עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, אני צריך לעזור לחבר לקנות את שלושת החלקים. הוא מעוניין בI5 או I3 זכרון 4G DDR 3 של חברה מוכרת,אין צורך בOC לוח אם חייב שיהיה כרטיס מסך מובנה כי אין לו כרטיס מסך... אני מודע לזה שאולי AMD יהיה יותר משתלם אבל הוא רוצה רק אינטל.. אם אפשר בבקשה מפרט אחד של I3 ואחד I5 מהחנות של KSP או RSM תקציב אין בדיוק,אבל הכוונה שהזכרון יהיה 4G רגיל שעולה בסביבות ה200-250 ש"ח לוח אם שיהיה לו כרטיס מסך מובנה והשאר פחות חשוב מעבד I3 החלק בסידרה של הSANDY BRIDGE ואותו דבר לגבי הI5 תודה.

2. Started by Doron.C,

אני מעוניין לעשות עדכון לביוס של הלוח בכדי ששיתמוך FSB 1600 ורציתי לדעת מה הדרך הכי בטוחה ? ASUS EZ FLASH או Afudos (או איך שקוראים לזה ) ?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  3. Started by dannyg,

http://hwzone.co.il/community/threads/538587-מבקש-מחשב-ביתי-עריכת-וידאו-ביתית-עד-3K-ש-ח#.Uq7t97fxvcs שלום, בפורום מקביל כאן , קיבלתי המלצה למחשב. עד כמה שקראתי כאן בפורום, מדובר בהמלצה יפה ומאוזנת. מה שהפריע לי הוא המבנה של לוח האם - יש יותר מדי USB קדימה (4) על חשבון האחורה (4). האם אפשר למצוא לוח אם אחר (שכמובן מתמשק היטב עם הרכיבים האחרים) שיש לו 2 USB קדימה וכל השאר (לפחות לפחות לפחות 6) מאחורה ?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  4. Started by Kfir,

המעבד שלי 1.33 TUNDERBIRD, נשרף היום לגמרי, כנראה בגלל ישיבה לא טובה של המאוורר עליו, השאלה אם יש אחריות על מעבד במצב כזה!?? תודה...

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by nadav275,

שלום הגיע סופסופ מהחלפה באילנד הדות'ן 740 החלופי (במקום הקודם שנשרף, ותודות לאיסטרוניקס על הטיפול המצויין) הדות'ן מסטפינג sl7sa. מה אומרים על הסטפינג הנ"ל? ואיזה ביוס הכי מומלץ לו?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  6. אנחנו פה מתברברים לא אחת אודות, כמה כסף יש להוציא (או לבזבז יותר נכון) עבור מעבד חדש וחזק יותר לגיימינג, ובונים תילי תילים של המלצות ומפרטי מחשב, לא פחות מאשר דוחפים שמה מעבדים חזקים במפרט וממש עושים שמיניות באויר, הכל במטרה לשכנע את עצמו ואת החברים, על איזה מעבד K סקסי ויוקרתי שדוחפים אותו לקיצון עם קירור מים איזוטרי. אך אנו שוכחים דבר אחד פעוט בתחום, שהוא המכריע. בואו נלמד ביחד אודות הפערים הביצועיים הקיימים, בין מחד מעבד הכי יקר במחיר 500$, ומאידך למעבד אולי הכי זול שיש ב- 75$ "עלובים". הפער שבין 9900K למעבד 9100F. שניהם מופעלים על המאיץ הגראפי הכי חזק ויקר שיש כיום בשוק - 1200$. לא עושים הנחות לאף אחד. מי שקונה כזה מאיץ גר…

7. Started by shuy,

עבור E6600 ו-DDRII 800, לא צריך יכולות SLI או CF, כמובן בעל PCI-E ועם לפחות 3 חיבורי PCI רגילים. כ.הקול שעל הלוח אינו רלוונטי מכיוון שהולך לשבת עליו כ.קול חיצוני. לא ל-OC. תודה...

• 12 תגובות
    • 912 צפיות
  8. אני חושב לשדרג את המעבד כבר תקופה אבל אני לא יודע איזה מעבד יתאים.. העיניין שאני חשבתי לקנות לוח חדש וליקנות גם C2Q אבל זה יקר לי לכן אני חושב לנצל את מה שיש לי עד הסוף. יש לי לוח אם ישן יחסית Abit AA8 Duramax תודה מראש

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by SeRial_KiLLeR,

אז ככה... יש לי מעבד פנטיום 4 עם לוח אם עם כניסת AGP 8X. כרטיס המסך שלי הוא GeForce 5700 FX ויש לי על המחשב ג'יגה ראם . אני משחק הרבה במשחקים... אבל כל מי שמבין מעט מאוד במחשבים יוכל להבין שאני כבר לא ממש יכול לשחק בכל משחק חדש... לCRYSIS אין לי אפילו את הדרישות מינימום. אז הגעתי למסקנה שאני צריך להחליף כרטיס מסך... אבל מסתבר שכל הדור החדש של כרטיסי המסך יוצא כבר רק בPCI-E. מכאן נובע שאני צריך להחליף גם לוח אם וכדאי מאוד גם להחליף מעבד. סליחה על ההקדמה הארוכה אבל עכשיו מגיע העיקר: אני צריך המלצה למעבד ולוח אם... בתקציב של עד 3000 שקל... בהנחה שאני קונה את הGeForce 8800 GT והמחיר שלו לא כלול ב3000 שקל וגם לא העוד ג'יגה ראם שאני מוסיף... אני לא צריך יותר מזה כי רמקולים י…

• 16 תגובות
    • 991 צפיות
  10. Started by KoDkOd,

לפעמים המחשב מתחיל לעבוד לאט שירים ניהיה םמקוטעים..אז לחצתי ctri +alt+del לבדוקת אם יש תוכנו תפתוחות וראית שהכל סגור למעט מה שאני משתמש ואז למטה ראיתי CPU USAGE -100% למה זה כל התוכנות היו סגורות חוץ מ -2 [icq ,mirc] למישהו יש מושג למה ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by koby058,

על מה רובכם ממליצים ולמה? ??? ?

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  12. שלום זה ממש חשוב לי לדעת עם יש בעית התחממות של המעבד הזה . כי שמעתי על קיבוץ שלם שהחזיר מחשבים בשל התחממות של מעבדי amd אני לא יודע איזה סוג. אתם יודעים אם תיהיה בעיית התחממות במעבד הזה? אפילו בעיה קטנה? זה ממש חשוב לי אז בבקשה ממכם רק מי שבאמת אבל באמת מבין בזה שיענה לי. תודה רבה ועוד שאלה איך המעבד הזה: 755 3.4 (650) pc800 2mc box

• 12 תגובות
    • 761 צפיות
  13. Started by eddy,

מה עדיף עם מעבד AMD ו-SDRAM? ECS k7s5a +שנה אחריות או Gigabyte GA-7ZXE + שלוש שנות אחריות המחיר בדיוק אותו דבר.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by amit71,

מה זה HDMI header בלוח אם ? האם זה מחבר HDMI או שצריך חלק נוסף אם מהו וכמה עולה אני מעוניין בלוח אם עם HDMI תודה

15. Started by maxwell10,

קראתי במדריך את המשפט הבא: CPU Smart FAN Mode: Auto: Lets BIOS autodetect the type of CPU fan installed and sets the optimal CPU fan control mode Voltage: Sets Voltage mode for a 3-pin CPU fan PWM: Sets PWM mode for a 4-pin CPU fan . כמו כן: The motherboard has a 4-pin CPU fan header (CPU_FAN), a 4-pin (SYS_FAN2) and two 3-pin אני אכתוב את השאלה באנגלית If I choose PWM mode in BIOS then the two 3-pin slot will be disable and only the one 4-pin will be enable האומנם?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  16. Started by eyal123,

שלום לכולם אני מחפש המלצה ללוח אם טוב שהולך עם פנטיום 4 (אל תמליצו על AMD אני לא שם ) אבקש שם + דגם . תודה אייל

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני הולך היום לקנות TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL5 מ KPS יש אולי זכרונות יותר טובים באותו מחיר? לא מתוכנן OC תודה

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  18. לפני שבוע בערך היתה כתבה שמחירי מעבדי ה- AMD64 ירדו במחיר. אני לא ראיתי שום ירידה בשוק חנות. מתי זה אמור להכנס לפועל הירידה הזאת !?!?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Yaron-Cohen,

כי ראיתי באיזה חנות... Sempron 3000+ 939 L2=256KB 1.8GHZ יש מצב?

