עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני (בתקווה) מתכוון לקנות שילוש (מעבד, לוח אם וזכרונות) + ספק בארה"ב בעוד כשבועיים ואני מעוניין להמלצה ללוח אם שכדאי לקנות אין לי ממש תקציב להגיד, מה גם שאני אקנה בארה"ב (מאחר שזול יותר שם) אז אין לזה הרבה משמעות בעקרון אני מעוניין בלוח למעבד AMD (כנראה X3 710, אבל לא סגור על זה עדיין) עם כרטיס מסך סביר מובנה (הכוונה זה להוסיף כרטיס מסך בעתיד) אין לי ממש דרישות מעבר לכך אני חושב, לא מתוכנן OC על המערכת אם יש צורך בעוד פרטים, רק תגידו תודה...

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני משחק ב-Rift ובהגדרות הכי גבוהות המשחק לא רץ מעל 20FPS למרות שכרטיס המסך (460GTX) נמצא הרבה מעל הדרישות המומלצות. עשיתי OC לכרטיס ואני עדיין מקבל 20FPS. אני עובד עם מעבד E7400 שעבר OC ל-3.5. האם המעבד חונק את המערכת? דרייברים מעודכנים. 4GB זיכרון מערכת.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by electricity86,

החלטתי ללכת על 4 ליבות ולא על 2 ליבות, וכעת אני מתלבט בין 2 המעבדים הבאים, אשר מחירם לא רחוק אחד מהשני. Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB, Clock Speed 2.4 GHz או Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB, Clock Speed 2.33 GHz ל-Q6600 יש יתרון בגודל קאש וב-CPU, ול-Q8200 יש יתרון במהירות ה-BUS. הלוח אם והזיכרון שאני מעוניין לרכוש יחד איתו הוא P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel אציין שאיני משתמש במשחקי מחשב, אלא בתוכנות סימולציה, ומפעיל מס' תוכנות בו זמנית. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. איזה גירסה של raspberry pi כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. שלום אני מחדש את המחשב כנראה בקרוב ואני צריך המלצה ללוח אם אני אלך על המעבד כפול הליבה של אינטל ה 805D זיכרון שירוץ בדול צאנל 2X512 לא ברור עדיין DDR או DDR2 לפי הלוח שיוצע אני חייב שהלוח יתמוך ב AGP מכיוון שיש לי כרטיס מסך 6600GT שעובד בחיבור AGP אני צריך כרטיס רשת על הלוח כמה שיותר חיבורי USB2 אין חשיבות לכרטיס קול על הלוח למרות שאם ההפרש לא גדול אין לי בעייה להוסיף כמה שקלים כדי שיהיה אני חייב בקר IDE אחד לפחות על הלוח ו בקר SATA אחד זהו נראה לי עוד שאלות ופרטים ינתנו בשימחה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by bilbo,

אילו זיכרונות אופטימלים ללוח הזה? ה 2700 לא הכי יעילים?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם חג שמח רציתי לשאול אני עובד עם VISTA 32 ורוב העבודה שלי היום זה פוטושופ + פיירפוקס ברקע עם איזה 20 טאבים אני יודע שכל העיניין צורך זיכרון אבל תמיד שאני מסתכל על מצב הזיכרון הפנוי הוא מראה לי משהו כמו 700-800 מגה פנוי השאלה היא בגלל שאני יודע שהיום מה שהולך זה ה4GB כמה הבדל באמת יהיה לי אם אני יוסיף עוד 2GB? (נתונים כללים Intel e7200 @ 3.8GHz GeForce 9600GT גם באוברקלוק מכובד לא ממש זוכר כמה) תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מהו ה-1 ומהו ה- 0 האם הכוונה שהם עובדים במירור? האם אפשר לעבוד עם 8 או 6 התקני IDE ? האם במירור חייב שני דיסקים זהים בגודל כמו בשרתים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by emilio,

מה המחירים האלה במיוחד לליבות כפולות....................... :screwy: :screwy: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. סיפור קטן שקרה לי עם הלוח אם שפשוט הייתי חייב לשתף ! נתחיל, לפני תקופה קצרה עדכנתי את ה BIOS של הלוח אם לגירסא חדשה שככל הניראה גרמה לי לבעיות עם ה POST אתמול במקרה ראיתי BIOS חדש שלא מופיע באתר GIGABYTE, ככל הניראה BIOS לא רשמי אני לא יודע מה חשבתי לעצמי שהחלטתי להתקין אותו אבל עשיתי את זה, הפלאש הסתיים בהצלחה. ברגע שהדלקתי את המחשב ואחרי שאפסתי את הביוס, המחשב לא עלה. ה BIOS היה דפוק אני וחבר ניסינו להתקין את ה BIOS מחדש דרך כונן פלופי ישן שהוא הביא, ללא הצלחה לאחר קצת חיפושים בגוגל, מצאנו פיתרון שככל הניראה בעזרתו דפקנו את ה BIOS השני חבר שלי פשוט גיבה את ה BIOS הנוכחי (הדפוק!!!) לביוס הגיובי !!! פה אמרתי לעצמי, זהו. בזה הרגע הרגנו את הלוח אם ! (שאגב, נגמרה האחריות לפ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני רוצה לקנות מחשב כמו שיש פה במפרטים המומלצים - 10000 ש"ח עם מסך 19". עכשיו אתם לא כתבתם בקשר לקירור למעבד. אז שאלתי היא: האם חייבים קירור נוסף ? או האם אפשר להסתפק בקירור שמגיע עם המעבד + מארז ENERMAX 350W?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני מתכוון לשדרג את המחשב וחשוב לי הביצועים והתאימות לשאר הרכיבים של הערכת. פחות חשוב לי הרחבות או תוספות. עם תקציב של 3800 ש"ח, אני מתכוון לקנות מעבד 750 i5, כרטיס מסך ATI HD 5850 וזכרון OCZ DDR3 2x2Gb 1333Mhz. מה שמשאיר לי התלבטות קשה ובערך 700-800 ש"ח ללוח אם. :s05: :s05: :s05: איזה לוח אם עדיף לקנות בעלות המינימלית עם הביצועים המקסימלים? איזה לוח יחזיק מעמד לטווח זמן ארוך יותר ללא שדרוג? (קראתי שיש לוחות שמגיעים עם USB3 וכו') האם יש חשיבות ליצרן? (Gigabyte, Asus או Intel). מבחינתי המחיר חשוב יותר מהיצרן במקרה הזה. אני לא מתכוון לעשות CrossFireX אז גם זה לא רלוונטי. ובאמת, מה ההבדל המשמעותי בין הצ'יפסטים P55, H55, H57 (חוץ מהעובדה שה P55 לא מגיע עם GPU שאני גם…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. כדיי לקנות מ IVORY מעבד 6400?אצלהם זה בלי מע"מ? שווה לקנות אצלהם?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by stass,

בימים אילו אני מחפש מפרט למחשב חדש. שאלתי היא, עד כמה שווה (אם בכלל) להשקיע כסף בתמיכה של 3 ערוצי זיכרון ועד כמה זה משפר את הביצועים מול 2 ערוצים (נניח אותו נפח) אני מדבר כאן על שימוש מאוד מגוון במחשב: תכנות עריכת סרטים (לא בצורה רצינית מדי) צפייה בסרטי HD גלישה באינטרנט ובעצם מחשב-כל כזה. שאוכל לעשות בו פשוט מה שארצה ולפעמים גם במקביל. חוץ ממשחקים בעצם שימוש רב תכולתי מיותר לציין כי אני מאוד בעד תוכנות ומערכת הפעלה 64 ביט

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by אנדי,

היי לכם, כדי שיהיה אפשר להתקין/לשדרג מחשב לחלונות 11, על לוח האם להיות מצוייד ב- TPM גרסא 2.0. לוח האם שלי הוא B450 AORUS ELITE של ג'גה-בייט. במחשב שלי יש 'מעבד האבטחה' (תחת 'אבטחת מכשיר' בהגדרות של חלונות) TPM 2.0, אבל בהמשך רשום לי המשפט הזה - 'אבטחת חומרה רגילה אינה נתמכת'. האם כדי להתקין את חלונות 11 מתחייבת גם אבטחת חומרה רגילה? האם לוח האם הנ"ל בכלל תומך בזה? אם כן, היכן בביוס שלו אני משנה את ההגדרה הזו? נכנסתי לכאן ואז שיניתי בביוס (העדכני ביותר, אגב) את הגדרת האבטחה מ- system ל- setup. השינוי הזה גרם לאחתול מערכת בעייתי מאוד ולכן החזרתי את המצב לקדמותו. האירו את עיניי! …

16. Started by Shavoigen,

שלום אני החלטתי לקנות מחשב חדש. אני לא הכי מבין בלוחות 3 SLI/SLI X ורציתי לדעת איזה לוח יביא לי את התפוקה הכי טובה ל SLI של 8800GT/S אולי אפילו 9600GT לגבי המעבד אני לא החלטתי ואני שם לב שאף אחד גם כן לא בטוח מה כדאי אני בחור שלא ממש אוהב להתפשר אבל אני רואה שלא כדאי לקנות 9800GX2 כי שתי 8800 כבר נותנים ביצועים יותר טובים אני מעדיף שהלוח יתמוך בחומרה הכי חדשה תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by BedBoy,

ואיך "מנקדים" אותם? למשל יש FX-51 FX-53 .... אז איך זה באופטרון ואיטניום?

• 23 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, שאלה: מה זה מעבד פנטיום M? עוד שאלה: מזה מעבד פונטיום D? יעני דאבל קורד (ליבה כפולה?) מה ההבדלים בניהם? מי חזק יותר וכו'? תודה לכל העונים מראש...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. תושבת 1156 BOX עולה 470 ש"ח שווה את ההשקעה ? או שעדיף כבר להוסיף ולקנות I3 בעוד 170 שקל ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. ז"א הוא אמור להיות 800 ואני אמור לראות את זה במחשב כ400 במהירות DRAM (במחשב שאני משתמש בו כרגע רואים את זה ככה)... חשבתי והחלטתי שעדיף שפשוט תראו את הצילומסך מCPUZ. לפי קריאה ברשת ולפי המפרט שקיבלתי עם המחשב, הזכרונות אמורים לפעול ב800 (או 400 אם אתם רוצים). לפי הצילומסך, הם לא פועלים ככה. אם יש בתיקון של המצב נגיעה בביוס, תפנו אותי באותה הזדמנות לאיך עושים עדכון לביוס, כי יש לביוס סיסמא, את המחשב קניתי מחודש ולהשיג את הסיסמא לא יהיה אפשרי היום. תודה מראש, רועי. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום בידי הלוח שבכותרת DFI INFINITY NF2. ולמרות שהוא לוח נהדר עם פ'יצרים מעולים (מתח לdimm עד 3.3v, לצ'יפסט עד 1.9, ולמעבד עד 2.0 וכו') כמה דברים שהפריעו לי: - המתחים המוצגים לי(גם בביוס וגם בתוכנה) שונים בהרבה מהמתחים הנמדדו דרך מולטימטר. מה אפשר לעשות? מה בעצם דפוק? איך בדיוק מקבל הלוח הערכה לגבי מתחים- אשמח לקבל הסבר שאולי יעזור לי בפתרון הבעיה - בקרת המאווררים דפוקה- הלוח מציג את המאוורר שמחובר על הלוח כ cpu fan כ-chasis fan ושאר טעויות מעצבנות- האם יש בכלל משהו לעשות נגד זה? - אין מקום בו אפשר לראות את המתח שמקבל הצ'יפסט בפועל- האם מישהו יודע משהו בנושא זה? יכולים להמליץ לי? תודות, נדב

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by 4xtos,

מעבד: INTEL I5 2500 לוח אם: BIOSTAR TH67+ זיכרונות: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select שתיים כאלה אז 4GB כרטיס מסך: GIGABYTE GTX570 דיסק קשיח SAMSUNG 1TB ספק כוח: FSP600W שווה לי לשדרג ל8GB? איזה זכרון לקחת? מה לעשות אחרי הקנייה? פשוט לחבר וזהו?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. לינקקתי רק סרטון אחד מייצג, אך הרשת מלאה אודות החדשה הזו בכל מקום ביממה האחרונה כולל ליינוס. זה הדבר האמיתי, TR עם 64 ליבות - אותו מעבד rome לשרתים, רק עם תדרי עבודה מהירים כמקובל בעולם ה- desktop. כרגע ההערכה היא להשקה ברבעון האחרון, קרי החלון שבין אוקטובר לדצמבר 2019. מי שיצטרך מכונת חישוב סופר חזקה, או מכונת עריכה בלתי שפויה, או שרת משרדי במחיר אטרקטיבי, יוכל להשיגה. מה שכן אל תצפו למחיר זול של המעבד או לוח האם, יהיה מדובר כנראה מעל 3000$ רק למעבד עצמו, ולוח שיצטרך לתמוך במעבד שיצרוך מעל חצי קילוואט יעלה בהתאם גם.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by omri_ro,

תכלס האם יהיה הבדל ניכר בביצועים של שתי מע' זהות לחלוטין למעט סוג הזיכרון(הכמות שווה) והאם זה יהיה שווה את ההשקעה בDDR400

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם !! כפי שאתם רואים לפי ההודעות הרבות שלי בזמן האחרון אני משדרג את המחשב... החלטתי כבר Athlon Xp -2100 על לוח אם Epox 8RDA וזכרונות..... לא החלטתי.... מה יותר עדיף לקנות שני סטיקים של 256\2700 או אחד של 256\3200 המחשב הזה הוא למטרות אוברקלוקינג ומשחקים... אנא עיזרו !!!!!!!! בתודה Lir@n

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים