עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום רב. אני מעוניין לדעת פרטים המודל שצויין: Intel D955X bk. מהו מחירו בארץ, האם הוא לוח ברמה גבוהה, מהם המאפיינים העיקרים שלו וכו' וכו'. כל דבר יעזור. בתודה !

• 9 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by (G),

חבר שלי קנה מחשב לפני שלושה חודשים ועקב החלפת קירור נפל לו חלק בלוח, מן קאבל כזה. האם האחריות מכסה את זה? תודה

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  3. http://www.idsoftware.com/ נראה לי ה PATCH הראשון שנועד לנצל ריבוי נימים במשחקים ? id Software and Raven have worked with Intel to dramatically improve QUAKE 4 performance on systems with HT Technology, multiple processors, or dual core processors. Players who have a system with one of these configurations will notice performance gains in QUAKE 4 of anywhere from 25% - 87% depending on processor type. נחמד שה PATCH הזה אמור להביא תוספת של 25% למעבדי INTEL רגילים שתומכים ב HT.

• 9 תגובות
    • 552 צפיות
  4. Started by 888,

מזה Sound Storm ? זה משהו שקשור לN4 לא?

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by BlackLight,

מאז ומתמיד קניתי מחשבים עם מעבדי אינטל. לאחרונה לאחר מחקר וייעוץ מאנשים שונים לחלוטין שיעזרו לי לבנות מפרט, כולם או רובם במפתיע אמרו לי לקנות את המעבד הבא AMD Athlon II x4 630 AM3 Box יכול להיות שיש לזה קשר לתקציב שלי [3200~ ש"ח] ויכול להיות שלא. אין לי מושג איך הביצועים של מעבדי AMD מאחר ואף פעם לא השתמשתי באחד. המעבר קצת "מפחיד" אותי, ואני לא סגור על עצמי. מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא.... האם יש סיבה לחשוש? איך מעבדי AMD בניגוד לאינטל? איך המעבד הנ"ל שהמליצו לי עליו? או שעדיף להישאר עם אינטל? תודה רבה לעוזרים, קצת דחוף כי זה קשור למחשב שאני הולך לקנות עוד בימים הקרובים. הנה לינק לדיון עם המפרט שאני כנראה אקנה בקרוב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463…

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  6. Started by גד :),

מי מהשניים נותן ביצועים עדיפים במשחקים (בכוונה לא ציינתי איזה כרטיס מסך אני מתכוון לשים) EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E EG43M-S2H s775 1333Mhz, Intel G43, DDRII 800, PCI-E,VGA,HDMI נחמד שיש גם כרטיס מסך מובנה למקרה חירום...אבל ביצועים עדיפים. (אין הבדל במחיר)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by honda71,

כאמור מפרט המחשב הסופי. מארז בעל 2 מאווררים אחד גדול מאד והוא נמצא בדופן המארז והשני קטן יחסית אליו מותקן מעל לוח האם . {EZ COOL} ספק כח 500 וואט REAL של טרמנטק {יקר מאד} לוח P35 של גיגה בייט מעבד Q6700 כרטיס מסך NX 8600 GT של MSI זיכרון 4 גיגה של קיגסטון הר דיסק 500 גיגה 32 MB צורב DVD x 20 פשוט טיל המחשב הזה לא ייאמן אני עובדת עם תוכנות עריכה יחד גולשת באינטרנט מתקשרת בICQ ואפילו שיחקתי במשחק תוך כדי עבודה והמחשב פשוט מדהים אני מאד מאד מרוצה. יש לי הרושם מבלי לפגוע באף אחד מכם שכל העיניין שאתם מגלים במחשב הוא: תחרות למי יש מחשב הכי מהיר וזאת מבלי שיהיה צורך כל שהוא לכך. ונניח ולאחד יש מעבד Q9XXX עם כרטיס מסך המהיר והטוב בעולם מה בדיוק הוא מתכוון לעשות עם זה חוץ מאשר …

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by prospect16,

רציתי לשאול שאלה פשוטה כי לא כל כך הבנתי מה ההבדלים. בכמה חזק מעבד i7 6700k 4.o oc לעומת i5 750 4.0 oc , בכל הנוגע לגיימינג בעיקר , וגם למהירות מחשב וכו. תודה רבה .

9. Started by Ashand,

שלום רציתי לדעת במה כרוך החלפת CPU במחשב ישן? האם צריך להתקין WINDOW מחדש? הגדרות וכו?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם! לא ממש ידעתי אם לפרסם פה או בפורום המיועד לכרטיסי מסך אז אם אני לא במקום אני מצטער חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי ונתקלתי בדגם החדש הבא gigabyte - HD 5450 1GB DDR3 DX11 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3334 עכשיו אני לא מומחה לענייני חומרה אבל אני לא בטוח אם הוא יצליח להשתלב עם הלוח שלי ASUS - P4PE http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=rOpWR3ucE6Ex4xCs מה שמטריד אותי בכרטיס הוא שהוא עם DDR3 ושהוא מיועד לחיבור PCI 2.1 האם בכל זאת אני אוכל להשתמש בו? ובנוסף אם אפשר לשמוע קצת חוות דעת על הכרטיס מסך הזה עצמו?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Moo^Moo,

אני רוצה להתחיל לשדרג את המערכת... אני בדילמה. או שאני יקנה מעבד יותר מהיר ובעתיד יקנה לוח. או שאני יקנה עכשיו לוח (אחד עם אופציה לO\C) ויקנה בעתיד מעבד. דרך אגב, עד איזה מהירות מעבד אני יכול להכניס לGRARIBLDI שלי? ואיזה זכרונות עדיפים, DDR 333 או RDRAM 800? אחת אחרונה, יש לוחות אם שיש להם שני סלוטים לRDRAM ועוד 2 לDDR. בגלל האפשרויות OVERCLOCKING המוגבלות של הRDRAM אני שואל אם יש אפשרות לעשות בלוח כזה רק O\C לDDR, כלומר הימצאות של RDRAM במערכת לא יפריע להישגים גבוהים יותר בO\C? בתודה MOOMOO עריכה: לדעתי האפשרות של לקנות לוח יותר נכונה לי עכשיו. אני צריך את הלוח הכי זול שהכי טוב לאוברקלוקינג חשבתי על EPOX או ABIT. אשמח לישמוע עצות לזה + איזה קירור עדיף ל1.4,משהו שיתן ביצ…

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  12. היי. עד לפני כשלושה שבועות בערך היה לי מחשב שהיה ברשותי בערך כארבע שנים (קצת "זקן" לא?). עכשיו קניתי מחשב חדש עם Duel Core 2.8 ועם זכרון ג'יגה. פתחתי היום את המחשב הישן לראות איזה רכיבים אולי אני יכול לקחת משם לשים אצלי (כי יש לי ויסטה אז אני רוצה עוד קצת זיכרון). יש לי שם שני כרטיסי זכרון שבאחת השורות על המדבקה שלהם רשום ככה: האם אני יכול להכניס את הזיכרון הזה למחשב החדש שלי ולהפעיל אותו רגיל והזיכרון הזה יעבוד? אני פשוט לא מבין בזה כל כך אני רק יודע לאיפה מכניסים את הזיכרון בלוח-אם. אני לא יודע אם צריך איזה דרייברים או לעשות משהו לפני שהמערכת הפעלה עולה ואם בכלל הזיכרון הזה מתאים למחשב שלי. אשמח לקבל קצת תשובות. בתודה מראש!

• 9 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Started by swampfrog,

היי היתי מודה לכם אם היתם יכולים להמליץ לי על מאבד amd שהביצוייים שלו משתווים ל-pentium 4 2.8 800mhz ולוח אם ברמה גבוה שעולה בסביבות ה 650-550 ש"ח

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by ASTR4L,

נכנסתי לאתר של ASUS לעשות עידכון לביוס ותראו מה מצאתי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום יש לי לוח אם (gigabyte k8nsc-939 (nforce3 . הביוסים האחרונים שלו תומכים גם בכפולי ליבה (לפי האתר של Gigabyte) כך שאני שוקל להחליף את המעבד הקיים לכפול ליבה. מכיון שה HyperTransport של הלוח שלי הוא 1600mhz אני חושש שיווצר צוואר בקבוק לא מבוטל ביחס ל HyperTransport 2000mhz (ידוע לי שבחד ליבה זה לא מוריד בביצועים). מבקש תגובתכם + הפניה למבחני ביצועים . תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by davidi,

יש למישהו חוות דעת על הלוח הזה? גם לחיוב וגם לשלילה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם.. לגיימר מתחיל, כמה כסף הייתם מציעים לשים על לוח אם? בכסף שעניתם לשאלה הכתובה לעיל, על איזה לוח אם הייתם ממליצים? בבקשה, אל תמליצו לי על לוחות אם של Gigabyte.. קניתי בעבר את הk8nf-9 שלהם (לAMD) ולא היה לא מקום למאוורר של ZALMAN! אנא, תמליצו לי על לוח אם של Asus/Abit וזה נכון שאי אפשר לעשות אוברקלוקינג על לוחות של intel? עוד דבר (עריכה): חשוב שהלוח אם יהיה גדול עם מקום רב לאיוורור וכו'...

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  18. אני רוצה לקנות לוח ואני לא יודע אם שווה לי לקנות את האולטרה או לא (הבדל של 200 שח בערך) אני רוצה לקנות דור אחד אחורה כדי שיהיה לי AGP בשביל הכרטיס מסך. אני לא מתכוון לעשות OC. אז האם ההבדל בין ב אולטרה לרגיל הוא רק באוברקלוק או בעוד דברים ששווה לי לשלם עליהם 200 שח? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=23_314_328&sort=3a&filter_id=36

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  19. חברי הפורום שלום, רציתי לשאול מספר שאלות לגבי לוחות אם המבוססים על ערכת השבבים 965 של אינטל: 1. האם הלוחות האלו כבר שוחררו לשוק? אני שואל כי במספר אתרים של יצרני לוחות אם קיימים לוחות כאלו, אבל לא הצלחתי למצוא ביקורות על לוחות מבוססי 965 באינטרנט. בנוסף, בדקתי את האתר של אחד היבואנים של Gigabyte, והוא מייבא לארץ לפחות את אחד מהלוחות שלהם, כך שלא ממש ברור לי האם הלוחות האלו כבר פה או לא. לוחות לדוגמא: http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2295&ProductName=GA-965P-DQ6 http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2288&ProductName=GA-965P-DS4 …

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by Idanp,

אוקיי מצאתי בלוח את האפשרות לעלות מתח לזכרונות (: עכשיו אני יכול להעלות עד 2.8.. האם לזיכרונות של TwinMos BH-5 זה מספיק או שהם צרייכים יותר? ועוד ששאלה AMD תומכים ב400MHZ בילבד הזיכרונות האלה יתאימו?או שלא יפעלו ?כי הם PC3500\433 הנה הלינק http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79&products_id=3220 תודה מראש :-*

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by galza,

היי ברשותי לוח GIGABYTE H77M-D3H ועליו 2 זכרונות של קינגסטון גנסיס 4 גיגה DDR3 1600 בתזמון 9.אני מעוניין לשדרג ל16 גיגה זכרון.האם עדיף להחליף את הזכרונות הנ"ל ל2 מקלות של 8 מסוג אחר גם כמובן 1600MHZ או להוסיף בסלוטים הנותרים עוד 2 זוגות של 4 מזכרון אחר? כמובן שאם יהיו סוג שונה אולי יכול לצור בעיות של חוסר תאימות וכאלה...אשמח גם להמלצה לזכרונות טובים בתצורה 8X2 תודה גל

22. Started by Deron,

קניתי היום עוד 2GB של קינגסטון היום http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&cat=3378 של ddr2 800mhz בנוסף לעוד 2GB 800mhz של ceon שהיו לי. משום מה, אחרי שהתקנתי אותם התדר של הזיכרון הנוסף התדר שלהם השתנה ל- 667 mhz. יש לי 333 fsb והיחס תמיד היה על auto (ראיתי דרך cpu-z ש-Auto אומר יחס 5:6 מה שאומר של- 333fsb הזיכרונות יהיו ב- 800mhz). עכשיו שהיסתכלי ב- cpu-z כתוב לי שהיחס הוא 1:1. כיצד זה הגיוני שהיחס הישתנה אם הוא עדיין על auto, איך אני משנה את הזיכרונות ל- 800 mhz ??? יש לי לוח אם msi ms-7379. כמו-כן צירפתי תמונות מה- cpu-z [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני קונה משומש, מידיד ממה שידוע לי הזכרונות עובדים בצורה טובה, מקסימום אם לא אז אני מחזיר. יש לכם את המפרט שלי...

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  24. שלום, נמאס לי מהמחשב הישן (חלאס, הוא כבר בן 6) ואני רוצה לקנות חדש. השימושים - בעיקר דו-מימד (עריכת תמונות בפוטושופ, אינדיזיין, ArcGIS), אולי קצת HD על מסך 22" ועריכת וידאו ביתית פשוטה (קצת קליפים של הילדים עבור הסבתות). לא משחק משחקים כרגע. דרושה לי עצתכם באשר למעבד: חשבתי לקנות איזה מעבד צנוע ולהרביץ לו אוברקלוק כדי לחסוך כסף, אבל אני לא רוצה להגיע למצב שאני מוציא על חשבון החשמל כפליים מהחסכון בקנייה. במילים אחרות: i3 עם אוברקלוק או Athlon II X4 בסטוק? (ואולי בכלל איזה i5?) - מי יניב עבודת דו-ממד מהירה יותר וישתה פחות חשמל? נ.ב. אני יודע, אוברקלוק וחסכון בחשמל הם הפכים. ובכל זאת אני מתעקש להכניס אותם באותו המשפט.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by fers,

טוב קודם כל מפרט : intel core 2 dou e7300 2.66 geforce 9800gt 512 mb 3 gb ram ספק כוח EZcool 450 w לוח אם G31M-S2l אז ככה אני הולך לשדרג תמחשב ל:מערכת קירור mugen 2 למעבד כדי לבצע oc ספק כוח sasocik 600w כרטיס מסך hd4890 1gb או ה h5830 שיצא חודש הבא. אז ככה וידיתי פה בפורומים וביגלל שיש ללוח אם חריץ של PCIE x16 ביגלל ה geforce 9800 הכרטיס יחזיק והלוח אם יהיה בסדר למרות שהוא קצת מיושן. עכשיו השאלה שלי היא : חבר של אבא שלי שהוא בעצם טכנאי אבל ניראה לי שהוא סתם מנסה ליקנוס כסף אמר שהלוח חלש והוא לא יחזיק וכדי ליקנות מחשב חדש ב5000 שקל שכרגע אין לי יש לי רק 1500 לדעתי זה סתם שחיטה כי הוא בנה לי תמחשב הנוכחי ליפני חצי שנה ,שנה! מה אתם אומרים הרבה אנשים אמרו שזה יחזיק ...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.