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by udi,

אני רוצה לבדוק תאימות של זכרונות ללוח מסויים אני מתלבט בין שני לוחות GA-P35-DQ6 GA-P35-DS3P אבל הלוחות הן לא השאלה { 99% אני לוקח את השני } לשני הלוחות יש טבלת תאימות של זיכרונות אשר מוצגות האתר של GIGABYTE השאלה שלי היא מה מסמל הטור האחרון מימין עם הספרות 2 ו4 האם אין אפשרות לשים יותר מ 2 GB בלוח במהירות של 1066 { שוב כנראה שאני אלך על 800 אבל השאלה היא ספציפית לזכרונות הנ"ל של החברה הנ"ל } http://www.giga-byte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-p35-dq6.pdf [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  21. איזה מעבד עדיף למשחקים ביוחד, ניוקסל או קלוהאמר 3000+.?!?!? לניוקסל הרי יש 2.0 ג'יגה הרץ אבל חצי מגה קאש, בעוד לקלוהאמר 1.8 ג'יגה הרץ ומגה קאש. אז מה עדיך מבחינת משחקים וההאם בעתיד העוד חצי מגה שיש לקלוהאמר ישפיע יותר !??! תודה לעזורים ואם אפשר גם לינקים לבאנצ'ים אם יש לכם!

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Athlon-WINGS,

שמעתי שההאמר הוא על 64 ביט, והמעבדים הקודמים (AXP, P4) הם 32 ביט, אבל מה זה בעצם ביט? אחד אמר לי שזה הפעולות חישוב שהמעבד יכול לבצע, 2*2*2*2...ככה 64 פעמים...זה נכון? אם לא אז מה זה ?

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. טוב אני עומד בפני קניית שילוש חדש...ועומדת בפני תהיה... עכשיו ככה מכיוון שהמחשב שלי חלש מאוד אני לא מצליח לעבוד עם שום דבר שהוא מעבר לאינטרנט בסיסי ואייסיקיו... עכשיו השאלה שלי היא ככה... אני עומד לקנות מחשב חדש...עכשיו רוב זמן העבודה יהיה בעבודה "משרדית" הטקע הוא שכשאני פותח תוכנת הורדה מדיה פלייר...חלונות אקספלורר אייסיקיו ומסן אני צריך להשתמש בקונטרול טאב בשביל לעבור בין חלונות...וכל דף אינטרנט נטען בצורה מזעזעת...ואי אפשר לעבוד ואני צריך לכבות את רוב הדברים הפעילים (פעולה שיכולה לקחת כ-5 דק' בגלל עומס על המעבד) אני רוצה למנוע את זה... עכשיו תגידו לי "קנה AXP או איזה סלרון D" ואני לא רוצה...אני רוצה ביצועים חזקים למשחקים (כי עוד מעט אני אחליף כ"מ) עכשיו השאלה היא...האם…

24. Started by ATGatdner,

אני יודע שההבדל העיקרי זה שבדגם ה r יש גם raid, ואני לא מתכנן להשתמש בזה בעתיד הקרוב או בכלל. השאלה היא אם יש עוד סיבות לשלם 50 שקל יותר בשביל הדגם הזה, או להסתפק בדגם הבסיסי יותר? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  25. שלום, לאחרונה אני שם לב שהמחשב הוא לא מה שהיה פעם (הוא בן 4-3 להערכתי), המעבד הוא אינטל 1.6 סוקט 478, לוח אם של ASUS יחסית חדש (בן שנה ומשהו) ו2 סטיקים של 256 מ"ב. עכשיו ניסיתי להוסיף עוד זכרונות, והבנתי שהבעיה היא לא בזכרון כי לא רואים או חשים בהבדל רציני בביצועי המחשב. לוקח לו לטעון את הדפדפן, או תוכנה כלשהי יותר מדי זמן, מה שגורם לכך שהמחשב נתקע לכמה שניות לעיתים, ומה שגורם לי כנראה להזיק לאמץ את המעבד/זכרונות/דיסק קשיח יותר מדי. השאלה שלי היא כזו, אם אני רוצה להחליף את המעבד למעבד טוב יותר, חזק יותר, אילו אפשרויות יש לי? לקנות מערכת חדשה שזה אומר מעבד בסוקט חדש, לוח אם חדש וזכרונות חדשים? לקנות מעבד יד שנייה סוקט 478 וזהו? אשמח לכל יעוץ שהוא. תודה רבה, אופיר

• 5 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.