מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
האם מעבד עם בקר זכרון מובנה מגביל מהירות של RAM-כלומר, אם יש לי מעבד שכתוב שהוא תומך בזכרון עד מהירות 1600Mhz, אז אם אני אשתמש בזכרון מהיר יותר, למשל 2133Mhz, הוא לא ישתמש בזה, והביצועים יהיו כמו 1600Mhz? ואם אני עושה OC למעבד, אז אני יכול להשתמש בRAM מהיר יותר, נכון? דרך אגב, אשמח אם תענו לי תשובה חד משמעית, כי לפעמים די מתחמקים לי מתשובות ברורות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ברצוני להחליף ללוח אם עם PCI-E! לוח אם . טוב אבל יש לי מעבד 939 AMD ATHLON 64 BIT וזכרונות DDR400 ... צריך להחליף משהו ?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ללוח האם הנ"ל יש 3 יציאות וידאו, רציתי לשאול האם ניתן לחבר לו שלושה מסכים שיעבדו במקביל? צורת התצוגה שאני מעוניין בה היא extended view, כלומר מסך אחד מרכזי ושניים בצדדים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כמה זיכרון אני יכול לחבר ללוח IB9??? מה לדעתכם יותר כדי לי לעשות? להחליף זכרונות לחדשים כל אחד של 1GB או להוסיף למה שיש לי (2X512) עוד 2 של 512 ??? מה ההבדל בין 667Mhz או 800Mhz ??? תודה וחג שמח, דניאל.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום אחרי מחקר מעמיק עלו שניים על הבחירה שלי.שניהם כפולי ליבה שניהם 1 מגה לכל ליבה. ההבדלים הוא "צינורות העיבוד". אופטרון 170 - 2 גיגה הרץ 3xhtt אתלון 4800 - 2.4 גיגה הרץ 1xhtt השאלה היא כזו.מכיוון שהם זהים מלבד המהירות שעון מה זה ה HTT.ומה זה עוזר למחשב בייתי? האם צריך את זה לעבודה עם וידאו ? והאם שווה ל"אבד" 400 מהצ לטובת 3xHTT אני יודע שהאופטרון טוב לאובר אבל זה לא מעניין אותי.אותי מעניין עבודה בלבד. אני מוסיף קישור שמשווה בינהם ובכל זאת אשמח לחוות דעת .הרבה תודה . http://www.devx.com/amd/Article/27340/2907?pf=true הבנתי שההבדל המהותי בין אתלון לאופטרון הוא ב"צינורות" לאחד יש 3 ולשני יש רק 1.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ש754 הוא סוקט שהולך למות בקרוב מאוד. בעוד שנתיים למשל ימות לי ה754 שלי שבא עם 3 שנים אחריות, מה אני יקבל מעבד 939?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש מצב בכלל שהמחיר הגבוה שלו ירד מתישהו? והכוונה לא ל 100 200 שח אלא למחיר נורמלי של לפחות 1900- 2000 ? אם אינטל יחליטו להוריד את המחיר וזה בספק אם זה יקרה , אז החנויות אמורות להוריד גם מחירים למרות שרכשו מהייצרן במחירים גבוהים ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברוב ההמלצות שמומחי הפורום נותנים אני שם לב שמעבד i5 מופיע ברוב המפרטים מעל ה i7 . לפי כך אני מבין שהביצועים בין 2 סדרות המעבדים לא משמעותית בצורה ניכרת ואפשר לחסוך בכסף גם כן בקנייה של מעבד i5 בעל ביצועים זהים פחות או יותר למעבד i7. איזה מעבד מסדרה i5 הכי מוצלח מבחינתכם ? מה ההפרש הכספי ממעבד מסדרה i7 שיכול להוציא את אותם ביצועים ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
AMD Athlon64 3000+ (939) - BOX - האם המעבד הזה מגיע עם החומר הטרמי, הגוף קירור והמאוורר או שצריך לקנות אותם בנפרד?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם E6300 זה קונרו? כי אם אני לא טועה הליבה זה לא קונרו ולמעבד כזה צריך לוח תואם קונרו?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על הלוח יהיו: מעבד 7200 כרטיס מסך 4850 יהייה שינוי כלשהו בביצועים בין שלושת סוגי התושבות? ומה ההבדלים בינהם בלי קשר לביצועים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב מחשב חדש. זאת עובדה. אבל אני ממש רוצה לחכות ללחות החדשים של nforce 2 או KT 400 השאלה היא מתי זה יוצא? האם כדאי לחכות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו ניסה אותה או בכלל עשה FLASH ל P4S533 אני אף פעם לא עשיתי FLASH ל BIOS אני יודע שזה יכול להרוס אותו ולכן אני לא יודע אם לעשות או לא. אם מישהו יכול לענות לי בנושא
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש מישהו שמעוניין למכור את הזיכרון הנ"ל במחיר טוב ולא משנה איזה גודל של זיכרון [כרגע יש ברשותי 128 MB] אז שיצור איתי קשר במסנג'ר hellman_E_69@hotmail.com או בטלפון שמספרו 0507491591 בתודה,איתי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום המתאים לשאלה. אם לא המתנצל מראש. ברשותי ספק ליברי 500 ולוח Gigabyte 965P-DS3. שמתי לב שבספק יש חיבורים למעבד ועל הלוח יש חיבור ל12 וולט בנוסף לחיבורים הרגילים. השאלה שלי היא: 1. מה עושים בעקרון עם הכבל שרשום עליו "למעבד בלבד". מחברים אותו, או שזו סתם פונקציה ? 2. צריך/רצוי לחבר את החיבור הנוסף שעל הלוח ? אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון : [צרפתי תמונה של החיבור שאני מדבר עליו - מה בעקרון עושים איתו ?] [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ודרוש לי לוח אם טוב שכולל כרטיס מסך משולב כך שאני לא יצטרך לקנות גם כרטיס מסך ואז נוכל לשדרג אולי בעתיד... הלוח אם הנדרש הוא לסוקט 754.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבחינת משחקים ומהירות בעיקר :AR15:, OC מתוכנן בעתיד תקציב בסביבות ה-700 תודה...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! האם יש למישהו קישור לכתבת הסבר על הצ'יפסטים העכשווים של אינטל? עדיפות לכתבה בעברית אבל גם באנגלית יתקבל בברכה. אלי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי משפר את המשחב שלוו, כעת יש לו מעבד amd 3200+ עם 2GB ראם DDR1 וכרטסי מסך 8800GT, כלורמ הוא עכשיו רק צריך לשפר את המעבד שלו, אז האם לקנות מעבד AMD2 והלוח שלו הוא ECS K8 939.kn1 sli lite אז האם לקנות מעבד AMD DUAL CORE או להחליף ללוח שיתמוך בintel core 2 duo ולקנות של אינטל ? (חשוב לציין שהלוח יהיה חייב לתמוך בDDR1) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עריכה: עודכן | /\ [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=30252 האם זה הקלף ש AMD החביאה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
10,000 מעבדי Rome עם 64 ליבות Zen 2 בכל אחד צפויים להעניק יכולות חישוביות של כמעט 25,000 טריליון פעולות בכל שנייה - שחושפות לנו גם את אחד מתדרי העבודה המיועדים של המוצר החדשני לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
בבקשה תסבירו עריכת העקרב: תיקנתי לך, פעם הבאה תתקן בעצמך
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט שלי: לוח אם: ASUS P4S533-MX מעבד: INTEL P4 2.66 זיכרון מטמון:512KB זיכרון פנימי: 512MB X2 DDR 200MHz. כרטיס מסך: 9600XT . ספק כוח: 400W . יש לי שני סלוטים פנויים, ואני מעוניין לשדרג את הזיכרון... אם אני מוסיף שני סטיקים של 512MB SDRAM PC133 , זה ישפר או יפחית את הביצועים ? הסלוטים הם : x2 - 184-pin DIMM Sockets support max. 2GB PC2700/PC2100/PC1600 non-ECC DDR SDRAM memory - (תפוס) (אולי כדי לשפר את הזכרונות האלו ?) x2 - 168-pin DIMM Sockets support max. 2GB PC133/PC100 non-ECC SDRAM memory תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-