עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shaks,

יש לי את הלוח הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3162#ov GA-P55-UD3R (rev. 1.0) ביחד עם 2 זכרונות 2GB 1333 אני מעוניין להוסיף זיכרון כך שיהיה לי לפחות 8 GB (וכניראה אני לא אשתמש ביותר מ8) מה האופציה הכי טובה לעשות זאת כך שייתן לי את מרבית הביצועים: להוסיף עוד 2 של 2 . להוסיף עוד 2 של 4 (במהירות 1600). להחליף ל2 של 4 במהירות יותר גבוהה (1600). מה ייתן לי את מרבית הביצועים? תוך התחשבות בDUAL CHANNEL ובמהירויות הזיכרון? מחשב לשימושי גיימינג ואינטרנט? מעבד I5, INTEL SSD330 וכו' וכו'

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by שגיב,

שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את הלוח והזיכרון במחשב עכשיו מצעתי דגם מסויים שאני קצת לא בטוח הלוח: ‏P5G41T-M LX s775 C2Q 1333Mhz DDR3 1333 הזיכרון: 1600Mhz ‏2x4GB Corsair Vengeance B Dual Channel 1.)עכשיו השאלה שלי אם הזיכרון יתאים ללוח 2.)ועוד שאלה באתר של אסוס כתוב שהוא שזיכרון של 1333MHZ זה OC אז השאלה אם זה חל גם על 1600MHZ תודה רבה לעוזרים ושנה טובה

3. Started by chris_u16,

האם יש דבר כזה זכרונות SDRAM שעובדות רק על מחשב Pentium 4 ולא על Pentium 3 (ולהיפך)? או שכל סוגי הזכרונות (SDRAM)יכולות לעבוד גם על P4 וגם על P3??

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. בשקט ובצניעות, צ\'יפזילה משיקה דור חדש של מעבדי אטום שולחניים, Braswell, שינסה למצוא לעצמו זכות קיום לצד דגמי ה-Core M המתקדמים יותר שמתאפיינים במעטפת תרמית דומה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%a6%d7%99%d7%9c%d7%95-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-core-m-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99-airmont-%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%97%d7%a0%d7%99%d7%99/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. תגיבו בבקשה , חבר שלי אמר שזאת טכנולוגיה שונה מישהו יכול בבקשה להסביר לי למה זה ככה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש לי כרגע E6600 והלוח שלי INTEL P965L אשר גם תומך במרובעי ליבה. אני מעריך שאני יכול למכור את המעבד בסביבות 800 שח כי יש עליו אחריות והכל ולקנות ב220$ את המעבד החדש. לא מתוכנן OC אבל הבנתי שאני חייב ספק של 600W לפחות בכדי להריץ את ה Q6600 ב 100%. האם כדאי למכור מעבד 1 ולקנות 1 אחר ועוד ספק שיעלה בסביבות 500שח נוספים או להשאר איתו? או, שכדאי לקנות ב 220$ ולמכור במחיר גבוה יותר בשביל הרווח? תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by White Eagle,

אהלן, לפני 4 חודשים בערך קיבלתי מחשב חדש (אני משתמש בו לגיימינג), זה המפרט של המחשב: Intel DP67BA I7 2600K GTX 570 8GB 1333Mhz חשבתי אולי להחליף את הלוח אם, גם כי הבנתי שהוא לא משהוא וגם בגלל שחשבתי אולי לעשות בעתיד SLI. מה אתם חושבים, האם כדאי לי להחליף לוח אם ואם כן אז בבקשה תמליצו לי על לוח טוב בסכום של עד 600 ש"ח בערך.

8. מזה כשנה יש לי את הכרטיס 4850 עם המעבד 4800X2 והצוואר בקבוק נוראי..לא מזמן יצא עדכון ללוח אם שלי שנותן תמיכה למעבדים החדשים של AMD הבעיה שלי היא התקציב הנמוך ולכן אני רוצה מעבד במחיר המינימלי ביותר לכרטיס הנ"ל תודה, סמיון.

9. Started by Ohad Shimoni,

שלום לכולם יש לי על הלוח כרגע 6 חיבורי סטה, כולם בשימוש. יש לי צורך בהוספת שני חיבורים לפחות, לכן הזמנתי את המוצר הבא מאלי אקספרס הוא מתחבר לחיבור סטה ונכבל מתח שלו, צד אחד חיבור usb וצד שני פין שמתחבר למפצל. עקב כך קניתי את זה- אחרי שהכל מחובר ממוקם הדלקתי את המחשב והתחילו הבעיות. המסך לא נדלק לי, מפה לשם הבנתי שזה המתאם usb שמתחבר לחיבור pci. ניתקתי וחיברתי את הכבל usb של המפצל לusb שנמצא הפאנל בקידמי (מה שלא רציתי לעשות לכן קניתי את המתאם), הממה, הוא מנטל לי שני חיבורי סטה. אני כרגע נימצא עם שני בעיות. 1. המתאם usb מונע מהמסך להידלק. 2. מפצל מנטל לי שני חיבורי סטה של הלוח.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. אני מתלבט בין לקחת בזול את ה6400 או להתאמץ ולקחת את ה6600 האם ההפרש במחיר שווה? ובכל מקרה אני מחפש לוח יציב ומהיר (בכלל לא למשחקי אוברקלוקינג) על הלוח להכיל פיירוייר ieee 1394 קול, רשת, וכדאי גם VGA כי בשלב הזה אני מתכוון לוותר על כרטיס מסך עד שיגיעו דגמי DX10 לטווח הבינוני תודה לכולם

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by R0ck,

אינני מבין זאת... רכשתי סטיק טווינמוס אחד (TMD-50B) בנפח חצי ג'יגהבייט PC3200. תזמונים 2.5-3-3-8, מתח 2.6 וולט. DIMM 1 - מסכים כחולים, קריסות עם טעינת חלונות. DIMM 2 - כנ"ל. DIMM 3 - הכל איכותי! : Ratio 3/3 גירסת ביוס עדכנית (גירסה 18) מתח למעבד 1.65 וולט. 200x10 = 2 Ghz CPU Interface - Enabled Cpu Disc. - Enabled משונה ביותר... קשה לי להאמין ששני הדימים דפוקים ורק השלישי מתפקד כראוי... בוצעו גם בדיקות עם ה Memtest, המצב היה נואש עד כדי כך שה Memtest פשוט נתקעה באמצע המבחנים. רצה חלק עם הסטיק ב DIMM 3. עיצות כלשהן? ד.א, גם עם גרסאות ביוס קודמות המצב נשאר כפי שהוא.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכלום אופציית EIST מופעלת אצלי בביוס בלוח DFI 975 אבל המכפלה לא יורדת במנוחה ונשארת על X9 בכל מצב מישהו יודע מה הסיבה לזה?

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by יוסי סנדור,

היי לכולם ברשותי לוח אם prime a320-a ברצוני לחבר מיקרופון פנימי אשמח האם משהו יכול ליעץ לי כיצד לבצע זאת והאם זה אפשרי תודה יוסי

14. Started by Kenny,

היי , רציתי לשפר את המחשב , אין לי כל כך הרבה כסף לעשות את זה.. משהו כמו 2500 שקל + כמה שאני יקבל על החלקים הישנים. יש לי כרגע : P3 - 1000mhz mother board Gigabyte Via694x gf2 mx 64mb 256mb sdram הכרטיס מסך כבר החלטתי שזה יהיה ה Radeon9500 pro שזה עולה משהו כמו 1200-1300 שקל. עכשיו נשאר לי מעבד זכרונות וכרטיס מסך... בכמה שנשאר. אני לא צריך מעבד מהטובים ביותר , משהו כמו Amd 2000+ בהחלט יספיק. לוח אם אין לי מושג... זכרונות... 256 נראה לי שיספיק גם.. כתבו הצעות.. תכניסו גם את המחירים של החלקים פחות או יותר. ואני לא יודע אם אני צריך מארז חדש.. תודה , ש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. חברה בשם SMACH מצהירה כי תנצל את הדגמים המוטמעים החדשים מבית AMD בכדי לספק לנו מוצר מסקרן מאוד שלא דומה לאף אחד אחר לכתבה

16. Started by Dubek,

שלום. רציתי לדעת מה זה בדיוק מעבד Opteron. כלומר למה הוא משמש, ומה ההבדל בינו לבין מעבד Athlon. תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום אז כמו שציינתי בכותרת רכשתי השבוע מ-KSP זכרונות 2X16GB ddr5 6000mhz c36 של Corsair אני רואה שבהפעלת פרופיל XMP המחשב לא עולה, פניתי לקורסייר ואמרו לי לבדוק כל פעם סטיק אחד ובאמת גיליתי שאחד מהם תקול והשני עובד טוב עם XMP. השאלה שלי היא דרך מי עדיף לבקש החלפה של הסטיקים? קורסייר ביקשו שאשלח להם את הפרטים של הקנייה וצילום של מספר סידורי של כל סטיק וכתובת.. מניח שישלחו לי סטיקים חדשים. אם קורסייר ישלחו לי סטיקים חדשים אני יכול גם להחזיר לKSP? יהיו לי 2 סטים חדשים חחח?

18. Started by danatg,

היי, למיטב הבנתי AMD ZEN יציעו ליבות פיזיות מרובות אך פחות עוצמה לכל ליבה כשלעצמה, לעומת מעבדי אינטל שבעלי פחות ליבות אך חזקות יותר. איזה מהטכנולוגיות עדיפה לתפקוד טוב יותר של המחשב? ובאופן ספציפי - לצרכי תכנות - זן יהיה עדיף מ i5 בעל 2 ליבות וHT? מדובר על מעבדים למחשבים ניידים. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. לפי הנתונים שיש עד עכשיו איזה לוחות יהיו עדיפים מבוססי 965 או 680I אני מדבר על לוחות HIGE END במו ה P5B DLX ומתי אמורים להגיע לוחות תומכים?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני קונה מחשב חדש וחשבתי ליקנות את לוח האם Asrock z77 Extreme4 ובירצוני לחבר אליו שלושה כונני SSD ברייד השאלה היא האם זה אפשרי ועד כמה כוננים אפשר לחבר בלוח הזה ב-RAID? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Shay_a,

אני קונה מחשב חדש, איזה משני הלוחות עדיף? אולי הצעה אחרת באותו טווח מחירים? מה ההבדל העיקרי בין השניים? ובאופן כללי, של מי לוחות יותר טובים, יציבים ואמינים? ASUS או GIGABYTE? נ.ב - חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם. אני זקוק להמלצה ללוח אם בשביל +Athlon 64 X2 6000. יש כמה דברים שהם ממש חשובים לי בלוח והם: SLI PCI Express שיהיה עם צ'יפ של Nvidia סוקט AM2 (מן הסתם) 4 תושבות זיכרון (עם תמיכה ב-800MHz ועם Dual Channel) ללא כרטיס מסך מובנה עם SATA2 ו-RAID 1 ושיוכל לתמוך ב- Windows VIsta התקציב הוא 600 ש''ח עם גמישות של 50 ש''ח וזהו, בתודה רבה מראש, MuTaTiOn.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by HingedEmu2,

היי כולם שמעתי כבר פעם-פעמיים בפורום, על כך שיש דרך לקחת ראם ולהשתמש בו ככונן נוסף (שנמחק בכיבוי המחשב), שנותן ביצועים מהירים מאוד. אז קודם כל- זה מעשי? איפה אני יכול לקרוא על זה עוד? דבר שני, זה שווה את המאמץ? דבר שלישי, איך בכלל מבצעים את זה? ??? וחוץ מזה, איך אני בכלל מנצל את ה"כונן" הזה? אני מתכנן לבצע את זה עם 4GB כי יש לי כרגע 2*4GB ואני על מערכת 32, אז עד שאני אשיג 64 זה ייתן עלייה בביצועים...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by רוני15,

יש לי לוח אם ECS P4VMM2 וכרטיס מסך גיפורס 2 64 מגה עכשיו קניתי כרטיס מסך חדש גיפורס FX 128 מגה והמחשב לא עולה הטכנאי אומר לי שזה בגלל הלוח אם שהוא לא סוחב עשינו בדיקות וגם גיפורס 4 הוא לא עולה רק בגיפורס 2 עכשיו יש משהו לעשות או שצריך להעיף את המחשב לעזאזל? כי אני מת לשחק בגי' טי אי החדש אבל אני לא יכול להרשות לעצמי להיכנס להוצאה גדולה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by SweeT_EviL,

היי יש לי 2 סלוטים של זכרון, 1 גיגה כ"א DDR2 חשבתי להוסיף עוד 2 גיגה ואני מתלבט אם לקנות אחד של 2 גיגה או 2 של גיגה מה אומרים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים