מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה לקנות מחשב למשחקים ואני לא יודע מה כדי AMD או INTEL ? גם מבחינת אמינות וגם מבחינת ביצועים במשחקים? אני מתלבט בין AMD Phenom || X4 290 או Intel Core 2 Quad Q8200 שניהם יעברו OC בחנות שאני יקנה .. אני רוצה ליהיות בטוח ליפני שאני קונה ... כי INTEL הרבה יותר נמכר מAMD אבל אני רואה בגראפים שהפאנום לוקח תQ8200
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/inquirer/news/490/1051490/ati-880g-info-surfaces-linux-driver קראתי הרגע. הסיום של זה הצחיק אותי מאוד.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
בדקתי באתר של GIGABYTE וראיתי שהe7400 לא מופיע ברשימת מעבדים המתאימים http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2691#anchor_os למה הוא לא מופיע? אם זה לא אפשרי אפשר קונפיגורציה אחרת של לוח ומעבד בערך באותה הרמה של מה שרציתי. איזה זכרון 2 G מומלץ ללוח, רמת מחיר 250 ש"ח, לא למשחקים אבל שיהיה טוב תודה
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח.. מה יותר טוב למשחקים? core 2 e8400 או core 2 extreme x6800
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
צריך הצעה ללוח אם שתומך מעבדי 4 ליבות שייתן סאונד טוב בסביבות 1000 ש"ח עם יציאה אופטית. מה אתם אומרים על הלוח אם הבא: לוח אם Asus Maximus II Formula ¤1214 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31215 שווה את הכסף???
-
- 16 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם מבוסס AMD (מעבד ) אבל מכיוון שיש לי חומרה בכרטיסים אני צריך אותו לפי המפרט הבא SLI - סלוט אחד X16 וסלוט אחד X8 - כרטיס מסך ובקר רייד 3 PCI כרטיס קול 1212M לוכד וידאו PCI סלוט אחד PCX הקטן לכרטיס רשת אלחוטי של אביט (מה שחולק מתנה לפני שנה בהגרלה) האם יש היום לוחות עכשווים עם כל הסלוטים האלה. עברתי באתרי היצרנים.כבר אין היום SLI כל כך.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות עיבוד סרטי וידאו במחשב איזה מעבד כדאי לקחת ואיזה לוח אם?
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום חברים, האם קיים מעבד לפי הפרסום : מעבד 4 ליבות Intel Core 2 Quad EQ6600 מערכת מחשב עם לוח אם מקורי Intel® Pearl Creek הטבה לרוכשים, שדרוג למעבד EQ6700 ב 99 ש"ח!! חיפשתי באתר של אינטל מידע על המעבד הזה אך ללא הצלחה. מוכר לכם ?
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום אני קונה את המערכת הבאה e8400 gigabyte ep43 zotac gtx260 אני אקנה 2 סטיקים של 2 ג'יגה... השאלה היא האם של DDR2 800 או DDR2 1066? שמעתי איפהשהו שיותר מ800 לא ישרת אותי אלמכן אני יעשה OC... בשלב זה אני לא מתכנן OC לזכרונות או מעבד... אז מה כדאי לי? האם כדאי לי לקנות את 1066 כדי להשאיר מקום לעשות OC בעתיד כשאני אצתרך?
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ASUS P5QL PRO ו Asus P5QL SE אשמח לתשובה מהירה תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
החומרה הנוכחית שלי היא מעבד 2.4mhz C2D E6600 זכרונות 2 OCZ 1GB 1066MHZ X קשיח IDE WD 160GB קשיח WD SATA 320GB כ.מסך powercolor hd4870 1gb לוח אם נוכחי msi p35 neo (מעפן לא מצליח לעשות אוברקלוק למעבד מעל 2.7) ספק כוח של HEC 500W כפי שציינתי בכותרת אני משחק הרבה ואני רוצה לעשות גם אוברקלוק למעבד לפחות להגיע 3.0 צ'יפסט אני מעדיף של אינטל משהו כמו P45 או X48 קראתי באתר המלצה על Gigabyte EP45-DQ6 לא יודע אם ללכת עליו בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, בשיחה שהיתה לי עם מוכר של חנות מחשבים נאמר לי שהקירור שאינטל מספקת למעבדים שלה הוא עלוב וקיים רק כדי לצאת ידי חובה. עד כמה נכון הדבר? דבר שני, נאמר לי שאחוז החזרי הלוחות של אינטל נמצא בשיעור אדיר לעומת אחוז החזרי הלוחות של גיגבייט לדוגמה. ההסבר שניתן היה שאינטל מייצרת לוחות ברמה נמוכה מבחינת הלחמות, רכיבים וכו'... עד כמה דבר זה נכון גם הוא? לא הגיוני שפאקינג *אינטל* לא יודעים להכין לוחות ומאווררים!! בבקשה אל תתיחסו לחוסר הפיצ'רים ונעילות הקלוקים של אינטל, רק לגבי האיכות/היציבות/אורכות חיים/ אמינות וכו'..
-
- 12 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי סוף סוף את המחשב החדש שלי.. לבסוף לא היתה לי ברירה אלא לקחת לוח אם אחר כי רציתי לעשות RAID בין ההארדיסקים וה DS3L לא תומך ב RAID אז המליצו לי בחנות לקחת את EP45-UD3LR. איך הלוח הזה? מישהו מכיר את הדגם? המעבד שלי זה 9550.. מחכה לתגובות.. תודה
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מקרה ראשון: מעבד E5200 לוח GIGABYTE P31 ES3G כרטיס מסך 260GTX 192SP האם הכרטיס באמת יתאים במצב כזה? אין שום צוואר בקבוק עם המעבד (גם בסטוק), התאמה עם הלוח? הבנתי שהמעבד אוברקלוקר מעולה וגם עם לוח פשוט (כזה) אני אוכל להגיע ל 3.2 בקלות? *אם יש אופציה מבחינת תקציב ללכת על EP43 DS3L או אפילו EP45, היא תהיה שווה? (שידרוגים עתידיים וכו'), בכל זאת 31 כבר נחשב ישן יחסית, מה יקרה כשאני ארצה להחליף מעבד? מקרה שני: מעבד E8400 התלבטות בין ה- GIGABYTE EP43 DS3L ל- EP45 DS3L אין לי שום בעיה עם ה- 43 פשוט הבנתי שבמקרה השני (השקעה במעבד חזק יותר ולוותר על כ. מסך) יהיה עדיף לקחת את הלוח הזה EP45 שיתן אופציות טובות יותר באוברקלוק, זה נכון? עד כמה הוא טוב יותר מה-43 וזה שווה את התוספת של ה-…
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
איך המעבד AMD DUAL CORE 4600 AM2 הוא 2.4GHZ בכלליות הוא טוב למשחקים? הוא יעשה צוואר בקבוק עם 8800GT ? שניהם ביחד עם 4GB RAM יריצו קרייסיס על MED עם 1680X1050?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אם אני יוריד קיט אחד של 2GB וישים במקומו 4GB ככה שיהיה לי סך הכל 6GB אני ירגיש הבדל בביצועים?(ב64BIT כמבון) והאם אני ירגיש הבדל בין הזיכרונות הנוככים\או ה6 של הDDR2 לבין הטריפל צ'אננל של 6GB DDR3 1333MHz?
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי, במחשב עם הזכרונות הללו http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1441 ולוח Gigabyte EP43-DS3L הורדתי את התזמונים בביוס ל-4,4,4,12 והעליתי את המתח מ-1.8 ל-2.0 וולט. השאלה שלי היא איך אני מגדיל את ה-BANDWIDTH ל-900 במקום 800Mhz?
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
הרכבתי לא מזמן מפרט בשבילי ואני יתעצתי אם בן דוד שלי וגם בפורום אחר... אמרו לי בפורום שתהיה התאמה , אבל בן דוד שלי אמר שלא תהיה. רציתי לשאול כאן אם הלוח אם המעבד והזיכרון הזה מתעימים אחד לשני: מעבד: Core 2 Quad Q9650 לוח אם: GA-EP45-DS3L זיכרון: 800MHz DDR2 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition דגם: OCZ2RPR800C44GK הנבתי שיש דבר כזה שצריך להתעים את הBIOS למעבד או משעו כזה אם גם צריך לעשות את זה ואם כן אז איך? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי במפרט שלי לאיזה מעבד כדאי לי לשדרג? יש ב 800 ש"ח ככה גם את ה Q6700 וגם את ה Q8200 או שכדאי לקחת מעבד יותר טוב משני אלה? ולא אני לא רוצה את ה e8400... מדובר על שדרוג למעבד quad בלבד. ומה לגבי Q9400 ?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין להרכיב מפרט באופן עצמאי בתקציב נמוך ומתלבט כרגע בין דגמי לוחות ומעבדים . לוחות : GA-P31-ES3G מול P5KPL-CM ASUS הג'יגה-בייט ,לפי מה שהבנתי ברשת , אינו כולל כרטיס מסך מובנה לעומת ה-ASUS (אני מעדיף מובנה בגלל הצורך הבסיסי של המחשב) , אך הוא יקר יותר מדגם ה-ASUS שציינתי , מה שיאלץ אותי לרכוש גם כרטיס מסך פשוט. האם יש הבדל מהותי בין הלוחות (לא מעוניין באוברקלוק) ? או שעדיף לקחת את ה-ASUS. אין צורך בפיצ'רים כמו FIREWIRE או SPDIF , אלא משהו בסיסי ואמין . מעבדים : E5200 או E7400 . האם הפער המשמעותי במחירים , מצדיק ריכשה של E7400 ? שניהם הנתי ליבה כפולה ,רק בטכנולגיה אחרת (אם הבנתי נכון) . ישנו הבדל ביצועים משמעותי ? תודה למי שעוזר.
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
http://www.digitimes.com/news/a20090319PD210.html
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
האם הלוח הנה"ל מומלץ לOC? האם הוא יגביל אותי בהמהרה של מעבד 4 ליבות? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום אני בונה מדיה סנטר וחיפשתי לוח אם המבוסס על ציפסט 780 של AMD נתקלתי בלוח הזה- MA78GM-US2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2995 השונה מה780 הרגיל של GIGABYTE האם הוא מומלץ? כמו כן שאלה שניה--אני בגדול לא לסגור על מחשב המבוסס AMD -האם יש לכם המלצות/סייגים,אייך מעבדי AMD לאורך זמן האם הם שומרים על הביצועים שלהם- יש לי חבר שטוען שהם נחלשים לאחר תקופה קצרה??? משהו מכיר תודה רבה גל
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מרכיב כרגע מערכת מחשב שמיועדת לעבודה מדעית מסובכת.. חישובים כבדים מאוד התקציב הוא בסביבת ה35000 שקל . את רוב המפרט אני הרכבתי אבל אני קצת חלוד כרגע וצריך עזרה במספר נושאים: המחשב יכלול 64GB RAM ועדיף שכמה שיותר כח עיבוד מתמטי המחשב בנוסף לזאת יתעסק בכמות מטורפת לגמרי של גישה לזיכרון המהיר ולדיסק הקשיח (מיפויים כבדים בתלת מימד וכו') מה שאני צריך עזרה זה דבר ראשון לבחור באיזה גישה לקחת את המחשב - עדיף ללכת על מעבדי XEON או יותר אזרחיים? וחוץ מזה .. כנראה שלמחשב יהיו כמה וכמה מעבדים (כפי שאפשר להבין מהמחיר) .. איזה רכיבים כדאי להשיג? (לוח אם בעיקר וזכרונות) תודה על העזרה
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה אני בשבוע הבא נוסע להחליף עם מישהו כמה חלקים בעד כמה חלקים , ואני צריך תעזרה שלכם עם זה באמת שווה לי. אני מחליף מעבד E8400 E0 בעד Q6600 G0,לוח אם GA-P45-DS3 בעד GA-P965-DQ6,כרטיס מסך TWINTECH GF9600GT 512MB בעד HIS HD4850 1GB ICEQ 4 ו300 שקל מה דעתכם על ההחלפה עצמה ? והאם זה יצא מישתלם לשדרג ? כעיקרון אני כבר פחות משחק ויותר רואה סרטים וגם אני צריך מערכת חזקה יותר , חשבתי בכיוון של ה4 ליבות שאולי זה ישנה לי משהו והאם ביכלל זה משנה משהו ? כמובן אני עדין משחק במשחקים , אבל ברוב המשחקים האלו יש תמיכה ב4 ליבות וחשבתי שמעבד כזה ישנה תחויית משחק משמעותי האם אני צודק ? OC יהיה בטוח , כדי להגיע למהירות של הE8400. שידרוג קצת טיפשי לא ? מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-