עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מה אתם אומרים עליו ? יש לי תקציב למעבד הזה! ואני מעדיף אותו על ה C2Q 9400 של אינטל. אז מה אתם אומרים עליו? הוא יריץ לי משחקים טוב? אל תבאסו :-\

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. היי אני כרגע בהתלבטויות לגבי איזה מעבד כדאי לקחת מבין השלושה , המחשב שלי יהיה מיועד בעיקר למשחקים לאוברקלוק. עכשיו חוץ מזה אני גם רואה סרטים כמובן וגולש , אך אני רוצה מעבד שיעבד את הנתונים מהר ולא יתקע כשאני יעמיס עליו (לא בהגזמה) אני גם רוצה לדעת האם בעתיד יצאו מעבדים חדשים בסדרת ה i7 יותר טובים מהיום שאני אוכל לשדרג בעתיד ולא אתקע!! אם אתם צריכים עוד פרטים על המפרט שהרכבתי תרגישו חופשיים לשאול.. תודה רבה. רז.

• 79 תגובות
    • 10.3k צפיות
  3. Started by HumanFly,

מתי נוכל לראות את הלוח אם המדובר של MSI X58 מוזל אמור לעלות משהו כמו 190 דולר בחול, מתי נראה אותו בארץ וכמה הוא צפוי לעלות פה ?

• 11 תגובות
    • 821 צפיות
  4. שלום חברים, המפרט שלי - http://www.yalla.nu/cpuz.htm ברשותי זכרונות OCZ Platinum PC3200 1GB x2 כאשר המחשב עולה רשום שהזכרונות מסונכרנים ל-333Mhz במקום 400Mhz.. תוכלו לעזור לי בבקשה מדוע?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  5. Started by j,

שלום לכולם, כנראה שהלך לי הלוח אם (יש לי מעבד AMD 3800X2) ואני צריך לוח אם חדש.. יש רעיונות איפה למצוא????????????????????????????? תודה

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  6. Started by zohar678,

באיזה מקרים כדאי להוציא ולהכניס את הבטריה בלוח האם? והאם צריך לאחר מיכן להגדיר הגדרות בביוס?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by comablack,

אתמול קניתי אינטל 8400 והיום שבאתי להרכיב אותו ראיתי שיש מדבקה של ברקוד באמצע המעבד בדיוק איפה שאני צריך לשים את המשחה הטרמית נראה לי שהברקוד זה אחריות אני לא רוצה להסתכן ולהוריד אותו מה אני אמור לעשות ?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  8. יש לי זכרונות כאלו: http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr2&page=1&sn1=&divpage=1&category=55&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=121 2X2GB והם עובדים לי על 5-5-5-15 במקום על 4-4-4-12. והוספתי להם מתח ל2.1 כי זה המתח שהם צריכים בשביל 4-4-4-12. אבל עדין הם עובדים על CL5. תמונה מCPU-Z: בתודה, demi

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  9. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4506 זה המחיר הכי טוב ברשת שקיבלתי ל-1600 האם הזכרון טוב

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  10. Started by frogface,

שבת שלום לכולם ! אני מעוניין להוסיף זיכרון למחשב שלי או 2GB או 4GB מה שאני לא יודע איזה סוד לקחת הדגם של הזיכרונות ששי לי TWIN2X2048-6400C4 G האם לקחת עוד זוג כמו שקיים אצלי או שאפשר לשנות לחברה אחרת עם תזמונים שונים אשמח לקבל המלצות תודה לעוזרים ולמנסים לעזור שבת שלום

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  11. אהלן, אני בקרוב רוכש מחשב חדש, אבל אני מתלבט בין שתי מעבדים: Q6600 לבין Q8200. [לוח אם - GA EP43-DS3L, קירור AC Freezer 7 Pro]. איזה מעבד יותר כדאי לי לקחת שיחזיק לי ליותר זמן [3-4 שנים]? אני יודע ש6600 מיוצר ב65 NM וצורך יותר חשמל והוא כבר הולך וניהיה ישן, אבל הוא יותר חזק מQ8200, השימוש יהיה למשחקים[לא בהכרח כבדים כולכך, אבל אני רוצה להריץ את CRYSIS, COD5], גלישה באינטרנט וICQ, מסן ומוזיקה.

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by omri123,

?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by menyd1,

שלום רציתי לדעת כמה משמעותי ההבדל בין זיכרון למשל 2 ג'יגה במהירות 667MHZ לעומת 800MHZ יעני האם ההבדל הוא משמעותי או קטן מאד? ועל הדרך האם כדאי לבטל את אופצית קובץ החלפה בזיכרון של ההארד דיסק כדי לקבל ביצועים ומהירויות טובות יותר או אין קשר?? יש לי 2 ג'יגה זיכרון 667MHZ מעבד E4500 2.20GHZ HD4870 ווינדוס XP

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  14. שלום, יש לי כרטיס מסך radeon hd3650 512mb AGP ומעבד intel pentium 4 ו2 גיגה זיכרון של DDR2. לוח אם של pc-partner... אני רוצה להחליף מעבד וזיכרון. הבעיה שאני לא מצליח למצוא לוח אם שיש לו אפשרות לחיבור של עד 4 גיגה זיכרון מסוג DDR2 וגם כרטיס מסך מסוג AGP... אתם מכירים כאלה? אם כן איזה ? בתודה מראש! ליאור.

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by Guy950,

היי לכם, אני קונה מחשב חדש בקרוב עם לוח אם EP43-DS3L שאמרו לי שהוא מעולה ומעבד Q9550. עם זה אני קונה 4GB ראם (2X2) ותהיתי לעצמי כמה זיכרונות הוא יכול להכיל? למשל אם בעתיד אני אחליט שאני רוצה 8 GB (מי יודע אולי הדרישות יעלו..) ואני ארצה להתקין 4 כרטיסים של 2GB ראם, תיהיה לי את האפשרות לעשות זאת? מה המקסימום זיכרון שהלוח אם יכול להכיל ולהפעיל? בנוסף לכך תהיתי לעצמי, אני עכשיו קונה 4 ג'יגה מחברה מסויימת (נכנה אותה A) ועוד שנה אני ארצה להוסיף עוד 4 ג'יגה של חברה אחרת (נכנה אותה B) האם A+B=AB או A+B=FAIL! אם לא הבנתם מה אני שואל, אז בקצרה, האם סוגים שונים של זיכרונות מחברות שונות יעבדו יחד?

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי את הלוח gigabyte GA-965P-DS3 ולאחרונה חיברתי אליו הארדיסק נוסף (WD 650 sata) בנוסף לקיים(samsung 250 sata) אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לשנות את הסדר של ההארדיסקים מהביוס- כרגע הראשי הוא הWD ורציתי מדי פעם להחליף לקודם מבלי לפתוח את המחשב האם קיימת אפשרות כזאת בדגם הזה:?

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי כמה שאלות שאשמח אם תוכלולענות עליהן: 1) קראתי לגבי מגבלת זכרונות של מעבדי AMD שלא עובדים ב-DUAL CHANNEL. האם זה אומר שנדרש סטיק 4G בודד במקום 2x2G? 2) האם יש מגבלה לגבי זכרונות 1066 עם מעבדי/לוחות AMD? 3) כיון ששני המעבדים Q9550 וה-Phenom II 940 נמצאים באותו טווח מחירים, איזה מהם עדיף (במחשבה גם על לוח האם ובהנחה שהמחשב מיועד להכל. החל מעבודה משרדית פשוטה, דרך צפיה בתכני HD, משחקים ועד לסימולציות בתוכנות הנדסיות). 4) לגבי לוחות אינטל נראה לי שאני כבר די סגור. האם יש נמלצות מיוחדות ללוחות עבור ה-AMD? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by matanya,

אני רוצה לקנות מערכת. וחושב על המעבד 920 מהסדרה. ועל הלוח של גיגבייט GAEX58UD4ו . אני רואה שהלוח תומך במהירות זיכרון 1600 , וגם אני מוצא לקנות זכרונות כאלו במחיר סביר. אך המעבד אינו מספק קישור לזכרון מעל 1066 , אז לשם מה כל זה? ע"פ אתר ההשוואות של אינטל גם מעבד האקסטרים של הסידרה אינו מספק את המהירות הזו. האם זה הולך להשתנות בקרוב. או שזה עניין ל overclocking והאם זה ניתן לביצוע בחומרה הנ"ל?

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  19. Started by Dimebag Darrell,

היי אני בדיוק מנסה לבנות לעצמי מחשב כדי לקנות ואני מהסס בקטע של המעבד תיכננתי על INTEL CORE 2 DUE E 8400 BOX שעולה איזה 850 כך והמוכר בחנות שאני קונה ממנה הציע לי מעבד INTEL Q 6600 שהוא אצלו יותר זול מהמעבד של ה2 ליבות שבחרתי וגם זה 4 ליבות. ועוד משו אני שקלתי את הINTEL CORE 2 DUE E 8400 BOX יחד עם לוח של GIGABYTE EP43-D532 או על זה יותר בעצם: GA-EP43-DS3L שהרבה ממליצים על זה ודווקא על ג'יגבייט... אז המוכר אמר ש INTEL Q 6600 עם INTEL 35MB EVA COVE שזה יותר טוב מהלוח של ג'יגבייט איזה מעבד יותר טוב? (בהנחה שאני גם עושה בעתיד גם אובר קלוק) דעתכם על מה השמוכר מקשקש? דעות לשיפור/שינויי הלוח אם?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Bengo5,

היום אמרו לי שאם אני רוצה 4 ג'יגה במחשב אני צריך לפרמט ל64 ביט... זה נכון? ואם כן למה? ומה שונה ה64ביט מה32 ביט?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by dankosh,

מדובר במעבד intel core 2 quad q9550 כשאני מריץ עם תוכנה את המעבד על מאה אחוז עבודה הוא מגיע מקסימום ל2.66ghz והmultiplier ל-8 במקום ל-8.5 כמו כן ה- cache הוא על 6mb במקום על 12mb [br]פורסם בתאריך: 4.02.2009 בשעה 23:11:24 האם מישהו יכול להסביר לי מה הולך?

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  22. שלום, אני טס לארה"ב באפריל ורוצה לקנות שם כמה חלקים (כן אני לוקח את הסיכון של החוסר באחריות). אני מחפש לוח X58 טוב במחיר טוב. בגדול אני איש של ג'יגהבייט כבר כמה שנים טובות אבל אני רואה שהלוחות X58 של eVGA או XFX שנותנים כמעט את כל מה שנותנים הלוחות ה"גבוהים" של ג'יגהבייט ואסוס והלוח של MSI שקיבל פה באתר ביקורת מצוינת, במחיר של יותר מ50 דולר פחות. האם שווה לקחת אחד משני אילו, או להשקיע יותר באחת משתי החברות המובילות בשוק? תודה לעוזרים.

23. Started by iem,

היי אנשים ;D מהרשימה הבאה: Gigabyte GA-G31M-S2L Gigabyte GA-P73VM-S2 Gigabyte GA-P31-S3G Gigabyte GA-P31-ES3G איזה לוח הכי מתאים אם אני מתחשב בנתונים הבאים (כולם ביחד !): 1) לא צריך שיהיה משולב כרטיס מסך. (אני קונה בנפרד). 2) המחשב למטרת עבודה כמעט רק בתוכנת CAD --> SolidWorks 2008 בעבודה בתלת מימד. וללא התחשבות במשחקים כלל. 3) זיכרון המחשב: A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 CL5 4GB סה"כ (2 סטיקים של הנ"ל). 4) המעבד שיהיה עליו הוא: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn OEM. ושאלת צד... מה לכל הרוחות ההבדלים במעבד בין OEM ל- RETAIL ?? כי במחיר זה איזה 80 ש"ח.. האם הם מצפים שישלמו 80 ש"ח נוספים על זה שזה מגיע בקופסא אישית ?! תודה מראש !!!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. א.אני קונה מחשב חדש הוא למישחקים וסרטים ואני צריך להכניס אותו בתוך 2000 ש"ח ~ לכן אני צריך למצא לוח אם סביר במחיר של 300 שקל.... ב.האם שווה להכניס" במאמץ" של עוד 150 שקל ASUS P5Q PRO P45 שעולה ביד שניה 450 שקל {המפרט אמור להיות מעבד-E7400 זיכרון RAM-4GB קשיח-500GB כרטיס-4850 או 4870} תודה

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by VIEWSONIC,

אני מתלבט בין E8400 לבין Q6600 ? אני כמעט סגור על ה Q6600 , אני עובד עם הרבה תוכנות ברקע . מה אתם אומרים ? המחיר של שניהם אותו דבר 801.57 ש"ח TRAY ! נ.ב. אמרו לי ש Q6600 זה כבר מעבד ישן שיוצא מייצור זה יכול לפגוע לי באחריות ?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים