עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם! אני מחפש זיכרון טוב ללוח אם GA_P35_DS3L. רצוי שיהיה 1066Mhz DDR2 ושהתקציב לא יעבור את ה 500 שקל תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי לכולם.. יש לי בעיה רצינית ואני ממש מתוסכל. אתמול בדקתי את ההגדרות של המערכת וגיליתי שהמחשב מזהה משום מה רק זיכרון אחד של 512 מגה למרות שיש עוד אחד.. כיביתי את המחשב ניתקתי מהחשמל וניסיתי לחזק את הכרטיס למקום.זהו. חיברתי את המחשב לחשמל(שמתי לב שהיה ניצוץ קטן אבל זה תמיד ככה וזה לא עשה אף פעם בעיות) והפלא ופלא המסך לא נדלק. בעבר קרה לי דבר דומה ומה שעשיתי אז היה פשוט להזיז את הכרטיס הגרפי ליציאה אחרת אבל הפעם זה לא עבד. אוקי חשבתי שאולי נשרף הכרטיס. החלפתי את הכרטיס בכרטיס שעובד ועדיין שום דבר. גם את המסך החלפתי ושום דבר. האם נדפק משהו בלוח אם? יכול להיות שזה המעבד? ואיך לעזאזל הדברים האלה קורים!!!!! תודה מראש.

3. קניתי בארצות הברית ATHLON XP 1600 ולאחרונה אני יכול להריץ אותו רק ב 10.5X100 המעבד שלי גוסס ואני רוצה לממש את האחריות למשהו יש רעיון לדרך מהירה להחלפת המעבד?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by SloOmPer,

תגידו יש לי שאלה, מהו המתח של הזכרונות האלה: Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel CL5 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=10 אמרו לי שהמתח שלהם הוא 1.8V, אבל שדיברתי עם המוכר, הוא היה נחוש בדעתו כי הזכרונות האלה אכן מתחילים מ 1.8V, אבל יכולים להגיע ל2.1V. כמו כן הוא אמר שכול זכרונות GEIL מגיעים למתח 1.9V לפחות. אז השאלה שלי היא האם בטוח שהמתח של הזכרונות האלה לא עובר את 1.8V? משום שהלוח אם שלי לא תומך בזכרונות מעבר ל1.8V. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 580 צפיות
  5. אני יודע כמובן שזה לא טוב שזה יהיה כך אבל רציתי לדעת אם זה יוצר נזק מהיר-ישר או רק אם זה לאורך זמן והמעבד מועמס ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Nemesis,

חלק מהמספרים בבנצ'ים קצת מוזרים. http://www.tomshardware.com/2006/04/24/dual_core_intel_processors_for_low/

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by sigald,

בעת עדכון הביוס המחשב נתקע, וכעת הוא לא עובד כלל. מה עושים? אפשר לתקן או להחליף את הביוס או שצריך לקנות לוח אם חדש?

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  8. Started by RusTy,

הוא עובד על מהירות 1100 איך זה הגיוני ..? קניתי אותו מ PCH

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  9. הרבה זמן לא הייתי מעודכן במה קורה עם מעבדי AMD ורציתי לשאול כמה שאלות 1. סוקט AM2+ ו סוקט AM3 מה ההבדל והאם מעבד AM2+ יעבוד על AM3 ולהפך ? 2. אני צריך המלצה ללוח אם שיתמוך בפתיחת ליבות ל550BE עדיפות ללוח GB 3. בקר הזיכרון במעבדי AMD משולב, ולפי מה שהבנתי מעבדי פנום 2 מכילים בקר גם לDDR2 וגם ל3 וסוג הזיכרון תלוי בלוח , האם זה נכון ? 4. יש phenon II x2 550 שהוא לא BE או שכולם BE ? 5. מה בערך אחוזי הפתיחה של ה550 ? האם יש מקרים שהליבות הכבויות היו תקולות ? תודה

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  10. Started by 6kwar,

מה אתם אומרים על המחשב הזה AMD XP 1800+ VOLCANO 7+ GA 7VRXP GIGA BYTE 8500XT 512 COSAIR DDR W.D 80G 8M BUFFER SOUND AND LAN ON BOARD אני מעדיף AMD כי אני עובד אם אחד ואני מרוצה מאוד!!!!!! ויש לי גם את הלוח הזה ואני מרוצה ממנו מעל ומעבר!!!!!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אז ככה, יש ברשותי שתי סטיקים של 256mb. אחד של חברה בשם Mosel והשני....השני ג'נרי (אל תסתכלו עלי ככה). שתיהם במהירות של 400MHz. עכשיו, אני רוצה לפתוח דף חדש עם סטיק של 512mb של חברה נורמלית (לפי מה שהבנתי - כמו Geil, Corsair ו- Kingston), אבל לפי מה שהבנתי אם אני מכניס לסלוט כרטיס זיכרון עם תזמון טוב: 2-2-2-5 לדוגמה, והזיכרונות האחרים בתזמונים לא ממש טובים (כמו הג'נרי שלי 3-4-4-8), אז אין ל-2-2-2-5 כל משמעות והוא פועל בתזמונים של הג'נרי. אז מה אתם ממליצים? כדאי להשקיע קצת יותר בזיכרון איכותי או לקנות עוד זבל ג'נרי זול כי כבר אין טעם?

• 9 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by zivgev,

שלום, אני מעוניין לדעת האם כל מעבדי I5 עובדים עם Hyper-V? אשמח לדעת אם לא אילו מעבדים כן תומכים ..? תודה מראש !

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by scimtar,

שלום! ראיתי את הלוח הזה GA-K8U ב- logicpc במחיר של 350 שקל: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6563 ראיתי מספר ביקורות על לוחות עם הצ'יפסט הזה, בעיקר של Asrock ו- ECS ורציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם הלוח הזה של Gigabyte או עם הצ'יפסט הזה - איך הוא מבחינת OC ? לא משהו כבד אבל שאפשר יהיה לשחק איתו. אני מתכנן לקנות לוח ואני מתלבט בינו לבין הלוח הזה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7026 (כמו שאתם רואים אני בתקציב מאוד מצומצם), כמו כן בתור אופציה אחרונה יש לוח Abit kv8 pro במציאון ב- KSP ב- 309 ש"ח. מה אתם ממליצים ?

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  14. Started by striker,

מה ההבדל בין opteron ו athlon 64,? האם לוחות האם שמתאימים לאחד יתאימו גם לשני?

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  15. Started by gigabot,

שלום, כמו בכותרת, הכי טוב לOC עם הצ'יפ הכי טוב, עם אפשרויות המתחים הגבוהים ביותר תודה, אגב הציעו לי IC7 מה דעתכם? יש יותר טוב? אני מעוניין בהכי הכי טוב ואחד מתחתיו שוב תודה.

16. יש לי לוח אם GIGA-BYTE GA-7VAXP וצריכים לשנות את סדר הג'מפרים שיש עליו בשביל כל סוג מעבד ואני לא יודע לאיזה סדר לשנות רשום בחוברת במין טבלה כזאת מ 2 עד 12.5 כל מיני סדורים רשום שהמספרים האלה הם CLK RATIO מה זה ? ואיך אני עושה שזה יפעל ב 266 mhz? יש לי מעבד AMD ATLON XP 2000

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  17. Started by motorishta,

צהריים טובים ושבת שלום ומבורכת! ברצוני לבצע עדכון ביוס. הלוח אם שלי הוא gigabyte GA-P35-DS3L בחיים שלי לא ביצעתי עדכון לביוס, אז אני לא רוצה שיהיו טעויות. נכנסתי לאתר של החברה והדעתי לעמוד הנ"ל http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2629 מה משם אני אמור בדיוק להוריד ואיך אני מבצע את העדכון בתחלס? האם אני חייב כונן של דיסקטים? (אין ברשותי) תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  18. יש לי מחשב פנטיום III 800 ג'י פורס 4 עם 512 (היה לי 256 עד לא מזמן) כשהיה לי 256 הפעלתי את פיפא 2006 - עבד נחמד. טיפה איטי השאלה שלי אם המשחק יעבוד טוב יותר, והזיכרון שהוספתי ישפיע על הביצועים במשחק אחרי שהוספתי עוד 256 שזה 512?? תודה מראש לעוזרים עומרי

• 9 תגובות
    • 574 צפיות
  19. Started by sirexrv,

הלוח יכול להשפיע על באנצ'? בהנחה שהמעבד והזכרונות וכל השאר אותו דבר?

• 9 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Started by tomz,

תוך חודש ידידה שלי חוזרת מארה"ב והיא יכולה להביא לי דברים למחשב, אני לא מעודכן בסצנת החומרה כבר הרבה זמן, ולכן אני צריך את עזרתכם. יש לי תקציב של עד 600$ +-. עדיפות לקנות מחברה גדולה כמו NEWEGG או COMPUSA וכו', הצעות נוספות יתקבלו בשמחה. המפרט מיועד למחשב לשילוב של משחקים וקידוד וידאו, שניהם בתדירות נמוכה יחסית. (כרטיס מסך אני דואג לו, מגיע בסלוט PCI E) הדרישות היחידות הן לפחות גיגה RAM, מעבד כפול ליבה. הצעות יתקבלו בשמחה, גם אינטל וגם AMD, אין לי מושג מה משתלם יותר היום. תודה תום

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  21. לכל בעלי הלוחות הבאים...תהנו! ASUS P5WDG2 WS Professional Intel 975X/ICH7R BIOS 0307 and later P5W64 WS Professional Intel 975X/ICH7R BIOS 0116 and later P5W DH Deluxe Intel 975X/ICH7R BIOS 1403 and later P5B Deluxe/WiFi-AP Intel P965/ICH8R BIOS 0709 and later P5B Deluxe Intel P965/ICH8R BIOS 0709 and later P5B Intel P965/ICH8 BIOS to be released P5B-E Intel P965/ICH8R BIOS to be released P5B-E Plus (No US Model) Intel P965/ICH8R BIOS 0108 and later P5B-V Intel G965/ICH8 BIOS 0403 and later MSI 975X Platinum V.2 MS-7246 BIOS V7.2 or later P965 Platinum MS-7238 BIOS V`1.1 or later P5N Diamond MS-7320 NO BIOS Update Needed P5N Platinum MS-7350 NO BIOS Update Nee…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by dadon,

שלום . לאחר חיפוש רב בפורום הבנתי שלוח nf4 sli הוא בעצם כמו nf4 u רק פחות פיירוול ועוד דברים קטנים שלא משתמשים בהם . בעוד שה sli מציע תמיכה ב sata 2 ו 1000 mhz שנמצאת בלוחות ultra . זה נכון ? בהנחה שהבנתי נכון ואני לא מתכוון לעשות oc ללוח האם . מה ההבדל בעצם בין sli ל ultra sli ?? אני מתכוון לקנות לוח של ג'יגהבייט k8n וההבדל בין השניים הוא 250 ש"ח . תודה רבה לעוזרים .

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  23. מה זה עושה ועוד שאלה איך מנטרלים את האופציה שהביוס מכבה את המאוורר כשהמעבד יורד לחום מסוים כלומר אני רוצה שהמאוורר יעבוד רצוף? תודה

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by hugo123,

האם יש בעלי נסיון קרבי עם הלוח הזה שיכולים להמליץ עליו או על ה-MAX2?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Crazy_Rabbit,

שלום. קניתי חלקים למחשב והרכבתי אותי אך מה גיליתי שאי אפשר להיכנס לBIOS.לאחר קצת בדיקה גיליתי באינטרנט שבלוחות את מבוססי H81 צריך לעשות UPDATE לגירסאת קושחה חדשה שיתמוך במעבדים דור 4 ריפרשׁׁׁׁ (אפילו שאתר של גיגבייט זה לא כל כך מצויין ומזה כל הבעיה התחילה). השאלה שלי היא כזאת איך אני יכול לעשות פלאש לגירסא חדשה של הBIOS (F5) אם אני לא יכול להיכנס לBIOS,ואין לי מעבד HASSWELL ספייר שכן ניתמך ע"י לוח האם?(לדוגמא 4570). נ.ב אין מן הסתם מערכת הפעלה מותקנת ואני לא יכול לבחור אמצעי BOOT כי עוד פעם הBIOS לא עובד |:

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.