עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by adir12,

אני מתלבט בין שתי הלוחות האלו: P35 DS3 Abit IP35-E המפרט הוא כזה: Q6600 G0 Cruical Ballistix אני מתכנן אוברקלוק בינוני (עד 3.5 ג'יגה ככה) ומחפש לוח שיעשה את העבודה, ביחד עם פ'יצרים וביצועים.. אשמח לקבל הצעות אחרות, אולי מחברת ASUS חשוב מאוד : הלוח צריך לתמוך בקירור גדול למעבד, כיוון שיש לי TT Ultra-120 תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מה לדעתכם יהיה השיפור בביצועים במשחקים ובבנצ'מרקים שבודקים את עוצמת המחשב באופן כללי? intel 2.0ghz ל AMD3200 ו- AMD3200 לעומת 3800X2 ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הייתכן שדור מעבדי ה-Skylake-E עתיר הביצועים, ודור ה-Kaby Lake-E שישולב איתו יחד למקשה אחת, יגיע אלינו כבר באמצע השנה הבאה - כשרק עכשיו הושק דור ה-Broadwell-E? אלה השמועות שמתרוצצות ברשת בשבוע החולף, בהתבסס על תמונה בודדת בה נצפתה תושבת מאסיבית חדשה בשם LGA-3647, עם תמיכה בשישה ערוצי זכרון DDR4. מה דעתכם? מה הייתם רוצים לראות בדור החדש של מעבדי האקסטרים? https://goo.gl/pmGVpW

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שנה טובה לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם מעבד i5 760, ועם שני כרטיסי מסך gtx460 768mb. יש לציין שאני משקיע במחשב משהו כמו 8500 ש"ח ככה שחשוב לי מאוד שכל שקל יושקע כראוי, ולא אבזבז סתם על חומרה לא מתאימה. לכן אני מחפש לוח אם שתומך ב-SLI, הוצעו לי שלושת הלוחות הבאים ואני מבקש עזרה קצת לבחור ביניהם, הבדלי המחירים לא רציניים ככה שזה לא השיקול החשוב ביותר. למרות זאת, כרטיס המסך הראשון עולה כ140 ש"ח פחות משני הכרטיסים האחרים (שהם נבדלים אחד מהשני בשקלים בודדים). 1. Gigabyte GA-p55M-UD4: הוא נראה בסדר, בדיוק מה שאני צריך, אבל אז שמתי לב שבאתר הרשמי עבור Multi Graphics Technology, רשום הדבר הבא: Support for ATI CrossFireX™/NVIDIA SLI technology (The PCIEX16 and PCIEX8 slots o…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by TheHungryOne,

לפי המפרט באתר היצרן הלוח תומך ב CF בלבד ולא תומך ב SLI. האם זה באמת אומר שלא ניתן להתקין עליו מערך SLI? או שזה סתם סוג של שת"פ שיווקי בין Gigabyte ל- ATI?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by T-Flash,

לפני כמה ימים, נודע לנו על התוכניות של AMD לעבור לתהליך יצור של 65 ננומטר. כזכור, מתוכננים 4 מעבדים ל 65NM ו 2 מעבדים שישארו ב 90NM. האתר DailyTech פירסם את מפת הדרכים של מעבדי AMD, אבל הפעם מחולקת לתהליכי יצור שונים. מהטבלה רואים שהשיווק של מעבדיי 65NM יתחיל כבר ברבעון הראישון של שנת 2007, ויביא איתו 4 מעבדים מחודשים. וכפי שרואים, AMD לא מתכוונת לייצר מעבדים חדי ליבה ב 65NM. השמות של הליבות ב 65NM יהיו Brisbane.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Iv0ry,

שלום, אני מעונין לבצע סטרים למשחק פורטנייט ואני לא מבין למה המחשב כה איטי שאני מסטרים, אפילו ב720P, ואני חושב שזה קשור למעבד האינטרנט שלי הוא HOT 5MB העלאה, האם הצוואר בקבוק במחשב/מעבד או באינטרנט? האם כדאי לקנות מעבד חדש או כבר לחסוך למחשב חדש שבו ארכיב את הRX580? תודה

8. Started by Diniska,

בכל תוכנת בדיקה שאני מתקין ובביוס מצוין בסוגריים R ולא A,B,C

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Mind_Reflection,

יש לי 1800+ PALAMINO AGOIA STEPPING 9 יש על המעבד VOLCANO 7+ במהירות MEDIUM שהמחשב בנוחה סתם יושב בוינדוס הטמפ היא 48 מעלות במשחקים או אחרי BENCHMARK הטמפרטורה היא 57 מעלות יש לי 2 מאוררים במארז אחד מוצא ואחד מכניס לדעתי יש בעיה עם המעבד

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לגיימינג ואני כרגע בהתלבטות לגבי כמה רכיבים. מה שרציתי לשאול אתכם הוא דבר כזה, הציעו לי לקנות את הלוח אם: GIGABYTE H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI ואת הזכרונות האלה: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 עכשיו בדקתי באתר של G Skill ורשום בעמוד של הזכרונות הנ"ל שהם תומכים בלוח אם עם צ'יפסט H67 אבל לאחר מכן יש פירוט של לוחות אם והלוח הנ"ל לא מופיע שם ולפי מה שאני רואה מפורטים שם רק לוחות עם צ'יפסטים אחרים.. הנה קישור לעמוד באתר של ג'י סקיל: http://www.gskill.com/products.php?index=337 אז קודם כל, אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי אם שני הרכיבים הנ"ל יוכלו לרוץ בצורה טובה …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום הרוב מחכים למעבדי AMD החדשים שיגיעו, אבל למרות זאת אני מבקש לשאול בקשר למעבדי אינטל המשך סדרת Coffee lake מתי אמורים להגיע 9900 ו- 9900T ועוד ? תודה

12. Started by אדן,

שלום, אני חדש בעולם של אינטל ובעולם של כפולי הליבה. פעם הייתי רגיל לטמפרטורה אחת שהוצגה לי והיא הייתה טמפרטורת המעבד. האם מישהו יכול לפרש לי א תכל המדדי םהאלה הללו: Field Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8718F + DES (ISA 290h) GPU Sensor Type Diode (NV-Diode) Motherboard Name Gigabyte EP31 / EP35 / EP43 / EP45 / G33 / P31 / P35 Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 36 °C (97 °F) CPU 43 °C (109 °F) CPU #1 / Core #1 68 °C (154 °F) CPU #1 / Core #2 45 °C (113 °F) GPU Diode 49 °C (120 °F איך יכול להיות שיש הפרש גדול כ"כ בין מעבד אחר לשני?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Rstech,

ההבדל בין E6750 ל E8200\E8400 ? מה הם ההבדלים הבנתי משהו בסגנון שה8 הוא 45NM שמה זה בדיוק? עכשיו הבדל המחירים הוא לא גדול אך הבנתי שיש הבדל רמה דיי גדול? אפשר הסבר ? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. המערכת שבניתי היא כזאת: E8400 A-Data 4GB 800mhz HD4870 EP-43ds3l Segate 250GB Sata2 Thermaltake thoghpower 600W מערכת חזקה מוכרת לכל הדעות.. הבעיה שבCPU-z ובתוכנה EVEREST המהירות של המעבד היא 2000MHZ במקום 3000MHZ אני טועה או שבאמת יש בעיה? והאם גם המתח למעבד תקין(יש גם קפיצות מתח כל הזמן בין 1.056 ל 1.072) שימו לב לתמונה: http://img407.imageshack.us/my.php?image=67280501kf4.jpg

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. סתם מתעניין לדעת אם יש לי מעבד נדיר

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. משום מה, לא הצלחתי למצוא אותו בשום חנות בארץ

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שווה להשקיע עוד חמישים-מאה ש"ח כדי לקבל זכרון מהיר יותר?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by OR007,

אם יש חברה יותר טובה, תמליצו תודה מראש, OR007

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by original,

איזה תדר של זכרונות יתאים יותר לOC של מעבד I5 2500K ולוח P67A-UD3 לאיזור ה4-4.5GHZ ה1333 או ה1600? אני קונה בTMS ומתלבט בין שניים כאלה http://tms.co.il/product/8795 לבין שניים כאלה http://tms.co.il/product/8872. ה1600 מצדיק תוספת של 166 ש"ח מאשר ה1333? ואיך זה שיש לוחות שרשום שתומכים עד 24GB זכרון? יש להם יותר מ4 חריצים או שיש סטיקים גדולים מ4GB (כי הרי 4X4=16)?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני צריך עזרה בבחירת לוח אם לגיימינג שחשוב שיהיה לוח אמין עם חלקים איכותיים, מהיר אם אפשר עם כרטיס קול טוב וחשוב שכרטיס רשת מהיר אני הולך להשתמש בכרטיס מסך אחד אז לא מעניין כמה תמיכה בSLI או CROSS יש לו לא אכפת לי מה הסכום רק אני רוצה שייתן תמורה לכסף שיושקע בו

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אוקיי אני מתכנן לקנות מעבד I7 3820 (חוות דעת של חברי הפורום על המעבד הזה תתקבל בברכה) הסיבה שאני קונה אותו כי הוא יושב על הסוקט החדש של אינטל 2011 והוא הכי זול מבין אותם מעבדים מאותו סוקט. אבל נתקלתי שתי בעיות בקניית המעבד הזה אחת מהן זה הלוח אם, כרגע אין כזה מבחר של לוחות אם וגם כל לוח אם שראיתי עולה מינימום 1000 שקל וזה הופך את הקנייה של המעבד הזה ללא כדאית. והבעיה השנייה היא שאני לא מוצא קירור מתאים למעבד הזה. יש לכם המלצות לגבי לוח אם ל2011 וקירור למעבד אני מניח שהתקציב הוא 1000 (גם לקירור וגם ללוח אם)? והאם אולי כדאי לחכות עד שהמחירים ירדו? כרגע יש לי מעבד די ישן Q9550 שכבר אפשר לומר שבקושי עומד בקצב של המולטי טסקינג שאני דורש... תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום. אני זקוק לפלטפורמה למטרות תכנות כבד עם ריבוי משימות,(וכמובן גם השימושים הרגילים: גלישה באינטרנט וצפייה בסרטי HD ). יש צורך בקימפול קטעי קוד גדולים. נעשה שימוש בו זמנית בשרת MYSQL ובשרת TOMCAT. סביבת העבודה היא Eclipse. לפעמים יש צורך להריץ כמה עותקים של שרת TOMCAT בו זמנית. דרישות החמורה עבור כל אלה יחד זה לפחות 2GB זכרון, עדיף 4, וכן מעבד מרובה ליבות. על pentium e5700 זה עובד בסדר רוב הזמן, אבל אני רוצה פלטפורמה חזקה שתספיק לי להרבה זמן. לא מתוכנן OC. השדרוג היחיד שמתוכנן לעתיד הוא הוספת זכרון. אין צורך ב-USB3. חשבתי ללכת על הפלטפורמה הבאה (ב-KSP): Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by gilboag,

TMS (ואולי כבר עוד מקומות ) מוכרים לוחות של BIOSTAR שזולים בעשרות אחוזים ממקביליהם מבית ג'יגבייט ו ASUS . מנסיון העבר (הדי רחוק ..) לא אהבתי את BIOSTAR השאלה איך הם כיום בהשוואה ללוחות המובילים , כמובן שאם משווים דגם מול דגם מקביל בפיצ'רים. ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, יש ברשותי את ה-Phenom II X4 955 סידרת RB-C3. הסידרה הזו לא אמורה להגיע עם 95W? כי שלי הגיעה עם 125W... אני ישמח לקצת הסבר. יום טוב!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ychig,

חבר שלי משפר את המשחב שלוו, כעת יש לו מעבד amd 3200+ עם 2GB ראם DDR1 וכרטסי מסך 8800GT, כלורמ הוא עכשיו רק צריך לשפר את המעבד שלו, אז האם לקנות מעבד AMD2 והלוח שלו הוא ECS K8 939.kn1 sli lite אז האם לקנות מעבד AMD DUAL CORE או להחליף ללוח שיתמוך בintel core 2 duo ולקנות של אינטל ? (חשוב לציין שהלוח יהיה חייב לתמוך בDDR1) תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים