מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד AXP 1800+ 0.18 עם לוח ASUS A7v8x-x שאני עובד ב 133 באס אחרי כמה דקות עבודה בוינדוס או מפעיל בדיקה של CPU ב SANDRA המחשב עושה RESTART שאני עובד ב 100 באס זה לא קורה אז חשבתי שזה הזיכרון אז הפעלתי עליו MEMTEST86 למשך שעתיים והכל רץ חלק בלי שום שגיעה חשבתי שזה המעבד אבל לקחתי אותו ללוח ECS K7S5A שיש לי והוא עבד מצויין שם. אז אני לא מבין מה הבעיה.
-
- 10 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי כבר תמעבד בערך כ- 3 חודשים. וכל קובץ אפשרי של וידאו לא משנה גם הגודל. יש גמגום של סאונד כזה שנתקע עם גמגום כזה לשנייה וזה מפריע בצפייה. מה שבטוח זאת לא בעיית תוכנה. ניסיתי בכל תוכנה אפשרית, עם עומס על המחשב וגם בלי. פשוט זה מגמגם בסאונד! (ככל שהקובץ גדול יותר יותר גמגומים בסאונד) האם הבעיה עם המעבד?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום היתי בחנות מחשבים ושאלתי על מעבדי AMD המוכר אמר לי שיש אנשים שהתלוננו בפניו כי יש תוכנות מסוימות (גרפיות וחישביות) שלא עובדות על מעבדי AMD 1. האם שמעתם על בעיה כזו? 2. ובאיזה תוכנות מדובר ? בתודה מראש קובי
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן לוח: GA-MA78GM-S2H מעבד Athlon 64 X2 5600 קירור scythe Shuriken המעבד מגיע להתחממות במהירות (במאמץ) ונכבה ב 100 מעלות. אני נוגע בהיטסינק והוא לא מתחמם באופן משמעותי. המשחה הטרמית חדשה - שמתי כמות המתאימה , הקירור יושב טוב , ניסיתי גם קירור סטוק והתוצאות היו גרועות יותר 1. האם הגיוני שנדפק החיישן טמפרטורה? 2. מה עוד יכול לגרום להתחממות כזאת? 3. מה אתם ממליצים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בבקשה תענו בהמוניכם! אני פונה לכל מי שיש מעבד את'לון XP!!!
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב החדש שלי יש לי XASER 3 וולקנו 11 ו AMD 2800 עכשיו כדי לבדוק את הבעיה הוצאתי את ההיט סניק ואפילו את המעבד כדי לבדוק איפה הבעיה לא מצאתי כלום חוץ מזה שיש רק מעט משחה טרמית נסית להחליף את הסניק בסניק המקורי של AMD מה שלא עזר במיוחד מה שמעצבן שמרוב חום המחשב נתקע במאמץ יש עוד דברים לבדוק? יש מצב שהמעבד פגום? דרך אגב לא בוצע OC בתודה מראש אסף
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב, עלה הרבה מאוד כסף, נקנה באפריל השנה ועדיין באחריות. נקנה מרשת מוכרת בארץ (לא KSP). אזכיר את שמה במידה וזה יהיה רלוונטי. מפרט : 13900K | gigabyte Auros master זכרון : VENGEANCE® RGB 48GB (2x24GB) DDR5 DRAM 7000MT/s CL40 Memory Kit — Black כרטיס מסך 4090 ספק כוח חברת Corsair דגם HX1200 HX Series Platinum 1200W Active PFC כולל מאוורר 135MM בכל אופן, סימפטומים - מחשב קורס במאמץ - מסכים כחולים או נכבה. לטענת הטכנאי: מחשב רץ חלק עם XMP מושבת, קורס עם XMP פועל. הוחלף מעבד ולטענת החנות - נוסו עשרות קיטים עם אותה תוצאה (השיחות מוקלטות). (קניתי מכספי גם קיט זכרון של…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
יש ליAXP 1800 והוא מתחמם בצורה אדירה הוא מגיע ל 60 מעלות והלוח מגיע ל41 מעלות יש לי דרגון אורב ומארז אנרמקס עם ספק אנרמקס ,הצד שלו גם פתוח כל המאווררים עובדים ואין שום שינוי המעבד מרוח הארטיק סילבר 2 מה לעשות?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם המעבד E6550 ולוח אם Gigabyte GA-P35-DS3. הורדתי את התוכנה Everest והיא מראה במנוחה את הטמפ' האלו: http://img91.imageshack.us/img91/6596/everesttemptr6.jpg ובמאמץ המעבד והלוח אם הגיעו ל- 80 - 90 מעלות. היה נדמה לי שאלו לא טמפ' נורמאליות, אז הורדתי את התוכנה PC Wizard ושם היא מראה לי במנוחה את הטמפ' האלו: http://img91.imageshack.us/img91/3489/pcwizardtempva4.jpg מסתבר שפה התמונה יותר גרועה והטמפ' גבוהות ב 10 - 20 מעלות מבתוכנה הקודמת... זה הגיוני? אני יודע שכרטיס המסך מסוגל לעבוד בטמפ' כאלו (יש לי 8800 GT), אבל המעבד והלוח אם? השאלה שלי היא האם הטמפ' הנ"ל הן נורמאליות, ואם לא, מה יכול לגרום לבעיה הזאת? אמרו לי לעדכן את הBIOS כי יכול לה…
-
- 16 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי בעיה מעצבנת ונגמרו לי הרעיונות: הבורד: gigabyte 7vrxp rev1.1 /bios f12 הבעיה: לאחר התעוררות ממצב חיסכון בחשמל S3 (STR) ביצועיי הגרפיקה פשוט צונחים - ממש עלובים, אם זה ב2D , אם זה ב 3D (זה היה עם הGF2 , זה עדיין גם עם ה 9500P) והטמפרטורות של המעבד והלוח לא קריאות (0) אחרי ריסטרט הכל חוזר להיות בסדר. ניסיתי גרסאות ביוס שונות ומשונות, התקנה מחדש של XP ,עדכונים אפשריים (מיקרוסופט, וג'יגהבייט =enable s3 for usb) ראוי לציין יש לי עוד כרטיס רשת, SCSI , ו DXR3... חוץ מלנסות להוציא את כל הכרטיסים האלה יש לכם עוד רעיונות.. זה משגע אותי,אני רוצה לעשות suspend-to-ram* כשהמחשב לא עושה כלום (אל תגידו לי להשאיר דלוק\כבוי או לעבור למצב S1...) *str=שהכל כבוי, כו…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי, אפשר לראות את מפרט המחשב שלי בפרופיל, חלק הרלוונטי לנושא (לדעתי) הוא לוח האם והמעבד שלי: GIGABYTE GA-965P-DS4 INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB מאז שקניתי את המחשב יש לי בעיות מתח ביציאות הUSB, מחוברים ליציאות (דרך מפצלים) כ 15 התקנים שונים אבל כל המפצלים שלי מחוברים במתח נפרד כך שאני לא בטוח למה יש לי בעיות בכלל. אני חושד שזה הלוח אם. אם כבר אני צריך להחליף אותו חשבתי לשדרג גם את המעבד, ניראה לי שכל שאר החלקים שלי יתאימו ללוח אם ומעבד חדש. אשמח לקבל דעה לגבי בעיות החשמל (מתבטא בעיקר בכך שלפעמים התקנים שונים לא מזוהים) והצעות ללוח אם ומעבד חדש בעד 3000 ש"ח (שנייהם ביחד). תודה, עמרי
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הלו, קניתי לא מזמן מחשב, והתקנתי את Intel Desktop Utilities כדי לנטר אותו קצת. קופצות לי הודעות של בעיית מתח ל-cpu, כתוב שהוא אמור לקבל בסביבות ה-2.05v ותכלס המתח שהוא מקבל הוא בסביבות ה-1.2v. השאלה היא האם מדובר במצב שבו אני חייב להחליף את הספק שלי (HEC 450W), או שיש פתרון אחר ופחות יקר... רעיונות מישהו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים - מעבד E6600 זכרונות Gskill 2GB PC6400 800MHz 4CL PK חשבתי ללכת על ה DS4, נראה לוח ממש נחמד ועם אפשרויות OC טובות.. אבל OMRIJ נתן לינק מ-XS שאומרים שיש בעיות עם GSKILL + DS4. אז אני לא ממש יודע מה לעשות - האם באמת יש בעיות? אילו בעיות? אם באמת יש בעיות רציניות, לאיזה לוח להחליף? - עד 1200 שקל. תודה.
-
- 11 תגובות
- 961 צפיות
-
-
עוד מישהו נתקל בבעיות מוזרות עם הלוח הזה והתוכנה של MSI? כבר לוח שני שפשוט מראה נתוני טמפ' שגויים. המעבד הוא A64 3200 Winchester תודה
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני לא מבין נראה לי שיש בעיה עם המחשב שלי, PC ALERT מראה שהמתח של ה 3.3V יורד ל 2.76 אני לא מבין למה ? המקלדת USB שלי מאבדת קשר למחשב כשזה קורה... מה הבעיה הספק יכול לגרום לבעיה הזאת ? יש לי ANTEC 400W
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אחרי שקראתי במדריך מה לעשות כגי שהוא יציג עשיתי ככה. הדלקתי את התאורה בו בחרתי באול טמפרטור ועשיתי אינבל על כולם חוץ מעל המעבד (שיראה רק את הטמפ של המעבד) אני עושה ריסט והוא מראה לי שעון בכלל ... מה עושים ומה אני צריך להגדיר שאני רוצה ליראות רק את המעבד בכל מקרה שאני לא עושה אינבל הוא מראה לי OPT 1-2-3- (פה הוא רושם N/A יענו אין כלום) ואז 4 פאוור NB SB MB איפה בכלל המעבד ?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
למישהו יש את הלוח הזה?? ואם כן עם איזה ספק הוא הפעיל אותו??
-
- 8 תגובות
- 584 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה לוח גיגה-בייט GA-8INXP, ונתקלתי בכמה בעיות לי כמה בעיות, כרטיס הקול לא מוציא קול, למרות שהדרריברים מותקנים, אין התנגשויות חומרה, כשמריץ קובץ MP3 בWMP הVISUALIZATIONS עובד 100%, וידיתי שב BIOS הכרטיס ENABLED, למטרת בדיקה התקנתי כרטיס קול PCI והכל עבד חלק (כולל הקול), אין לי מושג מה אני מפספס. בעיה אחרת היא עם הUSB, יש לי מסך עם HUB שמחוברים לו כל התקני הUSB, לרוב כשאני נכנס ל WINDOWS, אני צריך למחוק את הגדרת ה GENERIC HUB ולהתקינה מחדש על מנת שיפעל כראוי. ולגבי הזכרון, יש לי זכרון 512MB (256X2, DDR 333, והלוח מזהה אותם כ 266 ב DUAL CHUANNEL.
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
התקנתי זיכרונות חדשים של G.SKILL 512X2. המחשב כרגע נמצא ב-OC ל-AXP3200. המחשב מזהה את הזיכרונות ואת התזמונים (2-3-3-6), אבל הווינדוס לא עולה. החזרתי את המעבד למצבו הקודם, הוא מזהה את הזיכרון במהירות 333MHZ ועובד כמו שצריך. למה זה קורה? ניסיתי להוריד את התזמונים של הזיכרון ל-2-2-2-5 ואז הוא בכלל אומר שהמעבד לא מתפקד. מה לעזאזל קרה למחשב שלי ואיך אני יכול לתקן את זה? מפרט: AXP2500@3200 (בעבר) G.SKILL 1024 400MHZ לוח אם ABIT NF7
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם למשהו יש את הבעיה? יש לי לוח אם של אינטל עם ציפ של פ35 וזכרונות של OCZ 800 HZ. והמערכת אינה יציבה נתקעת ויש ריסטרטים. (הורדתי ל667 HZ וזה יציב) עכשיו הבנתי שיש כזו בעיה לכל היצרניות של לוחות אם עם ציפ פ35. (למרות שנרשם שהינם תומכים גם ב800) חוץ מגיגהביט! האם למישהו יש מערכת כזו והאם זה נכון? עכשיו יש לי אפשרות להחליף לגיגהביט או ללוח מתוצרת NVIDIA? מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של גיגהבייט GAP35CDS3 וזיכרון F2-6400CL4D-2GBHK החלפתי 2 סטים של זכרונות ועדיין יש לי בעיה. לעומת זה זכרונות של קינגסטון עבדו לי ללא שום בעיה. מישהו יודע על בעיית תאימות בין לוח האם לזכרון הזה,והאם יש דרך לפתור את זה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי לוח אם EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin וזכרון Gingmax DDR 400 512 MB על הקופסה של הזכרון כתוב Color odule SSE 300 Mwmoey Module והיא בצבע סגול כזה עם פסים צבעוניים... (אם זה עוזר) וכשאני מחבר את הכרטיס ללוח אם אז אחרי כמה זמן המחשב נתקע... כרגע אני משתמש בזכרון אחר של 256 מגה (של חברה אחרת) והמחשב פועל טוב... האם ידוע על בעיות תאימות בין החלקים הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב החדש (חצי שנה) שלי הוזמן עם קיט VALUE SELECT 2GB 800MHZ של CORSAIR. לפני כמה ימים כנראה שנדפק אחד הסטיקים, אז לקחתי לחנות, הריצו MEMTEST וראו שבאמת הזכרונות דפוקים. עכשיו אמרו לי שהם שמים זכרונות TRANSCEND באותה מהירות במקום ה CORSAIR, כי היו להם הרבה בעיות תאימות עם הדגם הזה. מישהו שמע/קרא על בעיות הזכרונות האלה ? נראה לי מאוד מוזר שלחברה רצינית כמו CORSAIR יש בעיות תאימות עם זכרונות, אבל באמת בבדיקה מהירה בזאפ לא ניתן למצוא כאלה יותר. ד.א - על זכרונות אחרים, לא TRANCEND אמרו לי שאני אצטרך להוסיף תשלום (מן הסתם, כי הזכרונות של TRANCEND הם הכי זולים שיש) עד מחר אני צריך להחזיר להם תשובה האם להשאיר את ה TRANCEND או להזמין CORSAIR חדשים. בבקשה עזרו לי להחל…
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש מעבד אינטל QUAD6600 לוח של גיגה בייט MCP73PV עם צ'יפסט אנפורס 630I וזכרון 1024 MB של OCZ XTC PLATINUM OCZ2P8001G - לפי האתר של OCZ הזכרונים אמורים לעבוד בתזמונים של 5-5-5-15 ב400 MHZ ולפי אברסט הם אמורים לעבוד ככה-@ 400 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 23-42-4-6-5-5 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP) אך הלוח גורם להם לעבוד ככה: מידע מאברסט North Bridge Properties North Bridge nVIDIA nForce 7100-630i (MCP73PV) Revision A2 Package Type PBGA Package Size 3.1 cm x 3.1 cm Memory Timings CAS Latency (CL) 5T RAS To CAS Delay (tRCD) 4T RAS Precharge (tRP) 4T RAS Active Time (tRAS) 14T Row Cycle Time (tRC) 23T Row Refresh Cycle Time (tRFC) 41T Command Rate (CR) 2T…
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אהלן בעייה ששמתי לב אליה יש לי את הדגם הבא של הזכרונות: 6400cl4 1gbhk מה שמוזר שבcpuz התזמונים הם 5-5-5-15- במתח 1.8 למרות שזה זכורונות של cl4 יש לי מצב בspd של epp שבו התזמונים שרשומים הם במתח של 2.1 4-4-3-5 אבל מן הסתם הוא לא מופעל. שתי שאלות: אם הזכרונות הם של cl4 למה בspd במצב רגיל הם פועלים על 5-5-5-15? האם כדאי להפעיל את הepp הזה (זה נחשב כמו overclock, לא??) ואיך (בביוס יש לי אופציה להוריד את הקריאה מהspd ולהגדיר ערכים ידנית- זאת הדרך?? ומה בנוגע למתח- הוא ישתנה לבד??) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-