מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הזמנתי סוף סוף את המחשב החדש שלי.. לבסוף לא היתה לי ברירה אלא לקחת לוח אם אחר כי רציתי לעשות RAID בין ההארדיסקים וה DS3L לא תומך ב RAID אז המליצו לי בחנות לקחת את EP45-UD3LR. איך הלוח הזה? מישהו מכיר את הדגם? המעבד שלי זה 9550.. מחכה לתגובות.. תודה
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט לגבי הלוח אם . מבקש חוות דעתכם .שימושי המחשב - משרדי , תוכנות אופיס אינטרנט קצת צפייה בסרטים שמיעת מוזיקה . מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤385 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤393 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39360 כונן קשיח Samsung HD321KJ 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤228 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD321KJ זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL 5-5-5-15 Gold ¤159 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2206K מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W ¤456 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK4480B-II מסך מחשב Samsung 19" 953BW 2ms LCD ¤634 כמ…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המעבד AMD DUAL CORE 4600 AM2 הוא 2.4GHZ בכלליות הוא טוב למשחקים? הוא יעשה צוואר בקבוק עם 8800GT ? שניהם ביחד עם 4GB RAM יריצו קרייסיס על MED עם 1680X1050?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי, במחשב עם הזכרונות הללו http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1441 ולוח Gigabyte EP43-DS3L הורדתי את התזמונים בביוס ל-4,4,4,12 והעליתי את המתח מ-1.8 ל-2.0 וולט. השאלה שלי היא איך אני מגדיל את ה-BANDWIDTH ל-900 במקום 800Mhz?
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום אני בונה מדיה סנטר וחיפשתי לוח אם המבוסס על ציפסט 780 של AMD נתקלתי בלוח הזה- MA78GM-US2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2995 השונה מה780 הרגיל של GIGABYTE האם הוא מומלץ? כמו כן שאלה שניה--אני בגדול לא לסגור על מחשב המבוסס AMD -האם יש לכם המלצות/סייגים,אייך מעבדי AMD לאורך זמן האם הם שומרים על הביצועים שלהם- יש לי חבר שטוען שהם נחלשים לאחר תקופה קצרה??? משהו מכיר תודה רבה גל
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה קטנה. האם אפשר לחבר ללוח בעל תושבת של כרטיס מסך pci-e, כרטיס שהוא agp? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרכבתי לא מזמן מפרט בשבילי ואני יתעצתי אם בן דוד שלי וגם בפורום אחר... אמרו לי בפורום שתהיה התאמה , אבל בן דוד שלי אמר שלא תהיה. רציתי לשאול כאן אם הלוח אם המעבד והזיכרון הזה מתעימים אחד לשני: מעבד: Core 2 Quad Q9650 לוח אם: GA-EP45-DS3L זיכרון: 800MHz DDR2 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition דגם: OCZ2RPR800C44GK הנבתי שיש דבר כזה שצריך להתעים את הBIOS למעבד או משעו כזה אם גם צריך לעשות את זה ואם כן אז איך? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
לוח GA-MA78GM-S2H מעבד ATHLON 64 4850e זיכרון DDR2 800 EasyTune מראה שהזיכרונות עובדים ב 800MHz ב CPU-Z DRAM Frequency=357MHz - לא צריך להיות 400 (הבנתי שזה 2500/7) ? FSB:DRAM=CPU/7 - היחס הזה בין המעבד לזיכרון, למה (לא מצאתי בביוס נתון כזה) ? תקנו אותי אם אני טועה, צירפתי תמונה עם פרטים מלאים תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
בקרוב אני עומד לקנות מחשב חדש,חשבתי על המעבד הזה ב KSP הוא עולה 15 ש"ח יותר מ E8400 שווה? שימושים:משחקים,ועבודה יומיומית על המחשב (אינטרנט,תוכנות,אופיס וכו'). הקטע הוא שאני מפעיל הרבה תוכנות במקביל אז חשבתי לקחת כבר מעבד 4 ליבות.. מה דעתכם?,טוב לא טוב? וכו'. תודה על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אז ככה אני בשבוע הבא נוסע להחליף עם מישהו כמה חלקים בעד כמה חלקים , ואני צריך תעזרה שלכם עם זה באמת שווה לי. אני מחליף מעבד E8400 E0 בעד Q6600 G0,לוח אם GA-P45-DS3 בעד GA-P965-DQ6,כרטיס מסך TWINTECH GF9600GT 512MB בעד HIS HD4850 1GB ICEQ 4 ו300 שקל מה דעתכם על ההחלפה עצמה ? והאם זה יצא מישתלם לשדרג ? כעיקרון אני כבר פחות משחק ויותר רואה סרטים וגם אני צריך מערכת חזקה יותר , חשבתי בכיוון של ה4 ליבות שאולי זה ישנה לי משהו והאם ביכלל זה משנה משהו ? כמובן אני עדין משחק במשחקים , אבל ברוב המשחקים האלו יש תמיכה ב4 ליבות וחשבתי שמעבד כזה ישנה תחויית משחק משמעותי האם אני צודק ? OC יהיה בטוח , כדי להגיע למהירות של הE8400. שידרוג קצת טיפשי לא ? מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
האם הלוח הנה"ל מומלץ לOC? האם הוא יגביל אותי בהמהרה של מעבד 4 ליבות? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מרכיב כרגע מערכת מחשב שמיועדת לעבודה מדעית מסובכת.. חישובים כבדים מאוד התקציב הוא בסביבת ה35000 שקל . את רוב המפרט אני הרכבתי אבל אני קצת חלוד כרגע וצריך עזרה במספר נושאים: המחשב יכלול 64GB RAM ועדיף שכמה שיותר כח עיבוד מתמטי המחשב בנוסף לזאת יתעסק בכמות מטורפת לגמרי של גישה לזיכרון המהיר ולדיסק הקשיח (מיפויים כבדים בתלת מימד וכו') מה שאני צריך עזרה זה דבר ראשון לבחור באיזה גישה לקחת את המחשב - עדיף ללכת על מעבדי XEON או יותר אזרחיים? וחוץ מזה .. כנראה שלמחשב יהיו כמה וכמה מעבדים (כפי שאפשר להבין מהמחיר) .. איזה רכיבים כדאי להשיג? (לוח אם בעיקר וזכרונות) תודה על העזרה
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין להרכיב מפרט באופן עצמאי בתקציב נמוך ומתלבט כרגע בין דגמי לוחות ומעבדים . לוחות : GA-P31-ES3G מול P5KPL-CM ASUS הג'יגה-בייט ,לפי מה שהבנתי ברשת , אינו כולל כרטיס מסך מובנה לעומת ה-ASUS (אני מעדיף מובנה בגלל הצורך הבסיסי של המחשב) , אך הוא יקר יותר מדגם ה-ASUS שציינתי , מה שיאלץ אותי לרכוש גם כרטיס מסך פשוט. האם יש הבדל מהותי בין הלוחות (לא מעוניין באוברקלוק) ? או שעדיף לקחת את ה-ASUS. אין צורך בפיצ'רים כמו FIREWIRE או SPDIF , אלא משהו בסיסי ואמין . מעבדים : E5200 או E7400 . האם הפער המשמעותי במחירים , מצדיק ריכשה של E7400 ? שניהם הנתי ליבה כפולה ,רק בטכנולגיה אחרת (אם הבנתי נכון) . ישנו הבדל ביצועים משמעותי ? תודה למי שעוזר.
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
http://www.digitimes.com/news/a20090319PD210.html
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
יש לי מעבד dual core processor E2160, lga775 pkg 1.80 GHz, 1MB L2 Cache 800 MHz FSB. ואני לא מוצא בשום מקום האם הוא 32 ביט או 64 ?! רציתי לדעת האם הוא יכול לעבוד גם עם ווינדאוס 64 ביט והאם וזה כדאי ?
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
איפה אני מחבר יש לי חיבורי HDA+AC'97 הגיע עם מארז ANTEC SONATA III יש לי לוח אם ASUS P5Q DELUXE בעקבות זה שהפנל הנ'ל מקצר בגלל חיבור ה-USB שלחו לי החנות ממנה רכשתי פנל לדגם אחר כנראה ובו תוספת של עוד חיבור שעלו רשום1394 פורים שמח אנשים
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום רכשתי ב KSP זיכרון למחשב הנייד שלי. מדובר ב 1GM מתוצרת קינגסטון במהירות 667. הרצתי בדיקות על מנת לוודא שהמוצר תקין והוא אכן נמצא תקין אך CPU-Z לא מסוגלת לגלות את שם היצרן (ואפילו לא את שבוע הייצור!, צירפתי תמונת מסך), תוכנות אחרות גם לא גילו את שם היצרן האם הזיכרון מזוייף? תודה, [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח שמיועד להוציא כמה שיותר OC מהמעבד שלי בנתיים אסתפק בכ.מ מוובנה שיבוא עם הלוח , עד לקניה של כ.מ רציני יותר . היו לי 2 לוחות שהיתלבטתי בניהם ועדיין לא הגעתי להחלטה . * ג'יגהביט GA-MA78GM-S2H * אסוס M3A78-EMH HDMI * אופציה נוספת , אני מעוניין שיהיה גם תמיכה למעבדים החדשים של AMD כגון פנום 2 שיהיו כלולים כבר בלוח . לגבי הג'יגהביט עוד לא מצאתי מחיר טוב , הכל זה 450 ומעלה . האסוס זה באזור ה- 350 - 400 בערך . *ולשניהם יש כ. HD3200 שככה בנתיים אפשר לעשות איתו משהו . *לג'יגהביט הבנתי שיש מתחים מובנים על הלוח כבר בBIOS . *באסוס אין . וצריך תוכנה . וכומבן רציתי לשמוע את חוות הדעת שלכם לגבי המצב , מה כדאי ומה שווה ואיכותי יותר לאורך זמן וביצועים . התק…
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היי, סרטי HD 1080p לא עובדים אצלי חלק ובחלק מהסרטים (בהם יש פירט גבוה) הם ממש מקרטעים. חשבתי לאחרונה לשדרג את הכרטיס מסך בשביל תמיכה בהאצת חומרה שם בסרטי HD אבל לאחר מחשבה נוספת אני מרוצה מהכרטיס הנוכחי שלי (1950XTX) למשחקים שאני משחק במחשב (אסטרטגיה וכדומה, למשחקי פעולה FPS ושאר הירקות יש לי PS3). החלטתי שעדיף לי לשדרג פשוט את המעבד שלי שהוא כרגע e4400. אני מחפש מעבד שיוכל להתמודד עם כל סרט 1080p גם בתוכנה "כבדה" (כמו VLC או XMBC) ושלא יפריעה לו אם ירוצו תוכנות ברקע (newsleecher, explorer וכדומה) או אם אני יריץ קדימה אחורה (מה שקורה עכשיו). התקציב שלי בעיקרון הוא 1000-1500 שקל עם אפשרות לחריגה במקרה הצורך. תודה רבה לעזורים
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום! יש לי מערכת HTPC שלא מספיק חזקה לדרישות שלי, אני רוצה לשדרג את המערכת בלוח אם איכותי שמותאם כמה שיותר למערכות HTPC אני מחפש כבר ימים ברשת ולא מוצא. כרגע יש לי לוח אם של : GIGABYTE GA-M78SM-S2H מעבד מסוג : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+ מארז של antec http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MzI= כרטיס טלויזיה של : Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit for use with Windows Media Center Edition וכרטיס קול של : M-Audio Revolution 5.1 כמובן שבנוסף יש לי 2GB RAM ו 10000 GB זכרון המערכת לא מספיק חזקה למדיה שאני מציג בפני הלקוחות שלי. אני מחפש לוח אם כמה שיותר חזק ואיכותי, בגלל שיש לי כרטיס קול אז ממש לא איכפת לי מאיכות כרטיס הקול שיש ללוח האם. חשוב לי שללוח …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רלבנטי להחלטה האם לקנות מחשב חדש עכשיו או מאוחר יותר. באמת שלא דחוף מתי הקנייה
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
G31M-S2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי יש לי דילמה זה בעיקרון למשחקים!
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 4 כרטיסי זיכרון שני כרטיסים של 1gb כול אחד שני כרטיסים של 2gb כול אחד שני הכרטיסים של ה-2gb כול אחד עובדים על מהירות של 1066mhz למרות שאמורים לעבוד על 1333mhz שני הכרטיסים של ה-1gb כול אחד עובדים על מהירות של 1333mhz כמו שצריך מדובר בזכרונות ddr3 של ocz וכול הכרטיסים הם מאותו הדגם בדיוק רק ההבדל היחיד הוא בנפח שלהם. מה הבעיה פה?
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש ברשותי 3 מחשבים לשניים מהם אני צריך להוסיף זכרון והשלישי הוא די חדש ולא צריך להוסיף אבל חשבתי על קומבינציה המחשב הראשון הוא פנטיום 4 1800 ויש לו חצי ג'יגה זכרון 400mhz (אני רוצה שיהיה לו 2 לפחות) המחשב השני הוא פנטיום 930d יש לו ג'יגה זכרון 667mhz (גם בו אני רוצה 2 ג'יגה לפחות) המחשב השלישי והחדש הוא core2dou e8400 עם 4 ג'יגה זכרון 800mhz (לא רוצה להוסיף אבל אולי אם יש אפשרות לקומבינצייה של שדרוג) אז אחרי ההקדמה איזה זכרונות תומך הפנטיום 4? עד כמה mhz איזה הפנטיום D (האם אפשר לשים לו את ה e8400 והוא ייתמוך בהם ) ובקיצור מה אתם ממליצים לעשות בכל מחשב? כאשר המחשב החדש משמש אותי למשחקים גם כבדים ולסרטים hd המחשב הפנטיום d ישמש את אחי הקטן למשחקים כמו gta לא החדש ועוד משח…
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-