עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכל התותחים, אשמח לעזרה תודה מראש.. אני רוצה להבין פעם אחת ולתמיד את הייתרונות של מעבד i7 לעומת i5 בגרפיקה, רינדורים וכאלה(ידוע של- i7 יש HT). כמו כן האם לפוטושופ עדיף i7 או שמספיק i5 , מה עם עריכת תלת מימד, מה עדיף ? כמו כן היכן יש העדפה לכמות זכרון גדולה 8/16 GB פוטושופ, תלת מימד/סוליד? אם תוכלו לצרף קצת גרפים ובדיקות אני אשמח

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  2. בביקורת זאת נצלול בפעם הראשונה אל תוך ערכת שבבים חדשה לחלוטין בתושבת ה-AM4 של AMD - עם לוח אם מתקדם למדי מבית אסוס לכתבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by cheneilat,

איך אפשר לבדוק את סוג הזיכרון שלי ? (DDR,DDR2...) ואם ברצוני להוסיף כרטיס זיכרון נוסף,זה תלוי בכרטיס שכבר נמצא על הלוח אם ? הם חייבים להיות אותו סוג ? ???

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  4. Started by sPoiled,

אני רוצה לדעת, סתם לידע כללי שאולי יבוא לידי מימוש בעתיד, את הדרכים לעידכון ביוס. או בקיצור איך מעדכנים ביוס? תודה.

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by shlomi007i,

לאחרונה הוספתי סטיק זכרון מסוג -Corsair 4GB DDR3 1600MHz CMZ4GX3M1A1600C9 הוספתי אותו על ה- Kingston 4GB DDR3 1600MHz KVR16N11S8/4 שקיים אצלי. עכשיו ה cpuz מראה לי על הסטיק החדש שהוא pc3-10700 ועל הסטיק של ה Kingston מראה לי - pc3-12800 אשמח להסבר. מצורפים תמונות של המערכת שלי.

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by blabla2002,

טוב לא ממש נימצא פיזי בארץ אבל יש כבר מחיר http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3541

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  7. אלה התוצאות שקיבלתי : איך יכול להיות ש I5 11400F מקבל יותר ניקוד מ 5600X ? למרות שזה בקושי אחוז 0.6% אבל עדיין וה 12400F חזק מ 11400F רק ב 4%

8. Started by bluemail,

תגידו נדמה לי או שAMD ירו לעצמם ברגל ברגע שהגבילו את הזיכרון המתמון ל 1/2 מגה למעבד :s05:

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  9. Started by _xyz,

יש לי שני מודולי זיכרון. ה BIOS (וגם windows) מתעלמים מהמודול שנמצא ב slot השני. אם אני מחליף בין שני המודולים - הביוס שוב מתעלם מהמודול בslot השני (כלומר, הוא מכיר רק במודול שלפי ההחלפה הוא התעלם ממנו). לעומת זה, תוכנות כמו cpu-z מזהות את שני המודולים. פרטים (מתוך PC WIZARD) : הזיכרון: מצד אחד הוא מזהה מודול של 1024MB ומודול של 512MB, ומצד שני הוא כותב "A1 : empty". למה? General Information : A0 (RAS 1, RAS 2) : 1024 (Double Bank) A1 : Empty Information SPD EEPROM (A0) : Manufacturer : PDP Systems Part Number : PSD1G400 Serial Number : Unspecified Type : DDR-SDRAM PC-3200 (200 MHz) - [DDR-400] Size : 1024 MB (2 rows, 4 banks) Module Buffered : No Module …

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  10. אז ככה,אני משאיר את המחשב פתוח בלילה בד"כ,הבנתי שהCool N' Quiet אמור להפחית את מידת הרעש שמחשב מייצר. לא מצאתי את האופציה הזאת בביוס ולא בדרייברים של Amd . אז שתי שאלות. 1.שווה בכלל להפעיל את זה,זה עוזר במשהו,אם זה מתעסק עם הקלוקים זה לא מסכון? 2.איך מפעילים את זה? תודה

• 10 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by עגבניות,

http://www.orderingmemory.com/selector/index.asp?imodule=CT2KIT25664BA1339&WSMD=CT2KIT25664BA1339&WSPN=CT2KIT25664BA1339&bsn=CRGELECTRONICS אפשר להכריז על מותו של ה ddr2

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני לא נוהג להמהיר את המחשב בשום דרך. קניתי מעבד חדש (amd 4800x2 2500 mhz)התוכנה מראה לי כאילו שאני ממהיר את המעבד. דבר נוסף: במעבד הישן, לא דואל (amd 3200 ) הטמפרטורה היתה הרבה יותר גבוהה. כ 45-50c ופה היא נמוכה בצורה מוגזמת. זה צריך להיות כך?

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  13. אני רוכש השבוע את הלוח הזה של גיגה בייט... הוא נחשב סביר לאובר קלוק ?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  14. http://www.theinquirer.net/?article=19400 WHILE ABIT'S K8T890 board is almost ready, we have learned that it might take two more weeks until they ship to reviewers and a little bit later to customers. לפי מה שהם אומרים עוד כ חודש כנראה איזור סוף החודש הלוחות יתחילו להימכר... Retail Nforce 4 Ultra boards should show up at the same time and we expect to see some ATI RS480 motherboards - this will be a hard competition. כנל בקשר ל לוחות ה nforce 4 ו הלוחות מבית ATI rs480 שאומרים כולם לצאת כמעט באותו הזמן... זאת אומרת תחרות כבדה... היתרון לצרכנים מחירים אטרקטייבים ובמחר גדול חיסרון מבחר גדול (שהוא גם ביתרונות ) וקשה יהיה לדעת מה הכי טוב עד שלא יגיעו ביקורות שיעשו השו…

