מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש למישהו מושג אם אפשר לקנות בארץPHENOM II X 3 ?? או אם יש חנות אמינה בחו"ל שאפשר להזמין, ולהחליף במקרה תקלה??
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש עם מעבד 7750 ולוח M3A78-EM. מכמה שקראתי נראה לי של G.skill יש יחס עלות תועלת מעולה (הם הכי זולים או כמעט הכי זולים בכל קטגוריה ויש עליהם ביקורות מעולות). העניין הוא שאני רוצה להרכיב צלעות קירור Thermalright HR-01 Plus ולפי מה שראיתי הצלעות של הזכרון יפגעו בצלעות של המעבד (ראיתי את זה עם צלעות אולטרא 120). יש באמת בעיה על הצלעות האלה? הן גבוהות מדי? עדיף לקחת את אלה? : http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-8500CL6D-4GBNQ~15~0.htm בהנחה שהמחירים של כל הזכרונות הם כמה שקלים לכאן או לכאן, יש עדיפות בין זכרון 1000 עם תזמון של 5, 800 עם 4 או 1066 עם 6?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
האם AMD יספקו מעבדים עם SSE5 בדור 45NM לסוקט AM3 ? ובאם כן היכן רואים זאת ? והאם INTEL עובדת על דבר דומה ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני בטוח שאני לא ישדרג את המחשב בעוד כמה שנים טובות ואני רוצה/צריך משהו שיחזיק כמה שנים טובות! מחשב למשחקים כבדים עד 6K + למשחקים כמו קרייסיס GTA IV ואחרים שיצאו בעתיד , מתוכנן מתוכנן מסך 22" FULLHD המחשב הנוכחי שלי שירת אותי יפה 6 וחצי שנים וכבר הספיק לו ואני מעוניין בהשקעה לאורך טווח... ללא שום קשר אבל חשוב שתדעו אני רוצה לקנות תמערכת I7 וכבר כתבתי במדור מפרטי מחשב אבל לא נתנו לי תשובות מספקות אבל בעיקר ממליצים לי שכדאי מערכת מבוססת מעבד QUAD בחצי מחיר ממערכת I7 למה כ"כ מתנגדים למערכת מבוססת Core I7 ? חוץ מזה שזה יקר ואינטל מתכננת להוריד מהמדפים מספר מעבדים מצוינים אז מה שווה להשקיע בהם ? זהו ציתות מאחד הפורומים שקראתי ומסיבות ברור…
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כדי להריץ ניסוי כלשהו אני זקוק ל 16GB RAM. DDR2, 4 סטיקים של 4GB. המהירות לא כל-כך חשובה. המחיר כן. לא ראיתי יותר מדי אופציות לרכישה ברשת. יש למישהו המלצות?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקלקלו כמה מחשבים של מכרים שלי וככל הנראה הלכו בהם הלוחות אם. בשני המקרים מדובר בלוחות אם ישנים בסוקטים 478 ו939. לצערי, אני לא מצליח חמצוא חנויות שיספקו לוחות ישנים אלו במגוון ובמחיר סביר. בלוחות היד שניה תמיד יש בעיה של מחסור, בעיקר בלוחות 939, ובגורמים של מרחק מהמוכר ומחיר. רציתי לדעת אם מישהו כאן מכיר מקומות בהם אוכל להשיג לוחות מהסוקטים הנ"ל במכירים סבירים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני צריך המלצות עבור לוח שכזה, עדיף 2 דגמים 1. עבור 775 2. עבור I7. תודה רבה (ולכל אלו שתוהים אם אני הולך לשנות את הפרוייקט שוב - אז לא, זה לא קשור אלי אישית)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקשיבו תנו לי לוח שיתאים למפרט dual core e5200 2gb 800mhz geil 320gb seagate 9600gt 512mb ועוד שאלה... האם ספק 300w ezcool??? יחזיק מערכת כזאת.. ולא צריך לוח לoc רק שיחזיק מערכת כזאת... עריכה: זה לחבר שלי ואל תצחקו על הvista. אתם יכולים לצחוק עליו כשאני אלך.
