מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אני מדבר על הזיכרונות 4GB כי זולים בskypc של G.Skill וMushkin. מבחינת ביצועים אני יודע שאין הבדל :-\ אבל מבחינת הצלעות קרור הדיי מרשימות אצל ה G.Skill יש טעם בהבדל המחיר לקחת אותם על פני הMushkin, עד כמה הקרור הזה חשוב ומה כבר זה ייתן? ואלה הזכרונות זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤262 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤214 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, המליצו לי על המפרט הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1602 כל הרכיבים נראים בסדר . רק לגבי הלוח אם אין לי מושג. מישהו יכול לתת חוות דעת לגביו? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לשדרג מחשב למעבד מרובע ליבה. מטרות המחשב בעיקר אופיס אך גם משחקים. לשם כך חשבתי על מעבד מרובע ליבה. רציתי לדעת איזה קונפיגורציה של מעבד + לוח אם רציני + זכרון בתקציב 1500 ש"ח, והאם יש משמעות עבורי בהשוואה בין משפחות Q6XXX Q8XXX Q9XXX או שלפי הצרכים שלי מדובר בזריקת כסף. לגבי לוח האם, אני רוצה לוח אם עם כרטיס מסך OnBord שיהיה סביר כיוון שאני לא מתכוון להשקיע כרגע בכרטיס מסך רציני. כמו כן, (ולמרות שזה לא הפורום) האם כדאי להשקיע גם במארז + ספק חדשים בשביל הקונפיגורציה החדשה (יש לי מארז די מיושן, ולמרות שנראה לי שהספק יכול לסחוב, אולי כל הסיפור לא יתאים) ואם כן אולי על רגל אחת להמליץ על מארז סביר לסיפור (אם זה בעיה מבחינת חוקי הפורום אני אעלה את השאלה גם בפו…
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
המחשב (לא שלי, של חבר) פנטיום 4, מיועד בעיקר לאינטרנט ומשחקי פלאש. בפעם האחרונה שהייתי אצל חבר שלי ראיתי שלמחשב יש 500 מגה זיכרון, דבר שלדעתי מגביל מאד את המחשב. כרגע יש שני סטיקים של 256 לדעתי. צירפתי תמונות מאוורסט. אני רוצה לעזור לו לקנות זיכרון חדש אבל אני לא רוצה לעשות טעויות. איזה זיכרון/זכרונות יהיו הכי מתאימים ויתנו תמורה לכסף? תודה ושבוע טוב! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך לוח למפרט הנ"ל: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX - זמין במלאי ₪372 מסך: SAMSUNG LCD 22" 2243BW 5ms DVI WIDE ₪901 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce 9800GT 512MB GDDR3 - RETAIL ₪613 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ₪296 זיכרון: ADATA GANIMG 2048MB (2048MBX1) DDR2 800 CL5 ₪121 מארז: ANTEC NSK6500 w/o PSU ₪247 ספק כוח: ENERMAX TOMAHAWK 405W : ETK405 ₪254 אני צריך את הלוח הכי זול(בסביבות ה300) שאפשר למערכת הזאת בהתחשב בתנאים הבאים: -שלא יפגע בביצועי המערכת (כרטיס מסך מובנה לא פוגע בביצועים?) -לפחות 3 כניסות SATA -לא צריך OC -תמיכה עד 4 גיגה -שדרוג עתידי אפשרי, הוספת קשיח\ החלפת כרטיס מסך למרות שהסיכוי ממש קטן…
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מתלבט אם לשדרג לצורך משחקים לוח אם, מעבד וזיכרון. יש לי כרגע לוח אם ASUS M2N32-SLI PREMIUM VISTA EDITION מעבד AMD 6000+ X2 זיכרון OCZ DDR2 800MHZ 2GB CL 4-4-3-15 מה אתם אומרים? כי אני הולך לשדרג את הכרטיס המסך אז חשבתי האם כדאי לשדרג כבר הכל תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אטוטו מגיע חופש פסח ויהיה לי זמן להתעסק במחשב החדש ;D אבל אני עדיין לא סגור על לוח שיהיה חזק ב-OC :s05: הייתי כמעט בטוח שאני ילך על P5Q PRO של אסוס אבל אחרי שנברתי בפורום עוד קצת הבנתי שייש גם לוח מצויין ל-DFI (שהמחיר שלו קפץ פתאום ) ושגם לג'יגבייט יש מה להציע..., אשמח אם תאירו את עיניי שאר המפרט: e8400 OCZ Reaper HPC Edition 1066 קירור מים Enemarx MUDU82+ 425w תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חוזר על חומר טכנאות P.C, ונתקלתי בנושא 'מבנה הזיכרון הלוגי'. אני אשמח אם תקשרו אותי לחומר בנושא, או לחלופין, תפרטו לי מה הוא (עשיתי חיפוש בגוגל, ולא מצאתי דבר). כמו כן, ישנה תכנה שבוחנת אותי למבחן הסמכה A+? אשמח אם תכוונו אותי. המון תודה. רונן.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
מעבד 630 לעומת מעבד E8400 מה הבדלי הביצועים במשחקים (אותו תדר 3GHZ).
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב עם לוח האם מדגם MS-6788 http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=848P_Neo-LS השאלה שלי היא האם הזכרון הבא יוכל לעבוד עליו ואם לא בצורה אופטימלית אז איך? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PD1FBD5957 תודה רבה לעוזרים, חן
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם : מה יותר משתלם לשים על לוח אם של מעבדי I7 זיכרון dual 4GB או זיכרון Triple 3gb ? כלומר האם שווה להרכיב 2x2GB Corsair XMS3 DHX או 3x1GB OCZ Platinum XTC Triple Channel למי יהיו ביצועים יותר גבוהים ? דרך אגב לוח האם הוא EX58-UD3R של גיגביט והזיכרונות הם 1333 שני הדגמים . תודה מראש לכל העוזרים .
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי אני מתכנן בקרוב לדשרג את המחשב שלי לe8400 ורציתי לדעת אם יש משהו מיוחד שאני אצטרך לעשות בשדרוג? יש לי לוח אם עם ערכת שבבים P35 של ג'יגהבייט. תודה.
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מדובר במחשב בתצורת CF חשבתי על לוח P6T אבל בסוף הזמנתי אחרי שכנוע והסברים לוח אינטל BLKD X58 Smackover Extream מישהוא שמע עליו, יש עליו בכלל איזשהוא ביקורת? ההפרש בלוחות הוא 350 לטובת האינטל, האינטל תומך 2WAY CF האסוס 3WAY. מה דעתכם, תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שלום אני חדש כאן בפורום, עד עכשיו הייתי בFXP אבל זה נראה כאילו 90% מהם ספאמרים שלא מבינים כלום אז באתי לכאן רציתי לדעת, האם המעבדים פנום 2 710/810 עדיפים על פני ה E8400? כי ככה אומרים ב FXP..
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ואמרו לי שאני צריך לבחור בין 2 ליבות ל4 ליבות בשתי ליבות הציעו לי את המעבד של אינטל הזה: INTEL CORE 2 DUO E8400 3GHZ 6MB 1333MHZ BOX http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6029 אמרו לי שהוא יספיק לצרכים שלי (אני צריך את המחשב בשביל משחקים כמו GTA החדש ושיוכל להפעיל ברקע אימיול, שירים, וכו') אבל אני נוטה לארבע ליבות, השאלה שלי היא מה ההבדל העיקרי בניהם ואם שווה לי להשקיע 250 ש"ח יותר בשביל ההבדל הזה כמובן שאני רוצה שהמחשב ישרוד אצלי כמה שיותר שנים בארבע ליבות הציעו לי את המעבד הזה: AMD Phenom II X4 920 Box http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=AMD1281&Cat2Cat1ID=60&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE תודה רבה יום טוב!
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי סטיק של ג'יגה ע"מ לשדרג את הזיכרון הכולל ל 2GB. הסטיק הוא של GEIL PC2-5300 667 3-4-4-8, סטיק של 1GB מתוך קיט של דואל צ'אנל. רציתי לדעת אם יכולות להיות בעיות בשילוב עם הזיכרון שכבר קיים, במיוחד שילוב של סטיק יחיד ש"מיועד" לדואל צ'אנל. הזיכרון הקודם הוא קיט DC של OCZ: 2x512 PC2-5400 Gold GX XTC (4-4-4-12 מעבד ולוח: AMD X2 4200+ ASUS M2A-VM HDMI כבר הרכבתי אותו והכל ואפילו הרצתי memtest ללא בעיות, רק רציתי לדעת אם יכולות להיווצר בעיות אחרות (תזמונים, מתח). תודה
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
ערב טוב מקריאה ברשת הבנתי ששני הלוחות די זהים ..בשניהם כרטיס מסך מובנה..עםפיצ'רים דומים פחות או יותר ומחירים דומים.. מי לדעתכם לוח יותר איכותי מבחינת יחס עלות\תועלת והאם אחד מהם עדיף ל-OC קטן ? (למרות שיש כרטיס מסך מובנה שמגביל) . האם גם יש למישהו ניסיון אישי איתם בהמהרה ?
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי לוח אם 945G של ASUS כשאני התקנתי את הדריבר של הלוח יש כמה אפשרויות הראשונה זה להתקין את הצ'יפ השני זה להתקין כרטיס קול מובנה והשלישי שרק הוא עשה לי בעיות בהתקנה זה הכרטיס רשת אחרי שההתקנה הגיעה עד הסוף במקום שיהיה כתוב FINISH מופיעה הודעה של התקנת חומרה."התוכנה שאתה מתקין עבור חומרה זו: Attansic L1 Gigbit Ethernet 10/100/1000Base-T Adpter לא עברה בדיקות של Windows Logo לאימות התאימות שלה לXP המשך התקנת התוכנה עשוי לפגוע בפעולה התקינה של המערכת או ביציבותה . MICROSOFT ממליצה בחום לעצור כעת את ההתקנה ולפנות אל ספק החומרה לקבלת תוכנה שעברה את הבדיקות של WINDOWS LOGO מה עלי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום! יש לי התלבטות בין שני זכרונות ובין שני לוחות אם: לוחות אם: gigabyte gap35ps3 או gigabyte ep43ds3l וזכירונות: בעיקרון אותו דבר יש רציתי לדעתם אם יש הבדל רמות בין החברות ocz ל kingston אל תגידו לי יש משהו יותר משתלם רק מה יותר טוב מבין שניהם.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום, בעבר כבר שאלתי לגבי לוח אם שלא נדלק -מסתבר שככל הנראה הלוח היה תקול אבל אמרו לי שיכול להיות שהבעעיה הייתה גם חוסר התאמה של המעבד. האם יש מצב שמעבד intel Core 2 Duo E8400 לא יכול לעבוד עם Intel Chipset 945G (למרות שמבחינת ה-Socket LGA 775 הוא מתאים ותומך ב-Dual Core) ואם הוא כן אמור לעבוד מה עוד יכולה להיות הבעייה שלוח אם עם ה-chipset הנ"ל לא יעבוד כשמחובר אליו ה-E8400? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שאלה קצת מטומטמת, אני קונה מחשב חדש עם 4GB ראם, ואחרי חודש בערך אני אוכל לשדרג אותו עד קצת, בגלל שכרטיס מסך לא יהיה רלוונטי, חשבתי להוסיף עוד 4GB למחשב, השאלה היא עד כמה זה יהיה אפקטיבי, או שזה אפילו יהיה בזבוז כסף... המחשב למשחקים כבדים. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קניתי זכרון 2 גיגה DDR2 800MHZ CEON המוכר המליצ עליו ולא על KINGSTON האם עבד עליי או שיש אמת אשמח לתגובה מהירה לפני ההספקה תודה מראש ירון
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
מה ההבדל המעשי בינהם? אפל משתמשת במעבדי Xeon לסדרת ה-Mac Pro שלהם. האם יש הגיון מאחורי השימוש שלהם ב-W3520 ולא ב-Core i7 920? השוואה בין המעבדים, במערכת ההשוואה באתר של אינטל, מראה בדיוק אותם פרמטרים. האם מדובר באותו מעבד רק עם שם ויעוד שונים?
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
השאלה כתובה בכותרת והשימושים הם פוטושופ cs3 אינטרנט וקצת משחקים והאם כדי להוסיף עוד 100 שקל למשולש ליבות היקצר מה יותר טוב זהhttp://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1463&CatCode=1 אוhttp://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3063&CatCode=3 אני לא מעונין לבצע oc התכנאי של חבר שלי אמר שלא כדאי amd לא הבנתי למה אבל יש בכלל ביסוס לטענה הזו
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבקש את דעתכם על מעבד INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX מבחינת תמורה לכסף, OC, חשיבה לעתיד. והמלצה ללוח אם תואם וטוב עם אפשרות לOC.
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-