מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום,אשמח את תעזרו לי... 1. אני עכשיו בXP ,לא מתכנן לעבור לויסטה. האם יש טעם לקנות 4GB זיכרון או להסתפק ב2? אינ יודע שחלק יגידו "המחירים כל כך זולים היום אז עדף לקנות כבר 4" אז לא קשור למחירים-שווה לקנות 4GB לXP? 2.מתכנן לעשות SLI של 9600GT OC ... מתלבט כרגע בין שני לוחות: Gigabyte GA-N650SLI-DS4L או Asus P5N-D מתכנן לעשות OC לE4700 [אגב האם יהיה צאוור בקבוק אם אני אגיע לסביבות ה3.2GHZ ?] אז...אני יותר בכיוון של הג'יגבייט,במילא עוד מעט מחליפים תושבת ואמרו שהביצועים הם זניחים..מה דעתכם? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אותו לפני שנתיים כשהוא רק יצא והוא היה הכי טוב... עכשיו אני שואל איזה מעבד אמור להתחרות בו? (מצד החברות המתחרות כמו שAMD) איך הביצועים שלו לעומת P3? או בכלל?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלך לי הלוח אם והמחשב מתחיל לקרטע וזה סופו. אני מעוניין בלוח אם, זכרונות ומעבד (AMD הכי מומלץ, לא?) התקציב שלי בגדר הסביר עד 1750 שקל, אך המחיר גמיש אם יש צורך. עכשיו ראיתי שאתם בטח רוצים לדעת אם אני הולך לעשות אובר קלוק אבל אין לי תשובה, אף פעם לא עשיתי אובר קלוק, אין לי ניסיון אך אני מבין טוב במחשבים אך השאלה שלי היא אם אתם חושבים שכדאי לי ללמוד ולעשות אובר קלוק? ואם כן האם זה מסובך או שזה לא צורך ידע קודם? אם אני אוכל ללמוד לעשות אובר קלוק והכל אז סבבה אני יעשה רק אחרי שהמעבד ייתישן קצת. נ.ב, לוח אם אני רוצה לקחת את הלוח אם בין המתקדמים שיש היום, אני מוכן להתפשר על המעבד, וזכרונות אני רוצה DDR 512.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. איזה פקודה אפשר להריץ כדי לקבל את נתוני המחשב? אני זוכר שיש פקודה כזאת, אבל משום מה (כנראה מרוב שהתרגלתי לתוכנות צד שלישי), אני פשוט לא זוכר. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שנים המסך הכחול המשעמם ליווה אותנו והרבה פרמטרים שם היו ונשארו לא מובנים. התחילו לעבוד על כך אי שם בשנות ה90, בשנות ה2000 המוקדמות דובר על כך בעיקר בפורומים של אינטל ואם לא MSI זה היה נשכח לגמרי. MSI הודיעה שניתן לשלב את הביוס החדש בשלושת לוחות P45 שלה ע"י עדכון ביוס. מדובר בביוס צבעוני עם ממשק גרפי וידידותי למשתמש שמשלב גם קול ועפ"י שמו ניתן לנחש שניתן גם לעבוד עם העכבר. לסקירה על הביוס ותמונות: http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/msi-click-bios.html
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאז ומתמיד קניתי מחשבים עם מעבדי אינטל. לאחרונה לאחר מחקר וייעוץ מאנשים שונים לחלוטין שיעזרו לי לבנות מפרט, כולם או רובם במפתיע אמרו לי לקנות את המעבד הבא AMD Athlon II x4 630 AM3 Box יכול להיות שיש לזה קשר לתקציב שלי [3200~ ש"ח] ויכול להיות שלא. אין לי מושג איך הביצועים של מעבדי AMD מאחר ואף פעם לא השתמשתי באחד. המעבר קצת "מפחיד" אותי, ואני לא סגור על עצמי. מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא.... האם יש סיבה לחשוש? איך מעבדי AMD בניגוד לאינטל? איך המעבד הנ"ל שהמליצו לי עליו? או שעדיף להישאר עם אינטל? תודה רבה לעוזרים, קצת דחוף כי זה קשור למחשב שאני הולך לקנות עוד בימים הקרובים. הנה לינק לדיון עם המפרט שאני כנראה אקנה בקרוב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה המחירים האלה במיוחד לליבות כפולות....................... :screwy: :screwy: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לא ידעתי לאיזה פורום להפנות את השאלה אז בחרתי בזה .. אני מתכנן מלא זמן לקנות מחשב הגעתי למחיר שאני בערך תיכננתי 6K + מסך 22 אינץ הבעיה שלי היא המחשב עולה 6K עם כרטיס מסך Club3D ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ומעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray זה בהתחלה מה שחשבתי אבל רציתי דעה מאנשים אחרים האם שווה לי להחליף את הכרטיס מסך ל HD4850 ואת המעבד ל Q9550 ? המחיר יוצא זהה גם באפשרות הזו ובאחרות ככה שזה קשה להחליט ... המחשב מיועד למשחקים כבדים כמו כל המשחקים שיצאו ויוצאים עכשיו ... + שימוש בסרטים ובתוכנות ( בגלל זה QUAD ) אם אתם יכולים להאיר את פני סעו ...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהוא יכול להסביר לי בבקשה למה אניטל עומדים לשווק לשוק מעבדי מרובעי ליבה בשלב כל כך מוקדם (יחסית) אם אין בכלל תוכנות שיודעות לעשות שימוש במרובעי ליבה?! כאילו באמת, רוב התוכנות עדיין לא יודעות להישתמש בשתי ליבות אז מה יעזור לי 4 ליבות?!
