עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה המצב אנשים ?.. ניסיתי לעשות OC במחשב של אחי (את המפרט שלו תוכלו לראות במפרט מחשב מתחת לשם משתמש שלי בצד) וזה הגביל אותי עד ל - 3.0 ... כשהגעתי ל - 3.2 זה היה לא יציב ועשה לי ריסט ... הטמפרטורה של המעבד הייתה 40 מעלות ואני לא רואה סיבה למה לא להגיע ל - 3.2 ולעצור שם (קירור סטוק) . לפי מה שהבנתי ממה שקראתי באינטרנט שהלוח אם שלו מגביל ב - OC וחיפשתי דרכים איך להוריד את ההגבלה ... הגעתי ת'רד שמישהו כאן פתח לפני שנתיים וטען שהוא הצליח לצרוב גרסא של P4S800D על Asus P4S800D-X (הלוח אם של אחי) ואחרי כמה הודעות הוא כתב שהוא אפילו הצליח לצרוב על הלוח אם שלו את ה - P4S800D-E Deluxe . עכישו יש לי כמה שאלות ... הורדתי למחשב את הקובץ עדכון ולפי מה שקראתי בתר'ד שהוא פתח הבנתי איך לעד…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Director,

שלום לכולם. קראתי במספר אתרים כתבות על המעבד 9950 של AMD , והיו שם גם השוואות בין AMD 9950 ל INTEL Q6600 . ברוב ההשואות המעבד 9950 לקח , אז למה הוא לא כ"כ מומלץ ? גם המהירות שהוא מגיע בסטוק היא יותר גבוהה מה Q6600. אז למה אף אחד לא ממליץ ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by avirokach,

אני מחפש לוח שיחובר עם E5200 והדרישות שלי הם שיהיה ATX עם חיבור FIREWIRE, כרטיס מסך OB ועם לפחות 2 מקומות PCI בשביל כרטיסים קודמים. המחשב מיועד לשימושים ביתיים ומשרדיים וחשבתי להוציא על הלוח עד 500 ש"ח עם עדיפות לפחות מזה. ראיתי את הלוח הזה GA-73PVM-S2H שהוא אומנם M-ATX אבל עונה כל שאר הדרישות, למישהו יש ניסיון איתו? יש לכם המלצות אחרות עבורי?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  4. שלום, קניתי מחשב בתקציב של 1700 שקל מעבד INTEL E5200 כ. מסך INNOVISION 9500GT DDR2 זכרון KINGSTON 2GB צורב, ספק 450W, דיסק 320GB. המחשב היה אמור לבוא עם לוח GA-G31M-S2L G31 (כ. מסך מובנה) ואיכשהו המוכר המליץ לי ללכת על הלוח הזה של MSI. מה אתם אומרים עליו? שימושי המחשב הם אינטרנט, משרדיים, לא הרבה משחקים. מה אתם אומרים על הלוח הזה בכללי, ומה אתם אומרים עליו לעומת הלוח הנ"ל של Gigabyte? תודה,

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  5. צריך המלצה ללוח מיקרו ATX (ויותר קטן) עם כרטיס קול רשת ומסך מובנים. בלי מעבד, שיהיה סוקט 775 (תומך פנטיום D) כמה שיותר זול עדיף, לא מחפש פיצ'רים מיוחדים, רק שיהיה DDR2 תומך לפחות 800MHZ ושיתמוך SATA.

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  6. Started by urilevi,

יש לי לוח אם של GA965PS3 Gigabyte רציתי לדעת אם הוא תומך במעבד הנ"ל: intel pentium dual-core e5200 box ורציתי לדעת אם הוא תומך גם במעבדים מהסדרה הזו היותר מתקדמת: כמו למשל: intel core 2 duo e7300 box תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  7. מבחינת מחיר וגם ביצועים. אני יודע שבכללי אינטל הרבה יותר מתקדם מ AMD ,כלומר המעבד הכי חזק של אינטל הרבה יותר טוב מכל מעבד של אייאמדי (אני לא מדבר על CI7). אם ניקח שני לוחות אם תואמים ומעבדים תואמים בביצועים של שני החברות מה יהיה יותר זול?

