מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
512MB/333MHZ + 256MB/333MHZ לא הספק-כח גרם לזה...נבדק שני הזכרונות מחברות שונות *מה נראה לכם שקרה? :-\ *ואלו זכרונות כדאי לקנות כדי להרים את המחשב בחזרה? (חבל על מחשב שלם למרות שהוא ישן).
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי מעבד E8400 (3GHZ) ועוד יש לי OC ל3.6 עכשיו הCPUZ מראה משום מה 95% מהזמן רק 2.4 מתוך 3.6 ואני לא מבין למה.. פעם ב-זה קופץ ל3.6 מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי לןח MSI P45 DIAMOND http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=P45_Diamond&class=mb לפי נתוני הלוח צריכים להיות 3 חיבורי מתח ללו: 1) ATX 24pin connector 2( cpu power- כבל נוסף של 8 פינים 3) pci-e connector כבל מתח נוסף של 4 פינים השאלה היא האם לא מספיק ה24 פין כבל למתחים עבור כל הלוח או שאני צריך לחבר עוד 2 פלגים מהספק ללוח עבור המעבד וה pcie? האם כל ספק מגיע עם הקונקטורים הדרושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום! יש לי 4 תושבות לזיכרון על הלוח אם. כרגע עם קיט של 1GB (2X512) 667 GHZ. אני רוצה להרחיב את הזיכרון. האם אני יכולה להשתמש בנוסף למה שיש לי כרגע בכרטיסי זיכרון של 800MHZ? לא תהיה "התנגשות" ביניהם? תודה
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח ASROCK K8Upgrade-VM800 - 2 x DDR DIMM slots - Supports DDR400 / 333 / 266 non-ECC, un-buffered memory - Max. capacity of system memory: 2GB כרגע יש לי בו ג'יגה, 99 אחוז שיש לי שניים של 512, עוד לא פתחתי את המחשב כדי לוודא סופית. כדי לשדרג ל 2 ג'יגה, אין לי ברירה אלא לרכוש פשוט שניים של ג'יגה. הבעיה היא שזה לא הכי זול בזכרון ישן כזה. האם יש אופציה אחרת? האם אני יכול לשים זכרון חדש/מהיר יותר וזה יעבוד? תודה!
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכם חברים, רציתי לשאול לגבי מחשב שאני רוצה לקנות. שקלתי לקנות מעבד core 2 quad q9550 2.83ghz עם לוח אם EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, של gygabyte, וזכרונות 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel ddr3 cl6. אמרו לי שאין תאימות בין מהמעבד לבין הזכרונות, שצריך זכרונות עם cl9. רציתי לדעת אם זה נכון ואם כן איזה זכרונות מתאימים ללוח הזה. יש את זה באותו טווח מחירים 2x2GB Corsair XMS3 DHX cl9. כמו כן, רציתי לשאול לגבי מעבדי i7. מה עדיף להביא? את המעבד שאמרתי או את Core i7 920, s1366, 8MB? מה היתרונות של אחד על האחר? ועוד שאלה, מה עדיף, זיכרונות 2x2 dual chanel או 3x2 triple chanell? ומה ההבדל בהספק העבודה אם יש.. תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בהנחה שאני לא מתכנן OC בשום שלב ולצורך שדרוג (אם וכאשר) אני מעדיף לקנות לוח חדש. האם לוח GA-G31M-ES2L מתאים למפרט: 1) מעבד: Q9550 2) זכרונות: DDR2 4GB 800Hz CL4/CL5 (אם רק בסוג מסוים, אנו ציינו איזה) 3) כרטיס HD4870 1GB 4) דיסק קשיח 1T של WD עד כמה שאני מבין לא צריכה להיות בעיה אבל מדובר בצ'יפסט ישן ולא ברור לי מה בדיוק ההבדלים והאם הם צריכים להדאיג אותי ולכן אני פונה לעזרתכם... (נ.ב: למי שמתכון להציע לוח מתקדם יותר אני אציין שהשיקול הוא חיסכון בלוח האם כדי להכניס את המעבד וכרטיס המסך (כולל עכבר ומקלדת ולא כולל מסך) במסגרת תקציבית של 4500 עד 5000 ש"ח. אם אתם מכירים קסם כזה אני יותר מאשמח לשמוע גם על זה :-)) תודה מראש!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום כאשר אני מדליק את המחשב או עושה ריסטרט מופיע לי תפריט של ה Express Gate השעלה שלי היא עם מישהוא יודע מה כל אופציה שיש לי שם אומרת ומה אפשר לעשות דרך שם בתודה מראש לכל המשיבים
-
- 13 תגובות
- 896 צפיות
-
-
בלוח הנ"ל יש כרטיס מסך מובנה ? כמה מקסימום זיכרון אפשר לשים בלוח זה ? יש הסבר למה עלו מחירי הזכרונות ,כאשר הביקושים ירדו? המעבד יהיה INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 תודה .
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אהלן. העריכה היא, כאמור, לא משהו "בשמיים" בכלל. התוכנות שבינתיים ידוע שיעבדו עליהן הן Audition של אדובי וגם Premiere. *אם יש צידוק למפרט מבוסס AMD אני אעדיף, אלא אם כן אתם חושבים שלמשימה כזו רצוי אינטל. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב חדש והמעבד זה הרכיב היחידים שאני לא סגור עליו אני יודע שכדי לי ללכת על 4 ליבות אבל אני לא יודע על איזה כדי יותר ביחס של מחיר לתמורה מצד אחד יש את הפשוט שזה Q6600 שעולה כ 1000 שקל ואני יודע שיש עליו ביקורות לא רעות. ומצד שני את Q9550 שעולה 1450 בערך ונחשב למעבד הכי חזק היום בשוק בתווך המחירים האלה (לא כולל EX או I7) או שללכת על משהו באמצע כמו Q9400.... או שבכלל כדי לקחת את E8XXX למרות שהוא 2 ליבות.??
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש שהיעוד היחידי שלו הוא עריכה. העריכה היא לא למטרת פרנסה- אני לומד קולנוע ומעוניין לערוך פעם בשבוע, שבועיים- עריכה רבה ומרוכזת. (סרטונים של 5- 10 דקות...). בעיקרון חשבתי על המעבד q6600 (הבנתי שפרמייר תומך ב-4 ליבות) אבל אז חשבתי אולי על q8200.... מה כדאי לשימושים שלי? תודה, גיא
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום רב קיבלתי את הלוח שלי מחו"ל (MSI P45 DIAMOND) . קראתי את ההוראות וכו' וראיתי שיש לו חיבור לקירור מים. אינני מתכונן לבצע אוברקלוקינג , האם אני חייב לחבר את הקירור הנ"ל (צינורות משאבת מים וכו")???. אם אני לא אחבר את הקירור הנ"ל זה אומר שהלוח יתחמם לי? מצורף לינק: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=P45_Diamond&class=mb תודה
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ביצועים לא ממש חשובים, זה לשרת NAS ביתי - אפילו Atom יספיק. אלא מה, צריך לפחות 4 חיבורי SATA על הלוח, עדיף 5. הלוח צריך לכלול גם כרטיס מסך משולב מינימלי וחיבור רשת 1Gbps. המעבדים הכי חסכוניים מבחינת הספק שמצאתי עד עכשיו הם AMD Sempron LE-1200 ו- AMD Athlon 5050e,, יש משהו שצורך פחות הספק?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) http://www.epox.com/usa/product.asp?id=EP-8RDA3I (האם זה הלינק?) מעוניין ב 1GB. הכוונה זיכרון הכי טוב בתקציב עד 150 שח
-
- 11 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
קניתי לא מזמן מחשב בzed ולדעתי יש כאן משהו מסריח. בדקתי בeverest ומצאתי שהוא לא מזהה את המעבד בcpu type. הוא כותב : CPU Type Unknown, 3000 MHz (9 x 333) בcpu id הוא כותב באמת תשם המלא של המעבד (core2 duo e8400...) עכשיו יש עוד רכיב שלדעתי זה בטוח עבדו עליי הכרטיס זכרון שהזמנתי הוא היה אמור להיות של קינגסטון אבל הוא של חברה Qimonda. מכירים אותה? היא בטח פחות טובה מקינגסטון. אני שם לב שהמשחק מזייף, נגיד בGTA 4 הוא לא מריץ הכי טוב שאפשר תמשחק, יש לפעמים תקיעות מעצבנות אחרי כמה זמן שמשחקים אבל מה שהכי מעצבן זה שאין לו כוח לצאת מהמשחק בעצמו כי הוא לא מגיב ואז אני צריך לעשות ריסט בשביל לצאת מהמשחק. איך אני יכול גם לבדוק שהמעבד הוא באמת e8400 כי כשפתחתי תמארז והסתכלתי על המדבקה…
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
היי יש לי את הלוח הבא http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2554 מהם התנאים ליצירת מערך פיזיקס? יש לי 2 חריצי PCI-E אחד בX16 והשני בX4 האם אפשר להשתמש בX4 לתוספת כרטיס שישמש לפיזיקס? (הלוח תומך במיני CF של X16\X4)
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מהו הלוח הכי משתלם מבחינת OC ל E8400 לאזור של בערך 4Ghz מסדרת ה P35 או P45 ושל איזו חברה? (בלי RAID או יותר מדי FW ודברים כאלה. לא צריך PCI-E 2 ). התקציב הוא עד 600 שקל.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
E7400 עולה 664 שקל E7500 עולה 799 שקל E8400 עולה 945 שקל אני לא מתכוון לעשות OC משמעותי עם קירור רציני והכל אולי משהו ממש ממש נמוך שלא צורך השקעה של קירור עכשיו הזיכרון CACHE של ה8400 כפול משל ה2 האחרים [3 מול 6] וגם המחיר שלו בהתאם.. השאלה היא אם זה משהו משמעותי עבורי שיהיה 6 או שאני יכול להסתדר מעולה עם 3? אם למישהו יש נסיון עם המעבדי 7 שלמעלה זה יהיה לי מצוין ואין לי כוונה לשדרג את המעבד אחר כך.. ככה שאני צריך משהו איכותי לאורך זמן אז בקיצור השאלה זה אם לא תהיה לי בעיה להפעיל הרבה תוכנות ומשחקים באותו זמן כמו פוטושופ COD אייסיקיו מסנג'ר ונגיד פרימייר [ואם עולה השאלה איך אתה משחק ובפוטושופ וכל זה.. אז זה לא קשור כי הכוונה היא שאני לא יצטרך לסגור את התוכנות בשביל לשחק א…
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מחשב חדש עם i7 920 ולוח כנראה gigabyte EX58-UD3R. אני מחשב זוג זכרונות 2G בשביל DC. השימושים יהיו עיבוד תמונה. ממה שהבנתי אין הבדל גדול כ"כ בין DC ל TC. השאלה אם יש הבדל גדול בין 1333MHZ לבין 1600MHZ. הבנתי שלא כל הDDR3 עובדים עם הi7 אז אני בעיקרון מחפש את מה שהכי זול ויעבוד בלי בעיות. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, קניתי זכרונות חדשים של מושקים: Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP Gold מSkyPC: http://www.skypc.co.il/pl_product~996580X2~15~0.htm למרות שלא הצלחתי למצוא יותר מידי מידע עליהם, הם ניראים כמו תמורה טובה לכסף. הזכרונות אמורים לעבוד בתזמונים של 4-4-4-12 עם מתח של 2V-2.1V. מעבד: E6750 הלוח אם: GA-P35-DS4 (גרסא 1.1) ספק: Enermax Liberty 500W פחות רלוונטי - כ. מסך: Sapphire HD4850 יש גם שני כוננים קשיחים של SATA ואחד של IDE וצורב DVDR. הבעיה אצלי היא כזאת. קניתי את הזכרונות, הרכבתי אותם, הרצתי בדיקה (קצרה) של MEMTEST והכל ניראה תקין. התקנתי מחדש את המחשב (הגיע הזמן) עם WinXP Pro SP3. ואז שמתי לב למספר בעיות יציבות: המחשב מתרסט מעצמו ללא כל התראה מידי פעם.…
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
היום כשרכשתי את המחשב החדש שלי, המוכר נתן לי הערה בנוגע לזכרונות שOCZ ולוחות אם של ASUS לא עובדים טוב מסכים כחולים ודברים דומים... מישהו מכיר את התופעה? מדובר בלוח אם מדגם p5q
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-