מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
איכשהוא אתר צרפתי כלשהוא השיג P4 EE 720 (3.73ghz 2mb l2 1066mhz FSB) ואת הP4 630 (3.0 ghz 2mb l2 800fsb) זה לא משנה איך - מה שמשנה זה התוצאות - ככל הנראה מי שציפה שנראה כאן עוד פעם מקרה של ווילמייט-נורת'ווד יתאכזב ... התוצאות לא ממש מראות על הבדל רציני בביצועים בין ה630 ל530 , ה630 למשל עדיין מפגר בהרבה אחרי הA64 3000+ במשחקים. וככל הנראה גם הישומי 64 ביט רצים גרוע יותר על אינטל (אם כי את זה אני מודה שלא הבנתי מהכתבה שלא קראתי את כולה אלא מהקישור אליה בכתבה של האינקויירר) לינק לכתבה עם תירגום Worldlingo לאנגלית (תעבירו דפים עם הלינק בתחתית הדף ולא עם הקומבובוקס למעלה): http://www.worldlingo.com/wl/translate?wl_lp=FR-EN&wl_fl=2&wl_rurl=http%3A%2F%2Fhttp%3A%2F%2F…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנאדם שאני הולך לקנות ממנו תמחשב אופן בטוח אמר לאבא שלי שאינטל יותר טובים בלוחות אם מאשר ג'יגהבייט לי לפחות שASUS וABIT יותר טובים מאינטל בלוחות אם. אשמח מאוד אם תגידו לי למה אינטל פחות טובה מהם בלוחות אם ולמה. דרך אגב אני אקח P35 DS3 או P35 DS3L.
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, זה הלוח אם שלי- Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 10/27/2003-SiS-648-6A7I0G0KC-00 Motherboard Name Gigabyte GA-8S648(-L) Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 101 MHz (QDR) Effective Clock 404 MHz Bandwidth 3230 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type SiS MuTIOL Bus Width 16-bit Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Expansion Slots 5 PCI, 1 AGP RAM Slots 3 DIMM Integrated Devices Audio Form Factor ATX Motherboard Size 210 mm x 300 mm Motherboard Chipset SiS648 Extra Features EasyTune 4 Motherboard Manufacturer Company Name Gigabyte Technology Co., Ltd. Product Information http://tw.giga-byte.com/Mother…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האתר הבא לקח 4 מעבדים ובדק את השפעתם על הביצועים במשחקים כיום כאשר נבדקה השפעת התדר, השפעתם של ריבוי הליבות ובוצע השוואה בין AMD לאינטל.ההשוואה בוצעה על 7 משחקים עכשווים כשבכל אחד מהן נותחו התוצאות הסופיות פרטנית למשחק (איזה מעבד הוא מעדיף, האם יש השפעה לכמות הליבות והאם התדר משפיע משמעותית). מומלץ בחום לכל מי שמתעד לרכוש מחשב חדש לגיימינג: http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTY0NCwzLCxoZW50aHVzaWFzdA==
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בהרבה מודעות וחנויות מחשבים ברשת, כשאני מחפש מעבד אני רואה שכותבים, נניח, ATHLON XP 2400 + TRAY . מה זה בעצם ה TRAY הזה ? באנגלית זה מגש, אבל למה הם מתכוונים במודעה ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייי יש לי לוח שעובד על 3 סטיק אני רוצה להוסיף זכרון אז איזה סוג של זיכרון אני צריך ? העם אפשר לקנות 3 סטיק מאותו סוג ,או שצריך לקנות זכרונות שבאות בחבילה של 3
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב למחשב שבבעלותי יש שני סטיקים של 2GB זכרונות של OCZ על פי המדבקה הם נקראים: PC26400 2GB DUAL CH Reaper X edition והוספתי היום עוד שני סטיקים של זכרון הפעם של קינסגטון הנקראים: 4GB PC2 8500 CL5 240 ברגע שכל הארבע סטיקים פןעלים המחשב נדלק ונכבה עוד לפני שהמסך עולה. ברגע שאני שם 2 סטיקים של או סי זי או של קינגסטון המחשב עולה רגיל. ניסיתי לשלב גם סטיק אחד מכל חברה גם המחשב לא עולה מישהו יכול לעזור לי בעניין? תודה מראש, דימה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט שלי: לוח אם: ASUS P4S533-MX מעבד: INTEL P4 2.66 זיכרון מטמון:512KB זיכרון פנימי: 512MB X2 DDR 200MHz. כרטיס מסך: 9600XT . ספק כוח: 400W . יש לי שני סלוטים פנויים, ואני מעוניין לשדרג את הזיכרון... אם אני מוסיף שני סטיקים של 512MB SDRAM PC133 , זה ישפר או יפחית את הביצועים ? הסלוטים הם : x2 - 184-pin DIMM Sockets support max. 2GB PC2700/PC2100/PC1600 non-ECC DDR SDRAM memory - (תפוס) (אולי כדי לשפר את הזכרונות האלו ?) x2 - 168-pin DIMM Sockets support max. 2GB PC133/PC100 non-ECC SDRAM memory תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מבחינת ביצועיים איזה מעבדים יותר טובים של intel או של amd אני יודע שיש את ה AMD Athlon 64 X2 של amd ואת ה pentum d 800 וה pentum d 900 של Intel וגם את ה pentum ee מישהו יכול להגיד לי כאילו כמה ננומטר כל אחד ליבה אחת שתי ליבות כמה bit את הביצועים שלהם ואת המחרים שלהם ועל תפנו אותי לאתרים כי יש לי חרא של אנגלית אז אם מישהו יכול טיפה לירשום לי על המעבדים האלה ועל amd ו intel
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנראה ש-gigabyte היא ממש לא חברה שמכבדת את עצמה מפני שאפילו בלוחות היקרים ביותר שלה כמו ds3p,ds4 שתומכים ב-crossfire, התמיכה הזאת היא יותר על הנייר מאשר במציאות מפני שבכל הלוחות שלה שמבוססים על P35 החריץ הראשון הוא 16X והשני הוא 4X. ראו בעצמכם : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2745&ProductName=GA-P35-DS4 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2747&ProductName=GA-P35-DS3P מכאן נובע שהכרטיס הגראפי השני שיוכנס ל- pci-e x4 , למעשה לא ינוצל במלואו. לא מספיק כל זאת אלא שאפילו החריץ המסורס הזה עובד על אותו האפיק שעליו יושבים 3 חריצ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמא שלי נוסעת למזרח הרחוק האם כדאי לקנות שם לוח אם?... ומעבד... האם המחירים שם באמת הרבה יותר זולים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה ימים לפני הרכישה אני מתלבט איזה שילוש מבין השני אלו כדאי לקחת. אופציה 1: * מעבד E6300 * לוח אוס P5WDH/P5B DELUXE * זכרון TWINMOS 1GB*2 667MHZ אופציה 2: * מעבד E6400 * לוח DFI 975X/G * זכרון 2GB - או 667מה"צ עם ביצועים משופרים או 800מה"צ VALUE. עם המחשב אני לא מתכנן OC, לפחות לא בזמן הקרוב. הוא ישמש למשחקים, וידאו, והכנת/עריכת סרטים (PREMIERE). אשמח אם מישהו ייעץ מה מבין שני אלו כדאי לקחת. תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בתהליך בחירת מפרט למחשב חדש שצריך לשמש גם למשחקים. לוח האם שאקח כנראה יתמוך רק ב PC2700 וכנראה אקח 256MB (נראה לי שזה מספיק לאפליקציות ביתיות, ומשחקים, דעתכם?) זכרון Mushkin 256 PC2700 עולה 550 שח זכרון Corsair CM256 2700 C2 עולה 690 שח האם יש סיבה טובה ללכת דווקא על הזיכרון היקר? לזכרון Corsair יש עוד דגם במחיר זהה עם סיומת האותיות PT, מה ההבדל מהדגם ללא הסיומת?