עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אז ככה, לא סוד שלמלך היו בעיות ומחלות ילדות ואי התאמות בגרסאות ה BIOS הראשונות, אך שבוע שעבר יצא לי לקרוא כתבה באתר חדשות רוסי שישר על ההתחלה בביקורת שלו כתב ששנייה לפני פרסום הכתבה הוא נאלץ כמעט לשכתב אותה עקב יציאת BIOS 0901 . השבוע יצא אותו ה BIOS ואני גאה לומר שבדיוק כשחשבתי שזרקתי לפח 2000 ש"ח,על מלך בלי ביצים, קיבלתי באושר את הניסיון עם הBIOS החדש. הכל נמחק ! כל הבעיות הועפו. לקח להם כחודשיים לשבת ולתכנת אני חושב את הBIOS מחדש כי זאת כמות השיפורים הכי גדולה שראיתי ב BIOS כולשהו בחיים שלי . . . בכל מקרה, קבלו את השיפורים: http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=Striker%20Extreme Version 0901 2007/02/14 update Description Striker E…

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by exti110,

שלום כיצד הלוחות אם של אלבטרון? איזה לוח אם כדאי לקחת? עם תושבת של AGP או של PCI או שניהם יחד על הלוח (לשדרוג עתידי)? אני מעוניין בלוח עם סוקט 775 עבור מעבדי פנטיום 4.

• 11 תגובות
    • 733 צפיות
  3. שלום. אני עוסק בצילום ועריכת תמונות. כשאני מפעיל את הפוטושופ CS2 ביחד עם הוינאמפ (וגם בלי האמת) המחשב בקושי זז. מפרט המחשב הוא P4 intel 2600 ו512 מגה בייט ראם. 2 סלוטים של 256 מגה. כמה שאלות : 1. האם מעבר ל1GB ראם יעזור לי? 2. אפשרי לקנות סלוט של 1GB ולהוסיף לאחד ה256 ? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, אני רוצה להחליף את המעבד של המחשב כי הוא די ישן..וסה"כ כל שאר המפרט הוא בסדר..לא פצצה אבל יכול להסתדר. זה המפרט שלי: מעבד - intel pentium 4 , 3Ghz כ. מסך - geforce 8500GT זיכרון - kingston 2gb הארד דיסק - 250gb WD לוח אם - Asus p5ld2 צ'יפסט לא יודע אם זה קשור אבל שיהיה intel lakeport i945p כ. קול - realtek HD ALC882 ספק - משהו ג'נרי דפוק כזה..אבל מחזיק מעמד יופי תמליצו לי בקשה על מעבד טוב!! משהו עם 2 ליבות שיתאים ללוח אם שלא יעבור את ה800 שקל. וכמובן שיתמוך במפרט הנ"ל. פשוט הבעיה שלי שמשחקים בקושי זזים על המחשב חח נגיד קוד5 או פאר קריי 2 פאקק עד שזה זז..עכשיו הזיכרון טוב , הכרטיס מסך לא כזה רע, רק המעבד הורס. בנוסף אם אפשר חוות דעת על המחשב בכללי..הוא כזה גרוע? חח …

• 11 תגובות
    • 987 צפיות
  5. אני גולש הרבה באינטרנט פותח לפחות 10 דפדפנים מינימום ולפעמים במקביל משחק משחק מחשב ברשת WORLD OF TANKS צריך המלצה למעבד שיסחוב האם זה נכון שהמהירות של האינטרנט ויישומים אחרים תלויה במהירות יותר של הכונן קשיח ? אני רוצה לשדרג את המחשב לוח אם אני כבר אקח H81 פשוט ב 200 שקל או משהו של AMD באותו סכום

6. Started by srolik,

יש לי שאלה האם מעבדי פנטיום 4 של אינטל מגיעים עם מאוורר (FAN? ) למעבד או שצריך לקנות בניפרד לצורך השאלה זה המעבד הזה INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache מהחנות של הדובים שאלה נוספת , יש איזה חומר טרמי (שכחתי איך קוראים לו ) ששמים בין המעבד ללוח לפני שמרכיבים , גם את זה צריך לקנות בנפרד ? אם הם מרכיבים לי את המחשב - אם אפשר קצת יותר פרטים לגבי החומר הזה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם ברשותי AMD's Athlon XP 3000+ TWINMOS 512MB DDR 400MHZ CL2.5 X2 שיושבים על לוח GIGABYTE GA-K8N Pro-SLI הזיכרונות עובדים בDC. אגב הסוקט זה 939. 1.אם אני מוסיף עוד גי'גה זיכרון אז אני מאבד את הDC. 2.אם אני מוסיף זיכרונות כנראה שגם התיזמנים יעברו ל3. 3.החלפת מעבד- לפני חודש ראיתי בזאפ אתלון 4800 בסוקט הזה,משום מה אני לא מוצא עכשיו. 4.לפני הבנתי המעבדים האלה הם אחלה באוברקלוק. מה אתם מעייצים לי לשדרג בתקציב מוגבל?

• 5 תגובות
    • 521 צפיות
  8. Started by danielzy,

שלום, יש לי 2GB זכרונות של G.Skill 800MHz CL4 PK יהיה בעייתי להוסיף עליהם עוד 2GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6690&perur=1&t=8 פשוט יש לי זיכוי שם

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  9. Started by idoshk,

יש לי שני לוחות אם אחד על המחשב שאני משחק איתו intel g965 ss ועוד אחד במחשב שאין לי צורך בו P5GZ-MX של ASUS האם שווה לי להחליף בינהם למטרות OC?הביוס של אינטל חסום לOC(הלוח של ASUS תומך עד 533 MHZ במהירות זכרון לעומת הלוח של אינטל שתומך ב800MHZ). המפרט שלי הוא HD 4670 KINGSTONE 1GB 800MHZ x2 AMRICAN DATA 512 667MHZ X2 E4300@1.8 ספק ג'נרי. הלוח של ASUS http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=348&model=1374&modelmenu=1 הלוח של אינטל http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DG965SS/DG965SS-overview.htm

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  10. Started by audi4,

אני הולך לקנות מחשב משהו דבסט ואני מתכוון להשקיע איזה לוח אם מומלץ אני מתעניין רק באסוס או ג'יגה ביט מה עדיף איזה דגם יותר טוב מהם הדגמים המומלצים

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  11. Started by MentalisT,

אהלן חברה. אז ככה, יש לי 2 בנקים של 400MHZ 512MB DDR1 והם נמצאים בסלוטים הנכונים בשביל הדואל צ'נל וכמובן שהלוח אם תומך... אבל אין לי מושג איך אני מפעיל את הדואל צ'נאל בביוס לא מצאתי כלום ולפי תוכנות כמו אוורסט ופיסי וויזארד אני על סינגל צ'אנל כרגע. למישהו יש מושג איך להפעיל??? אם צריך אז הלוח אם הוא: asus p5gl-mx תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  12. לפי מה שראיתי ב KSP הQuad Q6600 יכול להסתדר עם 965 אבל הExtreme QX6700 כבר דורש 975 יש מצב שזה נכון? או שזה טעות באתר תודה ניר

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  13. ככה חברים לוח האם שלי בסוקט 939 עם מעבד AMD 3200 אטלון עכשיו אני רוצה לשדרג למעבד כפול ליבה הבחור שמימנו אני קונה את כל מוצרי המיחשוב כבר שנים .טוען שאין מצב לשים בלוח אם הזה כאילו בתושבת 939 מעבד כפול ליבה ומה שלא ברור לי זה איך בפנדה כן נימכרים מעבדי AMD כפולי ליבה בתושבת 939 מי פה טועה ? לא הייתי רוצה להזמין מוצר ב1600 שקל ולגלות שבאמת הוא לא יכול לשבת על הלוח שלי אגב הלוח אם שלי הוא ASUS A8N SLI DELUX זה הקישור למעבד בפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1702&products_id=10487 בברכה יוסי ולנמסיס חוץ מהערה לגבי הכותרת שלא הייתה כל כך גרועה אתה יכול לתת לי תשובה ? אם לא אז ממש מיותרת התגובה שלך נכון אני לא מגיב פה הרבה אבל הכל זאת הזילזול…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ככה החלטתי לשדרג בחודש הבא או בעוד חודשיים ואני מתחיל טיפה להתעניין...יש לי כרגע ספק 520 OCZ ומארז של טרמלטק ספידו...כרטיס מסך GTX285 של XFX XXX. קירור יש לי ביג טייפון ואם הוא מתאים גם לתושבות החדשות של המעבדים אני לא רואה סיבה להחליפו(פשוט מעולה גם באוברקלול של 3.4 ו3.6). מה שכן מעניין אותי והרבה זמן לא חקרתי ובדקתי זה את הדור החדש של המעבדים\לוחות\זכרונות. התקציב שלי כרגע המקסימלי עומד על 4 אלף לשלושת המרכיבים הנל.... כיוון שאני כרגע עם לוח של ASUS דגם COMMANDO מסדרת ROG אני חושב להמשיך איתם וכמו ב12 שנה האחרונות אני מרוצה מכל המוצרים שלהם... זכרונות אין לי מושג מה קורה כרגע בשוק הזכרונות ולפחות מהפעם האחרונה שבדקתי קורסייר היו החזקים והאיכותיים ביותר(ב-DDR2) מה גם שאנ…

15. Started by maor0079,

יש את Gigabyte GA-P35-DS3L ו Gigabyte GA-P35-DS3R Gigabyte GA-P35C-DS3R מה ההבדלים בניהם והעם זה שווה 100 ש"ח הבדל ? ומה ההבדל בין ה C לרגיל

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  16. Started by wow,

מה זה נותן והאם כדאי להתקין אותו.

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  17. Started by Asafmaruani,

המעבד שלי מסוג 2.4 גיגה אינטל עובד ב- 533 מגה הלוח אם שלי הלך. מצאתי לוח שתומך ב- 400 מגה. איך זה ישפיע על המהירות והאם מותר לי להשתמש בו? האם זה יאיט את מהירות המעבד (לכמה) או על מה זה עוד יכול להשפיע? יש לי4 זיכרונות במהירות של 800 מגה.

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  18. Started by Bone-Breaker,

יש לי זכרון של TWINMOS רגיל 512 PC3200 ורציתי להמהיר אותו ע"י הורדת התיזמונים אז שיניתי בביוס מהגדרת הOPTIMAL שהיה על 7.3.3.2:5 למה שנקרא שם מצב TURBO שזה 6.2.2.2 וכשניסיתי להעלות את הווינדוס הוא לא עלה אז העלתי לזכרון את המתח מ2.6V ל2.7V והשאלה שלי היא כמה הזכרון מתחמם יותר מאשר קודם והאם זה יכול להיות מסוכן בשבילו כי אין לי גם שום קירור בשבילו. תודה.

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  19. טוב היה לי abit in9 32x-max שנפטר היום עקב היותו לא מחובר לחשמל במשך שבוע...הוא עושה בצג הודעה C1 שאומר על בעיה או בזיכרון או בכרטיס מסך או בסלוטים של הזיכרון וכאשר אני מנתק את כל הרכיבים חוץ מהמעבד הוא עושה הודעה A0 שאומר שאו הביוס או הצ'יפסט מת...וניסיתי הכל, ריסט לביוס, ניתוק הבטריה ועוד.. קיצור יש לי מעבד core 2 due E6600 עם המאוורר של אינטל g.skill F2-6400PHU2-2GBHZ (2X1GB nvidia gforce 8800GTS creative soundblaster X-FI fetality PCI-ex x1 2 הרדיסקים סאטה וצורב סאטה ספק thermaltake TR2-550 PP ומארז gigabyte 3DAurora אז לא צריך כרטיס מסך וסאונד על הלוח...(אבל אני יודע שתמיד יש סאונד אז שיהיה...), המחשב אני משתמש למשחקים כבדים, אינטרנט, סרטים 720P... לא…

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  20. Started by Forge,

הלוח מיועד למחשב תקציבי. ולשמש סטודנטים. תודה

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  21. Started by play2,

בשביל מחשב משרדי. שיהיה כרטיס רשת וכרטיס קול מובנה. הכי זול שאפשר תודה

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  22. Started by עופר ברקן ערוץ הקניות,

אני עושה בדיקה במשך זמן של שנה בערך והגעתי למסקנה שמערכת מבוססת DDR ללא OC נותנת ביצועים שולחן עבודה הרבה יותר איכותי מ DDR2 זה נשמע לא הגיוני נכון ? DDR2-800 מול DDR400 ? אבל זאת עובדה . אני אישית לא יודע איך להסביר את זה ... ממש מטורף הקטע . אבל כל מערכת עם DDR עבדה בביצועי שולחן עבודה : אינטרנט , אופיס , מוזיקה ... הרבה יותר טוב ויציב . זאת בדיקה שביצעתי במשך שנה : DDR533 , DDR667 , DDR800 ... , DDR400 על הנייר DDR2 קריר יותר ומהיר יותר אבל בפועל ללא OC המערכת עם ה DDR הייתה יציבה ואיכותית יותר . דרך אגב יש לי חבר שעובד בחברת IBM שלא האמין לי וצחק והוא במשך כמה חודשים עשה איתי את הבדיקה וראה שאני צודק המחשב היותר יציב ונוח לעבודה היה עם ה DDR !!! תבדקו גם אתם קחו מערכת…

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  23. לפני כחודש קניתי מחשב חדש, עידכנתי ביוס להכי חדש אז - כאמור לפני כחודש. כרגע יצאה גירסא חדשה... א. האם יש צורך לעדכן? ב. במידה וכן, האם זה ייתן שיפור כלשהו? תודה.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  24. צ'יפסט: יש לי את שני הצ'יפסטים הבאים: 1. VIA VT82C694Z (VIA Apollo Pro133Z 2. VIA VT82C686A PCIset מה יתן לי העידכון של הדריבר לצ'יפסטים? הארד דיסק: יש לי כרגע הרדיסק של מקסטור 40GB, אני מעוניין לקנות הארד דיסק של 60GB עם 8MB Buffer. של איזה יצרן כדי לקנות? מה המחיר של הארד דיסק כזה? זיכרון: יש לי כרגע סטיק אחד של 128MB SDRAM, אני רוצה להוסיף עוד סטיק אחד של 512MB SDRAM האם זה בסדר שיש שני סטיקים שונים בגודלם? מה מחיר של סטיק כזה? נ.ב. תתיחסו בבקשה למפרט שלי, במיוחד ללוח אם ולמעבד

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by avner_s,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4950 איך הלוח הזה ואם כדי לקנות אותו. יש לי מחשב פרסקוט 2800 אחד ואני צריך עוד אחד ואני לר רוצה להשקיע שוב סכום גדול של כסף, העניין הוא שיש לי מחשב ישן amd האוטלון ארס פי 1600 אבל נשרף המעבד וכנראה גם הלוח אז אני רוצה לקנות amd 64 ברור לי שאני יצטרך זיכרון פנימי אבל יש לי כרטיס מסך אותו אני יקח מהישן מה אתם ממליצים במחיר טוב ?

• 4 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.