עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, אני מעונין לקנות מחשב שרת לחישובים מדעיים מורכבים, כאשר התוכנה שלי היא Multithreaded ויודעת לנצל ליבות רבות בו זמנית באותו מחשב. לכן הייתי רוצה להשתמש במעבד i7-990x. אני מחפש לוח אם מתאים, אשר יתמוך ב 32GB זיכרון לפחות. אשמח לקבל המלצה ללוח אם כזה ומי בארץ מתמחה במערכות מסוג זה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לחברי הפורום השאלה שלי היא העם יורגש הבדל בביצועים עם מחשב בעל 8 ג'יגה לאומת 4 ג'יגה זיכרון הכוונה שלי העם המהירות של הפעלת משחקים,יישומים (מולטיטסקינג)יהיה יותר מהיר ואם כן העם שווה לשדרג מ4 ג'יגה ddr2 ל8 ג'יגהddr2 בתודה מראש למשיבים ויום טוב

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by zahi,

יש לי לוח dfi party lan ultra -d ואני רציתי לדעת האם הזכרונות Crucial Ballistix 512MB DDR 400 הם טובים והאם הם תאימים ללוח שלי ??

• 8 תגובות
    • 503 צפיות
  4. Started by ronoz,

שלום, אני מרכיב מחשב לשימוש משרדי כבד. כלומר אין צורך ביכולות גרפיות בכלל אך יש צורך בכח עיבוד חזק. אני מעונין במעבד 4 ליבות. הבנתי שיש מעבד של אינטל שהוא 4 ליבות ובעל יכולת לשנות את העוצמה של כל ליבה בנפרד לפי הצורך שזה מתאים לתוכנות שאינן תומכות בריבוי ליבות. אז כזה מעבד אני צריך... וגם לוח שיתאים למעבד הנ"ל התומך ב SLI או בטכנולוגיה המקבילה של ATI שאני לא זוכר את שמה, כך שאני אוכל לחבר 4 מסכים למחשב. אם יש פתרון אחר לחבר 4 מסכים שיכול להיות עדיף אשמח לשמוע. אנא המלצתכם. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. על איזה מתח אפשר לעבוד על עבודה קבועה ורציפה בלי לנזק ?

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by nitsanroz,

יש לי מחשב מעבד - Q9550 לוח אם ASUS P5KC שתומך בDDR2 ארבעה סלוטים במהירות 1066/800/667 - מקסימום 4GB לסלוט או DDR3 שני סלוטים 1333/1066/800 - מקסימום 8GB לסלוט כרגע יש לי DDR2 4X1GB 800 וחשבתי לעלות 8GB השאלה איך והאם בDDR3 או DDR2 כמובן הכל בשיקולי תועלת מחיר האופציות שמצאתי: 4X2GB 1066 CL5 800 שח 4X2GB 800 CL4-5 630-720 שח בהתאמה לCL 2X4GB 1333 CL9 240-290 שח כשהאחרון אני לא בטוח שהוא בכלל תואם את הלוח אם שלי

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  7. שלום , אני מתכנן לקנות מחשב בימים הקרובים עם מפרט שאולי תקראו לו קצת מוגזם , ועלתה לי השאלה לגביי הזכרון http://tms.co.il/preview/spec/t7v8lqyg האם יש הבדל במהירויות בין 800 ל1066 ,במחשב כזה של DDR2 , 4gb ואם כן , וכנראה שכן - במה זה מתבטא? תודה!

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by tick tak,

האם מישהו רואה באופק? הבנתי שהעלייה של הזכרונות ddr2 עלה בגלל c2d והוא צפוי לרדת ומה קורה עם הddr1 הוא ניראה לי כבר זיכרון שעבר זמנו מאז am2 אני מתכנן ליקנות 2gb ביגלל זה אני שואל תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by ofir2000,

האם יש הבדל אם שמים שני כרטיסי זכרון של 4GB כל אחד או 4 כרטיסי זכרון של 2GB כל אחד?

