עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אם אני שם רק שני סטיקים של 256, המחשב עובד יופי ומריץ פאר קריי וכל משחק כבד אחר בלי בעיה. אם אני שם את 4 הסטיקים, המחשב לא מצליח בגרוש. הוא נופל בתפריט של פאר קריי ובאמצע המשחק Guild Wars. יש לי K8NF-9 ו2 סטיקים של TwinMos ו2 של Rambo (שניהם CL 2.5). למישהו יש הסבר הגיוני לתגלית הערבית הזאתי :[ אהה והמפרט: AMD 3000 VENICE סטפינג 3. ספק ART 300. ולוח K8NF-9

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by idoaa,

שלום לכולם יש לי לוח אם עם צ'יפסט כמו שמפורט בנושא. איזה צ'יפסט של לוח אם עם SOCKET 1151 שדומה או ממשיך פחות או יותר את אותה סדרה של הצי'פסט שמוזכר בנושא?

3. Started by vourt,

היי, האם רק לוח EATX מהסדרות הגבוהות כמו Asus Z590 Extreme יתאימו ל4 כרטיסי מסך? לא למטרת SLI.. רק צריך שישבו ב'נחת' :-).

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Palamnaeusus,

Intel on Monday launched a new collection of processors designed for notebooks ranging from hefty PCs to svelte mini-notebooks. As previously reported, Intel unveiled its anticipated 2.2GHz Pentium 4-M chip--the company's fastest mobile processor to date. The new Pentium 4-M chip is designed for full-size notebooks, or portable computers typically weighing between 4 and 7 pounds with either a 14-inch or 15-inch screen. In addition to 4-M chip, the company has also taken the wraps off new processors for thinner, lighter notebooks. Intel is offering two new "ultra-low voltage" Pentium III-M chips, running at 850MHz and 866MHz, and two ultra-low voltage Celerons, running a…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני צריך עזרה בבחירת לוח אם לגיימינג שחשוב שיהיה לוח אמין עם חלקים איכותיים, מהיר אם אפשר עם כרטיס קול טוב וחשוב שכרטיס רשת מהיר אני הולך להשתמש בכרטיס מסך אחד אז לא מעניין כמה תמיכה בSLI או CROSS יש לו לא אכפת לי מה הסכום רק אני רוצה שייתן תמורה לכסף שיושקע בו

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by iyehuda,

בזמן האחרון אני רואה מודעות של מחירת מחשב של ELITE עם מעבדי 1800 DURON או עם DURON 1600 איפו יש מעבדים כאילו למכירה ללא הלוח

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום. אני זקוק לפלטפורמה למטרות תכנות כבד עם ריבוי משימות,(וכמובן גם השימושים הרגילים: גלישה באינטרנט וצפייה בסרטי HD ). יש צורך בקימפול קטעי קוד גדולים. נעשה שימוש בו זמנית בשרת MYSQL ובשרת TOMCAT. סביבת העבודה היא Eclipse. לפעמים יש צורך להריץ כמה עותקים של שרת TOMCAT בו זמנית. דרישות החמורה עבור כל אלה יחד זה לפחות 2GB זכרון, עדיף 4, וכן מעבד מרובה ליבות. על pentium e5700 זה עובד בסדר רוב הזמן, אבל אני רוצה פלטפורמה חזקה שתספיק לי להרבה זמן. לא מתוכנן OC. השדרוג היחיד שמתוכנן לעתיד הוא הוספת זכרון. אין צורך ב-USB3. חשבתי ללכת על הפלטפורמה הבאה (ב-KSP): Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by benor,

נתקלתי בזה כבר ולא הבנתי מה זה. זה מין גיבוי לביוס?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. קיים דבר כזה? כל הדגמים החדשים שיצא לי לראות היו בלי AGP... אגב, החלטתי ללכת על הAMD64 3200 Venice Core... כדאי? ואיזה זיכרון הכי כדאי לקנות? (כל מה שאני יודע זה ש512 זה לא מספיק) תודה רבה.

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  10. דגם ה-MasterAir החדש מיועד להתמודד בכבוד גם עם דגמי ה-Threadripper האימתניים ביותר בשיטות קונבנציונליות, ללא שימוש בנוזל לכתבה

11. מעבד i7 K3939 לוח asus p9x79 תושבת 2011 זיכרונות CORSAIR Vengeance Pro 16GB (2 x 8GB) X 2 (כלומר 32 gb בסך הכל) וברצוני לדעת 1. האם המעבד תומך ב32 gb 1866 (אני יודע שמדובר בכמות חריגה ולא זה מה שהתכוונתי לשאול..) 2. האם המעבד תומך בעיקרון ב8 חריצי זיכרון. 3. האם הלוח מתאים מכל בחינה למעבד והזיכרונות (אם פיספסתי משהו) 4.האם מישהו יוכל לומר לי מה ההבדלים בין התתי דגמים בp9x79 (הרגיל,le,pro) ואם זה משמעותי כפי שכתבתי זה אמור להיקנות בחו"ל ולא יהיה מעשי להחזיר לכן חשוב לי המידע מראש. עוד משהו שאולי אין זה כאן מקומו: אם תשלח אליי חבילה מחבר כשהמוצרים אינם באריזתם יש מצב שייגבו מכס? [h=1][/h]

12. Started by Mind_Reflection,

יש לי 1800+ PALAMINO AGOIA STEPPING 9 יש על המעבד VOLCANO 7+ במהירות MEDIUM שהמחשב בנוחה סתם יושב בוינדוס הטמפ היא 48 מעלות במשחקים או אחרי BENCHMARK הטמפרטורה היא 57 מעלות יש לי 2 מאוררים במארז אחד מוצא ואחד מכניס לדעתי יש בעיה עם המעבד

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by eyal4,

שלום. איזה לוח אם אתם ממליצים לי לקנות? המפרט Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 HEC ACE580 580W תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. הבנתי שהאולטרה די של DFI חובב ספקי ATX 2 יתר על המידה ולא מוכן להתפשר על ATX 1, זה נכון? במה זה מתבטא? הניסיון שלכם היה עם יותר מספק ATX 1 בודד? (הכוונה שלא הוא ספציפית בעייתי על ה DFI). רב תודות.

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by NM,

שלום קניתי לפני כמה שנים לפטופ של טושיבה מסדרת satelite ואני רוצה לשדרג לו את הזיכרון RAM כי הוא כבר לא עומד מספיק בעומס הבעיה היא שבאתר שבודק לפי דגם מחשב כמות מקסימלית של RAM אומר שה-4G RAM שהוא הגיע איתם זה קיבולת מקסימלית,מה אפשר לעשות?. המעבד הוא intel Dual Core T4400 והזיכרון הוא מסוג DDR3 יש שתי סוקטים לזיכרון כל אחד כרגע 2G

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by djelectric,

אחרי שראינו מה שיש לגיגהבייט ו-MSI להציע בהשקה, חושפת גם אסרוק לוחות אם חדשים בתושבת האקסטרים גם יצרנית לוחות האם אסרוק החליטה לקחת חלק בחגיגות שלפני השקת תושבת האקסטרים LGA2011-3 של אינטל. בשונה מפעמים קודמות בהן הוטל איסור פרסום כבד ודליפות נראו דרך תמונות מטושטשות בחדרי מלון ובמסיבות עיתונאים, נראה שהפעם החברות נותנות גז כבד בכל הקשור לפרסום ותצוגת מוצרים טרום-השקה. נכון לעת זאת, ישנם לא פחות משלושה דגמים של לוחות אם חדשים מאסרוק אותם נראה בשבועות הקרובים בהשקה הנוצצת. כל אחד מיועד לקהל היעד שלו בין מחפשי הביצועים. זה הוא ה-X99 WS של אסרוק. כפי ששמו מרמז (ר"ת Work Station) לוח האם הזה מיועד בעיקר ליוצרי התוכן, לתחנות העבודה הכבדות שעוסקות בפעילות מעבד אינ…

17. בעקבות הנושא הקודם שפתחתי, קניתי זכרון נוסף של קינגסטון. עכשיו, הזכרון שקניתי הוא CL6, ויש לי עוד שני זכרונות נוספים (1GBx2) של A-Data ואין לי מושג מהם התזמונים שלהם, וזה מאוד מדאיג אותי כי לפי מה שהבנתי חשוב מאוד שהתזמונים יהיו זהים. אז איך אני יכול לבדוק מהם התזמונים שלהם? יש איזו תוכנה? תודה מראש חבר'ה.

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום חברים האם ניתן לעבוד עם המעבד הזה בתוספת של לוח אם Gigabyte GA-880GM-UD2H AMD880G CHIPSET ללא צורך בכרטיס מסך?

19. Started by ozwrx,

בבקשה חברים אני חייב עזרה איזה מהלוחות האלה לבחור הם עולים לי אותו כסף תודה לעונים!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. למעבד Q6600 תכננתי ללכת על הGigabyte GA P35S3 אבל אני ממש ממש ממששש שונא את הכרטיס קול ONBOARD של ג'יגהבייט.. (realtek משהו) יש איזה לוח עם כרטיס אחר, משהו יותר טוב בתקציב עד 700 ש"ח (עם אפשרות לחרוג אם זה מצדיק את הכסף) צריך שהלוח קודם כל יהיה טוב בOC, שיהיה טוב במולטי טאסקינג (עד כמה שזה קשור ללוח אם, אני לא יודע), למשחקים וכו'.. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. זאת בעיקר הבקשה ... תודה לעונים נ.ב. חשבתי על 975X של DFI לוח טוב לא?

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by splspl,

הי, עומד לקנות מחשב חדש אשר ישמש כ HTPC שיוחבר ל LCD בסלון (ברור שגם ישמש למשחקים, כשהאשה תרשה..) על איזה צ'יפסט כדאי ללכת עם אני מתכנן לקנות לוח אם בסכום של 600-700 ש"ח? תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by orses,

אוקי אז ככה את המחשב שלי כבר קניתי אם מעבד amd64 3200 למתב הבנתי 3200 אומר על 3200 מגה ארץ אבל הבנתי שלא המהירות שלו היא 2200 מגה ארץ כולם אמרו לי ש amd יותר טוב אז השאלה שלי בעצם ככה במה מעבד נימדד אם לא במהירות כלומר מה יש ל amd שאין לפנטיום ואם 2200 מגה ארץ הכן צריכה להיות המירות של מעבד 3200 תודה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מעבד: E8400 לוח: אסוס ‏P5KPL-CM ,הבנתי שהוא לא הכי טוב...איזה מומלץ במחיר דומה?(300+-) הוא כולל בקר RAID? זכרון: ‏2GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC 800MHZ‎

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני יודע שזו חברה שההתמחות שלהם הם בניית מערכות מחשב שמתאימות לעבודות קשות במיוחד ודורשות מעבד חזק ביותר וכרטיס מסך חזק ביותר והרבה מקום לאחסון טקסטורות. יש לנו מחשב כזה במעבדת רובוטיקה בביה"ס (אני לומד רובוטיקה) אבל עוד לא יצא לנו לעבוד עליו כי אני רק בשנה הראשונה ברובו' ואנחנו רק בחלק התיאורטי של בינארי,תקנים,מתחים וכו'... בכל אופן רציתי לדעת יותר על המחשבים האלו ועל המחיר שלהם... המחשב שלנו יש בביה"ס הוא כחול כזה עם מארז מאוד מאוד דק שעליו עומד מסך תואם של סיליקון גרפיקס 19' בצבע תואם (כחול כזה) אני לא יודע מה הדגם שלו אפילו כי בחיים לא יצא לי לעבוד עליו חוץ מלראות אותו כל שיעור רובו' מאחוריי... תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים