עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by arbily,

שלום, מה עדיף היום למשחקים? אופציה 1: intel i7 920 ו HD4890 . אופציה 2: Intel Core 2 Quad Q9550 ו שני כרטיסי מסך של HD4890. ד"א יש לי מסך Samsung 22" 5ms 1:50000 ואני רוצה לשחק ברזולוציות הכי גבוהות ושיזוז חלק....

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by sft,

יש לי לוח אם GIGABYTE GA-MA770-UD3 מעבד AMD Phenom II X3 720 וזיכרון PSD22G8002 Patriot Memory (PDP Systems) 400mhz DDR2-SDRAM (יש לי שני סטיקים, כל אחד כ2Gb) הייתי רוצה להוסיף עוד ראם למחשב - ל8 או אפילו יותר , לפי מה שהבנתי עדיף שהזכרונות יהיו מסונכרנים (כלומר, אותו דגם, וכ' ), ולכן הייתי מעוניין להחליף את שני הסטיקים שיש לי בסטיקים חדשים, השאלות שלי 1. לאיזה זיכרון מומלץ להחליף ? האם כדאי לקנות בארץ או בחו"ל ? (ההגבלות על המכס עושות דברים יותר כדאיים לקנות בחו"ל?) 2. לכמה מומלץ להעלות ? בעבודה היומיומית שלי אני חונק את ה3.70 , אני חושב ש8 יספיק, אבל האם מומלץ יותר ? אודה לכם על עזרתכם

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. הייתכן שדור מעבדי ה-Skylake-E עתיר הביצועים, ודור ה-Kaby Lake-E שישולב איתו יחד למקשה אחת, יגיע אלינו כבר באמצע השנה הבאה - כשרק עכשיו הושק דור ה-Broadwell-E? אלה השמועות שמתרוצצות ברשת בשבוע החולף, בהתבסס על תמונה בודדת בה נצפתה תושבת מאסיבית חדשה בשם LGA-3647, עם תמיכה בשישה ערוצי זכרון DDR4. מה דעתכם? מה הייתם רוצים לראות בדור החדש של מעבדי האקסטרים? https://goo.gl/pmGVpW

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by tront,

היום המחיר של שני המעבדים כמעט זהה, רציתי לדעת אם אני קונה את הQ6600 ועושה לו OC ליותר מ3GHz (כמו שיש לe8400) האם הביצועים יהיו טובים יותר, בעיקר במשחקים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by player_1,

לינק לחנות: http://guru3d.pricegrabber.com/rating_getprodrev.php/product_id=53582320/id_type=M יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by tzahif,

עבור מעבד Core 2 Duo E6400 , כנראה לא עומד לבצע Overclocking או Raid. האם שווה את ההפרש או ניתן להסתפק ב"רגיל" ?

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Oranili,

http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=A64460DCT&Cat2Cat1ID=41&Cat2ID=254&aff=Zap〈=he# יחזיק לי לעוד שנתיים?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by the flying sanwich,

האפשרויות מגוונות, ההחלטה קשה, ואני רוצה נימוקים בבקשה, כי אני עוד שבוע קונה מחשב ואינני יודע במה לבחור! CROSAIR (אוברקלוקר מובטח, אבל מחיר יקר נורא!) WINBOND BH-5 (אותו צ'יפ של corasir אבל אין לי הבטחה לOc, חוץ מזה שצריך לקנות לו צלעות קירור במאה שקל!) TWINMOS (שמעתי עליהם רק דברים טובים, אבל גם להם צריך לקנות צעלות קירור! ככה שההבדל מחירים איננו משמעותי)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Roger That,

Anandtech השווה דורות קודמים אל Skylake וגילה שבמשחקים מסוימים יש ביצועים פחותים באחוז לא מבוטל יחסית לדורות קודמים. הסתבר שזה קשור אל תדר בשם FCLK, (קשור ל-PCIe) שרוב לוחות האם כיום עדיין מריצים מתחת לרמה המומלצת ע"י אינטל 800Mhz במקום 1Ghz, והרובם הנכבד עדיין חסרים את האופציה לשנותו. כנראה הבעיה הזו דווקא באשמת אינטל, משהו שקשור אל microcode/firmware לא עדכני שהגיע מאינטל אל היצרניות. פרטים כאן: http://www.anandtech.com/show/9607/skylake-discrete-graphics-performance-pcie-optimizations בלוח z170 שלי עדיין אין את האופציה לעלות את התדר, וזה חודשים וחצי לאחר הפרסום ב-anandtech. ראיתי שיש איפשהו (לא באתר של gigabyte) ביוס בטא, לא ניסיתי. כאשר חיפשתי לאחרו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. ^ יש לי עכשיו גיגה של טווינמוס (200MHz (2X512 איזה זיכרון כדאי לי לקנות בדיוק? תודה.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by n0stredamus,

שוטטתי היום באתר של ג"יגבייט ונתקלתי בקטגוריה חדשה של לוחות X48 מישהו יודע מתי יש צפי להגעה של הלוח הזה לארץ ? אני מתכנן את הקנייה שלי בקרוב . אשמח לדעת מתי טל.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שאני עושה בדיקה למעבד שלי מסוג - AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800 ע"י התוכנה סנדרה ,בסוף הרשימה אני מקבל מין הודעה מוזרה - Warning W235 - Processor core voltage (Vcore) is less than rated minimum. Unless the reported value is incorrect or the processor is a different type that is not correctly detected, the voltage is lower than it should be. If youre under-clocking the processor you may have pushed too far. לא עשיתי OC ,המעבד שלי מזוהה נכון , למה הכוונה שהמתח נמוך מדי (ממה שהבנתי) וכיצד ניתן לפתור את הבעיה :s05:

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by yonir,

קיבלתי אתמול את המחשב החדש שקניתי (E6300, Corsair 2x512 667MHz, GA-945G-S3, שאר המפרט בפרופיל שלי), ויש לי כמה שאלות: דבר ראשון, הסתכלתי ב-Sisoftware Sandra על התדרים של המעבד והזכרון ורשום: Chipset 1 Model : Giga-Byte Technology 82945G Processor to I/O Controller Front Side Bus Speed : 4x 268MHz (1072MHz data rate) Total Memory : 1GB DDR2-SDRAM Shared Memory : 8MB Memory Bus Speed : 4x 167MHz (668MHz data rate) עם יחס FSB:DRAM=4:5 האם עדיף לעבור לתדר כמו של זכרון 533 לקבל יחס 1:1 או שזה טוב כמו שזה עכשיו? דבר שני, ה-8MB Shared memory זה זכרון בשביל כרטיס המסך המובנה? ודבר אחרון, האם כדאי להוריד מהאינטרנט גרסאות חדשות לדרייברים של לוח האם או להשאר עם הגרסאות שקיבלתי ועוב…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by djelectric,

אחרי שראינו מה שיש לגיגהבייט ו-MSI להציע בהשקה, חושפת גם אסרוק לוחות אם חדשים בתושבת האקסטרים גם יצרנית לוחות האם אסרוק החליטה לקחת חלק בחגיגות שלפני השקת תושבת האקסטרים LGA2011-3 של אינטל. בשונה מפעמים קודמות בהן הוטל איסור פרסום כבד ודליפות נראו דרך תמונות מטושטשות בחדרי מלון ובמסיבות עיתונאים, נראה שהפעם החברות נותנות גז כבד בכל הקשור לפרסום ותצוגת מוצרים טרום-השקה. נכון לעת זאת, ישנם לא פחות משלושה דגמים של לוחות אם חדשים מאסרוק אותם נראה בשבועות הקרובים בהשקה הנוצצת. כל אחד מיועד לקהל היעד שלו בין מחפשי הביצועים. זה הוא ה-X99 WS של אסרוק. כפי ששמו מרמז (ר"ת Work Station) לוח האם הזה מיועד בעיקר ליוצרי התוכן, לתחנות העבודה הכבדות שעוסקות בפעילות מעבד אינ…

15. משום מה, לא הצלחתי למצוא אותו בשום חנות בארץ

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Lev-UFO-Child,

17. אם יש כמה אפשרויות אשמח לדעת על חשבון מה זה יבוא מבחינת כרטיסי מסך או אחרים . תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. על הכרטיס זיכרון שלי רשום במדבקה ACON 256MB ועוד מדבקה של אחריות ורשום עליה GYROTECH מה היא החברה שיצרה את הזכרונות ואיך היא

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. הרכבנו מחשב מתקדם במיוחד על בסיס לוח אם בעל מחברים בצידו האחורי - הנה אלבום התמונות של מחשב בעל כמות קטנה במיוחד של כבלים שאפשר לראות על בסיס מעבד מטורף וערכת צבעים אחידהלכתבה

20. Started by iyehuda,

בזמן האחרון אני רואה מודעות של מחירת מחשב של ELITE עם מעבדי 1800 DURON או עם DURON 1600 איפו יש מעבדים כאילו למכירה ללא הלוח

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני צריך להתקין בו 3 כרטיסים כאלה:

22. אחרי הכל זה מעבד CORE, עם כל השינויים זו אותה משפחה של C2D. תקנו אותי אם אני טועה...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Diniska,

בכל תוכנת בדיקה שאני מתקין ובביוס מצוין בסוגריים R ולא A,B,C

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by itaysk,

הלוח הזה בא גם בשתי גרסאות? כי ראיתי באתר של GIGABYTE ( כאן) שהוא בא עם KT400 ו AGPX8 ובאתר של זיגזג ( כאן) שהוא עם KT333 ו AGPX4 ועוד משהו הוא בא עם כ.קול מובנה נכון? איך הוא? כמה רמקולים אני יכול לחבר אליו? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. בעתיד אעשה לו OC, כרגע אין צורך.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים