מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
המערכת מורכבת מE5300 וזיכרון 1G A-DATA X2 800MHZ מעיון בדפי היצרן ,אין איזכור לתמיכה בדול צאנל. אך בהרצת half HD לוקח למחשב לעבוד מקטע לקטע. זמן קריאת הזיכרון שנימדד 4400 מגה לשניה, תדר עבודת זיכרון 800 אך ללא ערוץ זיכרון כפול מסיבה שאינה ידועה לפי דעתי , להרצת סרטי HD MFK מה שהכי חשוב הינו זמן קריאה \כתיבה זיכרון. במחשב האישי שלי, ישנו מעבד AMD5200 וגם היתה לי בעיה כזאת במזנו ,עד שלא הכנסתי זיכרונות מהירים בעלי תיזמונים 4-4-4-8 בתדר 820 MHZ הסרט טס חלק קצב קריאה שהיתקבל 8300 מגה לשניה , קצב קריאה 7900 מגה לשניה. אז לכול השואלים, היום כרטיס מסמך הכי קקה מיקה מסוגל להריץ סרטי HD ללא שום בעיה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם כמה שאלות בקשר ל-AMD - מהן התוכניות של AMD לעתיד בתור תגובה למעבדי הקונרו של אינטל? שווה היום לקנות מחשב מבוסס AMD 3800 X2? תודה
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש לוח אם חדש ומעבד חדש (כי כנראה נשרף לי הציפ' מתחת לצלעות קירור, ולפי מה שאמרו לי אני לא יכול להחליף רק את המעבד כי הלוח אם שלי קצת ישן וזה צריך להתאים וכל מיני דברים כאלה. אז פניתי לפה בתקווה שתוכלו לעזור לי למצוא מעבד ולוח אם שיהיו מספיק טובים לי למשחקים וכל השאר אבל לא יעלו לי כמו דירה בת"א ;D התקציב שלי הוא בסביבות ה2000 שקל +- כרגע אני צריך למצוא מארז חדש, לוח אם חדש, מעבד חדש, כונן דיסקים חדש, ורם חדש יש לי כרגע: ספק כוח איכותי מאוד של 400 MW עם יכולת לסיפוק של 500 (אל תשאלו אותי איך, הוא ממש איכותי) כרטיס מסך של ATI HD5970, ואני לא מבין בזה בכלל, אשמח למי שיוכל לעזור לי ולהביא לי את הלינק הזול ביותר לשני המוצרים האלה באיכות הטובה ביותר ועם …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע g.skill 4gb 800 mhz האם אני ירגיש הבדל עם אני ישים 8 גיגה עוד 4 של אותו דגם? והאם ההבדל יהיה משמעותי במשחקים כמו באד קומפני 2 וMOH החדש יש לי ווינדוס 7 64 ביט
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. בלוח אם מסוג MSI P67 GD55 קיבלתי - על פי AIDA64 - מתח במצב מנוחה (למעבד מסוג 2500K) של 0.9 וולטס (ואף פחות) לעומת זאת, על לוח אם מסוג Asus Maximus IV Extreme Gene Z, הקריאה מורה על 1.184 וולטס. אמנם יכול להיות שמדובר בזוטות, אבל כאחד שמנסה ל UnderVolt כמה שיותר (בשלב זה), מעניין אותי אם אפשר לסמוך על הקריאה הזאת.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי מתיישן ואני מתלבט בין שדרוג קטן של עד 1000-1200 ש:ח או לסחוב עוד קצת עם המחשב הזה עד שיימאס לי ולעשות שדרוג גדול יותר המחשב משמש לעבודה (תכנות) ומשחקים.. במשחקים האיטיות כבר ממש מורגשת (1280*1024) ויש כוונה לשדרג מסך ל FHD קצת אחרכך (ללא קשר לשדרוג המחשב) המפרט שלי: Motherboard: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2448 MHz (9 x 272) Motherboard Name Abit AB9 Pro (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Broadwater P965 System Memory 6144 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) DIMM1: Mushkin 991558 (996558) 2 GB …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. איזה מהלוחות יתאים יותר, או שיש לוח של ASUS/ASROCK שיתאים יותר משניהם?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שאלה דחופה ביותר, איזה זיכרון עדיף PQI או סמסונג. זיכרון DDR2 של חברת סמסונג 2048 מ"ב במהירות 667 מה"צ http://www.noacomp.co.il/compbuilder/showprodinfo.asp?productid=4272 או זיכרון DDRII מסידרת הטורבו במהירות 667MHZ סט DUAL CHANNEL תיזמונים של 4-4-4-12 http://www.noacomp.co.il/compbuilder/showprodinfo.asp?productid=3271 לגבי המחיר זה פחות או יותר אותו מחיר, אני לא קונה את זה מנעה, הלינקים זה רק לפרטים. אני קונה שני סטיקים של 1 גיגה כל אחד. מה אתם אומרים ??? זה דחוף מאוד !!! תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני עומד להזמין מאייבורי מחשבים 1,690.00-מעבד אינטל 3.6GHz 10MB CORE I7 2011 QUAD 3820 1,400.00- לוח S2011 P9X79 X79 ASUS 840.00- זכרון KHX KINGSTON 2X4GB (8GB) DDR3 1600MHZ- X2 יש חלק שהייתם ממליצים לי להחליף באותו התקציב בערך? רק I7- בלי להסתכל על התקציב כי הוא לא מוגבל, קיט שישרוד לי לכמה שיותר שנים. לשימושי גיימינג כבדים, סרטים בFULL HD ועוד תודה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נפלה אליי הזדמנות לשדרג את המעבד דרך חבר שעובד באינטל. אני יכול לקנות דרכו את הI7 4770K בכמעט חצי מחיר (קרוב ל1100 ש"ח) עכשיו אני מתלבט בין הלוחות אם. התקציב הוא עד 1200 ש"ח אני מחפש לוח אם בגדול MINI-ITX, ושהיו בו כמה שיותר יציאות SATA (כרגע יש לי 4 כוננים קשיחים), יהיה אפשרות לעשות OC ושיתמוך PCI-E3X (ראיתי הרבה שאין את היציאה הנ"ל), אני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך שלי. אני מעוניין שערכת הצבעים של הלוח אם יהיה בצבע אדום-שחור (זה משהו שממש חשוב לי) יש לי התלבטות בין שלושת הלוחות אם: הראשון: Asus z87 Maximus Impact http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813132039 השני: Evga stinger z87 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813188132 השלישי : …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הלוח Asus A8N-SLI ואני רוצה לעדכן את הביוס האם אני צריך לעדכן אותו? זה יעזור לי במשהו? זה יעשה נזק? תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי במספר אתרים כתבות על המעבד 9950 של AMD , והיו שם גם השוואות בין AMD 9950 ל INTEL Q6600 . ברוב ההשואות המעבד 9950 לקח , אז למה הוא לא כ"כ מומלץ ? גם המהירות שהוא מגיע בסטוק היא יותר גבוהה מה Q6600. אז למה אף אחד לא ממליץ ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברב המפרטים מופיע ASROCK בלבד. אין שום אלטרנטיבה טובה ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, זה הלוח אם שלי- Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 10/27/2003-SiS-648-6A7I0G0KC-00 Motherboard Name Gigabyte GA-8S648(-L) Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 101 MHz (QDR) Effective Clock 404 MHz Bandwidth 3230 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type SiS MuTIOL Bus Width 16-bit Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Expansion Slots 5 PCI, 1 AGP RAM Slots 3 DIMM Integrated Devices Audio Form Factor ATX Motherboard Size 210 mm x 300 mm Motherboard Chipset SiS648 Extra Features EasyTune 4 Motherboard Manufacturer Company Name Gigabyte Technology Co., Ltd. Product Information http://tw.giga-byte.com/Mother…
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש הבדל מורגש בביצועים של המחשב או במשחקים במחשב שיש בו1 ג'יגה ומחשב שיש בו 512 מגה?
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה סתם מסקרנות יש לי i7 2600 עכשיו ראיתי כל הזמן שהוא מגיע 3.8 GHZ בטורבו בוסט הזה עכשיו השאלה שלי היא כזאת עם הטורבו הזה תמיד פועל או שאני צריך לעשות משהו בשביל להפעיל אותו... המחשב חדש נקנה לפני חודש וחצי ולא נגעתי בכלום... לא יודע עם יש לו צורך בזה בכלל עכשיו ומה זה נותן לי הטורבו הזה אבל אשמח לדעת עם זה פועל תמיד או איך להפעיל אותו.. עוד שאלה קטנה עם לא נגעתי בביוס בכלל אז הגוף קירור מתאים את עצמו למידת החום? או שהוא עובד 100 אחוז קבוע?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, הגעתי בשעה טובה להחלטה של קניית לוח חדש והקצבתי לעצמי בסביבות 750 שקלים לצורך העניין אבל בפני עומדות 2 אפשרויות ששתיהם קורצות לי: GIGABYTE EP45-UD3P, הפתעת אוברקלוק מג'יגה-בייט ולוח אם פשוט מדהים. מכיל כמות פיצ'רים ענקית ורכיבים איכותיים שישמרו על ביצועיו ואורך חייו ASUS P5Q DELUXE, מבחוץ נראה כמו כל לוח אקסטרים שאסוס מייצרים, כולל 16 (!!!) מייצבי מתח וקבלים רבים, 3 יציאות PCI-E, כאפשרות לPHYSX אוליי בעתיד ואוברקלוקינג שמאפשר באס גבוהה ללא צורך בשינוי גדול עד לסביבות 500MHZ, בסביבות ה550 מתחילות הדרישות. 2 הלוחות האלה פשוט מעולים כל אחד בדרכו, 2 הביוסים שלהם פשוט עמוסים בכל טוב לבחירתי ולעזרתי. איזה אוברקלוק יבוצע? הקיצוני ביותר שאפשר עם קירור אוויר מאסיבי, א…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מרגיש כי המעבד והזכרון לא כ"כ מספיקים לי כ"כ (E4500 לוח של MSI 945 ו 2GB זכרון...) והלוח מגביל אותי מאוד מבחינת שדרוג ו OC. הייתי רוצה לשדרג וכאן גם נכנסת השאלה האם כדאי בתקציב כזה לשדרג ואיזו תוספת ביצועים אני כבר אקבל? יש לי 4870 וספק מסריח 500W של EZCOOL... תקציב מק' 1300 וחריגה 150 מק'. מחשב מיועד בעיקר למשחקים וסרטי HD. כרגע המעבד על OC של 2.79 וזה המק' שאפשר עם הלוח הזה... חשבתי על השילוש הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717296 http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-motherboard&db68907=68914 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739993 3GB ולא 4 בגלל מערכת הפעלה...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני מעבדים על מנת לקבלת מהירות עיבוד גבוהה (אני לא רוצה להתמשמש באוברקלוק) האם זה קיים? האם יש מישהו שיודע איך עושים את זה ? האם משיהו קיים מדירך לזה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מרכיב מערכת ששימושה העיקרי משחקים ובנוסף קולנוע ביתי (המחשב יהיה מחובר לאחלה טלוויזיה חדשה של פיליפס). אין לי צרכים יוצאי דופן, בגדול אני מעוניין במוצרים איכותיים ובאפשרות לשדרוגים עתידיים (דוגמת הוספת כרטיס מסך ב-SLI). אני מעוניין לבצע OC ברמה התחלתית (זה יהיה הנסיון הראשון שלי בתחום), מה שפשוט לביצוע ולא מצריך חומרה מקצועית, או לפחות לא חומרה ייעודית יקרה. הרכיבים שבחרתי עד עכשיו: Intel Core i5-2500K (Sandy Bridge, 4 cores, 3.3 GHz, 6 MB L3) SCYTHE MUGEN II Nvidia GTX570 1280MB GDDR5 (some manufacturer...) G.Skill RipJaws-X 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D לגבי לוח האם, מה שאני רואה שאנשים ממליצים באתר הזה ובאחרים הם בעיקר שני לוחות: Gigabyte GA…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! האם מעבדי הIvy Bridge שעומדים לצאת בעוד מספר חודשים יהיו למחשבים נייחים או ניידים? כנ"ל לגבי פלטפורמת Maho Bay? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הי לכולם, יש לי Dell Inspiron 5520 ולמרות השימוש הדי בסיסי שלי, הוא לא סוחב בזמן האחרון. שמתי לב שגם בפעולות פשוטות כמו פתיחת מסמכי אקסל וטעינת דפדפנים לוקח לו הרבה זמן, וכשבדקתי את הביצועים ראיתי שהRAM והCPU מרקיעים שחקים. בקיצור, אני רוצה לשדרג את הזכרון ולהחליף הארדיסק לSSD. השאלה היא אילו רכיבים אני צריך? היום יש במחשב 4GB זכרון ואני רוצה לשדרג ל8 או 16, זו כבר תהיה שאלה של מחיר. חוץ מזה, אשמח באותה הזדמנות לקבל המלצות על כונן SSD של 256GB או 512GB מומלצים ולא יקרים. רב תודות!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני כרגע מתלבט בחלקים שירכיבו את המחשב הבא שלי והמעבדים שאני מתלבט ביניהם הם: *AMD ATHLON XP 1800PLUS *INTEL PENTIUM 4 2.4B 533MHZ ההפרש ביניהם הוא ענק, הסקירה שהיום הועלתה באתר TomsHardWare מראה שלמרות שיש מעבדים יותר חזקים מהפנטיום 4 2400 הוא עדיין נחשב מעבד חזק מאוד, לא יודע איך להסביר אבל הוא מוצלח מאוד והוא עוקף כמעט כל מבחן את ה-2.53 ולפעמים גם את ה-2.66, ומה שבטוח זה שהוא הרבה הרבה הרבה יותר טוב מה-AXP 1800PLUS, אני גם אולי יעשה עליו OC, אז ככה שהפנטיום דיי בתמונה, ולאומת זאת עם לוקחים AMD יש גם כסף למסך 19 איכותי, מה אתם מציעים? ועם פנטיום 4 אז לא פחות מ-2.4 בגלל שאני רוצה להתחיל מ-2.4 את ה-OC ולהגיע ל-2.7-2.8 עם ThermelRight AX478, (אל תתיחסו למפרט שיש לי ע…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע המעבדים מבוססים אל אותה ליבה כמן מעבדי AXP החדשיפ TBRED-B כן? והמעבדים יהיו בבאס של 400MHZ. לשאלתי שהיא יש לכם מושג איזה לוחות יתאימו למעבדים הנ"ל ואיזה ערכות שבבים?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-