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגדול כמו עם הB560 יש הרבה בעיות עם power delivery וכדאי להתרחק מasrock וגיגהבייט. לעומתם MSI ואסוס נראה שעובדים טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים אני מחפש את הלוח ASRock X79 Extreme9 ובארץ אף אחד לא מוכר אותו יש לכם מושג איפה אני יכול להשיג אחד כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב למשחקים..מבוסס ליבה כפולה מה עדיף מעבד כפול של אינטל או של AMD ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המעבד P4 Williamette 1.5 PGA-423 שלי לפי CPU-z שימו לב למתח ולפי סנדרה עריכה 1: תוקנה התמונה הראשונה עריכה 2: התמונה של סנדרה שמראה את המתח בפועל
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
DDR1 400 ל-DDR2 667 ובמה זה מתבטה ? מחשב מהיר יותר ? FPS יותר גבוהה וזמני טעינה מהירים יותר במשחקים ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש איזה מבין 3 הלוחות הללו טוב יותר ל- OC 1. P6T Deluxe או P6T Deluxe V2 או GA-EX58-UD5 עם מעבד 920 בלבד 2. מה ההבדל בין 2 הלוחות של אסוס :s05: [move]נא לפרט הסבר לתשובתכם [/move]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שקפים רשמיים שהפיצה חברת AMD לרגל ההכרזה על משפחת ה-Ryzen Pro חושפים את הפרטים של צמד דגמים חדשים ומוזלים, שיהיו הראשונים ללא תמיכה בטכנולוגיית ה-SMT לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חשבתי על זה, כמו שאתם יוכלים לראות במפרט (העתידי) שלי , אני מתכוון לקחת 2 סטיקים של 512MB של TwinMos . אז חשבתי , למה לא לקחת סטיק אחד של 1GB ? בגלל האופציה לשדרוג עתידי (להוסיף עוד סטיק של 1GB במקום לקנות עוד 2 סטיקים של 512MB ולהוריד את הביצועים בהרבה )
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם היום קניתי את Amd Athlon 64 3500 BOX AM2 ?AN9 32X-Fatal1ty Socket AM2, nForce 590 SLI, DDRII 800? PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL LEADTEK WinFast PX7600 GS TDH 256MB PCI-E עכשיו יש כמה בעיות הראשונה: ישר שחברתי הכל הלוח מצפצף כאילו אין מחר לא יודע למה, בהתחלה נלחצתי נסתי הכל הכל וכלום עדיין מצפצף...(המחשב עובד כרגיל ווינדוס הכל) נתקתי את הרמקול של המארז והתעלמתי ממנו.. ניכנסתי עשיתי אוברקלוגינק הגעתי ל3 ג'גה לא כל כך יציב אז "התפשרתי על 2.9 ג'גהרץ בעיה שניה:עכשיו שאני פותח את התוכנה CPUZ אני רואה ביכלל שיש לי FX התוכנה השתגעה לגמרי אגב יש לי על הלוח גם כזה מסך קטן שמראה מספרים ולכל מספר יש תקלה הוא מחליף מלא מלא מספרים ולא יציב ביכלל …
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, קניתי את המחשב שלי לפני כשנתיים עם 8GB זיכרון בסטיק אחד כדי שתהיה אופצית שדרוג עתידית. ועכשיו אני רואה שהמחירים די זולים, ומשחקים דורשים יותר ויותר RAM אז החלטתי לשדרג (להוסיף עוד סטיק של 8GB). רציתי לדעת אם הזיכרון צריך להיות של אותו יצרן ואותו תדר בשביל שיפעל טוב? ואיזה עוד דברים צריך לבדוק לפני שדרוג?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש עכשיו המעבד שלו יהיה Intel Core i5 760 2.8 GHZ ואני קונה כרגע כרטיס מסך יחיד HD 6870 השאלה שלי היא האם שאני יוסיף בעתיד עוד כרטיס כזה, יהיה לי צוואר בקבוק בגלל המעבד והקרוספייר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי כרטיסי pci-e X 1 - asus hdav1.3 deluxe compro e900f בלוח אם החד ששאקנה , יש רק pci-e X 1 אבל יהיו 3 pci-e X 16 האם הכרטיסים הנ"ל יעבדו עליהם ? תודה לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-