עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by MAOR,

מחפש עידכון ביוס ללוח Asus Cusi-M. זה לוח לפנטיום 3 ולסלרון. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by tront,

היום המחיר של שני המעבדים כמעט זהה, רציתי לדעת אם אני קונה את הQ6600 ועושה לו OC ליותר מ3GHz (כמו שיש לe8400) האם הביצועים יהיו טובים יותר, בעיקר במשחקים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by MENASHEHE,

שלום, יש לי את הלוח הזה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2467 ומעבד E6600 ויש לי שמה בעיה עם התזמון של הרוחב פס 1066 לא הבנתי כ"כ מה הוא אומר שם בכל מקרה ניסתי לעדכן את הביוס הכי חדש שמה ועכשיו אני עם הביוס הכי הראשון שיש שם ברשימה ועדיין שום דבר לא השתנה

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. האם הייתם מקבלים לוח אם מחנות שהקופסא של הלוח מעוכה בתחתית בפתיחה מגלים שהורידו את הסלוטייפ מהניילון אנטי סטטי ושמו חדש ונכון יש את הקוצים מאחורה של ההלחמות אז לשקית יש חורים מזה משניי הצדדים ועל החורים של הקירור יש סימנים נקודות של שמן\מים. החנות אמרה שזה היה אצל מישהו והוא החזיר בחזרה לחנות ולא היה שימוש. הייתם מקבלים או דורשים חדש?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Dragon-X,

יש לי כרגע מחשב גרוע: בקיצור יש לי בבית את הלוח ASUS A8N32-SLI Deluxe ואני רוצה לשדרג אליו, אני צריך לדעת אם אפשר לשים לו מעבד טוב שיחזיק משחקים כמו COD: Black Ops, כי כל מה שיש לי עכשיו זה כמה מעבדי athlon 64 ואיזה sempron אחד...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by T-Flash,

ארכיטקטורת ה-Core המהפכנית של אינטל הביאה למעבדיה רמה חדשה של ביצועים והורידה את AMD, המובילה לאותה העט, למקום השני. הארכיטקטורה החדשה הייתה מיועדת במקורה לתכנון מעבדים כפולי ליבה, אך כיום יש כבר יש מעבדים מרובעי ליבה ומתוכננים בעתיד מעבדים בעלי ליבה אחת (לשוק התקציבי) המבוססים ארכיטקטורה ה Core המוצלחת. אך מה לעשות והשוק התקציבי של המעבדים מהווה אחוז ניכר מאוד מהמכירות, ויוצא שאסור לזלזל בו וצריך להתחיל להזיז את העניינים - בדיוק מה שאינטל מתכוונת לעשות. כמו שאפשר לראות, כבר בסוף הרבעון הראישון 60% מההזמנות לאינטל הם למעבדים כפולי ליבה. וכבר בסוף הרבעון השני אחוז המכירות של אינטל למעבדי ה C2d יהווה כ-50%. לפי המקורות עד עכשיו חשבנו כי מעבדי ה Pentium E…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני בונה מחשב ורציתי רק לקבל התייעצות לגבי זיכורנות של V-COLOR אם הם אמינים או לקחת אותם בעירבון מוגבל? לדוגמא: https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TC48G30S815&cart=15391804911940377698 8GB (1x8GB) DDR4 3000Mhz - CL15 - 1.35V - RETAIL עולים רק 327שקל וכתוב אחריות לכל החיים... משיחה עם פלונטר אומרים שזה זיכרונות טובים יבואן שעובד משנות ה90 עד היום ואין סיבה לחשוש מהם... אשמח למישהו בעל ידע...

8. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, בעיקר עבור למידת מכונה, פרויקטים קטנים משלי, לא משהו כבד במיוחד אבל רצוי שירוץ מהר. אני מעוניין לקנות מעבד של אינטל 12900 הרגיל. לא k/kf/f. המעבד מתאים לי כי יש לו מעטפת חום נמוכה, כך שאין צורך בקירור מים למשל. אבל גם חזק ובעל הרבה ליבות מה שמתאים לחישובים כבדים. חשבתי לצרף לו את הלוח אם הזה עם ערכת שבבים H670. ASUS TUF GAMING H670-PRO WIFI D4 LGA1700 https://ksp.co.il/web/item/188340 וזה המעבד https://tms.co.il/new?product_id=106844 כרגע לא ראיתי בנצ'מרקים עבור המעבד והלוח אם. לכן אני תוהה האם יתאים. לא מתוכנן אוברקלוקינג והקירור יהיה noctua nh-d15. תודה

9. Started by NAND,

שלום, אני מתכנן לשדרג את המערכת הקיימת שלי למטרות גיימינג וסטרימינג בלבד. את השדרוג התחלתי עם המעבד ובחרתי ב-i7 4790, אני חושב שהוא ייתן לי תפוקה טובה יותר כשזה נוגע למולטיטאסקינג. לגבי לוח האם, יש מבחר כל כך גדול שאני לא יודע במה לבחור. בהתחלה רציתי ללכת על H97, שהבנתי שהוא טוב יותר בגלל שיש לו יותר ממירי מתח, ומאחר שהיא ערכת שבבים יחסית יוקרתית אפשר להניח שהלוח יהיה עשוי מאיכות חומרים גבוהה יותר בהשוואה ללוחות B85 לדוגמה. אני קונה את המחשב מ-RSM, והנציג שדיברתי איתו טוען שאין להם כרגע במלאי לוחות H97 או Z97. מצד שני, הוא אומר שאני לא צריך בכלל H97, ושההבדל היחידי בין H97 ל-B85 זה סלוטים (ואני חושב שזה לא נכון ושיש עוד הבדלים). בכל מקרה, בהנחה שאני רק מש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. אחרי הכל זה מעבד CORE, עם כל השינויים זו אותה משפחה של C2D. תקנו אותי אם אני טועה...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שנה טובה לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם מעבד i5 760, ועם שני כרטיסי מסך gtx460 768mb. יש לציין שאני משקיע במחשב משהו כמו 8500 ש"ח ככה שחשוב לי מאוד שכל שקל יושקע כראוי, ולא אבזבז סתם על חומרה לא מתאימה. לכן אני מחפש לוח אם שתומך ב-SLI, הוצעו לי שלושת הלוחות הבאים ואני מבקש עזרה קצת לבחור ביניהם, הבדלי המחירים לא רציניים ככה שזה לא השיקול החשוב ביותר. למרות זאת, כרטיס המסך הראשון עולה כ140 ש"ח פחות משני הכרטיסים האחרים (שהם נבדלים אחד מהשני בשקלים בודדים). 1. Gigabyte GA-p55M-UD4: הוא נראה בסדר, בדיוק מה שאני צריך, אבל אז שמתי לב שבאתר הרשמי עבור Multi Graphics Technology, רשום הדבר הבא: Support for ATI CrossFireX™/NVIDIA SLI technology (The PCIEX16 and PCIEX8 slots o…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by amir77a,

חוסר תשומת לב שלי... רכשתי לוח אם של Asus P5Q-Em שיש לו slot אחד בלבד מסוג PCI, אך אני זקוק ל-2 slots של PCI. אחד לכרטיס הטלוויזיה והשני לכרטיס הרשת שרכשתי (Edimax Mimo nDraft). אפשרויות... להחליף לכרטיס רשת USB או להחליף את לוח אם ללוח אם מקביל. חשוב מאד שללוח האם תהיה יציאת HDMI (מחשב מיועד לתפקד כ-Media Center בלבד). מעבד שרכשתי הנו אינטל E8400. מה דעתכם? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. איזה מעבד הכי חזק יש בתקציב הזה? ומה ההבדל בין BOX,TRAY ? האם אתם ממליצים בכלל להחליף לוח אם ולעבור ל AM2 ? והאם החלפת מעבד דורשת פירמוט? תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. קודם כל בוקר טוב כידוע לכולם ב22 ליולי יהיה ירידת מחירים במעבדים ואני רוצה לקנות מעבד ,לוח,וזכרונות שזה יקרה. אני צריך חזק מאוד מאוד ליצירת מוסיקה בCUBASE SX 3 (אני יוצר כבר 6 שנים מוסיקה אלקטרונית,ותמיד כל שנתיים המעבד שברשותי לא מספיק) עכשיו רציתי לשאול אם בכלל מעבד QUAD יפעל במלוא הכח בתוכנה או שעדיף מעבד כפול ליבה באותו מחיר של Q6600? ובכלל,איזה מעבד כפול ליבה אפשר להשיג במחיר של Q6600 מה22 ליולי? תודה מראש. ד"א אני רוצה לקנות לוח GIGABYTE 965P DS3 כמו שהמליצו לי בעבר זה באמת לוח זול ויש בוא הכל.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by אורי מ.,

מה ההבדל המעשי בינהם? אפל משתמשת במעבדי Xeon לסדרת ה-Mac Pro שלהם. האם יש הגיון מאחורי השימוש שלהם ב-W3520 ולא ב-Core i7 920? השוואה בין המעבדים, במערכת ההשוואה באתר של אינטל, מראה בדיוק אותם פרמטרים. האם מדובר באותו מעבד רק עם שם ויעוד שונים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Malt,

היי אנשים, שאלה לי אליכם אני יכול לקנות בהפרש של 10$ או שתי חתיכות של Corssair Value Select של ג'יגה עם תזמונים של 5 וbus של 800Mhz או Corssair XMS2 Kit של 2ג'יגה (שתי חתיכות של גיגה) עם תזמונים של 4 אבל 675Mhz. מה עדיף לדעתכם כאשר מה שיותר זול זה ה XMS2?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. GA-EP45-DS4 או P5Q Deluxe לא מתוכנן אובר קלוק המעבד הוא Q9450 כ.מסך 8800 GTX OC2 BFG והאם כדאי לשדרג ל4 G זיכרון(כרגע רק 2G)

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני צריך להרכיב מחשב שישמש לגלישה, תוכנות משרדיות וגרפיקה בסיסית - עיבוד תמונות וקצת עריכת וידאו העניין הוא שאני רוצה לדחוס את הכל במארז קומפקטי, לכן אני מניח שאצטרך לוח אם בגודל Micro ATX ולא יותר. אני ארצה מעבד חזק - לפחות i5, כנראה i7. לגבי שאר המרכיבים - SSD אחד ו- HD אחד, ללא כרטיס מסך בשלב הראשון (לא נראה לי שצריך). זכרון - 8G. סך התקציב למעבד+לוח אם+זכרון הוא סביב ה- 2500 ש"ח. ולשאלות : - איזה מעבד מומלץ ? ממה אני צריך להתרחק אם אני רוצה שיעבוד בלי יותר מדי רעש במארז קטן ? - איזה chipset יתאים ? האם יש הבדל בביצועים עם i5/i7 בין הסוגים השונים ? - לוח אם מומלץ (אני יודע שיש המון אפשרויות, השאלה אם יש אחד שידוע כאמין ולא יקר) ? - זכרון מומלץ ? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שווה להשקיע עוד חמישים-מאה ש"ח כדי לקבל זכרון מהיר יותר?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Salwaby,

טוב אז ככה, בבעלותי לוח אם Gigabyte H77M-D3H לאחרונה עשיתי פרמוט והתקנתי windows 8.1, כשבאתי להתקין את הדרייברים מהדיסק שקיבלתי מהלוח אם קיבלתי הודעה שהדרייבים בדיסק לא נתמכים ע"י המערכת הפעלה החדשה, ושיש להוריד מהאינטרנט. כשנכנסתי לאתר אינטרנט של ג'יגהבייט להוריד את הדרייברים שמתי לב שכדי להתקין את הדרייברים לאודיו הם רוצים שאני אעשה reflash ל bios. השאלה שלי היא ככה, יש טעם לעשות ? ואם כן אז איך עושים ואם זה מסוכן. תודה. זה מה שרשום באתר: VIA audio driver (Note: please reflash the latest BIOS before update VIA audio driver)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by OR007,

אם יש חברה יותר טובה, תמליצו תודה מראש, OR007

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by tiger2014,

קונה מחשב חדש המוכר הציע לי את הלוח הזה Asus b85m-g השאלה אם הלוח אם הזה ישן? והאם שווה להחליפו לדגמיים של h87 או z87? דגם המעבד: core i7 haswell 4770 עוד דבר: זיכרון האם כדאי g.skill aegis או g.skill ripjaws-x? מה ההבדל בינהם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. מה יותר עדיף לעריכת האודיו שימוש בתוכנה קיובייס 3800 דואל או אופטרון 165?,

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by b00t,

שתי הלוחות מבוססים על הציפסט של Nvidia nForce 2 ... אני מתלבט לקנות לוח חדש ורציתי לשאול האם יש הבדל בין שתי הלוחות במובן של OC ? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by avid,

שלום, מישהו יודע איפה ניתן למצוא מידע מפורט על הזיכרון של Hynix Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz Hynix Original 8GB DDR3 1600 אם אקנה2 יחידות זיכרון עם תזמון 11-11-11-28 האם בשני המקומות האחרים אוכל לחבר זיכרונות 9-9-9-24? תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים