עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. רציתי לדעת אם מלבד ההבדל הקטן בתדר הסטוק של שני המעבדים, האם יש עוד הבדלים בין שניהם. הייתי מאוד בכיוון של Q6600 ועכשיו מאחר והוא נעשה לא זמין בשבילי, רציתי לדעת אם Q6700 זו אותה סחורה בעצם?

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by tal_be,

שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך, ויש לי חוט שמתחבר אליו שמתפצל ל-2: SPDIF ו GND. בלוח אם יש לי SPDIF_O ו SPDIF_I. לאן אני מחבר את שני החוטים האלו? הלוח שלי הוא P35-S3L. תודה!

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by joniar,

אני מיתלבט בין BIOSTAR TP43 -A7 intel לבין ASUS P5KPL-CM ‏G31M-ES2L s775 ‏G31M-S2L אלו וכל אלו G31 וה-BIOSTAR הוא P43 עכשיו רק מה שמפריע זה... שחברה הזאת לא מוכרת... מישו יכול להציג איזה מיצג שיראה שאפשר לסמוך עליהם?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  5. אני ארגיש בהבדל במשחקים וכו' בין זכרונות 4GB 667MHZ ו800MHZ? במקרה שלי זה 4 סטיקים של 1GB של Sansung במהירות 667MHZ , לא יודע אם 4 סטיקים עדיפים על 2 סטיקים של 2 ג'יגה . שאר המפרט בחתימה .

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  6. Started by Asaf94,

שמעתי שהוא אוברקלוקר מעולה .. אבל הוא ישן לא ? ואיך הביצועים בבקשה חוות דעת

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  7. שלום, איזה לוח אם מומלץ למעבד Q9550, תכנון עתידי בעוד כחצי שנה/שנה ל CF עם OC. הבנתי שיש איזה לוח של DFI שמאוד מומלץ? או שכדאי לדבוק באיזה לוח אם של GIGABYTE? תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 953 צפיות
  8. החלפתי DUAL בQUAD - המחשב עובד לא רע סה"כ (לא פירמטיתי) אבל המאפיינים של המחשב מראים מעבד P3 XEON במהירות 2.67MHZ ובדיקה בTASK MANAGER מראה אפשרויות ל4 מעבדים (יש זיהוי לכל ה4) האם זה מפריע לי? איך מסדרים את זה? הבורד מעודכן ל יולי 2008 (הכי חדש) -המעבד תומך 1333 והבורד 1066 GA-965P-DS4 (גיגה בייט) תודה

• 11 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by shemiraz,

היי במפרט שלי לאיזה מעבד כדאי לי לשדרג? יש ב 800 ש"ח ככה גם את ה Q6700 וגם את ה Q8200 או שכדאי לקחת מעבד יותר טוב משני אלה? ולא אני לא רוצה את ה e8400... מדובר על שדרוג למעבד quad בלבד. ומה לגבי Q9400 ?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. קיצר אני משתגע ואני מתלבט בין המעבד E 8400 לבין ה Quad 8200 אני לא מבין איך כולם אומרים שהכפול יותר חזק ממנו כשאני רואה שבעצם טכנית מבפנים המרובע ליבה יותר חזק בחלק מהדברים...וחוץ מזה המחיר של שניהם זהה זה לא מובן לי..אם תוכלו לעזור לי אני ישמח ...

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  11. Started by ItayGurvitz,

שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך 8800GTS 640MB וברצוני להוסיף עוד כרטיס 8800GTS 640MB שיעבדו ביחד ב SLI. יש לי 2 PCI slots ו 3 PCI express x16 הלוח אם שלי תומך Crossfire, אך לפי מה ששעמתי, גם ב SLI. הבעיה היחידה היא הדרייברים. הלוח אם שלי קישור: http://xtreview.com/addcomment.php?id=479&view=Intel-D975XBX2-motherboard "Formally chipset i975X can supported not only CrossFire, but also SLI, and even Quad SLI. In two last cases the problem consists only in the limitations, of drivers. " אז יש אולי דרייברים פרוצים או משהו? מצאתי 8800GTS 640 ב 450 שקל בלבד (יש שנייה) ואני ממש ממש רציתי לקנות. אולי לא קשור לכאן... אבל מי שרוצה לוח אם Crossfire חזק... אולי יחליף איתי ללו…

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by Yotam1131,

היי אני רוצה לקנות מחשב למשחקים ואני לא יודע מה כדי AMD או INTEL ? גם מבחינת אמינות וגם מבחינת ביצועים במשחקים? אני מתלבט בין AMD Phenom || X4 290 או Intel Core 2 Quad Q8200 שניהם יעברו OC בחנות שאני יקנה .. אני רוצה ליהיות בטוח ליפני שאני קונה ... כי INTEL הרבה יותר נמכר מAMD אבל אני רואה בגראפים שהפאנום לוקח תQ8200

13. Started by זאק,

אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח.. מה יותר טוב למשחקים? core 2 e8400 או core 2 extreme x6800

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  14. שלום, התקנתי היום כונן קשיח ובזמן ההתקנה פתחתי צד אחד של המחשב ולאחר מכן צד שני, כשפתחתי את הצד השני, שמעתי שמשהו מתכתי נפל, ומסתבר שזה היה בטרייה של ביוס שפגעה בדלת, בקיצור, יש לי לוח אם Abit NF8, וכרגע יש בו בטרייה אחת, השאלה אם צריכות להיות שם שתיים?

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  15. http://www.theinquirer.net/inquirer/news/490/1051490/ati-880g-info-surfaces-linux-driver קראתי הרגע. הסיום של זה הצחיק אותי מאוד.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  16. אני רוצה לעשות עיבוד סרטי וידאו במחשב איזה מעבד כדאי לקחת ואיזה לוח אם?

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  17. שלום חברים, האם קיים מעבד לפי הפרסום : מעבד 4 ליבות Intel Core 2 Quad EQ6600 מערכת מחשב עם לוח אם מקורי Intel® Pearl Creek הטבה לרוכשים, שדרוג למעבד EQ6700 ב 99 ש"ח!! חיפשתי באתר של אינטל מידע על המעבד הזה אך ללא הצלחה. מוכר לכם ?

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by Radeon38,

שלום אני מחפש לוח אם מבוסס AMD (מעבד ) אבל מכיוון שיש לי חומרה בכרטיסים אני צריך אותו לפי המפרט הבא SLI - סלוט אחד X16 וסלוט אחד X8 - כרטיס מסך ובקר רייד 3 PCI כרטיס קול 1212M לוכד וידאו PCI סלוט אחד PCX הקטן לכרטיס רשת אלחוטי של אביט (מה שחולק מתנה לפני שנה בהגרלה) האם יש היום לוחות עכשווים עם כל הסלוטים האלה. עברתי באתרי היצרנים.כבר אין היום SLI כל כך.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  19. החומרה הנוכחית שלי היא מעבד 2.4mhz C2D E6600 זכרונות 2 OCZ 1GB 1066MHZ X קשיח IDE WD 160GB קשיח WD SATA 320GB כ.מסך powercolor hd4870 1gb לוח אם נוכחי msi p35 neo (מעפן לא מצליח לעשות אוברקלוק למעבד מעל 2.7) ספק כוח של HEC 500W כפי שציינתי בכותרת אני משחק הרבה ואני רוצה לעשות גם אוברקלוק למעבד לפחות להגיע 3.0 צ'יפסט אני מעדיף של אינטל משהו כמו P45 או X48 קראתי באתר המלצה על Gigabyte EP45-DQ6 לא יודע אם ללכת עליו בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  20. ASUS P5QL PRO ו Asus P5QL SE אשמח לתשובה מהירה תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  21. אם אני יוריד קיט אחד של 2GB וישים במקומו 4GB ככה שיהיה לי סך הכל 6GB אני ירגיש הבדל בביצועים?(ב64BIT כמבון) והאם אני ירגיש הבדל בין הזיכרונות הנוככים\או ה6 של הDDR2 לבין הטריפל צ'אננל של 6GB DDR3 1333MHz?

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by Drek Boy,

שלום אני קונה את המערכת הבאה e8400 gigabyte ep43 zotac gtx260 אני אקנה 2 סטיקים של 2 ג'יגה... השאלה היא האם של DDR2 800 או DDR2 1066? שמעתי איפהשהו שיותר מ800 לא ישרת אותי אלמכן אני יעשה OC... בשלב זה אני לא מתכנן OC לזכרונות או מעבד... אז מה כדאי לי? האם כדאי לי לקנות את 1066 כדי להשאיר מקום לעשות OC בעתיד כשאני אצתרך?

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  23. שלום, בשיחה שהיתה לי עם מוכר של חנות מחשבים נאמר לי שהקירור שאינטל מספקת למעבדים שלה הוא עלוב וקיים רק כדי לצאת ידי חובה. עד כמה נכון הדבר? דבר שני, נאמר לי שאחוז החזרי הלוחות של אינטל נמצא בשיעור אדיר לעומת אחוז החזרי הלוחות של גיגבייט לדוגמה. ההסבר שניתן היה שאינטל מייצרת לוחות ברמה נמוכה מבחינת הלחמות, רכיבים וכו'... עד כמה דבר זה נכון גם הוא? לא הגיוני שפאקינג *אינטל* לא יודעים להכין לוחות ומאווררים!! בבקשה אל תתיחסו לחוסר הפיצ'רים ונעילות הקלוקים של אינטל, רק לגבי האיכות/היציבות/אורכות חיים/ אמינות וכו'..

• 12 תגובות
    • 804 צפיות
  24. הלוח אם במחשב השני שלי ,שהוא בן כמה שנים טובות ומשמש אותי להורדות, הלך לעולמו. מצאתי לוח מתאים יד שנייה בחמישים שקל. הבעייה שבמקרה הבחנתי שחסר פין אחד בשורה הקיצונית ביותר. אני מעריך שהוא באיזה שהוא צורה נישאר תקוע בתושבת של הלוח האם המקולקל. האם להערכתם המעבד הנ"ל נחשב ז"ל? האם באמת כל הפינים נמצאים בשימוש? הערה: מדובר במעבד NORTHWOOD פנטים 4 2.4 GHZ סלוט 478

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Vlad_303,

מה ההבדלים העיקריים?(גם כספיים והאם זה שווה את זה), האם משתלם לרכוש או שבקרוב ייצא "מאופגרד"?

• 9 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים