מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2511 למה להסתפק בבקר זכרון על המעבד, עם אפשר גם לשים NORTHBRIDGE שלם עם כרטיס מסך, וגם וסת מתח, הכל על המעבד (אם כי נפרד מהמעבד ישירות), בהחלט חוסך במקום (ואולי גם משפר ביצועים ?)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
AMD Athlon64 3000+ (939) - BOX - האם המעבד הזה מגיע עם החומר הטרמי, הגוף קירור והמאוורר או שצריך לקנות אותם בנפרד?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, פתחתי לפני כשבוע אשכול בו שאלתי מה עדיף ללא סקר וקיבלתי עזרה רבה מליאור אחראי הפורום ואני מודה לו על כך אך עדיין לא קיבלתי תשובה של מה עדיף, לכן חשבתי אולי שסקר יעזור. אשמח אם תוכלו לענות על הסקר - אם יש לך לוח אם אחר להציע גם אשמח מאוד. בגדול במחשב הזה אני עובד בעיקר עם תוכנות גראפיקה כגון פוטושופ ו 3D Studio Max לכן אני צריך לוח שיתאים לשימושים האלה. תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 24 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי אני צריך עזרה בבחירת לוח עבור AMD DUAL CORE X2 3800 אינני צריך תמיכה ב-SLI (לא נראה לי שאני אקנה עוד 7800GT אחד :-*) לא נראה לי שבזמן הקרוב אתעסק בOC אבל מי יודע חובה SATA2 כמה שיותר USB עדיף 2 כרטיסי רשת (אך יכול להסתדר עם אחד) עדיף שיהיה FIREWIRE (אך גם זה לא קריטי, אם אצטרך אקנה כרטיס) מכל מה שבחנתי נראים לי אלו 3: 1. DFI NF4 ULTRA INFINITY 2. DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 3. ASUS A8N-E השאלה האם יש משהוא טוב מאלו? האם כדאי לשלם עבור דגמים יקרים יותר (2,3) או ניתן להסתפק באופציה 1? בעצם האם יש הצדקה למחיר גבוה ? במה שמתבטא? תודה וראש
-
- 26 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המערכת שבניתי היא כזאת: E8400 A-Data 4GB 800mhz HD4870 EP-43ds3l Segate 250GB Sata2 Thermaltake thoghpower 600W מערכת חזקה מוכרת לכל הדעות.. הבעיה שבCPU-z ובתוכנה EVEREST המהירות של המעבד היא 2000MHZ במקום 3000MHZ אני טועה או שבאמת יש בעיה? והאם גם המתח למעבד תקין(יש גם קפיצות מתח כל הזמן בין 1.056 ל 1.072) שימו לב לתמונה: http://img407.imageshack.us/my.php?image=67280501kf4.jpg
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יהיה הבדל משמעותי בביצועים? כיום אני עם 920 ויש לי אפשרות ריאלית ולא יקרה להחליף אותו
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח nf-ck804 ועליו 2 כרטיסים של 256 200MHZ . החלטתי לקנות זיכרון חדש 1GB 400 MHZ. במחשבה שעדיף מהירות על נפח הוצאתי את שתי הכרטיסים והכנסתי במקומם את הכרטיס החדש. בבדיקה בתוכנה CPU-Z מראה שהזיכרון החדש עובד במהירות של 200MHZ יכול להיות שהלוח לא תומך ביותר מ-200MHZ ועדיף לחבר את השתים הישנים בנוסף ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש הבדל משמעותי בביצועים? והאם 4 זיגה ראם אפקטיבי יותר במישחקים מ2 זיגה ראם?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. "בזמנו", כשקניתי את המחשב (ראה מפרט) הבנתי שאם אשים 4 זכרונות (512 כל אחד לצורך העניין) הם יעבדו על מקסימום DDR333. אם אני לא טועה יש קשר ישיר לגרסאת הליבה , במקרה שלי - Winchester. השאלה היא מה קורה היום, לאחר עידכוני ביוס ודריברים, האם עדיין לא אוכל לשים 4 זכרונות שיעבדו על DDR400 ? האם אני חייב ליבת Venice לפחות למטרה זאת ?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השלמתי את ההרכבה של הלוח במארז, אני ממש בבדיקות אחרונות לפני חיבור מתח ויש לי כמה שאלות: 1. האם ניתן להדליק את המחשב כאשר אין HDD מחובר (אין מצב של פגיעה בלוח כאשר הכל מחובר נכון!! מלבד חיבור SATA ל-HDD ה-HD יהיה לי מחר ואני פשוט רוצה לראות עליית מתחים תקינה וביצוע POST ל-BIOS. 2. יש לי במארז קונקטור אחרון שנקרא 1394 ואין לו כתובת מתאימה בלוח..האם הוא צריך להיות מחובר ללוח? אנא חברים אני זקוק לעזרה בנושא
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה המעבד יהיה כמעט בטוח E6400 C2D עכשיו לוח אני מתלבט בין מספר לוחות Dfi Infinity 975X /G GAG1975XC Gigabyte GA965PDS3 Gigabyte GA965PDS4 Gigabyte אני רוצה להגיע ל OC מכובד לפחות של 3.5 ומעלה ( אפילו לעלות לרף ה 3.8 ) ראיתי במאגר ההמהרה בחור שהגיע עם הלוח הזה GA965PDS4 Gigabyte לתוצאה הזאת אבל קראתי שהלוח הזה קצת פחות מומלץ מה DS3 (לפחות לפי הפורמים בחול) אני לא רוצה לעשות שום מודינג ללוח , פשוט רוצה לוח מצויין ל OC וכמובן מצויין באופן כללי גג מחיר ללוח 1100 שקל בקשר לזיכרונות חשבתי על ה Gskill PC6400 1gbx2
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
Hi 2 All Im using Gigabyts 8EIXP mobo with P4 2.2Ghz @ 3Ghz with 756Mb Kingston DDR333 Ram A SoundBlaster LIVE! 5.1 And MSI GeForce 4 TI4400 with 128Mb DDR Ram + VIVO card on WinXP Pro. Lateli im having a problem with the G4 Vcard, once in a wail wan I reboot the system my G4 Vcard is not loaded by the os, it is being recognized by the os but there's an yellow " ! " mark on the card in the device manager and the error code it displaying is : " The device could not start error code 10 ". and nothing I do to fix this like changing the pc profile from: ACPI UniProccesor PC to: Standard PC or Ivan Giving the card an assigned IRQ from the mobo BIOS and also disabling almos…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חייב מחשב חדש. זאת עובדה. אבל אני ממש רוצה לחכות ללחות החדשים של nforce 2 או KT 400 השאלה היא מתי זה יוצא? האם כדאי לחכות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי חבר שלי רוצה לקנות מחשב אני אומר לו שעדיף AMD על אינטל תגידו אתם מה עדיךף AMD או אינטל???????
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך משולש קדוש עם פנטיום 2.4 800MHz שיהיה לוח אם מצויןןן עם הדברים הכי חשובים זיכרון 400Hz תודה מראש!!!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כמה שנים לפטופ של טושיבה מסדרת satelite ואני רוצה לשדרג לו את הזיכרון RAM כי הוא כבר לא עומד מספיק בעומס הבעיה היא שבאתר שבודק לפי דגם מחשב כמות מקסימלית של RAM אומר שה-4G RAM שהוא הגיע איתם זה קיבולת מקסימלית,מה אפשר לעשות?. המעבד הוא intel Dual Core T4400 והזיכרון הוא מסוג DDR3 יש שתי סוקטים לזיכרון כל אחד כרגע 2G
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי זכרון למחשב נייח 4GB לא כתוב מאיזה חברה יש רק קוד ST-G3U816-B07 ניסיתי לחפש באינטרנט אבל יש מעט אינפורמציה הכרטיס מכיל 8 צ'יפים שכתוב עליהם PE901 האם מישהו יכול ליידע מהו סוג הזכרון DDR??? ומי החברה היצרנית ? תודה מראש אפרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אני מתכנן לקנות מעבד I7 3820 (חוות דעת של חברי הפורום על המעבד הזה תתקבל בברכה) הסיבה שאני קונה אותו כי הוא יושב על הסוקט החדש של אינטל 2011 והוא הכי זול מבין אותם מעבדים מאותו סוקט. אבל נתקלתי שתי בעיות בקניית המעבד הזה אחת מהן זה הלוח אם, כרגע אין כזה מבחר של לוחות אם וגם כל לוח אם שראיתי עולה מינימום 1000 שקל וזה הופך את הקנייה של המעבד הזה ללא כדאית. והבעיה השנייה היא שאני לא מוצא קירור מתאים למעבד הזה. יש לכם המלצות לגבי לוח אם ל2011 וקירור למעבד אני מניח שהתקציב הוא 1000 (גם לקירור וגם ללוח אם)? והאם אולי כדאי לחכות עד שהמחירים ירדו? כרגע יש לי מעבד די ישן Q9550 שכבר אפשר לומר שבקושי עומד בקצב של המולטי טסקינג שאני דורש... תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא ASUS M2N-E הוא מקבל את המעבדים החדשים? מה המעבד הכי טוב שאני יכול להביא בתקציב של עד 500? אפשרי לחרוג מה500 אם המעבד טוב משמעותית..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משהו חשוב ש- jay מלמדנו, ויתכן שעובד גם על מעבדי אינטל הנעולים:
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי חבר מעוניין להחליף מעבד כדי לקבל קצת יותר ביצועים במשחקים. יש לו 1070 GTX אבל הוא לא מקבל 60 FPS יציב בחלק מהמשחקים. היום יש לו i5 7500 והלוח שלו תומך אך ורק בדור 7. שווה לו להחליף למשהו כמו 7600k? או להחליף כבר למעבד מדור 9 כמו ה 9600k ולקנות לוח בנוסף? וסתם לידע כללי: האם יש עוד יתרונות בלהחליף היום ללוח חדש ודור 9 אם בכלל?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מעבד i7 K3939 לוח asus p9x79 תושבת 2011 זיכרונות CORSAIR Vengeance Pro 16GB (2 x 8GB) X 2 (כלומר 32 gb בסך הכל) וברצוני לדעת 1. האם המעבד תומך ב32 gb 1866 (אני יודע שמדובר בכמות חריגה ולא זה מה שהתכוונתי לשאול..) 2. האם המעבד תומך בעיקרון ב8 חריצי זיכרון. 3. האם הלוח מתאים מכל בחינה למעבד והזיכרונות (אם פיספסתי משהו) 4.האם מישהו יוכל לומר לי מה ההבדלים בין התתי דגמים בp9x79 (הרגיל,le,pro) ואם זה משמעותי כפי שכתבתי זה אמור להיקנות בחו"ל ולא יהיה מעשי להחזיר לכן חשוב לי המידע מראש. עוד משהו שאולי אין זה כאן מקומו: אם תשלח אליי חבילה מחבר כשהמוצרים אינם באריזתם יש מצב שייגבו מכס? [h=1][/h]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים אני מחפש את הלוח ASRock X79 Extreme9 ובארץ אף אחד לא מוכר אותו יש לכם מושג איפה אני יכול להשיג אחד כזה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-