עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://www.tomshardware.com/news/intel-haswell-e-devils-canyon-pentium-anniversary-edition-broadwell,26326.html אך לא ברור באיזה חודש יגיע , למשהו יש מושג , מה דף באינטרנט ?

2. Started by stingeR-,

שלום, יש לי את המפרט הבא : AMD Sempron 2800+ @ 2.56GHZ ששווה ערך בביצועים לAMD ATHLON 3800+ לפחות... Gigabyte K8NS Samsung DDR400 1GB Gigabyte GeForce FX5500 256MB האם המפרט הבא בשילוב מתאם DVI לHDMI יהיה מסוגל להתמודד עם סרטי HD 720P? ואם כן? האם גם 1080P אפשרי? ואם לא - מה הכי זקוק כאן לשדרוג.. האמתי שכרגע נבדק 720P על המפרט רק עם כרטיס 7600GT והכל נראה סבבה... רק שה7600GT עובר למחשב אחר ולכאן אני מעביר FX5500... דרך אגב לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא מכיוון שבפורום אודיו וקולנוע ביתי אני לא חושב שמבינים כלכך בעוצמה של מחשבים ועיקר הכוח לעיבוד של סרטי HD במיוחד במפרט הנ"ל נופל על המעבד.. ככה שנראה לי שזה הכי מתאים. אם לא - מנהלים, נא להעביר...

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  3. הזיכרונות OCZ EL PC2-8000 XTC: Low Latency PLUS DDR2-1100 פשוט מצויינים! 2 ג'יגה של זיכרון איכותי נטו http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2732

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  4. Started by ~The_Sultan~,

לפני שאני בכלל מתחיל את האשכול - קניתי לפני שבועיים מחשב חדש עם 2GB RAM, כדאי לי לקנות לו עכשיו עוד זיכרון? המחשב הינו למשחקים ואינטרנט. אם כן, מישהו יכול להמליץ לי על זיכרון עד 300 ש"ח ללא חריגות? הזיכרונות שיש לי עכשיו: SUPERTALENT 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5 + HEAT SINK - T667UB1G_I תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by מוקיון1,

אני קומנה מחשב חדש עכשיו לפי המפרט אני אמור לקבל לוח אם של GIGABYTE G31 אבל לפי מה שגליתי יש כמה סוגים תוכלו לומר לי מי הכי חדש ומי הכי ישן תודה GA-G31MX-S2 GA-G31M-S2L GA-G31-S3L GA-G31MF-S2 אני צריך לברר בחנות את הדגם הספצפי שאני יקבל תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  6. המערכת שלי בצד <<<... הצלחתי עד כה להגיע לFSB של 320, אך קראתי באיזה מקום שעם עידכון ביוס של הלוח, אפשר לעבור את ה-400, האם זה נכון? אני עם הביוס איך שהוא הגיע מהחברה...

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by Notter,

יש לי GA-7VTX-H+ של ג'יגה בייט בכל מקרה שאני משחק במשחקים, לאחר כמה זמן המשחק פשוט נתקע התקנתי את ה volcano 7+ וזה עדין לא עזר אז אולי זה לא בגלל חום וגם שאני מכבה את המחשב ואני לוחץ על נאמלוק במקלדת המחשב קם לתחייה שזה הדבר הכי מוזר שנתקלתי בו עד היום... אולי גם עוד כפתורים מדליקים את המחשב אבל לא בדקתי בכל מקרה, לוח אם דפוק?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Killer-Storm,

אוקיי אני רוצה מעבד Athlon XP חדש ו512DDR 333 חדש. יש לי לוח חדש של Elite לוח באמת מעולה ואני מתרשם ממנו המון והוא באמת מראה יכולות טובות אבל אני רוצה לשים Athlon XP חדש וזיכרון מתאים (והרבה) ידוע לי שהAthlon XP2400+ ו ה2600+ יוצאים בקרוב ושהם יעבדו בבאס של 333 אבל המהירות של המעבדים יהיו כשל המעבדים הקימיים וכנראה שלא יתאימו ללוח שלי, אני לא רוצה לשדרג לוח אז רק תגידו לי איזה מעבד אני יכול לשים על הלוח שיש לי שהוא במהירות הכי גבוהה בין המעבדים האלו בבקשה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by hozitimor,

ככה אני מחפש לוח אם איכותי לאובר קלוק , מחובר לרסיבר 5.0 ,משחקים ,סרטים , עדיפות 12 SATA

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by exodia,

??

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by kimi,

שלום, מישהו מכיר את הלוחות Fatal1ty FP-IN9 SLI ו AB9 PRO ויכול לומר מה ההבדל בינהם חוץ מהעובדה של Fatal1ty FP-IN9 SLI יש כרטיס מסך מובנה? שניהם עולים 750ש"ח בנעה. המחשב שאני מתכנן לקנות (בתקווה שהמחירים ירדו בקרוב) הוא בעקרון לא למשחקים ולא ל OC (למרות שאופציה לOC בעתיד זה נחמד..) תודה!

• 8 תגובות
    • 586 צפיות
  12. Started by Atlon-Xp,

מוזר עם אני מאמץ אותו או שאני מתשקין משהו או משהו דומה הוא עושה ציפצופים מעצבנים למשל ככה ציייייייציציצייייייייייייייי!!!! לא יודע בע ואני לא יודע איך לסדר את זה ולמשל פעם אחת זה עשה את זה לאיזה דקה שלמה ועשה Error במסך כחול.... עשיתי רסט הראה שהוא לא מזהה את ההרד דיסק ואז כיביתי הדלקתי וזה הסתדר אבל הוא עדיין עושה ציפצופים!!! בבקשה עזרה דחוף!

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  13. אחרי השקת הוודקרסט אינטל משיקה בהשקה שקטה שני מעבדים חדשים: T2700- בתדר 2.33GHZ ויצור 65 ננומטר ויהיה למחשבי ה HIGH END. ו U2500 -מעבד ULV ( ultra-low voltage) U2500 הוא המעבד היחד ש ULV עד שיבוא 1.06GHz U7500 הרבעון השני של 2007 U2500 יהיה 1.2GHZ עם 2MB L2 cache ו 533 FPS מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2906

• 8 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by dani2k,

היי יש לי את הלוח אם הבא :Gigabyte GA-8I945P-G ויש לי 1GB של זכרון, רציתי להגדיל את נפח הזכרון שלי ל 2GB אבל ראיתי שיש כל מיני דברים שצריך לקחת בחשבון שקונים זכרונות: CL , Mhz , והטכנולוגית DDR / DDR II כרגע יש לי את הזכרונות הבאים : PQI DDR2 1024MB (512MBx2) 667MHZ DUAL CHANNEL CL4 TURBO ורציתי לדעת אם אני יכול לשים את הזכרונות האלו במקומם: G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ? הבעיה היא שאני לא יודע מכיוון שה CL וה Mhz שונים ואני לא כל כך מבין בזה, אם אני יכול לשים, ובמה הלוח אם שלי תומך בכלל. אשמח לקבל הסבר על הזכרונות והלוח אם וההתאמה שצריכה להיות בינהם , תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by nec5e,

שלום לכולם. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. (לוח אם + מעבד + זכרון). יש לי תקציב של 4000 ש"ח ואני מעוניין במעבד core 2 ו-2GB זכרון. האם מישהו יכול להמליץ על משוה? (ראיתי את הלוח gigabyte ga-965p-DS4 ורציתי לקבל חוות דעת עליו) תודה מראש לכל העונים.

• 8 תגובות
    • 542 צפיות
  16. מחפש לוח אם Dual Processor (תומך Intel) חדיש עם כל הפיצ'רים החדשים...

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  17. משהו בסביבות ה 2000- 2500 ש"ח תודה מראש

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by XTTX,

סוף סוף, הלוח MID RANGE בסדרה 6XX !! איזה "ממתק" - SLI על קונרו, 502 FSB עכשיו צריך לחכות למחיר... http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2894

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by ninja man,

היי, אני חדש פה ולדעתי זה אחלה אתר, עכשיו לשאלתי, הסתכלתי במפרטי המחשבים למשחקים וראיתצי שהמלצתם רק על מעבדי AMD ורציתי לדעת אם AMD יותר טוב למשחקים מהמעבדים של INTEL ? ומה היתרונות והחסרונות שלו (בכללי)...... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by MTKOL,

שלום לחברי הפורום, כמה שאלות חשובות מאוד: 1. מהי הטמפ' הסבירה (נורמלית) למעבד AMD ATHLON 64 3000+ SOCKET 754 עם קירור שבא עם המעבד? 2. האם הקירור שבא עם המעבד של ה-AMD 64 שציינתי לעיל הוא מספיק אם לא רוצים לעשות OC? 3. כאשר מרכיבים את ה-AMD 64 (המעבד לעיל) עם הגוף קירור שמסופק איתו - האם יש צורך במשחה טרמית? או שזה מדבקה פשוטה? 4. שאלה אחרונה לסיום - מהי הטמפ' הסבירה (נורמלית) של ה - AMD THLON XP 2500+ BARTON? בתודה רבה מראש!

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by HaVoC_850,

רק רציתי לדעת האם MSI גם ישתתפו בייצור ושיווק של הלוח הזה? תודה

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by RoeiSH,

שאלה קצת מטומטמת, אני קונה מחשב חדש עם 4GB ראם, ואחרי חודש בערך אני אוכל לשדרג אותו עד קצת, בגלל שכרטיס מסך לא יהיה רלוונטי, חשבתי להוסיף עוד 4GB למחשב, השאלה היא עד כמה זה יהיה אפקטיבי, או שזה אפילו יהיה בזבוז כסף... המחשב למשחקים כבדים. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  23. Started by psybrain,

שלום לכולם החלפתי מאוורר למעבד ולפני שאני רוצה להתקין אותו אני חייב לנקות את המשחה הטרמית שהייתה קודם ? אם כן איך אני מנקה את המשחה שיש על המעבד? כי המשחה מרוחה על כל המעבד המרובע ואין כאילו נקודה באמצע או משהו צרפתי תמונה למטה תראו. תעזרו לי מה לעשות כי אין לי מושג בזה. תודה

• 8 תגובות
    • 6.5k צפיות
  24. טוב...פירוט: אני מחפש זכרון לפי הפירוט הבא: DDR2 2048MB CL4 800Mhz Dual הבחירה הראשונה שלי היא G.Skill DDR II PC6400 2GB 800MHZ Dual Channel 4-4-4-12 דגם: F2-6400PHU2-2GBHZ ראיתי שגם לחברת Patriot יש דברים טובים ומומלצים למשל PDC22G6400LLK שמשום מה לא הצלחתי למצוא בארץ. האם יש למישהו רעיון אחר? מה לגבי OCZ DDR2 PC2-6400 Reaper HPC Edition דגם: OCZ2RPR8002GK או אפילו Corsair XMS DDR2 2048MB Dual 800Mhz CL4 דגם: TWIN2X2048-6400C4

• 8 תגובות
    • 521 צפיות
  25. Started by natanbs,

של P55 מול H67 ? השוואה בין לוחות : GA-P55A-UD3 ו GA-PH67A-UD3 תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.