מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
תקשיבו קניתי CL4 כמו שצויין בכותרת ויש לי גם CL5...השאלה היא האם זה בסדר שהCL4 עובד על 5-5-5-18 ולא על 4-4-4-12 כאילו מה שמדאיג אותי זה ב CLOCK האחרון ה 12 וה18...זה בסדר שזה ככה לא יקרה כלום?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם שתומך ב CF ומעבד של אינטל זה יכנס ב 1500 שקל? עכשיו יש לי AMD 4400+ ו לוח EPOX MF4 J3 וכרטיס 4850. אני רוצה להחליף את הלוח אם והמעבד.חשוב שהלוח יתמוך ב CF ושהיה לאינטל.מעבד רק אינטל.מתכנן OC שימוש בעיקר למשחקים. ועוש שאלה הלוח אם והמעבד החדשים יצרחו יותר חשמל מעכשיו?ואם כן אני יצטרך להחליף את הספק?EZCOOL PS1000 500WATT אם צריך להחליף אז התקציב עומד על 2000 על הכל
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! רציתי לדעת אם הלוח DFI LANParty DK X38-T2RB טוב לCF של שני HD4850 , או HD4850 ו HD4870 או אם יש לוח טוב לCF כזה עד 750 ש"ח ?.. תודה לעוזרים !!.
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
גם הזיכרונות DDR2...
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב חדש וכבר הציעו לי מפרטים בפורום הרלוונטי אבל רציתי להבין בנושא יותר. ידוע לי שישנם סוגים שונים של חומרה (בין אם מעבדים, זכורנות וכו'), כאשר ההבדל בין סוג חומרה אחד לסוג אחר בביצועים הוא אינו גדול במיוחד. לעומת זאת, ישנו פער במחירים. כך שאם יש לי תקציב מסוים, לא תמיד משתלם לי לקנות את מה שנראה הכי טוב (לעין "לא מיומנת", לדוגמא כי המספר גבוה יותר) אלא אני יכול לקנות את אותם יכולות, פשוט עם שמות אחרים והמחיר זול יותר. לכן, השאלה שלי (שאני מטנצל על כך שודאי מורכב לענות עליה) היא מה ההבדלים בין המוצרים המרכזיים. לדוגמא, אם אני רוצה מחשב משחקים חדש האם שווה להשקיע בI7 או ש Quad 2 Core עדיף? ואם המשחקים שאני רוצה לא דורשים משאבים עצומים - האם …
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי אנשים. אני כרגע בתהליך בניית מערכת (לעזאזל, כמה זמן אפשר למרוח את זה?!) ואני בדילמה בנושא הזכרונות. אני לא יודע האם יתקיים הבדל מורגש (3 FPS ומעלה) בביצועים בגיימינג או אם ארגיש איטיות כלשהי בשימוש יום-יומי כמו צפיה בסרטים, שמיעת מוסיקה וגלישה מרובת-לשוניות באינטרנט לעומת 6GB זיכרון. אשמח לשמוע האם באמת ארגיש הבדל שכזה. במידה וכן, אשמח לקבל המלצה לקיט זכרונות 3GB, עדיף בתזמונים נמוכים. מהירות של 1,333MHZ מספיקה לי לחלוטין. תודה רבה מראש לעוזרים, שבת שלום ולילה טוב
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
אחים שלי יש לי שאלה! מה ההבדלים שיהיו בין Q6600 ב 3.4~3.6 GHZ ו Q9550 ב 3.6~3.8 GHZ ? בבקשה, אל תגידו סתם מי שבאמת יודע שיענה! חוץ מהעיניין של הטמפרטורה..
-
- 11 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי לוח אם להלן קישור לאתר http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1389 רציתי לדעת האם אני יכול לחבר אליו כרטיס של USB2 ל PCI והאם אני יכול לחבר הארד דיסק עם חיבור SATA2 דרך כבל הממיר IDE ל SATA2 תודה מראש פיני
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
בונה סרה שהסתקלתי היום על לוחות של GIGABYTE סוקט 1366 מצאתי שיש הערה דיי חדשה שהלוחות מתאימים רק ל- Note 2) For Windows Vista/XP 32-bit operating system only עפ"י הרשום היום מצויין שהלוחות של 1366 לא תומכים ב- ויסטה 64 , למה ? http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2958&ProductName=GA-EX58-UD5
-
- 10 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת לוח אם חדש יש לי מעבד Q6600 כרטיס מסך 8800GT המחשב משמש בעיקר למשחקים.... הלוח הקודם שלי (STRIKER EXTREME) שבק חיים... יש לי מערכת קירור מים למעבד כרטיס מסך (וגשרים/מוספטים ללוחות מסדרה ASUS 1) אני מעונין לעשות למחשב OC לסביבות ה 3.2 -3.4 אני מוכן להשקיע עד 1,600 שקל אבל רצוי שזה יהיה פחות... אשמח אם תעזרו לי לבחור לוח אם... יוגב
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, התקנתי לוח אם חדש של אינטל DG45FC ומיד שסיימתי לחבר את הכל שמתי לב שהביוס נותן קריאה גבוהה חריגה של אחת הטמפרטורות על לוח האם: Processor Thermal Margin - 50C Motherboard Temperature - 45C ICH Temperature - 90C MCH Temperature - 45C וזה לחלוטין ב idle ולפני שאפילו חיברתי את הדיסקים. למיטב הבנתי ה ICH זה הגשר הדרומי (זה ללא ה heatsink). השבב מרגיש חם למגע אבל לא הרבה יותר חם מה heatsink של ה MCH. האם זה נורמלי או שזה מצביע על בעיה כלשהיא בלוח ? לנסות להחליף את הלוח? לחבר לו heatsink ליתר ביטחון? תודה - barduck
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני רוכש מארז חדש , ולכן אצטרך להעביר הכל לתוכו המארז הוא ANTEC 1200 והדברים שאני מעביר הם זה לוח אם EP43-DS3L שעליו יש קירור סטוק של INTEL ו E8400 2GB X2 של KINGSTON וכרטיס מסך 4870HD של GIGABYTE השאלה האם אפשר להוציא את הלוח אם אם כל הדברים עליו , ופשוט להבריג לתוך המארז חדש? לגבי הספק שאני מניח למטה במארז , האם זה קשה לחבר הכל ללוח אם וכדומה? (כל הכבלים) אני עושה את זה פעם ראשונה אם אבא שלי ואני פשוט מתעניין עד כמה זה קשה בפעם הראשונה.. תודה לעונים , והאם אתם מציעים לקרוא לאיש מקצוע לעשות את זה?
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מתלבט בין שתי לוחות אם ששניהם מופיעים בדף ההמלצות בפורום זה.. ------------------------------------------------------------------------- 250 ש"ח ASUS P5KPL-CM עם צ'יפסט G31 ויציאת GMA 3100 - VGA ------------------------------------------------------------------------- 350 ש"ח GIGABYTE GA-73PVM-S2H עם ציפסט nForce 630i ויציאות GeForce 7100 - VGA + DVI + HDMI ------------------------------------------------------------------------- הלוח מיועד למחשב בסיסי (יחסית): C2D E7300 / 2GB DDR2 800 CL4 / 320 HDD / LG DVDRX22 מחשב זה יתחבר למסך LG 20.1 ומכאן השאלות.. 1. האם זה קריטי לחבר את המסך דרך DVI במקום VGA (למסך יש את שתי האפשרויות) 2. למרות שהמחשב ירוץ על XP, האם יתקשה להריץ VIS…
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
לילה טוב ושבת שלום. לפני כיומיים רכשתי זוג זכרונות של ocz זה המפרט: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_reaper_hpc_edition במפרט ועל הכרטיסים כתוב שהם cl4 אבל בביוס ובתוכנה cpuz הם מופיעים כ-cl5 מישהו מבין מה הולך פה?
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי כרגע מחוברים אל לוח אם הנ"ל 2 הארד דיסקים... האחד 300GB של WD והשני גם של חברת WD אבל בנפח 80GB ה-300GB מחובר אל יציאת SATA או SATA2 לא יודע זה מחובר בצד... והשני מחובר בכבל IDE אני רוצה לדעת אם יש לי מקום לחיבור עוד הארד דיסקים כי המקום שלי במחשב דיי נגמר... אם כן בבקשה לציין איפה זה לסמן בתמונה או משהו איפה מקומות החיבור שלהם ואיזה חיבור זה בדיוק כי אני מתכוון אולי לקנות בעתיד הארד דיסק חדש.... תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
מה עדיף יותר מבחינת הביצועים, זכרון DDRII במהירות 1066MHz עם CL5 או זכרון DDRII במהירות 800MHz עם CL4? קראתי את הדיון הזה באתר Tom's Hardware, וגם שם הדעות חלוקות... http://www.tomshardware.com/forum/255174-30-ddr2-1066 יש למישהו תובנות בנושא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
איזה זכרונות עדיף: 2x2GB Kingston Value או 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel ? וגם לאיזה זכרון מביניהם יש קירור טוב יותר? (אני לא עושה oc..) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
שלום ! בקרוב אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת כמה דברים על הלוח אם הזה : DFI LANPARTY DK X38 1. אם הלוח טוב לOC (עם המעבד E8400) ? 2. אם הוא טוב לCF .. ראיתי שיש לו 2 חיבורים של X16 .. 3. איך הוא בכללי ?! , אני ישמח אם מי שיש לו את הלוח הזה יגיב .. תודה לכולם ..
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שבת שלום יש לי מעבד E4500 2.20GHZ ווינדוס XP 32 ביט 2ג'יגה זיכרון כרטיס מסך HD4870 אם אני רוצה לשים 4 ג'יגה זיכרון זה יתמוך לי?או שאני יצטרך לשים מערכת הפעלה 64 ביט?(מעדיף לא לגעת ולהישאר עם 32 ביט)
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי מעוניין במערך 2 כרטיסים. למה? כי כרגע יש לו 600 ש"ח להשקיע בכרטיס מסך ואולי עוד חודש חודשיים יהיה לו עוד ואז הוא רוצה 'להוסיף' אותו לSLI השאלה אם כדאי לו להיכנס לזה בצורה הזאת או שעדיף להשקיע את המחיר של 2 הכרטיסים בכרטיס בודד. לגבי לוחות אם, הכי זול לSLI זה הP5N-D של Asus שעולה כ620 ש"ח בTMS שווה לשים עליו SLI? הרי הSLI שהוא יקח זה בטח יהיה 9600GT שיעלה באיזור ה1200 ש"ח. או CF עם לוח מתאים וכרטיסים שאתם תמליצו. לדעתי עדיף לו כרטיס בודד עם לוח זול כי גם ככה הוא לא אוברקלוקר. האם 4870 עם לוח G31 יהיה בסדר? בקיצור, מה הסידור הכי משתלם מבחינת ביצועים למחיר? תקציב כרגע כ600 ש"ח לכרטיס מסך לוח גם כן 600 ש"ח(במידה וזה לSLI כך שאם אין SLI אולי אפשר לוח זול יותר)
-
- 9 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב חדש לא משהו רציני. ואני צריך לוח אם עד 400 שקל מKSP. עדיפות לגיגה בייט. המערכת המתוכננת E5200 או E2200 2 גיגה ראם וכרטיס מסך 9400GT. תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 549 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, מכל הבחינות בבקשה. תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-