עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת איזה מעבד חזק יותר P4 1500MHZ שמומהר ל 1800MHZ או AMD ATHLON XP 1800+ ??? והשאלה השניה איזה מחשב יעבוד יותר מהר הראשון: AMD AXP 1800+ לוח GIGA-BYTE זיכרון GEIL 400MHZ שעובד ב 266 על 5-2-2-2 או: P4 שמומהר ל 1800MHZ לוח MSI 512 מגה זיכרון SDRAM שעובדים ב 6-3-3-3 תודה מראש

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by Zilson,

אני בשבוע הבא קונה מחשב ועדיין לא הצלחתי להתאים מעבד לשימושים שלי. יש לי 2500 למפרט עם מעבד E6300, ו3000 שקל למפרט עם מעבד Q9400(בגלל יכולת האימולציה של שניהם). השימושים שלי יהיו תוכנות כמו פוטושופ, משחקים(לקחתי 4850), סרטים וזהו. לאמא שלי יש תוכנת עיצוב ישראלית(כן ישראלית) שהדרישות שלה הן רק מעבד c2d פשוט עם מהירות 2GHZ+ וכל כרטיס מסך חוץ מ8400GS. קשה לי להחליט אם לבזבז את ה500 שקל האלה אל דבר שלא ישרת אותי בעתיד.

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  3. בניתי משהו למחשב שמתחבר למחשב עם חיבור כמו שבתמונה (בצד השמאלי-צבע כחול) ועשיו ברשותי הלוח DFI LP P45 DK T2RS PLUS ואין לו בחיבורים מאחורה חיבור שכזה. אך יש חיבור של com על הלוח עצמו. החיבור שעל הלוח הוא בעצם פינים שכאלה. האם אני יכול לחבר ללוח עצמו? האם זה אותו החיבור? החיבור שעל הלוח שנקרא com והחיבור של העכבר שיש לי?

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  4. שלום, ברשותי המפרט הבא: לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L מעבד Intel Core 2 Duo E8400 2 כרטיסי זיכרון (DUAL) של 2 ג'יגה כל אחד Geil PC2-6400 DDR2-SDRAM UDIMM Ultra מארז Antec SONATA III + ספק כח מקורי 500W כרטיס מסך MSI R4850) ATI RADEON HD 4850) בסעיף 1.7 כאן כתוב "...כדאי להשאיר אותן פועלות למען צריכת חשמל נמוכה יותר". מדובר על אפשרות ה- C1E (מאותו סעיף): "הפונקציה C1E מורידה את מהירות השעון של המעבד ע"י הורדת המכפלה לערך המינימלי שלה, ואז מורידה גם את המתח על מנת לשמור על יציבות." ההיגיון שלי אומר שאם מתבצעים שינויים רבים של מתח/מכפלה בלוח בזמן שאני עובד במחשב, זה פחות מומלץ (מבחינת אורך חיים) מאשר אם יקבל מתח אחיד ומכפלה אחידה. כלומר לפי ההיגיון שלי, ברגע שאני נועל את המכ…

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  5. Started by Yossi1981,

שמתי לב כי למעבד Q9400 יש BUS SPEED של 1333MHZ הנה COPY-PASTE מהאתר של KSP : ‏Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB‎ אז שאלתי לגבי ה BUS SPEED , האם זה מחייב אותי לקנות זכרון ולוח אם שגם הם תומכים בBUS SPEED הזה? אם קניה של לוח אם או זכרון עם BUS SPEED נמוך יותר יגרמו למעבד לעבור לאט יותר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  6. כמובן עם חריץ PCI-E DDR2 ו-SATA2 מתכנן לעשות קצת OC לא ממש כבד... מעבד AMD 5000 איזה לוח אם כדאי לקנות אני הולך לקנות מחנות נועה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=162&AdCat=&parentid=41

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  7. ASUS Exclusive EPU Saves Up to 80.23%CPU Power מה המקבילה בלוחות היום . והאם כולם פחות או יותר אותו דבר ?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  8. Started by Psycho17,

ראיתי בKSP שהם כבר לא מוכרים פרסקוט במקום בפרסקוט יש שם מעבד אחר שיש לו את אותם הנתונים של הפרסקוט רק שלא רשום פרסקוט. רציתי לדעת האם למעבדים אלו יש את אותה הבעיה כמו לפרסקוט, של התחממות מוגזמת? אני שואל שאלה זאת מכיוון שאני מטלבת בין אינטל 3GHz לבין AMD 64bit 3GHz. תודה לכם על עזרתכם אלדד כהן. ;D

• 6 תגובות
    • 534 צפיות
  9. Started by breimann,

אני קונה מחשב בזיגזאג2000 כנראה, AMD Athlon 64 (3800+), ASUS M2A-VM... וחושב לקחת סטיק אחד של 1GB. ראיתי סטיק TwinMos DDRII 800 במחיר זול יותר מסטיקים שהם רק 677, אפילו זול יותר מהסטיק 677 של TwinMos עצמה! http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=22_308_487&sort=2a&filter_id=103 איך זה יכול להיות? האם כדאי לקחת אותו? (אני לא לוקח שני סטיקים עי הבנתי שהשיפור בביצועים לרוב היישומים ה"משרדיים" לא יהיה מורגש כמעט, ואני חושב להוסיף בעתיד עוד סטיק של 1GB אם וכאשר נשדרג לויסטה). תודה

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  10. Started by -OmeR-,

טוב אז קניתי את הזיכרונות הנ"ל. ושקניתי אותם אמרו לי שיש להם CL 3 אבל שבדקתי בתוכנה CPU-Z גיליתי להפתעתי שהתיזמונים שלהם הם 2.5 ---->2.5.4.4.7 איך זה יכול להיות שירדו להם התיזמונים לבד? יכולך להיות שזה קשור למעבד?...תיסתכלו על המיפרט ותגידו לי...

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  11. Started by ^Z^,

http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=714230&starttime=0&endtime=0

• 107 תגובות
    • 11.4k צפיות
  12. שלום. האם מישהו מכיר מכשירים מסוג המכשיר הנ"ל? ברצוני לרכוש מכשיר כזה אבל אני לא יודע האם הוא יתן לי את האינדיקציה שאני צריך, או שזה סתם מכשיר שישב לי בבית ולא יהיה לי שימוש בו. דוגמא למכשיר בלינק הבא: http://www.wallabuy.co.il/sap.aspx?xi=408517

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  13. כמו אינטרנט WORD וכו ... אינטל 2.8 או . AMD Sempron 2600+ for Socket 754

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  14. http://shop.w-expert.com/product_info.php?cPath=16&products_id=1117 האם מדובר בזיכרון איכותי עם יכולות OC בסיסיות? תודה

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  15. Started by crik,

איך הלוח INTEL LEMONT 965?? תודה משה

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by Lanzar,

שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בן הצ'יפסטים האלה P35, ו EP35, תודה מראש עריכה, אני חושב שמצאתי, P35 תמיכה ב 1066 EP תמיכה ב 1333 נכון ?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  17. יש לי בבית מארז,ארד דיסק של 20GB,צורב,סידי,כרטיס מסך,רשת,קול,עכבר,מקלדת,זיכרון 64MB,ועוד 2 זכרונות 32MB. המורה שלי יכול להשיג לי זיכרון 128MB ב80 שקל ולוח אם סלרון+מעבד 500MHZ ב100 שקל סכ''ה 180 שקל. האם שווה לי להשקיע 180 שקל למחשב כזה? וכמה זמן הוא יחזיק מעמד?

• 12 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by DXT,

מה זה ומה ההבדל בין USB הישן?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by NetSpider,

טוב ... חבר שלי מתכונן לקנות מחשב וביקש שאני ימליץ לו על מה לקנות.. הוא כבר היה מוכן לפני איזה חדשיים אבל אני אמרתי לו שיחכה עוד איזה חודש עד ליציאתו של Ti 4200 ... טוב הזמן הגיעה וגם ה Ti4200 . אז עוד הייתי נעול על AMD אבל היום המצב השתנה לגמרי , כלומר מבחינת מחיר כבר עדיף לקחת P4 1.6A וזכרונות RDRAM לא כאלו יקרים היום ... אני גם לא כל כך רוצה לקחת בשבילו AMD כי הוא לא כל כך מבין בכל העניין הזה :-/ כי אחרי זה יבוא עלי בטענות ,מה בחרת לי ,כל פעם ניתקע לי במשחקים ... יש לי בעיות . ואני לא צריך את זה . אני לעצמי אולי הייתי לוקח AMD .. אבל כמו שהסברתי כבר שווה יותר P4 . בקיצור הוא לוקח בלי מסך ואני התחלתי להיסתכל כבר איזה חלקים לקחת ... הוא אמר שרוצה להיכנס במסגרת של 4,00…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by משה פייגלין,

מישהו שמע על היצרן הזה וחוות דעת עליו .. הבנתי שהציפסט הכי מתקדם ללוח של אסרוק הוא של אינטל 915. וזה חברת בת של ASUS .. זה מהטיפה שידוע לי עליו ...

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני רוצה לבנות מחשב די רציני אבל לא יותר מידי ואין לי מושג מה ההבדל וחשבתי אולי להוסיף את ה500ש"ח ולקנות core 2 duo e8600?[br]פורסם בתאריך: 21.10.2008 בשעה 02:15:57 לא פירטתי מספיק... אני רוצה מחשב משחקים שיחזיק לי לפחות שנתיים בסבבה...ואיזה לוח אם כדאי לי בסביבות ה500 ש"ח, עדיף פחות כסף אם יש טוב.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  22. הנה העסק, המחשב לא למטרות משחקים כעקרון, במחשב הקודם שקניתי מצאתי את עצמי עם 7800GTX (בזמנו הכי חזק) כשסיימתי רק את האלף לייף ופיר, ומתייאש מכל משחק אחר.לכן לא טרחתי לשדרג כרטיס מסך למחשב החדש, יש מצב שבעתיד אשדרג, אם אני אכנס לעסק יותר חזק. את האלף לייפים למיניהם זה סוחב, לא 60 עם פילטרים מלאים וHDR, אבל סביר בהחלט. קניתי אותו בעיקר בשביל אפליקציות מותאמות למרובעי ליבה, אחד העיקריים: Cubase sx3, תוכנת הפקה מותאמת טוב. בנתיים אני עם ווינדוס ,XP בגלל פוביות ש2 גיגה ראם לא יסחבו ויסטה, ופוביות דרייברים, באגים וקריסות עם ויסטה. די מוצדקות. אני תמיד חושב לעצמי אם חוץ מבתוכנות שמותאמות למרובעי ליבה (AKA, קיובייס, ווינראר, מקודדים, משחקים) אני יוצא עם רווח כלשהו מהמעבד. ביצוע…

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by dlet,

היי כולם, לא ידעתי איפה לשאול את השאלה, אז אני שואל כאן... בימים האחרונים קרה לי כל פעם שסגרתי את המחשב והפעלתי מחדש שה- Boot השתנה בצורה רנדומלית (פעם ל- CD, פעם ל- USB) ולא העלה את ההארד דיסק, למרות שכל פעם אני נכנס לביוס ומשנה את הכל שיעלה מההארד דיסק.. למישהו יש אולי פתרון לבעיה הזו? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by WHITE_ZOMBIE4,

קראתי באתר שלה החברה ותכוב שזה תומך ב2100 אב ללא כתוב אם ב2700 הדגם הוא shuttle AK31 VIA KT266A DDR Motherboard האם הוא תומך בPC2700?

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  25. זיכרונות: האם כדאי לי לקנות סטיק של 1024? כדי שעוד שנה נגיד אני רצה עוד אחד שיהיה לי 2 ג'יגה.. האם כדאי ומשתלם?.... ואיזה חברה כדאי וסוג! כי שמעתי שבמעבדי amd 754 לא פועלים בdual channel זה אומר שזה לא משנה אם לוקחים סטיק של 1024 ו512X2 זה נכון?? ואיזה חברה הכי כדאי חוץ מGEIL שהם דיי מוזרים ואיזה דגם.. ואם עדיף 512X2 אז איזה חברה גם ואיזה סוג תודה בקיצור: האם כדאי לקחת סטיק של 1024 ? אם 512X2 ואם כן תפרטו למה ואיזה חברה הכי טובה ואיזה דגם! לוח אם: שמעתי שהגירסה הראשונה היה לה קירור חרא ביותר(EPOX)! אבל אני לא יודע איך לבדוק.. כי אני קונה מחבר של אבא שלי =/ בעעעעעעעעעעע אז מה דעתכם.. בבקשה אני חייב תשובה האם לקחת MSI או משהו.. והאם EPoX EP-8KDA3J זה הדגם השני? או שבכלל ל…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.