מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
המצב הקיים - לוח גיגה בייט h55m- usb3 ,מעבד i3 530 2.93 GHz . זיכרונות 2x2gb g.skill ddr3 1600 MHz cl-7. מעוניין להרחיב בעוד 2x4 gb . בלוח 4 סלוטים, שניים כרגע תפוסים. הלוח תומך עד 16 גיגה. מספר שאלות. 1. עניין התיזמון . היום יש לי cl 7, האם יש טעם לרכוש שוב תיזמון זה ? (קצת יקר יותר). מבחינת משחקים היישומים שלנו כרגע זה משחק סימס 3 ומשחקי רשת שונים, אבל עשוי להתרחב בהמשך. 2. מהירות. כאמור הזכרונות המורכבים היום הם 1600 mhz . אם אני זוכר נכון, בשעתו נאמר לי שהדיפולד של הלוח הוא 1333 ואני לא זוכר אם שינינו את זה ל- 1600. או נשאמר לי שעל מנת להגיע עם המעבד הזה ל- 1600 יש צורך ב- o.c ? הרצתי תוכנת cpu-z על מנת לבדוק באיזו מהירות זה עובד כיום אבל אני לא ממש יודע א…
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי! אני מעוניין לרכוש את הלוח הזה הרבה בגלל שראיתי שהוא מכיל סה"כ 8 חיבורי SATA ויש לי הרבה STORAGE במחשב. באתר של הלוח אני רואה שיש לו 6 חיבורי SATA רגילים ועוד 2 של RAID: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4144#ov השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות שימוש בחיבורי הRAID הנוספים האלה גם בצורה רגילה ללא הגדרת RAID שכרגע אין לי צורך בו. המון תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי, אשמח לשמוע המלצות ללוח אם עבור מחשב גיימינג עם מעבד I7 6700K וכרטיס מסך GTX 1070 גודל ATX
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
כשביקשתי המלצות למפרט הסבירו לי בפורום שאני לא צריך את המעבד 2600 לשימושים שלי. ורציתי לדעת למי ולאיזה צורת עבודה ואו תוכנות כדאי המעבד i5 2500 ולמי i72600 ובמקום לשאול אותי למה אני צריך את זה הייתי מאד מעריך תשובה שתסביר מתי מתאים איזה מעבד עם דוגמא. תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
https://www.gadgety.co.il/196198/amd-vega-benchmarks-tests/ יש למה לצפות.
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
לא, אני לא הולך לקנות את הזכרונות האלה. כבר יש לי אותם ואני רוצה להוציא מהם את המיטב. אז ככה: כמו שאמרתי, מדובר בזכרונות ג'נריים של קינגסטון, במהירות 400mhz ובתזמונים 3-3-3-8 (סטוק). מישהו יודע מה המתח המקסימלי שנחשב בטוח בשבילם? ועל איזה באס?
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
איך זה יכול להיות בתוכנה אחד הוא אומר שמעבד טולוד ובשני הוא מנצסטר משהו פה לא בסדר?!?!?! :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 970 צפיות
-
-
1.יש לו תמיכה לSATA2? 2.כמה ערוצים הכרטיס קול המובנה שלו ואך הכרטיס הזה? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אחרי שוטטות קטנה באינטרנט מגלים במהרה שאפשר למצוא זיכרונות של CORSAIR בחצי מחיר מהמחיר בארץ (תבדקו ב AMAZON וב NEWEGG) ,הבעיה שאתרים מחול בד"כ לא שולחים לישראל , אם מישהו מכיר חנות בחול ששולחת לארץ והמחירים בה טובים כמו המחירים של AMAZON וNEWEGG בבקשה שתפו אותי ואת הקהל הרחב. תודה.
-
- 13 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם... אז כמו שכתבתי בכותרת...יש לי סלוט אחד של 256 sdrm ויש לי מקום.לעוד סלוט של sdrm.ולעוד 2 מקומות לזכרונות ddr אז הבאתי..סלוט של 256 ddr עכשיו הבעיה ...שהמחשב מזהה אותם בנפרד...לא משנה מה אני עושה הוא מזזה רק 256..איך אני עובד איתם ביחד?!?..
-
- 17 תגובות
- 970 צפיות
-
-
הלוח DFI Infinity 975X for LGA775 למטרות אוברקלוק (לא רצחני-סביר) איך הוא? הוא יותר זול מהASUS P5B DELUX וניראה לי יותר מישתלם....הא עולה 1000 ש"ח בנועה...כדאי בשילוב של מעבד E6300? (שכבר יש לי) יש לי שאלה עליו...עד כמה מהירות זיכרונות הוא יכול לקבל...כלומר הצ'יפ שלו זה 975X ככה שאני חושב שהוא מקבל לפחות עד 800MHZ נכון?! בקיצור אשמח לחוות דעת עליו.
-
- 11 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של intel דגם 915gag ועליו 512MB בשני בנקים. הלוח תומך ב-Dual Channel ואני מעוניין להרחיב את הזכרון ל-1.5MB - להוסיף 2 מודולים של 512MB כל אחד. העניין הוא שראיתי שיש הבדל גדול במחירים בין לקנות 2 מודולים של זכרון - לבין לקנות חבילה של 2 מודולים ל-Dual channel. השאלה היא האם אני יכול לקנות סתם 2 מודולים ולהתקין והם יתמכו ב-Dual Channel ? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני די מתלבט. האם כדאי לי לקחת לוח אם של אינטל עם הצ'יפסט P35 שמגיע די עירום או לקחת את אותו צ'יפסט על לוח של ASUS שמגיע מצוייד היטב במיטב הפיצ'רים. תגובתכם מאוד חשובה לי. אנא עזרו לי להחליט. שי.
-
- 12 תגובות
- 970 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=9019 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=18847 http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=GA-X38-DQ6&affiliate=zap http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3450 -אין לי מושג למי מהם יש את הלוח במלאי אבל המחירים נראים סבירים יחסית
-
- 13 תגובות
- 970 צפיות
-
-
פתחתי את המארז ולא ראיתי שום דבר שהתפרק או שחוטים מפריעים לו. כביתי והפעלתי מחדש עד שזה פסק לבד. ממה זה יכול להיות? זה מסוכן או מעיד שמשהו לא תקין?
-
- 11 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ללימודים בתחלת השנה הבאה (נתחיל בספטמבר) האם יגיע הניהאלים לארץ בתאריך זה או לא ? או כדי לקנות פינרין עכשיו וזהו
-
- 11 תגובות
- 970 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין לוחות האם השונים בנוגע לסטנדרט החיבור לכרטיס המסך המובנה? (כבל המסך שלי הוא זכר ואני מקווה שסטנדרט החיבור הוא נקבה)
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ביקשתי מפרט בפורום ונתנו לי מעבד הבא: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX חבר אמר לי שבשביל משחקים, עדיף להשקיע את הכסף במעבד רגיל, יותר טוב מאשר 2 מעבדי 2.3 GHz. האם זה נכון? שמעתי גם שיש מעבדים מחוברים, לא מחוברים, מישהו יכול בבקשה להבהיר לי מה עדיף כיום בשביל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה? (אני מדבר רק על מעבד, לא כרטיס מסך). תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 970 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות בארץ את הלוחות מה סידרה BIG BANG
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך DIAMOND RADEON HD 5850 1024mb ואני מאמין שהמעבד עושה לי צוואר בקבוק. מעבד שיש לי עכשיו זה Intel® Pentium® D CPU 3.40GHz לוח אם asus P5B ספק כוח HX520W זיכרון GB 4 RAM
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני יודע שבגדול עדיף P55 למעבד הזה, אבל אני קצת מצומצם בתקציב כרגע והP55 יותר יקר. השאלה שלי עד כמה ההבדל יהיה מורגש בין שני ערכות השבבים האלה. ואם אפשר להמלצה ללוח אם בתקציב של עד 500 ש"ח ומצורף המפרט שלי (ראו למטה בסוף ההודעה) חשבתי על ה Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET (שמחירו 404ש"ח) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
לוח אם של חברת Intel® דגם G41RQ עם תושבת 775, מהירות FSB 1333/1066/800 MHz, סט רכיבים Intel® G41, אודיו HD ושלוש שנים אחריות. http://www.omc.co.il/Products.php?id=IN-DG41RQ&category=prdTreeCode_031&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_0/prdTreeCode_03/ כמה יציאות יהיו לי למשל לכרטיס מסך ולכרטיס זכרון...(המקומות לכרטיסים) ואני צריך שהוא יהיה תואם ל SATA 2 WD 320GB 16MB KINGSTON 2GB CL5 ולמעבד E5300/E6300 תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב AMD 6400 3.2GHZ X2 לוח אם ASUS M2A -MVP 4 גיגה ראם DDR 2 800 MHZ וכרטיס מסך ראדון 4870 1 גיגה מסך 22 אינץ. ספק 550W של שיפטק הבעיה שלי היא שאני מרגיש חולשה לפעמים במשחקים ונראה לי שהכרטיס מסך לא מנוצל כמו שצריך , נראה לי שהמעבד מגביל אותו... כמו למשל ב CRYSIS איזה אופציה יש לי לשדרג את המעבד לתושבת של AM2 שיהיה יותר חזק משלי , והאם המעבדים של AM2+ יתאימו לי לתושבת (הבנתי שזה עניין שונה רק בתוכנה ולא במבנה הפיזי של המעבד סה"כ אותו מספר של פינים ) ואו אולי עדיף לי להחליף לוח+מעבד בתקציב של עד 600-700 או מצד שני לעשות OC למעבד הנוכחי. תודה מראש עידן.
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואיתו זכרונות של ווינבונד ועכשיו אני רואה שהזכרונות שלי הם מסוג ch 6 (בטוח של ווינבונד) אז אני רוצה לדעת מה יותר טוב ch 6 (מה שיש לי) או bh 5 מה שהייתי אמור לקבל (ואל תגידו הוא עבד עליך כי אני עובד של ואין מצב שהוא עבד עלי אולי הוא התבלבל). בכל אופן אני גם לא עושה אוברקלוק אבל בלי אני רוצה לדעת מה יותר טוב?
-
- 13 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מעבד+לוח אם+ זיכרון CPU=AMD RAM =256 MB ולוח אם אין לי מושג והתקציב שלי זה 1000nis פחות או יותר
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-