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום כולם, ברשותי לוח אם X48 (תומך CF X16 בשני הערוצים), ובקרוב אני אמור להחליף את המעבד מ-E8400 ל-Q9650, כמו כן עומד להחליף את כרטיס המסך מ- 4870 ל- 4870X2 (כי אני לא מרוצה מהביצועים של ה-4870 על רזולוציית 1920X1200 עם הגדרות מקסימליות בחלק מהמשחקים). מה שעדיין יהיה לי זה מקום נוסף בסלוט ה-PCI-E השני לCF, כך ששדרוג עתידי של המעבד לא יבוא בחשבון, אלא רק תוספת של כרטיס מסך נוסף. - אז עם CF של שני 4870X2 על Q9650, לדעתכם, המעבד יגרום למצב של צוואר בקבוק ?? לא מצאתי תוצאות בנצ'מארקים שעונים על כך . ואם כן, - אולי עדיף שאחכה ליציאת ההכרטיס הבא של ATI עם ליבה בודדת - 4890 ?? (לפי הפרסומים - באפריל) ואשלב שניים ב-CF. - יש דרך לחזות בעיה כזו בשילובי חומרה ?? הערות - 1.…
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני בונה מחשב עם מעבד E5200 כרטיס מסך GEFORCE 8600 ושני גיגה זיכרון מחשב פשוט לעבודה באופיס וקצת אינטרנט איזה לוח אם ללא כרטיס מסך ובעדיפות ל ASUS כדאי לי לקנות? אין הגבלת מחיר , רק משהו שיתן לי תמורה הכי טובה לכסף לצרכים שלי
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
קניתי לוח של asus -RAMPAGE FORMULA אני אמור לאסוף את זה מהחנות ,השאלה שלי היא מה צריך לבדוק באריזה לפני הקניה? האם האריזה צריכה להיות סגורה ארמטית עם מדבקה מסויימת או שזה מגיע פתוח ? . אני מבקש שתדריכו אותי לגבי האריזה.
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
המחשב מיועד להיות מחשב עבודה, השימושים שלי הינם: עריכה גראפית (פוטושופ ,פלאש,תלת מימד(3dmax\maya) ) עריכת סרטים (פרמייר,מובי מייקר,וקידודי סרטים וכד') צפייה בסרטים. משחקים בינונים. המחשב מיועד להיות על מסך LCD32 אינץ דגם: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=718616 אשמח להמלצות איזה סוג מעבד יותר מתאים לשימושים שלי תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
*כותרת* מפרט: E7200, מעבד שנמצא כבר ברשותי, HD4870, בעתיד גם CFX לאחר יציאת HD4890 Kingston 2GB 800MHZ, ישודרג ל4GB של 1066MHZ ברמה יותר גבוהה, Enermax Modu82+ 525W CM690 מערכת קירור מים: PUMP-MCP655 CPU Block-Aqua Computer cuplex HD Radiator-HW Labs Black Ice Pro III Triple 120mm אז מי עדיף? לפי מה שהבנתי ללוח של אינטל יש CFX מלא , קישור ללוח של אינטל: http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DP45SG/DP45SG-overview.htm קישור ללוח של אסוס: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=709&l4=0&model=2269&modelmenu=1 אם יש לוח אחר שעדיף עד 700ש"ח מקסימום 750 ש"ח, אנא ציינו את מעלותיו על האחרים, והוסיפו קישור לחנות המוכרת אותו במחיר הנ"ל.
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכם. קיבלתי מחבר בחו"ל את הלוח הנ"ל. אינני מומחה בלוחות אך חשוב לי לדעת ממכם מהי רמתו של הלוח, האם הוא לוח מקצועי? האם הוא איכותי? האם הייתם רוכשים אותו עבורכם? כמו כן הייתי רוצה לשמוע איזה מעבד וזכרונות הייתם ממליצים לי לקנות בהנחה שאינני רוצה להשקיע יותר מדי מצורף לינק http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1478&maincat_no=1 תודה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
כמו בכותרת, רציתי לדעת: עבור HTPC (מוזיקה, וסרטי BluRay ברזולוציות של 1080p), מה יהיה עדיף - מרובע ליבה איטי יותר (ה- 9150e) או כפול-ליבה מהיר יותר (E7300/E7400). בכלל, רציתי לדעת איזו פלטפורמה עדיפה ל- HTPC, זו של אינטל או זה של AMD.... פליטת החום היא גם שיקול כמובן. תודה
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
חבר'ה לאחרונה קניתי מסך 22 אינצ' של סמסונג T220 ואיתו ניפתח התיאבון אני רוצה להתחדש במפרט חדש... יש לי מפרט על הכוונת אני פשוט מתלבט בין המעבדים והכרטיס מסך! עכשיו אני יסביר איפה "אני אוכל כל פעם תסביך מחדש": לגבי המעבד אני מתלבט בין QUAD שהוא Q9550 לבין E8400 שהוא INTEL CORE 2 DUO עכשיו חשוב לציין אני לא מתכנן O.C ואני לא ילד מושפע שקונה מחשב רק לפי GTAIV מה שכן חשוב לי העתיד הרחוק -אנחנו רק הולכים ומתפתחים הן בחומרה,תוכנה,משחקים וישומיים אני לא גיימר גדול אבל אני מחפש מערכת שתוכל להריץ משחקים על רזולוציות גבוהות באיכות גבוהה מאוד! אני מתכוון לשחק משחקים כבדים מאוד כמו FAR CRY2,GTAIV,PRINCE OF PER,CRYSIS,NEED FOR SPEED UNDERCOVER ועוד רשימה ארוכה.... אני יודע שרובם לא תו…
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
המעבד יישב על מחשב עם 4GB זכרון וכרטיס מסך: ASUS nVIDIA GeForce GTX 260 896MB DDR3 המחשב הזה אמור להפעיל משחקים אשר נתמכים ע"י כרטיס המסך למעלה. איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים: Intel® Core i7 Processor I7-920 2.66GHz 8MB 1333MHz Intel Core2 Quad Q9550 2.83Ghz 1333MHz, 12MB Intel Core2 Duo E8400 3.00Ghz 1333MHz, 6MB תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם בביצועים? או שההבדל או רק בתוספות על הלוח? האם מפרט זהה שמורכב על שני המדר בורדים האלה יתן לי ביצועים זהים?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט הבא: מעבד: E6300 לוח אם: MSI MS-7173 כרטיס מסך: 8500GT אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך והמעבד, לE8400 ו9800GTX, קיבלתי כבר הצעת מחיר והכל, השאלה היא האם הלוח יסחוב את כל זה? תודה, דוד.
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מחפש ולא מוצא שום הבדל בין המעבדים חוץ מהתדר שלהם גם לפי האתר של AMD אין הבדל: http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUSideBySide.aspx?id=423&id=424&id=425 האם ידועה למישהו על עוד הבדלים ביניהם חוץ מהדתרים שלהם?
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לאינטרנט ולאופיס האם מערכת שיש לה מעבד 5200 תהייה חלשה באופן משמעותי ממערכת עם מעבד 8400 ? האם שווה להוסיף את ההפרש שהוא 400 ש"ח במחיר ? תודה
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מתי יצא ? כמה יציאות SATA ? כרטיס מסך מובנה איזה ?ואכותו ? http://www.geekextreme.com/content/view/12613/7/ מה ההבדל בין RD890 לבין RS 880 ?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אם לא המעבד מגביל את המרת הוידאו אז מה כן? אין מה להוסיף... -ראו תמונה- http://img16.imageshack.us/img16/396/25962034.jpg אני מקווה שהתר'ד הזה מתאים לפה כי אני לא חווה בעית תוכנה\מתמקד בהמרת הוידאו אלא מתמקד ברכיבי הזיכרון, מעבד, דיסק קשיח (אולי...) שעלולים להוות את צוואר הבקבוק בהמרה. תודה רבה לכל העונים!!!! :xyxthumbs: :yelclap:
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לירכוש מחשב חדש ויש לי שאלה לגבי זיכרונות: אני ישתמש במחשב לOC חזק ולמשחקים כבדים,אז קראתי קצת וראיתי שהתיזמונים צריכים להיות נמוכים כאלה: CL4-4-4-12 אם אני לא טועה תתקנו אותי. ולא הבנתי משהו לגבי הMHZ שיש שם בכללי כמה שיותר יותר טוב או כמה שפחות?. כי אני רואה פה מלא אנשים שממליצים לקחת 800MHZ אז ככל שזה יותר נמוך ככה= **** (: ואם תוכלו בבקשה להביא לי זיכרונות במחיר טוב ושיתנו את הצרכים שלי לגבי OC ומשחקים כבדים. תודה רבה על העזרה..
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם, למה אינטל שמו את הבאס של הE7200 על 266, מה היה קורה אם הם היו שמים אותו על 333 אבל אותה מהירות? תודה.
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-