מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
הכוונה של יצרנים אחרים כמובן... בשבילי זה ה-Killer Feature של הלוחות של ASUS כי הם מגיעים ל-OC יפה ובטוח ישירות מ-WIN ורמת ה-OC מותאמת בזמן אמת לעומס ולא קבועה. לא צריך לגעת בכלל בביוס אלא אם רוצים להגיע ממש לקצה היכולת של הלוח והמעבד. זה חוסך חום, הספק ורעש מיותר כי מה לעשות - 90% מהזמן המחשב לא נמצא בעומס שדורש OC בכלל. רק ASUS הבינו את זה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב ישן עם המעבד הנ"ל - סוקט 939 המאורר של גוף הקירור התפרק (גומיות שהתפוררו) ואני צריך קירור חדש עבורו, הבעיה שכל מה שאני מוצא בחנויות הוא מ-120 ש"ח וצפונה - אני צריך קירור פשוט וזול (למי שמכיר, זה מעבד שממש לא מתחמם) מישהו יכול להמליץ על קירור כזה מחנות אמינה ? תודה מראש למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוח הבא האם הוא עדיף על הלוח שמציעים ב RSM בערך באותו מחיר? http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2480
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני מחפש אחר מפרט מתאים למחשב הבא שלי, במסגרת המפרט הכנסתי מערך Crossfire של כרטיסי ATI HD 6850. הספק שודרג לספק Seasonic 620W 80+, הבעיה הנוכחית היא לוח האם, האם לוח האם הבא מתאים למערך Crossfire ויוציא מהכרטיסים את מלא התועלת: Gigabyte 880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a? כפי שראיתי במפרט שלו הוא מתאים לעבודה עם מערך CF אך יש לו סלוט אחד של PCI-E שעובד על 16x וסלוט אחד שעובד על 1x, מה זה אומר? במידה ולא מתאים, אשמח לקבל הצעות ללוח אם אחר העונה לדרישות ובסביבות המחיר 400 ש"ח (במידה וקיים, במידה ולא אשמח להצעות נוספות). י יש לציין שהמעבד הוא AMD Phenom II x4 955, כך שצריך להתאים לוח של AMD. תודה רבה רבה! אביעד.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בשביל משחקים..... אני לא גיימר או משהו...פשוט רק שיעלה לי משחקים באופן סביר.... איזה מעבד עדיף לי לקחת..?? Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray או Core 2 Quad Q8300, 1333MHz, s775, 4MB Tray
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם :asrock conroe945g-dvi(775.945g.ddr2 667.vga.pci-e.hdaudio.sata2.GBL ורציתי לדעת אם כרטיס מסך:4830- PCI Express 2.0 x16 יעבוד אני יודע שיש לי pci e רגיל קניתי לפני 3 שנים את הלוח אם
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, אני רואה שכרגע המעבדים הנוכחיים של AMD (וכמובן הלוחות שבהתאם) תומכים ב-2 תושבות, ה-AM3 ו-AM2+. רציתי לשאול מה ההבדל בין שתיהן, ואם זו שאלה של עדיפות, מה מהן עדיף כמובן. כי בנושא שפתחתי לא מזמן בפורום מפרטים 3 אנשים שונים בנו לי מפרטים עם תושבות שונות, אז זה מעט מבלבל. אשמח לעזרה ככה בקטנה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מה לוח האם הכי טוב שכולל את G41? מה שהציעו לי זה לוח אם של INTEL. האם יש לוח אם יותר טוב משל INTEL? ישנן בעיות עם לוח זה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד AMD64 3000 s939 הטמפ' לא גבוהה מידי?