עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום אני משתמש בחלונות XP פרו, אני מבצע כיבויי מחשב לוחץ --> התחל --> כיבויי --> תוך שניות כתוב "שומר הגדרות....". ואז המסך הופך לכחול ויש הודעה שגיאה. שאומרת: A problem has been detected and windows has been shut to prevent damage to your computer. if this is the first time you've seen rhis stop error screen, restart your computer. if this screen appears again, follow these steps: check to make sure any new hardware or software is properly installed. if this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. if problems. continue, disable or remove any newly installed hardware or software. disable Bios me…

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by gggilad13,

אמרו לי בנועה מחשבים שהAMD 64 3200 בעל ליבת הVENICE אמור להגיע כבר בתחילת השבוע הבא!!! (לגבי ה3000, הוא כנראה לא יגיע) המעבדים יגיעו גם בBOX וגם בOEM, כאשר המחיר של המעבד בגירסת BOX יהיה 1370 ש"ח (הבדל של 170 ש"ח מהגירסה הנוכחית). אני בדיוק עומד לקנות מחשב חדש, אז מה אתם אומרים, כדאי ללכת על המעבד הזה? האם כל הלוחות תומכים בו?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by Vidati,

שלום. כיום יש לי 2GB זכרון והם לא מספיקים לי בשיט, אני עובד הרבה עם גרפיקה ופוטושופ ולאחרונה גם על רזולוציות גבוהות מאוד (5KX5K) ויותר. לאור המחירים הזנותים של הזכרונות אני מתכוון להביא לאחותי את ה2 GB ולקנות 8 GB של 800MHZ. עכשיו קראתי שהלוח תומך עד 800MHZ שזה סבבה אבל מה זה SLI READY? מה זה עושה והאם כדי להשקיע בזכרונות שהם SLI READY? תודה

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  4. Started by xtract1,

יש לי את המעבד הנל בסטוק..ועוד בחור'ציק פה אמר שיש לו D805 גם בסטוק.. בSP לי יוצא 42 שניות ולו יוצא 44 שניות... 1.רציתי לדעת אם התוצאה שלי נורמלית למעבד שלי? 2.ההפרש של 2 שניות בין המעבד שלי לשלו (שלי אמור להיות הרבה יותר טוב לא?) הגיוני? 3.עשיתי חיפוש קצת בגוגל וראיתי שיש אנשים עם אותו מעבד כמו שלי ותוצאות שונות..למה זה? 4.אני צודק ש-SP הוא מדד אך ורק לביצועי המעבד ולא תלוי בשום דבר אחר?

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  5. Started by zeus_the_king,

היי איך אפשר לבדוק איזה דגם של מעבד מסוג Q6600 יש לי, מבלי להוריד את הקירור שנמצא פיזית על המעבד ? הבנתי שיש כמה דגמים למעבד הספציפי הזה - איזה מהם הוא יותר טוב ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי לוח מסוג epox 8k3 רציתי לדעת אם הוא תומך ברייד ואם כן איך זה יכול לעזור לי מה זה בדיוק ראיד

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  7. Started by דודו לוי,

מעבד p6000-1.86ghz נאמר לי שהוא מעבד חדש ומתקדם האם הוא מקביל למעבדים של i3?

8. Started by Parallel,

שלום אני עושה כרגע כמה סקירות כדי להגיע להחלטה בנוגע ללוח אם הלוח מיועד למעבד אינטל רוב הסיכויים שזה יהיה 2.4c חשוב מאוד שיהיה גם כרטיס רשת און בורד אני מתלבט בין abit{דרך אגב מה בנוגע לבעייה הזו עם הכרטיס קול האם היא נפתרה כבר}יש כמה דגמים שאני מתלבט ביניהם. לבין Epox EP-4PCA3I לבין Asus{דרך אגב מה אומרת האופציה של ה- vga בלוח p4p800VM}...התקציב הוא בסביבות ה800-900 ש"ח...ואני כן מעוניין ב-oc..כלומר אני לא בטוח שאני אכן יעשה את זה אבל כן הייתי רוצה שהאופציה הזו תהייה אפשרית וברמה בינונית פלוס אשמח אם תוכלו לעזור תודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  9. חפש לוח טוב ב -1600 ש"ח עם תמיכה ל45nm ו - דSLI 16X2 ו -ddr3

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  10. Started by si,

מדובר בלוח M51GM-S2G Socket AM2, DDRII 800 Overclocked מ-KSP ב-495 ש"ח. האם יש לוח יותר משתלם : לוח יותר טוב במחיר 495-+ ל-AM2 ? מדובר בלוח למחשב ביתי בינוני בלי OC.

• 13 תגובות
    • 901 צפיות
  11. יש לי כרגע P4A 2.66GHZ ולוח אם מסריח של ECS PV4XAD, עם זוג זכרונות אחד של קינגסטון ואחד בלי שם כל אחד מהם 256 במהירות 266MHZ.... כדאי לי לקנות את הלוח הבא + שני סטיקים של 512 מגה כל אחד של ADATA במהירות 400 מגה הרץ . הלוח: http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=VT7&fMTYPE=Socket%20478 אני יכול להשאיר את הקיים ולהוסיף עליו עוד 512 מגה של ADATA ואז יהיה 256+256+512 מה אתם ממליצים ? ואם יש לוח עדיף במחיר דומה אז אשמח לשמוע נ.ב: יש הבדל משמעותי בין 400MHZ DDR ל 266MHZ ? תודה ! ! !

• 14 תגובות
    • 921 צפיות
  12. Started by iyehuda,

אם אפשר קישור לתמונות יש לי לוח DFI ואני מאמין שזה לא כל כך משנה איזה לוח [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  13. Started by papa duck,

מה כל כך טוב בזכרונות ECC שעושה אותם כל כך יקרים? אתם יכולים לתת לי הסבר קצר בכמה משפטים על הטכנולוגיה הזו? הבנתי שהם משמשים בעיקר שרתים - למה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by arikbaron,

מה דעתכם על הזכרונות הללו לאור הבקורות המופיעות בקישור הבא http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=2758 תודה

• 9 תגובות
    • 555 צפיות
  15. במחשב ביתי בלי OC, שימוש בDynamic frequency scaling (on-demand) יכול פגום, אפילו קצת, בביצועים? מבחינתי אין שום הבדל בין אם להשתמש בזה או לא, חוץ מהמהירות של המאוורר של המעבד שעולה קצת, ועדיין נמוכה מ1000 rpm ככה שלא שומעים בכל מקרה. אז אם תכתבו שיכולה להיות פגיעה קטנה בביצועים אני יבטל את זה וזהו.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  16. Started by rangerman,

היו להם רעיונות מעניינים (code-morphing), היו להם מעבדים עם צריכת חשמל נמוכה ביותר, היו להם עובדים מוכרים (לינוס טוראבלד), אבל עכשיו הכל נגמר. טארנסמטה, סוף הסיפור

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  17. אני קונה את המעבד הבא מארצות הברית: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103537 ורציתי לדעת אם הוא בא עם משחה טרמית או שאני יצטרך לקנות לו אחת בארץ.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by tidan26,

שלום! ברשותי מעבד core i7 975 extreme עוד כמה זמן אני יכול למשוך עם המעבד הזה עד השדרוג הבא? ???

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  19. אני בתוהה בעניין הזה, אני כרגע עובד על 3 ליבות HT אבל במהירות של 3.4Mhz, בברירת מחדל זה אמור להיות 4 ליבות ב-HT במהירות 2.8MHz. יש עדיפות מסויימת? המטרה היא להגיע לנקודה אופטימלית בין ביצועים לטמפ' המעבד.

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  20. Started by eh50,

או רק כרטיס מסך?? ובאיזה אפיק יהיו הכרטיסי מסך שתומכים בdx10???

21. זה מה שרשום עליו: AXD2400KV3C(אני בטוח ב99.99% שזה הדגם והמתחשל המעבד) AUIJB 0301MPMW 9748405260797 ???

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  22. היי חברים, יש לי מחשב בחדר עבודה שהוא לא פעיל, חסר לו מעבד. אני יכול להביא מעבד E8400 שמתאים ללוח הנוכחי בחינם וככה לסגור עסקה בהכי זול. 2 ג'יגה ראם מותקנים כרגע. יש ברשותי לוח אם GA-870A-UD3 וזיכרון 8 ג'יגה של Gskill שמתאים לו, אבל גם לו אין לי מעבד. האם כדאי לרכוש מעבד שמתאים ללוח רק בשביל עבודה עם איביי? האם יהיה הבדל בהרגשה בעבודה השוטפת? העבודה היא נטו דרך ממשק WEB באינטרנט לשרתים של איביי ולא שום דבר מעבר. תודה, אביב.

23. אני מחפש לוח לP4 64 שיוכל להתאים גם לDDR1 וגם לDDR2. יש חיה כזאת?

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  24. Started by ofir667,

אני צריך מעבד מהיר וטוב שיחזיק מחשב עם הרבה דברים - כדאי לקנות את הE6300 ?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by smoke_man,

בוקר טוב, מעוניין לשדרג את המעבד שלי לצורך משחקים. המפרט שלי הוא: מעבד e6750 לוח אם אינטל dragontail ספק סיסוניק 500 וואט 3 ג'יגה זיכרון ddr2 800mhz כרטיס מסך 9800gt 512mb 256bit מסך 21.5 עם החלפת המעבד אני מביא 460gtx מה האופציות הכי טובות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.