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  15. מלבד ה SLI כ התכונות האחרות של ה NF4 U גם כן נכללות כמובן. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21520

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  16. nvidia פיתחה גרסה של ה NF4 שעובדת עם לוחות אם של מעבדי פנטיום 4, הלוח כולל גשר צפוני של אינטל וגשר דרומי של NVIDIA שמאפשר SLI, קיר אש וחיבורי SATA2. ובכן, הביצועים של הסלט תורכי הזה של מעבדי מערכת הוא על הפנים בהשוואה ל NF4 המקורי. השיג ציון נמוך יותר ב 4000 נקודות ב 3dMark05. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21732 הערה: לא מפליא, לאינטל אין בקר זכרון מוכלל, לאינטל יש גשר צפוני ודרומי (ב NF4 המקורי יש מעבד מערכת בודד), לאינטל אין הייפר טרנספורט.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  17. Started by GZA3,

קניתי מחשב חדש ויש לי PCI-E ב SLI עכשיו אין לי כרטיס מסך ב PCI-E כי הוא עוד לא הגיע $%$@#% לעזאזל אני כבר שלוש שבועות עם מחשב חדש בן זונה פה ולא מפעיל אותו בגלל זה ! אולי שווה לחבר כרטיס מסך PCI ישן מאוד ? זה יעבוד בכלל ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. לאיזה מעבד הוא משתווה הוא טוב יותר מ Q6660 ? או מ Q9550 ושמעתי ש Q9550 זה שתי ליבות מודבקות זה נכון?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  19. Started by udi,

אני רוצה לקנות את המעבד בנ"ל שאני ניגש לחנויות ושואל על stepping כל פעם מביאים לי אות אחרת G0 , B3 .... האם סידרת היצור של המעבד באמת חשובה ? והאם עלי להתעקש על סידרה ספציפית ?

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  20. Started by climax,

בדקתי בכל התוכנות CPUZ 1.21, EasyTune4 שהגיעה עם הלוח אם של גיגהבייט ובהם אני רואה שה voltage במעמבד שלי לא יציב! הוא על 1.450-1.470 כל הזמן במקום 1.500 מפרט: AMD Athlon 64 3000+ SH7-C0 (not cool'n'quiet) Gigabyte K8VT800 Pro mobo 512 MB GIEL - stock fan 330W PSU TRUE

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  21. http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentium-d-920-930.html ה amd עדין אוכל את ה אינטל אפילו שהוא עם OC! ( אני גם רוצה להזכיר שגם ל AMD אפשר לעשות OC , לכן קחו את ההשוואה הנקיה של המעבדים ללא ה OC) אז להפסיק להמליץ על האינטל חזרה לחיים האמתיים ;D

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by The Ball,

שלום לכולם יש לי 2 שאלות 1) ב- NORTH BRIDGE כתוב לי MCP-T מה זה אומר? 2) שמתי את שתי הזכרונות שלי באותו סידור כמו שאמרו בכתבה על הלוח של CHAINTECH וזה עדיין לא עובד לי למישהו יש רעיון מה לעשות? או אולי לשנות משהו בביוס? תודה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  23. יש לי לוח Gigabyte GA-8SQ800 Ultra שתומך ב- Dual Channel וקניתי שני לוחות זיכרון Kingston KVR400X64C3 512MB DDR כשהזכרונות מחוברים אחד ליד השני פונקצית ה- Dual Channel לא מופעלת והכל עובד מצויין, אבל כשאני מחבר אותם בצורה שה- Dual Channel מופעל, המחשב נופל אחרי חצי שעה מקסימום. (ממש מסך כחול) וגם זה עובד רק בשני הסלוטים הכתומים, אם אני משתמש בסגולים המחשב לא פותח מסך בכלל. מישהו ניתקל בבעיה כזאת? תודה לעוזרים !!!

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  24. אוקיי סוף סוף קיבלתי את הקונרו (עד עכשיו המערכת הזאת הייתה רצה על CELERON אבל אתמול הכל השתנה ! המערכת הורכבה בנוסף לחלקים שהשארתי בקופסא עד שהמעבד יגיע... בכל מקרה עוד כה ימים נלחץ את המערכת ונראה לאן אפשר להגיע איתה (עכשיו אני פשוט רוצה לבדוק שהכל יציב והקירורים למינהם עובדים טוב),עד אז הנה כה תמונות של מההרכבה ושל המערכת. שיהיה לכולם סופ"ש פצצה. [attachment deleted by admin]

• 113 תגובות
    • 9.1k צפיות
  25. Started by שמנואל,

אהלן. כבר ביקשתי את דעתכם בעבר אבל אני מרגיש ממש חסר אונים מול מה שקורה: יש לי PRESCOTT 3.2 ואני כבר ממש רואה מגמה של התחממות קבועה לאורך הזמן. כשהוא היה חדש היתה הטמפ' בד"כ בסביבות 62 מעלות ועם הזמן היא עלתה ל- 74 וכעבור חצי שנה יש לי טמפ' קבועה של 77 מעלות במצב מנוחה. כשהמחשב מתאמץ זה מגיע ל-82 מעלות !!! צירפתי תמונה שמראה את המצב כשהדופן השמאלית של המארז בכלל פתוחה - זה מפחיד. התמונה: האם יש מישהו שעבר את אותה חוויה ויאמר לי מה לעשות ? אני מרגיש שגם בטווח הטמפ המטורפות של הפרסקוט זה כבר חריג. האם תוספת מאוורר בדופן במקום הצינור שמוליך אוויר למעבד תעזור ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.