מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
באופן יחסית חריג, החלטתי שאולי יהיה נחמד להודיע על זה בפורום, יש גרסה חדשה של התוכנה AIDA64. מדובר בתוכנה שהיא לא פחות מאולר שווייצרי לאוברקלוקר, לטוויקר ולכל מי שמחפש תוכנה בודדת שעושה המון דברים במקביל. יש שם מבחני עומס בדרגות שונות לכל הרכיבים במערכת, ניטור מאוד מדויק של טמפרטורה וצריכת חשמל מבקרים שמאפשרים זאת. AIDA64 בגרסת Engineer הוא כלי שאנחנו משתמשים בו מזה כמה שנים למערכת בחינות החומרה שלנו, והוא לא אכזב אותנו פעם אחת. כלי מאוד מדויק שלא קורס או חווה באגים. מצרף לוג שינויים של הגרסה האחרונה, שמהווה תוספת פיצ'רים מספיק מכובדת עד שזה נהפך לאירוע שבשבילו היה שווה לפרסם את העניין: New features & improvements of AIDA64 v6.30 …
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, בהמשך להודעה הקודמת שלי אני פותח דיון חדש. בהזמנת מחשב באחת החנויות המומלצות שאלתי מה ההבדל בין גרסאות של אותו לוח. נאמר לי שיש הבדל בביוס בלבד ואין אפשרות לדעת איזה גרסת לוח תגיע מכיוון שזה תלוי ביבואן. בבדיקה שעשיתי עכשיו גיליתי שיש הבדל פיזי בין הלוחות. בכל אחד יש חיבור שונה ע"ג הלוח. 8 פינים לעומת 4 פינים. האם שאתם מזמינים לוח אתם לא דורשים לקבל גרסה מסויימת? האם החנות לא יכולה לבדוק זאת ולא להסכים לקבל לוח שאינו בגרסה המתאימה ללקוח? אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקור: http://www.xtremesystems.org/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=304&mode=thread&order=0&thold=0
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
AMD מכריזה על סדרת מעבדים בעלת ליבות גרפיות מובנות חזקות במיוחד עבור תושבת ה-AM5 המודרנית - האם זה הסיכוי להיפרד לשלום מעולם כרטיסי המסך הזולים?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
- 1 follower
-
-
כשאומרים גשר צפוני מתכוונים לצ'יפ שנמצא באמצע הלוח בערך, שעליו יש צלעות קירור? ומי הוא בעצם? צי'פ שמקשר בין --> מעבד - זכרונות - כרטיס מסך ? כשאומרים גשר דרומי מתכוונים לצ'יפ שעליו אין צלעות קירור והוא נמצא בדר"כ בתחתית הלוח? ומי הוא בעצם? ציפ שמקשר בין --> סלוטים PCI - לגשר הצפוני? ועוד שאלה האם מומלץ לשים צלעות קירור על שניהם? ואפילו מאוורר קטן? ??? תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 5k צפיות
-
-
מה זה??? הבנתי שזה קשור למעבדים אבל לא הבנתי מה זה גשר צפוני ... גשר דרומי... על מה הם מדברים? עריכה של ath£on|no£hta: כיוון שאתה לדעתי לא מספיק ותיק בפורומים רק ערכתי את הכותרת של הנושא. בפעמים הבאות תשתדל לבחור כותרת קצת יותר ברורה לנושאים שאתה פותח.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3025933,00.html
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב לכם בקשר לקובץ שחברת AMD שיחררו בקשר AMD Dual-Core Optimizer עבור כפולי הליבה שלהם זה עובד 100% זה פשוט תיקן לי במישחק החדש של קינג קונג לא יכולתי לשחק פשוט הכל היה זז לכל הכיוונים סחרחורות . ברגע שהיתי מעביר עם העכבר לכיוון כל שהוא התמונה היתה זזה לכיוונים לא נכונים לאחר שעדכנתי את הקובץ המישחק עובד תקין מאוד ומהר יותר כך שכל מי שיש לו מעבד ליבה כפולה של AMD חייב לעדכן את הקובץ הנ"ל : http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_9706,00.html רוני
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
כן כן אני עדיין מחכה למפרט שלי (כבר שלושה שבועות כמעט ועדיין יש 2-3 חלקים שלא הגיעו). המעבד יהיה AXP 2500+ והזיכרון שתיכננתי לקנות הוא GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel . כבר הייתי בפנדה ודיברתי איתם על ההכל. פתאום היום, כשהלכתי לקחת את הציוד ההקפי, ושאלתי מה קורה עם החלקים שלי הם אומרים לי שהזיכרונות האלה עושים בעיות, לא עובדים כמו שצריך, לא עובדים באמת ב 400MHZ אלא פחות ושהם יפסיקו לעבוד איתם וכו' ומציאים לי סמסונג או מושקין. נשמע לי קצת מוזר לא? מה אתם אומרים?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו לחבר שלי יש amd atlhon 2000 or 2400 ( יותר נכון היה ) המחשב בן 5 שנים עכשו לפני כמה זמן שבועים + אני רואה פתאום שהמעבד במאפינים של המחשב שלי הפך להיות amd atlhon 1800 ו 1.49ghz דבר מוזר ואני מתפדח לשאול שלא תחשבו אני מוזר זה הגיוני מה שהולך פה? אולי משהו נשרף בפנים?
-
- 13 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם Gigabyte Pentium 4 Titan Series - GA-8S648FX(-L - ובין המעבד לבין הכרטיס מסך ישנן צלעות קירור מוזהבות. בפרוספקט של הלוח אם כתוב שמתחת לצלעות מסתתר שבב SiS 648FX. ועכשיו לשאלותיי: 1) מה זה לכל הרוחות?! 2) בתמונת הלוח האם בפרוספקט, על צלעות הקירור ישנו מאוורר ובלוח אם שלי אין שום מאוורר על צלעות הקירור - האם אני צריך לחבר לשם מאוורר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה בקשר למעבד שאני נכנס לתצוגת מאפייני המערכת רשום לי שם את שם המעבד.. אפשר לראות את השם למטה... למה זה רושם את זה ולא את השם של המעבד? אולי בגלל שזה סידרת מעבדים? או שם כולל? צרפתי שתיי תמונות אחד של מאפייני המערכת ושתיים של בדיקה שעשיתי דרך הCPU-Z ששם הוא כן רושם את זה ובנוסף למטה הוא רושם את מה שהוא רשם לי במאפייני המערכת למה זה? ושאלה נוספת: יש כיום כמה משחקים שעושים בעיות עם מעבדי כפולי ליבה (רצים מהר, מהירות סאונד ועוד ועוד..) אני יודע שצריך לבטל ליבה אחת (בזמו שמשחקים כמובן באותם משחקים שאין להם תמיכה) ואני יודע שצריך לעשות את זה דרך המנהל משימות אבל אין שם שום דבר המציג לי דבר כזה.... למה ? ולסיום אני ישמח לשמוע גם חוות דעת על נתוני הCPU-Z שהעל…
-
- 49 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הכרזות מפתחת השבבים האדומה ליום זה כוללות גם מעבד אחד קטן וזול שמהווה קריצה למשתמשים מתקדמים מצד אחד, ושירות למחשבים דלי תקציב מהצד השני - הכירו את Athlon 3000G לכתבה
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם האם מישהו מכיר לוחת של חברת ASROCK במכירות K.S.P אומרים שזה של חברת בת של ASUS ? האם זה נכון ואם כן,האם כדאי בכלל לקחת קנייה של לוח כזה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
ראיתי את זה בפנדה, וכמובן אין פירוט על המוצר, מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
צמד דגמי Swift 5 מהדור הבא של חברת אייסר מופיעים בחנות מקוונת ומציעים לנו לצפות לקראת השקה רשמית אפשרית בעוד חודש לכתבה
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
קניתי מעבד AMD 2600 BARTON אבל לא נראה לי שהוא ברטון איך אני יכול לדעת אם זה ברטון או לא? כתוב עליו AXDA2600DKV3D Y868433240291 AIXIB 0332VPMW 1999AMD והוא בצבע ירוק לא חום דחוף אני רוצה לדעת לפני שאני שופך עליו משחה ואז אני לא יוכל להחזיר אותו!!!!! תודה תודה תודה
-
- 11 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי עכשיו לוח אם של biostar 754 k8 geforce 6100 שקניתי לפני 4 ימים ואחלפתי אותו מימה שהיה לי gigabite k8ns מפני שרציתי pci expres היתי בטוח שהלוח הזה {biostar} דוא"ל לגבי הזיכרונות עד שהתברר לי שלא .אמרו לי בחנות שהם לא מצאו דוא"ל ב754 k8 .למעשה הם מצאו לוח אחד עם דוא"ל אבל agp לכרטיס מסך בבקשה מי שמכיר דגם של לוח 754 pci expres ושהוא בטוח שזה דוא"ל בזיכרונות שירשום לי את הדגם כי יש לי עוד שבוע להחליף אני רק צריך דגם {רק לוחות טובים}
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מה הפוטציל שלו וההפקטיביות וחוות דעת למי שעשה זאת
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
האם מחשבים שנקנו לפני 3-4 שנים תומכים בזה? כלומר מעבד פנטיום 4 עם זכרונות DDR. והאם שתי הזכרונות חייבים להיות באותו גודל כדי לתמוך בדואל צ'אנל? באותה מהירות? באותו CL? באותה חברה באותו דגם?
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי לוח שתומך בדואל צ'אנל, כרגע יש לי סטיק אחד, ורציתי להוסיף עוד סטיק כדי להכפיל את הכמות ולנצל את הדואל, אבל אני לא מצליח להשיג מאותה חברה. האם זה משנה? ועד כמה שווה להתאמץ בשביל שיהיה מאותו דגם במדוייק? האם זה עד כדי כך זה עדיף ששוה כבר לקנות שתי חדשים וזהו?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כשאני מחבר את הזכרונות לסלוט עם אותו הצבע המחשב נדלק, אבל אין תמונה על המסך. הסלוטים תקינים שבודקים אותם בנפרד, ואין בעיה כשאני שם את שני הזכרונות בצבעים שונים. כאן יש המלצה לגבי סידור הזכרונות בלוח אבל היא לא ברורה לי: http://www.msi.com/product/mb/K8N-Neo2-Platinum.html#/?div=Detail מה זה דאבל והסינגל סייד?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך זה בא לידי ביטוי בזכרונות החדשים יחסית DDR3 1600 4GB 2 סטיקים של 4(כמו למעלה) מול סטיק אחד של: DDR 3 1600 8GB ואם מישהו יוכל להסביר לי איך בדיוק הדואל צ'אנל משפיע על הביצועים בגיימינג? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
יש לי זיכרון 512MB 533MHZ ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה, זה אפשרי להוסיף 1GB בתדר 667MHZ ? זה יתפקד בתור דואל צ'אנל (כמובן עם התדר הנמוך- 533MHZ) ?
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-