עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. נהרס לי הלוח שלי ג'יגה ביתud3‎ ‎שנשברו לו הפינים של המעבד ואני עובד עם המחשב ואני צריך היום דחוף לקנות לוח אם חדש עם ביצועים טובים,אני לא מתכנן אוברקלוק ואני רוצה לוח שיתמוך בחומרה עתידית, חשוב לי לציין שאני צריך ממש עכשיו לקנות ולכן אם אפשר להציע לי את הלוח מאייבורי או לפחות מskypc ‎‏ בכל זאת אני מעיף מאייבורי שהרבה יותר קרוב אלי

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום ברצוני לחבר כונן נוסף למחשב ולשים בו את קובץ הSWAP יש לי לוח אם מסוג ASUS M2A-VM את תמונתנו צירפתי וסימנתי עליה את החיבורים ופרטים בקישור הבא http://asus.com/product.aspx?P_ID=DkEhMfgo4ExcGXpn&templete=2 יש שם 4 חיבורי SATA המופרדים לזוגות צבעים (כחול ווורד) כרגע הכונן יושב על שחור והסידי יושב על וורוד לאן אני אמור לחבר את הכונן הנוסף? או שזה לא משנה? יש שני ערוצים גם ב-SATA? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. רציתי לדעת לגבי המעבד AMD ATHLON 64 2800 מה המקבילה שלו במעבדי פנטיום???

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  4. שלום, האם המעבד-לוח אם-זכרונות תואמים ויעבדו יחד תקין? יש קונפיגורציה מיוחדת שצריך להגדיר בלוח אם? אני יכול לערוך שינויים בהזמנה עד יום א. אז תשובות מהירולת בבקשה... בתודה, SPC [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by alfus73,

שלום. 1. מה ההבדל בין סוגי המעבדים הבאים: Core 2 Duo, Core 2 Quad ו- Pentium Dual-Core. מה עדיף למשחקים? 2. מה הבדל בין דגמי המעבדים הבאים: E8400, Q6600, E7200, E6550? מה החדש ביותר, ושוב, מה עדיף למשחקים?

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  6. השאלה בכותרת, אני רוצה לקנות מערכת לישומים משרדיים בלבד, והייתי רוצה לדעת מה רמת הביצועים שלו בערך בהשוואה למתחרה (celeron D) תודה!

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  7. http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=CPU&DRID=9206237 נשמע לא רע אבל E6400 נותן יותר ביצועים באותו מחיר

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  8. Started by AstronomyDomine,

אז ככה , יש לי תקציב של 6000 ש''ח . שווה לחכות לBULLDOZER? המחשב שלי כרגע אינו עונה על הצרכים והוא דיי ישן ( 5 שנים ) . הריי זה ידוע שבתחום המחשבים כל שבועיים טכנלוגיות חדשות מתפתחות אבל שמעתי שהבולדוזר הוא דיי הרבה זמן בפיתוח.. חשוב לציין שהמחשב מיועד לגיימינג בלבד. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  9. טוב השאלה בכותרת. איזה AGP אפשר להכניס לו,הצלחתי להכניס בחריץ שלו את הMX 2 GEFORCE,אבל השאלה אם הוא יעבוד. איפה מחברים את הCPU_FAN. כמה זיכרון מקסימום אפשר לשים לו? עד איזה מעבד הוא תומך? תודה לעוזרים!!!

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  10. אני לא הולך לבצע OC במחשב המחשב הוא למשחקים זה המחשב שאני קונה מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics כמות: 1 - מחיר: ₪479 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪299 ספק כוח: Seasonic M12II-620 620W Active PFC Modular 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪447 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כמות: 2 - מחיר: ₪96 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪256 …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. רגע לפני שאני זורק את המחשב שלי כמפגע לבנה בלחימה בעזה, החלטתי לעשות משהו מועיל ולשדרג את ה- 3200+ שלי בקיצור ההתלבטויות הין כפולי הליבה הנפוצים: X2 3800\X2 4200\X2 4400 או חד ליבתי מפלצתי מדגם ה- FX 60 , 55 , 57 מה דעתכם ידידיי ??

