עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by oren11,

שלום אני מתכנן לקנות השבוע מחשב עם I5 2500 האם שווה לי לקנות את הI5 עכשיו ? האם הדור החדש ישנה כל הרבה או שאני עדיין יוכל לשחק משחקים חדשים ב3 שנים הקרובות עם הI5 ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by askme,

שלום לכולם כנראה זה יותר קרוב ממה שנדמה .... https://www.tgspot.co.il/is-intel-s-first-cannonlake-cpu-is-around-the-corner/amp/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by 00Amir,

כיום יש לי זיכרון קרוסייר במתח של 1.65V במהירות 1600mhz ובתזמונים 9-9-9-24 אני רוצה להוסיף זיכרונות של ג,סקיל אבל אני רואה שלמרות שהמהירות והתזמונים דומים המתח שלהם הוא 1.5V האם אני מבין נכון שאין מצב שהזיכרונות יעבדו ביחד?? האם שווה לי להוציא את הזיכרון קרוסייר שלי 2X2gb ולהחליף בג'.סקיל 4X4 gb אני עובד בפוטושופ.... http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7108 תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by shdrthki1,

שקיניתי על המחשב שלי הלכתי על משהו בסגנון "מקסימום ביצועים מנימום מחיר" ולכן לקחתי לוח אם זול מאוד (MSI H61 E23), ועכשיו אני מאוד מצטער על כך שלו הוספתי את ה150~200 שקלים ללוח H67 עם USB3 ו SATA 3 . אז בעקרון יש כרטיסי הרחבה או משהו בסגנון שיאפשרו לי חיבור USB 3.0 וחיבור SATA 3 לכונן SSD ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by brum,

שלום יש לי מחשב עם מעבד סלרון 850 ולוח אם :BioStar M6VCF יש לי גם מעבד P3 בנפרד ואני רוצה לדעת אם אפשר להתקין את הפנטיום 3 על הלוח הזה. חיפשתי ברשת ומצאתי את הנתונים האלו על הלוח אבל לא הצלחתי להבין האם זה אפשרי: http://www.fujitsu-siemens.co.uk/rl/servicesupport/techsupport/Boards/Motherboards/BioStar/M6vcf/m6vcf.htm תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by com555,

כמו שהמעבד הוא לא HT יש רק מעבד אחד ממנהל התקנים ורק חלון אחד של תהליך במנהל משימות המעבד עובד בבאס 800 כך לפחות כתוב בביוס הלוח הוא ABIT IS7 והמעבד הוא 2.6@800 או כך אמור להיות זה של חבר שלי ולמרות הניסיונות שלי לשכנע אותו הוא קנה בKSP התקשרנו אליהם משהו כמו 5 דק' לפני הסגירה והם אמרו שאם מורידים את הסינק האחריות על המעבד תיהיה שנה במקום 3 אין לא עדיין אינטרנט אז זאת קצת בעיה להעלות סקרין שוט של CPU`z אם יש למישוה את המעבד הזה תעלה בבקשה תמונה מCPU`z ומה יכולות להיות הסיבות מעבד HT יראה כמו מעבד רגיל חוץ ממעבד מזוייף מערכת ההפעלה היא WIN XP pro SP1 תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. לפי מה שהבנתי הראשון גם מכונה PENTIUM E והשני PENTIUM D משהו יכול להסביר קצת עליהם ומה ההבדל בינהם כי חוץ מזה ששניהם כפולי ליבה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by FordF13,

המעבד שיש לי G2020 קצת ביאס אותי ( קצת = הרבה ) הוא מתאמץ יותר מדי באתרי פלאש !!!! - וככה חיפשתי אלטרנטיבה אחרת וגלשתי באיזה אתר בחו"ל ושמתי לב למעבד הזה AMD FX-4100 ורציתי לבעוט לעצמי בראש :bash: הסתכלתי על המפרט שלו ורציתי לבכות הייתי מוסיף עוד 180 שקל והייתי מקבל מעבד פי 1000 ! יותר טוב 3.6GHZ 12M עם 4 ליבות !!! הבעיה היחידה שהוא חם כמו קציצה ( אני חושב ) 95W אני עוד יכול לעשות החלפה יש לי שבועיים ( חוק הגנת הצרכן ) הבעיה שאני לא יודע אם זה תופס בגלל שהתקנתי את המעבד וזה עבד כמה ימים צריך לברר את הנושא דוגמא למאמץ של המעבד G2020 : 30% לאן הלך ? 7 דפדפנים פתוחים ( אתרים רגילים בלי הרבה פלאש ) ודפדפן אחד עמוס פלאשים כבד = סה"כ 8 . ולמה המעבד כל כך מתאמץ ? חדש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by the king2006,

איך אפשר לשרוף לוח אם ( חוץ מלשפוך עליו מים) חחחח ??? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by AlbertG,

יש לי כרגע: E8400 3.0 ghz ולוח אם תואם לא משהו מיוחד. הגיע הזמן לשדרג קצת את המחשב, החלטתי לקנות מעבד ולוח אם חדש וללכת דווקא על AMD בין היתר גם בשביל לחסוך עלויות. אם זה רלוונטי יש לי כרגע כרטיס מסך HD6770 אני כבר כמה שנים שלא מעודכן מדי בעולם התוכנה אבל שמתי לב להבדלי מחירים די גדולים בין אינטל לAMD ובגלל שהתקציב שלי מצומצם יחסית (מקווה לסגור עניין ב1200-1300 בגג) אני אשמח לעזרה. אני בעיקר משחק במחשב, אבל אני לא חייב שהכל יעבוד אצלי על הגראפיקה הכי פסיכית שאפשר וכו', כל עוד זה עומד על גבוה אני מבסוט. מה ההבדל בין נגיד Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box ל FX x4 Quad-Core FX-4100 Socket AM3+ 3.6GHz ? ובלוחות אם אני ממש לא מבין. תודה מראש…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Crash5,

אני מעוניין בזיכרון הבא: CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory CMX512-3200C2 האם כדאי לי להזמין אותי מארה"ב? אשמח לשמוע מאנשים שרכשו בעבר זיכרון בחו"ל, תודה ;D

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Oranili,

http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=A64460DCT&Cat2Cat1ID=41&Cat2ID=254&aff=Zap〈=he# יחזיק לי לעוד שנתיים?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Ominush,

שלום לכולם ושנה טובה! לאחר אבחון באלימינציה, שכלל החלפת זכרון, מעבד, ספק כוח, כרטיס מסך ומאווררים - הוכחתי מעל לכל רמה של ספק הגיוני, שלוח האם שקניתי לפני שבועיים בניו-יורק לא תקין. לסקרנים שביניכם אציין שהוא מבצע אתחול/נתקע (כרטיס מסך מפסיק להציג למסך) לאחר 5 שניות (ברוב המקרים) ולעיתים נדירות עד שלוש שעות. אין תלות במערכת ההפעלה - התופעה מופיעה גם בעת צפיה בתפריטי ה-BIOS... מדובר בלוח אם של ASUS, מודל הפרמיום של P5E3. יש יבואן בארץ, מבין הרבים, שישתף איתי פעולה בהחלפת הלוח? אני מוכן לשלם "כופר" סביר כדי שיקח אותו תחת חסותו... או לחילופין, מישהו נתקל בבעיה דומה ומצא לה פתרון מקורי? תודה מראש, ניב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ^ יש לי עכשיו גיגה של טווינמוס (200MHz (2X512 איזה זיכרון כדאי לי לקנות בדיוק? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by SpiritKnight,

חבר שלי מתכנן להחליף כרטיס מסך, ובאותה הזדמנות תוהה, האם יש טעם גם לשדרג את שאר המערכת? הרכיבים שלו הם: P4 2.6GHZ INTEL BAYFIELD D865GBF 512 DDRAM תודה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Funkyzord,

ראיתי את זה בriva tuner ורצאיתי לדעת מזה וגם האם כדי להפעיל אותו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום מה עדיף? Intel Desktop Board WARRENSBURG (DP55WG) או P7P55D DELUXE ASUS

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הסתכלתי במפרט של לוח אם של MSI, ב"Compatibility" שלו לא מופיע SSD 850 EVO של סמסונג. השאלה אם זה באמת לא יעבוד ואם יש דרך לדעת בוודאות. כנ"ל לגביי GTX 1070. https://www.msi.com/Motherboard/support/Z170A-GAMING-PRO.html#support-hdd תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by FireStar,

שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. אני קונה את הלוח abit nf7-sl ומעוניין לקנות את הזכרון הבא GEIL 512 PC3200 400MHz DDR http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_702&products_id=3161 בחנות של הדובים אמרו לי שאלו לא זכרונות מומלצים כל כך ושהרבה אנשים מחזירים אותם כי הם עושים בעיות של אי תאימות ומהירות לא תואמת. האם זה באמת ככה כי זה נשמע לי קצת תמוהה...בדרך כלל יש בעיות של אי תאימות לזכרונות של twinmos. אז אני יכול לקחת את ה-GEIL או שלהחליף אותם באיזה סמסונג?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Ash Binary,

לוח Intel desktop board D945GCCR עולה מ USB ו IDE CD ללא בעיה לא עולה מכוננים קשיחים (IDE או SATA) - ניסיתי את כל האפשרויות הקשורות בביוס, ניסיתי להעביר כוננים אם מערכת הפעלה ממחשב אחר (לא עולים) ולהתקין מערכת לתוך כונן ריק אל המחשב הזה עצמו (ההתקנה מסתיימת בהצלחה, אחריי הריסט אי אפשר לעלות אותה מהכונן) המחשב מזהה בביוס שיש כוננים קשיחים, ניתן להיכנס אליהם ולעבוד איתם אחריי שעשיתי בוט מ USB או CD אם אני משאיר רק א הכונן הקשיח מחובר - No bootable device -- insert boot disk and press any key

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. נכנסתי לנטפליקס וגליתי שהם רק ממליצים על מעבד CPU של אינטל שיכול לנגן במחשב 4K + Microsoft Edge ציטוט : לצפייה בסטרימינג ב-4K יש צורך בחיבור בתקן HDCP 2.2 לצג התומך ב-4K, מעבד ליבה של דור 7 מתוצרת Intel ועדכוני Windows החדשים ביותר. צור קשר עם יצרן המכשיר כדי לברר לגבי מפרט המכשיר. https://help.netflix.com/he/node/23931 למה אין מעבד CPU של AMD ? נאמר לי גם בעבר שצריך מעבד אינטל וכרטיס מסך אינטל כי יש להם אפשרות לקבל 25MB וידאו

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by tooten28,

שלום לכולם ותודה על עזרה שלכם אני רוצה לקנות מעבד חדש אני לא יודע מה לקח ואולי תעזרו לי לבחור את מעבד! 1.Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 - TRAY 2.Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 - BOX מה שונה בין TRAY לBOX מה שווה לקחת?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Animor,

שלום, בכוונתי לרכוש לוח אם, מעבד וזכרונות חדשים למחשב המיועד למשחקים. המעבד המתוכנן הוא i5 2500k ואני רוצה לבצע בו OC קל-בינוני. האם לוח האם GA-P67A-UD3-B3, שמומלץ באתר בכל דיון שני, מתאים לביצוע OC קל-בינוני? אם לא, האם יש לוח אם באותו סדר גודל של מחיר שמתאים לכך יותר? תודה מראש לעונים!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Blacky,

אז ככה בזריזות לוח אם: Gigabyte p55a-ud3p כרטיס מסך: Gigabyte gtx 470 מעבד: i5 760 עכשיו אני רוצה זיכרונות למחשב בכיוון של 4 ג'יגה.. יש לי עכשיו פשוט הם DDR2 ככה שאני לא יכול להשתמש בהם... הלוח תומך ב-2200/1600/1333/1066/800 MHz השאלה שלי אם יש המלצה על זכרונות מסוימים ובכמה הרצ אתם ממליצים לי לבחור... תקציב בין 500-600 שקל אפשר לחרוג קצת למעלה קצת למטה(עדיף חחחח) שימושים משחקים גרפיקה(פוטושופ) וכמובן בתכני HD בטלווזיה... תודה מראש לכל העוזרים....

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by harelfar2,

אני חושב שיש לי בעיה במעבד ישל י core to duo וכשאני מריץ את הדבר הכי קטן חצי מהמעבד עובד ב100% והחצי השני עובד על כ-5% ואחרי כשעה שהוא עובד קשה הוא פתאום נכבה. לפי דעתי זה כיבוי מבוקר למניעת נזק למעבד מה דעתכם? האם הבעיה במאוורר? יש אפשרות לבדוק את ביצועי המעבד או המאווררים שלו? חוץ מזה גם כשאין תוכנה אחרת מהמחשב עובד מאוד לאט. עומס על הזיכרון הוא לא הבעיה.. (עומד על 40%)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים