשילוש הוא 2500-3000 לגבי OC כרגע לא מתוכנן אלא אם אהיה חייב (צוואר בקבוק וכו) מוכן לשלם על האפשרות של אוברקלוק כמה שקלים נוספים חשוב לי שיהיו בלוח הרבה פיצרים כמו WIFI ושאר ירקות
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף למחשב כרטיס זכרון אחד מסוג DDR1, כרגע קיים כרטיס במהירות 400MHZ. הבנתי שמבחינת מהירויות אם אקנה כרטיס במהירות שונה הם יעבדו ביחד במהירות הנמוכה יותר. אבל עד כמה חשוב שהכרטיסים יהיו זהים מבחינת חברה/דגם? האם שני כרטיסים לא זהים לחלוטין יכולים לעבוד ב-dual channel? אם לא, עדיף כרטיס של 1GB מאשר שניים של 512MB שלא עובדים ב-dual channel, נכון?? תודה!
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
אז ככה החלטתי לבדוק במחשב של אחי את הלוח אם שלו ואת הצי'פסט סבבה לוח אם ראיתי msi אוקיי עכשיו תראו מזה מציג לי בלשונית של הצ'יפסט http://www.siz.co.il/my.php?i=jmzmtwajjy3i.jpg אז מזה אמור להיות p45 p43 או G האלה למה מוצגים 4 ציפסטים מז"א? באמת תודה למי שיעזור לי שבסוף אני לא יגלה שרימו אותו :\ וגם חשוב לציין שהמחשב נקנה לפני 3 חודשים.
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-