• 9 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by Goadzilla,

תקנו אותי אם אני טועה אבל נכון שמעבדים אלו הם לא כפולי ליבה אלא בעלי ליבה אחת? אם אני צודק אז מדוע בנועה הם כתבו וקיטלגו אותם ככפולי ליבה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5792

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  13. Started by romi103,

בס"ד ללוח אם Z77 של Gigabyte או של Asus בדקתי בזאפ לכאורה ב Asus יש בלוח של ה Z77 יותר מהירות.. אבל ה Gigabyte יותר פופלרי מה עדיף Gigabyte או Asus

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by roeiw,

Core Speed 1809Mhz Multiplier 9X HTT 201 Mhz זה תקין??

• 9 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by talisman,

מישהו שמע אולי על איזשהו פגם בפס ייצור של מעבדי pentium D של intel? משהו בקשר שבין מעבד ללוח אם שגורם למסכים כחולים? תודה למי שעונה

• 9 תגובות
    • 527 צפיות
  16. Started by Xane,

אני כבר לא יודע, מצד אחד אפשר לקחת כפול ליבה שאני אהנה ממנו בעתיד כשמשחקים יתחילו לנצל את שני הליבות או חד ליבה שאני אהנה ממנו עכשיו. בקרוב יוצא ה-Forceware 80 שייתן בוסט רציני (ככה אמרו) למעבדים כפולי ליבה שישפר את ביצועי כרטיס המסך, אבל השאלה היא האם זה יצא בקרוב? מצד שני אפשר לקנות Athlon 64 3700 San Diego, לעשות לו אוברקלוק ל-FX57 ולהנות ממנו עכשיו. השאלה היא האם זה שווה לקנות כפול ליבה עכשיו? כי אז צריכים להתאים את כל החומרה ל-OC, וכרגע החומרה שלי מתאימה לגיימינג בלבד.

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  17. לאחר בדיקה היגעתי למסקנה שאני יכול כרגע להסתפק בלוחות H67 והדילמה שלי היא בין שלושה לוחות 1 ASROCK H67DE3 2 GIGABYTE UD3H 3 ASUS P8H67-V כמו כן מתלבט איזה מעבד יכול יותר להתאים לעריכת וידאו SB I7 2600 , SB I5 2500 אשמח עם התשובה תהיה מפורטת לעניין הלוחות

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by bronco,

האם יש טעם בזכרונות עם קרור מובנה אני מחפש זכרונות של 2G וראיתי שרובם מגיעים עם קרור מובנה למעט זכרונות של קינגסטון מדובר על מהירות 800mhz האם יש עדיפות במהירויות האללו לזכרונות עם קרור מובנה האם זכרונות ללא קרור מובנה צריכים להיות מקוררים על ידי קרור חיצוני?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Emin,

התקציב, 1000-1200 שקל, יש לי כבר HD של 80 גיגה IDE, כרטיס קול, מארז, ספק. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  20. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  21. שלום. אני ממשיך לנסות ולהבין את צווארי הבקבוק במערכת. בעת קריאת התוכן באתר מסוים (כתבה בכלכליסט), אני נוהג לפתוח בטאב חדש כתבה נוספת (מאותו אתר). אני שם לב שבזמן שהטאב החדש נפתח, הטאב הקיים בעצם הופך להיות מושבת. ממש כך. הדבר מתרחש עד לסוף טעינת הטאב החדש, ואז היכולת לגלול מעלה ומטה (בדף שכבר נטען - זה הקיים אותו אני קורא) חוזרת לה. מכיוון שאני תמיד מנסה להבין למה הדברים מתרחשים, אני מעלה את השאלה לכאן. אציין שאני משתמש בגוגל-כרום (שאמור להיות המהיר ביותר), בכונן SSD, ובמעבד ה 1090T. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by fire1ce,

שלום יש לי לוח שלא תומך ב DUEL ויש לי 2 סטיקים של 512 כל אחד יכל לעבוד ה 400. לוח תומך 400. עכשיו עובדים על 333. השאלה שלי היא האם אני יכול לעלות את התדר ל 400 או שזה מסוכן לאחד מהרכיבים?

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  23. תודה מראש, ועוד שאלה: האם כרטיס מסך 7600GS יכול לשמש גם ככרטיס טלוויזיה?

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  24. וגם איזה מהם עדיף http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3038 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3039 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3040 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3041 פשוט הזכרונות ל g.skill 800mhz 2048MB CL4 לא נמצאים עוד באתר האם הזכרונות יהיו מספיק טובים לOC עם המעבד והלוח שציינתי ? ועוד שאלה אחרונה קטנה.. למה הזכרונות של קורסייר כל כך יקרים ? מה כל כך טוב בהם ובמה הם שונים משאר הזכרונות ה''פשוטים'' יותר? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.