עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Haflo,

איפה מחברים את HD Led בלוחות ASUS?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. כיצד מחשבים את נפח הזיכרון? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני שוקל לקנות ג'יגה אחד בארץ, שיהיה לי לבינתיים, וג'יגה אחד בחו"ל, כי זכרונות עולים הרבה יותר זול שם. האם תיהיה לי בעיה אם שני הכרטיסים יהיו של חברות שונות עם תזמונים שונים (התזמונים לא כל כך שונים: 5-5-5-12 \ 5-5-5-10)?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by CRC,

יש לי שאלה אם אני רוצה לקנות דיסק קשיח 40gb 7200rpm האם זה יעבוד בפנטיום 400-2???? או שאם בכלל יעבוד אצלי ה7200 rpm ואני צריך 40gb 5400 ולוח האם שלי הוא6119 msi שהוא רק לפנטיום 2 ---------------------------------------- VIA VT82C693A מי יכול להגיד לי לאיזה פנטיום מתאים הלוח אם הזה ואם זה יעבוד לי על הלוח האם הזה??? ולא על ה6119 msi שלי פרטים על הלוח של via http://www.mit.edu/afs/sipb/contrib/doc/specs/ic/bridge/vt82c693a.pdf ואם בכלל הלוח אם הזה יעבוד אצלי בפנטיום 2-400 אם אני הייתי מבין הייתי בודקת לבד אבל אני לא כל כך מבין תודה מראש למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שווה להשקיע עוד חמישים-מאה ש"ח כדי לקבל זכרון מהיר יותר?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Salwaby,

טוב אז ככה, בבעלותי לוח אם Gigabyte H77M-D3H לאחרונה עשיתי פרמוט והתקנתי windows 8.1, כשבאתי להתקין את הדרייברים מהדיסק שקיבלתי מהלוח אם קיבלתי הודעה שהדרייבים בדיסק לא נתמכים ע"י המערכת הפעלה החדשה, ושיש להוריד מהאינטרנט. כשנכנסתי לאתר אינטרנט של ג'יגהבייט להוריד את הדרייברים שמתי לב שכדי להתקין את הדרייברים לאודיו הם רוצים שאני אעשה reflash ל bios. השאלה שלי היא ככה, יש טעם לעשות ? ואם כן אז איך עושים ואם זה מסוכן. תודה. זה מה שרשום באתר: VIA audio driver (Note: please reflash the latest BIOS before update VIA audio driver)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by tiger2014,

קונה מחשב חדש המוכר הציע לי את הלוח הזה Asus b85m-g השאלה אם הלוח אם הזה ישן? והאם שווה להחליפו לדגמיים של h87 או z87? דגם המעבד: core i7 haswell 4770 עוד דבר: זיכרון האם כדאי g.skill aegis או g.skill ripjaws-x? מה ההבדל בינהם?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by fastidious,

אהלן forum-dwellers, אני רוצה זכרון טוב אבל לא יקר ולא ל-OC, בערך עד 300 ש"ח (2x1G). שמעתי על Golden-משהו של OCZ, שאמור להיות טוב בקירור הפאסיבי שלו (עטוף נחושת או משהו). מכירים? ושאלה ספציפית - אם הכיוון שלי הוא 2 ג'יגה (בשני סטיקים) של DDR2 800MHz, שווה להשקיע את הכסף ב-CL4? (והאם יש CL4 של חברה טובה בכלל בסביבות מחיר של 300 ש"ח ל-2x1G?) (והאם מורגש ההבדל בין CL כלשהו עם סדרת תזמונים שונים כמו CL4-5-4-11, CL4-4-4-15....?) תודה על כל תגובה רצינית.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ipublic,

אהלן מחפש לקנות לוח אם ITX סוקט AM3 מחפש משהו לא יקר תודה

10. Started by Wood-Elf,

יש? אני יודע שיש ל S939, אבל האם ל-S754 (או מה שזה לא יהיה, כבר שכחתי) יש גם כן? פשוט אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אבל אני צריך קודם לקנות לוח אם עם PCI-E. אבל אז לא יהיה לי כסף לכרטיס מסך חדש, ויש לי כרטיס ב-AGP, אז חשבתי אולי לקנות לוח משולב ואז כשיהיה לי כסף לקנות גם כרטיס מסך בPCI E.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by avid,

שלום, מישהו יודע איפה ניתן למצוא מידע מפורט על הזיכרון של Hynix Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz Hynix Original 8GB DDR3 1600 אם אקנה2 יחידות זיכרון עם תזמון 11-11-11-28 האם בשני המקומות האחרים אוכל לחבר זיכרונות 9-9-9-24? תודה רבה

12. היי הבוקר בפעלתי את הload optimized defaults בביוס, ולאחר זאת ראיתי שנעלם לי בביוס ה cpu multi threading (זאת לפי חוברת הלוח אם G31 ) אני יודע שזה גורם למעבד 2 ליבות על Eenabeld לעבוד באמת על 2 ליבות ,עכשיו אני לא בטוח אם זה עובד על ליבה אחת או 2 ליבות , איך ממחזרים את הcpu multi threading בביוס? זה צילום של תוכנת CPU Z לאחר הפעולה :

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by bendan7,

יש לי לוח nf-ck804 ועליו 2 כרטיסים של 256 200MHZ . החלטתי לקנות זיכרון חדש 1GB 400 MHZ. במחשבה שעדיף מהירות על נפח הוצאתי את שתי הכרטיסים והכנסתי במקומם את הכרטיס החדש. בבדיקה בתוכנה CPU-Z מראה שהזיכרון החדש עובד במהירות של 200MHZ יכול להיות שהלוח לא תומך ביותר מ-200MHZ ועדיף לחבר את השתים הישנים בנוסף ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by neo21,

שלום חברים. אני מעוניין לרכוש מעבד לוח וזיכרונות. המחשב יריץ XP 64BIT עם אופציה לשידרוג לויסטה, יש לי שני הרדיסקים שאני לא יכול לותר עליהם כונן CD וצורב DVD משמע על הלוח חייב להיות שני בקרי IDE בנוסף ל-SATA כמו כן תמיכה במעבד דואל. המחשב משמש בעיקר לעבודה עם סרטים (צריבה, המרות DIVIX-DVD ) הורדות וקצת משחקים. תקציב לכל הסט כ - 1500ש"ח. תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם, קניתי לוח אם חדש מבית ASUS חיברתי את הכל,מפעיל לא נדלק מסך אבל המאווררים עובדים לאחר ניסיונות רבים החלטתי לחבר את המחשב הישן ולבדוק באינטרנט את הבעיה נכנסתי לאתר של ASUS וראיתי שהלוח תומך מ-DDR2 800MHZ והזיכרונות שהרכבתי הם DDR2 533MHZ נראה לכם שזאת הבעיה כי אני לא מוצא משהו אחר, תודה רבה והמשך יום טוב לכולם.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by yanivsk,

למה נועדו הדרייברים האלו ? :s05:

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. היי חברה המפרטים הזולים המומלצים בסביבות 2500 יהיו חזקים מספיק בשביל פורטי נייט ( לדוגמה) ? תודה

18. קיים דבר כזה? כל הדגמים החדשים שיצא לי לראות היו בלי AGP... אגב, החלטתי ללכת על הAMD64 3200 Venice Core... כדאי? ואיזה זיכרון הכי כדאי לקנות? (כל מה שאני יודע זה ש512 זה לא מספיק) תודה רבה.

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by 1stcowgirl,

צהריים טובים. ברצוני לומר משהו לפני הכל: תודה רבה למנהלים ולגולשים! - מאז שגיליתי את HWZONE החיים שלי בכל מה שקשור למחשב הרבה יותר קלים ובטוחים! HWZONE היא פשוט פנינה! האוירה והמנטליות של החברים הן פשוט יוצאות מהכלל. תודה רבה. - זה לוח האם שלי: GIGABYTE Z68P DS3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3899#sp הוספתי היום זכרון ורציתי לדעת אם המערך בסדר, היה לי 2X2 והוספתי 2X4 כולם בתדר 1600 השאלה היא כזו: מאחר והלוח הוא DUAL CHANNEL , האם זה חשוב באיזה סלוט יושב מה? שמתי סלוט הראשון והשלישי את ה 4X2 ושמתי בסלוט השני והרביעי 2X4 זכרונות כאלו: http://www.gskill.com/products.php?index=349 - הנה תמונה מ SIW: - האם הכל בסדר ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מהשניים הבאים: ATI Radeon XPRESS 200 NVIDIA nForce4 ומה ההבדלים העקריים ביניהם?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שימו לב ל- Monitoring > CPU > CPU1 איפה CPU2? http://i43.tinypic.com/1410650.jpg למה זה מראה לי ליבה אחת במקום 2? עריכה: הבעיה נפתרה. שאלה חדשה, ראו כותרת/הודעה אחרונה שלי.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם. יש לי שאלה לגבי הטמפרטורה מומלצת במעבדי AMD במחשבים ניידים. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by T-Flash,

לפני כמה ימים, נודע לנו על התוכניות של AMD לעבור לתהליך יצור של 65 ננומטר. כזכור, מתוכננים 4 מעבדים ל 65NM ו 2 מעבדים שישארו ב 90NM. האתר DailyTech פירסם את מפת הדרכים של מעבדי AMD, אבל הפעם מחולקת לתהליכי יצור שונים. מהטבלה רואים שהשיווק של מעבדיי 65NM יתחיל כבר ברבעון הראישון של שנת 2007, ויביא איתו 4 מעבדים מחודשים. וכפי שרואים, AMD לא מתכוונת לייצר מעבדים חדי ליבה ב 65NM. השמות של הליבות ב 65NM יהיו Brisbane.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by davidi,

יש למישהו חוות דעת על הלוח הזה? גם לחיוב וגם לשלילה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. קניתי מחשב ממקום בטוח על רמה אבל בכל זאת, נראה לי שניסו "לקמבן" אותי. בלוח. הלוח הוא P4C800 DELUXE . נכנסתי לאתר אסוס וניסיתי לברר אם הלוח הוא אותו הדגם ואני חושב שנתנו לי P4C800 "משופר" ולא דלוקס חלק מהמראה של הלוח הוא כמו של הדלוקס וחלק כמו של הרגיל. איך אני יכול לדעת באופן חד משמעי אם אכן קיבנו אותי אני לא "ספצס" בלוחות אם-אז תעזרו לי ב-ב-ק-ש-ה ! תודה מראש AaBbb :' ??? עריכה: עדיין לא השתמשתי במחשב שלא יבוא אליי הספק בטענות ועדיין לא הותקן כלום!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים