מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום :] אני מחפש לקנות זכרונות 512MB, בשתי סטיקים (כל אחד של 256) DDR1 400Mhz 3200 למישהו יש משהו להציע לי באזור השרון ?:] המחיר שיהיה באזור ה300... לא יותר מידי.. ולא משנה C3 או 2.5
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
האם הפרש המחירים בין KIT של נניח 920 מסדרת הCoreI7, שלושה ג'יגה של זיכרון במהירות 1600MHZ ולוח אם P6T של אסוס לעומת Q9550 וP5Q PRO יחד עם 4 ג'יגה זיכרון במהירות 1066MHZ משתלם? שימו לב שמדובר בכבערך 1200-1300 שקלים. אה כן - מדובר בשימוש גיימינג כבד, עריכה גרפית דו-מימדית, תוכנות קלות ורבות שפועלות בו זמנית וגלישה מרובת לשוניות.
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני רוצה לוח אם טוב,איכותי,מומלץ,טוב לOC,והוא תומך בCF וSLI מלא ושהוא של חברה מוכרת וטובה ASUS או DFI או GIGABYTE או EVGA בקיצור אני רוצה את הלוח אם הכי טוב לתקציב של 1200 שקל תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
השימוש הוא לא ל OC פשוט זיכיתי באליפות ישראל במשחקי מחשב ב core i7 920 ואני צריך לוח מתאים מחנות בארה"ב תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם למעבד intel dual core G620 1155 אני לא מתכנן אוברלוק מעוניין ביציאות רגילות יש לי שאלה בין שני מעבדים איזה יותר טוב ? GIGABYTE GAG41MTS2 בין INTEL DG43RK
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוח הבא: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3006&ProductName=GA-M720-US3 מחירו: 354 ב- rsm צרכים: לשדרג את הלוח הנוכחי כך שיתמוך במעבדים חדשים יותר (וגם בנוכחי - Athlon 5200+), ב- DDRII (כי אני לא רואה צורך לקנות זכרונות חדשים כרגע) ובחריץ PCIe2. חיבורים וכו': יציאת Firewire לפחות 6 USB רשת לפחות 4 חיבורים לכוננים קשיחים חיבור לשני מאווררים (חוץ מהאלה של המעבד). ושיהיה ATX כדי שיתאים לי למארז. השאלה שלי האם במחיר הזה אני יכול להוציא משהו יותר יותר טוב. תודה
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי חבריה, היה לי לוח אינטל qd965fg dual core עם מעבד 3 גיגה, התחמם והוחלף ללוח : אינטל dp35dp עם מעבד e2200 . השאלה: האם ירדתי ברמה ? והאם ההחלפה הוגנת? תודה
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב לילדים שלי, הוא ישמש גם למשחקים בינוניים. התלבטתי לגבי מעבד+לוח אם+זיכרון אופצייה 1 : Intel Core i3 530 BOX לוח Intel H55TC DDR3 1333 2GBx2 Kit אופציה 2: Phenom II x3 720 2.8Ghz Box לוח אם Gigabyte GA-MA78LM-S2 DDR2 800 2GBx2 Kit החלטתי על האופציה ה-2 מאחר והיא זולה בכ-200 שקלים (שילכו לכיוון כרטיס מסך חזק יותר) ואני חושב שתהיה בעלת ביצועים טובים יותר. האם למישהו יש השגות לגבי הבחירה שלי באופן כללי? מה לגבי לוח האם. הוא די בסיסי אבל לדעתי מספק, אנא יידעו אותי אם לדעתכם כדאי לי להשקיע בגירסא יותר יקרה. האם מישהו יודע אם ניתן להישתמש בלוח הזה בשביל OC של המעבד כדי להפוך אותו ל-4 ליבות? תודה מראש על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום אני מועניין לקבל חוות דעת על לוח אם מסוג Gigabyte GA-H61M אני מעוניין לרכוש מחשב עם מעבד I5 ,האם זהו לוח האם יש לוחות מומלצים יורת? תודה?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שהוא כבר בן 3 שנים, לאחרונה הלוח אם מזייף וגם היא לי שריפה קטנה בו ביציאה של הספק ומאז הוא נדפק. אני רוצה להחליף אותו למשהו שיתאים לי ומאז שקניתי אותו הוספתי עוד דיסק קשיח עוד זיכרון של 512 מגה. העלתי בקישור את המפרט של המחשב ומה הוא מכיל בתוכו, אם מישהו יכול לעזור לי והלפנות אותי לאיזה לוחות אם יתאימו לי ומה יהיה כדאי לעשות חשוב לי לציין שהבחור שהמחשב שלו אין לו הרבה כסף לכן הוא לא כל כך מעוניין להוציא יותר מדי אבל אם יש חלופה כדאית בכמה מאות שקלים אשמח לשמוע תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
אהלן, אז לפי הכותרת ניתן להבין כי אני מעוניין לרכוש מעבד מסוג Intel Core i9 10850K 3.6Ghz 20MB Cache s1200. ולשם כך אני צריך לוח אם חדש כי לוח האם שלי מתאים למעבדים מסוג של עד i7. אשמח להמלצות ללוח אם במחיר של עד 1000 שקל שמתאימים, לוח האם הנוכחי שמותקן אצלי הוא Asus PRIME H270-P אז משהו טיפה יותר טוב מזה, אם אפשר אפילו כמה שיותר זול אבל עדיין לא פחות טוב בביצועים כמובן. מקווה שהייתי ברור, תודה.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח אם עבור אוברקלוק המפרט שלי בצד ובבקשה לא להגיד לי להסתכל בסטיקי כי הוא לא מובן בכלל
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה מאוורר (למעבד) וחשוב מאוד שיהיה שקט ויקרר טוב... אני לא מכיר הרבה חברות.. רק את זלמן אבל אם תוכלו להביא לי מאוורר זה לא כל כך משנה איזה חברה אבל שיהיה אמין. בסביבות ה- 110 ש"ח (אפשר גם לחרוג במחיר אבל לא בהרבה) תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי בקשה מאמר שמשווה בין המעבדי 64 ביט של אינטל ו amd, יכול להיות גם באנגלית
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים, מארז וכרטיס מסך יש (7300 ג'יפורס).. תודה מראש, אשמח לכל המלצה.
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
המפרט הוא: AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN 990 ¤ 1 GigaByte GA-K8NS ULTRA-939 745 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 2 WD 80/7200 SATA 8MB 405 ¤ 1 POINT OF VIEW 6800GT 256MB תודה
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת מהו לוח האם הזול ביותר שיש בשוק שמבוסס על CHIPSET INTEL 945G, ותומך ב: DDR2 667 2 GB זיכרון 10/100/1000 SATA2 כמו כן אודה על שם של יצרן זיכרונות אמין וזול. תודה, אמיר
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום! יש לנו בבית מחשב נייד שאנו מעוניינים למכור. הוא מדגם COMPAQ PRESARIO 1200. זה המפרט שלו: מעבד: Intel Mobil Celeron II 766MHz. זכרון: 128MB SDRAM. כרטסי מסך: Trident CyberBlade i1 - AGP. לוח אם: VIA Apollo VT8601 ProMedia. הארד-דיסק: Toshiba 10GB 4200 RPMץ כונן דיסקים רגיל (פלופי). כונן דיסקים: LG X24. כרטיס רשת אלחוטי: D-Link AirPlus G+ DWL-G650+. בא עם WINDOWS XP SP2. המסך הוא 14". יש כמובן רמקולים ויציאות כמו בכל מחשב, LAN, USB LPT וכו'... כמה לדעתכם הוא שווה?
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי כרגע AMD X3 720BE ואני חושב לשדרג למשהו חדש יותר כמו AMD Phenom 2 X4 945 או X4 955 או X4 925 או מה שאתם תציעו של AMD כמו כן גם את לוח האם לשדרג מ- MA770-UD3 למשו יותר טוב האם יש לכם הצעות? תקציב 1400 ללוח ומעבד
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רשימה השוואתית של מעבדי AMD מול INTEL החל מ AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3600+ אני מתכוון לרשימה של כל מעבד והמקביל לו בחברה השניה כמו שיש עם הכרטיסי מסך בפורום כרטיסי מסך. תודה רבה, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אז ככה בקשה לשילוש: כמובן לוח זיכרון ומעבד בתקציב הכי נמוך שאפשר אין מגבלה אבל שיתמוך בAGP. לא לדאוג אני יודע שזה מיותר ואפשר לקחת מעבדים מהדור היותר חדש אבל הבנאדם פשוט לא צריך את זה. חשבתי על 3200+ בסוקט 939 לוח של אסרוק וזכרונות DDR400. אפשרות סבירה? או שיש משהו טוב יותר שיתמוך בAGP?
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני זמן מה אירעה תקלה במחשב עלה עשן וריח שרף,המחשב כבה וזהו. ניסיתי לבדוק מה קרה,פתחתי את המארז ומצאתי שבב שרוף יש גם קבלים נפוחים. הגעתי למסקנה שלוח האם נשרף מחאר והמחשב פועל אבל ללא מסך בכלל,החלפתי כרטיס מסך אבל הבעיה לא נפתרה.וכבן קניתי כרטיס מסך של אסוס תומך במעבד AMD הרכבתי בעבר לוח אם ואפילו מחשב ,זה היה לפני הרבה שנים,היום אני קצת חלוד וחושש שלא אחבר את הכבלים בצורה הנכונה (כבלי החשמל) השאלה האם יש מדריך שמסביר איך עושים זאת? אנא אל תפנו אותי לטכנאי,פשוט אני מחפש קצת בטחון. אני מקווה שהסברתי את הבעיה תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני קונה ממש בימים הקרובים מחשב חדש, איזה מעבד כדאי? אינטל או AMD? למי יש ביצועים יותר טובים? מהירות? פחות בעיות? בקיצור מי יותר משתלם? ועם כן אז איזה מעבד? עד 1250ש"ח. תודה מראש, gonzila
-
אשמח אם תשוו לי בין שני המעבדים: AMD Athlon II X3 435 ו- 425 עם כל הפרטים לכל אחד מהם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
קניתי היום זכרונות GEIL 667MHZ CL5 ואני רוצה לבדוק אם הם עובדים טוב ומתפקדים בלחץ. יש לכם תוכנה שבודקת את הזכרונות?
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-