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי 2 GIGA של DDR2 שפועלים על 667 MHZ . ההבדל בין בין שני המעבדים הוא 200 מגהרץ כשה-E2200 פועל על 2.2 ג'יגה וה-E2220 פועל על 2.4 ג'יגה . ההבדל במחיר הוא כ-50 שקל לטובת הגבוה יותר . מה עדיף ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום,אשמח את תעזרו לי... 1. אני עכשיו בXP ,לא מתכנן לעבור לויסטה. האם יש טעם לקנות 4GB זיכרון או להסתפק ב2? אינ יודע שחלק יגידו "המחירים כל כך זולים היום אז עדף לקנות כבר 4" אז לא קשור למחירים-שווה לקנות 4GB לXP? 2.מתכנן לעשות SLI של 9600GT OC ... מתלבט כרגע בין שני לוחות: Gigabyte GA-N650SLI-DS4L או Asus P5N-D מתכנן לעשות OC לE4700 [אגב האם יהיה צאוור בקבוק אם אני אגיע לסביבות ה3.2GHZ ?] אז...אני יותר בכיוון של הג'יגבייט,במילא עוד מעט מחליפים תושבת ואמרו שהביצועים הם זניחים..מה דעתכם? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי שאלה אם אני רוצה לקנות דיסק קשיח 40gb 7200rpm האם זה יעבוד בפנטיום 400-2???? או שאם בכלל יעבוד אצלי ה7200 rpm ואני צריך 40gb 5400 ולוח האם שלי הוא6119 msi שהוא רק לפנטיום 2 ---------------------------------------- VIA VT82C693A מי יכול להגיד לי לאיזה פנטיום מתאים הלוח אם הזה ואם זה יעבוד לי על הלוח האם הזה??? ולא על ה6119 msi שלי פרטים על הלוח של via http://www.mit.edu/afs/sipb/contrib/doc/specs/ic/bridge/vt82c693a.pdf ואם בכלל הלוח אם הזה יעבוד אצלי בפנטיום 2-400 אם אני הייתי מבין הייתי בודקת לבד אבל אני לא כל כך מבין תודה מראש למי שיעזור
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בטח רובכם קראתם את הייעה שהלוחות שמבוססים על הציפסטים KT333 ו-KT400 של VIA, תומכים באופן רשמי במעבדים החדשים של AMD עם הבאס של 333. אבל כנראה שלא (לפחות לא הרוב) קראו את מה שרשום בידיעה עצמה מה שחשוב: למי שאין כוח לפרש לעברית אז בקצרה: זה אומר שרוב הלוחות (שמבוססים KT333) משתמשים בגשר דרומי VT8235. אבל לחלק מהלוחות יש גשר דרומי ישן יותר (כנראה שהם מתכוונים לVIA 8233A-CE?) עם פחות "capabilities" (שזה נדמה לי- תמיכה) אז ככה, זה אומר שרק לוחות מבוססי גשר דרומי VT8235 (כמו אפוקס EP-8K5A2) תומכים במעבדים החדשים?? או שגם לוחות עם גשר דרומי ישן יותר (כמו גיגהבייט GA-7VRXP) תומכים במעבדים האלה??? וגם חייבים להפעיל אותם עם זכרונות PC2700 כדי שיתמכו? ??? תודה לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! לכל מי שמכיר את הלוחות של VIA (הלוחות המיניאטורים ) כמו זה בתמונה הבאה : הסבר קצר - לוח אם מושלם הכולל מחשב שלם , מצויד במעבדי ה C3 של VIA או סלרון עד מהירות של 1000MHZ , מאפשר עבודה שקטה ביותר ללא מאורר אלא רק על ידי שימוש בבלוק קירור מסיבי. כולל כרטיס קול, כרטיס מסך, כרטיס רשת, USB, עם כל הטכנולוגיות החדשות, מאפשר חיבור דיסקים קשיחים וסידירומים/צורבים/דיוידי - בקיצור, מחשב מושלם. הלוח נועד בעיקר לכל אותם אנשים שמחפשים פתרון קצת שונה מהרגיל למחשב או מוצר אחר מבוסס מחשב. הפתרונות השונים המוצעים הם הכל ממחשב לרכב, דרך מערכת סטראו מבוססת מחשב, ועד למחשב במארז מצחיק ומשעשע. השמיים הם הגבול. לדעתי כבר נראה באתר לינק לאתר מדהים שמאגד אנשים מטורפים שמשקיעים זמן בבניי…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם שווה לקנות את לוח האם ???Asus P4T533-C - Intel 850E במחיר המומלץ באתר זה (895 ש"ח) בצמוד למעבד Intel Pentium 4 1.8A GHz במחיר של 800ש"ח?? אם יש לכם המלצות על משהו יותר טוב/יותר זול אני אשמח לקבלם בבכרה
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מפרט עכשווי: CPU: intel celeron northwood 2400@3288 MOBO: asus p4s533x based on sis chipset MEM: infineon 512mb 333mhz VGA: fic ati radeon 9600 CPU Cooling: Thermalright slk947u + Tt sf II מקסימום כסף לשדרוג: 1350 השדרוג שאני מתכנן (וכבר דיברתי עליו שבוע-שבועיים כמעט..) barton 2500+ abit nf7-sl ב1100-1000 שקל לא זוכר במדוייק... ולא היה לי מה לעשות ב350 האחרים אז כנראה אני סתם יקנה כבלים עגולים וכל מיני שטויות השאלה היא אם אפשר ב350 האלה לקחת רכיב טוב יותר או משהו בקיצור מה הייתם עושים במקומי עם חומרה כזאת ומחיר כזה.. דרך אגב אין אפשרות להשאיר את המעבד+הלוח הזה, כי הוא ימכר.. (המעבד כבר מצא בית חם הלוח בדרך) תודה. (:
-
- 16 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני יודע שזו שאלה קלסית..אבל בבקשה תהיו איתי... אני רוצה לקנות AMD ATHLON XP 2500+ ולשים עליו את ה ZALMAN CNPS6000cu שיש לי (עם המשחה שבאה איתו בקופסא) 1. האם מעבדי AMD נשברים כ"כ מהר כתוצאה מהלחץ שמופעל מה HEATSINK ? 2. האם הם עדיין מייצרים כ"כ הרבה חום ואין להם THERMAL PROTECTION ? הלוח ד"א הו ABIT NF7 .. תודה !
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה לקנות CELERON1300( 256K Cache Inc. Fan Socket 370 0.13 Micron OEM (סלרון טוטלין) אבל אני לא יודע איזה לוח לקנות :-[ אני רוצה לוח זול. מישהו יכול לעזור לי? אני לא עושה ולא יעשה OC!! תודה.
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מה מקביל בביצועים ל- XP2000, EPOX 8K5A2 מקביל לו בINTEL גם לRDRAM וגם ל DDR
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
לוח אם לוח אם תוצרת MSI ATX דגם P45 Neo-F
-
- 12 תגובות
- 999 צפיות
-
-
האם יש טעם בזכרונות עם קרור מובנה אני מחפש זכרונות של 2G וראיתי שרובם מגיעים עם קרור מובנה למעט זכרונות של קינגסטון מדובר על מהירות 800mhz האם יש עדיפות במהירויות האללו לזכרונות עם קרור מובנה האם זכרונות ללא קרור מובנה צריכים להיות מקוררים על ידי קרור חיצוני?
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
האם אינטל מעתיקים מי AMD שמות? אינטל הוצעו מעבדי Atom אבל בAMD השם שלו זה atlon אבל האמת כש המציעו את המחשבים הראשונים בעולם היה אינטל ואז אחר זמן מה היה AMD אז אינטל הוציעו פנטיום והיום בAMD קורים לו פנום אבל יש אומרים שאינטל הוציע את זה למחשבים ניידים אבל AMD atlon מתחילה להשתלט לאט לאט על הניידים (אני עצמי ראיתי) אולי AMD מחזירה מלחמה? האם זאת תחילה של מלחמה חדשה?
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שנה טובה לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם מעבד i5 760, ועם שני כרטיסי מסך gtx460 768mb. יש לציין שאני משקיע במחשב משהו כמו 8500 ש"ח ככה שחשוב לי מאוד שכל שקל יושקע כראוי, ולא אבזבז סתם על חומרה לא מתאימה. לכן אני מחפש לוח אם שתומך ב-SLI, הוצעו לי שלושת הלוחות הבאים ואני מבקש עזרה קצת לבחור ביניהם, הבדלי המחירים לא רציניים ככה שזה לא השיקול החשוב ביותר. למרות זאת, כרטיס המסך הראשון עולה כ140 ש"ח פחות משני הכרטיסים האחרים (שהם נבדלים אחד מהשני בשקלים בודדים). 1. Gigabyte GA-p55M-UD4: הוא נראה בסדר, בדיוק מה שאני צריך, אבל אז שמתי לב שבאתר הרשמי עבור Multi Graphics Technology, רשום הדבר הבא: Support for ATI CrossFireX™/NVIDIA SLI technology (The PCIEX16 and PCIEX8 slots o…
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-