עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם יכול להיות שהוא פחות טוב כי הוא יד שניה, התבלה עם הזמן או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  2. שלום. השאלה נוגעת ספציפית לזכרונות DDR2 800MHZ בנפח של 4GB על שני סטיקים (2X2). מערכת : Q6660 OCZ VENDETTA 2 ASUS P5QL/ EP43 DS3L - אחד משניהם 4GB (2x2GB) DDR2-800 500gb SATA II 16MB Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Enermax PRO82+ 525W Active PFC 12cm Fan CoolerMaster CM 690 Black על המערכת מתוכנן OC שאמור להביא ת'מעבד ל סביבות ה 3.600 . שאלה : האם כדאי לקחת סטיקים של זכרונות בעלי גופי קירור / מבודדי חום ? או שזכרונות דומים ללא גופי קירור / מבודדי חום יביאו את אותם ביצועים? *יש לציין שגם אם יירכשו זכרונות בעלי גופי קירור / מבודדי חום זה יהייה משהו פשוט (300- 310 ש"ח) ולא משהו עם הקירורים המפחידים. החשש העיקרי שלי הוא איטיות בגלל חימום יתר. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  3. Started by BENNY-L,

מישהו יכול להראות לי בתמונה איפה נמצא הציפסט תודה

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  4. Started by A-L-o-n,

מההבדל בין q6600 box ל-q6600 tray? יותר קריר? יותר מה? q6600 box עולה יותר מה-tray ולמה זה? תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  5. Started by esaly,

היי חבר'ה! יש לי שאלה : יש לי איזה מערכת שכרגע יש לה זוג דימים של 512 כל אחד במהירות 533 ואני רוצה להוסיף לה שני דימים של ג'יגה כלל אחד במהירות 667... האם זה ניתן? הזיכרונות שאני רוצה להוסיף הם של קינגסטון האם עדיף כבר להוציא את הזיכרונות הישנים ולעבוד עם ה2GB החדשים של ה667? מדובר על מערכת שעובדת הרבה בפוטושופ אז מה עדיף מהבחינה הזו: מהירות או כמות? המון תודה לעוזרים...

• 14 תגובות
    • 895 צפיות
  6. Started by דיוגנס,

אני צריך לשדרג את המחשב בזיכרון חדש ( יש לי 1gb ddr 200mhz)... לצערי לא מצאתי כלום בtradezone , אז פניתי לזאפ, אך אני לא מבין גדול בחברות, מהיריות וכו... לא צריך משהו לoc ...בסה"כ זיכרון טוב ואמין ..שני כרטיסים, כל אחד בנפח ג'יגה, ובמהירות 400mhz כל אחד, תודה.

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  7. שלום http://hwzone.co.il/news/1125538249/86216/ יש לי את הלוח הזה, שהוא ממש ענתיקה, אבל כמעט כול פונקציה שלו, היא דואלית: תושבת 939 ל- AM2 באמצעות כרטיס הרחבה? תושבות לכרטיס מסך PCI-E או AGP.

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by aka_katz,

איך הלוחות אם של חברת Biostar?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. הוא אמור להקביל בביצועים שלו ל E8400 עולה 815 ש"ח זול מ E8400 ב 65 ש"ח .

10. האם הלוח ‏M3A78-EMH HDMI AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA‎של ASUS מתאים למעבדי הפנום2?

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  11. אלהן אני הולך לקנות מחשב בימים הקרובים ומתקשה להחליט בין 2 מערכות: (מתייחס רק לעניין המעבד - עזבו את השאר כרגע) E7400 או Q9750 מי לוקח בבחינת ביצועים? יש יתרון רציני ב4 ליבות על 2 ליבות כיום? איך החום של הAMD ? ההבדל ביניהם הוא כ100 שקל, במי כדאי לבחור?

• 91 תגובות
    • 5.1k צפיות
  12. אני מתלבט בין מעבד Q6600 ל- E8400 , ההיתרון שלי הוא מה יהיה יותר חזק למשחקים. או שאתם ממליצים על משהו אחר שהוא בסביבות המחיר של שתי מעבדים אלו. עוד שאלה בבקשה... אני צריך המצלמה בנוגע לגבי כרטיס מסך שוב אני אומר יתרון למשחקים עד 700 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  13. שלום יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-945P-S3 .. רציתי לשאול אם תהיה תמיכה בזיכרון הזה : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717003 ואם כדאי אולי לקחת זיכרון אחר יותר טוב ? יש לי כבר זיכרון של 1GB במחשב במהירות 667 MHZ .. תודה לעוזרים *אני בת

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  14. היי חברים רכשתי מעבד של AMD יד שניה- ATHLON 64 2X4200 . תקופת האחריות תסתיים עוד שנה. המוכר, הסב את תשומת ליבי לכך שבחנות ממנה רכש את המעבד - "מאג" ממגדל העמק, הדביקו מדבקת זיהוי, שהסרתה תבטל את האחריות ( המספר שעל המדבקה מהווה חלק מפירטי זיהוי המעבד שהודפסו בחשבונית המס). הוא סיפר לי, שלטענתו בפני המוכר בחנות, על אפשרות פגיעה בהולכת החום, באמצעות המשחה הטרמית, וקירורו, טענו בחנות שהמדבקה טרמית, ושלא תהיה פגיעה. האם אתם מכירים נושא זה? והאם זה נכון, ולא תהיה פגיעה. עדיין לא התקנתי את המעבד, כי אני רוצה לברר סוגיה זו לפני שאתקין אותו. תודה מראש לכל אלה שיגיבו.

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by stas12,

שלום.. עשיתי הזמנה למפרט הכולל לוח UD4 של גיגהבייט (למעבד I7). ראיתי שהגיע לארץ הלוח של XFX דגם X58I. רציתי לדעת אם כדאי להחליף את הגיגהבייט ל XFX או להשאר עם הגיגהבייט? (המחיר דומה לשניהם) תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. צריך עזרה בבחירת מעבד אינטל מסדרה קור דו2. אני מתלבט בין E7200 לE8400. לא לאוברקלוק. מעוניין במעבד חזק שיוכל לשרת אותי לטווח של כמה שנים. ושהמחשב ירוץ, כפשוטו. שימוש בעיקר ליישומי מולטימדיה ואינטרנט, מעוניין שיוכל להריץ מחשב עם הרבה יישומים פתוחים (חלקם כבדים) בקלות רבה.. זכרון RAM בתכנון הוא 4G. תקציב למפרט הוא עד 3K אם צריך לצרכים כאלו. חשוב לציין שמשחקים הם לא השימוש העיקרי שמתוכנן למחשב. תודה רבה!

• 89 תגובות
    • 5k צפיות
  17. יש לי מחשב שנקנה לפני כשנה וחצי והוא די טוב אבל שאני רוצה לשחק במשחקים כמו:pes 2009 או crysis או cod:waw אז אני צריך לשים על איכויות גרפיות נמוכות....אני משחק על מסך 17" ואני שם את על רזולוציה נמוכה בהרבה מהמקסימום מה לדעתכם אני צריך לשדרג שאני יריץ משחקים כמו שציינתי על איכות הכי גבוהה בלי בעיות אני אתן את המפרט ותגידו לי: 2gb זיכרון 667 MHzן מעבד core 2 dou E6320 1.86 GHz לוח אם בסיסי מאד של אינטל דגם D946GZTS כרטיס מסך של geforce 8500GT 512MB אשמח אם תעזרו במה להחליף או לשדרג יש תקציב של 2.5K

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by Avi313,

שלום רב לכולם, יש לי שאלה של מתחילים ואשמח אם תוכלו לעזור לי להבין קצת יותר. האם לוחות אם או מעבדים שונים עובדים יותר טוב עם זכרונות מסוג מסוים או מפרט מסוים? אם כן, יש לי לוח אם של Gigabyte GA965P DS3 ומעבד Intel Core 2 Duo E6300 1.86 GHz אפשר לדעת מזה איזה סוג זכרון יהיה הכי יעיל עם השילוב הזה?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by liormor,

שלום וערב טוב! אני רוצה לשדרג את המעבד שלי התקציב הוא 900 ש"ח כיום יש לי מעבד של איטל ליבה כפולה דגם: E6420 2.13 המפרט שלי מופיע בצד פשוט קניתי את המשחק GTA החדש ויש לי בעייה מבחינת המעבד איזה מעבד הכי כדאי ומשתלם למפרט שלי? הייתי רוצה גם מעבד שלא אצטרך להחליף עוד הרבה זמן תודה רבה ליאור

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. יש לי כרגע 2*1 GB של OCZ עם תזמונים 5-5-5-15. 800 מגה"צ אני מעוניין לשדרג ל 4 גיגה. השאלה היא עד כמה קריטי לקנות בדיוק את אותו יצרן עם אותם תזמונים? או שאני יכול לגוון?

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by bitoNNz,

אני רוצה לקנות זכרונות DDR2 למחשב חדש... עכשיו יש לי 2 אפשרויות מה אתם אומרים דרך אגב המחשב יעבוד על ויסטה 64BIT כנראה.. 1. 3GB שזה מתחלק ל1GB 577MHZ ו2GB 800MHZ אז זה אומר שזה יעבוד על 577 אם אני לא טועה.. 2. 4GB 800MHZ 1. 120 שקל 2. 280 שקל ועוד שאלה יש עדיפות ל2 סטיקים במקום 4? כי אפשר לקנות 4GB 4 סטיקים ב240 או 2 סטיקים ב280 נ.ב. מה זה headspreaders וצריך לשים לב למשהו מיוחד אם אני מתאים בין זכרונות במהירות שונה וגודל שונה?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  22. שלום לכולם. זה המפרט הנוכחי שלי (המחשב כבר אצלי 3 שנים בערך): מעבד: Pentium D 775 3.0G 2X2M TRAY 930 Dual Core לוח אם: ASUS P5LD2-VM כרטיס מסך: ASUS N7600GT/2DHT זכרון: Corsair Value 2X512MB 667Mhz מארז + ספק כח: ThermalTake SWING Silver 120MM FAN + 430W SATA 24 PIN PCI-E אני משתמש בוינדוס אקס פי 32 ביט ולא מתכוון לעבור לוויסטה אחרי השדרוג. בסך הכל אני עדיין מרוצה ממנו פרט כמובן למשחקים חדשים שכבר בקושי עולים. אין לי כרגע אפשרות לקנות מחשב חדש והייתי רוצה לשדרג את הנוכחי כד שיהיה "סביר" אפילו להגדרות המינימום של משחקים עכשוויים. חשוב לי לציין שאני כבר ממזמן לא מתמצא בנושא ועקב היידע המוגבל שלי מבקש את עזרתכם. אז ככה: 1. אני רוצה להוסיף 2x1gb של זכרון, זה אפשרי? הבנתי שבלו…

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  23. שלום המחשב הנוכחי שלי נקנה לפני כשנתיים וחצי כשרק יצאו מעבדי ה CONROE. הוא מכיל את השילוש הבא (את הכרטיס מסך נעזוב כרגע): מעבד Core 2 duo E6600 לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 זיכרון OCZ Platinum 2GB 800Mhz (לא זוכר את שאר פרטי הזיכרון). השימושים שלי הם 50% תיכנות (כולל לפעמים הרצת תוכנות שרת על המחשב שלי), 30% עבודה משרדית ואינטרנט, 20% משחקים. כמובן שבגלל שמיהרתי לשדרג לדור הראשון של מעבדי ה CONROE מיד כשהם יצאו, נשארתי עם מעבד קצת מיושן. בסך הכל המחשב עובד סבבה אבל שד השדרוג התחיל להרים את ראשו. עכשיו עומדות בפני שתי אופציות וקשה לי לבחור: 1. ע"י שידרוג ביוס פשוט אני יכול להוסיף ללוח שלי תמיכה במרובעי ליבות, כך שאני יכול לשמור את לוח האם הקיים, לחבר אליו מעבד Q9550 ולהוסי…

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by shimronfio,

איזה מבין המעבדים עדיף? האם שווה להשקיע יותר בלוח אם מתקדם יותר וזכרונות DDR3 עבור המעבד החדש?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by עופר ברקן ערוץ הקניות,

אני עושה בדיקה במשך זמן של שנה בערך והגעתי למסקנה שמערכת מבוססת DDR ללא OC נותנת ביצועים שולחן עבודה הרבה יותר איכותי מ DDR2 זה נשמע לא הגיוני נכון ? DDR2-800 מול DDR400 ? אבל זאת עובדה . אני אישית לא יודע איך להסביר את זה ... ממש מטורף הקטע . אבל כל מערכת עם DDR עבדה בביצועי שולחן עבודה : אינטרנט , אופיס , מוזיקה ... הרבה יותר טוב ויציב . זאת בדיקה שביצעתי במשך שנה : DDR533 , DDR667 , DDR800 ... , DDR400 על הנייר DDR2 קריר יותר ומהיר יותר אבל בפועל ללא OC המערכת עם ה DDR הייתה יציבה ואיכותית יותר . דרך אגב יש לי חבר שעובד בחברת IBM שלא האמין לי וצחק והוא במשך כמה חודשים עשה איתי את הבדיקה וראה שאני צודק המחשב היותר יציב ונוח לעבודה היה עם ה DDR !!! תבדקו גם אתם קחו מערכת…

• 8 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.