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by BOMBADIR,

צהריים טובים אני כרגע בתהליך בניית מפרט מחשב ואני מתלבט בין 2 לוחות אם,אפשר להגיד שאני מתלבט בין 2 ערכות שבבים. P45-DS5 X48-DS5 מתוכננת מערכת עם E8400 ו8GB זיכרון של ג'יסקיל 900MHZ המערכת תעבור OC במינימום ל4GHZ והמקסימום הרכיבים יחליטו ... איזה משתי ערכות השבבים ייתנו לי את הביצועים הטובים ביותר בOC כרגע...והאם בחירה בE8400 היא נכונה נכון להיום או שעדיף ללכת כבר על מרובע ליבות כלשהו ...המחשב מיועד לצרכי משחקים אינטרנט וHD בעיקר

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי 512MB במחשב וכל הזמן מופיעים לי הודעות של זיכרון נמוך ...והוא בקושי זז. בקיצור יש באתר ZAP זיכרון 1GB מהירות 400 סמסונג ב 170 ש"ח ואני אוכל כבר חודש את הראש מה לעשות מצד אחד אני צריך מחשב נטו אינטרנט ואופיס ומוזיקה ובשביל זה מספיק סטיק של 1GB DDR1400MHZ אבל מצד שני זה זיכרון ענתיקה ומחיר מופקע ! ב 330 ש"ח אני יכול לשדרג את המערכת שלי מצד ימין במקום לוח 661FX ל G31 ובמקום זיכרון 512DDR1 ל 2048 במהירות 800 . אני אקבל לוח יותר טוב וזיכרון יותר טוב ומהיר אבל באינטרנט אני בקושי ארגיש הבדל אני בסרטים זה הפרש של 160 ש"ח כולה אבל אני לא יודע מה לעשות כבר חודש אני שובר את הראש :bash: חשבתי לחכות אבל נראה לי שתהיה עליה של מחירים סטיק של 2GB במהירות 800 עולה …

10. Started by AviadTe,

אם יהיה לי מעבד E7300 וכרטיס מסך 9800GT 512M Palit איזה לוח אם אני צריך כדי שלא יהיה לי צוואר בקבוק ועולה בסביבות 200-300 ש"ח והאם הספק יספיק?.. http://ivory.co.il/product.asp?produ...45&CatCode=409 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  11. בעקבות כרטיס מסך שקיבלתי ( geforce 7600gs pci-e ) עד עכשיו היה במחשב הזה gf 6200 - agp . יש לי שני סטיקים של זכורונת ddr 400 mhz אחד של 512 והשני 256 . זהו. מכירים משהו זול ואמין שיכול לשרת את צרכי? תודה!

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  12. שלום השאלה בכותרת... אני פשוט רוצה לדעת לפני שאני קונה מחשב חדש אם הלוח יעבוד טוב עם ה-E8400 או אולי עם E7300 שלא יהיה איזה צוואר בקבוק או משהו כזה...

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by nitros,

יש לי עכשיו 2 גיגה ראם אני רוצה להוסיף עוד גיגה או 2 ..מה אתם יכולים להמליץ לי? Memory Module(s) Memory Module : Kingston 9905316-005A04LF 1GB DIMM DDR2 PC2-5300U DDR2-666 (5.0-5-5-15 3-20-5-3) Memory Module : Kingston 9905316-005A04LF 1GB DIMM DDR2 PC2-5300U DDR2-666 (5.0-5-5-15 3-20-5-3)

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by amir77a,

חוסר תשומת לב שלי... רכשתי לוח אם של Asus P5Q-Em שיש לו slot אחד בלבד מסוג PCI, אך אני זקוק ל-2 slots של PCI. אחד לכרטיס הטלוויזיה והשני לכרטיס הרשת שרכשתי (Edimax Mimo nDraft). אפשרויות... להחליף לכרטיס רשת USB או להחליף את לוח אם ללוח אם מקביל. חשוב מאד שללוח האם תהיה יציאת HDMI (מחשב מיועד לתפקד כ-Media Center בלבד). מעבד שרכשתי הנו אינטל E8400. מה דעתכם? תודה.

• 11 תגובות
    • 997 צפיות
  15. יש לי מחשב ישן שעומד להתקע באיזה פינה רק בשביל להשמיע מוסיקה (דרך רסיבר) - הייתי חייב לפרק ולנקות אותו כי הוא היה במצב זוועה, ועכשיו אני צריך לחבר את ההיט סינק והמאוורר מחדש ואין לי משחה תרמית. מדובר על פנטיום 4 2.4mhz, המחשב עומד להיות כבוי רוב הזמן. האם ממש חובה משחה תרמית או שאפשר לחפף ופשוט לחבר הכל בלי? ואם חובה, איפה אפשר להשיג מהר בב"ש? כי זה צריך להיות מורכב תוך יומיים ככה... תודה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by stavcas,

האם מעבד בעל תושבת AM2+(Phenom 2)יתאים ללוח אם בעל תושבת AM2?

