עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by zombie,

יש לי כרגע 4870x2 וללוח נוכחי p35 אין PCI-E 2 האם אני ירגיש הבדלים אם אני יחליף ללוח שכן יש לו? ומי אובר קלוקר יותר טוב? p35-ds3l\p43-ds3l\p45-ds3l אם כדאי להחליף ציינו לאיזה לוח ולמה.או שיש לכם המלצה ללוח אם מחברה אחרת? אגב, בכמה אני יכול למכור את הלוח שיש לי עכשיו במקרה שאני קונה חדש?

• 44 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. ערב טוב , לא יודע אם זה הפורום הנכון..אבל לא מצאתי משהו תואם.. אני מתכונן לרכוש מחשב ויש לי כבר מפרט פחות או יותר סגור..הבעיה היא שהלוח במחשב אינו מגיע עם יציאת FIREWIRE (שמבחינתי היא חובה בגלל כרטיס קול חיצוני לערכית מוזיקה ב-CUBASE) . ראיתי שמוכרים כרטיס FIREWIRE חיצוני בעלות נמוכה. השאלה האם עדיף בכל מקרה לשנות במפרט את הלוח ללוח תומך (אני מעדיף שלא בגלל שהלוח שבחרתי מוכר לי ממחשב אחר) , או שאפשר להסתדר עם כרטיס FIREWIRE חיצוני (מבחינת איכות\אמינות) ? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  3. היי רציתי לדעת מתי יגיעו המעבדים החדשים ואיתם הלוחות-אם מסדרת AM3. הם צפויים להגיע בקרוב? ידוע על תמחור כלשהו? לפי מה שהבנתי בארה"ב כבריש X3 810 וכאלה...[br]פורסם בתאריך: 11.03.2009 בשעה 15:08:12 נערך

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  4. הביאו לי כמה זכרונות של DDR2 יש לי זכרון שעובד בתדר 667, והתדר של הזכרונות שהביאו לי הוא נכוך יותר. השאלה היא האם התדר הגבוהה ירד לתדר של הזכרונות האחרים או שהוא ימשיך לעבוד עם 667 ואילו האחרים יעבודו עם התדר שלהם?

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  5. Started by d_caspi,

שלום לכולם. לפני משהו כמו 3 שנ ים הרכבתי לעצמי את המחשב שלי, שמבוסס על מעבד 64bit של Amd (2Ghz) 512MB זכרון וכונן קשיח של 80GB. אני בצבא רוב הזמן, ככה שלא יוצא לי להתעסק הרבה עם המחשב, אבל בזמן האחרון האיטיות שלו מתחילה להעיק. אני משתמש בו בעיק לפעולות שיגרתיות - גלישה בפיירפוקס, סרטים, וכו', וקצת תכנות, ככה שאני לא צריך להפוך אותו למכונה אכזרית. רק משהו שיריץ את כל אלה בכיף. אני רוצה לקנות 2 דברים - 1GB זכרון כונן קשיח גדול. באשר לזכרון - אני זוכר מהעבר ש- Kingston היא חברה רצינית וראיתי את הכרטיס - KINGSTON 1GB DDR2 800Mhz (KVR800D2N5/1G( לצערי, אני כבר לא זוכר איזה DDR אני צריך וכמה MHz זה טוב, אבל אני אשמח לשמוע את דעתכם. בנוגע לכונן קשיח, חשבתי על Western Digital…

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  6. Started by pwntigo,

מישהו יודע בוודאות שהלוח אם הזה יכול לעשות boot מ usb? בביוס יש 4 אפשרויות של usb , בכולן הביוס נתקע במסך השני שלו יש לי דיסק און קי עם מערכת הפעלה שעובדת במחשבים אחרים וגם ישנים יותר בלי בעיות, אבל על לוח האם שלי משום מה זה לא עובד? יש פרמטרים מיוחדים שאני צריך להכניס?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  7. אהלן לכולם אני חדש פה בתור משתמש רשום (הייתי אורח פה די הרבה זמן), יש לי שאלה לגבי תאימות זיכרון ללוח אם שלי. יש לי לוח אם כזה: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=560&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=1&LanID=0 (761GX-M754 ) ואני רוצה לשים לו זיכרון DDR2 של Ceon עם 533MHz כזה: אם אפשר מה צריך לעשות חוץ מלתקוע את זה בסלוט המתאים (אני יודע לעשות את זה )

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819103650 מתי יגיע 910 לארץ ?

• 14 תגובות
    • 917 צפיות
  9. Started by xytkhi,

איפה אני מחבר יש לי חיבורי HDA+AC'97 הגיע עם מארז ANTEC SONATA III יש לי לוח אם ASUS P5Q DELUXE בעקבות זה שהפנל הנ'ל מקצר בגלל חיבור ה-USB שלחו לי החנות ממנה רכשתי פנל לדגם אחר כנראה ובו תוספת של עוד חיבור שעלו רשום1394 פורים שמח אנשים

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by 1itay1,

אתמול קניתי לוח אם ומעבד חדש ds3l - p45 e8400 עכשיו משום מה שיחקתי GTA IV לפני כמה דקות וראיתי שהמשחק ניתקה מפעם לפעם (כאילו המחשב חושב הרבה ואז המשחק מגמגם וחוזר לעצמו) ואז פתאום נתקע המשחק אז יצאתי ממנו אם הTask manager עכשיו ראיתי המחשב גם התחיל טיפה לגמגם והיסתכלתי בeverest הכל יופי: e8400 cpu clock: 3000 multiplier: x9 אוקי אני מסתכל על זה עוד כמה זמן (כדי לראות שינוים אולי קורה משהו) פתאום: הcpu clock 1999 והmultiplier x6 יש מצב זה משהו במדרבורד? אתמול זה עבד מצויין. ובטמפרטורה יש ממש נמוכות בערך 29 בIDLE ו 35-40 בLOAD (GTAIV(

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  11. מה דעתכם באופן כללי על לוחות-אם של ASRock?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  12. Started by Artemis Entreri,

אל תקנו לוחות אם של אינטל הם חרא פשוט זבל לא יאמן למה הBIOS כלכך איטי ? למה שאתה מעלה XP מדיסק הוא נתקע ואפילו לא מגיע למסך הכחול של ה SETUP ? למה שאתה מעלה LIVE CD של KNOPPIX נחמד הוא נתקע ? למה הוא לא יודע לקרוא אפילו VISTAPE ? כלכך הרבה חרא בלוח אם אחד אל תעשו את הטעות הזאת מעבד אינטל = סבבה לוח אינטל = חרא

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  13. שלום, אני מחפש לוח אם למחשב חדש שאני קונה. המחשב הוא בעל מעבד Core 2 Quad Q8200, זיכרון 2ג'יגה, ד.קשיח 500GB, כ. מסך שלא מובנה בלוח אם. (משתמש ממוצע) אני ממש לא מבין בדגמים של לוחות אם, אבל יש לי כמה שמות של דגמים שהומלצו לי: ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz - בסביבות 300 ש"ח ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz - בסביבות 600 ש"ח GIGABYTE EP43-UD3L - בסביבות 500 ש"ח GIGABYTE EP45-UD3L - בסביבות 600 ש"ח אשמח לדעת מי מהדגמים הכי מומלץ או שאשמח גם לקבל הצעות לדגמים אחרים של ASUS או GIGABYTE בטווח מחירים הזה. תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היום קניתי מארז-‏V9 Mid Tower Black Gaming Case ורציתי לדעת עם הוא מגביל בלוחות וזה רציתי לדעת עם לוח אם:GA-EP43-DS3L ניכנס במארז הזה זהוא זאת השאלה הכי גדולה שלי!??!

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  15. יש לי מערכת הפעלה XP עם כרטיס זיכרון של 512 מגה. האם הוספה של כרטיס זיכרון נוסף בעל אותו נפח זיכרון תשפר לי את ביצועי המחשב? כרטיס הזיכרון שלי הוא DDR RAM 512 400 MHHZ במידה ואני אקנה כרטיס נוסף האם הוא חייב להיות בעל מהירות של 400 MHHZ או שאני יכול לשים כרטיס עם מהירות יותר גבוהה?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני חושב שעשיתי את זה פעם אבל אני לא בטוח, אז אני רוצה לוודא - פשוט שולפים את הזכרון ממחשב אחד ותוקעים אותו בחריץ המתאים במחשב השני? לא צריך שהזכרונות שכבר יש לי במחשב יהיו מאותה חברה/אותו נפח/אותו ddr? (אם כי אני חושב שיש לי ddr2 ומה שאני רוצה להוסיף זה גם ddr2)

17. שלום רב, בירצוני להרחיב את הזיכרון הפנימי של המחשב. הלחתי לחנות(ksp)וביקשתי ליקנות 3 ג'יגה זיכרון פנימי למחשב, אבל המוכר שאל אותי אם יש לי ddr1 או ddr2 איך אני בודק איזה מהם יש לי? אשמח לקבל תשובה מהר ככול האפשר, בתודה מראש omer_

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by rayakov,

יש ברשותי אכשיו לוח אם Asus P4P800 SE עם Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) socket 478 אני רוצה לשדרג ללוח אם ASUS P5KPL-CM http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=563&l4=0&model=2068&modelmenu=2 שהוא בא עם LGA775 socket כתוב באתר של אסוס שהוא תומך בפנטיום 4 השאלה שלי היא האם אני יכול לשדרג? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  19. Started by Tal-T,

אני קונה מחשב משרדי מבוסס E5200 ומוסיף לו "HD4670 עכשיו הלח שבא איתו הוא Intel nForce 630 Chipset 1333Mhz איך הלוח הזה? אפשר לעשות בו OC? כי לפי מה שהבנתי הוא של אינטל והצ'יפסט של נבידיה ..

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  20. יש לי כרגע זכרונות של קינגסטון 2048MB, שני סטיקים של 1024MB 800MHZ עם תזמונים של 5-5-5-18. אני מעוניין להחליף זכרונות לנפח של 4GB ויותר מהיר. התקציב שלי הוא בערך עד 700 ש"ח עם אפשרות חריגה של עד כ-100 ש"ח (עדיף בלי חריגה). אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על זכרונות מסויימים שיתאימו לצרכיי? תודה מראש, אורי. (כן, אני מודע לבלבול המוח של ה-64BIT)

• 17 תגובות
    • 896 צפיות
  21. כותרת^^ רק רציתי חוות דעת על איך הזיכרון הזה ועם במחיר שלו אפשר למצוא משהו יותר טוב

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  22. קודם כל מדובר בשילוב של CI7 יחד עם WIN ויסטה 64/32 ביט. אם לאחרונה קורה לכם שהמערכת מתפקדת באופן מחשיד שיש וירוס, הכוונה לאיטיות ולאגים בצורה רנדומלית. תנסו את הפיתרון הזה לפני שאתם נכנסים לסרט של וירוסים, שיחזור מערכת, התקנה ופירמוט... לאחר שחוויתי על בשרי את כל הנ"ל, גיליתי בעזרת כמה חברה מעבר לים שהמעבד I7 לא מתפקד טוב כאשר מופעלת האופציה HT (הייפר-תרד) בביוס, יחד עם השרות (super fetch), במערכת ויסטה בלבד! השרות הזה לא קיים ב-XP. מה שצריך לעשות זה להחליט מה יעיל לכם יותר, או HT מופעל ללא super-fetch, ואם כן רצוי אז לכבות את HT בביוס! יחד זה מתכון למריבות. מקוה מאוד שבעזרת המידע הזה תמנעו מלפרמט סתם את המחשב. run>msconfig ולבטל את ה-super fetch. [attachment deleted b…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by מוטי2009,

לצוות האתר צהריים טובים וחג שמח . אני מעוניין לדעת במידת האפשר ובבקשה לבני הצעיר יש מחשב עם לוח אם ABIT KN8 הוא מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש הדגם שהוא מעוניין ; Gforce 1g pci-e 9500 GT GAINWARD שאלתי היא עם הלוח האם הנ"ל יתמוך בכרטיס המסך החדש בכבוד רב מוטי חכים תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  24. Started by yarkoni,

אני קונה מחשב חדש בקרוב ורציתי המלצה על לוח עם טוב במחיר לא יקר מקסימום 550 ש"ח חבר אמר לי שהלוח הזה Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 CHIPSET מצוין וזול רציתי חוות דעת ועם אתם לא אוהבים אותו תביאו אחד אחר יותר טוב לפי מה שאני יודע אתה צריכים מפרט אז ככה מעבד E8400 OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Reaper HPC CL5זיכרון כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI דיסק קשיח Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata2 HD502LJ מארז CM690 ספק Corsair VX 550 Watt

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by sroolik,

חשבתי על: E5400 ASUS P5Q 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition המטרה שלי היא להוציא את המירב מהמעבד. הקירור יהיה קירור אוויר טוב (במקרה הכי גרוע ביג טייפון) בעיקרון זה סביבות התקציב שלי ויש לי אפשרות להוסיף. מה שאני לא יודע זה האם אני אצליח להגיע למהירות שעון כמעט זהה עם מערכת יותר זולה כמו E5200 ולוח G31 ובאותה מידה אני לא יודע אם אני אצליח להגיע רחוק יותר משמעותית עם צ'יפסט X48 למשל. אשמח אם תעזרו לי בנושא

• 8 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.