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by MiGHTyDuCK,

ASUS A8N-E MSI K8N-F NEO 4 Gigabyte GA-K8NF-9 יש בינהם הבדלים גדולים ? במה הם מתבטאים ? תודה ארז

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by yosisharaby,

אני קונה מחשב 250 גיגה 1 ג'יגה ראם לוח 945 gnt gforce 7600 gt איזה מעבד לקנות? האם עדיף pentum D התקציב שלי הוא6,000

• 8 תגובות
    • 532 צפיות
  12. כיצד החברה של לוח האם /מעבד יכולה לדעת אם בוצע אוברקלוק בלוח/מעבד? אני מתכוון לאחריות כמובן של החברות......במידה ויש איזו שהיא תקלה בלוח החברה מחוייבת ע"פ החוק (במידה והיא נותנת אחריות למוצר) לתקן או אפילו להחליף את הלוח \מעבד..........אך כיצד היא יכולה בדיוק לדעת אם אכן בוצע במוצר מסויים אוברקלוק? עוד משהו,יש חברות של זכרונות אשר ידועים בעולם טובים ומצויינים לאוברקלוק כגון OCZ וגם מפרסמות את עצמן כחברות מובילות באוברקלוק אך כשזה מגיע לאחריות החברה לא מוכנה להחליף את הזכרון אם בוצע בו אוברקלוק.......זה פארדוקס אחד גדול....מישהו מוכן להסביר לי?

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  13. Started by yaron266,

מה ההבדל בין DDR3 ל-DDR2?ביצועים וכד"

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ReL,

קניתי אותו לשימוש רגיל משחקים אבל כדי שישפר את הביצועים שלי ויהיה הרבה יותר טוב מהקודם שהיה Biostar ואמרו לי שהוא גרוע מאוד , אלה הפרטים עליו : http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S800&langs=01 אחרי שהחלפתי המחשב נהיה רק יותר גרוע יש סיכוי שהBiostar יותר טוב ממנו ?!

• 8 תגובות
    • 590 צפיות
  15. איך זה הגיוני שזכרונות DDR2 יותר זולים מ DDR רגיל הרצתי חיפוש בזאפ והזיכרון DDR2 בהרבה יותר זולים מהDDR הרגיל מישהוא יכול לתת לי לזה הסבר?

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי בעיית יציבות בזכרונות Corsair Dominator 1066MHZ 2GB Rev4.1 על לוח אם DFI UT P35 T2R המעבד : E8500 המתח והתזמונים נשארו בברירת המחדל מתח : 2.23 תזמון : 5-5-5-15 (שניתי את התזמונים מAuto לידני) הכל Default אין OC (בזמן בדיקת היציבות לפחות) בדיקת היציבות עשיתי על תוכנות OCCT ו Prime95 אחרי כמה דקות יש נפילה אם אני מחזיר את המהירות ל800 בדיקת היציבות עוברת בהצלחה וזה מה שעשיתי : 1) העליתי טיפה את מתח הגשר הצפוני מ 1.33 ל 1.35 2)העליתי עוד טיפה את המתח מ 2.23 ל 2.3 3)שניתי את ה TRFC ל43 כל הנ"ל לא עזר להגיע ליציבות . גירסת הביוס היא הגירסה האחרונה שנמצאת באתר . מה עוד אפשר לעשות ? איך שאני יודע שהלוח הזה יש לו בעייה עם יציבות זכרונות 1066

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, אני הולך בקרוב להכניס לוח אם, P5GC - MX למעבדה של CD LOG בתקווה שיתקנו את הבעיה המוזרה שלו, או שיחליפו אותו. במידה והוא יוחלף, בין אם לאותו דגם או לדגם אחר, ותהיה לי אפשרות ל"שדרג" אותו, איזה לוח מומלץ שהוא microATX, עם HDMI מובנה, וכמובן יציאת דיגיטלית לSOUND? ומצד שני אם לא יהיה את הלוח במלאי, אבל אני לא אוכל להוסיף כסף לשדרוג ואצטרך לקבל microATX אחר, ידוע לכם איזה דגם משתלם ישן שעדיין נמכר כדאי לבקש? תודה מראש לכולם.

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  18. Started by ariel7766,

מישהו מוכן להסביר לי מה הכוונה דיואל צ'נל לדוגמה הכרטיס הזה הוא דיואל צ'אנל? וגם הייתי רוצה לדעת מה זמני התזמון של הכרטיס הזה תודה! Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C2.5

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  19. לוח: Gigabyte GA-965P-DS3 ממה שקראתי ברשת הלוח הזה חיית O\C, לא יקר מדי ונראה לי אחלה אופצייה לאחר שABIT שאיהת הלכתי עד היום קצת הדרדרה.. מעבד: Intel Core 2 Duo E6300, מתלבט אם לקנות אותו או את ה-6400, מה דעתכם? לא נראה לי שההפרש של ה-300 שקל שווה את זה באמת. זיכרון: 2X TWINMOS DDRII 667 1 GB שאלה לגבי הזיכרון, מישהו יכול לומר מניסיון ששני הזכרונות האלה יעברו בסדר בתיאום? אני מעדיף זיכרון של טווינמוס מאשר קיט DUAL VALUE של קורסאייר\קינגסטון. מה דעתכם? הצעות למשהו עדיף? תודה.

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  20. בשביל עידכון ביוס...

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  21. אז כמו שכתוב... הזמנתי 2 סטיקים של 512 זיכרון של Twinmos וקיבלתי במחשב שתי זכרונות של 512 של Pdp. מה לעשות? איזה זכרונות טובים יותר? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by nik55,

מעבד אינטל I530 טריי עולה 614 כולל מאוורר ארקטיק קולר ומעבד קופסה עולה 636 ..מה עדיף למערכת ביתית ממוצעת? העניין כאן הוא גם האחריות 3 שנים מול כל החיים...האם הטריי חדשים בדיוק כמו הקופסא? קראתי בסטיקי וזה לא ממש ברור

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Esparco,

אני מתלבט בין שני הלוחות האלו הג'יגה בייט עולה כמעט 1300 שקל ואני מאמין שהאביט שאמור אוטוטו להגיע לארץ יעלה 1100 פלוס מינוס שניהם אמורים לתמוך בקונרו (ג'יגה בייט מ REVISION 2 או משהו כזה) הנה הקישורים לשני הלוחות. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1955&ProductName=GA-G1975X http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=313 מה עדיף?! אם למישהו יש ניסיון עם ה ג'יגהבייט הספציפי הזה או כל מידע על ה ABIT אז אני יישמח לשמוע במיוחד ביכולות OC תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by Xanadu,

שלום לכולם, ברצוני להחליף את האתלון 2600 שלי ב-amd 3000+ 64 וממה שראיתי עד עכשיו על אף אחד מהלוחות התואמים לא כתוב שיש תמיכה ב-DUAL DDR . האם האופצייה הזו קיימת ב-64 ביט או שהיא כבר לא קיימת? תודה על העזרה...

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by VooDoo3,

לילה טוב . אני מחפש לוח-אם זול יחסית , ומצטיין כמה שיותר ב OC ל AM2 . בפני עומדות מס' אפשרויות - INFINITY NF-M2 סביבות 500 ש"ח . INFINITY NF ULTRAII-M2 סביבות 580 ש"ח . החסרונות של הלוחות זה חוסר התמיכה ב 800Mhz , והצ'יפסט המיושן יחסית . מישהו חושב אחרת ? לוחות אחרים יותר טובים ? # מה לגביי סדרת nForce550 ? קראתי עליהם ביקורות לא מחמיאות בקשר ל OC . # האם הכרחי להגדיל את התקציב ולהכניס את ה- Asus M2N-E ע"מ לקבל ביצועים נורמליים תחת OC ? תודה רבה וליל מנוחה .

• 8 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.