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by Integer,

סורי בעיה נפתרה תודה

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  18. שלום לכולם לאחרונה התחדשתי בGTA 4 ואני ממש מאוכזב מביצועי המחשב שלי. המעבד: athlon 64x2 4600 לוח האם: ASUS M2N-E NFORCE 570 זכרונות: G.SKILL 2GB 800MHZ CL4 נקנו לפני כשנתיים וחצי + HD 4850 חדש. ספק: ENERMAX LIBERTY 500W מסך 1: DELL 2007WFP מסך2: SAMSUNG LA37A550 - FULLHD בדרישות של המשחק המעבד היה המינימום בהגדרות המינימום - אבל עדיין לא חשבתי שזה יהיה כלכך קריטי כי ככה זה בדרך כלל במשחקים. מקריאה פה בפורומים הבנתי שהדבדתי והמעבד במשחק הזה ספציפי חשוב יותר מכרטיס המסך. מאחר ואני קונה ומשחק משחק אחד לתקופה מסוימת "נתקעתי" עם משחק שאני משחק בהגדרות בינוניות מינוס. מה לעשות? לשדרג מעבד? לאיזה? אינטל? או AMD. בבקשה עזרו.. וכן אני מוכן לשדרג רק בגלל משחק אחד מה שיש לי ילך לאחי…

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  19. http://hwzone.co.il/view-image/phpMyWebmin/_uploads/news/pictures/americium/intel_pentium_e1000_conroe-l.jpg איפה המעבדים האלה ? לא מצאתי באינטרנט כלום ... זה חד ליבה זול למה לאף חנות אין אותו ?

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  20. P4 670 3.8GHZ http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P4-670

21. אז ככה.. יש לי מעבד דואל קור E8400.. @ ל-3.6GHZ Value CPU Type Intel Pentium III Xeon, 3600 MHz (7 x 514) זיכרון G SKILL של 4GB ... 800 MHZ לוח אם של ASUS P5Q .. כרטיס מסך של 4870HD רדיון .. יש לי מסך פרוביו 17".. הישנים מלפני 6 שנים..פלטרון...CRT ניראה לי קוראים לזה.. בקיצור.. לפעמים כשאני מעלה משחק חדש.. המחשב ניהיה לי כבד ופתאום אני רואה תמעבד קופץ ל-90 אחוז ניצול האם זהו מצב קלאסי של מה שאתם קוראים לו פקק בקבוק משהו כזה??

22. אז ככה החלטתי לבדוק במחשב של אחי את הלוח אם שלו ואת הצי'פסט סבבה לוח אם ראיתי msi אוקיי עכשיו תראו מזה מציג לי בלשונית של הצ'יפסט http://www.siz.co.il/my.php?i=jmzmtwajjy3i.jpg אז מזה אמור להיות p45 p43 או G האלה למה מוצגים 4 ציפסטים מז"א? באמת תודה למי שיעזור לי שבסוף אני לא יגלה שרימו אותו :\ וגם חשוב לציין שהמחשב נקנה לפני 3 חודשים.

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  23. המעבד שלי הוא E4300 1.8ghz ויש לי 3 ג'יגה ראם עם 2 סטיקים של 1גיגה ועוד 2 סטיקים של 512mb הוא אמר לי שהמעבדי קור טו דו מתחת ל2.50 ghz לא מנצלים יותר מ2גיגה ראם האם זה נכון ? כי רק לפני שבוע הוספתי עוד 2 גיגה.. ועוד שאלה אחת יש צבעים של הסטיקים אני יודע שהצבעים זה הדואל צנ'ל עכשיו בגלל שיש לי זיכרונות אחרים שונים כי יש לי 2 של גיגה ועוד 2 של 512 כמו שרשמתי אז גם אמרו לי שעדיף לי להוציא את ה2 של ה512 ולהשאיר כביכול רק 2 גיגה האם באמת כדאי לי לעשות את זה?(ד"א שמתי את הזיכרונות שקניתי בצבעים של הדואל צ'נל..)

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  24. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לרכוש זיכרון חדש כי כרגע יש לי זיכרון של 512 אני מעונין לקנות זיכרון 2G ברמה טובה מאוד שאני לא יצטרך להחליף עוד שנה אני לא ממש מבין במחשבים אז צילמתי תמונה של פרטי המחשב שלי מ EVERST: [/url בנוסף אני רוצה לדעת עם אני צריך לקנות מעבד ו/או לוח אם אני מעוניין להריץ משחקים טובים כמו NBA 2K9 Crysis וכאלה ורציתי לדעת עם מה שיש לי עכשיו זה יספיק בנוסף לזכרון 2G או שלא ואני ישמח למרות שזה לא המקום עם תוכלו להמליץ לי בנוסף גם על כרטיס מסך ממש טוב שיעבוד לי הרבה זמן אני לא יכול להשקיע יותר מדי בקניית כל הדברים האלה אז אני ישמח למחירים טובים עם רמה גבוה מאוד. תודה רבה מראש, גל.

• 9 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.