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, השילוש שלי: AMD Phenom 8450 Gigabyte GA-MA78GM-US2H G. skill 1GB DDR2 PC6400 800 X2 אני כרגע משתמש בשני סלוטים מתוך 4 בלוח אם. אם אני אוסיף עוד 2 או 4 ג'יגה בשני סלוטים הפנויים האם אני צפוי להרגיש שינוי משתמעותי בביצועים (בעיקר מולטיטסקינג) והאם כל הנפח של הזכרון ינוצל ע"י הווינדוס? (משתמש בווינדוס 8 ) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בעקבות רצון להחלפת כרטיס מסך ל- GTX 770 אני מעוניין לברר עלויות של שדרוג מעבד ולוח אם, כך שלא יווצר צוואר בקבוק. אני ככל הנראה לא מתכוון לבצע OC, אבל זה לא סגור. המערכת הנוכחית שלי מבוססת על AMD Phenom II X4 965.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וברכה ברשותי מחשב נייד acer aspire 5738dzg עם 3 גיגה זיכרון DDR2 האם אוכל לשלב עם הזיכרון הקיום אחד מהזיכרונות האלו http://ksp.co.il/?select=.268..316..99..786.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אם כן.. אז מה הכי מומלץ לקחת? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לפני כ 10 חודשים קניתי את הזכרונות שלי 4 גיגה של גי סקיל(מפורט למטה במפרט) ב 660 שח!!! אני רואה עכשיו זכרונות עולים ממש זול כ 300 שח לקיט של 4 גיגה.. בלי קשר ראיתי שמישהו מוכר פה טרנסקנד ב 250 שח 4 גיגה. האם שווה ? במהירות 1600. האם 8 גיגה ייתן לי איזה שיפור? אני יודע שכרגע למשחקים לא יהיה שיפור-אבל האם לעתיד? או שכדאי פשוט לחכות עד שאני באמת אצטרך והמחירים עוד יותר יירדו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה עם אני שם מעבד כזה על לוח מבוסס VIA KT333 הוא יעבוד בFSB של 166 כי הוא מותאם גם, אבל יש לי זיכרון DDR PC2100 אז אני הצטרך להחליף לזיכרון PC2700 ??? בשביל שיעבוד או שאני אוכל להשאיר אבל לא תהיה תמיכה מלאה מצד הזיכרון ?!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במקרה נתקלתי בלוח אם ששמו INTEL MARYVILLE 3 D850MV2. חבר שלי קנה מחשב עם הלוח הזה וכשהוא סיפר על זה הבנתי שאני לא ממש מכיר את הלוח, בכלל לא שמעתי מאינטל ולוחות יותר מדיי מבזמן האחרון. אולי מישהו יכול לספר לי על הלוח הזה? הוא טוב או לא טוב? מה יש ומה אין לו? באיזה זיכרונות הוא תומך וכו... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נראה שלחלק מלוחות מבוססי SiS 648 אין בעיה עם זכרונות DDR400 (למשל בAnnadTech מראים לוח יציב עם DDR400 מומהר ל422MHz ) עלות 512MB זכרון DDR400 הוא כ1200 שח (Corsair CMX512-3200C2) האם לדעתכם יש שיפור משמעותי בביצועים לעומת הDDR333 ששווה את העלות הנוספת?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החל מהיום נכנסו לתוקף מחירים מעודכנים של מספר מעבדים. http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_609,00.html המעבדים שהוזלו הם: המעבדים מסדרת TL לסוקט L1 של Turion 64 X2 Athlon 64 FX-62 single-core Athlon 64 3800 Socket 754 Mobile Semprons נוסף: Sempron 3800+
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת שהמחשב יפחות יריץ לי את וייס סיטי תודה למי שיעזור
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע יש לי cell 500Mhz וכרטיס מסך ti4200 והמשחקים דיי זוחלים ( משחקים כמו warcraft3, לא משחקים כבדים במיוחד) מה שאני רוצה לדעת האם יהיה שיפור לעבור לאיזה P3 1000mhz ?? האם זה בכלל שווה? או לנסות למצוא איזה שילוש של AMD זול... כמה לדעתם שווה היום P3 יד שניה?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק אם זה תקין ועובד כמו שצריך וכל זה? תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוח הבא האם הוא עדיף על הלוח שמציעים ב RSM בערך באותו מחיר? http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2480
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצה למעבד ולוח בתקציב הנ"ל, למחשב שייעודו העיקרי היא עבודה משרדית ומשחקים מזדמנים (סימס וסימולטור נהיגה/טיסה) כרגע ואולי עוד בעתיד. ממה שראיתי במספר חנויות בתקציב הזה מה שניתן להשיג הוא לוח H81 כלשהו ומעבד פנטיום שמתאים לתושבת 1150, אם זו אכן האפשרות הכי טובה, איזה לוח הכי מומלץ? (אני מניח שבין מעבדי הפנטיום ההבדל זניח). זה שדרוג מ- i3 540 - נקנה סטיק של 8 ג'יגה ראם ולמרות ציון שהלוח תומך ב- 8 ג'יגה, הוא מסרב לעבוד איתו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח A8V DELUXE של ASUS ויש לי גם סטיק אחד של 512 A-DATA ורציתי לעשות אוברקלוק עצבני ורציתי לקנות עוד סטיק בשביל זה. חשבתי לקנות עוד סטיק של 512 A-DATA אבל אני לא יודע אם ה256 מגה של A-DATA DDR2 553 MGH השאלה היא בכלל האם הלוח שלי תומך בכזה זיכרון או רק בDDR 400? ואם כן מה עדיף ה512 או ה256 DDR2 533? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרגע את הלוח אם P4S533-MX של חברת ASUS. אני מאוד מרוצה מהלוח אבל יש לי 2 בעיות איתו: 1. אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש שתומך ב-AGPX8 ובדגם שיש לי יש תמיכה רק ל-AGPX4... אני יודע שהכרטיס יוכל לעבוד גם ב-X4, אבל אני רוצה להוציא את המקסימום מהכרטיס החדש. 2. יש לי רק 3 PCI וכולם מלאים. בראייה לרחוק אני מעדיף שיהיה לי 5 PCI בלוח אם, למקרה שאני אצטרך משהו (לא חובה). אבל אחד מה-PCI שלי הוא כרטיס IEEE 1394, כך שאם יהיה בלוח החדש כניסה גם ל-IEEE1394, אז העניין של 5 PCI ירד מן הפרק... התקציב שלי הוא בין 400-500 ש"ח. תודה מראש על העזרה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב שרוב השימוש בו הוא למשחקים כבדים הקלטה של שידורי TV צפיה בסרטים וקצת אינטרנט והשאלה שלי היא אם במידה ואני יוסיף תוספת של עוד 4GB (בסך הכל 8GB) למפרט הנל יניב ביצועים נוספים שמורגשים או שלא ממש? או שעדיף לחסוך את ה 500 שח של הזכרון הנוסף? Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz 1066MHz @ OC 42% 3.4Ghz Zalman CNPS9500a LED 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1066Mhz @ 1134Mhz GIGABYTE GA-EP35C-DS3R 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV @ OC 15% Thermaltake - DuOrb Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional CREATIVE Inspire 5200 5.1 Western Digital 74GB Raptor 10K, 16MB, SATA Western Digital 250GB 7200RPM 16MB SATA II Optiarc AD-7200S DVD±RW x20, DL x8 Black Sata Frontie…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-